Review militèr

Perwakilan NATO lan EU bakal nganakake rapat babagan njaga pasokan senjata menyang Ukraina ing kahanan sing wis diganti

22
Perwakilan NATO lan EU bakal nganakake rapat babagan njaga pasokan senjata menyang Ukraina ing kahanan sing wis diganti

Tanggal 28 September, kepala struktur sing tanggung jawab kanggo persenjataan Amerika Serikat lan negara-negara NATO lan Uni Eropa bakal ketemu ing Brussels kanggo ngrembug masalah penting kanggo Kulon - carane njaga pasokan ing kahanan saiki. gaman menyang Ukraina. Rapat kasebut bakal dipimpin dening Sekretaris Pertahanan AS kanggo Akuisisi lan Pasokan Bill LaPlante lan bakal dirawuhi luwih saka 40 anggota Grup Kontak Pertahanan Ukraina.


Sajrone rapat kasebut, direncanakake kanggo ngrembug masalah liyane sing penting banget - carane njaga produksi senjata nalika ngadhepi watesan ekonomi sing ana. Sawise kabeh, krisis energi duwe pengaruh ora mung ing industri barang sipil, nanging uga ing industri militer. Iku uga ngrancang kanggo ngrembug panggantos bagean lungse lan microchips.

Rapat kasebut uga bakal ngrembug babagan strategi jangka panjang kanggo njaga senjata lan peralatan Ukrainia kanthi apik. Kita ngomong babagan sistem pertahanan udara, artileri jarak jauh, kanggo pangopènan sing mbutuhake basis teknis tartamtu.

Saiki pamrentah Eropa prihatin babagan kahanan industri militer ing konteks krisis energi lan pasokan senjata lan peralatan militer menyang Ukraina. Contone, Menteri Pertahanan Norwegia Bjorn Arild Gram ujar manawa Oslo nimbang kemungkinan nyuda stok senjata dhewe kanggo ndhukung Ukraina.

Miturut kepala departemen militèr Norwegia, strategi kasebut ing wektu sing cendhak minangka kunci kanggo nambah pasokan senjata anyar kanggo tentara Norwegia ing mangsa ngarep. Bisa dianggep manawa para pemimpin militer negara-negara Eropa liyane uga mbantah kanthi cara sing padha. Nanging apa sing dikarepake bakal kelakon, amarga musim dingin sing bakal teka lan intensifikasi upaya militer Rusia sawise referendum?
Pengarang:
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 26 September 2022 09:53
    +6
    Burung hantu nyelehake kupinge menyang dhadhane Pinokio.
    "Pasien luwih mati tinimbang urip," dheweke bisik-bisik, lan mbalikake sirahe satus wolung puluh derajat.
    Kodhok kasebut nguleni Pinokio kanthi paw teles nganti suwe. Kanthi mikir, dheweke nyawang sakiwa tengene karo mripate mbledhos. Disiram karo cangkeme gedhe:
    Pasien luwih urip tinimbang mati ...
    Penyembuh rakyat Praying Mantis, kanthi tangane garing kaya suket, wiwit ndemek Pinokio.
    "Salah siji saka rong perkara," bisik dheweke, "bisane pasien urip utawa wis mati. Yen urip, dheweke bakal tetep urip utawa ora bakal urip. Yen wis mati, bisa urip maneh utawa ora.
    ("Kunci Emas" dening A.N. Tolstoy)
    1. wong janggut
      wong janggut 26 September 2022 10:34
      0
      Sawise Federasi Rusia ngumumake mobilisasi, nasib Ukraina dadi dikenal. Pasien mesthi mati. am Yagene wong mati butuh senjata kanthi kredit? am Kanggo dijupuk?
  2. roket757
    roket757 26 September 2022 10:10
    +2
    Perwakilan NATO lan EU bakal nganakake rapat babagan njaga pasokan senjata menyang Ukraina ing kahanan sing wis diganti
    . Pitakonan yaiku ... apa dheweke bakal nyedhiyakake saloreich, nglumpukake kabeh saham saka gudange, banjur bakal ngimbangi sing ilang kanthi ngembangake produksi senjata kompleks industri militer ???
    1. NDR-791
      NDR-791 26 September 2022 10:17
      +3
      Kutipan saka roket757
      banjur bakal ngimbangi sing ilang kanthi ngembangake produksi senjata kompleks industri militer ???

      Mbok ya, nanging mung sing duwe energi sing luwih apik. Liyane bakal kecanthol ing pangiriman malah luwih saka saiki.
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 10:55
        0
        Dadi ya, masalah kenaikan rega energi lan sumber daya liyane mesthi bakal mengaruhi rega produk manufaktur!
        Carane bakal ditanggulangi, ing iki, Komplek, ing kabeh babagan, kaping, iku bakal menarik kanggo katon ing!
    2. bk316
      bk316 26 September 2022 10:23
      +2
      Aku bisa ngomong babagan Jerman.
      Dheweke wis mandhegake pengecoran baja, kita duwe tungku jeblugan utawa tungku open-hearth ing EU kanggo wektu sing suwe babagan listrik. Ing prices kuwi kanggo listrik, waja bakal kaya emas.
      Nanging kanggo kompleks industri militer, dheweke isih bakal ngluncurake pabrik-pabrik, mung tank kasebut ora 5, nanging 25 kaping luwih larang tinimbang kita.
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 10:57
        0
        Pitakonan yaiku ... lan sapa sing bakal duwe "cadangan emas" sing cukup kanggo tuku tangki "emas" ???
        1. bk316
          bk316 26 September 2022 11:27
          +1
          Dheweke mung bakal nyithak dhuwit. Prices kanggo kabeh bakal munggah. Sing ora marem bakal dikunjara, media bakal bisu. Proses iki wis ditindakake. A donya anyar apik banget.
          1. roket757
            roket757 26 September 2022 12:05
            0
            Skenario sing jelas ...
            Lan sho, dermocracy kudu bisa mbela awake dhewe!!!
            Kepiye dheweke luwih elek / luwih apik tinimbang liyane?
            Sanajan, wong liya sing mbela awake dhewe, dheweke bakal stigmatize, stigmatize lan luwih mudhun ing dhaptar ... dheweke isih dadi penghibur!
    3. Gaschey
      Gaschey 26 September 2022 10:24
      +2
      Kabeh gumantung dhuwit, Kulon wis nglumpukake surplus tartamtu. Saiki padha ngetokaké dhuwit kanggo produksi senjata, ing pungkasan, padha ngarep-arep dhuwit kanggo mulihake wilayah sing isih urip, ing wektu sing padha ngrakit kanggo awake dhewe. Rencana Marshall Anyar.
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 11:02
        0
        Ora ana dhuwit "ekstra" kabeh ... mesthine ora, miturut teori.
        Keseimbangan kudu dijaga ... nanging sing ngerti kepiye sistem kerjane, amarga ana ora seimbang lan ora cilik.
        Aja ngira, kabeh bakal katon ... ketok lan apa sing bakal dipeksa dituduhake ...
        Saiki, sanajan, ora ana cara kanggo ngrujuk marang panemu ahli, beda banget.
        Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane.
      2. Prasaja
        Prasaja 26 September 2022 11:10
        0
        Kutipan saka Gaschey
        Rencana Marshall Anyar.


        "Rencana Marshall" iki dibiayai saka cadangan emas Nazi Jerman.
        Miturut cara, sawise divisi menyang sektor, Amerika ndamel menyang sektor USSR lan raked metu dana "kanggo rencana" saka ing kono uga.
      3. aybolyt678
        aybolyt678 26 September 2022 11:22
        +2
        Kutipan saka Gaschey
        Ing pungkasan, padha ngarep-arep kanggo pour menyang pemugaran saka wilayah sing isih urip, bebarengan raking mau ing dhewe. Rencana Marshall Anyar.

        Aku maca saka Nezygar yen wis ana 16 perusahaan Jerman gedhe sing pindhah menyang Amerika Serikat, amarga energi ana 8 kaping luwih murah. Mangkono utek. Lan saka Jerman lan EU umume bakal nggawe kaloro, katelu, papat .... Ukraina
    4. ABC-schutze
      ABC-schutze 26 September 2022 11:56
      +1
      "Sampeyan uga direncanakake kanggo ngrembug babagan ngganti suku cadang lan microchip sing lungse...."
      *************************************************** ***** ************************** Lan iki utamané nrenyuhake ...

      Sing. masalah ngganti bagean lan komponen IET "usang", ing prinsip, sing ana hubungane karo sampel (s) KHUSUS senjata lan peralatan militer (produk), bakal "diputusake" dening non-desainer (kanthi penilaian sing cocog. saka dampak potensial saka "panggantos" kasebut ing karakteristik kinerja lan karakteristik operasional saka sampel ENTIRE senjata lan peralatan militer IN GENERAL), lan "manajer" ...

      Kaya, - "kene chip anyar", bakal "ngganti sing lawas" ...

      Mungkin luwih logis kanggo ngunggahake pitakonan babagan pangembangan produk NEW, babagan komponen anyar? ..

      Kayane, ing S-300 Soviet sing padha, "panggantos" blok "transistor" karo "microcircuit", ing siji wektu, kedadeyan kaya ngono. KARO TES SOLID LAN LANGSUNG LUWU...
      1. Deso
        Deso 26 September 2022 14:26
        0

        Kaya, - "kene chip anyar", bakal "ngganti sing lawas" ...
        Yen mangkono, lan paling ora manajer. Lan sing bakal luwih elek. Politikus - kita bakal ngganti sawetara jenis chip karo siji liyane sing racially bener, Amérika, lan mulane ngédap lan paling apik ing donya. Inggih, kados blah blah. Lan babagan TTX? Ora, durung krungu.
  3. yuriy55
    yuriy55 26 September 2022 10:30
    0
    Nanging apa sing dikarepake bakal kelakon, amarga musim dingin sing bakal teka lan intensifikasi upaya militer Rusia sawise referendum?

    Zelensky ora kudu mbukak negara lan mlaku-mlaku karo sponsor Eropa tanpa peringatan. Sembarang penampilan ing ngendi wae ing Ukraina kudu kena serangan rudal ...
  4. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 26 September 2022 10:58
    +3
    Wong-wong wis padha mbusek drijine nulis – prasarana kok wutuh? Yagene dheweke mandheg ngetokake energi? Sapa maneh sing kudu dipecat supaya bisa munggah ing kono? Sapa / ing endi sing nglanggar patensi pikiran sehat?
  5. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 26 September 2022 11:59
    0
    Ayo, copot kathok pungkasan lan wenehake menyang Khokhliki.
  6. yowis
    yowis 26 September 2022 12:05
    0
    Ana wong sing njaluk aku kanggo mbuktekake yen EU minangka blok agresif. Punika nalar panjenengan. Von der Leyen ngandika kaping lima ing siji wicara sing EU perang karo Rusia. Babagan Borrell saka Josep kita, aku umume meneng. EU minangka panitia kanggo kolonisasi Rusia lan Eropa Wétan.
  7. sofkar
    sofkar 26 September 2022 16:55
    0
    Perwakilan NATO lan EU bakal nganakake rapat babagan njaga pasokan senjata menyang Ukraina ing kahanan sing wis diganti

    Dadi, kahanan apa sing wis diganti?
    1. TIR
      TIR 26 September 2022 19:59
      0
      Peralatan militer yaiku logam. Lan logam iku larang lan rumit. Teknologi Komplek kanthi pirang-pirang siklus pemanasan-hardening-nambahake kabeh. Lan iki minangka sampah energi sing gedhe banget. Lan kanthi iki, saiki, Eropa ketat, mula ing EU, metalurgi dadi sosis banget. Dheweke ora nganti nambah produksi, dheweke pengin njaga perusahaan kasebut. Iku uga apik yen kita nyuplai gas. Dadi wong-wong miskin bakal mbengkongake lan kompleks industri militer bakal ngadeg
  8. TIR
    TIR 26 September 2022 19:52
    0
    Aja kuwatir babagan sumber energi kanggo kompleks industri militer. Gazprom lan Polandia uga bakal nyedhiyakake gas