Review militèr

Serangan rudal lan drone nyerang fasilitas perbaikan lan depot amunisi gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Zaporozhye lan Odessa, masing-masing.

29
Serangan rudal lan drone nyerang fasilitas perbaikan lan depot amunisi gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Zaporozhye lan Odessa, masing-masing.

Cahya geni minangka akibat saka drone sing nyerang fasilitas militer ing Odessa



Ing wayah sore, wengi lan esuk, serangan ditindakake ing target militer ing wilayah sing dikuwasani Kyiv. Utamane, dilaporake babagan serangan rudal ing target mungsuh ing kutha Zaporozhye. Miturut sawetara lapuran, gudang kanggo nyimpen komponen kanggo peralatan Ukrainia, sing digunakake ing permusuhan, dirusak.

Diposaken toko uga dibubarake, ing ngendi pemugaran peralatan kasebut kanggo kepentingan tentara Ukrainia ditindakake.


Rusak obyek ing Zaporozhye


Rincian terus teka babagan panggunaan drone serangan marang instalasi militer ing Odessa. Klompok lokal ing jaringan sosial lan utusan umum ngonfirmasi data manawa sawetara amunisi sing ana ing fasilitas militer ing kutha iki. Kajaba iku, sawise asor salah sawijining obyek dening drone serangan Geran-2, geni gedhe pecah, sing terus ing wayah wengi. Cahya bisa diamati saka ngendi wae ing Odessa.

Amarga kasunyatan manawa ana pirang-pirang detonasi ing fasilitas kasebut, disaranake manawa depot amunisi gedhe saka tentara Ukraina dirusak kanthi bantuan drone. Asumsi kasebut dikonfirmasi. Dikawruhi manawa panguwasa lokal melu evakuasi populasi saka wilayah sing cedhak karo fasilitas militer sing kena pengaruh ing wayah wengi.
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dedok
    Dedok 26 September 2022 08:38
    + 13
    lan ora perlu kaliber, Iskanders, X-101 ...
    kabeh luwih gampang lan luwih murah
    lan asile "jelas"
    1. ramzay21
      ramzay21 26 September 2022 09:15
      +7
      Yen ora ana hama lan penggelapan saka Kementerian Pertahanan lan kompleks industri militer, kita mesthi duwe ewonan UAV kasebut, kaya UAV mogok lan pengintaian, iki wis dadi norma ing tentara normal ing jagad iki. malah kaya Iran.
    2. Novik225
      Novik225 26 September 2022 09:39
      +8
      perlu! lan sing dibutuhake, lan iki .. Lan liyane!
    3. neworange88
      neworange88 26 September 2022 10:46
      +4
      Quote: Dedok
      lan ora perlu kaliber, Iskanders, X-101 ...
      kabeh luwih gampang lan luwih murah
      lan asile "jelas"


      Kepiye carane ora perlu? Kabeh wong butuh rudal jelajah, nanging ora? Geranium-2 wis niche dhewe lan UAV iki ora bakal ngganti salah siji Kaliber utawa Iskander.
      . Jarak sing diumumake saka Shahed-136 (utawa Geranium-2, yen sampeyan seneng) ngluwihi jarak tembak ora mung meriam meriam, nanging uga MLRS, supaya bisa entuk bedhil sing bisa diluncurake saka mungsuh. posisi ing wilayah "aman". Sanajan pesawat kanthi mesin piston temenan bakal mabur menyang wilayah target luwih dawa tinimbang rudal supersonik, ing titik kacepetan sing kurang lan kemungkinan lelungan dawa bakal mbantu banget: operator bakal bisa ngevaluasi kahanan kanthi tenang lan mandiri. temokake sump ing ngendi kendaraan mungsuh bisa ndhelikake, utawa malah nyekel ing metu. Siji uga bisa mbayangno kahanan nalika "kawanan" drone patroli ing wilayah kasebut (utawa malah mungsuh) lan kanthi cepet ngarahake unit mungsuh sing wis nemokake dhewe. Iki ditrapake ora mung kanggo artileri, nanging uga kanggo roaming tank, infantri motorized disebarake kanggo nyerang, titik tembak stasioner - ing tembung, sembarang target lemah.


      Massa saka hulu ledak Shahed-136 yaiku 36 kg - iki akeh. Amarga hulu ledak drone ora kudu tembok sing kandel kaya cangkang artileri, jumlah sing cukup saka massa kasebut bisa dadi bahan peledak, nggawe siji kamikaze padha karo TNT loro nganti telung puteran 152mm. Bebarengan karo akurasi pointing cukup dhuwur, iki ndadekake "satus telung puluh enem" gegaman kuat ora mung marang target militèr pinpoint ..... Bisa digunakake kanggo biaya-efektif mateni fasilitas energi cilik (transformers, transmisi daya. ndhukung line), komunikasi (stasiun basa), transportasi (panah sepur), kang iku sayang kanggo nglampahi Iskander sembarang.

      https://topcor.ru/28178-iranskie-kamikadze-russkoj-armii-protiv-ukrainskih-fashistov.html
    4. pandhu arah777
      pandhu arah777 26 September 2022 11:12
      +1
      Quote: Dedok
      lan ora perlu kaliber, Iskanders, X-101 ...
      kabeh luwih gampang lan luwih murah
      lan asile "jelas"

      Amarga ora perlu, kaliber warhead 9 kaping luwih kuat tinimbang drone iki, saben gaman duwe tujuan dhewe.
    5. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 26 September 2022 19:54
      0
      Ora suwe bakal ana counter-strike, wong-wong wis rekrut ora mung liwat cara resmi.

  2. VLAD-96
    VLAD-96 26 September 2022 08:41
    +7
    Dijogo! Drone Komikaze minangka topik sing apik, nganti dheweke nemokake cara countermeasure, sampeyan kudu duwe wektu kanggo mencet obyek penting!
  3. Uprun
    Uprun 26 September 2022 08:42
    0
    Napsu teka karo mangan ... lan karo sendok apa kanggo slurp shchi .....
  4. bali
    bali 26 September 2022 08:47
    +3
    hi Liyane "kembang" ing endhas Svidomites! Aja melas marang wong-wong mau! am
  5. aybolyt678
    aybolyt678 26 September 2022 08:52
    +4
    Aku wonder suwene kauntungan iki bakal tahan?
  6. demiurge
    demiurge 26 September 2022 09:02
    +3
    Sing nggumunake, yen jarak Geranium dipérang dadi setengah utawa kaping telu, saka 900 nganti 300-400 km, pira TNT sing bisa dijupuk?
  7. Prakyror
    Prakyror 26 September 2022 09:03
    +4
    Perlu, ora mung ing wayah wengi, nanging uga ing wayah awan !!! Banjur padha mulang yen mung ing wayah wengi iku mabur menyang gudang lan kantor ... Ing wayah awan, ing jam sibuk! Yen iki minangka fasilitas militer, mula ora ana warga sipil, nanging ukroband lan "atap" NATO wis ana!
    1. Sergey250455
      Sergey250455 26 September 2022 10:15
      +2
      Dheweke alon. Sampeyan bisa krungu ing wayah wengi, nanging sampeyan ora bisa ndeleng. Lan ora dingerteni apa moped arep, utawa "Geran" mabur.
  8. AIK05
    AIK05 26 September 2022 09:11
    +2
    Musik cahya amarga bledosan kanggo dill saben dina lan kabeh wengi, kita ora bakal njupuk dhuwit kanggo iki
  9. trafllot1832
    trafllot1832 26 September 2022 09:13
    0
    Wingi, ing video saka Odessa, saka lantai loteng, swara padha krungu ora mung saka bledosan otomatis, nanging uga soko kuat, padha karo swara meriam saka Barodavochnik efek cedhak nol.
    1. Chronos
      Chronos 26 September 2022 09:42
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Wingi, ing video saka Odessa, saka lantai loteng, swara dirungokake ora mung saka jeblugan otomatis, nanging uga ana sing kuat, padha karo swara meriam saka Barodavochnik.

      Dheweke nulis yen iku Cheetah.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 26 September 2022 09:49
        +3
        Mungkin 550 tembakan saka saben tong minyak saben menit! Muga-muga bisa nyekel, dheweke kudu ngadeg ing wilayah sing mbukak ing Odessa. Dadi mung uler sing isih ana.
  10. Boikot
    Boikot 26 September 2022 09:20
    +2
    Rumah kaca tentara Rusia wis diisi maneh karo kembang liyane sing spektakuler lan efektif. Mugi Gusti Allah mboten sare.
  11. Uprun
    Uprun 26 September 2022 09:21
    +4
    "Ngrungokake, wong gemblung, mandheg mangan geranium master. - Coba, enak banget, kaya ngunyah godhong kubis." (Marshak S.) Sugeng napsu....
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 26 September 2022 11:57
      0
      Aku mung pengin nyisipake kutipan saka Omah Kucing iki ... Kasep ombenan
  12. nyenyet
    nyenyet 26 September 2022 09:44
    -2
    Ya, minangka praktik nuduhake, drone ing perang modern iku kabeh.
    Aku mikir ing mangsa cedhak aviation ora perlu ..
    1. Genry
      Genry 26 September 2022 10:00
      +1
      Kutipan saka Snay
      Aku mikir ing mangsa cedhak aviation ora perlu ..

      Lan UAV, miturut sampeyan, dudu penerbangan?
      Sampeyan, ketoke, tegese pesawat berawak, nanging ora jelas.
  13. roket757
    roket757 26 September 2022 10:20
    +1
    Serangan rudal lan drone nyerang fasilitas perbaikan lan depot amunisi gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Zaporozhye lan Odessa, masing-masing.
    . Drone ... ing wayahe paling!
    Mungsuh ora duwe sistem pertahanan udara sing cukup kanggo ngatasi kanthi efektif.
    Ing mangsa ngarep, wali manca bisa ngisi kesenjangan iki, supaya sampeyan ora kudu kantun wektu sing tepat, ing wektu sing padha njupuk langkah-langkah supaya mungsuh ora nggawe pertahanan udara sing efektif.
  14. Carlos Hall
    Carlos Hall 26 September 2022 11:21
    +1
    Serangan drone Iran sing apik banget. Aja lali ngukum sisih kulon Ukraina.
  15. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 26 September 2022 11:55
    +2
    Carane Rusia ketemu Nazi? Carane saka? kembang! Tulip, Hyacinths, Peonies, Carnations lan Acacias ... saiki Geranium ditenun organically menyang bouquet agawe iki. Sampeyan olèh kanggo kethokan, nonhumans!
    Kanggo ukrovermacht - werna liyane, apik lan beda!
  16. Nesu66
    Nesu66 26 September 2022 13:38
    +1
    Kutipan saka Carlos Sala
    Serangan drone Iran sing apik banget. Aja lali ngukum sisih kulon Ukraina.

    Ora suwe godhonge bakal tiba saka wit-witan. Banjur Geranium bakal migunani banget prajurit
  17. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 26 September 2022 19:52
    0
    Kutipan saka Rage66
    Kutipan saka Carlos Sala
    Serangan drone Iran sing apik banget. Aja lali ngukum sisih kulon Ukraina.

    Ora suwe godhonge bakal tiba saka wit-witan. Banjur Geranium bakal migunani banget prajurit

    Sampeyan perlu kanggo cultivate ing sawah ing advance. Ya, luwih. Lan mung mekar ing wulan September. Sadurunge, ora krungu.
  18. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 26 September 2022 19:55
    0
    Kutipan saka Snay
    Aku rauh aviation ora dibutuhake

    Mesthine dheweke kudu golek skema aplikasi sing ora standar.
  19. Vlad singkat
    Vlad singkat 26 September 2022 22:05
    0
    Sampeyan kudu nggunakake drone iki kanthi luwih aktif nganti pertahanan udara Ukrainia bisa nglawan