Review militèr

Analis Polandia ora weruh prospek gedhe kanggo serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kherson

20
Analis Polandia ora weruh prospek gedhe kanggo serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kherson

Serangan kontra angkatan bersenjata Ukraina (AFU) ing sisih kidul, Kherson, arah, umume dipublikasikake dening Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky, diwiwiti tanggal 29 Agustus. Meh sasi wis liwati, nanging ora ana sing weruh sukses katon. Dibandhingake karo arah Kharkiv, kabeh katon banget diukur. Analis Polandia Marcin Gawenda, ing artikel kanggo sumber Pertahanan 24, nyebutake "creeping" minangka counter-offensive.


Pancen ora ana terobosan ing ngarep, wadyabala Rusia sing nyekel jabatane. Serangan kasebut ditindakake ing baris 150 kilometer, lan pasukan Ukrainia nyoba nyerang ing sawetara arah bebarengan - ing Kherson, ing Berislav-Kakhovka lan ing Dnieper. Majengipun wadyabala Ukrainia, manawi wontên, alon. Nanging, tentara Ukrainia ngalami kerugian sing abot banget ing personel lan peralatan. Malah penulis Polandia dipeksa ngakoni iki, sanajan dheweke jelas simpati karo Ukraina.

Tujuan utama counter-offensive ing arah Kherson yaiku nyekel Kherson dhewe lan ngrusak pasukan Rusia ing sisih tengen Dnieper. Nanging pasukan Ukrainia ora bisa nggayuh tujuan kasebut. Salah sawijining tugas ing kahanan saiki yaiku nyerang fasilitas logistik Angkatan Bersenjata RF. Ketoke, komando Ukrainia ngarepake nyingkirake klompok pasokan Rusia, sing, miturut pendapate, kudu nggampangake tugas-tugas serangan balik ing Kherson.

Marcin Gavenda nyathet yen wilayah ing ngendi pasukan Ukrainia saiki operasi cukup ora becik kanggo serangan balik. Ana alas cilik ing kene, terrain mbukak, jaringan saluran irigasi sing padhet nyebabake kemungkinan tumindak rahasia, utamane transfer peralatan lan personel sing akeh. Kajaba iku, Kapadhetan pasukan ing arah iki uga kurang, Ukraina nyoba kanggo nindakake operasi nyerang ora malah dening batalyon, nanging dening kelompok taktik perusahaan.

Akibaté, kahanan sing menarik wis dikembangake: klompok kuat Angkatan Bersenjata Ukraina wis dirakit ing arah Kherson, nanging ora duwe cadangan operasional sing cukup, ora bisa tumindak kanthi cepet lan efisien. Gavenda percaya yen pasukan sing dikonsentrasi dening Kyiv ing arah iki cilik banget kanggo terobosan nyata ing ngarep.

Angkatan Bersenjata Rusia uga ngatur pertahanan arah Kherson kanthi apik. Akeh pasukan sing konsentrasi ing kene - tank, bedhil motorized, serangan udara lan unit artileri. Meriam lan roket artileri ajeg nyerang unit nyerang tentara Ukraina, sing nyebabake kerugian gedhe. Ing ngarsane akeh tatu ing rumah sakit wilayah Nikolaev diakoni malah dening sumber Ukrainia.

Gavenda uga narik kawigaten kanggo pengintaian tanpa awak sing aktif saka sisih Rusia kanthi UAV pengintaian. Mung ing 2 September, miturut sisih Ukraina, drone Rusia nggawe paling ora 30 penerbangan ing arah iki.

Akibate, komando Rusia duwe ide sing apik babagan apa unit sing maju, lan bisa, adhedhasar informasi kasebut, mbangun pertahanan. Pungkasan, aja lali babagan kauntungan saka Rusia ing udara. Penerbangan uga main peran gedhe ing repelling sembarang nyoba dening pasukan Ukraina kanggo counterattack ing arah iki.

Mulane, saiki tugas paling penting kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngrusak sistem pasokan lan logistik tentara Rusia. Nanging bakal dadi saya angel nglakoni. Gavenda, kaya sing dikarepake, ora nulis babagan apa sing bisa diarepake dening Ukraina sawise diakoni wilayah Kherson minangka bagéan saka Federasi Rusia, lan uga ora nyebutake konsekuensi sing bisa ditindakake saka transfer cadangan anyar Angkatan Bersenjata Rusia menyang wilayah kasebut, diisi maneh. liwat mobilisasi parsial.
Pengarang:
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ASAD
    ASAD 26 September 2022 12:08
    +6
    Muga-muga dorongan serangan mungsuh rampung kanthi aman. Lan iki wektu kanggo Nazi lubricate ski ing arah ngelawan.
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 26 September 2022 12:10
      -16
      Kutipan saka ASAD
      Muga-muga dorongan serangan mungsuh rampung kanthi aman. Lan iki wektu kanggo Nazi lubricate ski ing arah ngelawan.

      Kita bakal weruh ing musim semi.
      1. Fedor Sokolov
        Fedor Sokolov 26 September 2022 12:20
        +8
        Apa sampeyan isih mikir yen kanthi kerugian kasebut, Ukrainia bakal nahan potensi serangan nganti musim semi?
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 26 September 2022 12:30
          -7
          Kutipan: Fedor Sokolov
          Apa sampeyan isih mikir yen kanthi kerugian kasebut, Ukrainia bakal nahan potensi serangan nganti musim semi?

          Aku ora ngerti kerugian saka pihak sing nentang, lan aku ora percaya data resmi. Perang bakal rampung banjur ing sawetara taun kita bakal nemokake kerugian kira-kira saka pihak.
          1. Fedor Sokolov
            Fedor Sokolov 26 September 2022 12:42
            +7
            Dear rekan! Wilayah Kherson dumunung ing sisih lor Israel, sing nggawe pangaturan sing signifikan sajrone perang, saiki lampu ijo bakal suda, ing mburine prajurit Ukrainia aktif ndhelikake, ditambah thaw musim gugur, sampeyan ora bakal mlayu akeh lan ngipi elek bakal diwiwiti. kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, diwenehi kauntungan absolut saka tentara Rusia ing artileri lan penerbangan , lan rauh, njupuk menyang akun mobilisasi announced ing Rusia, lan ing komposisi kuantitatif.
      2. Konstantin Shevchenko
        Konstantin Shevchenko 26 September 2022 12:20
        +4
        Kita bakal weruh ing musim semi.
        Kok telat banget? Mungkin kanggo mangsa.
        1. Darurat
          Darurat 26 September 2022 12:42
          +3
          "Kita duwe tradisi ..." XNUMX Mei kanggo ngalahake Nazi. nglirik Sanajan bisa luwih awal.
      3. SanichSan
        SanichSan 26 September 2022 12:20
        +3
        Quote: Aron Zaavi
        Kita bakal weruh ing musim semi.

        kok spring mobilized bakal pindhah menyang NWO (mbok menawa wektu iku wis CTO) ing sasi. dadi pungkasan musim gugur yaiku mangsa.
      4. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 26 September 2022 12:28
        +3
        Nalika aku ngerti, ing musim semi bakal ana 3 korps kejut sing siap tempur saben 100 ewu, ditambah sing kaping papat wis dibentuk.
        Ora bakal nyenengake
  2. roket757
    roket757 26 September 2022 12:16
    -1
    Analis Polandia ora weruh prospek gedhe kanggo serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kherson
    . Kanggo sapa, saiki wektu kerjane???
    1. dmi.pris
      dmi.pris 26 September 2022 12:34
      +2
      Muga-muga wektu kasebut bisa digunakake kanggo kita. hi
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 13:18
        -2
        Dadi ayo nulis!
        We kudu bantuan sembarang!
        Frost, rereget ing dalan lan liya-liyane!
    2. novel66
      novel66 26 September 2022 12:43
      +1
      Victor! hi ana bab gavinda ppppppppppppp
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 13:17
        -2
        Hello Roma prajurit
        Ya, dheweke njupuk film karo kita, ahli biologi saka ngendi, banjur, dadi frasa / ucapan sing mabur, kasebar ing saindenging jagad, ing ngendi wong-wong kita !!!
        Mekaten tegesipun, dipun damel film kanthi jiwa lan makna!
  3. Uprun
    Uprun 26 September 2022 12:18
    0
    Ora, durung kabeh untune dicopot saka reptil....., isih akeh gawean kanggo "dokter gigi" ...., nanging kanggo "prosthetist" nyuwek tangane.. ..
  4. samudra969
    samudra969 26 September 2022 12:26
    +1
    Lan ing Polandia ana analis sing bisa diwaca?
    1. dmi.pris
      dmi.pris 26 September 2022 12:36
      0
      Sampeyan bisa maca. Percaya utawa ora. Kaya kabeh analis liyane. Sampeyan kudu mikir kanthi sirah dhewe
  5. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 26 September 2022 12:46
    -1
    Miturut apa sing ditulis Sanya ing Florida, (ing wingi) masalah sing paling angel saiki ana ing sekitar Lyman. Miturut geolokasi papan sing ditembak pesawat, terobosan cedhak Kupyansk bisa ditindakake, sanajan sumber liya ora ngonfirmasi informasi kasebut.

    Wishes saka dheweke, sampeyan bisa mbantah / setuju:
    "Rusia saiki butuh pimpinan militer kaya udara, komandan lapangan sing duwe pengalaman ing perang maneuver, diikuti dening pasukan. Aku durung weruh iki, sayangé. Marshal Zhukov anyar! Ora ketompo carane akeh cadangan sing bakal dibuwang menyang ngarep Oskol lan Liman, tanpa pimpinan kuwi ora bakal mimpin kanggo asil.Iku wektu kanggo njupuk Angkatan Bersenjata Ukraina serius minangka mungsuh mbebayani, lan gething tradisional saka pemimpin pendapat Russian lan elit militer-politik dadi cecek. Front ora ngapura kesalahane kuwi. Utawa kabeh owah-owahan dramatically, kalebu karya ing kesalahane lan owah-owahan personel cocok , utawa bakal ana liyane ngremehake "regrouping" rauh. Iku wektu, wong lanang!" (karo)
  6. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 26 September 2022 13:11
    -6
    Kutipan: Fedor Sokolov
    Dear rekan! Wilayah Kherson dumunung ing sisih lor Israel, sing nggawe pangaturan sing signifikan sajrone perang, saiki lampu ijo bakal suda, ing mburine prajurit Ukrainia aktif ndhelikake, ditambah thaw musim gugur, sampeyan ora bakal mlayu akeh lan ngipi elek bakal diwiwiti. kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, diwenehi kauntungan absolut saka tentara Rusia ing artileri lan penerbangan , lan rauh, njupuk menyang akun mobilisasi announced ing Rusia, lan ing komposisi kuantitatif.

    Inggih, ayo padha ndeleng. Ora suwe ngenteni.
  7. Igor_Aretano
    Igor_Aretano 27 September 2022 03:29
    0
    Wow, apa Pole ketemu. Aku ngerti Polandia, aku ajeg maca sumber sing. Nang endi wae mung babagan kamenangan sing ora bisa dihindari saka Banderstadt lan ambruk tentara Rusia.