Review militèr

Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali

106
Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali

Sawise Vladimir Putin ngumumake mobilisasi parsial ing Rusia tanggal 21 September, antrian gedhe saka sabangsane sing pengin ninggalake negara kasebut ing tapel wates karo Kazakhstan lan Georgia. Uga dilapurake yen ing dina pesenan sing cocog ditandatangani ing Moskow, kabeh tiket pesawat menyang tujuan bebas visa sing populer didol.


Mangkono, "potensi wajib militer" nyoba ngindhari mobilisasi parsial kanthi mung ninggalake Rusia.

Kahanan iki nyebabake rasa nesu ing antarane warga biasa lan ing kepemimpinan politik negara. Utamane, kepala Chechnya, Ramzan Kadyrov, ngomong kanthi kritik sing cetha babagan "penyimpang", nyebat sing terakhir "pengecut" lan wong tanpa pakurmatan.

Ing wektu sing padha, Presiden Belarusia Alexander Lukashenko ora nganggep kahanan kasebut ngancam utawa kritis. Dheweke kelingan yen cadangan mobilisasi Rusia tekan 25 yuta wong. Akibaté, yen 30-50 ewu "evaders" ninggalake negara, iku ora mengaruhi kemampuan pertempuran tentara Rusia ing sembarang cara. Kajaba iku, sajrone mobilisasi parsial, kira-kira 300 ewu wong kudu diarani.

Sabanjure, Lukashenka yakin manawa Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi bakal bali. Miturut dheweke, kedadeyan sing padha ing negarane sajrone kudeta gagal ing 2020. Saiki akeh wong sing padha bali.

Aku ora ngerti perasaanmu, aku ora peduli

- nyimpulake pimpinan Belarusia ing obrolan karo Presiden Rusia.
106 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 26 September 2022 13:25
    + 25
    Kanggo 5 taun, asor ing hak sipil .... kanggo milih lan kapilih, saka karya - kalen.
    1. srengenge sampeyan 66-67
      srengenge sampeyan 66-67 26 September 2022 13:28
      +1
      Kutipan saka uprun
      Kanggo 5 taun, asor ing hak sipil .... kanggo milih lan kapilih, saka karya - kalen.

      Nah ... Wong-wong mau ing baris pisanan saka trenches! Dadi bakal luwih bener am
      1. Uprun
        Uprun 26 September 2022 13:29
        +3
        Nganti pungkasan NWO, dheweke bakal ngapusi ...., nanging sawise iku ...
        1. NDR-791
          NDR-791 26 September 2022 14:12
          +1
          Kutipan saka uprun
          Nganti pungkasan NWO, dheweke bakal ngapusi ...., nanging sawise iku ...

          Aposlya kabeh prasaja - saka lima nganti sepuluh.
        2. Sergey Kuzmin
          Sergey Kuzmin 26 September 2022 14:12
          + 16
          Kene siji sumerep liyane: iki "conscripts" sing drape saka Rusia ing mobil manca larang, iku dadi metu, padha fattening lan fattening ing pamaréntahan iki ... nanging carane kanggo defend iki banget pamaréntah sing diijini kanggo fatten, padha langsung kesusu kanggo klepon...? Iki wektu kanggo pimpinan saiki nggawe kesimpulan babagan sing diijini lemak ..

          Nganti pungkasan NWO, dheweke bakal ngapusi ...., nanging sawise iku ...
          1. Greg Miller
            Greg Miller 26 September 2022 14:50
            + 14
            Kutipan: Sergey Kuzmin
            Kene siji sumerep liyane: iki "conscripts" sing drape saka Rusia ing mobil manca larang, iku dadi metu, padha fattening lan fattening ing pamaréntahan iki ... nanging carane kanggo defend iki banget pamaréntah sing diijini kanggo fatten, padha langsung kesusu kanggo klepon...? Iki wektu kanggo pimpinan saiki nggawe kesimpulan babagan sing diijini lemak ..

            Nganti pungkasan NWO, dheweke bakal ngapusi ...., nanging sawise iku ...

            Kanggo 30 taun, panguwasa Rusia wis nggawe "Daniy Milokhins" saka petani Rusia, lan saiki padha kaget yen ora kabeh kita dadi "Magomedy Nurbagandovs" ....
          2. mambu
            mambu 26 September 2022 15:35
            +2
            Mung angger-anggering Toret, intine yaiku, sadurunge bali, wong sing ngungsi kudu mbayar, contone, 20 yuta rubel kanggo anggaran negara. Ora ana dhuwit - ana organisasi kredit sing bisa dipinjam. Lan kanggo palu ing sirah sing, miturut mungsuh, manggon ing Rusia minangka hak istimewa, dudu hak.
        3. Paul Siebert
          Paul Siebert 26 September 2022 14:15
          +7
          Kutipan saka uprun
          Nganti pungkasan NWO, dheweke bakal ngapusi ...., nanging sawise iku ...

          Mesthi bakal bali.
          Dheweke ora menyang ngendi wae ...
          Nanging, iki pitakonan:
          А нужны ли нам такие соотечественники?
          Lan sampeyan ora bakal ngirim wong-wong mau menyang trenches - bakal njupuk dhewe ing mburi.
          Lan, kanthi cara kasebut, sadurunge mlebu Georgia, dheweke kepeksa mlebu dokumen cilik sing apik. Padha kecanthol ing layanan khusus.
          1. tamu
            tamu 26 September 2022 14:32
            +4
            Ya, iki minangka pengakuan umum babagan pengkhianatan lan kudu dianggep miturut IC RF. Sayange mung DPR lan LPR sing kudu nyetujoni undang-undang sing cocog karo Rusia, ing sawetara panggonan luwih apik yen undang-undang Rusia cocog karo republik. Yen ana sing ora ngerti, aku ngomong babagan paukuman pati.
          2. Carat
            Carat 26 September 2022 16:17
            +3
            Quote: Paul Siebert



            Iku katon kaya palsu. Aku dicithak lan digawa menyang pepadhamu kanggo nuduhake (dheweke Rusia, nanging garwane Georgia, ing mangsa panas kita lunga menyang sederek bojone ing Georgia), nanging dheweke kandha yen dheweke ora mlebu utawa padha. omong kosong lan padha ora nawakake apa-apa kaya sing.
            1. Paul Siebert
              Paul Siebert 26 September 2022 16:34
              0
              Dadi iki tren anyar.
              Saka 21 September ngenalaken.
              Kanggo "patriot sing wedi" ...
              1. Carat
                Carat 26 September 2022 16:52
                0
                Тогда для ФСБ упрощается работа. Раз ты в Грузию съездил - значит такой документ подписал. А дальше дело техники как говорится.
            2. Navigator Basov
              Navigator Basov 26 September 2022 17:31
              0
              Ana kamungkinan sing makalah kuwi mbutuhake hotel utamané patriotik kanggo mlebu. Tegese, mung urusan karo nurani lan asor, ora liya. Iki ora mungkin kedadeyan ing lawang mlebu.
        4. ettore
          ettore 26 September 2022 19:32
          0
          Kutipan saka uprun
          Nganti pungkasan NWO, dheweke bakal ngapusi ...., nanging sawise iku ...

          Начнут качать права, и этого не надо позволять.
      2. Navodlom
        Navodlom 26 September 2022 13:35
        + 13
        Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
        Nah ... Wong-wong mau ing baris pisanan saka trenches! Dadi bakal luwih bener

        Kanthi cara sing padha, dheweke bakal ninggalake kanca-kancane lan mlayu
      3. wong janggut
        wong janggut 26 September 2022 13:57
        +1
        Жрать захочешь - прийдешь,
        Lan sampeyan bakal mlebu guwa .... (C)
    2. Zaurbek
      Zaurbek 26 September 2022 13:35
      0
      Kanggo ngematake hak-hak kasebut, negara kudu njelasake luwih dhisik marang warga apa sing dilanggar.
      1. Navodlom
        Navodlom 26 September 2022 13:43
        +6
        Kutipan saka Zaurbek
        Kanggo ngematake hak-hak kasebut, negara kudu njelasake luwih dhisik marang warga apa sing dilanggar.

        Takon babagan tanggung jawab kanggo nyingkiri mobilisasi.
        Apa ora ngerti alesan?
        1. Pereira
          Pereira 26 September 2022 13:53
          0
          Bakal padha bali lan ngerti. Sanadyan padha ora bakal bali saiki. Lan aku ora ngerti sing luwih apik.
        2. filibuster
          filibuster 26 September 2022 14:01
          + 11
          Lan kepiye carane dheweke nglanggar undang-undang iki yen ora nampa panggilan lan kanthi sah nyabrang tapel wates (yaiku, dheweke dibebasake dening para pengawal tapel wates).
          1. Navodlom
            Navodlom 26 September 2022 14:07
            -3
            Kutipan saka: filibuster
            как они этот закон нарушили, если они не получили повестку и легально пересекли границу

            "sah nyabrang tapel wates" - bab apa-apa.
            Pembunuh Dugina uga ninggalake Rusia kanthi sah.

            "padha ora nampa panggilan" - aja cepet-cepet njawab kabeh wong.
            1. filibuster
              filibuster 26 September 2022 14:14
              +5
              "padha ora nampa panggilan" - aja cepet-cepet njawab kabeh wong.


              Dadi sampeyan maca kanthi teliti, aku nulis "yen padha ora nampa panggilan".
              Ing kasus iki, miturut undang-undang saiki, dheweke ora bisa tanggung jawab pidana.
        3. Zaurbek
          Zaurbek 26 September 2022 14:10
          +7
          Aku ngerti, ana pesen mobilisasi parsial ing negara .... apa sing nglarang wong lunga menyang luar negeri? Ora diulungake agenda lan ora nyoba nyerahake..... uga ora mlayu saka komisaris militer.
          1. Dauria
            Dauria 26 September 2022 15:41
            +2
            Aku ngerti, ana pesen mobilisasi parsial ing negara .... apa sing nglarang wong lunga menyang luar negeri?

            A madat tamba lan badut panginten ora nglilani wong ing 60 metu saka negara. Meh saka wiwitan. Bojo nyopir, lan wong ing bagasi ndhelik ing tapel wates ....
            Lan kita duwe pikiran lan pikiran Duma kabeh. Lan aku ora mikir. Lan iku prasaja - kanggo nampa, gain wektu, lan supaya kabeh sing ora setuju nuntut ing pengadilan konstitusi. Nalika padha mbukak lan ketegangan ing artikel wis babagan evasion, utawa nyebrang ilegal ..
    3. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 26 September 2022 13:37
      +4
      Kutipan saka uprun
      Kanggo 5 taun, asor ing hak sipil .... kanggo milih lan kapilih, saka karya - kalen.

      Nyabut kabeh negara-nogo, bespl. taman kanak-kanak, sekolah, perawatan lan ambulans, ora entuk manfaat, Kamentrian Darurat, polisi, supaya padha mbayar kabeh bosok, liyane uga bisa dadi ora nyenengake lan wedi, nanging boten, digunakake, apa, negara utang mau miturut konstitusi. , lan padha aku ora kudu, Aku ngremehake jamur iki.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 26 September 2022 13:50
        0
        Menarik Apa ana data babagan "budhal" iki ing tapel wates?
      2. Sally mekar
        Sally mekar 27 September 2022 20:16
        0
        lucu, ing provinsi iki wis suwe ora kedadeyan, taman kanak-kanak 10 km adoh, rumah sakit tanpa dokter, entuk manfaat supaya ora grundel saka keluwen, nelpon polisi nalika mateni sampeyan lan pensiun sawetara taun. ngisor pangarep-arep urip rata-rata. ora perlu ninggalake dhewe kahanan kuwi. kabeh wong ing Moskow ora bakal pas karo urip normal.
        1. ARIONkrsk
          ARIONkrsk 28 September 2022 08:18
          0
          Kutipan: Ivan_chai
          lucu, ing provinsi iki wis suwe ora kedadeyan, taman kanak-kanak 10 km adoh, rumah sakit tanpa dokter, entuk manfaat supaya ora grundel saka keluwen, nelpon polisi nalika mateni sampeyan lan pensiun sawetara taun. ngisor pangarep-arep urip rata-rata. ora perlu ninggalake dhewe kahanan kuwi. kabeh wong ing Moskow ora bakal pas karo urip normal.

          Padha ora mlayu saka provinsi, wong kutha pitik sing rakulino kanggo mlaku urip apik.
    4. VORON538
      VORON538 26 September 2022 13:38
      +1
      kalen kakehan kanggo wong-wong mau, wong nggawe dhuwit apik pumping metu nawakke septic, ing ngisor iki aku disaranake varian saka Employment ing Yakutia, iklim curative. hi
      1. Uprun
        Uprun 26 September 2022 13:43
        0
        Mangkene carane ndeleng proses iki ...., apa arep nggawa ember ...., lan akuntansi - ing titik saluran ...., mula indikator produksi sing direncanakake .... lan penghasilan ....
        1. VORON538
          VORON538 26 September 2022 13:59
          -4
          Ya, sing duwe omah ora bakal melu karo wong-wong kaya ngono, kenapa dheweke butuh tenaga kerja keras, sanajan ngresiki cesspool umum bakal ditindakake! hi
    5. Silver99
      Silver99 26 September 2022 13:48
      + 10
      Iku kudu ditangani kanthi maksimal saka hukum. Kita mbayar lan mbayar pajeg kanggo njaga tentara, kita busana prajurit kontrak, dipakani lan dibayar kanthi apik, lan nalika Tanah Air kandha yen kita kudu nulungi, pranyata wong lanang umur 40 taun padha nulungi. cara, padha wis repaid utang menyang Motherland, lan pimply penyayang udud rempah-rempah mlumpat maneh ing disko, sampeyan ndeleng, padha ora duwe pengalaman pertempuran (lan saka ngendi dheweke teka saka yen padha mow lan mow). Iki salah.
      1. tatra
        tatra 26 September 2022 14:23
        +2
        Sampeyan mbantah dhewe. Ya, ana tentara 2 yuta, saben-saben wis entuk gaji nganti pirang-pirang taun. 7 sasi iki wong-wong sing padha perang kanggo dhuwit.
        Dadi kenapa saiki mobilisasi paksa dibutuhake?
        1. 26 rus
          26 rus 26 September 2022 20:47
          0
          Iki minangka negara ing ngendi tentara rong yuta (kontrak sing padha) wassat ?
          1. tatra
            tatra 26 September 2022 21:49
            -1
            25 Agustus 2022 Présidhèn Rusia V.V. Putin nandatangani Keputusan No. 575 "Ing Pembentukan Jumlah Staf Angkatan Bersenjata Federasi Rusia", sing nemtokake jumlah Angkatan Bersenjata Rusia dadi 2 wong.
            1. 26 rus
              26 rus 26 September 2022 22:46
              +2
              Inggih, yen sampeyan wis sinau carane nggunakake Wikipedia, iku bakal becik kanggo paling maca kanggo mburi. Dadi: 2 yuta 39 ewu wong - iki saka 2023, saiki ~ 1 yuta 900 ewu, sing ~ 1 yuta 100 ewu personel militer (miturut negara). Salajengipun, tingkat kepegawaian rada luwih saka 90% (udakara 900 ewu wong). Saka iki: wajib militer ~ 300 ewu, prajurit kontrak ~ 350 ewu, perwira lan panji ~ 250 ewu. Ngurangi saka personel Pasukan Rudal Strategis, sebagian besar Angkatan Laut lan Angkatan Angkasa, sing ora melu NWO, pira isih? opo
              PS - kabeh tokoh saka sumber mbukak.
    6. Sally mekar
      Sally mekar 27 September 2022 20:14
      -1
      Ya paling 10, nanging urip lan sehat, aku duwe 2 petugas ing LPR kaget saka perintah iki, siji ora tahan surat lan nulis Marik 2 ing penjara lan menyang rumah sakit lan menyang rumah sakit, ngandika ora. kaki luwih kanggo degenerates iki.
    7. Klaus8691
      Klaus8691 28 September 2022 06:19
      0
      Lan kanggo sampeyan, wong kalen iku wong saka kasta ngisor utawa apa?
  2. Hoarfrost
    Hoarfrost 26 September 2022 13:27
    -10
    Nganti saiki, mobilisasi saya mlaku kanthi apik. Amarga iku dianakaké utamané ora ing Moscow, nanging ing outback, ngendi isih ana sawetara "wong umum" antarane Rusia (lan ora mung Rusia), lan malah kurang pederasts, liberal lan perverts liyane. Iki 300 ewu sing paling larang ing syarat-syarat gene pool. Lan bakal dadi tega banget yen dheweke nggunakake serangan frontal ing wilayah lan kutha sing dikubengi.
    1. Navodlom
      Navodlom 26 September 2022 13:36
      -2
      Kutipan: Hoarfrost
      Iki 300 ewu sing paling larang ing syarat-syarat gene pool

      Saka titik tampilan blumbang gene, iki biasane wong diwasa karo anak.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 26 September 2022 13:53
        +2
        Aku wis nulis ing registrasi militer lan kantor enlistment ing Kuban, 42 taun, paling enom ing tim.
        1. AlexEkb
          AlexEkb 26 September 2022 14:27
          0
          dadi miturut pangkat lan file, nganti 35 kaya watesan umur? Kantor registrasi lan pendaftaran militer bisa uga salah ngirim panggilan, apa kudu dibalekake menyang komisi?
      2. Sally mekar
        Sally mekar 27 September 2022 20:18
        -1
        lan wis rampung? bisa uga ing ngarep?
        1. Navodlom
          Navodlom 27 September 2022 20:21
          0
          Kutipan: Ivan_chai
          lan wis rampung? bisa uga ing ngarep?

          ora kaya iki.
          blumbang gene ora sing bisa.
          а те, кто рожает.
          iki gene pool bangsa.
          tanpa ndemek topik perang.
  3. Simbah amatir
    Simbah amatir 26 September 2022 13:28
    + 12
    Sabanjure, Lukashenka yakin manawa Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi bakal bali.
    Dadi sing paling kita kuwatir! Ora amarga padha pengecut mlayu, lan padha arep bali! Sanadyan wong-wong sing mlayu saka mobilisasi, utawa sing mlayu ing sisih kulon sawise wiwitan NWO, kita ora perlu kene. Iki ballast, busa.
  4. 41 KAB
    41 KAB 26 September 2022 13:28
    +1
    Lukashenka yakin manawa Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi bakal bali

    Luwih becik ora bali lan ora ana sing kuwatir ...........
    1. DDR
      DDR 26 September 2022 13:45
      +1
      Bakal padha bali, menyang ngendi. Ora ana sing butuh, nanging nalika bali, "tandha" ing paspor, supaya dheweke ngerti sapa sing!
    2. Deso
      Deso 26 September 2022 13:47
      -1
      Luwih becik ora bali lan ora ana sing kuwatir
      Lan supaya dadi. Ora ana ing panggonan registrasi tanpa alesan sing apik, miwiti kasus pidana. Ayo padha siap-siap bali, langsung menyang zona.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 27 September 2022 00:36
        0
        Kutipan saka Rustic
        Ora ana ing panggonan registrasi tanpa alesan sing apik, miwiti kasus pidana.

        До тех пор пока перемещения не ограничены законом, любая причина отсутствия по месту регистрации уважительна.
        PS Ing jaman Stalin, gerakan apa wae kanggo wektu luwih saka 2 dina kudu diiringi cathetan ing panguwasa sing nuduhake panggonan lan tujuan budhal.
        Kutipan saka undang-undang kasebut dicithak ing kaca pungkasan saka buku akuntansi lawang-lawang.
        1. Deso
          Deso 27 September 2022 02:01
          0
          Apa formalitas. Tulis agenda, lan yen sawise 3 dina sampeyan ora katon ... Luwih ing teks.
          1. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 27 September 2022 04:11
            0
            Kutipan saka Rustic
            Apa formalitas. Tulis agenda, lan yen sawise 3 dina sampeyan ora katon ... Luwih ing teks.

            pendekatan aneh.
            Kanthi pendekatan iki, agenda ora mung ora bisa dikirim, nanging uga ora ditulis. Tandha ing jurnal yen wis dibuwang lan ngrokok.
            1. Deso
              Deso 27 September 2022 10:37
              0
              Dadi draf dodgers bisa ngomong sing padha ninggalake, nalika padha nyilem menyang cache saka konsep. Apa saiki, uga kanggo nyekel wong-wong mau ing alas?
  5. roket757
    roket757 26 September 2022 13:29
    +6
    Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali
    . Ora mungkin para penyimpang nunggu kali susu karo bank jeli ...
    Pengecut lan ngiyanati, iki dudu barang sing dituku kanthi apik ...
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 26 September 2022 13:37
      +3
      Kutipan saka roket757
      Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali
      . Ora mungkin para penyimpang nunggu kali susu karo bank jeli ...
      Pengecut lan ngiyanati, iki dudu barang sing dituku kanthi apik ...

      Kisselnye pesisir mesthi ora ngenteni. Nanging akeh bakal gumantung ing kesejahteraan materi lan khusus saka draf dodger.
      Humanitarians tanpa Inggris apik bakal ing bokong. Insinyur sing nganggo basa Inggris utawa wong sing duwe spesialisasi teknis mesthi golek kerja.
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 13:45
        +2
        Kabeh wis dikenal ing comparison ... lan nistha kanggo wong sing pengecut, pelari, bakal tansah dadi!
        Dadi ora ana sing kudu disesali karo wong-wong sing lolos ... sampeyan ora bakal pengin pengintaian karo iki, sampeyan ora bakal nutupi punggung.
        Sampah ... lan bakal tetep dadi, nang endi wae.
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 26 September 2022 14:05
          +5
          Kutipan saka roket757
          Kabeh wis dikenal ing comparison ... lan nistha kanggo wong sing pengecut, pelari, bakal tansah dadi!
          Dadi ora ana sing kudu disesali karo wong-wong sing lolos ... sampeyan ora bakal pengin pengintaian karo iki, sampeyan ora bakal nutupi punggung.
          Sampah ... lan bakal tetep dadi, nang endi wae.

          Им в принципе пофигу. Большинство из уклонистов не вернется в Россию.
          1. roket757
            roket757 26 September 2022 14:51
            +2
            Padha manggon ... supaya wong-wong mau njagong ana lan lali arah kita ing kabeh.
            Kita uga bakal lali karo wong-wong sing kaya ngono, wis wingi ... ora duweke, ora menarik.
          2. pemotong bolt
            pemotong bolt 27 September 2022 02:00
            0
            Umume wong sing ora bakal bali menyang Rusia.
            Apa alasan sing bakal tetep? Lan kanggo dhuwit apa?
            Insinyur basa Inggris
            Pracaya utawa ora, ana cukup.
      2. Humpty
        Humpty 26 September 2022 15:01
        +1
        Quote: Aron Zaavi
        Kisselnye pesisir mesthi ora ngenteni. Nanging akeh bakal gumantung ing kesejahteraan materi lan khusus saka draf dodger.
        Humanitarians tanpa Inggris apik bakal ing bokong. Insinyur sing nganggo basa Inggris utawa wong sing duwe spesialisasi teknis mesthi golek kerja.

        Pandangan sampeyan ing kasus iki ora masuk akal.
        ИМХО в силу попытки разумного взгляда. Здесь, куда они бегут, кстати что-то пока не вижу, Ваши взгляды не работают. Во-первых, кто для них место со знанием английского потерял?
        Kapindho, kekurangan guru. Mungkin ana sing saka humaniora bakal golek kerja yen nggawe ijin panggonan.
        Ai-ti nomads lan hucksters bisa nemokake soko kanggo nindakake. Wong nomaden Ai-ti wis katon sadurunge.
    2. tamu
      tamu 26 September 2022 14:37
      +2
      Lan akeh negara sing wis resmi nyatakake yen ora ngarep-arep sampah iki ing omah.
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 14:53
        +1
        Sing bener ... sampeyan ora ngerti banjur wahyu nangis saka wong-wong sing sirna adoh kanggo anyar saiki, nang endi wae metu ana.
        Tumindake, kita ora bakal ngelingi sing kaya ngono ... padha nyoba ngelingake awake dhewe, KENAPA?
  6. VORON538
    VORON538 26 September 2022 13:31
    0
    Lan kenapa wong cilik sing nganggo rok, sing mlayu ing luar negeri, butuh Rusia? opo Maidan? opo Yen mung dheweke dipasrahake mbangun dalan Yakutsk-Magadan!? Kanthi cara sing diatur, ing kamp-kamp kerja. apikUtawa, kanggo negor alas ing mbukak ngisor dalan, kanggo mbangun, padha ora bisa dipercaya! hi
  7. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 26 September 2022 13:35
    +1
    Miturut koran "Business St. Petersburg": "Media: Abramovich nambani mercenary Inggris liberated karo steak ing bidang kang." Menehi iPhones anyar, warmly ngedika bab bal-balan.
    Turkey wis ayu views, segara, anggur, jam nengsemake.
  8. bali
    bali 26 September 2022 13:36
    -2
    hi Iki der minangka indikator ora bisa dipercaya. Iku wektu kanggo introduce kategori accounting lan matesi balapan mlayu ing hak lan keuntungan.
  9. Adagka
    Adagka 26 September 2022 13:38
    +2
    Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
    Kutipan saka uprun
    Kanggo 5 taun, asor ing hak sipil .... kanggo milih lan kapilih, saka karya - kalen.

    Nah ... Wong-wong mau ing baris pisanan saka trenches! Dadi bakal luwih bener am

    lan apa kanggo ghouls kuwi ing trenches nyerah ing kumpulan pisanan? mung ing metu kanggo deprive saka kewarganegaraan, larangan ing entri lan muter ngendi wae pengin.

    Ancaman lolos semi-poker saka Kazakhstan lan Georgia wis minus karo kekuatan lan utama)
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 26 September 2022 13:52
      +3
      "Aja kuwatir, aku ora lunga,
      Lan aja kuwatir, aku ora bakal lunga!


      Ing Kazakhstan, ana hukum sing panggonan permanen diwenehi mung karo idin saka negara saka ngendi wong iki teka. Finns wis nutup tapel wates, Georgian nutup. Mung Israel njaluk penerbangan tambahan am
  10. Meksiko.29
    Meksiko.29 26 September 2022 13:38
    +6
    sing paling ora nyenengake yaiku wong-wong iki minangka sumber rekrutmen sing gedhe kanggo layanan khusus negara-negara mungsuh, mula kudu ditindakake kanggo njupuk sikap khusus "nggatekake" marang warga kasebut nalika bali.
    1. Essex62
      Essex62 27 September 2022 02:27
      0
      Kutipan: Meksiko.29
      sing paling ora nyenengake yaiku wong-wong iki minangka sumber rekrutmen sing gedhe kanggo layanan khusus negara-negara mungsuh, mula kudu ditindakake kanggo njupuk sikap khusus "nggatekake" marang warga kasebut nalika bali.

      Ya, kita duwe setengah negara, yen ora luwih, kalebu 30 taun paling dhuwur, kaya sing direkrut dening nilai-nilai liberal. Lan carane bisa cilaka, bakal padha sabotase?
  11. Alexey Nikolaevich_2
    Alexey Nikolaevich_2 26 September 2022 13:44
    +1
    Quote: jancok lawas
    guru nengsemake.

    ayo ngomong iku amatir
    1. Horseradish lawas
      Horseradish lawas 26 September 2022 13:51
      -2
      Inggih, mbokmenawa jam Turki luwih apik tinimbang paukuman pati dening pengadilan ing Donetsk. Kajaba iku, ana akeh Ukrainians lan Rusia.
    2. Komentar wis dibusak.
  12. ngelawan28
    ngelawan28 26 September 2022 13:48
    -1
    Aku ora ngerti perasaanmu, aku ora peduli
    Isih ora kuwatir, sawise kabijakan domestik sing seimbang ditetepake ing Belarus. recourse
  13. kebeskin
    kebeskin 26 September 2022 13:49
    +6
    Minangka Bulgakov wrote bab wong-wong mau ninggalake:

          Bankir rambut abu-abu mlayu karo garwane, pengusaha sing duwe bakat mlayu, ninggalake asisten sing dipercaya ing Moskow, sing diprentahake supaya ora kelangan kontak karo jagad anyar sing muncul ing karajan Moskow, sing duwe omah sing ninggalake omah kanggo para juru rahasia sing setia, industrialis, pedagang, pengacara, tokoh masyarakat. Wartawan mlayu, Moskow lan St Petersburg, korupsi, rakus, pengecut. Kokotki. Wanita jujur ​​saka kulawarga bangsawan. Putri tender sing, Petersburg harlots bulak karo lambé carmine dicet. Sekretaris direktur departemen mlayu, pederast pasif enom. Pangeran lan altynniks, pujangga lan usurers, gendarmes lan aktris saka teater kekaisaran mlayu.
  14. yakisam
    yakisam 26 September 2022 13:50
    -3
    Rama, kaya biasane, ndeleng oyod
    Secara diplomatis tanpa njlentrehake kanthi cara kaya mangkene - apa bagean saka "runaways" sing kita ucapake? Babagan anak-anak pimpinan negara kita (kalebu "jenderal industri") utawa babagan para pengemis sing nylametake kasugihane mung - urip, sirah lan tangan kabeh sing entuk urip?
    Dadi Batko bener, kaya biasane. Dheweke bakal bali ... Sapa sing butuh ing kana?
    Sapa sing butuh wong-wong sing bali saka "padang kamenangan" tanpa tangan lan sirah? Mbokmenawa, dheweke bakal diwenehi pensiun kaya "Jendral" lan anak-anake? Wah...
    1. Olezhek
      Olezhek 26 September 2022 14:01
      -9
      Rama, kaya biasane, ndeleng oyod
      Secara diplomatis tanpa njlentrehake kanthi cara kaya mangkene - apa bagean saka "runaways" sing kita ucapake?


      "bapak", minangka tansah, climbs ngendi padha ora takon.
      Ora ana urusane.
  15. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 26 September 2022 13:56
    +9
    Apa putrane Peskov bakal dimobilisasi? Lan umume, apa bocah-bocah iki saka pemuda emas?: "Sekretaris pers Presiden Rusia nolak informasi yen putrane Nikolai ora gelem direncanakake kanggo mobilisasi parsial, ujar manawa" dheweke bakal ngrampungake masalah kasebut ing tingkat sing beda. "Sadurungé, Peskov Jr. dijaluk katon Dmitry Nizovtsev, asosiasi Alexei Navalny, sing ngenalake awake minangka karyawan komando militer, nelpon kantor registrasi lan pendaftaran militer ing video sing dikirim ing saluran YouTube Politik Popular.

    "Jam 10, mesthi, aku ora bakal teka sesuk. Sampeyan kudu ngerti, yen sampeyan ngerti yen aku Pak Peskov, kepiye ora bener yen aku ana ing kana. Ing cendhak, aku bakal ngrampungake iki ing tingkat sing beda, "wong sing diwenehi kanca Alexei Navalny minangka putrane Dmitry Peskov mangsuli marang Pak Nizovtsev (kutipan saka Mediazone, publikasi kasebut diakoni dening agen manca).
    Miturut koran Kommersant
    1. AlexEkb
      AlexEkb 26 September 2022 14:29
      +2
      nimbali diserahake pribadi, kabeh iki "disebut" sampah
    2. mann
      mann 26 September 2022 15:38
      -1
      Apa putrane Peskov bakal dimobilisasi? Lan umume, bocah-bocah iki saka pemuda emas?
      wis!
      Aku ngimpi elek dina iki
      Lan ing kono aku weruh kanthi cetha
      Putra prajurit Zhirinovsky
      Lan putri Lavrov iku perawat.

      Ing kene dheweke mlaku nganggo bedhil mesin,
      Loro putri Putin ing serangan kasebut,
      Lan narik pemicu
      Padha bengok-bengok: "Kanggo Motherland lan bapak!"

      Ing kene tank kobong ing sisihe,
      Lan ing kono ana putra Medvedev,
      Lan putri sing wani Shoigu,
      Его достав,несёт в медблок.

      Putu Zyuganov, putra Zyuganov,
      Ahli waris Matvienko Vali,
      Всё как один пошли на фронт,
      Supaya sedulur ora melu NATO.

      Kovalchuks mlaku ing barisan,
      Lan Rotenberg ing jejere wong-wong mau,
      Lan Miller kepengin banget kanggo terobosan,
      Ing flank karo detasemen Gazprom.

      Mbukak mripatku, banjur ditutup
      Apa jenis fantasi sing kedadeyan?
      Mbokmenawa nonton TV muspra,
      Kuwi sing tak impi-impi.
      Doroshenko
    3. Olezhek
      Olezhek 26 September 2022 17:24
      -4
      Apa putrane Peskov bakal dimobilisasi?


      Gagal.
      Nuwun sewu.
  16. Nesu66
    Nesu66 26 September 2022 13:57
    +2
    Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
    Kutipan saka uprun
    Kanggo 5 taun, asor ing hak sipil .... kanggo milih lan kapilih, saka karya - kalen.

    Nah ... Wong-wong mau ing baris pisanan saka trenches! Dadi bakal luwih bener am

    Apa sampeyan wis nulis saka trench?
  17. Olezhek
    Olezhek 26 September 2022 13:59
    -8
    Sabanjure, Lukashenka yakin manawa Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi bakal bali


    А ему какое дело?
    dheweke kaya wong manca.
    1. yakisam
      yakisam 26 September 2022 14:14
      0
      Dheweke minangka warga negara kesatuan Rusia lan Belarus, kanggo informasi
      Kaya kabeh kita - Rusia patriotik, galak cepet-cepet menyang perang kanggo ... kanggo ana kita ambruk, ngomong ... Kita kabeh warga negara serikat. Dadi Batko minangka warga negara sing padha karo hak sing padha karo kita. Nduweni hak ngomong nalika ditakoni.
      1. Olezhek
        Olezhek 26 September 2022 14:33
        -6
        Dheweke dadi warga negara kesatuan Rusia lan Belarus

        Mdya?
        А есть такое вот гражданство? Юридически?
        Есть Россия и есть Беларусь, есть граждане РФ и РБ. Всё. Лукашенко - иностранец.


        Kaya kita kabeh - Rusia patriotik, cepet-cepet perang kanggo ... amarga ana kita ambruk, kandhani ..


        господин беларус - рвитесь куда хотите, главное нас не учите жить. Ваш забойный юмор в России не актуален.


        Nduweni hak ngomong nalika ditakoni.


        Apa ana wong sing takon babagan masalah internal Rusia? Yah?
        Iki ora ditrapake kanggo wong manca.
        1. yakisam
          yakisam 26 September 2022 15:17
          +2
          Tentang "Mdya"
          Negara kasebut ana kanthi sah, ana miturut Persetujuan 02.04.1996/02.04.1997/23.05.1997, Persetujuan XNUMX/XNUMX/XNUMX. lan Piagam XNUMX Mei XNUMX.
          Miturut Art. 2 saka Piagam SEJARAH - "Kewarganegaraan Uni ditetepake. Saben warga Federasi Rusia lan saben warga Republik Belarus bebarengan dadi warga Uni."
          Dadi nyorong nalar "logis" ... adoh.

          babagan "Pak Belarus" lan "humor downhole"
          Aku ing Rusia. Kabeh sing ditulis ora humor.

          babagan "takon"
          Dheweke ditakoni dening V.V tartamtu. Putin, ujare, dheweke kerja dadi presiden ing Rusia ...

          Pitakonan pinter liyane? Utawa sampeyan sibuk wis cepet-cepet menyang perang?
          1. Olezhek
            Olezhek 26 September 2022 16:52
            -3
            Tentang "Mdya"
            Negara kasebut ana kanthi sah, ana miturut Persetujuan 02.04.1996/02.04.1997/23.05.1997, Persetujuan XNUMX/XNUMX/XNUMX. lan Piagam XNUMX Mei XNUMX.
            Miturut Art. 2 saka Piagam SEJARAH - "Kewarganegaraan Uni ditetepake. Saben warga Federasi Rusia lan saben warga Republik Belarus bebarengan dadi warga Uni."


            Tegese, sampeyan pengin ngomong yen wiwit taun 1997 warga Rusia pancen duwe hak sing padha ing Republik Belarus karo wong Belarusia?
            Urip, kerja, nyekel jabatan umum?
            Lan ana pira?
            Вы цитируете мёртвый документ. Ни российский бизнес, ни российских граждан в РБ никто не ждёт.
            Ora ana perusahaan Rusia-Belarus.
            Belarusians ora ngawula ing tentara Rusia ing kabeh. Nanging padha njaluk kertu saka Pole.
            Ora ana prajurit Belarus siji sing lunga menyang Suriah. Kanggo Ukraina uga.
            Беларусь не признала Крым. Беларусь ничем не помогла Донбассу.
            Belarus kanthi tegas nolak masang basis VKS ing wilayahe
            Lan - ya, siji negara.
            Ing Minsk, jeneng dalan lan prasasti ing metro ana ing rong versi - ing Belarus lan Inggris.
            Rusia wis diilangi.
            Nanging sah...

            Dadi nyorong nalar "logis" ... adoh.


            Я же предупреждал - белорусский сельский юмор в России не котируется.


            babagan "Pak Belarus" lan "humor downhole"
            Aku ing Rusia. Kabeh sing ditulis ora humor.


            Iku ora babagan geolokasi.


            babagan "takon"
            Dheweke ditakoni dening V.V tartamtu. Putin, ujare, dheweke kerja dadi presiden ing Rusia ...


            Dadi Putin takon carane nindakake mobilisasi ing Rusia, kanthi serius?
            Googled: Putin takon Lukashenka kok padha dilute susu Nyuwun
            1. yakisam
              yakisam 27 September 2022 00:33
              0
              Miturut conto MY, Aku ngerti yen ing Belarus warga Rusia duwe hak padha karo Belarusians.
              Masalah kanggo mangerteni iki yaiku hak-hak lan kabebasan-kabebasan wong lan warga negara minangka bagean saka dheweke minangka tugas. Mulane, warga Rusia, yen wis siyap nanggung kabeh tugas saka warga Belarus ing wilayah sawijining, bisa gampang seneng kabeh hak warga kuwi. Masalah karo pembicara "hak" mung pengin hak. Dene kang kapilih dadi panguwasa - iya, kapilih! Belarusians bakal milih sampeyan ... Mbokmenawa. Aku wonder kok iku? Kejabi, ing negara ngendi wae ing donya, sanajan ing "serikat" utawa "serikat", warga "serikat" ora diijini nyekel jabatan umum. Yen sampeyan ora pracaya, banjur ana serikat Denmark lan Swedia. Ing kana, uga ora apik banget karo layanan sipil kanggo tangga-tanggane ing selat. Nanging kesatuan wis rampung.
              Soale urusane, ojo gawe aku ngguyu. Nganti 2019, pamrentah Rusia nindakake langkah-langkah kasebut marang bisnis Republik Belarus, sing saiki diarani "sanksi" :) Apike yen ing Belarus ora ana bea cukai ing barang Rusia, uga kewajiban kanggo nampa Belarusia. sertifikat, nanging ing Rusia, uga ... Siji epik karo susu saka Belarus ana worth soko :) Nganti sanksi Eropah wiwit, pamaréntah Rusia teka munggah karo soko Samsaya Awon kanggo Belarus kaping pindho saben taun. Waca pers taun-taun saka 2012 nganti 2019, uga Rusia. Kabeh wong Belarusia ngganggu dheweke.
              Dene jeneng-jeneng dalan. Nah, iku mung serem. Miturut cara, ing Rusia, sawise kabeh, jeneng dalan uga diwenehi, mbayangno, padha isih diwenehi ing Rusia lan Belarusian. Dadi ya? Ora. Inggih, nggih ... Sadurunge gelombang "patriotisme", padha nang endi wae ing Federasi Rusia ing aksara Latin, nganti Red Square :) Aku dhewe duwe foto pasuryan ing latar mburi tandha "Krasnaya Ploshad 1" taun 2016 ... Museum ana, yen sampeyan ora ngerti ...
              Babagan humor. matur nuwun. Aku ora manggon ing deso Belarus (Belarus), lan yen aku mung duwe rasa humor, banjur apik banget. Kadhangkala... Ales Yakimovich tansah seneng maca, dheweke rumangsa akrab :)
              Minangka kanggo "takon", sampeyan ora bisa metu - sampeyan mung kejiret karo pitakonan subtle Panjenengan. Bapak ditakoni, banjur ngomong apa sing dipikirake. Miturut cara, ora banget pinter lan ora pas minangka interlocutor wong nyebut pikirane. Mbokmenawa amarga wong liya "udan ing jamban", sing banjur dakgawa menyang Rostov ing bagean. Kanggo pangenalan. Kanggo ngenali potongan. Wong Tua ora duwe akeh wong kanggo kurban wong liya, lan ora ana Kremlin kanthi tembok supaya ora bisa ditembak. Dadi dheweke ora kudu wicaksana, nanging mikir lan ngomong. Ngandika bener.
              Dadi muga-muga sampeyan apik.
  18. Olezhek
    Olezhek 26 September 2022 14:03
    -9
    Ayo dheweke luwih ngerti carane ing Februari 2017, wedi, dheweke "mlayu" ing Sochi ...
    pahlawan...
  19. kelip-kelip
    kelip-kelip 26 September 2022 14:08
    -2
    Utamane, kepala Chechnya, Ramzan Kadyrov, ngomong kanthi kritik sing cetha babagan "penyimpang", nyebat sing terakhir "pengecut" lan wong tanpa pakurmatan.
    Абсолютно согласен. Только добавлю, что еще и глупые.
    Вероятность того, что эти мобилизованные окажутся востребованы на фронте крайне низка.
    Sing. lagi mobilized, dilatih kanggo ing paling sasi, tugasaken. Bisa uga iki bakal dadi pungkasan misi.
    ---
    Mung angka.
    У нас воюет по разным оценкам около 200 тыс. (хотя говорят меньше), на Украине численный состав доведен до миллиона. Т.е. у ВСУ пятикратное численное превосходство (Эти цифры для ВСУ рассчитали натовские стратеги).
    Kita nampa saka kita 200 ewu saka Ukraina 1000 ewu.
    Sawise mobilisasi parsial, kita bakal duwe 500 ewu nglawan 1 yuta ing Ukraina.
    Nanging miturut petungan NATO, iki ora cukup.
    Ing kasus iki, Ukraina, kanggo ngranggeh kaunggulan numerik kaping lima, kudu nambah nomer kanggo 2,5 yuta. Sing. kanggo 1,5 yuta wong.

    Inggih, kanthi biaya sapa sing bakal nambah 1,5 yuta?

    Dheweke ora bakal nambah, bakal diunekake, bakal pindhah menyang sawetara rencana liyane (Taiwan. Karabakh ... "maidan" ing Rusia)
  20. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 26 September 2022 14:11
    +1
    Kene siji sumerep mergo: iki "conscripts" sing drape saka Rusia ing mobil manca larang, iku dadi metu, padha fattening lan fattening ing pamaréntahan iki ... nanging carane kanggo defend iki banget pemerintah sing diijini kanggo fatten, padha langsung kesusu kanggo drape...? Iki bakal dadi wektu kanggo pimpinan saiki nggawe kesimpulan babagan sing diijini lemak ...
    Ing wektu sing padha, Presiden Belarusia Alexander Lukashenko ora nganggep kahanan kasebut ngancam utawa kritis. Dheweke kelingan yen cadangan mobilisasi Rusia tekan 25 yuta wong. Akibaté, yen 30-50 ewu "evaders" ninggalake negara, iku ora mengaruhi kemampuan pertempuran tentara Rusia ing sembarang cara. Kajaba iku, sajrone mobilisasi parsial, kira-kira 300 ewu wong kudu diarani.
    1. Olezhek
      Olezhek 27 September 2022 14:20
      -2
      Ing wektu sing padha, Presiden Belarusia Alexander Lukashenko ora nganggep kahanan kasebut ngancam utawa kritis. Dheweke kelingan yen cadangan mobilisasi Rusia tekan 25 yuta wong.


      Lan apa cadangan mobilisasi Belarus?
      Apa presiden Lukashenka?
  21. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    Sebastian Aristarkhovich Pereira 26 September 2022 14:17
    +1
    Wektu wis teka nalika kabeh rot lan jamur masyarakat kita muncul lan ora klelep!
    Ing asas, iki malah apik, saiki kita bakal ngerti "pahlawan" kanthi jeneng lan jeneng mburi. Kawruh iki bakal migunani kanggo masyarakat ing urip sabanjure, supaya slugs iki ora bakal munggah ing ndhuwur plinth!
  22. Zoer
    Zoer 26 September 2022 14:18
    +6
    Каменты грозные читаю, и обалдеваю с короткой памяти и недалекости комментаторов.
    Lan apa sampeyan ora pengin nandur lan mencet kabeh wong sing wis nyuda lan ngoptimalake tentara sajrone 22 taun, nalika nyolong saka anggarane, kabeh sing ora dipaku? Serdyukov sing padha, umpamane, lungguh ing posisi negara, lan ibune diampuni kanthi cepet ... Lan saiki wong-wong kudu ngilangi kabeh iki.
  23. tamu
    tamu 26 September 2022 14:21
    0
    Ora, kolom kaping lima ngirim ora bali, supaya wong-wong mau njagong ing negara-negara West kinasih lan seneng Russophobia lokal.
  24. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 26 September 2022 14:29
    -1
    "Избегают" - это не значит "боятся".
    Iku tegese padha ora pengin.
    Mulane, Ramzan dadi bungah ing kene ...
    Sing nyoba gosip ora nganggep awake dhewe dadi wong Rusia.
    Sampeyan kudu ngerti yen kanggo Rusia konflik iki loro ing siji:
    perang karo mungsuh njaba (Patriotik, eksistensial) - sing disebut. Barat kolektif dipimpin Amerika Serikat;
    lan perang internal (Sipil), ing ngendi Rusia (kalebu kabeh sing disebut "Ukrainians", "Belarusians", "Tatars" ...) bakal maneh dipérang dadi rong camp irreconcilable.
    Lan, kaya sing wis dingerteni, ora bakal bisa setuju ing Perang Sipil Rusia.
    Mula, supaya ora enggal-enggal mateni sedulure... luwih becik dilebokake ing neraka.
    Wong-wong padha ngresiki awake dhewe.
    Lan iki tegese bakal ana wong kanggo break mburi mungsuh external.
  25. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 26 September 2022 14:52
    0
    "Mangkono," calon wajib militer "ngupaya ngindhari mobilisasi parsial kanthi mung ninggalake Rusia."
    Dhuh Gusti... Aku malah ora ngerti yen ing Rusia ana akeh bajingan ... Sedhih.
  26. dementor873
    dementor873 26 September 2022 15:39
    -1
    Iku apik sing comrades iki ambruk mudhun, lan ora ing trenches nutupi liyane.
  27. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 26 September 2022 16:01
    0
    Dadi ora perlu kuwatir, Alexander Grigorich. Apa iki kita ngomong babagan?
    Cukup, tanpa kuwatir, ing pungkasan sesi - menehi saben wong sing pantes. Lan sampeyan bisa entuk ganjaran sing berkualitas :))
  28. isv000
    isv000 26 September 2022 17:05
    0
    Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali

    Sing kita kuwatir! umpluk iki banjur bakal hiss karo jinis dhewe ing tutuk ing arah saka veteran menang, lan sawetara wong bakal ngomong maneh: Aku ora ngirim sampeyan ana! am Ing checkpoint, menehi bebaya babagan larangan ninggalake wilayah registrasi lan - voila! - ing dalan bali, kita nunggu sampeyan ing situs konstruksi ekonomi nasional sajrone telung taun ... prajurit
    1. Olezhek
      Olezhek 26 September 2022 17:15
      -3
      Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali


      Kepiye babagan dheweke? Dheweke ora bakal bali menyang Belarus?
      Kita duwe Panglima Tertinggi dhewe - iki dudu Lukashenka.
      Aja ngudi-udi urusan negara sing asing kanggo sampeyan.
      Hubungan bakal luwih apik.

      Ancaman pendapat Putin babagan masalah iki siap dibahas.
  29. tkoh
    tkoh 26 September 2022 17:22
    0
    К сожалению бегут как правило те, кто может это себе позволить и кто нужны там - а это учёные, инженеры, программисты. Какими бы плохими они не были, но без них стране туго придется. После СВО нужно будет проводить импортозамещение, развивать промышленность и науку. И будет на счету каждый человек, особенно если он обладает какими либо знаниями и навыками. Люди это самый ценный ресурс. Поэтому не стоит горячиться сильно. Если вернутся то принять. Ну а если не вернутся то это их выбор
    1. isv000
      isv000 26 September 2022 18:29
      +2
      Kutipan saka tko
      Sayange, minangka aturan, wong-wong sing bisa mbayar lan sing perlu ana mbukak - lan iki ilmuwan, engineers, programer.

      belay Dalan militer Georgia, ternyata, dikempalken karo ilmuwan, insinyur lan programer! keprungu
  30. Olezhek
    Olezhek 26 September 2022 17:23
    -3
    Lukashenko: Rusia sing mlayu ing luar negeri saka mobilisasi parsial bakal bali


    Lukashenka: ora bakal ana mobilisasi ing Belarus
    https://www.belta.by/president/view/lukashenko-v-belarusi-ne-budet-nikakoj-mobilizatsii-525316-2022/
    Nyuwun

    Kabeh iku prasaja.
    Lan sampeyan ora kudu menehi saran marang wong liya.
  31. Olezhek
    Olezhek 26 September 2022 17:29
    -4
    Ing salawas-lawase aku kelingan, wong iki nampa bantuan gratuitous watara 130 milyar dolar saka Rusia.
    Pira BTG sing ditindakake dening sekutu Belarusia? Apa ora luwih gampang mbuwang dhuwit iki kanggo tentara Rusia? Apa ora luwih logis?
    Сравните с Кадыровым.
    1. isv000
      isv000 26 September 2022 18:33
      0
      Kutipan: Olezhek
      Ing salawas-lawase aku kelingan, wong iki nampa bantuan gratuitous watara 130 milyar dolar saka Rusia.
      Pira BTG sing ditindakake dening sekutu Belarusia? Apa ora luwih gampang mbuwang dhuwit iki kanggo tentara Rusia? Apa ora luwih logis?
      Сравните с Кадыровым.

      Не обращали внимания, что под Смоленском всё спокойно?! И пшеки не осмеливаются Львов переименовать в открытую? Над Кукуевым, опять же, хо-о-рошая бульбина нависла! aran
  32. yowis
    yowis 26 September 2022 22:01
    0
    Patriot sing wedi sebagian mlayu saka mobilisasi parsial. Bakal bali sebagian. Filtrasi bakal liwati. Oh, pira Cossacks sing dikirim bakal ana!
  33. zenion
    zenion 27 September 2022 17:55
    0
    Когда народ голосовал за СССР, на народ плюнули. Теперь оказалось, что они нужны и опять-таки силой. Кто тогда был такой умный, и народу обещали жизнь такую же, как в СССР, но намного лучшую, кто помнит? Как собрались под выпивку в баньке и из страны сделали княжества - это любо братцы любо, любо братцы жить с нашими князьями весело тужить. Всех единороссов партейных на фронт! Любите кататься - пора саночки тянуть!
  34. Alex 2019
    Alex 2019 28 September 2022 05:53
    0
    Lha iki, ngguyu-ngguyu, tanpa isin lan kalbu, barang kang ala, malah basane ora wani nyebut sabangsane. Wong-wong wadon, wong-wong sing umure wong biasa, kanthi sukarela mbela tanah air, lan wong-wong snickering iki mlayu kaya tikus saka kapal. Dalan metu sing menehi saran dhewe, iku wektu kanggo ngenalake darurat militer, nutup tapel wates lan kabeh "patriot" wedi ing baris ngarep, aku ora melas kanggo wong-wong mau. Ora perlu kanggo nyelehake wong kasebut ing posisi roti lan posisi kepemimpinan, minangka guru ing universitas lan institusi pendidikan liyane, kanggo nyingkirake kabeh keuntungan lan pilihan negara.