Review militèr

Perwakilan Federasi Rusia menyang EU Chizhov ngeculake jabatane

37
Perwakilan Federasi Rusia menyang EU Chizhov ngeculake jabatane

Presiden Rusia Vladimir Putin nandatangani dekrit sing ngilangi Vladimir Chizhov, Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang Uni Eropa, saka jabatane.


Diplomat Rusia sing umuré 68 taun wis dadi Perwakilan Tetap Rusia ing Uni Eropa lan Komunitas Energi Atom Eropa suwene pitulas taun wiwit taun 2005. Sadurunge, Chizhov makarya minangka Wakil Menteri Luar Negeri Rusia.

Chizhov sadurunge wis ngomong babagan kepinginan kanggo ninggalake jabatane. Dadi, ing 12 September, ing wawancara karo wartawan, dheweke ujar manawa dheweke "ora kepenak tumindak minangka monumen urip kanggo kemitraan strategis antarane Rusia lan Uni Eropa."

Diplomat banjur nyathet yen dheweke wis ngobrol karo kanca-kancane Eropa luwih saka sepisan, nyoba kanggo gawe uwong yakin yen luwih becik ora ngobong kreteg sing angel banget digawe.

Nasib luwih saka Vladimir Chizhov bisa uga disambungake karo karya ing Dewan Federasi, minangka sadurunge kacarita dheweke dadi salah siji saka calon kanggo posisi senator saka kepala Karelia ing pungkasan Juli.

Miturut undang-undang, nalika njupuk jabatan, kepala daerah kudu nampilake telung calon senator saka cabang eksekutif.

Perlu dielingake yen ing 11 September, kepala Republik Karelia Artur Parfenchikov kapilih maneh.
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 26 September 2022 15:00
    +2
    Luwih becik ngeculake EU saka kantor luwih dhisik.
  2. roket757
    roket757 26 September 2022 15:00
    + 10
    Perwakilan Federasi Rusia menyang EU Chizhov ngeculake jabatane
    . Dadi kanggo bisa ing madhouse sing ... saben wong bisa tekan watesan saka kepinginan lan kamungkinan.
    1. marchcat
      marchcat 26 September 2022 15:30
      0
      kanggo jabatan senator saka kepala Karelia
      Iku menarik sing wis kanggo Karelia paling sapisan, ngerti kabeh masalah wilayah supaya bisa kapilih saka wilayah iki. Bakal kaya Narusova????
      1. Greg Miller
        Greg Miller 26 September 2022 16:13
        -2
        Apa sampeyan ngomong babagan!? Iki tenan Dèkné wong!!!
      2. roket757
        roket757 26 September 2022 17:59
        +2
        Masalahe... wong ora ngerti sapa sing dipilih/dipilih...
        Voting daftar partai wis rampung...salah.
        Pesta gedhe lan modis nindakake apa sing dikarepake lan iki FAKTA!
    2. antivirus
      antivirus 26 September 2022 16:30
      0
      Iki ora babagan EU.
      Surkov "demokrasi berdaulat" wis rampung.
      Wektu kanggo ideologi anyar.
      Sapa, apa, kapan? - Mesthine wis diumumake wingi.
      Lan kanggo ngembangake idiologie dhewe dina sadurunge wingi
      1. roket757
        roket757 26 September 2022 18:03
        0
        Dudu mesem, demi obyektifitas... NANG Endi-Endi PADHA!!! Dermokrasi, iki minangka penyergapan ... Nanging, kanthi cara liya, meh ora luwih apik.
        Mungkin ing sawetara negara cilik sing saben wong ngerti saben liyane, kedadeyane beda??? Mung aku ora bisa ngelingi apa-apa sing migunani, sayang.
        1. antivirus
          antivirus 26 September 2022 18:23
          0
          Ngatur kanthi efektif - dudu bentuk demokrasi ing Inggris lan Italia, sing diamati dening Jerman
  3. Silver99
    Silver99 26 September 2022 15:00
    +6
    kita kudu kader enom tegas lan agresif, EU ora ngerti liyane
    1. 76 USSR
      76 USSR 26 September 2022 15:10
      +5
      Kutipan saka Silver99
      kita kudu kader enom tegas lan agresif, EU ora ngerti liyane

      Ya, ing umur 68 iku hard kanggo Dodge Russophobes ing omahé madhouse, nanging senator punika bab banget, iku tega, nanging ora tinimbang Narusova.
    2. Wis rampung
      Wis rampung 26 September 2022 15:19
      +7
      Persis. Kaya Kadyrov, sampeyan kudu pindhah menyang kono, nanging luwih enom lan luwih pinter. Ayo toleransi "pelangi" iki dilebokake ing panggonane)
    3. trafllot1832
      trafllot1832 26 September 2022 15:22
      +5
      Aku ora diijini, pisanan aku miwiti. Lan yen dheweke milih aku ing wayah esuk, banjur ing wayah sore Menara Eiffel lan Jembatan Menara bakal dadi logam. Gonzalez bakal ngowahi Patung Liberty ing New York sajrone sedina. kanggo ngadhepi pesisir, lan bali menyang Eropah.
    4. isv000
      isv000 26 September 2022 16:17
      -2
      Kutipan saka Silver99
      kita kudu kader enom tegas lan agresif, EU ora ngerti liyane

      Kirim minangka batalyon mbentuk? nglirik
  4. Egoza
    Egoza 26 September 2022 15:00
    +4
    Diplomat Rusia sing umuré 68 taun wis dadi Perwakilan Tetap Rusia ing Uni Eropa lan Komunitas Energi Atom Eropa suwene pitulas taun wiwit taun 2005.

    Iku proyek gemeter. Patut yen wong diwenehi leren nganti pensiun.
    1. Ua3qhp
      Ua3qhp 26 September 2022 15:06
      +6
      Iku proyek gemeter. Patut yen wong diwenehi leren nganti pensiun.

      Ing umur 68 taun, dheweke wis pensiun.
  5. Roso 56
    Roso 56 26 September 2022 15:02
    +5
    Topi diplomat abot ing omah edan kasebut.
    1. Boris Sergeev
      Boris Sergeev 27 September 2022 13:04
      0
      Ing kasus iki, ternyata SF mung sinecure.
  6. Uprun
    Uprun 26 September 2022 15:02
    +7
    Dina iki, aku mbaleni, dina iki - apa kita kudu kerja ing EU ing jalur diplomatik, ora ing kedutaan negara, nanging saben dina Sabat?
    1. isv000
      isv000 26 September 2022 16:26
      +3
      Kutipan saka uprun
      Dina iki, aku mbaleni, dina iki - apa kita kudu kerja ing EU ing jalur diplomatik, ora ing kedutaan negara, nanging saben dina Sabat?

      Lan kanggo dhuwit dhewe! Iku bakal luwih apik yen padha tuku copters karo dhuwit iki ...
  7. Negruz
    Negruz 26 September 2022 15:08
    +4
    Luwih becik dheweke ing Dewan Keamanan tinimbang Nebenzi ...
    Wong iku melek, nanging ora ana karisma ...
    1. Bad_gr
      Bad_gr 26 September 2022 15:20
      +6
      Kutipan saka Negruz
      Luwih becik dheweke ing Dewan Keamanan tinimbang Nebenzi ...
      Wong iku melek, nanging ora ana karisma ...
      Aku ndhukung pendapat iki. Nebenzya pamane melek, nanging dibandhingake karo Churkin, sing sadurunge manggoni panggonan iki (dheweke ngaso ing tentrem), iku cetha kalah. Chizhov bakal ing panggonan.
    2. isv000
      isv000 26 September 2022 16:26
      +3
      Kutipan saka Negruz
      Luwih becik dheweke ing Dewan Keamanan tinimbang Nebenzi ...
      Wong iku melek, nanging ora ana karisma ...

      Stalin duwe karisma! ..
  8. astepanov
    astepanov 26 September 2022 15:22
    0
    Karya sing sukses kanggo Chizhov ing kirim anyar.
  9. Haji Murat
    Haji Murat 26 September 2022 15:24
    -4
    Pigura lawas, kanggo sinecure kehormatan lan lali babagan
  10. mojohed2012
    mojohed2012 26 September 2022 15:39
    0
    Digawa mulih simbah. Lan bener!
    Yagene dheweke lungguh ing kono nganti pirang-pirang taun?
    Dheweke perang ing es lan ora liya!
  11. Anyuta Mulia
    Anyuta Mulia 26 September 2022 15:45
    0
    Hmm...68 taun. Wis suwe pensiun. Mesthi, sing ana pengalaman lan TD, nanging sejatine sifate fisik lan utamané mental, iku hard kanggo keno mbukak. Wektune mung konsultasi, lan pasrahake kendali marang wong sing luwih enom, luwih kreatif.
  12. Gandum
    Gandum 26 September 2022 15:47
    +2
    Rusia kudu delegitimize EU, ngirim ora ana wakil kita ana, mung perwakilan bilateral ing negara Eropah
  13. evgen1221
    evgen1221 26 September 2022 16:13
    +4
    Lan apa kudu unwashed, busuk-mambu under-sapiens nuwuhake unggah-ungguh. Yen dheweke pengin komunikasi, ayo padha adus lan pribadi menyang karpet kanthi hadiah, lelungan menyang Rusia kudu dadi hak istimewa kanggo wong Eropa, lan sampeyan isih kudu entuk.
  14. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 26 September 2022 16:13
    +3
    Kutipan saka Silver99
    kita kudu kader enom tegas lan agresif, EU ora ngerti liyane

    Ya. Ngisi daya Sobcachka saka - kanggo + lan ngirim tinimbang Chizhov. :) Dheweke bakal ngatur house-2 kanggo wong-wong mau.
    1. isv000
      isv000 26 September 2022 16:33
      -1
      Quote: Mantan prajurit
      Ya. Ngisi daya Sobcachka saka - kanggo + lan ngirim tinimbang Chizhov. :) Dheweke bakal ngatur house-2 kanggo wong-wong mau.

      Nanging ide sing apik! Ksyushka, nalika bridled, bisa nggawa keuntungan, ing EU dheweke bakal kaya iwak ing banyu. Delengen, dheweke dhewe bakal mlayu saka dheweke ing kana lan bakal ngandhani supaya ora teka maneh lan ora entuk dhuwit! .. wassat
  15. koralevviktor
    koralevviktor 26 September 2022 16:22
    -4
    A prestasi sing saiki bakal angel banget kanggo ngrampungake. Wong emas, iki saiki ana ing sworo seru. Sayange ora saben wong bakal ngapresiasi tumindake nganti suwe. Ah, yen kita duwe negara liya, nanging ora ana sing kudu ditindakake ing kene. Mangkene wektune.
    1. notingem
      notingem 26 September 2022 16:42
      0
      Lan ing endi feat? Asil karya Ryzhkov ana ing werna abang.
      1. koralevviktor
        koralevviktor 26 September 2022 18:54
        -2
        Iku misale jek kaya kanggo sampeyan. Yen ora amarga usaha lan upaya tim, bisa uga luwih elek. Iku tetep kanggo ndeleng carane penerus kang bakal nindakake ing meksa kuwi. Delengen Nebenzyu, dheweke meh ora katon. Dheweke ora duwe informasi operasional, ora kaya Churkin. Amarga ndhuwur ora nganggep perlu kanggo nyedhiyakake dheweke.
        1. notingem
          notingem 26 September 2022 22:37
          +1
          panrima apa? ngendi? Ing Brussels, bakal krasa apik banget kaya Chizhov saiki saka Karelia
          1. koralevviktor
            koralevviktor 27 September 2022 16:19
            -1
            Yen sampeyan ora ana ing subyek, banjur ana apa-apa kanggo ngomong bab karo sampeyan. Nebenzya minangka conto anyar.
  16. yowis
    yowis 26 September 2022 21:58
    +2
    Duta Besar kanggo EU ora dibutuhake. EU minangka blok agresif, dudu negara. Ing basis apa Federasi Rusia diadegaké "hubungan diplomatik" karo wong - pitakonan amba. Rusia kanggo EU yaiku wong India. India ora bisa duwe hubungan diplomatik karo Big White Chief.
  17. Alex_Bora
    Alex_Bora 27 September 2022 07:23
    -1
    Kutipan saka roket757
    Dudu mesem, demi obyektifitas... NANG Endi-Endi PADHA!!! Dermokrasi, iki minangka penyergapan ... Nanging, kanthi cara liya, meh ora luwih apik.
    Mungkin ing sawetara negara cilik sing saben wong ngerti saben liyane, kedadeyane beda??? Mung aku ora bisa ngelingi apa-apa sing migunani, sayang.

    Aku ngerti mung siji conto: Iceland. Nalika wong biasa mbubrah pamaréntahan birokrat sing ndamel negara menyang utang utang saka IMF. Mboko sithik, kabeh pedunung mbantu kanggo mbusak utang iki sethitik. Lan pamrentahan, sing dipilih saka wong biasa, wiwit urip miturut kemampuane.

    Nanging iki mesthi minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Ing endi wae dalan kanggo panguwasa dumunung liwat "partai politik", ana bosok lan rereget. Utamane ing republik parlementer, ing ngendi perdana menteri dipilih dening mayoritas parlementer, lan dheweke, perdana menteri lan kabinet menteri, diwenehi kekuwatan sing luwih gedhe tinimbang presiden.
    Aku percaya yen iki minangka penyimpangan demokrasi ing pangerten minangka kekuwatane rakyat, amarga ing kasus iki kekuwatane dadi partai politik, utawa luwih tepat, sing ndhukung partai kasebut. Plahotniuc ing Moldova minangka conto sing paling nggumunake.