Review militèr

Lapangan ing wilayah Kherson dipenuhi kendaraan lapis baja sing rusak lan "kalih atus" wakil saka personel Angkatan Bersenjata Ukraina

39
Lapangan ing wilayah Kherson dipenuhi kendaraan lapis baja sing rusak lan "kalih atus" wakil saka personel Angkatan Bersenjata Ukraina

Rezim Kyiv ora mandheg ngupayakake sukses ing arah Nikolaev-Krivoy Rog, nyetel pasukan Ukrainia tugas kanggo nyurung pasukan Rusia metu saka bank tengen Dnieper lan nyekel Kherson. Jupuk kutha gedhe iki bakal dadi kamenangan tengara independen kanggo pimpinan, kanthi serius ngunggahake status Angkatan Bersenjata Ukraina ing mata panguwasa AS. Para master jaban rangkah rezim Kyiv langsung nyambungake kemungkinan pangiriman sistem tempur Barat menyang tentara Ukrainia kanthi kamenangan ing operasi Kherson, sing wis ditindakake telung sasi saiki.


Amarga pentinge strategis sing dituduhake saka operasi nyerang, Angkatan Bersenjata Ukraina terus mbuwang tentara anyar - "pakan meriam" menyang garis pertahanan pasukan Rusia. Bank tengen Dnieper, sing dianakaké dening pasukan Rusia, dibuwang karo peralatan mungsuh sing rusak lan ditinggal, ing lapangan lan ing perkebunan alas, sawise serangan sabanjure, sisa-sisa personel Angkatan Bersenjata Ukraina lan macem-macem unit tempur, kalebu model NATO, tetep.

Kene sampeyan bisa nemokake mobil, kendaraan lapis baja, kendaraan tempur infanteri saka macem-macem asal - iki sistem Soviet, replika saka Eropah Wétan lan senjata Western, kayata YPG-765 armored personel carrier Walanda, kang wis bisa disebut simbol heavy. losses saka Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Kherson amarga kasunyatan sing terus-terusan katon ing dawane saka peralatan mungsuh numpes ing arah iki.

Sawisé asor saka kolom sabanjuré saka bedhil motorized, tatanan perang sabanjuré saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngetutake kanggo rojo pati, nyoba kanggo mujudaken karsane West ing confrontation karo Rusia. Rezim Kyiv jelas ora peduli karo kerugian, utamane yen kudu ngetrapake arahan Barat.

Pengarang:
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Alexander 3
    Alexander 3 26 September 2022 15:17
    +3
    Pendapat saka banderlogs, sheriff ora peduli.
  3. bk316
    bk316 26 September 2022 15:18
    +8
    iku wiwit katon kaya Perang Donya I.
    Kabeh dadi sasaran, ora bisa nyerang, nanging saben dina ana serangan.
    Waca Henri Barbusse.
    1. mojohed2012
      mojohed2012 26 September 2022 15:35
      +1
      Nanging kita kudu elinga yen pasukan Rusia uga nandhang kapitunan, amarga. Arta saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan rudal terus-terusan mabur ing posisi kita sing dijelajahi dening dheweke lan Amerika Serikat.
      Dheweke nulis akeh babagan Liman, nanging ora ana sing nglaporake, nanging kepiye wong kita terus? Ora ana informasi manawa bala bantuan kita bakal ana lan menyang kana, nanging bakal ngrampungake kerugian kita utawa mungkasi dalan lan girths Angkatan Bersenjata saka posisi Limansky saka Angkatan Bersenjata RF.
      1. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 26 September 2022 15:48
        +2
        Kutipan saka mojohed2012
        Nanging kita kudu elinga yen pasukan Rusia uga nandhang kapitunan, amarga. Arta saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan rudal terus-terusan mabur ing posisi kita sing dijelajahi dening dheweke lan Amerika Serikat.
        Dheweke nulis akeh babagan Liman, nanging ora ana sing nglaporake, nanging kepiye wong kita terus? Ora ana informasi manawa bala bantuan kita bakal ana lan menyang kana, nanging bakal ngrampungake kerugian kita utawa mungkasi dalan lan girths Angkatan Bersenjata saka posisi Limansky saka Angkatan Bersenjata RF.

        Ing Lyman, Ukrainia konsentrasi pasukan lan nyerang saka kabeh pihak, kanggo nanggepi, kita narik bantuan, iku bodho kanggo nggawe kesalahan kaping pindho.
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 26 September 2022 16:33
        +3
        Kutipan saka mojohed2012
        Dheweke nulis akeh babagan Liman, nanging ora ana sing nglaporake, nanging kepiye wong kita terus?

        Ayo padha nyekel sabisane.
        Lan ipat-ipat kanggo wong sing ora nulungi!
        Kita dhewe, sing ora bisa dipasrahake, ora mung Medvedchuks.
      3. helmi8
        helmi8 26 September 2022 16:59
        +5
        Ora ana informasi manawa bala bantuan kita bakal ana lan menyang kana, nanging bakal ngrampungake kerugian kita utawa mungkasi dalan lan girths Angkatan Bersenjata saka posisi Limansky saka Angkatan Bersenjata RF.

        Apa konsep "rahasia" kanggo sampeyan? Utawa sampeyan ngusulake nyedhiyakake akses mbukak kabeh data babagan jumlah lan gerakan pasukan?
      4. lante77
        lante77 26 September 2022 18:10
        0
        Ing kono ana gilingan daging, tekanan banget marang pertahanan sing kuwat, sanajan kapitunan abot, Ukraina tetep nyerang kanthi tangguh.
        1. SSR
          SSR 26 September 2022 22:08
          0
          Kutipan saka Dante77
          serangan.Losses saka pembela uga serius

          Lan "pemadam kobongan" kuwi pour bensin liyane.
          Imha.
          Ora ana mungsuh sing luwih elek tinimbang sumber internal, meksa, lara, lara, nanging dheweke dhewe saka kursi, sing ora nindakake apa-apa.
          Iiha.
          Jarene pitik disusu lan ditulis ing pager.
      5. bk316
        bk316 26 September 2022 18:18
        0
        Dadi aku ngomong maca Barbusse. Buku kasebut diarani geni.
    2. Sergei Averchenkov
      Sergei Averchenkov 26 September 2022 16:27
      +1
      lagi maca. Aku duwe buku iki ing beting tengen ing jangkoan tangan. Iki diarani geni. Monumen sastra donya. Bener, edisi Soviet isih, nanging iki mung nggawe aku luwih gampang. Apa sampeyan nelpon kanggo negosiasi? Utawa mung cathetan? Yen rembugan banjur banget ora setuju karo sampeyan.
      1. bk316
        bk316 26 September 2022 18:19
        0
        Persis geni.
        Aku ora ngomong babagan rembugan, aku ngomong babagan kahanan ing ngarep. Kaya 100 taun kepungkur.
  4. Negruz
    Negruz 26 September 2022 15:19
    +7
    Para master jaban rangkah rezim Kyiv langsung nyambungake kemungkinan pangiriman sistem tempur Barat menyang tentara Ukrainia kanthi kamenangan ing operasi Kherson, sing wis ditindakake telung sasi saiki.

    Pangiriman Kulon bakal tetep, sanajan Nikolaev lan Odessa ilang ...
    1. Zaurbek
      Zaurbek 26 September 2022 15:35
      +1
      Aku malah ora mangu-mangu kemampuan produksi massal ing Kulon. Amerika Serikat duwe barang kasebut ing panyimpenan kanthi akeh. M113 lan M60 akeh....
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 26 September 2022 16:42
      -1
      Kutipan saka Negruz
      Pangiriman Kulon bakal tetep, sanajan Nikolaev lan Odessa ilang ...

      Ora kabeh sing diwenehake dening belang diprodhuksi ing wilayahe,
      paling kanggo sing situs Eropah sing bisa ing belang, sampeyan kudu jancok!
  5. dmi.pris
    dmi.pris 26 September 2022 15:21
    +4
    Iki Kherson kanggo sampeyan, bebek. Tanpa turu. "Reruntuhan ... wareg #"
  6. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 26 September 2022 15:26
    +4
    Kabeh miturut rencana Kulon: Perang menyang Ukrainia pungkasan!
  7. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 26 September 2022 15:27
    +6
    Oligarki wedi. Saiki padha nyoba kanggo mow mudhun kaadilan: "Millionaire Vladimir Potanin, ing Interview karo RBC, announced Bukak saka "kapitalisme rakyat" ing Norilsk Nickel, minangka asil kang 25% saka Enggo bareng perusahaan bakal pindhah "kanggo wong, kalebu. karyawan." "Ide iki kanggo ing pangertèn, kanggo mulihake sawetara kaadilan sajarah: nalika Norilsk Nickel iki privatized, bab 25% saka Enggo bareng kanggo karyawan. Nanging, sayangé, karyawan ora bisa njupuk kauntungan saka investasi iki. akeh sing adol saham iki. Aku wanted kanggo bakal mulihake kaadilan sajarah iki lan mimpin kanggo kasunyatan sing 25% saka Enggo bareng saka Nikel Norilsk maneh bali menyang wong, kalebu karyawan, "ujare Potanin. liyane 50% saka Enggo bareng bakal pindhah menyang program motivasi karyawan perusahaan.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 26 September 2022 15:32
      +2
      Aku kabeh iku luwih prosaic ana, lan Comrade Potanin isih beetle padha. Waca carane dheweke pegatan.
      1. dzvero
        dzvero 26 September 2022 15:56
        +7
        Inget cerita lama...
        Wong maca iklan ing koran - Rolls-Royce for sale kanggo 5 (lima) pound. Aku panginten iku guyon, nanging aku nelpon tho. Ya, pengacara ngomong, iklan kasebut nyata, teka lan tuku. Inggih, mbayar lan takon pengacara - kok regane gedhe, mobil apik. Apa, mantan pemilik seda, lan ing karsane dheweke nulis - kanggo ngedol Rolls lan menehi dhuwit marang Jeng. Iki randhane lan adol ...
    2. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 26 September 2022 15:34
      + 10
      Kaadilan historis yaiku nasionalisasi, dudu 25 persen buruh keras.
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 26 September 2022 16:20
        0
        Kutipan: Andrey Moskvin
        Kaadilan historis yaiku nasionalisasi, dudu 25 persen buruh keras.

        Ing tahap awal privatisasi, properti kasebut ditransfer, kanthi publisitas ing media manawa pabrik-pabrik kasebut diwènèhaké marang wong-wong mau kanggo pengawetan, amarga wong-wong wiwit nesu. Nanging sawise sawetara wektu, janji-janji iki mung cepet dilalekake. Iku kaya babagan "ora ngembangake NATO ing sisih wétan."
    3. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 26 September 2022 15:52
      0
      Aku pengin mulihake keadilan sejarah iki lan nggawa 25% saham Nikel Norilsk bali menyang wong, kalebu karyawan, "ujare Potanin. Sadurungé, miliarder kasebut ujar manawa bakal nransfer nganti 50% Rosbank menyang endowment yayasan amal, lan 10% liyane saka saham bakal pindhah menyang program motivasi karyawan perusahaan.


      Oh ora, ora! A luh tegese muter mudhun pipi saka kaluhuran lan sutji oligarki iki!
      Apa ora Don Satarina! :)))
      "... priyayi mulya rampung edan: sewulan kepungkur dheweke ngeculake tawanane, mbubarake regu, lan nyumbang arsenal penyiksaan sing paling sugih menyang perbendaharaan. Sesepuh umur satus rong taun kandha yen dheweke arep ngabdiake liyane. saka uripe kanggo tumindak becik, lan saiki, mbokmenawa, dheweke ora bakal suwe ... "(c) Pancen angel dadi Gusti.
    4. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 26 September 2022 16:53
      0
      Quote: jancok lawas
      Oligarki wedi. Saiki padha nyoba kanggo mow mudhun kaadilan: "Millionaire Vladimir Potanin, ing Interview karo RBC, announced Bukak saka "kapitalisme rakyat" ing Norilsk Nickel, minangka asil kang 25% saka Enggo bareng perusahaan bakal pindhah "kanggo wong, kalebu. karyawan." "Ide iki kanggo ing pangertèn, kanggo mulihake sawetara kaadilan sajarah: nalika Norilsk Nickel iki privatized, bab 25% saka Enggo bareng kanggo karyawan. Nanging, sayangé, karyawan ora bisa njupuk kauntungan saka investasi iki. akeh sing adol saham iki. Aku wanted kanggo bakal mulihake kaadilan sajarah iki lan mimpin kanggo kasunyatan sing 25% saka Enggo bareng saka Nikel Norilsk maneh bali menyang wong, kalebu karyawan, "ujare Potanin. liyane 50% saka Enggo bareng bakal pindhah menyang program motivasi karyawan perusahaan.

      Wis wayahe privatisasi maneh.
      Ora, sampeyan ora perlu wuda nalika nyopot celonone pungkasan,
      nanging perlu kanggo bali menyang properti negara, menehi ganti rugi kanggo apa bener nandur modhal.
  8. MrFYGY
    MrFYGY 26 September 2022 15:31
    +4
    Kiriman pisanan ing Internet saka militan Azov sing diganti yaiku video kanthi ngrampungake tanker Rusia sing tatu.
    1. Usher
      Usher 27 September 2022 15:19
      0
      Link please? ing PM
      Kutipan saka MrFYGY
      Kiriman pisanan ing Internet saka militan Azov sing diganti yaiku video kanthi ngrampungake tanker Rusia sing tatu.
  9. MVG
    MVG 26 September 2022 15:31
    +2
    Lan sapa sing ngarep-arep yen wong sing jenenge Zelensky bakal melas marang wong sing jenenge Petrenko, Sidorenko, Kravchuk, Fedorchuk (ora ana hubungane karo pribadine)???
  10. dementor873
    dementor873 26 September 2022 15:33
    0
    Ana wong lara, dhokter teka, mriksa lan menehi resep obat, wong tuku obat lan omben-omben, nanging saya tambah parah. Nanging dhokter ngrampungake rencana kanggo pasien, lan uga mbuwang klien menyang apoteker sing wis dikenal. Lan pasien kudu diobati kanthi beda.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 26 September 2022 16:59
      +1
      Kutipan saka dementor873
      Ana wong lara, dhokter teka, mriksa lan menehi resep obat, wong tuku obat lan omben-omben, nanging saya tambah parah. Nanging dhokter ngrampungake rencana kanggo pasien, lan uga mbuwang klien menyang apoteker sing wis dikenal. Lan pasien kudu diobati kanthi beda.

      dawa banget.
      Cocog ing rong tembung: "Big Pharma". hi
  11. trafllot1832
    trafllot1832 26 September 2022 15:49
    0
    Tembakan sing sepisanan wis akrab banget, lan pitakonku yaiku kepiye cara nyopir kendaraan lapis baja sing kobong, wong Walanda mung diusir BMP, dheweke ora katon ing asap.
  12. koralevviktor
    koralevviktor 26 September 2022 16:26
    0
    Apa sing dikarepake Uronazis? Apa wong-wong mau durung ngerti yen pertumpahan getih wis cukup? Kamenangan isih dadi milik kita. Hore!
  13. ASM
    ASM 26 September 2022 18:17
    0
    Wiwit padha burik karo teknologi, tegese ana replenishment teknologi. Amarga ana replenishment peralatan, banjur ana cara kanggo nransfer. Wiwit ana rute transfer, banjur ana kreteg / dalan / titik kuwat. Dadi apa kasus iki durung diowahi dadi vinaigrette?
    1. Zaurbek
      Zaurbek 27 September 2022 13:18
      +1
      NATO duwe gudang sing padha karo USSR .... isih bisa nyedhiyakake akeh saka panyimpenan.
  14. Frank Muller
    Frank Muller 26 September 2022 20:01
    0
    Ngitung kerugian lan bengok "Hurrah!" isih esuk. Voynushka durung muter kulon lan, misale jek, ora bakal cepet muter. Kita kudu perang menyang tapel wates Polandia, utawa menyang "Minsk" sabanjure.
  15. TIR
    TIR 26 September 2022 22:06
    +1
    Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv padha maju karo wedges tank sawetara rolas kothak. Lan aliran bantuan ing peralatan lan cangkang ora suda. Mungkin iku wis cukup kanggo nyenengi dhewe karo khayalan lan mikir sing Penyetor disambungake karo serangan ing Kherson? Dheweke bakal ana ing skenario apa wae. Nalika aku ngerti, manajemen duwe ilusi sing padha. Kita ora bisa ngilangi pasokan senjata lan iku kasunyatan. Maksimum sing bisa ditindakake yaiku nggawe rumit logistik lan nambah wektu pangiriman peralatan lan, sing paling penting, amunisi ing ngarep. Nanging iki sampeyan kudu mutusake babagan karusakan komunikasi sepur lan jembatan
  16. Pelindung gas lan kumelun
    Pelindung gas lan kumelun 27 September 2022 13:02
    0
    Apa teks iki? Kenapa nulis sing jelas?
  17. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 27 September 2022 13:11
    +1
    Kutipan: Alexander 3
    Pendapat saka banderlogs, sheriff ora peduli.

    Ide kasebut umume bener. Nanging kanggo gabungke banderlogs lan sheriff ing siji ukara ... Piye wae uncomme il faut. Sheriff ngirim ora duwe nasib Indian, lan Kaa ngirim ora duwe banderlog. :)
  18. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 27 September 2022 13:19
    0
    Kutipan saka Zaurbek
    Aku malah ora mangu-mangu kemampuan produksi massal ing Kulon. Amerika Serikat duwe barang kasebut ing panyimpenan kanthi akeh. M113 lan M60 akeh....

    Lan apa regane jumlah ing panyimpenan? Artikel punika bab nomer lan nggunakake ing U. Amerika Serikat dhewe ora kamungkinan kanggo sumber peralatan iki langsung. Bakal ana kethek nyeret chestnut metu saka geni kanggo wong-wong mau. Nanging ana rong kesimpulan saka iki. Kapisan iku ora ketompo carane akeh wong ing panyimpenan, bakal ana sawetara wong ing paprangan ing U. lan ora rauh.
    2. Teknik iki isih cukup lawas, dudu konsep sing paling apik lan angel banget dikuasai kanggo wong-wong sing wis biasa karo Soviet.
  19. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 29 September 2022 09:46
    -1
    Piye wae ngelingake Verdun lan Somme saka Perang Dunia I lan gilingan daging Rzhev taun 1942, apa sampeyan ora mikir, para pembaca sing dikasihi?
  20. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 29 September 2022 11:03
    -1
    Kutipan: TIR
    Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv padha maju karo wedges tank sawetara rolas kothak. Lan aliran bantuan ing peralatan lan cangkang ora suda. Mungkin iku wis cukup kanggo nyenengi dhewe karo khayalan lan mikir sing Penyetor disambungake karo serangan ing Kherson? Dheweke bakal ana ing skenario apa wae. Nalika aku ngerti, manajemen duwe ilusi sing padha. Kita ora bisa ngilangi pasokan senjata lan iku kasunyatan. Maksimum sing bisa ditindakake yaiku nggawe rumit logistik lan nambah wektu pangiriman peralatan lan, sing paling penting, amunisi ing ngarep. Nanging iki sampeyan kudu mutusake babagan karusakan komunikasi sepur lan jembatan

    Pancen, karusakan komunikasi bakal banget, banget serius complicate, sebagian malah lumpuh, loro maneuvers saka pasukan Wehrmacht lan pangiriman Penyetor. Iku salah siji bab nalika eselon militèr mabur sadawane dalan ijo, iku cukup bab liyane nalika kode kanggo 500 km saka peralatan dadi dhewe, lan malah ing dalan bunder tengen kreteg Gamelan.