Review militèr

Kanthi serangan ing obyek ing Kharkov lan wilayah Kharkov, pasukan kita numpes cadangan mungsuh

15
Kanthi serangan ing obyek ing Kharkov lan wilayah Kharkov, pasukan kita numpes cadangan mungsuh

Ana laporan saka seri serangan ing target mungsuh ing Kharkov lan wilayah Kharkov. Elinga yen ing wilayah iki, pasukan Ukrainia sadurunge bisa nguwasani sawetara kutha lan kutha, kalebu Balakleya, Izyum, sebagian Kupyansk lan sawetara liyane. Ing wektu sing padha, pasukan mungsuh nyoba ngembangake sukses, kalebu kanthi ngamanake Republik Rakyat Donetsk ing sisih lor.


Serangkaian serangan ditindakake ing target mungsuh ing Kharkov. Minangka asil saka serangan, obyek wis kena ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina nindakake rotasi lan resupply unit sing ing sawetara minggu kepungkur wis melu ing musuhan ing wilayah Kupyansk lan Krasny Liman. Kolom asap abu-abu lan ireng munggah ing ndhuwur Kharkov lan sawetara distrik ing wilayah kasebut.

Ketoke, serangan kasebut ditindakake ing wiwitan kanggo nyegah pasukan Ukrainia ing wilayah kasebut nampa bala anyar.

Ing wayahe, perang posisi ana ing wilayah Kharkiv lan ing sisih lor DPR. Ing wektu sing padha, pasukan Ukrainia nyoba narik peralatan abot sing digawe Barat luwih cedhak karo garis kontak. Rusian penerbangan ndadékaké karusakan saka personel lan peralatan militèr saka mungsuh, dadi angel kanggo maju lan meksa wong kanggo nggunakake cadangan sing ora Originally ngrancang kanggo digunakake langsung ing perang ing garis ngarep. Mulane, cadangan uga nandhang kerugian, lan asring (kaya saiki) dheweke ora duwe wektu kanggo nggayuh posisi maju.

Janji rezim Kyiv kanggo njupuk Krasny Lyman ing September 24-25 ora kelakon. Ngubengi kutha saka mungsuh uga ora bisa. Ing wektu sing padha, jumlah kerugian kanggo APU ing wilayah iki terus-terusan dhuwur.
15 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 26 September 2022 15:11
    +6
    hi Banget! Ana manure padhet saka lemah subur karo svidomites. Jumlah banderlogs terus mudhun. prajurit
  2. Uprun
    Uprun 26 September 2022 15:13
    +3
    Kanggo para penggemar "Kraken", data kasebut bakal dadi ringkesan sing beda .... Tangan ing ati - padha nulis kanggo nulis .... apa, pira ...., supaya tembung kasebut dilipat dadi ukara ... . ora ngenteni laporan resmi Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kanthi nomer ....., banyu, uga ana ing Afrika - banyu ....
    1. Hoarfrost
      Hoarfrost 26 September 2022 15:16
      -11
      Kutipan saka uprun
      ora ngenteni ringkesan resmi Kementerian Pertahanan RF kanthi nomer ....

      Ing kono padha. Numpes paling ora 400 Kraken Nazi lan 5 depot senjata.
    2. antivirus
      antivirus 26 September 2022 16:27
      0
      Aku ora seneng kraken.
      Nanging sing slip krakens kanggo Konashenkov? Dadi sampeyan kudu takon marang dheweke babagan ...
  3. 76 USSR
    76 USSR 26 September 2022 15:13
    0
    Kaya ing tong sampah, dening Gusti Allah ... Mung senjata nuklir taktis sing kelingan ...
  4. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 26 September 2022 15:23
    +4
    seri serangan marang target mungsuh ing Kharkov lan wilayah Kharkov.

    Serangkaian serangan wis ditindakake saben dina sajrone 7 wulan saiki, lan mungsuh wis pindhah saka pertahanan mati menyang serangan. Infrastruktur kudu dijupuk metu, lan ora ngalahake ing kothak beton kosong.
    1. Horon
      Horon 26 September 2022 16:14
      0
      Basa ala ujar manawa nalika kita miwiti njupuk infrastruktur dill, "mitra" Barat bakal "njupuk" kabeh teknologi digital kanggo kita, saka smartphone nganti proses teknis, perbankan lan lembaga keuangan, uga organisasi komunikasi negara lan komersial. . Dadi masa depan digital!
    2. bisnisv
      bisnisv 27 September 2022 21:07
      0
      Kutipan: Pulkovo1942
      Infrastruktur kudu dijupuk metu, lan ora ngalahake ing kothak beton kosong.
      Kita kudu tahan wong-wong sing ngetrapake strategi kasebut marang pasukan kita!
  5. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 26 September 2022 15:24
    +5
    Jembatan, rusak jembatan! Cara Ukroreich bakal nglumpukake paling sethithik sewu tank - nanging yen ana ing Lviv lan ora bisa menyang Donbass - lan menyang neraka karo dheweke. Nanging malah pitulungan cilik sing teka cepet menyang LBS mung mbebayani.
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 26 September 2022 16:15
      +2
      Kutipan: Dmitry Karabanov
      Cara Ukroreich bakal nglumpukake paling sethithik sewu tank - nanging yen ana ing Lviv lan ora bisa menyang Donbass - lan menyang neraka karo dheweke.

      Aku wedi yen cadangan utama ora ana ing pedalaman sing adoh, nanging ing mburi operasional - yaiku, cedhak: cedhak Dnepropetrovsk, Nikolaev, Kremenchug lan Poltava.
      TAPI! Cadangan ing mburi mburi operasional cepet. Lan cepet utawa mengko - nanging eselon saka mburi strategis bakal pindhah menyang ngarep: Lvov lan Zhytomyr. Mula, mesthine, kreteg kudu dirusak kanthi jelas.
  6. Bom
    Bom 26 September 2022 16:06
    -2
    Kayane kita ora bakal ngenteni serangan ing infrastruktur.
    1. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 26 September 2022 16:40
      +6
      Sawise referenda, kudu ana owah-owahan, ora bisa.
      1. ukum70
        ukum70 26 September 2022 17:19
        +4
        Sawise referenda, kudu ana owah-owahan, ora bisa.

        Kita bisa uga ora duwe. Kita bisa uga ora duwe kabeh. Apa wae sing dikarepake, kita bisa uga ora duwe. M. Zhvanetsky
  7. Gorygor
    Gorygor 26 September 2022 21:06
    +1
    pindhah posisi posisi

    Priksa ora nasib?
  8. AVESSALOM
    AVESSALOM 28 September 2022 08:09
    -2
    Cadangan mili ing aliran sing terus-terusan yen bisa! Tentara lan warga sipil ora duwe masalah karo bensin. Ora ana lan kabeh.