Review militèr

Otoritas Maritim Denmark ngonfirmasi data bocor gas ing pipa gas Nord Stream 1 lan Nord Stream 2 cedhak pulo Bornholm

106
Otoritas Maritim Denmark ngonfirmasi data bocor gas ing pipa gas Nord Stream 1 lan Nord Stream 2 cedhak pulo Bornholm

Informasi kasebut dikonfirmasi manawa penurunan tekanan sing cetha ora mung ana ing pipa gas Nord Stream 2, nanging uga ing pipa gas Nord Stream 1. Elinga yen SP-2 diisi gas, nanging ora dipompa menyang Eropa amarga sanksi sing ditindakake ing pipa gas. Sawetara perusahaan manca ilang total investasi luwih saka 10 milyar euro ing babagan iki. Kita kudu matur nuwun kanggo Amerika Serikat lan pejabat kita dhewe saka elit politik ...


Operator Nord Stream AG ngonfirmasi informasi manawa tekanan gas ing SP-1 wis mudhun menyang nilai kritis, ing ngendi pompa gas dadi mokal. Elinga yen bubar pumping iki ora digawa metu amarga perlu kanggo nindakake karya ndandani karo turbin kompresor gas. Nanging, pipa gas tetep diisi bahan bakar.

Dadi dikenal yen bocor gas ing pipa gas Nord Stream 1 dicathet ing cedhak pulo Bornholm ing Denmark. Administrasi Maritim Kerajaan Denmark ngonfirmasi informasi babagan bocor ing zona ekonomi eksklusif ing rong pipa gas.

Mangkono, ing wilayah Bornholm, bocor gas dicathet ing rong pipa gas - Nord Stream-1 lan Nord Stream-2, uga ing saben benang.

Mulane, kahanan pasokan gas menyang Uni Eropa liwat rute lor sing diarani dadi kritis. Sawise kabeh, panggonan bocor sing spesifik kudu diidentifikasi kanthi tepat, banjur karya skala gedhe kudu ditindakake kanggo mulihake integritas pipa, sawise kasebut kudu diluncurake meter kubik gas, sing, miturut sanksi saiki, katon. mung mokal.
106 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Popandos
    Popandos 27 September 2022 06:54
    + 16
    penurunan tekanan sing cetha ora mung ana ing pipa gas Nord Stream 2, nanging uga ing pipa gas Nord Stream 1

    Oh carane! Kebetulan?
    Aku ora mikir. ©
    Aku wonder sing kuping bakal metu saka grumbulan?
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 27 September 2022 06:58
      + 18
      Pandangan saka Aryan sejati sing murub kanthi nesu saka alis sing adhem bakal diarahake marang para pangeran Denmark.
      1. alex neym_2
        alex neym_2 27 September 2022 07:09
        +6
        Iki kudu dikarepake: ora kanthi ngumbah, nanging kanthi skating! Mangsa mangsa ngarep ... banjur pilihan "darurat" kanggo geyropa ditutupi cekungan tembaga.
        1. Canecat
          Canecat 27 September 2022 07:14
          +3
          Kutipan saka: aleks neym_2
          lan banjur pilihan "darurat" kanggo geyropy ditutupi cekungan tembaga

          Darurat mung liwat Ukraina ... terus terus? )))
          1. alex neym_2
            alex neym_2 27 September 2022 07:22
            +8
            Liwat pipa Rusty, mekanisme worn-metu, siap kanggo gagal ing sembarang wektu lan dumunung ing zona database?
            1. mitroha
              mitroha 27 September 2022 07:31
              +9
              Tarian bocah-bocah wadon sing menarik. Saiki dheweke bakal mulai nguwuh manawa ana gunane kanggo Rusia lan wis melu terorisme gas. Senajan iku ono gunane utamané kanggo Amerika Serikat. Nanging ing Uni Eropa, muni lonceng katon keprungu ....
              1. Tatar 174
                Tatar 174 27 September 2022 07:36
                0
                Alles kaput! Hyundai Hoch Deutsch! - iki lan lunga!
                1. kaping
                  kaping 27 September 2022 08:42
                  -2
                  Tekanan bakal padha, banyu bakal ngebaki pipa gas lan ora bisa digunakake.. Apa katon bener?
              2. nyembur24
                nyembur24 27 September 2022 09:18
                -1
                Bener maneh Petrov lan Boshirov??? Ya wis lah.... Nyuwun
            2. LIONnvrsk
              LIONnvrsk 27 September 2022 08:17
              +3
              Administrasi Maritim Kerajaan Denmark ngonfirmasi informasi kasebut

              Nah, kupinge ngintip. Taun kepungkur ana skandal ing Eropa nalika dicethakaké, ing 2008, NSA AS lan FE intelijen militèr Denmark mlebu perjanjian kerjasama. Stasiun paling rahasia dibangun ing cedhak Bandara Copenhagen kanggo nyegat lan mbusak informasi saka kabel Internet ing jero banyu. Ing pusat mata-mata iki, ora mung negara manca, kayata Jerman, Walanda, Swedia, sing diawasi, nanging uga Denmark dhewe.
              Skandal iki kena pengaruh 35 pimpinan jagad sing dikethok dening NSA AS. Intelijen Amerika menehi perhatian khusus marang Kanselir Jerman lan Paus.
          2. Syurik70
            Syurik70 27 September 2022 07:24
            0
            Ya, sapa wae bisa.
            Iku migunani kanggo Amerika kanggo sijine Eropah ing gas sing.
            Eropa kebak wong-wong sing pengin ngrusak pipa kasebut.
            Iku migunani kanggo Rusia kanggo nambah rega gas.
            Aneh yen iki durung kedadeyan sadurunge. Ora angel ngrusak, nyelehake jangkar ing pamindhahan, nyeret ing sisih ngisor, lan ngrusak pipa. Sing utama yaiku ninggalake adegan sanalika bisa.
            1. bar
              bar 27 September 2022 07:31
              + 12
              Quote: Shurik70
              Iku migunani kanggo Amerika kanggo sijine Eropah ing gas sing.

              Amerika wis ngomong yen ora bakal bisa ngganti gas Rusia, padha ora cukup. Lan apa sing mupangati kanggo Amerika yaiku nguras industri lan ekonomi Eropa homo ing jamban supaya bisa nyingkirake pesaing. Basf wis nutup pabrik, lan Volkswagen nimbang mindhah produksi menyang AS.
              1. Syurik70
                Syurik70 27 September 2022 07:37
                -2
                Kutipan saka bar
                Amerika wis nglaporake manawa ora bakal bisa ngganti gas Rusia

                Ora bisa ngganti tenan. Lan sebagian - mangga.
                Saliyane duwe gas dhewe, AS nyolong minyak ing Suriah, contone. Uga bahan bakar populer.
                Ora seneng pilihan USA? Mangga. Turki uga dadi pemasok gas menyang Eropa.
                Israel bubar nemokake akeh gas ing segara (sanajan tanggane nesu yen iki gas, nanging sing ngrungokake dheweke) lan mbangun pipa menyang Eropa.
                1. bar
                  bar 27 September 2022 07:40
                  +6
                  Quote: Shurik70
                  Ora bisa ngganti tenan. Lan sebagian - mangga.

                  "Ganti sebagian" paling apik bakal mbantu para burghers ora beku ing pondokan. Kanggo industri Jerman, ora ana gas. Ora malah ing prices titik jaran. Dheweke mung ora ana ing kono.
                2. BrTurin
                  BrTurin 27 September 2022 11:40
                  0
                  Quote: Shurik70
                  Mangga. Turki uga dadi pemasok gas menyang Eropa.

                  Turki duwe gas dhewe - ngomong ngendi, padha transit Azerbaijan lan Rusian, lan apa padha nampa ing terminal LNG, padha mung arep sijine menyang operasi sing mbukak ing Segara Ireng.
                  Israel ora mbangun pipa gas menyang Eropa maneh, dheweke mikir babagan - bisa uga ngenteni pemilihan ing Amerika Serikat lan posisi anyar, nanging saiki, Proyek Pipa Gas EastMed (Eastern Mediterranean Gas Pipeline) (MGP) wis ilang support US ... tesis saka N. Anastasiadis: program EastMed ing tataran riset - loro geofisika lan ekonomi -kursa-ssha-po-proekt/ Dadi saka Israel supaya adoh mung liwat Mesir ing wangun LNG, lan iki dudu volume sing padha ... Negara - tinimbang EastMed - wakil resmi Kedutaan Besar AS ing Athena ujar manawa Amerika Serikat "ngalih fokus" menyang interkonektor listrik sing bisa ndhukung gas lan energi terbarukan lan nimbang proyek sing direncanakake. kanggo nyelehake kabel listrik EuroAfrica saka Mesir menyang Kreta lan banjur menyang daratan Yunani https://720906prime.ru/gas/1/20220118.html
              2. Hagen
                Hagen 27 September 2022 11:31
                0
                Kutipan saka bar
                Basf wis nutup pabrik, lan Volkswagen nimbang mindhah produksi menyang AS

                Wis kasebut sawetara rolas perusahaan gedhe sing ngrancang mindhah produksi saka Jerman menyang negara liya. Ya, ana Basf, lan Foxwagon, lan BMW, lan akeh manufaktur liyane. AS ngawasi kahanan ing Eropa. Dheweke weruh owah-owahan pendapat umum ing EU menyang sisih "tengen" lan tambah agitasi kanggo peluncuran SP-2. Dadi dheweke mutusake kanggo nyingkirake ilusi kesempatan sing diwenehake dening Rusia (versi). Dheweke (Amerika Serikat), ing pamrentahan apa wae (Trump lan Biden), entuk manfaat saka transisi produksi kasebut, sing bakal nyebabake pamindhahan tokoh-tokoh penting kanthi akeh tenaga kerja sing trampil. Iki minangka tujuan pungkasan kabeh "masalah Eropa" ing dekade pungkasan dadi jelas. Aku tansah ujar manawa proyek "Bandera Ukraina" wis dikembangake lan dileksanakake wiwit awal 2000-an ora mung nglawan Rusia, nanging paling ora nglawan Eropa. Amerika Serikat bakal "menyusu" kanthi skala gedhe lan kejam.
            2. Negruz
              Negruz 27 September 2022 11:26
              0
              Ora angel ngrusak, nyelehake jangkar ing pamindhahan, nyeret ing sisih ngisor, lan ngrusak pipa.
              Pipa gas dumunung ing beton - iki dudu "usus" saluran banyu ...
              1. BrTurin
                BrTurin 27 September 2022 12:13
                +1
                Saliyane beton, pipa uga kudu disiram watu (ing mesin telusur bisa uga - kapal peletakan watu Nord Stream), yen SP-2 ora bisa disiram, mula SP-1 mesthi disegel .. .
          3. Nuka
            Nuka 27 September 2022 07:38
            +5
            Kutipan saka Canecat
            Kutipan saka: aleks neym_2
            lan banjur pilihan "darurat" kanggo geyropy ditutupi cekungan tembaga

            Darurat mung liwat Ukraina ... terus terus? )))


            Wangyu manawa kacilakan sing banter banget bakal kedadeyan ing "opsi darurat", lan kemungkinan ora ana.
          4. Nyrobsky
            Nyrobsky 27 September 2022 09:34
            +4
            Kutipan saka Canecat
            Kutipan saka: aleks neym_2
            lan banjur pilihan "darurat" kanggo geyropy ditutupi cekungan tembaga

            Darurat mung liwat Ukraina ... terus terus? )))

            Hm! Lan ana bab iki! Mbokmenawa, para penghibur ngrancang nambah pompa liwat GTS Ukraina kanthi cara iki lan kanthi mangkono nambah kuitansi finansial saka Kuev kanthi biaya Rusia. Mung kontrak saiki kanggo ngompa liwat Ukraina duwe volume gas sing tetep lan sah nganti Desember 2024. Dadi, ora ana kontrak liyane sing disedhiyakake kanggo "nyimpen" EU, ayo padha nyedhot paw, kajaba mesthi "maneh lan maneh" Rusia nguripake keprihatinan gedhe banget kanggo "mitra" lan nduduhake sikap apik. Kanggo kula, sawise sabotase ing pipa SP-1 lan SP-2, saiki dhasar ing Aliran Turki, turbin kudu "kedher lan bocor lenga" supaya ninggalake Eropah piyambak karo kasur. Napa kita kudu nyuwek klambi lan mbuktekake manawa kita dadi pemasok sing bisa dipercaya, yen wong-wong bodho iki kanthi sengaja mutusake kanggo beku?
      2. wong janggut
        wong janggut 27 September 2022 10:01
        0
        Kutipan saka impostor
        Pandangan saka Aryan sejati sing murub kanthi nesu saka alis sing adhem bakal diarahake marang para pangeran Denmark.

        Danes nindakake sabotase marang pipa gas Rusia. Saiki kita pangalihan kabeh whining saka Eropah mlarat menyang Denmark.
        Denmark mbledhosake pipa gas Rusia.
        Ya, iki minangka alasan sing apik kanggo nyatakake Denmark minangka negara teroris. am
    2. Pavel73
      Pavel73 27 September 2022 07:05
      + 13
      Inggris. Dheweke tetep metu ing endi wae wong nindakake trik kotor sing gedhe.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 27 September 2022 07:09
      + 11
      Kutipan: Popandos
      Oh, kebetulan?
      Aku ora mikir. ©
      Aku wonder sing kuping bakal metu saka grumbulan

      Kuping sing metu ing saindenging jagad, sing nyebabake perang, karusakan saka negara lan karusakan saka wong ing planet.
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 27 September 2022 07:20
        +3
        Mesthine, ing tekanan saka Yankees, Jerman bakal kepeksa ndhukung komik babagan Petrov lan Boshirov lan babagan nyilem ing cedhak Bornholm, nanging dheweke bakal ngerti sing kucing mangan daginge ...
    4. Silver99
      Silver99 27 September 2022 07:41
      0
      Kebetulan? Banal nyolong, padha ketoke pracaya yen sampeyan nyolong alon-alon, ora ana sing bakal weruh.
    5. Napayz
      Napayz 27 September 2022 07:56
      +2
      kasur toppers disetujoni, ing Polandia iya. Ora ana liyane.



      Kajaba iku, sing belang duwe pengalaman ing "bolongan pengeboran" ing ISS.
      ya
    6. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 27 September 2022 08:18
      +1
      Kutipan: Popandos
      Aku wonder sing kuping bakal metu saka grumbulan?

      Minangka versi konspirasi - Cina. Saiki kabeh volume gas bakal pindhah menyang wong-wong mau. nglirik
      1. Popandos
        Popandos 27 September 2022 08:27
        0
        Minangka versi konspirasi - Cina

        versi gagal
        kabeh volume gas bakal pindhah menyang wong-wong mau

        Ora ana sing kudu digawa, kajaba ing balon
        1. Elk sing sopan
          Elk sing sopan 27 September 2022 08:53
          0
          Kutipan: Popandos
          Ora ana sing digawa

          durung ana apa-apa. Pihak-pihak kasebut lagi nggarap masalah iki.
    7. APASUS
      APASUS 27 September 2022 08:40
      0
      Kutipan: Popandos
      Aku wonder sing kuping bakal metu saka grumbulan?

      Saiki bakal ana pertunjukan. Amerika bakal ngomong kanthi prihatin babagan tumindak Rusia, pemasok sing ora apik iki wis ngrusak pipa gas lan ora pengin nyuplai gas menyang Uni Eropa. Malah yen jangkar nempel ing pipa, sawetara jinis operator akeh
      1. Napayz
        Napayz 27 September 2022 22:17
        0
        Ora babar pisan, ing kene pseks kasebut dicathet.

        https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/3812

        Komposisi saka "runner" - aku guessed))))) aran
  2. user
    user 27 September 2022 06:54
    +4
    Mangkono, ing wilayah Bornholm, bocor gas dicathet ing rong pipa gas - Nord Stream-1 lan Nord Stream-2, uga ing saben benang.


    Aku kepengin weruh apa rega gas ing akhir minggu.
  3. bali
    bali 27 September 2022 06:57
    +3
    hi Perenang tempur dilatih! Biaya overhead nullified loro Utas.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 27 September 2022 07:11
      +5
      Nganti wong kita diijini menyang papan kecelakaan utawa sabotase, kita ora bakal nemokake apa-apa, nanging ora diidini mlebu. utawa Fortuna. , kita isih kudu menehi hasil karo pipelines wong liya nyebrang lepen. Nanging mesthi deversion. 2 Utas bebarengan. Kita miwiti padha sumelang ing bab Aliran Turki, Erdogan ora perlu sabotase ing kabeh.
      1. Egoza
        Egoza 27 September 2022 07:23
        + 13
        Kutipan saka: tralflot1832
        Pisanan mbanting SP2

        Sanalika Jerman wiwit pindhah menyang rapat umum nuntut SP-2 diluncurake, kacilakan langsung nyusul. "Apa kagete!" Amerika Serikat jelas kesusu. Yen ora, Gusti Allah ora bakal mbukak, sing bakal tuku LNG?
        1. trafllot1832
          trafllot1832 27 September 2022 07:31
          +6
          Apa kapal selam nuklir Virginia-jinis karo modul nyilem-pangalihan lan peralatan decompression mlebu ing Baltik? Apa bisa kelakon.
          1. Alex777
            Alex777 27 September 2022 08:58
            0
            Saka pojok kuping, aku krungu yen SP-2 bakal bang ing ngendi wong Swiss
            laying dipimpin. Aku percaya yen ora ana saham Rusia ing kana.
            Topik sing kita seneng nyedhiyakake gas, lan dheweke
            lan perang nglawan kita, lan nyoba kanggo nemtokke watesan ing kita
            Biaya sumber daya, miturut pendapatku, wiwitane salah.
            Saiki kahanan wis direset. EU kudu nglindhungi sisa-sisa pasokan
            liwat pipo, lan kita ora perlu invent masalah karo turbin.
            Sapa wae sing nindakake sabotase iki (lan masalah ing 3 utas bebarengan,
            pitunjuk babagan sabotase), dheweke entuk tujuane. Butuh pipa gas
            ndandani, sing mung bisa ditindakake sawise ngangkat sanksi. Dadi sing
            kita bisa lali babagan pasokan gas pipa menyang EU.
            Kajaba iku, penandatanganan SS-2 ngarahake sumber daya menyang Timur.
            Aku nunggu owah-owahan ing rezim NWO sawise mobilisasi lan voting.
            Aku mikir iki wektu kanggo ngilangi ambiguitas sing ora dibutuhake. LAN,
            minangka asil, Aku ngakoni mandap saka pangiriman liwat Ukraina.
            Nalika dheweke nganggep apa sing kedadeyan minangka perjuangan Rusia karo Amerika kanggo Eropa,
            dadi aku terus ngetung. Lan Ukraina, sayangé, wis dadi medan perang ... hi
            1. trafllot1832
              trafllot1832 27 September 2022 09:24
              +1
              Putin lan Lukashenko mbokmenawa mikir babagan iki. Iki wis dina kapindho. Aku ngenteni artikel ing situs profil. Ana uga siji sumber sing dibangun Swiss, dudu kita, nanging SP1 langsung, ora menehi pilihan maneh - sabotase. hi
              1. Alex777
                Alex777 27 September 2022 13:32
                +1
                Kutipan saka: tralflot1832
                Putin lan Lukashenka mbokmenawa mikir babagan iki. Kanggo dina kapindho

                Aku usaha kanggo suggest sing SP-1,2 AHL ora kasengsem ing kabeh.
                Nanging carane operasi bakal pindhah sawise mobilisasi - iku banget
                kudu menarik. Aku padha arep: apa kanggo ngganti CBO kanggo?
    2. Nuka
      Nuka 27 September 2022 07:22
      -3
      Kutipan saka Dos
      hi Perenang tempur dilatih! Biaya overhead nullified loro Utas.


      Apa ngirim nglangi nalika ana sing kaya mangkene:


      Iku tetep pangisi daya overhead cilik (kira-kira telung ton) kanggo ngrusak sawetara stasiun kompresor kanggo minyak lan gas lan kabeh wong ing saindenging jagad bakal seneng, kajaba para oligarki sing nyedhot getih ...
      1. bali
        bali 27 September 2022 07:52
        -1
        hi Iki "bab" kanggo nyilem cethek ruangan!
    3. Revolver
      Revolver 27 September 2022 08:21
      +1
      Miturut cara, 404 uga marisi sekolah saka nglangi pertempuran saka USSR. Ora larang kanggo nyewa prau sajrone seminggu (uga, dibandhingake karo biaya perang), peralatan scuba komersial bakal ditindakake, tuku ing papan kasebut, lan sawetara kilo plastit lan sekring bisa dikirim liwat surat diplomatik menyang Denmark. . Lan padha duwe kepinginan banget kanggo nggawe Rusia ora becik sing padha duwe luwih saka cukup.
      1. Nuka
        Nuka 27 September 2022 08:33
        0
        Quote: Nagant
        Miturut cara, 404 uga marisi sekolah saka nglangi pertempuran saka USSR. Ora larang kanggo nyewa prau sajrone seminggu (uga, dibandhingake karo biaya perang), peralatan scuba komersial bakal ditindakake, tuku ing papan kasebut, lan sawetara kilo plastit lan sekring bisa dikirim liwat surat diplomatik menyang Denmark. . Lan padha duwe kepinginan banget kanggo nggawe Rusia ora becik sing padha duwe luwih saka cukup.


        70 meter isih ambane gedhe kanggo panyilem scuba, lan campuran nitrogen meh perlu ing ambane kuwi lan wektu decompression sak munggah pinunjul, kang ora trep banget - sampeyan bisa turu. Dadi aku mikir kendaraan ing jero banyu, sing paling mungkin kendaraan tanpa awak, sing melu sabotase. Opsi iki luwih siluman lan luwih cepet.

        P.S. Modele bisa uga dudu sing ana ing kiriman ing ndhuwur, mung gambar iki sing pisanan teka.
        1. Konnick
          Konnick 27 September 2022 17:50
          0
          70 meter isih ambane gedhe kanggo nyilem scuba, lan campuran nitrogen meh perlu

          Mbokmenawa campuran helium, nitrogen lan hawa atmosfer.
          1. Nuka
            Nuka 27 September 2022 19:08
            0
            Kutipan saka Konnick
            70 meter isih ambane gedhe kanggo nyilem scuba, lan campuran nitrogen meh perlu

            Mbokmenawa campuran helium, nitrogen lan hawa atmosfer.


            Ora mungkin, nanging mesthine, maaf, typo... aran
    4. BrTurin
      BrTurin 27 September 2022 12:19
      0
      Kutipan saka Dos
      Perenang tempur dilatih!

      kene lan tanpa nglangi bali ing 2015 - Kendaraan jero banyu (ROV) tanpa awak sing ditinggalake ditemokake ing perairan internasional kidul pulo Swedia Gotland cedhak pipa gas Nord Stream ... Piranti kasebut ditemokake dening karyawan Nord Stream AG sajrone inspeksi pipa gas. https://topwar.ru/85835-podvodnyy-apparat-dlya-razminirovaniya-obnaruzhen-ryadom-s-gazoprovodom-severnyy-potok.html
  4. YarSer88
    YarSer88 27 September 2022 06:57
    +4
    Apa Gazprom bakal disalahake maneh? wassat
    Utawa Putin?
    1. Nuka
      Nuka 27 September 2022 07:24
      +3
      Kutipan saka YarSer88
      Apa Gazprom bakal disalahake maneh? wassat
      Utawa Putin?


      Mesthi, Putin kudu nyalahke, lan ing iki lan ing kasunyatan sing kucing nilar anak kucing lan kapel abad kaping patbelas ambruk ... Inggih, sing, yen ora wong?
      Sanajan, highley seneng, Petrov lan Bashirov ana ing jaga ...
  5. Pavel57
    Pavel57 27 September 2022 07:01
    +1
    Apa proyek kasebut nyedhiyakake tumindak perbaikan ing kahanan penurunan tekanan amarga kacilakan utawa sabotase? Utawa kudu maneh nyewa kapal sing mbangun SP1 lan SP2?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 27 September 2022 07:20
      +8
      Sampeyan kudu takon spesialis ing prakara iki, nanging aku duwe anggepan yen sampeyan ora bakal ngilangi tembelan ing kana. 7 kg / cm minangka tekanan residual, mesthine cocog karo ambane terobosan 70 m. Aku ora ngerti. saka pipelines lepas pantai, nanging yen ora ana katup mriksa, ana gas lan banyu Sadawane kabeh dawa utawa nganti pisanan "siphon".
  6. parusnik
    parusnik 27 September 2022 07:03
    +4
    kang, miturut sanksi saiki, katon mung mokal.
    Lan apa? Ing wektu ndandani, sanksi kasebut dibatalake, banjur dilebokake maneh. ngguyu
  7. cemeng
    cemeng 27 September 2022 07:10
    +4
    Ana sing salah ing Kerajaan Denmark .... am
  8. Prakyror
    Prakyror 27 September 2022 07:13
    +6
    Saiki, Eropa ora bakal "ngganti sepatu" kanthi ngangkat sanksi !!! Kaya sing dikandhakake ing kana: lelungan ing saindenging Eropa minangka hak istimewa ... saiki gas Rusia minangka hak istimewa ...
  9. Vic Vic
    Vic Vic 27 September 2022 07:15
    +1
    Psheks minangka mungsuh sing paling galak
    lan pipa gas lan Jerman bisa ngobong pipa, Yankees uga bisa ...
  10. Roman Bubnov
    Roman Bubnov 27 September 2022 07:16
    +8
    Iki wis samesthine. Kanggo mesthi ngrampungake wong Jerman lan wong-wong sing isih ngarep-arep keajaiban sing diarani Nord Stream-2.
    Kanca-kanca Inggris-Amerika nindakake pakaryan sing apik!
    Saiki mung "molekul kebebasan" saka negara paling demokratis ing donya!
    Eropa mung ora duwe alternatif liyane ...
  11. Sergey39
    Sergey39 27 September 2022 07:22
    +6
    Sampeyan perlu kanggo nindakake rekaman video bocor gas lan banjur nggawe kesimpulan, lan ora guess ing latar warung. Nanging, kasunyatan sing nyuda tekanan bebarengan ing kabeh benang pipa gas nyebabake rasa tumindak, tangan manungsa! (((
  12. Vladimirsky
    Vladimirsky 27 September 2022 07:24
    +4
    Pilihan sing apik yaiku mbatalake kontrak gas sing ora nguntungake kanggo kita ing kahanan saiki amarga alasan sing ora bisa dikontrol.
  13. alex.29ru
    alex.29ru 27 September 2022 07:32
    +4
    Isih dibor liwat. Nanging kabel transatlantik ora rusak ...
  14. mongolia9999
    mongolia9999 27 September 2022 07:33
    +2
    Kenapa kabel serat optik transatlantik isih utuh.
  15. bar
    bar 27 September 2022 07:36
    +5
    Erdogan tegang. Ora ana jam siji, sawetara jinis "tambang ngambang" bakal berlayar ing jejere lepen Turki. wassat
  16. K-50
    K-50 27 September 2022 07:36
    +3
    Otoritas Maritim Denmark ngonfirmasi data bocor gas ing pipa gas Nord Stream 1 lan Nord Stream 2 cedhak pulo Bornholm

    Temtunipun pangalihan, aja menyang rejeki. ya
    Aku gumun ing terus-terusan karo panguwasa EU ninggalake piyambak tanpa gas lan lenga saka Rusia!
    Apa sampeyan lara? Yen mung padha welas asih marang populasine, dheweke bakal mati beku.
    Senajan kita ora peduli, kaya! sedulur wassat
    1. bar
      bar 27 September 2022 07:43
      +5
      Kutipan: K-50
      Aku gumun ing terus-terusan karo panguwasa EU ninggalake piyambak tanpa gas lan lenga saka Rusia!

      Masalahe yaiku wilayah sing dikuwasani Uni Eropa ora duwe panguwasa dhewe, nanging mung pakaryan.
  17. Vladimirsky
    Vladimirsky 27 September 2022 07:37
    +4
    Amers ora manca kanggo pengeboran bolongan, padha wis pengalaman ing papan. Ya, kita ngrayakake mati alon ekonomi Eropa bebarengan.
  18. SeregaBoss
    SeregaBoss 27 September 2022 07:37
    +1
    Carane pas wektune, carane pas wektune kabeh ambruk. Pangarep-arep pungkasan Jerman kanggo ngoper darurat ing pipa gas ambruk. "Iki ana permen, lan yen aku pengin, aku bakal njupuk." Nanging paman sing apik nyelehake kontol gedhe tinimbang permen))), kita ngenteni reaksi saka Jerman.
  19. Simbah amatir
    Simbah amatir 27 September 2022 07:42
    +1
    Paling kamungkinan ing sisih kulon bakal maneh njerit babagan kapal selam khusus Rusia ing wilayah perairan Denmark. Inggih, bisnis, padha nglumpuk ndhuwur-rahasia pengeboran jero banyu ing Zvezdochka, dipasang kapal selam ing tabung torpedo, dheweke meneng-menengan nyedhaki pipo, lan ngebor bolongan ing saben, karo pengeboran kanggo 48! .. wassat ngguyu
  20. Luminman
    Luminman 27 September 2022 07:44
    -1
    Kutipan saka: tralflot1832
    Aku duwe anggepan ana tembelan sing ora bisa ditindakake

    Ing kabeh pipa gas iki, meksa gas wis suda kanggo minimal, lan, Akibate, kacepetan outflow sawijining. Lan luwih murah tingkat aliran, luwih gedhe tekanan ing tembok prau. Mulane bocor ing panggonan kritis. Kayane fenomena iki uga diterangake dening Bernoulli (persamaan Bernoulli) ...

    Yen sampeyan duwe kran banyu sing bocor ing pawon, banjur ing posisi sing ditutup, luwih akeh sing netes saka sambungan benang tinimbang yen sampeyan mbukak. Perkara sing padha kedadeyan ing pipa ...

    Ing sistem sirkulasi manungsa, yen pembuluh getih banget clogged, kacepetan gerakan getih suda lan tekanan ing tembok prau mundhak. Dadi serangan jantung lan stroke ...
  21. Uprun
    Uprun 27 September 2022 07:52
    +2
    Aku tepuk tangan ngadeg !!! Wis kedaden ... Kabeh iku buku teks, supaya ora tetep karo sapa wae ...., teka-teki wis berkembang .... Ora ana sing bakal kesusu ndandani pipa saiki ... Sabotase - ya, sing, iku ' Ora masalah maneh ... Ora ana gas, nanging sampeyan terus .... Kabeh pratelan marang Denmark, perairan wilayahe ..... Kita ngetutake ramalan cuaca ...., dheweke ujar manawa musim panas bali Wilayah Krasnodar, nganti + 30 ...
  22. belovvladimir
    belovvladimir 27 September 2022 08:00
    +5
    Bornholm, bocor gas kacathet ing rong pipa gas - Nord Stream 1 lan Nord Stream 2, lan ing saben benang.

    A sabotase banyu murni, salah siji freelancers utawa Inggris, utawa bisa bebarengan!
  23. Dikson
    Dikson 27 September 2022 08:05
    0
    Inggih, ing umum, iku mbokmenawa ora banget lucu .. kanggo neraka karo wong-wong mau, karo wong Eropah, nanging padha bisa ngajukake tuntutan hukum marang Gazprom lan njaluk sawetara dhuwit gigantic kanggo kontrak rusak, ora? Mesthi sabotase.. Ora ana sing kudu dipikirake. Trep banget lan ing wektu sing tepat .. Baltik minangka segara NATO, apa sing diomongake saiki?
    1. Negruz
      Negruz 27 September 2022 11:30
      -1
      Inggih, ing umum, iku mbokmenawa ora banget lucu .. kanggo neraka karo wong-wong mau, karo wong Eropah, nanging padha bisa ngajukake tuntutan hukum marang Gazprom lan njaluk sawetara dhuwit gigantic kanggo kontrak rusak, ora?
      Pengadilan apa?
      1. Dikson
        Dikson 27 September 2022 12:07
        0
        Ya, iku ora Matter apa .. - Mung kanggo golek alesan kanggo njupuk adoh sawetara liyane properti saka Federasi Rusia, utawa kanggo nyekel akun .. Napsu teka karo pangan .. Rusia piyambak ora bakal njawab karo apa-apa .. Ora ana siji bakal ngidini kita mriksa situs kacilakan saiki. Lan yen dheweke nindakake. apik. nyilem, saw - undermining, sabotage. Apa sabanjure? Prihatin? Utawa duka? Utawa apa liyane ana saka sarana buktiaken? Temenan, kanggo pura-pura ora ana sing kedadeyan .. Kita wis sinau carane nindakake kanthi apik. Saka wektu Mistrals utawa malah sadurungé .. Nalika padha uncalan kita, lan kita ndalang sing iki cara iki dimaksudaké ..)) Saiki, kanggo nepaki perjanjian, Gazprom kudu drive gas liwat Ukraina. Iku apik, bener? Lan nggawe perjanjian karo wong-wong mau.
        1. Negruz
          Negruz 27 September 2022 12:08
          -1
          Ya, ora ketompo apa .. -mung kanggo golek alesan kanggo apa properti liyane saka Federasi Rusia kanggo njupuk, utawa kanggo nyekel akun ..
          Apa properti lan akun?)))
  24. antipesawat
    antipesawat 27 September 2022 08:25
    +2
    Dadi kita ora perlu nindakake apa-apa kanggo mungkasi pasokan gas menyang mungsuh. Kabeh ditanggulangi dhewe. Force Majeure.
    Lan yen dibuktekake manawa iki minangka sabotase umume, casus belli. Kita bakal duwe Distrik Federal Denmark.
    Aku uga wonder yen sawetara hiu pengin overeat kabel internet transatlantik?
  25. Nick1980
    Nick1980 27 September 2022 08:28
    0
    Thanks kanggo perenang tempur 404, tulisake penghargaan ...
  26. kipas5
    kipas5 27 September 2022 08:31
    0
    Aku wonder yen saiki saperangan operator gas bakal njupuk mati menyang udhara. opsi iki bisa?
  27. Horus
    Horus 27 September 2022 08:44
    +1
    Lan wilayah Moscow bisa gasify? Ana uga warga, ayy! Mungkin ngidoni wong liyo?
    1. Negruz
      Negruz 27 September 2022 11:31
      -1
      Lan wilayah Moscow bisa gasify? Ana uga warga, ayy!
      Lan babagan pinggiran kutha?
      hi
      1. Horus
        Horus 27 September 2022 11:40
        +1
        Kabeh wektu ing plans, ngendi iku, ngendi iku ora.
        1. Negruz
          Negruz 27 September 2022 11:52
          -1
          Apa sing "direncanakake"?
          Apa persentase gasifikasi wilayah Moskow?
          1. Horus
            Horus 27 September 2022 17:19
            +1
            Pethel ing mesin telusur, aku nyewa sampeyan?
            1. Negruz
              Negruz 27 September 2022 17:20
              -1
              Pethel ing mesin telusur, aku nyewa sampeyan?
              Sampeyan ngeluh, dadi ngerti ...
              1. Horus
                Horus 27 September 2022 17:23
                +1
                Sampeyan merengut yen sampeyan pengin kentut karo otak sampeyan ana. Apa sampeyan ana ing agresi utawa soko, nanging dunce?
                1. Negruz
                  Negruz 27 September 2022 17:24
                  -1
                  Fu-fu-fu, sampeyan bisa langsung ndeleng, "warga sampeyan" ...
                  1. Horus
                    Horus 27 September 2022 17:27
                    +1
                    Apa sampeyan ndeleng ana, pahlawan tombol push? Aku ora duwe gas ing omah ing pinggiran kutha, aku pengin dicekel, yen sampeyan ora seneng aneh?
                    1. Negruz
                      Negruz 27 September 2022 17:28
                      -1
                      Apa sampeyan ndeleng ana, pahlawan tombol push? Aku ora duwe gas ing omah ing pinggiran kutha, aku pengin dicekel, yen sampeyan ora seneng aneh?

                      Kabeh cocog karo aku: utamane sampeyan - tanpa bensin ing pinggiran kutha ...
                      Langka .... tanpa gas - ing pinggiran kutha!
                      1. Horus
                        Horus 27 September 2022 17:30
                        +1
                        Njaluk liwat, sampeyan lagi masalah. Sampeyan ora bakal ngomong kaya ngono ing ngarepku, aku ngerti jenis iki.
                      2. Negruz
                        Negruz 27 September 2022 17:32
                        -1
                        Internet militer?
                        Ayo, critakna babagan "impian" sampeyan ...
                        ya
                      3. Horus
                        Horus 27 September 2022 17:35
                        +1
                        Ing ngendi sampeyan manggon, aku bisa ngomong, aku duwe akeh wektu lan swasana ati sing cocog. Pengin?
                      4. Negruz
                        Negruz 27 September 2022 17:36
                        -1
                        Ing ngendi sampeyan manggon, aku bisa ngomong, aku duwe akeh wektu lan swasana ati sing cocog. Pengin?
                        Ayo...
                      5. Horus
                        Horus 27 September 2022 17:39
                        +1
                        Ayo, menehi kula telpon, kita bisa ketemu ing Moskow ing Yangel
                      6. Negruz
                        Negruz 27 September 2022 17:41
                        -1
                        Ayo, menehi kula telpon, kita bisa ketemu ing Moskow ing Yangel

                        Sampeyan bakal teka - sampeyan kudu ...
                        st. Usacheva, omah 24 ...

                        Kanggo sapa sing menehi pass?
                      7. Horus
                        Horus 27 September 2022 17:43
                        0
                        Aku ngerti ngendi iku, aku duwe 1 jam kanggo pindhah, ngenteni, kang bakal nulis kula pass. Ayo, sawise pasar ana omah, ana lapangan olahraga, kita bakal ketemu.
                      8. Negruz
                        Negruz 27 September 2022 17:47
                        -1
                        Ayo, nanging tanpa pass - dheweke ora bakal nglilani sampeyan mlebu, sampeyan bakal kerja keras ing pos pemeriksaan, kaya ing wilayah Moskow - tanpa gas ...
                      9. Horus
                        Horus 27 September 2022 17:53
                        0
                        Kabeh karo sampeyan cetha aneh, dadi chattered lan crap siji celonone. Inggih, kula ngaturaken rawuh sampeyan, yen sampeyan dumadakan nemokake wani, saiki teka kula ing Yangel, kene Bitsevsky Park, ora ana sing bakal ngganggu kita.
                      10. Negruz
                        Negruz 27 September 2022 17:57
                        -1
                        Lan ora ana sing bakal ngganggu kita ...

                        Dheweke menehi alamat sampeyan - teka ...
  28. yuriy55
    yuriy55 27 September 2022 08:45
    +2
    Cepet lan langsung ngilangi pasokan gas liwat Ukraina.
    Denmark kapekso kanggo ngidini kru repair kanggo situs Laka kanggo mangerteni alasan, yen ora, nganggep minangka sabotase, karo kabeh jalaran sabanjuré.
  29. Juragan
    Juragan 27 September 2022 09:17
    +1
    Kabeh iku prasaja. Amers kesel dipakani lan mbayar wong mati ing pasuryan saka zombie Ukraina. Dheweke nggawe gerakan sing apik banget - dheweke nutupi rong trompet kanthi cekungan tembaga supaya Rusia lan Eropa ora duwe pilihan babagan cara ngompa gas liwat Ukraina, mbayar orane.
  30. Dedok
    Dedok 27 September 2022 09:17
    -1
    lan ing ngendi psheks nyabrang SP-1 lan SP-2 karo pipa sing dibangun saka Norwegia?
  31. roket757
    roket757 27 September 2022 09:56
    0
    Otoritas Maritim Denmark ngonfirmasi data bocor gas ing pipa gas Nord Stream 1 lan Nord Stream 2 cedhak pulo Bornholm
    . Lan apa, sabotase???
    Golek sing entuk manfaat, sopo sing siap tumindak kaya ngono???
    Dadi, kanthi EVERYTHING geyropa, arah iki bisa ditutup ing salawas-lawase.
  32. akropin
    akropin 27 September 2022 09:59
    0
    Aku ora ngerti sapa sing nindakake. Nanging yen sawetara wong Eropa sing duwe peradaban duwe rasa ora duwe pangarep-arep sawise iku, mesthine aku bakal bungah.
  33. hohohol
    hohohol 27 September 2022 10:23
    0
    Ana sing lagi gas. Aku wonder sing bisa dadi?
    1. yowis
      yowis 27 September 2022 11:41
      0
      Ora ana sing ngegas. Pipa kasebut ana ing tekanan. Nanging kapal selam robot sing ora duwe awak cilik sing mbayar biaya, lan WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO apik! (Bener)
      Saka sudut pandang "hukum internasional" iki kedadeyan.
  34. yowis
    yowis 27 September 2022 11:39
    0
    Wong Inggris iku nyedhot. Turki siap-siap. wiwit.
  35. rotfuks
    rotfuks 27 September 2022 11:47
    0
    Sawise transfer drone ing jero banyu Inggris menyang Ukraina, aku ora kaget apa-apa.
  36. Pavel57
    Pavel57 27 September 2022 13:06
    0
    Kutipan saka blackcat
    Ana sing salah ing Kerajaan Denmark .... am

    Kita mutusake kanggo ngrampungake Jerman lan Uni Eropa.
  37. Bayun
    Bayun 28 September 2022 20:20
    0
    Lan yen sudagar pribadi gelo karo sumber daya? Ana jerone nganti 50m lan banyu pesisir. Aku ngira yen spesialis bakal netral lan luwih jero, supaya ana masalah liyane babagan ndandani ...