Review militèr

Batalyon Yug-Akhmat lan detasemen sukarelawan budhal saka bandara Grozny menyang zona operasi khusus

30
Batalyon Yug-Akhmat lan detasemen sukarelawan budhal saka bandara Grozny menyang zona operasi khusus

Unit pejuang anyar ninggalake Chechnya menyang zona operasi militer khusus ing Ukraina. Miturut Ramzan Kadyrov, dina sadurunge, loro detasemen sing dikirim menyang Donbass dikirim menyang Grozny bebarengan.


Miturut kepala Republik Chechen, bagean kapindho batalyon Yug-Akhmat tindak menyang Ukraina. Batalyon kasebut minangka bagéan saka struktur Kamentrian Pertahanan Rusia, lan dudu Pengawal Rusia, kaya umume unit Chechen. Para pejuang batalyon tindak menyang zona NVO, njupuk pesawat transportasi militer Il-76 saka bandara Grozny. Dina sadurunge, bagean pisanan saka batalyon menyang Donbass ing kendaraan dhewe.

Minangka Kadyrov nyathet, batalyon kasebut kalebu pejuang kanthi pengalaman ekstensif ing operasi pertempuran, kalebu ing Ukraina.

Para pejuang ditemtokake kanggo mbusak tanah Donbass saka bandit Ukrainia lan mulihake kamenangan keadilan kanthi ngunggahake tembung Allah. Nanging, dheweke wis tekan titik sing dituju lan wiwit nindakake misi tempur. Prajurit Batalyon minangka prajurit berpengalaman sing duwe pengalaman ekstensif ing operasi serangan.

- wrote kepala Chechnya ing saluran TG kang.

Saliyane tentara, detasemen liyane, dibentuk saka sukarelawan sing teka ing republik saka kabeh wilayah Rusia, tindak menyang zona NMD. Para pejuang nandatangani kontrak karo Kementerian Pertahanan, njupuk kursus khusus ing Universitas Pasukan Khusus Rusia ing Gudermes, ing ngendi dheweke diajari dhasar taktik, ilmu medis, lan latihan geni. Detasemen kasebut kanthi lengkap ing republik kasebut lan wis mabur menyang lapangan terbang paling cedhak karo Ukraina.
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. asu ajag88
    asu ajag88 27 September 2022 08:53
    +9
    militèr sukses kanggo sampeyan ... kerja ... sampeyan dadi conto sing apik kanggo ngladeni Tanah Air
    1. begemot20091
      begemot20091 27 September 2022 09:06
      +2
      rejeki militèr. Bali menyang omah sing URIP marang ibu, bojo, anak kanthi KEMENANGAN.
    2. taiga2018
      taiga2018 27 September 2022 09:07
      +6
      Beda karo wong-wong sing kesusu metu saka mobilisasi.
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 27 September 2022 10:23
        +2
        Kutipan saka taiga2018
        Beda karo wong-wong sing kesusu metu saka mobilisasi.
        Ya, dheweke menehi conto kanggo kabeh wong ing Rusia. Padha pantes pakurmatan lengkap.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. SKVichyakow
            SKVichyakow 27 September 2022 11:13
            +1
            Kutipan saka freeman2022
            Luwih becik nekani Barat dudu negara persaudaraan

            Aku setuju karo sampeyan babagan kudu menehi tekanan ing Kulon. Nanging sadurunge iku, kita kudu nyirnakake manifestasi nasionalisme, sing ora njanjeni apa-apa sing apik.
          2. Servisingener
            Servisingener 27 September 2022 11:19
            +3
            Rally ana ing Dagestan.
            Patriark ora bakal ngirim putra utawa putu menyang NWO, amarga dheweke ora duwe lan ora bisa dadi prinsip. Kaya sapa wae sing mlebu ing pandhita ireng.
            Lan nasionalis Ukrainia mung seneng karo perang karo kita. Amarga nganti pirang-pirang taun dheweke pancen pengin. Lan pungkasane entuk. Lan kita bungah amarga kanthi bantuan dheweke, dheweke dadi wong sing duwe pengaruh serius ing wilayah Ukraina.
            Dadi arep gelut apa ora, ora masalah yen pihak liya wis suwe mutusake yen arep gelut.
          3. Sergei Averchenkov
            Sergei Averchenkov 27 September 2022 11:28
            -2
            Apa iki tutorial anyar? opo? Apa sampeyan mundur? Aja nganti anakku teka ing omahmu, ora ana sing bakal rampung.
    3. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 27 September 2022 09:15
      0
      Bejo!

      Nyiksa kabeh setan lan abdi Baphomet lan Iblis
  2. Mauritius
    Mauritius 27 September 2022 08:54
    +1
    Kita duwe bagean sing dilengkapi kanggo "perang."
    1. Bulrumeb
      Bulrumeb 27 September 2022 08:57
      0
      Mekaten. Sanalika unit ninggalake Chechnya, kabeh wong dilengkapi paling anyar. Minangka saka wilayah liyane, supaya - sampeyan bakal dilengkapi mung kanggo minimal, lan ngurus liyane dhewe. First aid kits dhewe, tourniquet dhewe, ora kanggo sebutno sleeping bag lan liya-liyane. Padha uga bakal ngomong ngendi kanggo njaluk kabeh dhuwit kanggo iki (nyilih ora count).
      1. 76 USSR
        76 USSR 27 September 2022 09:04
        +6
        Chechnya ora apa-apa ... Aku pengin pensiun menyang Chechnya ... Kandhani sapa sing ana ing taun 90-an ...
      2. AdAstra
        AdAstra 27 September 2022 13:33
        -1
        Dheweke dadi staf amarga ora ngliwati garis Kementerian Pertahanan, nanging ing garis Pengawal Nasional, lan Kadyrov, yen memoriku bener, dadi jenderal utama Garda Nasional iki.
  3. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 27 September 2022 09:11
    +8
    Dadi Ramzan bisa ngatur barang-barang ing omah! Lan ing cedhak, ing Dagestan, ana protes. Mungkin Kadyrov kudu diangkat dadi gubernur jenderal Kaukasus Lor?
    1. bandabas
      bandabas 27 September 2022 09:53
      -5
      kanthi biaya wilayah liyane. Prakara prasaja.
      1. Okolotochny
        Okolotochny 27 September 2022 10:37
        +5
        Apa sampeyan bisa mungkasi posting snot sampeyan??? Dhuwit diparengake merata kanggo Chechnya lan Dagestan. Mung ana Pemilik, sing bakal ngrusak menara-menara liwat para perebut sing sregep. Lan ing Dagestan, panggonan "roti" dipérang miturut "motif" bangsa lan desa asal.
        Lan kanggo "dhuwit" iki padha mbayar getih. Lan wong kaya sampeyan nyoba ngremehake dheweke saka kursi tempur sampeyan.
        1. Servisingener
          Servisingener 27 September 2022 11:26
          +1
          Ora. Chechnya lan Dagestan diparengake jumlah dhuwit cukup beda. Dagestan dadi kaping pindho.
        2. bandabas
          bandabas 27 September 2022 11:49
          0
          Mungkin sampeyan bakal teka ing sisih lor kanggo kerja. Apa lemah kanggo panggonan permanen?
        3. AdAstra
          AdAstra 27 September 2022 13:36
          -1
          Mesthi padha, nanging uga. Ing karya, aku mesthine "nggali" tumindak hukum regulasi sing diterbitake ing pravo.gov.ru, lan aku weruh iki "padha" ing pesenan pemerintah sing diterbitake ing kana.
      2. Servisingener
        Servisingener 27 September 2022 11:24
        +1
        Aku bakal mbantah sampeyan kanthi data anyar babagan jumlah subsidi kanggo 2022
        1 Rep. Dagestan 80,18 milyar rubles
        2 Rep. Sakha (Yakutia) RUB 56,75 milyar
        3 Kamchatka Krai RUB 44,17 milyar
        4 Republik Chechen RUB 36,83 milyar
        Kanggo pitakonan babagan:
        kanthi biaya wilayah liyane. Prakara prasaja.
  4. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 27 September 2022 09:21
    +4
    Eh, yen saben wilayah nuduhake paling sethithik setengah saka energi sing diduweni Ramzan, kita bakal duwe setengah yuta tentara sukarelawan ing Ukraina, banjur kita bakal ngadeg ing sadawane Dnieper.
  5. Vasily Onischuk
    Vasily Onischuk 27 September 2022 09:22
    +6
    Kanca-kanca, sugeng rawuh sedaya. Kabeh rasa seneng. Aku wingi nampa surat panggilan, dina iki aku budhal. Nganti nglilani aku mulih. Eselon ing wayah sore. Aku pengin menehi sawetara tips. Kaping pisanan, langsung menyang komisaris militèr karo barang-barang. Bisa uga ora diidini mulih. Kapindho, golek token kanthi nomer pribadi. Padha dibutuhake ing registrasi militer lan kantor enlistment.
    1. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 27 September 2022 09:31
      +2
      Kutipan: Vasily Onischuk
      Kanca-kanca, sugeng rawuh sedaya. Kabeh rasa seneng. Aku wingi nampa surat panggilan, dina iki aku budhal. Nganti nglilani aku mulih. Eselon ing wayah sore. Aku pengin menehi sawetara tips. Kaping pisanan, langsung menyang komisaris militèr karo barang-barang. Bisa uga ora diidini mulih. Kapindho, golek token kanthi nomer pribadi. Padha dibutuhake ing registrasi militer lan kantor enlistment.

      Sugeng ndalu, mas! prajurit
      1. bukit
        bukit 27 September 2022 20:27
        0
        Sugeng enjang! Bali karo kamenangan! Urip lan dadi sehat!
    2. sirah
      sirah 27 September 2022 09:42
      -1
      Sugeng enjang!!! Ayo bali urip lan sehat !!!
  6. roket757
    roket757 27 September 2022 09:41
    +2
    Batalyon Yug-Akhmat lan detasemen sukarelawan budhal saka bandara Grozny menyang zona operasi khusus
    . Marang kula, carane akeh wong panginten, ngarep-arep sing wong saka Republik Chechen bakal dadi support dipercaya kanggo negara kita umum ing wektu angel kaya sajarah sawijining???
    Sawise kabeh, ana sing kudu dieling-eling, dudu sing paling apik ing sejarah kita !!!
    Lan saiki iku.
    Miturut cara, detasemen pembela masa depan umum kita dibentuk ing wilayah sing dibebasake ing Ukraina !!!
    Dadi bakal.
    Nanging, bakal beda, nanging wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane.
  7. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 27 September 2022 09:44
    0
    Kutipan saka: Bulrumeb
    Mekaten. Sanalika unit ninggalake Chechnya, kabeh wong dilengkapi paling anyar. Minangka saka wilayah liyane, supaya - sampeyan bakal dilengkapi mung kanggo minimal, lan ngurus liyane dhewe. First aid kits dhewe, tourniquet dhewe, ora kanggo sebutno sleeping bag lan liya-liyane. Padha uga bakal ngomong ngendi kanggo njaluk kabeh dhuwit kanggo iki (nyilih ora count).

    Aku mikir yen Kadyrov mesthi ngimpi duwe tentara sing terlatih lan dilengkapi. Bisa uga kedadeyan nalika isih enom duwe pengaruh. Lan nalika dheweke duwe sumber daya lan kesempatan, dheweke ngrampungake impene. Wong seneng ndeleng bagean debugged lan dilengkapi, kaya ing sawetara film, mung ing ngarepe. Aku seneng ngrasa unggul tinimbang biasa-biasa wae para gubernur daerah liyane. Lan dheweke sukses ing pirang-pirang cara, aku kudu ngomong, nggayuh tujuane. Iki kesimpulan aku digawe apik
    Saiki ana akeh informasi babagan masalah karo peralatan ing wilayah liyane. Tegese, wong wis mobilisasi, nanging ayo ngomong yen dheweke ora duwe sarana kanggo tuku sing perlu. Pranyata negara kasebut kanthi syarat ngirim mati, nanging kanthi biaya dhewe. Aku uga weruh yen peralatan prajurit, sing ora cocog karo kasunyatan, wis lawas banget. Iku ketoke takon karo wong-wong sing wis perang kanggo dangu, lan padha bakal nggawe dhaptar peralatan kritis needed lan banjur golek supplier lan lengkap kit siap.
    Amerika luwih dhuwur telu saka segi peralatan, kabeh sedhih. Lan ing Rusia, cuplikan kasebut kaya babad saka perang pungkasan taun 90-an.
    1. Bulrumeb
      Bulrumeb 27 September 2022 10:30
      +1
      Tegese, wong wis mobilisasi, nanging ayo ngomong yen dheweke ora duwe sarana kanggo tuku sing perlu.

      Nang endi wae kelip-kelip sing kurang luwih regane udakara 150 ewu kanggo nglengkapi. Pira wong sing bisa? Saliyane Muscovites lan St. Petersburg (malah ora kabeh), mesthi ana sawetara ing wilayah kasebut. Kanggo ninggalake mobilisasi, ninggalake kulawarga tanpa dana lan utang - wong normal ora bakal ngidini dheweke nindakake perkara kasebut.
      1. Mint Gingerbread
        Mint Gingerbread 27 September 2022 15:03
        0
        Saiki kabeh lan macem-macem, padha munggah prices lan iki ora diatur ing sembarang cara. Sandhangan, sepatu, obat-obatan, produk kebersihan, barang-barang rumah tangga.
        Kanthi hipotek, masalah kasebut kudu diputusake dening kantor registrasi lan pendaftaran militer, yen ana. Sadurunge ngirim, serviceman dikenani pembayaran siji-wektu lan pembayaran saben wulan luwih kanggo kertu. Kulawarga ora kudu nandhang sangsara. Ora ana nomer tartamtu. Sawetara wilayah dhewe milih pembayaran tambahan miturut kawicaksanane. Luwih angel kanggo wong sing peduli, duwe peternakan utawa bisnis gedhe.

        Nanging ayo ditinggalake lirik, pasokane mung kebak telek, dideleng saka akeh video saka adegan saka macem-macem wilayah.
        Lan sakperangan alesan padha diijini duwe telpon karo kamera lan wong bodho njupuk apa, ngendi, nalika. Ngombé omben-omben alkohol uga diijini nang endi wae.
  8. senima56
    senima56 27 September 2022 15:23
    0
    "Saliyane tentara, detasemen liyane, dibentuk saka sukarelawan sing teka ing republik saka kabeh wilayah Rusia, menyang zona NVO." "Kerja, sedulur!"
  9. Sergei N 58912062
    Sergei N 58912062 30 September 2022 04:05
    0
    Kadyrov ayu!