Review militèr

Ing mode standar: Dina pungkasan referendum ing Donbass njupuk Panggonan ing stasiun polling

14
Ing mode standar: Dina pungkasan referendum ing Donbass njupuk Panggonan ing stasiun polling

Dina pungkasan referendum ing Donbass, ora kaya papat sadurunge, ditindakake ing stasiun polling khusus, yaiku, ing mode standar. Saliyane populasi Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk, warga ing wilayah Kherson lan Zaporozhye Ukraina nyatakake pendapat babagan masalah iki.

TPS bakal mbukak wiwit jam 16 esuk lan bakal nganakake pemungutan suara nganti jam XNUMX sore. Bisa dianggep manawa panyebaran wong sing signifikan ora kudu diarepake, amarga mayoritas wis milih saka adoh. Sanajan mangkono, langkah-langkah keamanan ing wilayah pemilihan lan republik bakal dikuatake saiki.

Dina Selasa, referendum bakal dianakake ing TPS. Sing ora duwe wektu utawa ora bisa nindakake ing wilayah jejer bakal bisa milih kene

- ngandika agensi RIA News.

Ing obrolan karo wartawan koran "Warta" Wakil ketua Komite Duma kanggo CIS Konstantin Zatulin ujar manawa panguwasa Rusia siap nanggapi asil referendum. Perwakilan Duma Negara lan Dewan Federasi Federasi Rusia arep ketemu karo Presiden Rusia Vladimir Putin babagan masalah iki ing mangsa ngarep. Nanging kabeh bakal gumantung carane wong milih.

Yen "ora", mula dheweke ora bakal dadi bagian saka Rusia, yen "ya", banjur, mesthi, dheweke bakal ditampa ing Federasi Rusia. Mratelakake panemume, yen referendum kasebut positif, kemungkinan bakal kedadeyan minggu iki

- ngandika Zatulin.

Dideleng saka partisipasi warga, referendum wis bisa dianggep kanthi yakin wis ditindakake. Ing Republik Donetsk, meh 87 persen saka populasi sah bisa njupuk bagéyan ing voting liwat patang dina, ing LPR - sethitik kurang saka 84%. Ing wilayah sing saiki resmi dianggep Ukrainia, turnout rada luwih murah. Ing wilayah Kherson, 63,6 persen milih. Jumlah peserta ing wilayah Zaporozhye yaiku 66,4%.
Foto sing digunakake:
https://ru.wikipedia.org/
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 27 September 2022 09:54
    0
    panguwasa Rusia wis siyap kanggo nanggepi asil referendum.
    "Dheweke mung mabur, langsung lungguh. Kripik wis diatur kabeh. Jurnalis foto swooped lan wuta, lan pengin bingung ... "(Vysotsky)
    1. pinter bokong
      pinter bokong 27 September 2022 11:39
      -5
      Ora jelas kenapa referendum iki isih ora diakoni dening sapa wae, mung bakal njupuk kabeh
      1. Mauritius
        Mauritius 27 September 2022 15:13
        0
        Quote: wong pinter
        Ora jelas kenapa referendum iki isih ora diakoni dening sapa wae, mung bakal njupuk kabeh

        recourse Vasya, apa sampeyan ora saka Ukraina? Pinter banget, kaya kabeh. Nyuwun
  2. Uprun
    Uprun 27 September 2022 10:00
    0
    Aku luwih kasengsem ing tumindak Rusia sawise ngenali asil referendum lan gabung ing tanah karo populasi .... NWO bakal tetep padha utawa kita bakal miwiti perang mardika, ora WHO, nanging perang mardika saka penjajah . ... Keputusan politik bisa dimangerteni, nanging militer .. .
    1. Wesker Gorlovka
      Wesker Gorlovka 27 September 2022 10:11
      -3
      Lan aku kuwatir bab liyane.
      Apa dheweke bakal mandheg ndayung kabeh wong ing DPR kene?
      Ora papan medis, ora ana apa-apa.
      Aku nindakake tujuanku, saiki aku ora bisa ngangkat 5 kg tanpa akibat.
      Lan kabeh padha pohero, Kalashmat ing tangan lan lunga ngalahake penjajah.
      Dheweke njupuk kanca, ora duwe pengalaman, grup kasebut mati kanthi cepet, amarga aku ora ngerti kabeh, dheweke seda, lan ora ngladeni rong minggu.
      Lan uga, dheweke lunga kerja, padha teka, kabeh geng digawa lunga.
      1. Navodlom
        Navodlom 27 September 2022 10:24
        +1
        Kutipan: Wesker Gorlovka
        Aku prihatin babagan liyane.
        Apa dheweke bakal mandheg ndayung kabeh wong ing DPR kene?

        Apa sampeyan ora peduli babagan topik sing dibahas ing thread iki?
        Yen ana apa-apa, ing kene babagan referendum lan masa depan mayuta-yuta wong.
        Sedulur-sedulurmu.
        1. Wesker Gorlovka
          Wesker Gorlovka 27 September 2022 10:42
          -1
          Ora ketompo, mung ana masalah sing luwih penting.
          Mesthi, aku mung kanggo kabeh wong, mung kanggo Rusia.
      2. Ludmila Myshkina
        Ludmila Myshkina 27 September 2022 10:56
        0
        papan kerja sing menarik kanggo tim. lan suwene sampeyan bali menyang Gorlovka?
      3. Krimea partisan 1974
        Krimea partisan 1974 27 September 2022 11:37
        +1
        Apa dheweke bakal mandheg ndayung kabeh wong ing DPR kene?
        kanca-kancaku menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer, kira-kira 30 wong, loro padha disingkirake bebarengan, liyane teka rong minggu sawise tes ing lapangan latihan cedhak Agarmysh ... sampah ...... dadi aku ora ' ora ngerti ... ora mungkin sampeyan bisa uga
  3. maksimal 1987
    maksimal 1987 27 September 2022 10:06
    +3
    sesuk - asil, Kamis - bakal gelombang ing Duma, dina Jumuah - VV bakal ngomong: metu menyang gubug ngguyu Setu Minggu ombenan ombenan ombenan
    Ora seneng iki wiwit 2014
    1. Wesker Gorlovka
      Wesker Gorlovka 27 September 2022 10:13
      -3
      Muga-muga sampeyan milih kanthi bener.
      Aku ora milih dhewe, aku manggon ing pinggir Gorlovka.
      Nganti tekan kono, dheweke bakal murub 10 kaping, 15 kali panggilan bakal ditanggepi.
      Aku lungguh ing omah.
    2. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 27 September 2022 11:05
      -1
      ngrameke apik. nanging ing mangsa cedhak iku ora soko sing perlu, nanging kudu tetep sirah sober. supaya ora dadi kaya ing dina kutha Moscow. apamaneh wilayahe isih akeh, mung DPR durung mardika. lan ora referendum lan statements dening bahan peledak bakal mungkasi ukrovermacht. mung peluru ing bathuk
  4. Pereira
    Pereira 27 September 2022 10:11
    +4
    Angka sing cukup prayoga. Donetsk, Lugansk bisa dingerteni. Lan kanggo wilayah sing dibebasake, angka kasebut apik. Yen ora kanggo kekalahan cedhak Kharkov, mesthine + 15-20%. Lan saiki akeh sing wedi.
  5. belovvladimir
    belovvladimir 27 September 2022 11:34
    +2
    Yen dideleng saka cacahe 87,84,63,66, bisa dimangerteni yen pilihane rakyat wis ditemtokake, yen luwih saka 50% sing nyengkuyung, banjur pemilu wis rampung!
    We welcome tatanan anyar ing Federasi Rusia!
    Gusti Allah iku kanggo kita, lan sabab kita adil!