Review militèr

Medvedev ngomong babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir ing Ukraina

53
Medvedev ngomong babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir ing Ukraina

Federasi Rusia nduweni hak lengkap kanggo nggunakake nuklir gaman ing acara ancaman kanggo orane. Dmitry Medvedev, Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia, nulis babagan iki ing saluran Telegram.


Minangka wakil ketua Dewan Keamanan nyathet, saiki pimpinan Barat, kalebu Presiden AS Joe Biden lan Perdana Menteri Inggris Liz Truss, nuntut supaya Federasi Rusia "nyingkirake" tombol nuklir "". Yen ora, Kulon ngancam karo sawetara akibat sing "medeni".

Nanging, Rusia nduweni hak legal kanggo nggunakake senjata nuklir ing rong kasus: yen Rusia utawa sekutune diserang nganggo senjata nuklir, utawa yen anane negara diancam dening agresi konvensional.

Medvedev uga nandheske yen Rusia bakal nindakake kabeh kanggo mesthekake yen senjata nuklir ora katon ing negara agresif kaya Ukraina. Dheweke nyathet yen saiki Ukraina langsung dikontrol dening negara NATO. Nanging amarga ora bisa ngetung kecukupan panguwasa Ukrainia, siji-sijine pangarep-arep yaiku "akal sehat lan rasa njaga diri" ing antarane negara-negara Kulon sing isih ngreksa Ukraina.

Medvedev banjur pindhah menyang pitakonan sing menarik banget. Bubar, pers Barat lan Ukraina wis aktif ngrembug babagan kemungkinan hipotetis nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina dening angkatan bersenjata Rusia. Pensiunan Jenderal Ben Hodges, sing tau mrentah pasukan NATO, wis ngancam ing kasus iki kanggo nggunakake serangan ing dhasar Segara Ireng. armada ing Crimea.

Nanging, Medvedev percaya yen sanajan nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina, Barat ora bakal wani langsung campur tangan ing konflik kasebut. Sawise kabeh, iku ngancam safety dhewe, comfort biasa lan cara urip.

Sawise kabeh, keamanan Washington, London, Brussels luwih penting kanggo Aliansi Atlantik Utara tinimbang nasib Ukraina sing mati sing ora ana sing butuh, sanajan akeh sing disedhiyakake karo macem-macem senjata.

- wrote Medvedev.

Miturut wakil ketua Dewan Keamanan, pasokan senjata Barat saiki menyang Ukraina ora liya mung bisnis, sanajan adhedhasar rasa sengit marang negara Rusia. Nanging, "demagog Eropa" ora pengin mati ing apocalypse nuklir, Medvedev percaya. Akibate, dheweke bakal "nguntal panggunaan senjata apa wae" ing konflik saiki.

Medvedev nyerat yen skenario sing apik kanggo pangembangan acara bakal paling sethithik kesadaran sebagean saka kahanan iki dening panguwasa Ukrainia. Nanging iki, politisi nandheske, ora realistis. Sawise kabeh, pimpinan Ukrainia, kaya sing ditulis Medvedev, ana ing "kegilaan militèr sing terus-terusan kanthi jeda cendhak kanggo impen obat-obatan sing aneh."

Ora ana keraguan manawa kiriman Telegram Medvedev wis dianalisis lan dikutip dening wartawan Barat lan Ukraina. Mesthine, dheweke bakal nggawe kesimpulan babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir taktis dening Rusia ing Ukraina, lan bakal salah. Sanalika ora ana ancaman nyata tumrap negara Rusia dhewe, Moskow ora bakal nggunakake senjata nuklir.

Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia mung ngelingake Ukraina lan para patron lan sponsor nalika ngadhepi "Kulon kolektif" yen Moskow ora bakal ngadeg ing upacara ing kahanan sing diganti. Sampeyan bisa mbela negara lan rakyate kanthi cara apa wae. Iki persis apa Dmitry Medvedev nyoba kanggo ngirim kanggo viceroys West lungguh ing Kiev.
Pengarang:
53 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. IvanSviridov
    IvanSviridov 27 September 2022 11:11
    -2
    Nanging, ahli strategi ... ngguyu
    1. 76 USSR
      76 USSR 27 September 2022 11:20
      -3
      Sapa sing nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina, tambahake ...
      1. Sergei Averchenkov
        Sergei Averchenkov 27 September 2022 12:42
        -3
        Aku nambah plus. Aku ora seneng dadi anonim utawa onanis.
      2. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 27 September 2022 13:39
        -1
        Kutipan: 76 USSR
        Sapa sing nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina, tambahake ...

        Pencet tombol abang! sedulur
      3. yuriy55
        yuriy55 27 September 2022 13:44
        +6
        Kutipan: 76 USSR
        Sapa sing nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina, tambahake ...

        "+" kula wonten.
        Iku mokal kanggo njawab pitakonan iki unambiguously. Kanggo nolak nggunakake senjata nuklir taktis ing kahanan ganti ora dipikirake.
        Yen negara, milih antarane perang lan isin, milih isin, iku nemu loro perang lan isin

        Sampeyan ora bisa nelpon operasi militer NWO nglawan tentara bayaran lan senjata saka NATO. Lan sawise pesenan (order, dekrit) babagan mobilisasi parsial, bakal katon ora wajar.
        Sajrone Krisis Rudal Kuba, Fidel Castro ngandhani NSH yen dheweke siap ngorbanake rakyat Kuba kanggo ngalahake imperialisme AS.
        Saiki, kabeh kelemahane, oversights, omissions dianggep MUNG minangka KELEMAHAN RUSIA LAN KEPEMIMPINAN.
        Kesan banget yaiku pimpinan negara ngetutake kesempatan apa wae kanggo nyingkirake solusi konflik sing kuat. Umume pembicara (sing nganggep karya basa minangka panacea kanggo masalah) saiki banjur wiwit ngomong babagan sawetara jinis negosiasi, babagan sawetara jawaban "yen ana apa-apa", babagan terus menehi pitulung marang Nazi sing ora tiwas ing taun 1945 . ..
        Lan apa sing kita wedi? 27 wong Soviet ora wedi lan nampa pati amarga ora ana siji-sijine BUKTI FASIS sing ora bisa ngangkat sirahe.
        Kita ora bisa mungkasi ambruk USSR. Kaluputan kita, kekirangan kita, kekurangan karsa, ketidakpedulian kita, "para Bolshevik bakal ngatur tanpa aku." Kaping pisanan, siji kudu menehi swara (kanggo saben) apa sing dikarepake ing pungkasan, lan ora ngalahake dheweke ing dhadha kanthi hoof ...
        Yen senjata nuklir taktis bakal nyumbang kanggo kekalahan panguwasa Nazi ing Ukraina, lan yen kahanan mbutuhake. ora usah ngenteni...
        Asil saka kekirangan lan kasekengan kanggo mobilize pasukan (malah kanggo rapat umum wong sak idea nasional) wis katon loro ing serangan teroris ing joint venture lan ing aktifitas saka DRGs Ukraina.
        Lan elinga, sedulur kita padha karo kita ing trenches padha. Ana mungsuh nglawan kita sing pengin mati ...
    2. KELAS
      KELAS 27 September 2022 11:24
      +8
      Federasi Rusia nduweni hak lengkap kanggo nggunakake senjata nuklir yen ana ancaman kanggo orane.
      Sing, padha lunga kanggo mbebasake Ukraina saka Nazi, demilitarize lan denazify, nanging nampa ancaman kanggo orane?
      1. Sergei Averchenkov
        Sergei Averchenkov 27 September 2022 12:45
        -6
        Apa sampeyan wedi banget yen sampeyan siap nyerah?
        1. KELAS
          KELAS 27 September 2022 13:51
          0
          Kutipan: Sergey Averchenkov
          Apa sampeyan wedi banget yen sampeyan siap nyerah?

          Inferensi sing digawe nalika ora ana informasi lengkap kanggo wong-wong mau minangka fenomena ing kategori sing padha karo ngguyu tanpa alasan!(C) Confucius
          1. Sergei Averchenkov
            Sergei Averchenkov 27 September 2022 14:06
            -3
            Kanggo kula Panjenengan Confucius sing mlaku, kang nitih ... Marang kula pendapat. Kabeh wis siyap ndhelik ing mburi Konfusius.
            1. KELAS
              KELAS 27 September 2022 14:24
              0
              Kutipan: Sergey Averchenkov
              Kanggo aku, Konfusius sampeyan sing mlaku, dheweke nunggang ...

              1. Konfusius dudu aku - wong Tionghoa. Nanging ing wektu sing padha, dheweke dadi wong sing cerdas banget!
              2.
              Sampeyan ngandhani pendapat sampeyan.
              Dadi aku ngomong. Apa sampeyan ora weruh? Kanggo sawetara alasan, sampeyan mutusake yen aku "wedi banget kanggo awakku dhewe nganti aku siap nyerah." Aku ora ngomong apa-apa sing cedhak, nanging kenapa sampeyan nggawe kesimpulan kaya ngono? Cukup "mbuwang rereget - paling ora ana sing bakal kelet"? Panrima iki kanggo wong bodho lan wong bodho. Dadi kanggo kula iku murni ungu.
              3.
              Kabeh wis siyap ndhelik ing mburi Konfusius.
              Ora bakal bisa maneh - dheweke bubar seda. Sing ngganggu! wassat
              1. Sergei Averchenkov
                Sergei Averchenkov 27 September 2022 14:40
                -2
                Ya aku ngerti sapa iku Konfusius, malah wiwit maca reka-rekane. Nanging aku ora seneng. Apa bisa? Inggih, apa aku ora seneng ... Utawa aku kudu sujud sadurunge apa ditulis 2500 taun kepungkur? Utawa ing mburi?
                Saiki, babagan pendapat sampeyan - aku seneng yen sampeyan ora wedi, seneng banget. Nyuwun pangapunten, yen aku salah. Iku kedaden kanggo kula. Apa sampeyan pancene siap nyerah? Utawa siap kanggo rembugan?
                1. KELAS
                  KELAS 27 September 2022 14:48
                  +1
                  Kutipan: Sergey Averchenkov
                  Apa sampeyan pancene siap nyerah? Utawa siap kanggo rembugan?

                  Ora serius wae...
                  1. Sergei Averchenkov
                    Sergei Averchenkov 27 September 2022 15:17
                    -2
                    Mengkono. Saiki dakkandhani kepiye carane sampeyan bisa ngliwati watesan ing pesen singkat? Aku ngetik maneh sampeyan lan diwenehi pesen sing cendhak banget. Aku buntu.
                    1. KELAS
                      KELAS 27 September 2022 16:15
                      0
                      Aku ora ngerti! Mbokmenawa, dawa kutipan uga dianggep.
      2. Ilanatol
        Ilanatol 27 September 2022 13:52
        +1
        Padha lunga kanggo denazify Ukraina sabenere amarga padha nyadari ancaman akeh kanggo orane (amarga Gawan saka Ukraina ing lingkungan pengaruh NATO lan Amerika Serikat).
        1. KELAS
          KELAS 27 September 2022 13:57
          +1
          Dadi, sabanjure ing baris Balts, Skandinavia lan Polandia?
          1. mbayar
            mbayar 28 September 2022 03:35
            0
            Balts - mesthi. Kutub ing pitakonan. Dheweke isih duwe wektu kanggo ngganti pamaréntahan dadi "Varsavyanka" (lagu).
    3. Taimen
      Taimen 27 September 2022 14:10
      +1
      Chatterbox, Nanging, sing ngambong Sarkozy lan ora njupuk Tbilisi mandeg 60 km adoh.
      1. Ampere
        Ampere 27 September 2022 14:42
        0
        IPhone ora bisa duwe pikirane dhewe, mung voices liyane. wassat Referensi dipilih kanggo calon presiden (?) opo
  2. Vladimir_2U
    Vladimir_2U 27 September 2022 11:12
    +4
    Dugaan saya tambah akeh yen Anglo-Saxon nyiapake provokasi nganggo senjata nuklir ...
    1. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 27 September 2022 11:15
      +2
      Kutipan: Vladimir_2U
      Dugaan saya tambah akeh yen Anglo-Saxon nyiapake provokasi nganggo senjata nuklir ...

      Gampang! padha duwe kabeh media ing donya.
      1. NAF-NAF
        NAF-NAF 27 September 2022 12:49
        0
        kanggo $ 100 ana uga saksi sing wis ing epicenter saka bledosan nuklir.
  3. ban
    ban 27 September 2022 11:15
    +5
    Napa nyritakake maneh?
    Asli luwih apik:

    Liyane babagan nggunakake senjata nuklir

    Musuh-musuh kita seneng nggawe pernyataan sing apik banget. Operasi nganggo istilah "kebebasan", "demokrasi", "misi". Nyatane, iki mung ritual diare lisan. Fountains demagogy diare, ditambah karo retorika croaking ganas, wis dadi gegaman dawa-mbuktèkaké saka donya Anglo-Saxon, karo kang mbanjiri liyane djalmo manungso ing upaya kanggo defend exclusivity lan hak kanggo mrentah donya.

    Topik saiki yaiku ancaman nuklir Rusia.
    Biden lan Truss, macem-macem blinkin lan sullivan sekunder, nyemprotake saliva Atlantik, njaluk supaya Rusia nyopot tangane saka "tombol nuklir". Bebarengan, dheweke terus-terusan ngancam kita kanthi akibat "medeni" yen Rusia nggunakake senjata nuklir. Lan bibi London, sing isih enom, wis siyap langsung miwiti ijol-ijolan serangan nuklir karo negara kita.

    Aku kudu ngelingake maneh - kanggo wong budheg sing krungu mung awake dhewe. Rusia duwe hak nggunakake senjata nuklir yen perlu. ing kasus sing wis ditemtokake. Sesuai banget karo Dasar-dasar Kebijakan Negara ing Bidang Pencegahan Nuklir. Yen kita utawa sekutu kita diserang nggunakake senjata jinis iki. Utawa yen agresi kanthi nggunakake senjata konvensional ngancam eksistensi negara kita. Presiden Rusia ngomong babagan iki langsung bubar.

    Kajaba iku, kita bakal nindakake kabeh kanggo nyegah munculé senjata nuklir ing tetanggan sing musuhan. Contone, ing Nazi Ukraina, sing saiki dikontrol langsung dening negara NATO.
    Ora ana gunane kanggo ngetung alesan lan kekarepan politik rezim Kyiv. Nanging isih ana pangarep-arep sing rapuh kanggo akal sehat lan rasa ngreksa dhiri negara-negara mungsuh sing ngetutake dheweke. Dheweke ngerti yen ancaman menyang Rusia ngluwihi wates bebaya sing wis ditemtokake, kita kudu nanggapi.
    Tanpa njaluk ijin marang sapa wae, tanpa rembugan dawa. Lan mesthi ora nggetak.

    Pitakonan iku beda. Mbayangno yen Rusia kepeksa nggunakake senjata paling nggegirisi marang rezim Ukraina, sing wis nindakake tumindak agresi gedhe-gedhe sing mbebayani kanggo eksistensi negara kita. Aku percaya yen NATO ora bakal langsung campur tangan ing konflik sanajan ing kahanan iki. Sawise kabeh, keamanan Washington, London lan Brussels luwih penting kanggo Aliansi Atlantik Lor tinimbang nasib Ukraina sing bakal mati, sing ora ana sing butuh, sanajan wis akeh disedhiyakake karo macem-macem senjata. Penyediaan senjata modern mung minangka bisnis kanggo negara-negara Barat, nanging akeh sing nyebabake rasa sengit marang kita. Ora maneh. Demagog jaban rangkah lan Eropa ora bakal tiwas ing kiamat nuklir. Mulane, dheweke bakal ngulu nggunakake senjata apa wae ing konflik saiki. Mergo iki…

    Iku bakal becik yen kesimpulan sedhih iki paling ora sebagian diwujudake dening panguwasa ing Kyiv. Ala, iki meh ora mungkin. Dheweke terus-terusan perang karo ngaso cendhak kanggo impen obat sing aneh.


    https://t.me/medvedev_telegram/181
  4. Fredegar Pusiks Jr.
    Fredegar Pusiks Jr. 27 September 2022 11:15
    +1
    Aku nglawan nggunakake senjata nuklir, nanging kanggo nylametake nyawa warga negara kita, bisa napuk Ukraina kulon, nanging luwih cedhak karo tapel wates karo Polandia, lan yen Kulon wiwit nyopir peralatan abot lan tenaga kerja ... Kasunyatan kaya ngono....
  5. Dauria
    Dauria 27 September 2022 11:16
    0
    sing ing kahanan diganti Moscow ora bakal ngadeg ing upacara.

    Ing Ukraina, paling ora ngrusak kilang, pipa minyak lan gas, sistem energi, sampeyan "arrogant" kita. Kulon ora bakal bisa nyuplai bahan bakar lan listrik "alun-alun", sanajan ana bungkus ijo - ing kene perlu produk nyata, nanging ora ana ing saham. Beda karo senjata sing dikirim. Cut arteri - kewan bakal mati getihen. Iku buckles lan tiba mati.
  6. Alemax
    Alemax 27 September 2022 11:17
    0
    Kenapa senjata nuklir? Ana uga thermobar. "Pusat penerimaan" wesi lan fasilitas militer, uga fasilitas strategis.
    1. yuriy55
      yuriy55 27 September 2022 13:54
      +1
      Kutipan saka Alex
      Kenapa senjata nuklir? Ana uga thermobar.

      Yen sampeyan ora nggunakake, banjur ora ana.
      Napa bom vakum penerbangan (AVBPM) ngasilake dhuwur ora digunakake ing Ukraina?

      Kabeh pirembagan bab ngarsane senjata "analog karo donya" kudu rampung. Mungsuh kudu bisa ngerteni dheweke kanthi praktis.
  7. Uprun
    Uprun 27 September 2022 11:18
    +1
    Ing sisih kulon, histeria ...., supaya malitsa diwutahake manenko ing geni ...., dheweke bakal duwe epilepsi ... sarang, banjur ngudhunake mongrel ing bruwang ... sing banjur mbongkar wong-wong mau ing kono, sing mung bark, lan sing nyopot ....
    1. Hyperion
      Hyperion 27 September 2022 12:24
      +3
      Kutipan saka uprun
      Ing sisih kulon, histeria ...., mulane sing cilik diwutahake manenko ing geni ...., kena epilepsi .... saka wedi ....

      A saperangan liyane ancaman kuwi, tanpa tumindak nyata, lan West bakal grin. Iku ora aku kanggo nggunakake ukuran nemen iki, nanging aku bakal wedi muspra - ajining diri bakal metu miring. Kita wis ngalami "serangan ing pusat pengambilan keputusan" sing terkenal ...
    2. yuriy55
      yuriy55 27 September 2022 13:58
      +1
      Kutipan saka uprun
      Histeria ing Kulon ...

      Apa dheweke duwe histeris? Kenging punapa? Zelensky mlayu saka Ukraina? APU nguncalake gendera putih? Saka NATO wiwit ninggalake siji sawise negara liyane?
      Squealing, rame, statement umum kanggo wong ringkih. Amerika ora perang ing lemah sawise Perang Vietnam. Game komputer lan penembake video wis rampung. Reged, karya tempur rutin ora ngidinke publisitas.
  8. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 27 September 2022 11:19
    +4
    Siji-sijine target sing bisa digunakake kanggo nggunakake senjata nuklir yaiku Amerika Serikat. Kanggo nggunakake ing Eropah iku kanggo ngrusak awake dhewe.
    1. yuriy55
      yuriy55 27 September 2022 14:02
      +1
      Quote: vovochkarzhevsky
      Siji-sijine target sing bisa digunakake kanggo nggunakake senjata nuklir yaiku Amerika Serikat.

      Yagene kedadeyan kasebut? Apa babagan GB?
      Saka sudut pandang strategi militer, pulo apa wae sing terpencil minangka target sing apik kanggo senjata nuklir kanthi akibat minimal kanggo bawana.
      1. vovochkarzhevsky
        vovochkarzhevsky 27 September 2022 23:49
        0
        GB wis suwe dadi budak AS. Ora efek sing padha.
  9. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 27 September 2022 11:25
    +1
    Oh, iki sing janji ing pusat pengambilan keputusan sing ora bisa diwaca
  10. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 27 September 2022 11:30
    +3
    Iki video Guys ngurus dhewe, video bab mobilisasi, tuku kabeh kanggo dhewe, lan akeh njupuk silihan, sing kredit mikro Amarga 2nd Tentara ing donya ora bisa nyedhiyani tikar kanggo kula, banjur ana push-tombol telpon, supaya ora nuduhake kabeh kekacoan ngomong paling
  11. mojohed2012
    mojohed2012 27 September 2022 11:30
    +3
    LADIES kaya sing dikandhakake, dheweke bakal ujar.
    Siji bab sing ora bisa dimangerteni - pidato WAM biasa "warna-warni" iki yaiku: 6. Promosi diri, kanthi tujuan dadi presiden ing tandem maneh dening 1 lan menang maneh isin saka tembung "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus. "? 24. Salah siji iki minangka "justifikasi" kanggo ora ana gunane jabatan wakil. Ketua Dewan Keamanan utawa ora ana gunane wong iki ing postingan iki? Iku misale jek sing Peskov cukup kanggo ngrungokake bab sing padha ing podo karo? 2. Utawa apa kaya ngono - langkah sing kuat "ing sawetara panggonan" kanggo ngompa papan informasi kosong nalika pamrentah resmi meneng?
    1. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 27 September 2022 11:38
      0
      Ya, promosi diri, presiden dimon ngguyu dheweke isih bakal menehi wilayah Federasi Rusia, sadurunge, mung Norwegia sing menehi wilayah segara
    2. Stirbjorn
      Stirbjorn 27 September 2022 12:56
      +3
      Ing wektu sing padha, ana sing ora cepet-cepet ngirim putrane menyang zona NWO ...
  12. yowis
    yowis 27 September 2022 11:33
    0
    Yen senjata nuklir ana, banjur cepet utawa mengko (luwih cepet) bakal digunakake lan proses kasebut ora bisa dikontrol. Yen senjata nuklir digunakake ing Ukraina, iku perlu kanggo njawab ing tlatah Britain lan Amerika Serikat.
  13. Carlos Hall
    Carlos Hall 27 September 2022 11:37
    -1
    Senjata nuklir taktis minangka pilihan liyane ing medan perang yen ana invasi Rusia utawa transfer pasukan NATO lan senjata canggih menyang Ukraina.
    1. yowis
      yowis 27 September 2022 11:57
      0
      Panggunaan senjata nuklir taktis mung bakal nundha serangan pembalasan. Senjata nuklir minangka argumen pungkasan kanggo pihak sing kalah.
  14. Juragan
    Juragan 27 September 2022 11:38
    0
    Kulon lan Amerika Serikat karo Ukrainians ing khayalan lan kawulo sing mired nganti kuping lan ora maneh mbedakake ngendi kasunyatan punika .. lan ngendi goroh. Dadi tembung Putin babagan senjata nuklir rampung distorsi lan dibalik lan dheweke dhewe percaya marang goroh. Rusia ora bakal nggunakake senjata nuklir ing wilayahe ... lan wilayah bekas Ukraina minangka wilayah Rusia, mula Rusia ora bakal ngrusak papan uripe ... mulane, kabeh wong Eropa saka NATO lan AS kudu kuwatir babagan panggunaan senjata nuklir sing ana hubungane karo wilayah bekas Ukraina ... lan wilayah kasebut minangka mungsuh Rusia.
    1. yowis
      yowis 27 September 2022 12:00
      0
      Kutipan: Juragan
      Dadi tembung Putin babagan senjata nuklir rampung distorsi lan dibalik lan dheweke dhewe percaya marang goroh.

      Ora usah gumun. Iku apik tenan sepuluh taun kepungkur. Dheweke ngasilake informasi lan makna. Mung kekalahane sing bakal ngganti kahanan.
  15. Asyer
    Asyer 27 September 2022 11:38
    -1
    Mung bab ala iku konsep banget "ancaman marang eksistensi negara" ora ditetepake. Iki sing kudu kedadeyan - tentara dikalahake, populasi ing Moskow tiwas, nggunakake senjata bakteriologis nglawan kita kanthi korban massal ???
    1. yowis
      yowis 27 September 2022 12:01
      -2
      Kutipan saka Asher
      konsep banget "ancaman marang eksistensi negara" ora ditetepake

      Kaputusan kasebut ditindakake dening Panglima Agung. Tugase.
    2. IvanSviridov
      IvanSviridov 27 September 2022 12:35
      -2
      Mung siji wong sing ngerti iki - dheweke bakal mutusake kabeh.
  16. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 27 September 2022 11:39
    +1
    utawa yen ana ancaman kanggo eksistensi negara minangka akibat saka agresi nggunakake senjata konvensional

    Wujud burem, bengkong, regangan kaya sing dikarepake, kaya garis abang sing fleksibel
  17. wuh wuh
    wuh wuh 27 September 2022 11:43
    +1
    Kutipan saka Medvedev:
    "Sawise kabeh, keamanan Washington, London, Brussels luwih penting kanggo Aliansi Atlantik Lor tinimbang nasib Ukraina sing mati sing ora ana sing butuh, sanajan akeh disedhiyakake karo macem-macem senjata"
    ----
    Diterjemahake menyang basa sing prasaja: "mandheg nyediakake senjata marang Ukraina,
    Yen ora, kita bakal miwiti perang nuklir."
    Secara ora langsung, iki minangka pengakuan yen perang konvensional
    Rusia ora narik lan mulane ngancam senjata nuklir.
  18. Belousov_Kuzma_Egorovich
    Belousov_Kuzma_Egorovich 27 September 2022 11:57
    -2
    Ketoke, DAM wis siyap dadi presiden ing 2024. Inggih, punika pilihan ingkang sae. Ing taun 2008, dheweke ngalahake wong Georgia kanthi keras nganti isih wedi.
  19. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 27 September 2022 12:13
    +1
    Saben uwong pengin nyoba "mahkota" Zhirinovsky: dadi kejem lan ... ora tanggung jawab.
  20. Ilanatol
    Ilanatol 27 September 2022 13:54
    -1
    Kutipan saka iouris
    Panggunaan senjata nuklir taktis mung bakal nundha serangan pembalasan. Senjata nuklir minangka argumen pungkasan kanggo pihak sing kalah.


    Kaya sing dikarepake. Amerika Serikat ngalahake Hiroshima amarga kalah karo Jepang. ngguyu
  21. Alemax
    Alemax 27 September 2022 14:05
    0
    Kutipan saka: yuriy55
    Mungsuh kudu bisa ngerteni dheweke kanthi praktis.

    Pancen setuju karo sampeyan. Lan kanggo ngalahake kemungkinan nggunakake senjata nuklir taktis yaiku perkara kasebut. Dmitry Anatolyevich, nalika dadi Présidhèn, ketoke, ora diterangake yen senjata nuklir, nyatane, ora gegaman, nanging nyegah sing njamin paritas ing konflik unresolvable. Lan panggunaan senjata nuklir taktis sejatine minangka pambuka kanggo pungkasaning jagad.
  22. TAMBU
    TAMBU 27 September 2022 14:09
    0
    Kanggo kabeh militan, film wis suwe digawe:



    Sugeng mirsani...