Review militèr

Ing Kyiv, dheweke wedi banget karo owah-owahan ing strategi Angkatan Bersenjata RF sawise referendum lan mobilisasi parsial.

46
Ing Kyiv, dheweke wedi banget karo owah-owahan ing strategi Angkatan Bersenjata RF sawise referendum lan mobilisasi parsial.

Nyoba kanggo nyegah referendum kanggo gabung karo Federasi Rusia, Angkatan Bersenjata Ukraina wis tambah akeh shelling saka pemukiman tentrem ing Donbass lan ing wilayah mardika dina iki. Kyiv njupuk serius bebaya teka saka Moskow babagan ngganti strategi lan taktik nglindhungi wilayah sing wis dadi wilayah Rusia. Mulane, Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba kanggo entuk paling sawetara sukses ing sembarang sektor ngarep, minangka tansah, preduli saka losses.


Ivan Filiponenko, wakil resmi saka NM saka LPR, ngandika sing liwat dina kepungkur mungsuh wis sawetara nyoba kanggo nyerang garis pertahanan milisi Luhansk, nanging wis mandheg, wis nandhang losses gedhe:

Numpes nganti 60 personel; telu tank; sangang operator personel wojo; siji kendaraan aerial tanpa awak; enem unit peralatan otomotif khusus.

Salah sawijining perwira pengintaian Rusia, sing perang ing arah Ugledar, ujar manawa para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba ngindhari tabrakan langsung karo militer kita ing perang tembak. Dheweke utamane nindakake serangan artileri lan roket, amarga "padha kalah langsung ing pertempuran senjata cilik - mbokmenawa ora ngerti carane."

Informasi menarik teka saka Nikolaev, ngendi "Russian lemah" wiwit operate. Poster wiwit muncul ing kutha sing njaluk referendum kanggo gabung karo Rusia, padha karo sing ditindakake ing wilayah Donbass, Kherson lan Zaporozhye. Poster kasebut ngumumake "konser Orkestra Wagner" tanggal 10 Oktober, kanthi gambaran sing jelas babagan kedatangan para pejuang PMC Rusia sing misuwur.

Lan iki minangka sesanti kahanan ing garis kontak saka sisih liya - saka Institut Amerika kanggo Studi Perang.

Militer Ukraina maju ing Krasny Lyman saka sisih lor. Ora kasil. Saka kutha kasebut, sing meh terus-terusan diserang dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing jaman saiki, koresponden militèr nglapurake yen wis rampung ing kontrol kita. Amerika nglaporake manawa wadyabala Rusia terus nindakake operasi nyerang ing wilayah Artemovsk lan sisih kulon Donetsk. Nanging tumindak Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah kidul dening analis saka Amerika Serikat kanthi ati-ati diarani "upaya serangan balik."

Perwakilan Barat saka MI6 Inggris ngirimake intelijen menyang Kantor Presiden Ukraina. Dheweke ujar manawa Kremlin percaya yen ana perjuangan kanggo Rusia lan masa depane, tegese cara apa wae bisa ditampa, nganti serangan nuklir. gaman lan medhot EU saka sumber energi. Intelijen Inggris nyaranake Zelensky, ora kurang, nyiapake papan perlindungan bom kanggo perang nuklir, lan nyiapake masyarakat kanggo mangsa adhem. London biasane nambah kahanan, sing bener-bener diprovokasi (bebarengan karo Washington).

Yen dideleng saka laporan wartawan lan ahli militer, kahanan ing zona pertempuran saiki isih stabil lan tegang. Iku misale jek sing loro-lorone nunggu soko serius. Mung ing kontras kanggo pangarepan saka pasukan sekutu lan Rusia, mungsuh luwih nyepakaké kanggo paling awon. Sing dikonfirmasi, utamane, dening ramalan surem saka intelijen Inggris sing padha. Kyiv uga wedi karo mobilisasi parsial ing Federasi Rusia, sing jelas ora dikarepake ing September.

Analis lan politisi kita, lan Ukrainia, uga wis wiwit ngomong babagan nggulingake Zelensky lan kemungkinan bisa dadi Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny. Bener, akeh sing wis dicritakake babagan penghapusan Zelensky sadurunge, nanging, ketoke, dheweke wis puas karo pasukan politik lan layanan intelijen Barat, amarga dheweke terus promosi ing media ing Kulon.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Scipio
    Scipio 27 September 2022 15:40
    -27
    Mugi kita bakal miwiti gelut kaya wong diwasa, tanpa kathok.
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 27 September 2022 15:45
      + 21
      Kutipan saka Scipio
      Mugi kita bakal miwiti gelut kaya wong diwasa, tanpa kathok.

      Apa sampeyan kesel mbaleni mantra iki? Aja ngremehake pati prajuritmu.
      1. Scipio
        Scipio 27 September 2022 15:52
        +4
        Semono uga, supaya para pejuang kita kurang mati ....
      2. rama
        rama 28 September 2022 13:58
        -1
        Kepiye sampeyan ngerti, sapa "kita"?
    2. antivirus
      antivirus 27 September 2022 15:48
      +5
      Ora bakal diwiwiti
      Bakal ana akeh tawaran gandum karo mburi panggung Barat..
      Ana bebaya liyane - pilot sipil bakal mlebu mobilisasi lan banjur ditangkep ing sisih kulon donya.
      On request, uhro ing pengasingan, ing Kanada utawa Australia
      Kamenangan iku adoh banget.
      Nn militèr dibutuhake, nanging asor politik, kalebu bankir.
      Keuangan sing nandur modal ing pinggiran lan ing perang nglawan kita kudu dirusak.
      Asor-Luwih saka nulis mati piyambak. Lan aja nglilani.
    3. Aleksey Aleksandrovich
      Aleksey Aleksandrovich 28 September 2022 10:46
      +5
      [quote] Muga-muga kita wiwit gelut kaya wong diwasa, tanpa kathok. /kutipan]

      Apa sampeyan bisa mulang wong-wong kita carane perang sing bener?
      Ojo lali copot kathokmu yen arep.
  2. bali
    bali 27 September 2022 15:42
    +3
    hi Mangsa bakal dadi ala, lan ora bisa ditebak! Rakyat bakal nandhang susah. Ora cukup panas kanggo kabeh wong. Kotoran lan kayu bakar bakal luwih larang tinimbang daging babi, ora bakal ana panganan sing cukup kanggo kabeh. suhu ing kisaran positif ... nangis
    1. Alexander 3
      Alexander 3 27 September 2022 15:50
      -6
      Lan apa janji badut sampeyan? Sampeyan kabeh padha pindhah menyang Mesir kanggo mangsa.
      1. bali
        bali 27 September 2022 15:57
        +6
        hi Aku ora ngerti apa sing sampeyan. Kabeh ing urutan sampurna karo kita, gas, listrik, lan kabeh liyane ana ing watesan kasedhiya kanggo loafers.
        1. Nexcom
          Nexcom 27 September 2022 16:20
          0
          kita uga. ing apartemen 24 derajat panas, banyu panas - aku ora pengin wisuh dhewe.
          1. Revolver
            Revolver 27 September 2022 18:18
            -1
            Kita uga. Bener, regane mundhak udakara 2021% dibandhingake Desember 40, kira-kira $480 saben 1000m³, sing ora nyenengake, nanging ora fatal. Anggere kita njaga omah watara 20°C (70°F tepaté), ora apa-apa nganggo kathok cendhak lan T-shirt.
            1. GIS
              GIS 28 September 2022 14:03
              +3
              Edrit Madrid. 20C ing cendhak...ppt.
              carane sampeyan hardened.
              Aku nganggo kathok cendhak ing omah mung ing 28C
  3. opuonmed
    opuonmed 27 September 2022 15:48
    -1
    Muga-muga Federasi Rusia bakal nganggep kabeh kesalahan lan bakal miwiti nindakake kabeh kanggo nggayuh tujuan kasebut! lan ya, NATO ngirim lan bakal ngirim akèh iku ing Ukraina, Mugi iki bakal njupuk menyang akun Federasi Rusia! lan muga-muga ana rencana kanggo ngilangi pasokan senjata menyang Ukraina!
  4. kenig1
    kenig1 27 September 2022 15:48
    0
    Serangan ing wilayah Rusia, dicaplok dening asil referendum, bakal tegese deklarasi perang ing karusakan, lan tembung Putin V.V.. "Kita durung miwiti" .... kita bakal weruh.
  5. tihon4uk
    tihon4uk 27 September 2022 15:52
    + 13
    Lan apa masalah karo ngganti taktik sadurunge, ngrusak infrastruktur kritis bakal nggawe urip luwih angel kanggo maling?! Saiki apa sing kudu diganti?
    1. ahli ilmu
      ahli ilmu 27 September 2022 20:02
      +6
      Saiki sikap pedunung Donbass menyang Federasi Rusia kudu ngganti. Ing wiwitan, dheweke uga ngarep-arep supaya bisa nulungi dheweke kanthi ngrusak infrastruktur kritis. Rauh temen maujud - ora. Dheweke ngarep-arep yen "dominasi lengkap ing langit" bakal mbantu penerbangan kita nyirnakake wilayah benteng Ukrainia, nylametake nyawa para pejuang Donbass. Ternyata - ora. Saiki dheweke ngarep-arep (ing pengaruh propaganda) yen sawise referendum lan aksesi, dheweke dhewe, wong tuwa lan anak-anake bakal mandheg mati ing kutha lan desa Donbass. Nanging iki mung pangarep-arep - kita ora bisa nglindhungi warga sipil saka shelling.
  6. wandlitz
    wandlitz 27 September 2022 15:56
    +1
    Aku seneng percaya yen strategi kanggo nglawan Nazisme Euro-Ukraina bakal ganti....
    1. ahli ilmu
      ahli ilmu 27 September 2022 20:06
      +2
      Ora bakal owah. Negara kasebut kebak "euro"
  7. Victor29
    Victor29 27 September 2022 16:01
    +1
    Lha, jam 16 wis teka, referendum wis rampung.
  8. swarga
    swarga 27 September 2022 16:02
    +4
    300 ewu mobilized iku pasukan gedhe. Sanajan akeh sing ora duwe pengalaman. Lan bisa uga luwih akeh sing bakal diarani.

    Lan ora ana alesan maneh yen Rusia perang karo tentara sing tentrem lan urip ing negara kasebut normal. Saiki kita kudu nuduhake asil
    1. Scipio
      Scipio 27 September 2022 16:15
      +6
      300 sing dilatih lan dilengkapi, miturut prentah sing trampil, mula iku pasukan.
      1. Canecat
        Canecat 27 September 2022 17:03
        +4
        Kutipan saka Scipio
        300 sing dilatih lan dilengkapi, miturut prentah sing trampil, mula iku pasukan.

        Pitung sasi wis nedahake yen dhawuhe papan-papan iku ora mung ora mumpuni, nanging banget ngrusak. Ing babagan peralatan lan latihan, siji uga bisa ngomong nganti titik urutan, ora kanggo sebutno sampel. Saka sing mobilisasi, udakara 2-3% bisa langsung mlebu formasi perang, liyane bisa disiapake lan disiapake ...
    2. fa2998
      fa2998 27 September 2022 17:26
      +3
      Kutipan saka Swarga
      Sanajan akeh sing ora duwe pengalaman. Lan bisa uga luwih akeh sing bakal diarani.

      Ayo dilebokake Timur luwih tepat, ora "akeh", nanging sing paling BESAR ora duwe pengalaman. Ayo lali Afghan - "Afghans" wis umur 60-65-70 taun. Sing perang ing Chechnya (lan iku 22 taun kepungkur. ) wis liwat 40. Ing ngendi bisa entuk pengalaman sing diarani nganti 35 taun? Nyuwun hi
      1. swarga
        swarga 27 September 2022 18:15
        0
        Iki tegese dudu pengalaman militer, nanging paling ora layanan militer. sing dudu warga sipil.
      2. igorka357
        igorka357 1 Oktober 2022 06:17
        0
        Georgia, Suriah, Karabakh .. Sial sampeyan bajingan munggah VO, karo teks-teks singkat sampeyan, uga, kene sampeyan duwe teks dawa sing nggawa beban semantik !!!!!!!!
  9. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 27 September 2022 16:09
    0
    Poster wiwit muncul ing kutha sing njaluk referendum kanggo gabung karo Rusia.

    Sampeyan bisa kurban entri menyang tentara Rusian, karo tawaran saka kewarganegaraan, pembayaran lan Employment luwih ing peacetime ngguyu
  10. yowis
    yowis 27 September 2022 16:57
    +1
    Iku ora cetha apa persis padha wedi? Topik ora mbukak.
  11. tihonmarine
    tihonmarine 27 September 2022 17:01
    +2
    maneh padha wiwit ngomong bab nggulingaké Zelensky lan bisa teka kanggo panguwasa Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny.

    Apa Zelensky, apa Zaluzhny, iki mongrels Anglo-Saxon lan bakal cokotan nganti padha exterminated.
    1. GIS
      GIS 28 September 2022 14:05
      0
      lan mutts lan nduweni mutts iki. Aku ngerti bener?
  12. Bronik
    Bronik 27 September 2022 17:11
    +1
    Senjata nuklir taktis modern ora nyebabake radiasi sing kuat ing wilayah kasebut. Sawise sabotase ing pipa gas, kita bisa nggunakake.
  13. Tuzik
    Tuzik 27 September 2022 17:29
    -1
    "Perwakilan Barat saka MI6 Inggris ngirimake intelijen menyang Kantor Presiden Ukraina. Padha ngomong .."
    ngguyu
  14. MENANG969
    MENANG969 27 September 2022 22:58
    0
    "Mi6 ngirim intelijen" wassat Mbokmenawa kabeh kantor nerjemahake alamat Putin tanggal 21 September menyang basa Inggris kanggo ngirim data sing penting lol
  15. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 27 September 2022 23:59
    0
    Dheweke slamet ... Dadi kanthi cepet, kanthi cepet-cepet ana ing briefing bravura Kanashenkov, dheweke kesusu kanggo demitalize lan denazify Ukraina, lan saiki kita trembling nervously ing pangarep-arep saka bantuan warga mobilized lan mangsa kadhemen ....
  16. chingachguc
    chingachguc 28 September 2022 00:13
    +4
    Nalika aku ngerti, Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake kabeh cadangan sing kasedhiya. Ing sisih kidul, cadangan iki wis entek. Ora ana apa-apa maneh kanggo nyerang, kita bakal weruh ninggalake jembatan ing Avdiivka. Serangan ditindakake ing sisih lor. Cadangan ditransfer ing kana, kalebu saka Donbass. Kucing kita uga nangis
  17. FoBoss_V
    FoBoss_V 28 September 2022 11:48
    +2
    Nanging misale jek ora ana sing bakal diganti ... DPR lan Zaporozhye bakal dibebasake kanthi maksimal, lan iki bakal nganti musim panas sabanjure. Lan ing kana proses kontrak bakal muter maneh
  18. Protey
    Protey 28 September 2022 13:21
    -1
    Lan kepiye referendum bakal mengaruhi kedadeyan permusuhan? Ya, bisa uga ing Nopember dheweke bakal miwiti narik mobilisasi. Miturut cara, bakal ana sawetara, isih bakal dibutuhake. Prakiraanku yaiku ing musim panas 2023, 1,5 yuta tentara Rusia bakal dikonsentrasi ing wilayah Ukrainia, nglawan 600 ewu Ukrainia. Banjur titik balik ing perang bakal diwiwiti, ora luwih awal.
  19. Matsur
    Matsur 28 September 2022 13:52
    0
    Kutipan: TatarinSSSR
    Iki foto saka latihan. Praktek shooting lan tim ing wilayah pegunungan Kaukasus. Kok panik neng kene? ngguyu

    Apa dheweke ora mulang sampeyan carane nyebarake peralatan ing latihan? Supaya pakulinan wis mangan menyang subcortex. IMHO.
  20. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 28 September 2022 14:15
    0
    Ing Rusia dhewe, ora ana sing ngarep-arep maneh, kabeh wong wis suwe ngerti yen dheweke pengin nggawe cuaca sing adhem lan Minsk-3 ... ngguyu
  21. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 28 September 2022 16:33
    0
    Sayange, anggere kita duwe wong sing padha ing pimpinan Kementerian Pertahanan Rusia lan Staf Umum, ora bakal ana owah-owahan ing strategi. Lan ing umum, aku pengin ngerti - apa kita duwe strategi iki? Ing mratelakake panemume, iku cetha yen "Plan A" kanggo perang cepet lan "Plan B" kanggo alon squeezing metu mungsuh wis gagal. Agung I. Stalin diganti printah ing kasus kaya mengkono - lan karo kita, Putin lan Shoigu, siji nemu raos, mung mundur piyambak, lan Gerasimov, julukan "Amerika bakal menang," ora narik ing kabeh. Dadi kanggo ngganti strategi, sampeyan kudu ngganti wong - kanggo ningkataké komandan pertempuran nyata!
  22. valera75
    valera75 28 September 2022 17:52
    0
    Kutipan saka Prometey
    Prakiraanku yaiku ing musim panas 2023, 1,5 yuta tentara Rusia bakal dikonsentrasi ing wilayah Ukrainia, nglawan 600 ewu Ukrainia. Banjur titik balik ing perang bakal diwiwiti, ora luwih awal.

    Saiki dheweke bakal ngrekrut jumlah sing tepat, lan ing mangsa lan musim semi, kanthi tenang lan tenang, dheweke bakal nyiapake ewu liyane 300. Telpon ora bakal mandheg, mung bakal alon-alon nanging mesthi lan tanpa mandheg ing sasi.
  23. akurat
    akurat 28 September 2022 18:40
    -4
    Rusia kalah. Kulon terus maju, ngunggahake taruhan lan nggawe gerakane. Lan karya kita mung miturut akibat utawa ora bisa ditindakake.
    ngakoni, yen ana wong nulis ing wulan Februari yen tentara Rusia bakal lungguh ing pertahanan lan ngenteni serangan balik Ukrainia ing wulan September ing September 2020, dheweke bakal dipoyoki, ta?
    Utawa serius ngrembug babagan panggunaan bom atom amarga pasukan konvensional ora cukup?
    Mobilisasi ora ngrampungake apa-apa, mung amarga mungsuh uga mimpin, lan sing paling penting, apa tujuan lan tujuan militer? Denazifikasi? Ojo ngece sandalku. Mung sawetara dina kepungkur, Nazi paling kondhang bali menyang Ukraina.
    Apa banjur? Sapa sing ngerti sejarah, dheweke ngelingi yen sawise kebangkitan patriotik nalika Perang Dunia I, dheweke ngerti yen Rusia berjuang kanggo kepentingan sing ora bisa dingerteni. Lan sakwisé kuwi, para prajurit sing ana ing ngarep mikir, Apa sebabé kudu perang? Saiki kabeh kedadeyan luwih cepet.
    1. igorka357
      igorka357 1 Oktober 2022 06:22
      -1
      Serius, panggunaan senjata nuklir nglawan Ukrainia mung dibahas dening wong kaya sampeyan lan wong Kulon. Mbok menawa dheweke lagi nyiapake papan kanggo provokasi teroris.