Review militèr

Jet tempur J-15 China mabur liwat kapal penghancur Angkatan Laut AS

25
Jet tempur J-15 China mabur liwat kapal penghancur Angkatan Laut AS

Jaringan kasebut nerbitake cuplikan penerbangan pesawat tempur J-15 China liwat kapal perang Amerika.


Miturut pengamat, video kasebut nuduhake perusak kelas Arleigh Burke. Pesawat Cina sing "ngganggu" dheweke yaiku pesawat tempur berbasis operator. J-15 dikembangake kanthi basis saka Su-33 Soviet.

Ing taun 1990-an, pihak China rembugan karo Moskow kanggo tuku loro Su-33 (kaping pisanan diarani udakara 50 pesawat), nanging pimpinan Rusia ora gelem, amarga ngerti yen Beijing bener-bener nyalin teknologi kasebut. Akibaté, prototipe Su-33 sing isih ana ing Ukraina dituku dening Beijing lan sinau kanthi rinci.

Miturut pengamat Barat, J-15, dibandhingake karo Su-33, "duwe kemampuan multi-fungsi sing ora ana ing mitra Rusia."

Bersenjata kanggo untu, J-15 cepet-cepet liwat kapal perang Angkatan Laut AS minangka demonstrasi liyane babagan carane adoh angkatan laut China teka ing wektu sing nggumunake.

- kacathet ing pers Barat.

Ing dina liyane, rekaman kapal induk PLA Liaoning kanthi 24 J-15 dipasang ing papan kasebut, nuduhake muatan lengkap kapal kasebut kanthi tautan udara. Total ing layanan karo Cina armada ana luwih saka 60 pesawat saka model iki.

25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yuriy55
    yuriy55 27 September 2022 18:12
    +7
    Kaya sing dakelingake, pilot Rusia malah mbuwang bahan bakar ing kapal Amerika ...
    1. Nexcom
      Nexcom 27 September 2022 18:18
      + 13
      Padha disiram Orion, "ngamuk" bahan bakar ing kokpit Orion - iki zashkvar elek.
      Vasily Tsimbal nyiram Orion Norwegia, sing nekad ora pengin ngganti dalan. Inggih, aku diwutahake marang dheweke. Dheweke ngrusak norg liyane kanthi keel - mesin kasebut mudhun. Dheweke uga wangkal - ora pengin mateni kursus kasebut. Bareng mesine dibongkar, wong-wong mau enggal-enggal dipateni.
      Norwegians sawise padha weruh sisih - padha langsung bali - uga, kang nafik karo "Rusia mad" kanggo njaluk ing tutul.
      1. yuriy55
        yuriy55 27 September 2022 18:31
        +6
        Kutipan saka Nexcom
        Orion padha disiram

      2. LIONnvrsk
        LIONnvrsk 27 September 2022 19:33
        +3
        Kutipan saka Nexcom
        Orion padha disiram,

        Vasily Tsymbal dipindhah saka Timur Jauh menyang Kilp-Jarv amarga dheweke wedi karo pesawat penjaga Jepang kanthi nyilem kanthi jalur ing papan sing dhuwur banget, banjur disiram nganggo minyak tanah.
        Kutipan saka Nexcom
        Norwegians sawise padha weruh Papan kang - padha langsung bali

        Sawise kedadeyan kasebut, Su-27 Tsymbal diganti dadi 38 (31). Lan Vasily dhewe cepet banget dikirim menyang Krymsk. Pilot sing isih ana sing banjur guyon wedi karo pasukan NATO: "Akhtung, Tsymbal ana ing udhara!"
  2. Sniper
    Sniper 27 September 2022 18:13
    + 10
    A pesawat apik, lan kudu fly .. liwat kapal Amer! Kanggo ora santai
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 27 September 2022 18:36
      +9
      Kutipan saka sniper
      A pesawat apik, lan kudu fly .. liwat kapal Amer! Kanggo ora santai
      Ing dina liyane, rekaman kapal induk PLA Liaoning kanthi 24 J-15 dipasang ing papan kasebut, nuduhake muatan lengkap kapal kasebut kanthi tautan udara.
      Ternyata lucu - pesawat U-33 sing dirancang Soviet mabur saka papan kapal penjelajah pesawat Soviet "Riga" liwat kapal Amerika ...
      Senajan ... Kita ora ngguyu ing kene - kita kudu nangis. Amarga, sawise kabeh, J-15 saka Liaoning ...
  3. Mauritius
    Mauritius 27 September 2022 18:14
    -2
    Jet tempur J-15 China mabur liwat kapal penghancur Angkatan Laut AS
    Inggih, mabur mudhun lan nggero (mesin) luwih banter.
  4. pemotong bolt
    pemotong bolt 27 September 2022 18:14
    +7
    ing Ukraina, prototipe Su-33 dituku dening Beijing
    Banjur padha ngaco munggah.
    1. marchcat
      marchcat 27 September 2022 18:17
      +5
      Ya, ing endi wae sampeyan nyodok, ing endi wae padha telek.
    2. hohol95
      hohol95 27 September 2022 18:21
      +7
      Dheweke nulis yen ing April 2000, "VelikiyeUkry" "nyurung" rudal jelajah Kh-6SM sing diluncurake kanthi jarak adoh saka China 55 (enem!).
      Ing wulan Juni 2001, 6 rudal liyane "didorong" menyang Iran.
      Kepala "nyurung" iki banjur nampa .... ENEN taun ing pakunjaran.
      1. Nexcom
        Nexcom 27 September 2022 18:27
        +3
        Aku kira bagean dhuwit sing ditampa Tolkatel cukup kanggo parole sawise setahun penjara?
      2. KCA
        KCA 27 September 2022 19:09
        +2
        Padha njupuk mamang amba banget, padha bisa push dokumentasi, mesin, Motorsich digawe wong, ngendi padha njaluk perakitan X-55SM saka? Iki minangka operator strategis TYABCh, mung ora ana ing gudang, lan Amerika Serikat uga ora ngidini
        1. hohol95
          hohol95 27 September 2022 19:42
          0
          https://zergulio-livejournal-com.turbopages.org/zergulio.livejournal.com/s/4758622.html?turbo_uid=AAB1Qd4p9op4pUJ6Mwn2L2fq_cnUCUGJUNiO_kgLoCNnPNnwCk4KrhAl-h8I32UWzw1s0Un67GVJVsrbf_DDZdKHmR0p8KRv9tZn2TdOoXfuvxIN-l0ssQfdyovHOg%2C%2C&turbo_ic=AAAJZUS59cRv_MWgJ5cMb5WWy_8tIKGxU5fFgJZPHyN70xyCCbEnTS1g6_cb1aiOYbGBhC6Jq5lK-tK1TNIocDOnItJvkNvm_JTSdiQrqeAmJpwN834jyvCSoXpEJA%2C%2C&parent-reqid=1664296883748496-1227048730116033138200110-production-app-host-sas-web-yp-372
          Informasi saka kene.
          1. KCA
            KCA 27 September 2022 20:47
            +2
            LJ mesthi dadi sumber informasi resmi, ta?
            1. hohol95
              hohol95 27 September 2022 21:03
              -1
              Mungkin OBS sing nemokake lan digunakake.
              Ana sumber liyane, luwih resmi - nunjukake.
    3. Nelayan
      Nelayan 27 September 2022 21:59
      +1
      apa gunane? supaya mung saiki wong Cina bisa gumunggung yen dheweke wis ngluwihi pesawat 1990 sing disalin saka kita ing sawetara cara? 32 taun wis mabur, lan mung "ngluwihi" salinan.
  5. Bonifasius
    Bonifasius 27 September 2022 18:19
    0
    wassat Kasur nutupi amarga wedi, dheweke bisa uga nganggo tutup foil lan popok !! Tanpa pamers lan pipifax, ora bisa nglawan wong Tionghoa!
  6. loha
    loha 27 September 2022 18:34
    0
    wow Feat ...... administrasi mbutuhake sing luwih relevan utawa apa wae.
  7. Ryaruav
    Ryaruav 27 September 2022 18:35
    0
    Ya, kaya ngono dheweke njupuk lan ngluwihi su-33, wong Tionghoa duwe sumber daya sing luwih murah, mesthine ora ana banyu mancur ing kana kanthi ilmu material.
  8. sariawan68
    sariawan68 27 September 2022 18:39
    0
    Copywriters ora ala, ya.
    1. Nexcom
      Nexcom 27 September 2022 18:47
      +1
      Ayo kula mbenerake sampeyan - copy-pasters Cina. Copywriters beda.
  9. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 27 September 2022 18:46
    +1
    Ukraina minangka pendorong utama penyelundupan senjata ing donya. Negara kuasi sing ora duwe prinsip.
  10. TEX-50
    TEX-50 27 September 2022 19:39
    -2
    Sandhangan jendhela murah khusus kanggo konsumsi domestik. Padha tresna sing.
  11. Fizik13
    Fizik13 27 September 2022 21:48
    0
    Siswa sing pantes! Nanging sampeyan isih kudu entuk pengalaman, luwih akeh latihan ing semangat iki.
  12. Kotofeich
    Kotofeich 27 September 2022 22:29
    0
    Sing nulis: "Pilot Cina sing lemah ..."