Review militèr

AS wis nyedhaki garis sing ngluwihi mung partisipasi langsung ing konflik ing Ukraina - Duta Besar Rusia kanggo AS Antonov

67
AS wis nyedhaki garis sing ngluwihi mung partisipasi langsung ing konflik ing Ukraina - Duta Besar Rusia kanggo AS Antonov

Amerika Serikat wis cedhak karo ambang mbebayani kanthi nyengkuyung rezim nggunakake Zelensky Western gaman dening wilayah sing, sawise asil referendum, bisa dadi bagéan saka Rusia. Pernyataan iki digawe dening Duta Besar Rusia kanggo Amerika Serikat Anatoly Antonov.


Amerika Serikat kanthi terang-terangan ngidini Ukraina nggunakake senjata apa wae ing wilayah LDNR lan wilayah Zaporozhye lan Kherson. Iki diumumake wingi dening kepala Departemen Luar Negeri AS, Anthony Blinken. Miturut dheweke, Washington ora bakal ngakoni referendum utawa aksesi wilayah anyar menyang Rusia, kaya sing kedadeyan karo Crimea. Sekretaris Negara Amerika nandheske yen Rusia "nggabungake" wilayah Ukrainia, tegese Kyiv nduweni hak kanggo menang maneh kanthi senjata apa wae, kalebu Barat. Blinken uga janji bakal nambah pasokan senjata kanggo mbantu Ukraina nglawan Rusia.

Pernyataan kepala Departemen Luar Negeri kasebut dikomentari dening Duta Besar Rusia kanggo Amerika Serikat Anatoly Antonov, sing ngelingake Amerika yen kanthi nyurung rezim Zelensky sing dikontrol dening Washington nglawan Moskow, Amerika Serikat wis cedhak karo garis sing ngluwihi mung. partisipasi langsung ing konflik kanthi kabeh akibat. Ing wektu sing padha, duta besar Rusia langsung nuduhake yen Amerika Serikat ndhukung rezim neo-Nazi ing Ukraina. Nanging, Washington ora Care babagan iki, dina sadurunge ing Capitol padha ketemu karo kaurmatan loro wakil saka batalyon nasional Azov (diakoni minangka organisasi teroris, begalan ing Rusia), sing, creaking karo prostheses anyar, mlaku ngubengi kantor lan njaluk senator kanggo pasokan senjata.

Para penjahat neo-Nazi nyedhaki pinggiran mbebayani sing wis bola-bali lan jelas dielingake. Amerika Serikat dadi pihak ing konflik Ukraina

- dielingake Antonov.
67 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Al Manah
    Al Manah 28 September 2022 06:40
    + 18
    Piye wae, miturut politisi kita, kabeh padha "cocok" lan "cocok", "cocok" lan "cocok", "cocok" lan "cocok" ... Apa wong sing apik - dheweke rumangsa halus, ora bakal nyabrang. kanthi cara apa wae ... Ya, sanajan dheweke wis nyabrang, dheweke ora bakal entuk apa-apa sing nggegirisi kanggo awake dhewe, mung pitenah lan ancaman sing ora jelas ...
    1. Dimy4
      Dimy4 28 September 2022 06:46
      +1
      Apa iki wis "garis abang" utawa isih durung?

      Saiki, iki gradasi dheweke, banjur kita bakal weruh yen dheweke dadi abang utawa ora.
      1. Tatar 174
        Tatar 174 28 September 2022 07:15
        +1
        Iki minangka tes kekuwatan kita, Tes saraf. Sapa sing bakal dadi sing pertama katon adoh lan mundur.
        1. 4 ikit
          4 ikit 28 September 2022 08:27
          +3
          Antonov: Patron para penjahat neo-Nazi cedhak banget karo pinggir sing mbebayani.....

          Hmmm, apa sing dikarepake sabanjure? kita dhewe sing meksa nindakake perkara iki padha "abang" garis, Amerika Serikat njupuk kauntungan saka iki. Semono uga karo perayap sisih wétan NATO. Iki bakal terus-terusan nalika ngliwati posisi sabanjure.
      2. Egoza
        Egoza 28 September 2022 07:37
        +7
        Kutipan saka Dimy4
        Apa iki wis "garis abang" utawa isih durung?

        Saiki, iki gradasi dheweke, banjur kita bakal weruh yen dheweke dadi abang utawa ora.

        Wong sing wuta warna bisa uga ana ing Federasi Rusia, dheweke ora bakal weruh garis abang kanthi cara apa wae utawa durung.
      3. Zoldat_A
        Zoldat_A 28 September 2022 09:54
        +2
        Kutipan saka Dimy4
        Apa iki wis "garis abang" utawa isih durung?

        Saiki, iki gradasi dheweke, banjur kita bakal weruh yen dheweke dadi abang utawa ora.

        Iki minangka "garis abang" angel kita ...
      4. Alexander Minkyu
        Alexander Minkyu 29 September 2022 00:26
        -1
        Joint venture iki diunekake maneh karo swallow, ana Liz Truss ngandika ora perlu kanggo mbayar manungsa waé kanggo ancaman Putin lan Zelensky bakal mbukak mbukak tamu ing Kyiv.
    2. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 28 September 2022 06:50
      + 19
      Aja nyedhaki, utawa aku bakal nyuwek kaya kertas ... kertas koran eseman.
      Jujur, kertu ing game kasebut wis dicethakaké lan denouement ing perang kanggo Ukraina bakal teka.
      Kita ora duwe papan kanggo mundur .... rezim Nazi Ukrainia saiki dadi ancaman langsung marang rakyat lan negara kita lan kudu dibubarake tanpa pilihan kanggo pemugaran.
      Ukraina ora kudu dadi instrumen tekanan Anglo-Saxon marang kita.
      1. MrFYGY
        MrFYGY 28 September 2022 06:52
        0
        denouement? Ceritane durung tekan tengah.
        1. Lech saka Android.
          Lech saka Android. 28 September 2022 06:57
          -1
          Kutipan saka MrFYGY
          denouement? Ceritane durung tekan tengah.

          Mungkin bakal ana seri ing gaya Santa Barbara ... kabeh bisa ing donya kita ora tenang.
          Wangsulan: Bab ingkang utama iku ing wayahe meteorit Tunguska sabanjuré ora tiba ing sirah kita.
      2. samarin1969
        samarin1969 28 September 2022 07:43
        +4
        Quote: Lech saka Android.

        Kita ora duwe papan kanggo mundur .... rezim Nazi Ukrainia saiki dadi ancaman langsung marang rakyat lan negara kita lan kudu dibubarake tanpa pilihan kanggo pemugaran.

        Jujur, sawise akeh acara, pembebasan wong "Azov", aku ora bakal dadi kategoris. Rembugan bisa ditindakake kapan wae ("kidok" liyane ing Donya Rusia).
      3. Simbah amatir
        Simbah amatir 28 September 2022 07:58
        0
        Kita ora duwe papan kanggo mundur .... rezim Nazi Ukrainia saiki dadi ancaman langsung marang rakyat lan negara kita lan kudu dibubarake tanpa pilihan kanggo pemugaran.
        Ya, akeh sing setuju karo iki, tanpa opsi. Nanging kanthi pribadi, aku wedi banget yen rembugan babagan negosiasi saya tambah akeh ing endi wae. Damn, yen gencatan senjata diwiwiti, negosiasi, ing kahanan saiki, aku mung bisa nganggep iki minangka pengkhianatan, tanpa pilihan.
        Iku medeni mung kanggo sing.
        1. Drotro
          Drotro 28 September 2022 08:30
          +1
          Wis akeh preseden sing ragu-ragu, sing artine angel diterangake.
      4. mouse
        mouse 28 September 2022 08:31
        +1
        Amerika Serikat kanthi terang-terangan ngidini Ukraina nggunakake senjata apa wae ing wilayah LDNR lan wilayah Zaporozhye lan Kherson.

        Maca kaya ...
        Amerika Serikat kanthi terbuka ngidini Ukraina nggunakake senjata apa wae ing wilayah Rusia ...
      5. SKVichyakow
        SKVichyakow 28 September 2022 11:11
        +2
        Quote: Lech saka Android.
        Ukraina ora kudu dadi instrumen tekanan

        Aku mikir sing kudu ora ana maneh minangka negara.
    3. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 28 September 2022 07:37
      +7
      Ya, sanajan dheweke wis nyabrang, dheweke ora bakal entuk apa-apa sing nggegirisi kanggo awake dhewe, mung zvizdabolstvo lan ancaman sing ora jelas ...
      Inggih, carane adoh kanggo pindhah! Njupuk mobilisasi. Apa kabeh wong weruh tentara Kadyrov!? Para pejuang nganggo busana sangang, bersenjata! Kiriman pungkasan Kadyrov saka rong batalyon, apa sampeyan ndeleng? Kabeh UAZ anyar, Ural narik pawon lapangan. Apa mobilisasi ing wilayah Rusia? Tuku seragam, waja awak lan kit pertolongan pertama kanthi biaya dhewe! Lan luwih anyar, dheweke ngeluh marang mungsuh yen dheweke duwe senjata kuno sing diwenehake marang wong sing dimobilisasi! Marang Kadyrov PR? Lan sapa sing mandhegake pimpinan kepemimpinan kita saka PR? Apa Kadyrov, yen dudu presiden Rusia, nanging paling ora ing panggonan Shoigu, mungsuh zaluzhny kita wis suwe mabur lan kentut! Wong pancene ngandika lan nindakake! Kene partners pinggiran malah ngalembana Gerasimov minangka perwira saged saka Staff Umum. Seneng utawa sedih? Elinga carane Gorbachev dipuji? Apa sampeyan kelingan kutipan Stalin? Yen mungsuh kita ngalem kita, banjur kita tumindak salah! Mula, aja nganti ngarep-arep tumindak tegas saka pimpinan negara marang para pembantu ing pinggiran. Dheweke ora tau ana, lan ora bakal ana. Ana mung banter (kosong) statements lan puffing metu. Mobilisasi wis nuduhake kepiye pimpinan kita nyiapake mobilisasi. Kanthi cara sing padha, siap ngusir serangan. isin! Padha wis ngandika ing warta. Yen sampeyan duwe quadcopter, piranti night vision, utawa pandelengan infra merah, sampeyan bisa njupuk iki nalika mobilisasi! Lan yen aku isih duwe bedhil mesin, bedhil utawa tank? Apa jenis Abad Pertengahan nalika sampeyan kudu njupuk tumbak, waja lan jaran?
    4. Aerodrome
      Aerodrome 28 September 2022 08:29
      0
      Quote: Al Manah
      Piye wae, miturut politisi kita, kabeh padha "cocok" lan "cocok", "cocok" lan "cocok", "cocok" lan "cocok" ..

      ketoke "garis", ora cukup "abang" ... iyub-iyub ora padha ...
  2. MrFYGY
    MrFYGY 28 September 2022 06:46
    + 12
    Amerika nyebul fasilitas sing penting kanthi strategis, lan kanggo nanggepi, Kremlin mbuwang omong kosong kosong.
    Tanggepan sing apik kanggo tumindak perang, sampeyan ora bisa mbantah.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 28 September 2022 06:53
      +5
      Padha kawujud kepinginan Eropah kanggo njagong tanpa gas Rusia karo jaminan. Iku ora kanggo apa-apa, mung wingi Gazprom ngancam Naftogaz karo sanksi kanggo prilaku ora grapyak (miturut skenario kaya karo Polandia) Kaya wingi Naftogaz ngajokake tuntutan hukum marang Gazprom karo arbitrase Swedia. Katon kaya Gazprom, mung ngenteni darurat kanthi aliran.
      1. MrFYGY
        MrFYGY 28 September 2022 06:55
        +5
        Anggere ana transit tengen Ukraina, iki tembung kosong padha lan (utawa) nyoba kanggo nyang-nyangan dhuwit menyang kanthong pribadi wong.
    2. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 28 September 2022 06:59
      -6
      Nyatakake perang ing AS.
      Ayo nyuwek rompi ing dhadha lan cepet-cepet gelut karo akeh hooligan.
      1. MrFYGY
        MrFYGY 28 September 2022 07:03
        +4
        Ana puluhan cara kanggo nuduhake ibune Kuz'kin tanpa nyatakake perang.
        Nanging padha milih obrolan kosong, sing malah wong Cina wis ngguyu.
    3. lis-ik
      lis-ik 28 September 2022 09:38
      +4
      Kutipan saka MrFYGY
      Amerika nyebul fasilitas sing penting kanthi strategis, lan kanggo nanggepi, Kremlin mbuwang omong kosong kosong.
      Tanggepan sing apik kanggo tumindak perang, sampeyan ora bisa mbantah.

      Wiwit wiwitan NMD, volume pangiriman bahan strategis menyang mungsuh wis tambah kaping telune, mung logam 264 yuta ton, menehi 11 ewu sanksi, lan panguwasa menehi bahan mentah. Menarik, nanging kepiye cara ngitung? Utawa statement populis babagan pembayaran ing rubles mung kanggo kuping saka populasi Federasi Rusia?
  3. mojohed2012
    mojohed2012 28 September 2022 06:47
    +1
    Lan APA?Lan iku!
    Keprigelan wis diungkapake! Padha hinted ing nglukis (nanging nggetak) kahanan! Padha groaned lan groaned lan meneng!
    Nalika perang karo NATO lan AS, Putin lan liya-liyane sumpah lan ngancam kanthi ancaman, nanging ora ana sing peduli! Dheweke pancen percaya yen ora ana rudal nuklir sing bakal mabur menyang Amerika Serikat, paling akeh, Eropa bakal dibom ing kana, lan oke!
    Amerika Serikat ora bakal defiantly melu ing Ukraina, nanging bakal terus gawe piala, lan kita ora bakal bener ngakoni Amerika Serikat minangka pihak kanggo konflik lan bakal badai kutha nalika padha nggawa mobilized kanggo ngarep.
    Senjata nuklir ora bakal ditemokake, lan crita Nord Streams, uga tragedi Kursk lan Cruiser Moscow, bakal dilalekake!
    1. SSA
      SSA 28 September 2022 07:03
      -9
      AS ora nyerang Federasi Rusia. Apa sampeyan bisa menehi jeneng alasan kanggo miwiti permusuhan nglawan negara NATO sing paling gedhe lan paling kuat?
      1. Drotro
        Drotro 28 September 2022 07:40
        0
        Nyatane, dheweke kanthi terang-terangan ndhukung mungsuh Rusia.
        Luwih-luwih - dheweke dhewe padha wuta mungsuh iki lan mbuwang kita.
        1. SSA
          SSA 28 September 2022 12:14
          0
          PBB ora veto pasokan senjata menyang Ukraina. Amerika Serikat ora nindakake operasi militer marang Federasi Rusia. Ora ana alesan kanggo nggunakake senjata nglawan Amerika Serikat lan meh kabeh NATO.
          Apa sampeyan pengin PBB ngakoni Federasi Rusia minangka agresor?
          1. Drotro
            Drotro 28 September 2022 13:55
            0
            Secara resmi, iki minangka cara protes lan keprihatinan bakal dituduhake.
            Nanging wektu iki, atmosfer banget tegang. Bisa nggunakake WMD.
      2. Roso 56
        Roso 56 28 September 2022 08:14
        0
        Carthage (tegese belang) kudu ditumpes, yen ora tumor kanker iki bakal mangan kabeh jagad. Sijine menyang voting ing PBB lan gumun ing asil.
    2. kanca Che
      kanca Che 28 September 2022 09:20
      +1
      Nah, ing negara kita, senjata nuklir kasebut pancen nuduhake yen ora bakal kebongkar supaya ora nggumunake "mitra". Nanging miturut US, iku bakal APLIED dening pinggiran, kang partners bakal pindhah menyang wong sing durung ngerti iki, uh ... wong bodho. Kita kudu ngombe cangkir iki nganti pungkasan. Siap-siap, siyap-siyap...
  4. 3danimal
    3danimal 28 September 2022 06:49
    -6
    Amerika Serikat wis cedhak karo garis sing ngluwihi mung partisipasi langsung ing konflik kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake

    Akhire! Wis wayahe nyepak sungu. Sawise nampa sawetara Kaliber ing pangkalan cedhak Ukraina lan ilang sawetara wong, dheweke bakal cepet tiba.
    Iran sukses, Taliban sukses, lan kita uga bisa. Sampeyan mung kudu ngeculake indecision.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. MVG
    MVG 28 September 2022 06:54
    +6
    "Amerika Serikat ndhukung rezim neo-Nazi ing Ukraina" - iki carane padha ndhukung Hitler ing siji wektu. Lan banjur "dikutuk" lan mbantah. Iki teknologi - kanggo cap Nazi lan rezim teroris.
  7. Kaufmann
    Kaufmann 28 September 2022 06:57
    -4
    Kita duwe propagandist, tamu ing acara Dhiskusi, asring karo posisi serius, padha ngidini piyambak kanggo nindakake omong kosong kuwi. Njupuk Kyiv ing telung dina iku worth soko. Lan ing mangsa ngarep, tanpa menehi bali, padha ngalih menyang soko malah luwih edan. Nah, saiki Antonov ngomong, terus apa? Apa sing bakal diganti saka iki? Apa rencana Staf Umum bakal diatur? Supaya padha mbenerake ing pengaruh faktor njaba, mateni - Kyiv sums Chernihiv ula kismis balakleya. Padha ngomong banget dhuwur-mibur lan arrogantly bab daya saka armada kita. Armada Segara Ireng didhelikake. Baltik wingi nuduhake kekuwatan lengkap, ora bisa nglindhungi pengaruh strategis Rusia
  8. Seryoga Nemuslim
    Seryoga Nemuslim 28 September 2022 06:59
    0
    Bebaya Cina pungkasan. Ngendi bom saka Bandera GTS?
    1. Jager
      Jager 28 September 2022 07:05
      -1
      Kepiye babagan ekspresi prihatin?
    2. Revolver
      Revolver 28 September 2022 07:15
      +2
      Quote: Seryoga Nemuslim
      Ngendi bom saka Bandera GTS?

      Kenapa bom? Nguripake kran banyu ing tlatah Federasi Rusia, lan sistem iki padha yen ora ana. Sapa sing butuh, kosong?
  9. Revolver
    Revolver 28 September 2022 07:10
    +3
    ing Capitol padha ketemu karo kaurmatan loro wakil saka batalyon nasional "Azov" (diakoni minangka organisasi teroris, begalan ing Rusia), sing, creaking karo prostheses anyar, mlaku-mlaku ngubengi kantor lan nyuwun marang para senator kanggo sumber senjata.

    Aku ora krungu yen ing Amerika padha nguwasani otak prostetik.recourse Mungkin aku ora kejawab kabar iki? Nyuwun
    1. Roso 56
      Roso 56 28 September 2022 08:11
      0
      Ora, ora otak, nanging model kayu saka otak. lol
  10. dandi
    dandi 28 September 2022 07:11
    +1
    Sejujure, rasa ora duwe daya sing lengkap lan tanpa syarat ora ilang, ketoke, ekspresi murka sing ekstrim minangka reaksi maksimal kita saiki. Inggih, tanpa omong kosong, jujur ​​​​ing awake dhewe, kita ora bakal bisa apa-apa, mung aja ngempet pipi sampeyan ing kene.
    1. Roso 56
      Roso 56 28 September 2022 08:09
      -2
      Mula menyang Banderastan lan pasrah, nanging aja ngeluh ing kene. Sampeyan Cossack dikirim, lan ing kana sampeyan bakal nyanyi Lazarus.
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 28 September 2022 09:18
        0
        Akeh anggota forum sing kaya bocah cilik ... bisa nangis lan nangis, utawa ngacungake ajine kaya kincir angin, nambah nesu.
        Ora perlu histeria ing kasus loro ... mbales dendam minangka sajian sing adhem lan kudu disuguhake ing wektu lan papan sing tepat.
        Kabeh ana wektune.
    2. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 28 September 2022 08:21
      0
      Kutipan saka dandy
      Inggih, tanpa omong kosong, jujur ​​​​ing awake dhewe, kita ora bakal bisa apa-apa, mung aja ngempet pipi sampeyan ing kene.

      Siji bisa setuju yen negara urip ing "kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan" regime, nanging Mlayu cipratan sawise cipratan. Lan apa sing kedadeyan saiki, nyebabake perasaan sing luwih aneh. Masalah ditanggulangi alon-alon, diwiwiti kanthi panyedhiya drone sing gampang, dipungkasi kanthi kapadhetan rasi lintang satelit. Aku malah ora pengin ngomong babagan ngresiki kolom 5. Minangka kanggo korps pertengahan lan diplomatik, iku apik banget kanggo periodik puff metu pipi sethitik kanggo gaji apik.
  11. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 28 September 2022 07:13
    0
    Kutipan saka S.S.A.
    Apa sampeyan bisa menehi jeneng alasan kanggo miwiti permusuhan nglawan negara NATO sing paling gedhe lan paling kuat?

    Kepinginan saka molder individu ... eseman
    wong-wong iki cepet-cepet menyang perang sing sampeyan gumun ... apa WWI ora mulang sampeyan yen sampeyan njaluk menyang perang, sampeyan kudu mikir bab carane njaluk metu saka iku karo kabèh testicles.
    Yen ora, dheweke bisa njupuk ing tandu tanpa dheweke.
    1. Roso 56
      Roso 56 28 September 2022 08:08
      0
      Lan sampeyan kudu padha sumelang ing bab, sampeyan ana ing Android, sampeyan duwe tentrem lan sepi ana.
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 28 September 2022 09:21
        0
        Kutipan: Ros 56
        Lan sampeyan kudu padha sumelang ing bab, sampeyan ana ing Android, sampeyan duwe tentrem lan sepi ana.

        Aku wis ngalami wiwit taun 90-an ... eseman
        Ing Android, ing nalisir, badai lan angin topan nesu.
  12. Dikson
    Dikson 28 September 2022 07:19
    +1
    Puffing lucu lan mournful saka pipi dadi metu .. Lan sawise kabeh, wong diwasa, wong serius .. Ayo ngenteni maneh komentar saka Lavrov .. Nah, apa jenis ultimatum ana bab Romania, oh .. bab Polandia, saiki misale jek wis wektu? Sampeyan uga bisa takon turis emigrant - supaya wong-wong mau nggambar garis ing Patung Liberty karo pena felt-tip abang: padha ngomong "kene jawaban kanggo sampeyan, jackals!" .. Lan liyane - iku perang karo Amerika Serikat bakal nguripake metu. Lan kita ora peduli .. - puser bakal dibubarake kanthi cara apa wae .. Dadi cukup kanggo goyangake hawa. Mungkin yen "Losharik" didandani, ana sing salah.. Bakal pecah ing segara, murub ing Teluk Meksiko.. Mungkin.. Utawa ora.. Greenpeace isih meneng kaya gombal?! Saben uwong sepi lan abuh, Duwe diklumpukake brondong, lan lagi nunggu Rusia kanggo njawab .. Lan dheweke .. nanging dheweke bakal njawab karo iki .. Kuciwo serius lan badhan .. Iku kabeh diwiwiti karo "Mistrals", nanging saka a bolongan ing ISS .. - uga isin jeneng culprits .. Dadi, dheweke dhewe tetep disalahake ..
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 28 September 2022 07:25
      -1
      Kabeh wong meneng lan abuh, ngetik brondong, lan ngenteni Rusia mangsuli

      Nawakake jawaban nyata sampeyan menyang Rusia lan ing wektu sing padha njlèntrèhaké akibat saka jawaban kasebut ... paling ora kira-kiraeseman
      1. Dikson
        Dikson 28 September 2022 08:01
        +2
        Aku wis nulis .. - break ing kabel komunikasi ing Atlantik lan Segara Lor .. Nanging iki bakal langsung nuduhake kuping kang tancep metu saka snowdrift .. Ing asas, wis ora ana bedane .. Negara kita ora duwe pilihan. kiwa - kita bisa uga bakal ngremukake dheweke kanthi ekonomi lan politik, ngrusak pimpinan lan unit militer sing siap tempur, utawa pungkasane bakal kenek ing snot ... Apa gunane nggunakake senjata nuklir ing ara-ara samun ana? kita, sacoro prakteke boten .. Nanging saiki kita serius ngrembug karo West nggunakake senjata nuklir ing Ukraina .. -Apa iki normal ing mratelakake panemume? Kerjasama lan keajaiban diplomasi ing Suriah, Turki, lan Ukraina wis nggawa kita menyang obrolan kasebut .. Lan piye wae imperceptibly, shelling incessant saka Donetsk (iki sawise pitung sasi laporan menang saka jenderal kita !!!) dadi. umum ing Crimea lan Belgorod. Iki uga normal, miturut pendapat sampeyan? Apa langkah-langkah sing sampeyan ngarepake saka pimpinan kita, nalika didorong mudhun ing meja ing tingkat donya? Kasepen bakal ing perpustakaan .. Lan apa ana, ing kasepen, nanging ing banyu - kita ora mestine ngerti. Ora urusan kita karo sampeyan .. Bisnis kita, nalika padha ngomong, kanggo njupuk Kalash Rusty saka gudang saka insolent mburi lemak abang-skinned rat, jas kacang menowo saka wektu Afghanistan, lan mati kanggo kita. negara. Ora bakal bisa digunakake kanthi cara liya, aku ora mikir.
      2. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 28 September 2022 08:33
        0
        Quote: Lech saka Android.
        Nawakake jawaban nyata sampeyan menyang Rusia lan ing wektu sing padha njlèntrèhaké akibat saka jawaban kasebut ... paling ora kira-kira


        Langkah-langkah bisa ditindakake kanggo nyiapake populasi lan ekonomi kanggo perang sing angel lan suwe. Given pengalaman 41-45 USSR, ora ana rahasia ing kene.
        1. Dikson
          Dikson 28 September 2022 12:28
          0
          Inggih, padha nyoba kanggo "sebagian mobilize" .. - apa ora iki "acara kanggo nyiapake kanggo perang angel lan protracted"? Iku mung bab banget .. Lan asil cukup katon - kanggo 300 kanggo mobilized - 000 deserters saka negara .. Indikator banget, tengen? Ing papan pimpinan kita, aku bakal ngenalake prangko visa anyar kanthi dekrit kanggo wong-wong sing ngungsi saka negara kasebut ing wektu kasebut - deserter. Lha ana huruf “D” nang endi-endi.. senajan mengko kudu jelas kanggo sing butuh – sing kesusu nyabrang tapel wates sawise dekrit – iki dianggep pengkhianat.. Tanggal budhal uga dilebokake. ing paspor .. )) Salah siji saka kenalanku ing urip manca mlaku kaya iki .. - dheweke ora duwe wektu kanggo ninggalake kanggo tropis .. saiki, padha ngomong, nang endi wae ing sisih lor, dheweke nyoba kanggo hitchhike utawa mlaku menyang Finland .. pemain ski, la, penggemar .. ))) njijiki.
    2. AVESSALOM
      AVESSALOM 28 September 2022 07:44
      -2
      Rusia bakal tetep meneng kanthi ancaman.)) Dheweke konsentrasi ..
  13. AVESSALOM
    AVESSALOM 28 September 2022 07:41
    -2
    Tinimbang garis, saiki pasuryan wis ilang.)) Lan puffing metu pipi lan kentut menyang puddle padha.
  14. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 28 September 2022 07:47
    0
    Kutipan saka S.S.A.
    Apa sampeyan bisa menehi jeneng alasan kanggo miwiti permusuhan nglawan negara NATO sing paling gedhe lan paling kuat?

    Kutipan saka S.S.A.
    AS ora nyerang Federasi Rusia. Apa sampeyan bisa menehi jeneng alasan kanggo miwiti permusuhan nglawan negara NATO sing paling gedhe lan paling kuat?

    Nanging kanggo ngumumake wiwitan karya komisi gabungan kanggo neliti panyebab bledosan ing 2 !!! pipelines gas sebagian diduweni dening Gazprom, iku perlu. Ya, ing umum, iku bakal luwih apik yen Gazprom dhewe nindakake iki kanggo nuduhake serius saka maksud, lan ora bleat babagan garis. "Ngalahake Freddie dhisik."
    1. SSA
      SSA 28 September 2022 14:12
      0
      Aku ora ketompo.)
      Sing paling penting, sajrone investigasi, aja metu dhewe.)
  15. Roso 56
    Roso 56 28 September 2022 08:05
    0
    Sampun cekap wêlingipun, wêkdalipun anggènipun ngêjahi belang ing pundi-pundi, ing Siria tuwin ing Banderastan, tuwin ing sanès-sanèsipun, sarta rêmên.
    1. Drotro
      Drotro 28 September 2022 08:41
      0
      Kayane ora bakal kelakon. Mung ultimatums, uneg-uneg, statements lan persetujuan. sampah.
      Isi ora bisa dibalèkaké. Kaca pecah ora bisa disambungake, sanajan sampeyan nyoba.
      Dadi, wong lanang ing YouTube ujar manawa sampeyan kudu njaga awake dhewe lan siyap kanggo mbela Tanah Air. Senadyan lack of ideologi, uga slovenliness ing sipil lan militèr. Ora kaget dheweke ngguyu nalika pandemi. Yen ana perang, saben pejuang kudu njupuk bedhil saka omah-omahé lan pindhah karo wong menyang garis ngarep ing daya dhewe.
    2. SSA
      SSA 28 September 2022 14:19
      -1
      Kanggo apa? Lan Piye? Ya, ing Suriah, ayo kenek At-Tanf ... Mesthine, dheweke bakal kaget banget, malah bakal kaget, nanging ... basa, sing akeh banget ing Mediterania. Lan dheweke ora bakal kenek karo loro utawa telu pesawat. Lan saperangan atus saka F-16 kanggo F-22, F-32, diiringi Avaksami lan tinsel liyane, kang NATO wis cukup dhewe.
      Coba tebak sapa sing bakal nandhang kerugian paling akeh? Lan sapa sing bakal dadi aggressor?
      1. Roso 56
        Roso 56 29 September 2022 07:32
        0
        Malah aku ngerti, yen sampeyan nyedhaki perkara kasebut miturut cara sampeyan.
        Lan wong pinter nyiapake pukulan lan nyiapake jawaban kanggo jawaban.
        1. SSA
          SSA 29 September 2022 09:22
          0
          Sampeyan bisa nggunakake cara apa wae. Nanging yen ana serangan pisanan ing Mediterania nglawan pangkalan NATO, klompok kita ing Suriah bakal dibongkar sajrone sawetara dina.

          Kita ora bisa ngatasi Ukraina, lan ing kene sampeyan ngusulake, ing tanah NATO, kanggo miwiti, bebarengan, perang nglawan tentara modern Eropa lan Amerika Serikat.
          1. Roso 56
            Roso 56 29 September 2022 16:29
            0
            Aku simpati karo ketidakmampuanmu. wong bodho
  16. Uprun
    Uprun 28 September 2022 08:30
    +1
    Ora ana gunane nggambar "garis abang" anyar yen ora ana jawaban kanggo spades sing lawas .... Impunitas nuwuhake permissiveness ....
  17. trafllot1832
    trafllot1832 28 September 2022 08:31
    0
    Ora suwe ngenteni, kita maju kanthi referendum, entuk wangsulan. Maneh, bal ana ing sisih kita. Kabeh jagad rusak utawa rusak! Ayo ndeleng.
    1. Dikson
      Dikson 28 September 2022 12:30
      0
      Kasunyatan sing ora suwe - ora ana sing bisa ditebak ..
  18. Dave36
    Dave36 28 September 2022 09:51
    0
    Kadhangkala luwih becik ngunyah - ora cocog, dheweke mateni wong Rusia kanthi terang-terangan ....
    Garis-garis abang wis suwe dadi getihe....ngapunten...
  19. yowis
    yowis 28 September 2022 10:48
    0
    AS wis nindakake akeh tumindak perang. Dadi apa?
  20. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 28 September 2022 14:29
    0
    Kutipan saka S.S.A.
    Aku ora ketompo.)
    Sing paling penting, sajrone investigasi, aja metu dhewe.)

    Ora mungkin Gazprom nindakake. Dheweke wedi karo rustle, supaya ora kelangan revenue lan ora ngrusak hubungan karo Eropah "mitra".
  21. olegff68
    olegff68 29 September 2022 13:22
    0
    Halo garasi - Amerika wis suwe nyabrang garis iki lan, ngrasakake kelemahane, indecision lan impotensi lengkap ing ndhuwur, kanthi terang-terangan ngece kita, kaya kucing liwat mouse sing kejiret.