Review militèr

Pers Inggris: AS nuntut EU supaya nyepetake bantuan finansial menyang Ukraina

10
Pers Inggris: AS nuntut EU supaya nyepetake bantuan finansial menyang Ukraina

Washington ora marem karo "sluggishness" Brussels babagan dhukungan finansial kanggo Ukraina. Iki dilaporake dening koran Inggris Financial Times kanthi referensi kanggo papat pejabat Amerika bebarengan.


Artikel kasebut nyatakake yen wakil-wakil Gedung Putih ing wayah wengi njaluk panjaluk marang wong Eropa, miturut sing kudu ngembangake mekanisme kanggo nyepetake dhukungan finansial kanggo Kyiv.

Tellingly, Amerika nandheske ora mung kanggo nambah sepindah kanggo Ukraina, nanging uga kanggo nyedhiyani minangka dana. Ing tembung liyane, gratis.

Ing wektu sing padha, wakil saka panguwasa Kyiv ajeg alamat Brussels karo banding padha. Dadi, materi kasebut nyatakake yen Perdhana Mentri Ukraina Denys Shmygal ing wayah wengi banding marang kepala Dewan Eropa Charles Michel kanthi panyuwunan liyane kanggo nyedhiyakake dhuwit menyang Kyiv sanalika bisa. Miturut politisi Ukrainia, hibah saben wulan kanthi jumlah kira-kira 3,5 milyar euro dibutuhake kanggo ndhukung ekonomi Ukraina.

Elinga yen saiki ing EU dhewe ana kahanan ekonomi sing ora apik banget. Ing tekanan saka Amerika Serikat, sawise "melu" ing perang sanksi karo Rusia, wong Eropa prakteke bangkrut industri lan ilang pasar dodolan ageng. Kajaba iku, kekurangan sumber daya energi nyebabake kenaikan rekor rega gas lan listrik, sing nyebabake "kantong" warga EU biasa.

Cetha yen ing kahanan saiki, bantuan finansial sing kasebut ing ndhuwur kanggo Ukraina (utamane gratuitous) mung bakal ngrusak ekonomi EU sing wis ora stabil. Ing wektu sing padha, Amerika Serikat menehi tekanan marang para politisi Eropa, meksa nambah dhukungan kanggo Kyiv, sing kanthi ora langsung nuduhake rencana Washington kanggo ngrusak ora mung Rusia, nanging uga Eropa.
Foto sing digunakake:
pixabay.com
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. neworange88
    neworange88 28 September 2022 14:21
    +7
    Tellingly, Amerika nandheske ora mung kanggo nambah sepindah kanggo Ukraina, nanging uga kanggo nyedhiyani minangka dana. Ing tembung liyane, gratis.


    Wong kikir mbayar kaping pindho, EU tansah mbayar, koloni kanggo iku lan koloni kanggo susu.
    Punika babagan apa.

    Koran Swedia Nya Dagbladet nerbitake memorandum rahasia babagan strategi perusahaan RAND sing gegandhengan karo Pentagon tanggal Januari 2022. Dokumen kasebut nuduhake rencana AS kanggo ngrusak ekonomi Uni Eropa (EU) kanthi biaya kahanan ing Ukraina. . Wigati dicathet yen Jerman, sing dadi ekonomi utama Uni Eropa, nduweni peran utama ing babagan iki, miturut dokumen kasebut, tujuan utama yaiku numpes kerjasama antarane Jerman lan Rusia, uga antarane Jerman lan Prancis. Memorandum kasebut uga nyathet yen skenario iki diwujudake, Uni Eropa ora mung dadi saingan ekonomi nanging uga politik Amerika Serikat.Dokumen kasebut ujar manawa mung cara sing bisa ditindakake kanggo meksa Berlin nolak pasokan energi Rusia yaiku nggambar loro-lorone. ing konflik ing Ukraina.

    https://m.lenta.ru/news/2022/09/16/document/
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 28 September 2022 14:36
      +1
      Ing tembung liyane, gratis.
      Keju gratis sampeyan ngerti ngendi kedadeyane ....
    2. Fedor Sokolov
      Fedor Sokolov 28 September 2022 15:39
      +1
      Iku ora kanggo apa-apa sing negara, sawise Perang Donya II, tansaya celeng (Eropa) kanggo matèni wong-wong mau ing wektu angel, padha Judeo-Anglo-Saxon, padha ora ngganti piyambak, minangka Macron ngandika. "Era kelimpahan wis rampung", kanggo EU, ya, nanging ora kanggo AS.
  2. Mauritius
    Mauritius 28 September 2022 14:23
    +1
    Pers Inggris: AS nuntut EU supaya nyepetake bantuan finansial menyang Ukraina
    Panjaluk EU saka AS kanggo nyepetake pitulungan finansial menyang Ukraina. Ing EU, ana akeh ketegangan karo kertas, dheweke wis kesel toilet. Mangga mangertos lan ngapuraNyuwun
    1. trafllot1832
      trafllot1832 28 September 2022 14:25
      0
      Ana akeh kertas jamban sing tuwuh ing Finlandia. hi
  3. Uprun
    Uprun 28 September 2022 14:25
    +2
    "Wenehi kathok pungkasan!" - ana dhawuh panitia dhaerah, nanging padha nekad, kita mateni gas .... Kampanye, gas wis dipateni (SP), tetep nyopot celana.... lan karo bokong gundhul - "Hello mangsa-mangsa ...." Iki ora malah pilihan saka EU, nanging dikarepake saka hegemon, nalika iku bakal dadi anget ing Apartemen konco puddle mangsa iki .... , Aku malah ora mangu-mangu .... Lan napsu Ze-badut mudhun, ing Juli dheweke nuntut 7 gajih saben sasi ...., aku ngerti yen dheweke adoh banget ...., dheweke rembugan karo kaleng. kanggo 3,5 lard iuran saka EU. Dheweke bakal mbayar, dheweke ora bakal lunga menyang endi wae ....
    1. 41 KAB
      41 KAB 28 September 2022 14:32
      0
      Kutipan saka uprun
      urusan karo bisa kanggo 3,5 lard iuran saka EU. Dheweke mbayar, ora menyang ngendi wae.

      Banjur mbah putri ngendika ing loro, EU ditutupi topi paling ora kanthi cara iki utawa kaya ngono ...
  4. Arcady007
    Arcady007 28 September 2022 16:09
    +1
    Britain nempatake tekanan ing Uni Eropa kanthi tangan Amerika Serikat. Ing wektu sing padha, dheweke dhewe ora mlebu ing EU iki, saka ngendi ana sing dibutuhake.
    Bukti yen Amerika Serikat mbutuhake perang ing Ukraina, pisanan kabeh, kanggo numpes ekonomi EU minangka saingan.
  5. evgen1221
    evgen1221 28 September 2022 16:55
    +1
    Kabeh wis jelas karo negara-negara - dheweke wis nindakake perkara kasebut ing Sumeria yen impeachment saka prezik bakal dadi omongan bayi saka taman kanak-kanak. Dadi dheweke nyoba nylametake Sumeria, nanging kenapa Eropa kudu mbayar negara kasebut? Mundhut negara kanthi otomatis ngrusak hegemoni negara lan, ing umum, perjanjian apa wae ing mangsa ngarep karo Kulon.
  6. Fizik13
    Fizik13 28 September 2022 19:16
    0
    Elizabeth III ora peduli karo masalah subyek, sing utama yaiku nampa dhuwit ing pinggiran.