Review militèr

Pakar Serbia: Kulon ora bakal ngapura Vučić amarga pitakonane ing PBB babagan bedane integritas wilayah Serbia lan Ukraina

44
Pakar Serbia: Kulon ora bakal ngapura Vučić amarga pitakonane ing PBB babagan bedane integritas wilayah Serbia lan Ukraina

Perang sing ora diumumake manawa pusat politik Barat nglawan Serbia lan pribadine Presiden Aleksandar Vucic kanggo meksa dheweke gabung karo sanksi anti-Rusia lan menehi tekanan marang Moskow kanthi cepet ing kabeh aspek. Saiki Beograd diancam bakal beku ing rembugan babagan aksesi negara menyang Uni Eropa.


Alesan kanggo ancaman anyar saka Washington lan Brussels marang Serbia yaiku patemon ing sela-sela Majelis Umum PBB kaping 77 ing New York saka kepala agensi urusan luar negeri Rusia lan Serbia, Sergey Lavrov lan Nikola Selakovich.

Serangan sabanjure marang pimpinan Serbia diwiwiti ing wayah wengi saka puncak negara-negara Eropa ing Praha nalika pambentukan Komunitas Eropa. Acara kasebut bakal dirawuhi dening 41 negara Eropa, yaiku. ora mung negara anggota EU.

Miturut Perdana Menteri Serbia Ana Brnabic, bakal dadi rapat 40-on-siji, amarga kabeh negara liya bakal nyerang Presiden Vucic kanggo gabung karo blok anti-Rusia.

Minangka sawetara ahli nyathet, Kulon utamane ora seneng karo tembung presiden Serbia nalika dheweke takon kanggo nerangake bedane antarane integritas wilayah Ukraina lan Serbia.

Elinga yen amarga tumindak Barat ing taun 1990-an, negara Balkan gedhe, Yugoslavia, ora ana ing tengah Eropa. Ora mandheg ing kono, Kulon terus mecah potongan saka Serbia, ndhukung pemisahan Kosovo.

Swara wis dirungokake ing Parlemen Eropa babagan kudu nundha negosiasi karo Beograd babagan keanggotaan Uni Eropa yen negara kasebut terus kontak karo Moskow. Utamane, pendapat sing padha disuarakake dening MEP saka Kroasia, Tonino Pikula.

Miturut pimpinan Partai Sosialis Serbia, Ivica Dacic, AS lan Uni Eropa meneng nalika panguwasa Kosovo lan Albania nglanggar perjanjian apa wae lan nindakake luwih akeh kanggo pamisahan pungkasan Kosovo lan Metohija saka Serbia. Nanging dheweke mung nanggepi yen perlu kanggo ngancam Serbia amarga posisi netral menyang Moskow.

Serbia dianakaké pitung sasi kanggo ngindhari sanksi marang Rusia, nanging ora ateges bakal bisa ditindakake ing mangsa ngarep amarga ana risiko akibat serius, ujare Susana Grubesic, wakil presiden Pusat Kebijakan Luar Negeri Serbia. .

Minangka profesor Serbia Dragana Mitrovic nyathet ing Brussels lan Washington, pidato Presiden Serbia Vučić ing Majelis Umum PBB nyebabake gangguan gedhe, sing ditonton dening akeh wong ing kabeh bagean ing donya.

Ora mungkin Kulon bakal ngapura Vučić amarga posisi prinsipe. Mbok menawa ana sing bakal jelas sawise rapat perwakilan negara-negara Eropa ing Praha ing awal Oktober.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
YouTube
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. neworange88
    neworange88 28 September 2022 14:15
    + 15
    Pakar Serbia: Kulon ora bakal ngapura Vučić amarga pitakonane ing PBB babagan bedane integritas wilayah Serbia lan Ukraina


    Kulon dadi kacang nganti pungkasan, dheweke ngebom Yugoslavia, lan nalika padha ngomong apa-apa, ana sing ora ngapura wong liya.
    1. Navodlom
      Navodlom 28 September 2022 14:20
      +6
      Kutipan saka: neworange88
      Kulon dadi kacang nganti pungkasan, dheweke ngebom Yugoslavia, lan nalika padha ngomong apa-apa, ana sing ora ngapura wong liya.

      Ora saben wong bisa nglakoni.
      Ambune abu-abu.
      Bakat setan.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 28 September 2022 15:05
        +3
        ana gosip babagan kemungkinan mlebu Serbia menyang CSTO
        kita malah ora perlu kanggo nyeleh dhasar
        1. Navodlom
          Navodlom 28 September 2022 15:08
          +6
          Kutipan saka: Romario_Argo
          ana gosip babagan kemungkinan mlebu Serbia menyang CSTO

          Sampeyan ngerti apa sing nunggu negara CSTO ing lingkungan kuwi.
          Suffocate ing ngrangkul.
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 28 September 2022 15:10
            -2
            dadi kita mung duwe siji kesempatan kanggo mbusak keliling Serbia - Kaliber
            langsung kelangan ardor sembarang wong pinter ing EU
            1. Navodlom
              Navodlom 28 September 2022 15:12
              +2
              Kutipan saka: Romario_Argo
              dadi kita mung duwe siji kesempatan kanggo mbusak keliling Serbia - Kaliber
              langsung kelangan ardor sembarang wong pinter ing EU

              Kaliber nglawan sanksi ekonomi ora bakal nglawan akeh.
              1. Romario_Argo
                Romario_Argo 28 September 2022 15:18
                +2
                Medvedev nalika ngandika sing tau ngerti apa bisa kelakon ing EU
                everyone panginten - telpon kosong
                SP-1 lan SP-2 ditutupi, aliran Turki sabanjure,
                banjur 20 tanduran LNG ing AS bakal murub maneh
                Romania, Bulgaria - dheweke bakal langsung mlayu menyang Kremlin
                kene paling ora koridor kanggo Serbia lan PMR - mangsa teka rauh
                ndeleng dhewe - sing entuk manfaat
            2. gelisah
              gelisah 30 September 2022 01:24
              +3
              Kanggo sawetara alasan, ing Ukraina ora bisa ngresiki apa-apa karo kaliber, amarga ana shelling, padha pindhah menyang sipil lan prajurit kita, nanging kita nyopir gas liwat Ukraina ing sisih kulon ing kahanan perang, saka kulon ana. aliran senjata lan amunisi menyang Ukraina, lan kita wuta, kita ora weruh apa-apa, carane padha ngangkut lan carane pipelines gas diunekake munggah, padha sijine basa sing paling dhuwur ing sak panggonan lan, minangka tansah, padha nyatakake kuwatir kuwat. lan arep nglakokake investigasi, kabeh wong wis kelangan industri, elektronik, satelit, bangunan alat mesin, mung spekulator karo barang-barang Cina, sanajan kita tuku drone saka Cina kanggo perang, wis apik, ora. nindakake apa-apa saka awake dhewe, malah galoshes ...
              1. GURAN54
                GURAN54 1 Oktober 2022 13:15
                0
                Ora ana sing nyatakake perang marang kita ing pinggiran.. Mula, kita terus ngompa gas sesuai karo perjanjian.
                1. gelisah
                  gelisah 1 Oktober 2022 19:22
                  +1
                  Ora ana sing nyatakake perang, nanging ing wektu sing padha, prajurit kita mati saka amunisi lan senjata Barat ing tangan ukrofasis, nanging ing wektu sing padha ora ana perang, lan mobilisasi diumumake, omong kosong, kenapa operasi khusus kasebut jarahan luwih larang??? Lan pejuang kita ngeculaké getih kanggo mbah wong liya ing kasunyatan, lan padha ngandika iki operasi karo ukrofascists. Lan perjanjian apa wae sing bisa ditindakake yen kabeh mau dilanggar dening pihak sing ngelawan ???
                  1. GURAN54
                    GURAN54 2 Oktober 2022 03:21
                    0
                    Sing tengah ndhuwur mung ngenteni kabeh bali normal ... Iki babagan bensin lan kutha sing pasrah..
        2. Normann
          Normann 28 September 2022 15:13
          0
          Piyé carané mbantu wong-wong kuwi? Kita ora duwe wates, ora duwe pelabuhan laut, wilayah udara ditutup, ora ketompo carane nyoba, ora bakal bisa.
    2. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 28 September 2022 14:20
      +3
      Kutipan saka: neworange88
      Bom Yugoslavia

      Lan kedutaan China entuk! China sepi...
    3. Reptiloid
      Reptiloid 28 September 2022 14:28
      +1
      Kutipan saka: neworange88
      ...Pakar Serbia: Barat ora bakal ngapura Vučić amarga pitakonane ing PBB babagan....
      .

      Kulon ora ngapura Serbia apa iku. Kepengin ngalahake utawa nerusake rencana predatore
      1. tihonmarine
        tihonmarine 28 September 2022 15:02
        +1
        Kutipan saka Reptilian

        Kulon ora ngapura Serbia apa iku. Kepengin ngalahake utawa nerusake rencana predatore

        "Kabeh desa, mesthi luwih gampang ngalahake bapak."
        Padha bakal mangan Serbia lan ora keselak, asu ajag. Chaos nyapu jagad. Donya wis dadi "September 1939".
        1. Reptiloid
          Reptiloid 28 September 2022 15:43
          +2
          Kutipan saka tihonmarine
          .... Lawlessness marches liwat donya. Donya wis dadi "September 1939".

          Oposisi marang Slavia wis ana nganti pirang-pirang abad. Wong Kroasia nganut agama Katulik, lan wong Serbia - Ortodoks, lan langsung dadi ora toleran marang umat Katolik saka kabeh bangsa, malah ing Balkan, malah Eropa. Lan Muslim (Turki) nelukake negara Balkan lan nyoba kanggo nelukake, loro Ortodoks lan liyane.
          Saindhenging sajarah, wong Serbia nglawan lan nglawan apa wae. Mungkasi karo agresi NATO.
          Ngerti nasibe Milosevic, Vučić ora wedi ngandhani BENER.
    4. lucul
      lucul 28 September 2022 15:11
      -2
      Dheweke ngebom Yugoslavia, lan nalika padha ngomong apa-apa, ana sing ora ngapura wong liya.

      Khazaria 2.0 dibangun ing Ukraina - sampeyan kudu ngerti prabédan. Iki dudu Serbia (Yugoslavia) kanggo sampeyan, nanging Vucic ora ngerti .....
    5. GIS
      GIS 30 September 2022 08:15
      0
      impunity ndadékaké kanggo permissiveness ... Aku malah ora ngerti carane liya kanggo ngatasi wong-wong mau ing wektu cendhak kanggo nutup tutuk lying reged.
      kabeh pilihan sandi teka mudhun mung kanggo karusakan fisik yus lan Inggris
  2. Uprun
    Uprun 28 September 2022 14:17
    +2
    Kampanye bakal mangan EU, lan Vučić, lan Serbia ..... dheweke ora bakal bisa nolak nganti suwe ..., ora ana wates umum ....., ing bungkus serigala, utawa sampeyan dadi asu ajag, utawa panganan ...
  3. Romario_Argo
    Romario_Argo 28 September 2022 14:18
    -4
    kabeh gampang - kita nyiyapake sawetara pangkalan militer ing saindenging Serbia lan mbentuk tentara sing kapisah
    1. trafllot1832
      trafllot1832 28 September 2022 14:23
      +1
      Mungkin kita mung ngethok jendhela kanggo Serbs menyang segara, contone, Baltik? ngguyu Saluran iku soko kanggo dig.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 28 September 2022 14:33
        +2
        apa sih - penguin wis nyelehake pangkalan ing Kosovo - bisa?!
        Kita ana ing sisih kabeh jinis mongrels EU - Serbia minangka glade kita !!!
    2. Uprun
      Uprun 28 September 2022 14:27
      +3
      Mudhun saka swarga menyang bumi sing dosa, ing sangisore Liman dheweke ora menet kanthi lemah ...., lan kita ngomong babagan pangkalan ing Serbia ....
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 28 September 2022 14:38
        +1
        Aku setuju, ing cedhak Liman bakal ana boiler kanggo 2 brigade Angkatan Bersenjata Ukraina
        yen Angkatan Bersenjata Ukraina saka Seversk nyerang Torskoye, ana uga 2 Brigade Angkatan Bersenjata Ukraina bakal tiba ing ketel.
        1. Uprun
          Uprun 28 September 2022 14:47
          +1
          Lha kowe sing nang kono ..... omonge , lak kaget .... , dadi ... , nek .... , nang kono saiki wis beda ....
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 28 September 2022 14:55
            0
            sejam kepungkur infa liwati saka RIA Novosti
            babagan kerugian saka brigade mekanis 66 lan 93 saka Angkatan Bersenjata Ukraina
            serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih lor Liman ngadeg - mundhut nganti setengah saka batalyon (-150)
            + kerugian sing ora bisa dibalekake ing Brigade Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 14 lan 92 ing cedhak Kupyansk - nganti setengah saka batalyon
            (-150)
            1. Uprun
              Uprun 28 September 2022 16:40
              0
              Awake dhewe sing ngetung 200, zelya - ora.......................
    3. gelisah
      gelisah 30 September 2022 01:28
      0
      Apa sampeyan ngguyu? Sapa sing bakal ngidini kita nalika anak-anak sing paling dhuwur manggon ing negara-negara NATO ...
  4. parusnik
    parusnik 28 September 2022 14:20
    +3
    Ora mungkin Kulon bakal ngapura Vučić amarga posisi prinsipe.
    Dheweke ora bakal ngapura, dheweke bakal ngganggu wong Albania Kosovo.
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 28 September 2022 14:31
      0
      malah sadurunge statements kuwi dening Vucic, kita dijupuk ing pangayoman
      Zaslon SVR, MTR, PMC
  5. NOMADE
    NOMADE 28 September 2022 14:23
    +1
    Sayange, isih ana wektu ala ing ngarep.
  6. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 28 September 2022 14:47
    +1
    Apa aksesi Serbia menyang EU bakal menehi?

    Ing mratelakake panemume, ora mung masalah.

    Ya, bakal luwih gampang ninggalake Serbia menyang EU lan kerja ing kana, nanging amarga iki, sebagian besar pemuda lan profesional bakal ninggalake Serbia, amarga penghasilan luwih dhuwur ing EU.

    Utangan lan subsidi ora mungkin pindhah menyang Serbia kanthi jumlah sing signifikan kanggo menehi kontribusi kanggo pangembangan industri. Nanging, sebaliknya, EU bakal ngenalake akeh watesan lan watesan.

    Keanggotaan ing EU nuduhake penghapusan tugas lan barang-barang Eropa bisa uga ngganti barang Serbia sanajan saka pasar Serbia.

    Ya, kenapa Serbia kepengin menyang EU?!
    1. tamu
      tamu 28 September 2022 16:13
      +2
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Ya, kenapa Serbia kepengin menyang EU?!

      EU minangka impen saka Russophobe, ana nilai-nilai Eropa sing "pinunjul" kaya parade gay.
  7. Altman
    Altman 28 September 2022 15:04
    0
    Wong Serbia ora bakal ngapura kita, negara-negara Eropa Kulon ana ing NATO. Kita ninggalake wong-wong mau tanpa pangarep-arep, lan iki ora bakal dilalekake. Kaya dene Prancis lan Inggris nilar kita ing taun 1938 lan banjur ora menehi pangarep-arep kanggo mbela diri, iki ora bakal dilalekake. Aja ngandelake negara-negara Kulon. am
  8. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 28 September 2022 15:05
    0
    Alexander Vučič byl velmi hloupý, kdyby chtěl se Srbskem vstoupit do fašistické EU!! Byl by blázen.., můžou být šťastní, že nejsou členy EU!!
  9. AAC
    AAC 28 September 2022 16:02
    +2
    Vučić kudu ngrampungake masalah karo Montenegro. Iki pisanan lan utomo akses menyang segara. Ana sampeyan kudu ngrampok utawa meksa kanggo mutusake masalah karo sawetara rolas mafia lokal. Federasi Rusia bisa uga melu. Pangkalan ing Kotor, pangkalan bakal cukup normal. wayahe kapindho. Serbia lan Montenegro mangan poleurope. Duwe gas sing relatif murah lan produk sing dikarepake bisa ningkatake ekonomi. Rumus sing prasaja banget. Banjur sampeyan bisa mbales bom.
  10. tamu
    tamu 28 September 2022 16:09
    -1
    Nanging dheweke ora takon pitakonan utama. Apa bedane agresi NATO marang Yugoslavia lan agresi mitos Rusia marang Ukraina?
  11. koralevviktor
    koralevviktor 28 September 2022 17:55
    0
    Serbia ora tau duwe kesempatan kanggo mbuktekake awake dhewe. Bisa uga tuwuh dadi sawetara wilayah sing sadurunge dadi duweke.
  12. Fizik13
    Fizik13 28 September 2022 19:13
    0
    Pakar Serbia: Kulon ora bakal ngapura Vučić amarga pitakonane ing PBB babagan bedane integritas wilayah Serbia lan Ukraina

    Dadi nulis: akeh Serbia mbadek kirdyk kanggo presiden, nanging menehi dhuwit luwih akeh lan bakal menehi rejeki ing kertu luwih apik.
  13. mann
    mann 28 September 2022 20:03
    0
    Elinga yen amarga tumindak Barat ing taun 1990-an, negara Balkan gedhe, Yugoslavia, ora ana ing tengah Eropa. Ora mandheg ing kono, Kulon terus mecah potongan saka Serbia, ndhukung pemisahan Kosovo.
    Matur nuwun kanggo pangeling! Kabeh wong ngerti apa sing nunggu kita yen ....
    1. gelisah
      gelisah 30 September 2022 01:44
      +2
      Kabeh padha rampung karo negara kita, tanpa militèr, nanging padha mung mbalek mati keuangan lan telung mabuk ing Belovezhskaya Pushcha mlebu kertas ing ambruk USSR, lan Chubais liyane, sawetara isih ing setir, nggawe khayalan sing. sawise divisi saka industri kanggo voucer kita kabeh bakal dadi sugih lan manggon ing deviden saka Enggo bareng, nanging nyatane saben wong dibuwang lan didol, lan wong-wong Rusia ora ana maneh iman padhang ing mangsa ayu, lan mung ngelak kanggo MediaWiki. tetep ing sembarang cara, wektu wis teka kanggo maling, spekulator, scammers munggah pangkat kanggo kabijakan negara, pejabat korup padha menehi penghargaan negara, prostitusi dadi jenderal, apa wis dadi luwih apik tinimbang ing USSR, pangan saka kimia lan sawit. lenga, obat, industri, apa ??? Ora ana sing luwih apik, ora ana stabilitas, kerja normal, ora ana iman ing mangsa ngarep, mung wedi marang bocah-bocah, kanggo negara, amarga kita bakal dikhianati lan didol maneh, ora ana pribadi ing bisnis - mung dhuwit. ...
      1. mann
        mann 30 September 2022 09:23
        0
        Kabeh padha rampung karo negara kita, tanpa militèr, nanging padha mung mbalek mati keuangan lan telung mabuk ing Belovezhskaya Pushcha mlebu kertas ing ambruk USSR, lan Chubais liyane, sawetara isih ing setir, nggawe khayalan sing. sawise divisi saka industri kanggo voucer kita kabeh bakal dadi sugih lan manggon ing deviden saka Enggo bareng, nanging nyatane saben wong dibuwang lan didol, lan wong-wong Rusia ora ana maneh iman padhang ing mangsa ayu, lan mung ngelak kanggo MediaWiki. tetep ing sembarang cara, wektu wis teka kanggo maling, spekulator, scammers munggah pangkat kanggo kabijakan negara, pejabat korup padha menehi penghargaan negara, prostitusi dadi jenderal, apa wis dadi luwih apik tinimbang ing USSR, pangan saka kimia lan sawit. lenga, obat, industri, apa ??? Ora ana sing luwih apik, ora ana stabilitas, kerja normal, ora ana iman ing mangsa ngarep, mung wedi marang bocah-bocah, kanggo negara, amarga kita bakal dikhianati lan didol maneh, ora ana pribadi ing bisnis - mung dhuwit. ...
        Ya, aku ngelingi kabeh lan aku setuju karo sampeyan ing EVERYTHING, aku wedi kanggo para pemuda yen aku ora bakal tunduk marang propaganda neraka, kaya sing wis daklakoni ... (((
  14. Mung pengunjung.
    Mung pengunjung. 29 September 2022 01:41
    0
    Aku ora ngerti perasaan kaya ngono amarga Serbia. Nalika Rusia ora nemoni masalah amarga dheweke? Cukup kanggo ngelingi sapa sing miwiti Perang Dunia I. Iku wektu kanggo ngerti sing topik Serbia kanggo Rusia tansah undhangan kanggo scaffold
  15. HattinGokbori88
    HattinGokbori88 30 September 2022 01:45
    0
    Ayo nonton video kasebut. YouTube isih ora ngidini video warna-warni babagan topik iki. Nanging kadhangkala ngidini sawetara video sing entheng babagan topik iki saka saluran warta-