Review militèr

Nyiyapake dadi Perdana Menteri Italia Meloni: Pamrentah kita bakal mbatesi ekspansi ekonomi China

44
Nyiyapake dadi Perdana Menteri Italia Meloni: Pamrentah kita bakal mbatesi ekspansi ekonomi China

Ing pemilihan parlementer Italia dina sadurunge, koalisi tengah-tengen sing dumadi saka partai Brothers of Italy Giorgi Meloni, Liga Matteo Salvini lan partai Forza Italia saka Silvio Berlusconi menang. Deputi Brothers of Italy entuk suara paling akeh ing antarane sekutu, sing praktis njamin ketua perdana menteri ing pamrentahan Giorgi Meloni sing mentas dibentuk. Analis politik prediksi yen solidaritas pra-pemilihan pimpinan telung partai bakal rampung nalika kudu setuju babagan sawetara masalah kebijakan luar negeri negara.


Kemungkinan kontradiksi ing koalisi kasebut dilaporake dening Kebijakan Luar Negeri edisi Amerika lan Hong Kong South China Morning Post. Kita ngomong babagan posisi pimpinan partai sing beda karo China lan Rusia.

Analis Tionghoa nyathet yen pimpinan sisih tengen Meloni wis bola-bali ngomong kanggo ndhukung kamardikan Taiwan lan ngritik pimpinan China amarga "nglanggar hak asasi manungsa" ing negara kasebut. Mbalik ing taun 2008, minangka menteri olahraga, dheweke njaluk boikot Olimpiade Beijing babagan kabijakan China ing Tibet. Meloni bubar ngomong kritis babagan Beijing babagan latihan militer sing diluncurake PLA ing perairan sing cedhak karo pulo kasebut sawise kunjungan Nancy Pelosi menyang Taipei.

Iki minangka prilaku Beijing sing ora bisa ditampa, sing kita kutuk banget bebarengan karo kabeh demokrasi ing jagad bebas.

Meloni ujar, njaluk supaya Uni Eropa "nggunakake kabeh sumber daya politik lan diplomatik sing ana gamankanggo nyegah konflik regional.

Meloni uga ngritik Beijing amarga tuduhan pelanggaran hak asasi manungsa ing Xinjiang lan Hong Kong lan "sikap ambigu" babagan invasi Rusia ing Ukraina.

Ing taun 2019, Italia dadi siji-sijine negara G7 sing mlebu Memorandum of Understanding on the Belt and Road Initiative. Nanging Meloni nyebutake yen Italia nampa rencana kasebut minangka "kesalahan gedhe", nuduhake manawa MoU kasebut ora bakal dianyari maneh ing taun 2024. Pimpinan Brothers of Italy ujar manawa pamrentahane bakal mbatesi ekspansi ekonomi China lan njamin negara-negara sing kurang maju duwe alternatif kanggo "infiltrasi China" liwat Inisiatif Sabuk lan Jalan.

Ing wektu sing padha, publikasi Amerika prédhiksi bisa disagreements antarane pamimpin partai tengah-tengen ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka mbangun hubungan karo Rusia.

Sajrone balapan pemilihan, koalisi sayap tengen kayane wis nggawe posisi manunggal babagan masalah ngukum invasi Rusia ing Ukraina, cathetan pengamat. Nanging, malah banjur ana sawetara gesekan antarane associates.

Contone, Berlusconi dikritik sawise ujar ing televisi nasional yen tujuane Presiden Rusia Vladimir Putin ngluncurake operasi sting ing Ukraina mung kanggo "ngganti [Presiden Ukraina Vladimir] Zelensky karo pamrentahan wong sing layak." Salvini, ing giliran, bola-bali nandheske ing perlu kanggo mbenakake sanksi marang Moskow, amarga padha "ora cilaka sisih marang kang padha ngenalaken, nanging malah sing dileksanakake."

Ing upaya kanggo mlebu ing telung ndhuwur, Meloni kasil adoh saka posisi sadurungé, loropaken menyang Kremlin. Dheweke sadurunge nampani pemilihan maneh Vladimir Putin minangka presiden Federasi Rusia ing 2018. Nanging minangka bagéan saka kampanye pemilihan, pimpinan sisih tengen ngganti retorika pro-Rusia. Kanggo tujuan populis, dheweke ngomong babagan ngirim bantuan militer menyang Ukraina.

Pimpinan Liga, Salvini, sing sadurunge kanthi terbuka ndhukung penandatanganan Memorandum ing program One Belt, One Road, uga kudu ngliwati metamorfosis politik. Ing tekanan saka masyarakat lan ing upaya kanggo entuk dhukungan saka mungsuh saka ekspansi Cina, sing mayoritas ing Uni Eropa, Salvini ngganti sikap kanggo ndhukung China lan nggawe kerjasama antarane Roma lan Beijing.

Nanging Berlusconi ora perlu ngganti posisi ing China. Dheweke, kaya Meloni, mesthi dadi mungsuh sing kuat kanggo "ekspansiisme ekonomi lan politik" China, sing wis bola-bali diomongake ing publik. Ing salah sawijining video kampanye, dheweke ujar:

Republik Rakyat China saiki wis nggabungake ekspansiisme kuna kekaisaran Cina karo globalisme komunis saiki lan wis dadi tantangan mbebayani ing tingkat ekonomi, politik uga militer.

Amarga kabeh kontradiksi babagan masalah kabijakan luar negeri, pimpinan koalisi tengah-tengen kudu golek kompromi lan negosiasi, utawa Italia bakal ngadhepi pemilihan awal maneh, ujare ahli Cina lan Amerika.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Situs web partai Brothers of Italy
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nevsky_ZU
    Nevsky_ZU 28 September 2022 13:09
    +6
    Endhog sing padha, mung ing profil..
    Kabeh wis jelas, review babagan pemilihan ing Eropa bisa diilangi.
    1. isv000
      isv000 28 September 2022 13:41
      +6
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Endhog sing padha, mung ing profil..
      Kabeh wis jelas, review babagan pemilihan ing Eropa bisa diilangi.

      Dheweke diwawancarai nalika wiwitan balapan, pewawancara tetep sikil ing meja ...
      1. Hagen
        Hagen 28 September 2022 18:25
        +2
        Kutipan saka isv000
        Dheweke diwawancarai nalika wiwitan balapan, pewawancara tetep sikil ing meja ...

        Wartawan lan ahli politik sing ana hubungane karo Italia kanthi yakin negesake manawa Meloni didhukung dening House of Rothschild lan CIA AS.
    2. lis-ik
      lis-ik 28 September 2022 14:35
      -4
      Sing disebut "ahli" kita nrenyuhake, sing, kaya biasane, mlebu ing genangan. Saben uwong nunggu hadiah nasib, ujare saiki Ukraina bakal kelangan salah sawijining sponsor lan Federasi Rusia bakal duwe mungsuh sing luwih sithik.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 28 September 2022 14:57
      +1
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Endhog sing padha, mung ing profil..
      Kabeh wis jelas, review babagan pemilihan ing Eropa bisa diilangi.

      Truss, ing Lein, Burbock, Meloni - kabeh smeared karo siji donya.
      "Kita kabeh metu saka omah edan, bocah-bocah wuta ing Eropa ..."
      1. 30 ing
        30 ing 28 September 2022 16:26
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        Truss, Under Lein, Burbock, Meloni

        Sawetara jinis tren global menyang wanita ing kepala pamrentah ... Aku isih ora ngerti sebabe.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 28 September 2022 16:56
          +2
          Kutipan: 30 vis
          Sawetara jinis tren global menyang wanita ing kepala pamrentah ... Aku isih ora ngerti sebabe.


          Ing Eropah ora ana wong lanang, mula wong wadon kudu mrentah (aja diganggu dening wong wadon).
  2. roket757
    roket757 28 September 2022 13:10
    +3
    Nyiyapake dadi Perdana Menteri Italia Meloni: Pamrentah kita bakal mbatesi ekspansi ekonomi China
    . Iki apik"!
    Pernyataan sing luwih dhuwur, utamane ing kasus-kasus sing sawetara wong pancen peduli lan wong awam ora ngerti kabeh!
    1. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 28 September 2022 13:37
      +2
      Kutipan saka roket757
      Pernyataan sing luwih dhuwur, utamane ing kasus-kasus sing sawetara wong pancen peduli lan wong awam ora ngerti kabeh!

      muspra yen sampeyan mikir, topik iki kobong banget kanggo wong Italia; ing wiwitan, China meh ngubur industri tekstil ing Italia, lan banjur tuku kanthi murah kanthi ngganti tenaga kerja Italia dhewe.
      1. roket757
        roket757 28 September 2022 14:12
        0
        Lan saiki apa? Pamrentah anyar bakal ngusir / njupuk bisnis saka wong Tionghoa, lan nyurung buruh Cina ing gulu ???
        Piye wae iki diragukan, nanging ... kita bakal weruh carane dheweke bakal ngonfirmasi maksude, ngleksanakake rencana sing diumumake.
        Miturut liberal, miturut hukum, iku banget mamang ... nanging carane liya?
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 28 September 2022 14:13
          +1
          iki kanggo kasunyatan sing pitakonan iki REALLY kasengsem ing Italia
          1. roket757
            roket757 28 September 2022 14:55
            0
            Iki bisa dingerteni ... nanging yen sampeyan ngelingi kabeh kasunyatan, banjur sing ing geyropa nindakake paling, nyuwek negara paling mlarat, lan malah sawetara sing biyen babagan hoo ... wong Cina ora bakal dadi peran pisanan. , iku mesthi.
  3. Yuri Mikhailovsky
    Yuri Mikhailovsky 28 September 2022 13:11
    +3
    Pepatah Rusia: "radish horseradish ora luwih manis"
  4. yowis
    yowis 28 September 2022 13:11
    0
    Kerja. Italia bangkrut. USA bangkrut. Inggris bangkrut. Jerman bangkrut.
    1. Nexcom
      Nexcom 28 September 2022 13:18
      0
      Ing endi dheweke banjur njupuk gajih kanggo ndhukung perang nglawan kita lan rezim kokain Fuhrer? Bubar padha wrote sing 12.4 lard bakal mbalek mati.
      1. stelltok
        stelltok 28 September 2022 13:39
        -2
        Saka ngendi padha entuk gajih babi?

        Dhuwit wajib pajak. + padha ngunggahake rega kabeh ing negarane.
      2. yuriy55
        yuriy55 28 September 2022 14:08
        0
        Kutipan saka Nexcom
        Ing endi dheweke banjur njupuk gajih kanggo ndhukung perang nglawan kita lan rezim kokain Fuhrer?

        Padha print lan nyolong.
      3. tTshka
        tTshka 30 September 2022 06:08
        0
        300 ahuliard sing kita rat cukup kanthi margin ...
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Nexcom
          Nexcom 28 September 2022 13:48
          0
          Nalika aku ngerti, padha wiwit rake ing buruh cisso? Masalahe .... Sapa sing bakal gelut ing kene? ngguyu
      2. sniperino
        sniperino 28 September 2022 13:49
        0
        Kutipan: Dmitry Rigov
        Lan kepiye carane bisa kerja ing kene nalika kabeh wong didayung menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer? Dalan wis kosong, kabeh wong lanang padha lungguh ing omah.
        Kita duwe wong sing ngerti urusan militer, ora ndhelikake, ora ngenteni panggilan, nanging dheweke dhewe teka ing kantor registrasi lan pendaftaran militer. Lan ing omah, wong sing lara banget lan wong homo lungguh, sing ndhelik saka konsep. Liyane kanthi tenang kerja, sinau lan mlaku.
    3. trafllot1832
      trafllot1832 28 September 2022 13:44
      0
      Siji Rusia minangka standar teknis! Ya, violet! ombenan
  5. Navodlom
    Navodlom 28 September 2022 13:13
    +1
    Pimpinan Liga, Salvini, sing sadurunge kanthi terbuka ndhukung penandatanganan Memorandum ing program One Belt, One Road, uga kudu ngliwati metamorfosis politik.

    Ing politik, impermanence minangka konstanta sing ora owah.
  6. Sergey985
    Sergey985 28 September 2022 13:14
    0
    Apa sebabe ramalan babagan "wadah kopi" iki? Ngandelake pratelan para politisi Eropa ora ngajeni awake dhewe. Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane kanthi cepet.
  7. Eugene-Evgeny
    Eugene-Evgeny 28 September 2022 13:20
    0
    Sawise tembung babagan dhukungan saka Ukraina lan perang nglawan China, "fasis" Italia ing pers Eropa langsung dadi "mitra". Migran lan komunitas LGBT uga bisa tenang - naga kasebut dadi mewah.
    1. Nexcom
      Nexcom 28 September 2022 13:21
      +2
      Ora ketompo carane naga dadi kembung kabeh ....
    2. trafllot1832
      trafllot1832 28 September 2022 13:45
      +1
      Ora minangka mitra, nanging minangka sinonim kanggo wong LGBT. aran
  8. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 28 September 2022 13:25
    -1
    Kejutan opo?!..
    Ulyanka iki luwih elek tinimbang minyak tanah ... (c)
  9. Uprun
    Uprun 28 September 2022 13:28
    0
    Dheweke durung kuwasa, nanging dheweke wis ngeklik naga ing irung ....
    1. Nexcom
      Nexcom 28 September 2022 13:43
      0
      Iki minangka aplikasi mercusuar kanggo pengabdian marang "jalan hegemon" (c)
    2. Havoc
      Havoc 29 September 2022 22:11
      0
      Kutipan saka uprun
      Dheweke durung kuwasa, nanging dheweke wis ngeklik naga ing irung ....

      AS nggawe koalisi nglawan China, utawa ana sing mikir yen bisa menang pemilihan tanpa persetujuan AS. AS ngontrol banget babagan kahanan ing Eropa. Sing ora dikontrol mung diilangi dening Dominique Gaston Andre Strauss-Kahn, Marie Le Pen, contone.
  10. trafllot1832
    trafllot1832 28 September 2022 13:42
    0
    Padha ngganti jaran siji kanggo liyane, wong Italia ing mangsa bakal kudu nransfer menyang komplotan "jaran mimpin." Natal bakal teka.
    1. Nexcom
      Nexcom 28 September 2022 13:45
      0
      Apa sampah kanggo wong Italia ing mangsa - dheweke bakal pindhah menyang sisih kidul "boot" lan lungguh ing kono. Ancona contone. Utawa bakal pindhah menyang Sisilia. Lan akeh sing ora kudu pindhah.
      Malah Turki ora perlu obah kaya Bundes.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 28 September 2022 13:51
        0
        Lan apa kanggo cook pasta, pouring karo tomat tempel Pasta, tomat tempel lan gas, kapisah.
  11. Negruz
    Negruz 28 September 2022 13:47
    +1
    sing praktis njamin kursi tangan perdana menteri ing pamaréntahan mentas kawangun saka Georgie Meloni.

    Nalika maca paragraf iki kanthi lancar, aku maca ing mesin - jujur ​​(!!) kaya "ing amben"...
    wassat
  12. Gandum
    Gandum 28 September 2022 13:51
    +2
    katon kaya burbock Italia
  13. JD1979
    JD1979 28 September 2022 13:59
    +2
    sing. ora ana politisi Eropa anyar sing pengin nggarap pembangunan dhewe ...
  14. Sergey28
    Sergey28 28 September 2022 14:30
    +1
    Miturut artikel kasebut, wanita kasebut ora bakal lungguh suwe ing kursi perdana menteri. Ya, lan X karo dheweke lan Italia.
  15. tamu
    tamu 28 September 2022 16:46
    0
    Ora ana sing nyebutake politisi Rusia ing Eropa, nanging kadhangkala Russophobes paling gedhe sing nggawa paling akeh keuntungan kanggo Rusia, minangka conto, Johnson lan Brexit.
    1. Havoc
      Havoc 29 September 2022 22:19
      +2
      Kutipan saka tamu
      Ora ana sing nyebutake politisi Rusia ing Eropa, nanging kadhangkala Russophobes paling gedhe sing nggawa paling akeh keuntungan kanggo Rusia, minangka conto, Johnson lan Brexit.

      Inggris ninggalake EU ing advance, wis ngerti sing bakal ana giliran, Lan dhuwit bakal dikirim menyang ekonomi, kang bakal ngidini kanggo urip. Nanging Jerman lan Prancis bakal terus narik Kutub lan Yunani. Wong Anglo-Saxon wis suwe ngrancang operasi ing Ukraina, lan padha metu ing wektu sing tepat.
  16. Fizik13
    Fizik13 28 September 2022 18:47
    0
    Saben uwong ngrampungake masalah kanthi cara dhewe-dhewe. Iki aku babagan putri anyar. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo njaluk menyang daya, lan banjur ing paling suket ora tuwuh!
  17. nordscout
    nordscout 28 September 2022 20:52
    0
    Pamrentahane kudu ngadeg sedina lan terus ing wayah wengi ... Italia ana ing dhaptar: diwiwiti "kanggo kesehatan", rampung, setaun mengko, "kanggo tentrem" ... Aku kaget yen VO mbuwang wektu ing Italia ...
  18. ngelawan28
    ngelawan28 29 September 2022 22:06
    -1
    Iki minangka prilaku Beijing sing ora bisa ditampa, sing kita kutuk banget bebarengan karo kabeh demokrasi ing jagad bebas.
    Republik Rakyat China saiki wis nggabungake ekspansiisme kuna kekaisaran Cina karo globalisme komunis saiki lan wis dadi tantangan mbebayani ing tingkat ekonomi, politik uga militer.
    Pelosi mabur menyang Sisilia kanthi liburan tanpa guna, pangarep-arep demokrasi Italia wis diwujudake kanthi lengkap. Kombinasi Draghi-Meloni ing verge saka gawe salah.
  19. Darurat
    Darurat 30 September 2022 10:47
    0
    Diganti tanpa rambut dadi gundul. Lan wong Italia bakal ngerti iki, lan kita wis ngerti.
  20. Barbulator
    Barbulator 30 September 2022 10:53
    0
    Gusti Allah nglarang pedhet lan asu ajag kita mangan ...