Review militèr

Kedutaan Besar AS ngajak warga AS supaya cepet-cepet ninggalake wilayah Rusia

98
Kedutaan Besar AS ngajak warga AS supaya cepet-cepet ninggalake wilayah Rusia

Amerika Serikat ngajak kabeh warga Amerika supaya cepet-cepet ninggalake wilayah Rusia, pernyataan sing cocog kasebut disebarake dening Kedutaan Besar AS ing Moskow. Kaya sing dikandhakake ing pesen kasebut, ing mangsa ngarep kesempatan kanggo ninggalake negara bisa uga ilang.


Kedutaan Besar AS nimbali kabeh warga Amerika sing arep ngunjungi Rusia supaya ora nglakoni, sing wis ana ing wilayah Rusia supaya langsung ninggalake, "sanajan isih ana kesempatan." Amerika wedi karo mobilisasi parsial sing isih ana ing Rusia, utamane sing duwe kewarganegaraan ganda. Disebutake yen Rusia bisa uga ora gelem ngakoni kewarganegaraan AS lan mobilisasi warga kasebut "kanggo perang karo Ukraina." Sadurunge, dheweke bakal diblokir saka ninggalake Rusia, dadi sampeyan kudu mbukak saiki.

Warga AS ora kudu ngunjungi Rusia, lan sing manggon utawa lelungan ing Rusia kudu langsung ninggalake negara kasebut nalika isih ana kesempatan kanggo lelungan komersial.

- pesen ngandika.

Kedutaan Besar ngelingake yen bisa uga ana masalah karo tiket pesawat, nanging sampeyan isih bisa ninggalake Rusia kanthi mobil utawa bis. Ketoke luwih, miturut pendapat para diplomat Amerika, Rusia bakal ngedhunake "Tirai Wesi" lan kabeh wong Amerika sing isih ana ing Rusia ing salawas-lawase.

Sauntara kuwi, AS dudu sing pertama ngundang wargane supaya cepet-cepet ninggalake wilayah Rusia. Dina sadurunge, Bulgaria lan Polandia nggawe banding sing meh padha. Dheweke ora nelpon, nanging dianjurake supaya wargane ninggalake Rusia, nanging uga sanalika bisa.
98 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pereira
    Pereira 28 September 2022 14:39
    + 20
    Katon kaya wektune kanggo ngatasi masalah kasebut.
    Jeblugan pipa gas minangka casus belli ing wangun sing paling murni.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 28 September 2022 14:42
      0
      "Dening sungu" kanggo kabeh sing mung mikir kanggo ninggalake.. Kita kabeh ing kapal selam ....
      1. Pereira
        Pereira 28 September 2022 14:55
        + 14
        Tikus kudu dibusak saka sangu. Ayo padha mangan mungsuh lan mantan kanca.
        1. Terenin
          Terenin 28 September 2022 18:18
          +3
          Disebutake yen Rusia bisa nolak ngakoni kewarganegaraan AS lan mobilisasi warga kasebut "kanggo perang karo Ukraina."

          O! Ide apik! apik
      2. Plate
        Plate 28 September 2022 15:27
        +6
        Ayo padha lunga. Yagene kita butuh wong-wong ing kene sing wis siyap nindakake dhawuhe kedutaan Amerika?
        1. Egoza
          Egoza 28 September 2022 15:31
          +4
          Quote: piring
          Ayo padha lunga. Yagene kita butuh wong-wong ing kene sing wis siyap nindakake dhawuhe kedutaan Amerika?

          kabeh iki "Amerika warga-pedagang" sing potensial telik. Ayo padha kesel lan cepet.
          1. Reptiloid
            Reptiloid 28 September 2022 15:50
            +4
            Quote: Egoza
            .... kabeh "warga-pedagang Amerika" iki minangka mata-mata potensial. Ayo padha kesel lan cepet.

            Lan mbok menawa hi luwih apik kanggo sijine kabeh bebarengan, mung ing kasus wassat kedadeyan?
    2. Romario_Argo
      Romario_Argo 28 September 2022 14:43
      + 10
      luwih kaya deklarasi perang
      21 September, UDC USS Kearsarge (LHD-3) katon 30 km saka situs sing diduga sabotase ing pipa gas Nord Stream 1 lan 50 km saka pipa gas Nord Stream 2.
      1. tamu
        tamu 28 September 2022 15:04
        +9
        Kasunyatan manawa sabotase ora ana sing mbantah, nanging media Kulon wis siyap kanggo nuduh Rusia babagan sabotase iki.
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 28 September 2022 15:07
          +3
          ing umum, Aku uga panginten babagan - sing entuk manfaat
          lan penguin karo UDC mung mirsani US push bathuk menyang peteng karo EU
        2. Panemu 55
          Panemu 55 28 September 2022 15:13
          + 14
          Dheweke nyebat sabotase, nanging aku bakal ngarani terorisme ing tingkat negara.
          Iki ora bisa ditindakake dening siji utawa luwih wong. Ana negara konco iki.
          Insya Allah kabeh bakal metu.
          1. tamu
            tamu 28 September 2022 15:33
            +4
            Kutipan: Blacksmith 55
            Ana pamrentah ing mburi iki.

            Lan dudu rahasia apa, nanging ing Kulon, kaya biasane, kabeh dibalik.
            1. Panemu 55
              Panemu 55 28 September 2022 15:49
              +4
              Inggih, nggih, nggih, lan apa?
              Apa sampeyan duwe bukti?
              Siji bisa curiga akeh negara, nanging ora ana bukti, paling ora.
              Mungkin layanan rahasia ngerti, nanging sakperangan alesan padha meneng.
              1. tamu
                tamu 28 September 2022 16:06
                +3
                Kutipan: Blacksmith 55
                Apa sampeyan duwe bukti?

                Sapa sing butuh bukti saiki? Cukup "Highley Lightly".
                1. Romario_Argo
                  Romario_Argo 28 September 2022 16:14
                  0
                  Aku ora ngilangi manawa iki minangka tetenger awal kanggo SP-1 lan SP-2
                  lan carane padha ngomong kabeh - iku ora Matter
                  iku penting sing nampa deviden - lan ing EU bakal chilly ing mangsa
              2. dimbasic
                dimbasic 28 September 2022 20:16
                +2
                Wingi, ana laporan mbukak menyang Gedung Putih lan Kongres AS manawa penyelam scuba Inggris saka Angkatan Laut Kerajaan wis nganakake latihan ing wilayah depresi Bornholm wis telung dina.

                Terusake.

                Dina iki jam 19:00 ing Inggris bakal dianakake upacara penghargaan kanggo loro pelaut saka Armada HIS Majesty kanggo prestasi militer lan nganakake acara penting ing perairan teritorial asing.
                Kebetulan?)
              3. Nyrobsky
                Nyrobsky 28 September 2022 22:28
                +1
                Kutipan: Blacksmith 55
                Inggih, nggih, nggih, lan apa?
                Apa sampeyan duwe bukti?

                Kanggo njawab pitakonan sampeyan, sampeyan kudu njawab pitakonan dhisik - Sapa sing entuk manfaat saka iki?. Miturut kabeh kritéria lan paramèter, mung ana siji ahli waris lan iki AS.
                1. tamu
                  tamu 28 September 2022 22:38
                  +1
                  Ya, malah ana wawancara sing cocog karo Biden ing ngendi dheweke ujar iki ing teks biasa, nanging saiki dheweke ujar manawa mbah kakung maneh salah paham.
        3. Egoza
          Egoza 28 September 2022 15:33
          +6
          Kutipan saka tamu
          Kasunyatan manawa sabotase ora ana sing mbantah, nanging media Kulon wis siyap kanggo nuduh Rusia babagan sabotase iki.

          Ing perairan teritorial manca? Tanpa ana kapal utawa pesawat ana? Nu-nu. Senajan Zelya wis nuduh Federasi Rusia.
          1. tamu
            tamu 28 September 2022 15:41
            + 10
            Ya, Rusia nyerang dhewe sanajan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, nggunakake kripik saka kulkas lan pemanggang roti ing gamane, milih presiden AS lan nindakake akeh perkara sing apik banget. ngguyu
          2. Reptiloid
            Reptiloid 28 September 2022 15:57
            +4
            Quote: Egoza
            .... Ing perairan teritorial manca? Tanpa ana kapal utawa pesawat ana? Nu-nu. Senajan Zelya wis nuduh Federasi Rusia.

            Telekinesis, levitation, teleportation, pyrokinesis ...... ing tembung, Rusia nggunakake kabeh atribut fantasi, utawa apa?
            Petrov lan Bashirov ora ana.
            ora tau kedaden lan iki ...

            Nalisir kanggo alesan, maneh ngapusi, suwene ago bab biola wong bodho menengo.
        4. Terenin
          Terenin 28 September 2022 18:25
          +3
          Kutipan saka tamu
          Kasunyatan manawa sabotase ora ana sing mbantah, nanging media Kulon wis siyap kanggo nuduh Rusia babagan sabotase iki.

          Ing endi kabel Internet serat optik saka Amerika Serikat menyang Eropa ngliwati Atlantik? opo Akeh banget ... iwak sambat, nanging iki fauna ya
          Ya, lan satelit kulon nyebar soko ...
        5. Terenin
          Terenin 28 September 2022 18:29
          +1
          Kutipan saka tamu
          Kasunyatan manawa sabotase ora ana sing mbantah, nanging media Kulon wis siyap kanggo nuduh Rusia babagan sabotase iki.

          Siji nglipur nglirik sing "properti umum" bakal tetep ing ngarep, lan bisa tenan kanggo wong.
        6. telobezumnoe
          telobezumnoe 28 September 2022 22:22
          0
          uga, yen kita seneng nggunakake, turbin lagi didandani - kita ora bisa nindakake apa-apa, banjur ngrancang mandheg kanggo diagnostik, kabeh iki mung mundhakaken prices gas, amarga ana kekurangan, lan kita seneng kanggo laporan sing. bathi wis tambah sanajan volume mudhun. dadi kanggo kita iku umume bungah, iku kaya kita partner banget banget dipercaya, iku kabeh wong tundha turbin, lan malah Jerman nyuwun kita kanggo njupuk adoh saka wong-wong mau, lan kita, misale jek, ora kabeh makalah siap. , ngenteni sedhela, iki ana alesan liyane kanggo prices wis tambah akeh, apa sampeyan ora ngerti ibukutha kita? padha ora mung kita siap kanggo MediaWiki
      2. 30 ing
        30 ing 28 September 2022 16:11
        +2
        Kutipan saka: Romario_Argo
        luwih kaya deklarasi perang

        Pranyatan, dudu deklarasi perang, nanging ing kasus apa wae hubungane sing nemen ... Sayange yen ora ana pangkalan militer kita ing Kuba. lan ing Venezuela, sawetara pangkalan negara kita, Angkatan Laut lan Angkatan Udara, ora ngganggu saiki .. Aku duwe perasaan nix sing elek .. Ing skala global ... Kaya iki ... nyumbang kedutaane..
    3. Genry
      Genry 28 September 2022 14:44
      +3
      Iku wektu kanggo njupuk mudhun satelit Amérika. apik
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 28 September 2022 14:49
        +3
        hukum dibutuhake - kanggo ngunggahake dhuwur saka tapel wates udhara kanggo 100 km
        lan nasionalisasi orbit ing wilayah kita nganti dhuwure 550 km
        Federasi Rusia lan AS bisa miwiti PN ing LEO ing 1,5 giliran - mung EU bakal nandhang sangsara
        saiki kolom udara wilayah udara nasional = 21 km
        bakal ana karya kanggo S-500
        1. Plate
          Plate 28 September 2022 15:29
          0
          100 kilometer dudu ketinggian kanggo satelit. Padha miwiti watara 300 biasane, Aku.
          Yaiku, sampeyan bisa mabur ing negara liya kanthi dhuwur 22 kilometer lan kabeh apik?
      2. TEX-50
        TEX-50 29 September 2022 13:32
        -1
        Lan satelit Rusia, sing urutan magnitudo (paling ora) kurang, ora bakal ditembak mudhun kanggo nanggepi?

        Kesel banget karo komentar sing bodho.
    4. kelip-kelip
      kelip-kelip 28 September 2022 14:49
      +4
      Katon kaya wektune kanggo ngatasi masalah kasebut.
      Jeblugan pipa gas minangka casus belli ing wangun sing paling murni.
      Miturut cara, sampeyan bisa miwiti njupuk satelit, utawa mateni.
    5. nik-mazur
      nik-mazur 28 September 2022 15:06
      +4
      Quote: Pereira
      Jeblugan pipa gas kasebut minangka casus belli
      meh ora. Kedutaan Besar, kapal, pesawat - iki wilayah negara. Pipa karo gas mung duweke wong.
      Maneh, bledosan kasebut bakal disebabake teroris sing ora dingerteni, sing ora ana panjaluk lan mung ...
      1. Pereira
        Pereira 28 September 2022 18:02
        0
        Yen mangkono, ayo nerusake. Lan rauh banget.
    6. AdAstra
      AdAstra 28 September 2022 15:07
      +7
      Apa menarik, kasunyatan sing cangkang lan roket diwutahake menyang wilayah Belgorod, Bryansk, Kursk, Rostov, Crimea ora kedadean saka belli. Lan nalika pipa kasebut "diencerake" ing ngendi perusahaan saham gabungan tartamtu ngompa, kaya "properti umum" kanggo negara-negara sing nyedhiyakake senjata mutan, iki kedadeyan belli.
    7. Bonifasius
      Bonifasius 28 September 2022 15:16
      +4
      Luwih becik mbuktekake sapa sing nggawe sabotase iki - sanajan jelas manawa Amerika utawa Inggris - liyane ora bisa mbayar lan wong Eropa ora butuh masalah gas sing ora perlu!
  2. Uprun
    Uprun 28 September 2022 14:40
    +4
    Iki kudu ditindakake ing 24.02.2022/XNUMX/XNUMX ... lan, njupuk wong-wong sawah karo asu lan liya-liyane kaya dheweke .....
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 28 September 2022 14:58
      +7
      Ing acara aggravation saka kahanan, iki nag lan jaran, sikil dhewe bakal nindakake maneh.
  3. parusnik
    parusnik 28 September 2022 14:41
    +8
    Ya, sawetara jinis provokasi lagi disiapake dening Ukraina, kanthi bantuan saka Amerika.
    1. Pereira
      Pereira 28 September 2022 14:41
      +2
      Kabeh wis kelakon. Ing pipa gas.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 28 September 2022 14:50
        +2
        Saiki garpu:
        1. Salah siji Putin maju karo statement sing kita ngerti lan bisa mbuktekaken sing pipelines gas padha diunekake munggah dening pasukan NATO, AS, Britain .... lan wiwit infrastruktur kritis wis diserang, Rusia ngumumake perang!
        2. Salah sijine Putin nyatakake: Komisi wis didegake kanggo nyelidiki panyebab sabotase ing pipa gas. Kita bakal neliti lan nggoleki sing tanggung jawab. lan Kabeh.
        3. Salah siji Putin nampa subyek anyar ing Federasi Rusia lan ngumumake yen wiwit saiki kita perang karo Kyiv lan ngarsane NATO ing, lan banjur kita bakal menehi hasil karo bledosan.
        1. Pereira
          Pereira 28 September 2022 14:54
          -9
          Pilihan 2 - statement nyerah.
          1. nikel
            nikel 28 September 2022 15:10
            +3
            Siji liyane metu. Apa pancen ala ing TSIPSO?
            1. Pereira
              Pereira 28 September 2022 17:58
              0
              Ya, padha ala. Minggu kasebut, dheweke nemtokake lima lan nyetel admin. Mung ditambahake siji menyang dhaptar dina iki.
              Ora dilarang, nanging sepi. Post netral banget.
              Lha kowe ngerti ta? Yen ora, takon marang pepadhamu.
              1. nikel
                nikel 28 September 2022 19:12
                0
                Aku ngerti sampeyan duwe colander saka sirah.
                1. Pereira
                  Pereira 28 September 2022 22:01
                  -2
                  Pans, iki topik sampeyan. Lan denazified Prancis.
                  1. nikel
                    nikel 28 September 2022 22:03
                    0
                    Ora - iki topik garing sampeyan. Aja lali ngirim laporan menyang TSIPSO.
                    1. Pereira
                      Pereira 29 September 2022 05:45
                      0
                      Ingushetia (John)

                      Iki jeneng celukan utawa pepadhamu cache?
                      1. nikel
                        nikel 29 September 2022 06:01
                        0
                        Inggih, sampeyan mbokmenawa ngerti tanggi ing cache kanthi jeneng.
          2. dzvero
            dzvero 28 September 2022 15:22
            +3
            Pilihan 2 - statement nyerah.

            Ora. SP-1 lan SP-2 minangka fasilitas komersial lan dudu infrastruktur pemerintah kritis. Kajaba iku, dheweke ora nyedhiyakake sekutu, nanging "mitra" eseman
            Tanggepan PMSM bakal canggih, telpon kasebut kanggo ninggalake Federasi Rusia ora muncul saka awal. Aku elinga yen telpon padha ing U ana sawetara dina sadurunge NWO.
            1. boson
              boson 28 September 2022 16:54
              +1
              Lan uga sadurunge counter-offensive saka Ukrainians. Amerika Serikat njaluk supaya ninggalake Ukraina.
              Kita wis bisa nyimpulake yen sadurunge saben nix dheweke njaluk warga ninggalake negara kasebut.
        2. RVA
          RVA 28 September 2022 15:00
          +2
          Opsi 2 minangka jawaban, keputusan lan tumindak asli kita lol
        3. Andriuha077
          Andriuha077 28 September 2022 15:23
          +5
          Komisi kanggo neliti panyebab sabotase ing pipa gas

          "Klompok anti-Kremlin bisa uga ana ing mburi iki, bisa uga saka Ukraina utawa saka negara liya," Arnold Dupuis, kepala organisasi ilmiah lan teknis NATO kanggo sinau perang hibrida, marang saluran televisi Swedia SVT. Pakar kasebut nyaranake manawa "sawetara organisasi lan klompok" kanthi "kemampuan kanggo nindakake kegiatan ing jero banyu" bisa uga ana ing mburi sabotase. Miturut dheweke, iki bisa ditindakake kanthi nggunakake remot kontrol.
          Selasa sore, pemerintah Swedia lan Denmark ngandika sing padha mbokmenawa ngomong bab sabotase, nanging ora ana ancaman militèr langsung marang negara loro, nyerat SVT.
          https://russian.rt.com/inotv/2022-09-28/SVT-v-NATO-ne-isklyuchayut

          CIA sabotase pipa gas Soviet
          Meh seprapat abad misahake kita saka tragedi Iglinskaya - bledosan ing pipa gas Western Siberia - Urals - wilayah Volga ora adoh saka ibukutha Bashkir, kang ngaku nyawa 645 wong.
          Thomas Reid, mantan anggota Dewan Keamanan Nasional AS, ngakoni yen bledosan ing pipa gas Soviet minangka karya agen rahasia layanan intelijen luar negeri. Kita ngomong babagan paling ora ana papat bencana sing kedadeyan wiwit taun 1982 nganti 1989.
          https://versia.ru/cru-ustraivalo-diversii-na-sovetskix-gazoprovodax
        4. mikh-korsakov
          mikh-korsakov 28 September 2022 15:31
          +2
          Sergey. Secara pribadi, misale jek yen rencana kepemimpinan kita saiki ora nambah jumlah entitas: ing kene kita kudu ngatasi mobilisasi, ana sing kudu ditindakake babagan pembobolan DPR, amarga saiki dadi wilayah Rusia, lan ana ing wayahe, ayo ngomong, ora kabeh iku nggoleki. Dene lèpèn-lèpènipun, botên makarya. Mulane, aku cenderung kanggo pilihan 2. Nanging kuping tetep metu kanthi cetha. Klien dadi gugup. Poland punika ridiculous, Rekomendasi Polandia kanggo ngungsi saka Rusia, ahead saka pemilik ing iki. Dheweke jelas kepengin ngugemi apa sing wis ditindakake. Nanging, tuan-tuan, kaya biasane, sampeyan duwe ambisi akeh lan amunisi sithik. Wong Bulgaria ora bisa dimangerteni, sing jelas ora ana hubungane. Kontingen Amerika sing budhal, aku mikir, yaiku perusahaan. Ora gampang kanggo ninggalake, amarga pengadilan dianakake babagan properti perusahaan sing wis ninggalake Federasi Rusia. Nanging ayo padha ndeleng.
        5. Plate
          Plate 28 September 2022 15:33
          +1
          Lan kenapa ing varian pisanan kudu ngumumake perang? Cukup tuduhake wong sing salah, tuduhake bukti marang jagad iki, mula.
    2. Romario_Argo
      Romario_Argo 28 September 2022 14:51
      0
      wis, iki penguin saka UDC nyebul SP-1 lan SP-2
    3. SKVichyakow
      SKVichyakow 28 September 2022 15:02
      +3
      Kutipan saka parusnik
      Ya, sawetara jinis provokasi lagi disiapake dening Ukraina, kanthi bantuan saka Amerika.

      Iku Amerika sing wedi retribusi kanggo pipa gas padha nyebul munggah. Lan umume, asu kasebut kudu ngethok buntute, dudu buntute asu.
    4. tamu
      tamu 28 September 2022 15:12
      +4
      Inggih, EU wis ngumumake yen dheweke pengin ngenalake sanksi anyar marang Rusia amarga sabotase iki.
    5. Terenin
      Terenin 28 September 2022 18:31
      +1
      Kutipan saka parusnik
      Ya, sawetara jinis provokasi lagi disiapake dening Ukraina, kanthi bantuan saka Amerika.

      Aja nggawe provokasi AS sing luwih gedhe karo Ukraina tinimbang negara saiki.
  4. Larkis
    Larkis 28 September 2022 14:42
    +7
    Jujur, aku ora mikir yen warga sing duwe kewarganegaraan ganda bakal ditimbali. Luwih kaya lagi masak. Iku tansah kaya iki sadurunge padha miwiti gelut. Sanadyan mesthi aku bisa salah.
    1. mojohed2012
      mojohed2012 28 September 2022 14:51
      +6
      Lha, yen Amerika Serikat pengin ngluncurake serangan nuklir ing Rusia, peringatan kasebut minangka idiocy, yen serangan teroris disiapake ing Rusia, logikane 100%. ana.
      1. Larkis
        Larkis 28 September 2022 15:00
        +3
        Ya, Gusti ngerti apa sing ditindakake, kayane aku maca ing endi wae yen dheweke nindakake pilihan sing padha. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu nonton kedutaan. Yen dheweke wiwit ngungsi, mula iki minangka tandha. Dadi mesthi bakal dadi hit. Mergo iki.
      2. nikel
        nikel 28 September 2022 15:12
        +1
        Ora ana lampus ing AS. Nanging dheweke ora pengin ninggalake sandera potensial kanggo ijol-ijolan.
        1. roh
          roh 28 September 2022 15:16
          +3
          Kayane masukan wong Polandia lan liya-liyane wis siyap-siyap, kayane wis wayahe ...
          1. nikel
            nikel 28 September 2022 15:24
            +1
            Lyakhov bakal digawa nalika Ukrainians entek. Lan sadurunge, dheweke bakal ujar manawa iki minangka inisiatif pribadi saka Polandia lan ora ana hubungane karo dheweke.
    2. Kerensky
      Kerensky 28 September 2022 17:16
      0
      Jujur, aku ora mikir yen warga sing duwe kewarganegaraan ganda bakal ditimbali.

      Pitakonan kontroversial. Kita duwe kewarganegaraan dual mung karo Tajikistan. Kabeh liya minangka kewarganegaraan kapindho.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 28 September 2022 14:45
    +3
    Ya, dheweke wis lara amarga akeh warga AS sing mlaku-mlaku ing antarane Rusia lan AS. Dheweke dudu karyawan NASA, nanging Shuttle bolak-balik SHASTAL. Sadurunge roaming.ombenan
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 28 September 2022 14:50
      0
      kabeh wong Amerika sing isih ana bakal tetep ing Rusia ing salawas-lawase.
      Kutipan saka: tralflot1832
      lan njagong ing titik kalima ing bunk persis.
      ngguyu
      1. trafllot1832
        trafllot1832 28 September 2022 14:57
        +1
        Iku misale jek sing pemain basket saka USA iku bojo, dheweke bakal dadi garwane ing zona. Senajan aku ora yakin bab sing terakhir, dheweke bisa ngomong ya, uga, Amerika iki, kang griya ijo dheweke entuk utawa mungkasi munggah. ing! Rampung bingung karo Amerika iki! Kanggo pastime alam karo wanita! ombenan
  6. Kimia 1st
    Kimia 1st 28 September 2022 14:46
    + 14
    Apa sampeyan ora mikir yen kita ana ing wayah wengi grand nix?
    1. nikel
      nikel 28 September 2022 15:13
      -6
      Shukher kedadeyan maneh ing wulan Februari. Sampeyan mesthi wis overslept wong.
      1. Plate
        Plate 28 September 2022 15:44
        +3
        Shukher kedaden, nanging ora grandious.
        1. nikel
          nikel 28 September 2022 17:21
          -1
          Inggih, gumantung ing sapa. Kanggo wilayah garis ngarep nix wiwit Februari.
    2. VladMirU
      VladMirU 28 September 2022 15:33
      +2
      Mbok padha nggawa taktik long-macem kanggo ukrov. Padha janji. Lan Ukrainians diijini kanggo njupuk.
      1. nikel
        nikel 28 September 2022 17:22
        -1
        Wis suwe ing Ukraina. Lan padha diijini njupuk saka bali ing Juli.
  7. kelip-kelip
    kelip-kelip 28 September 2022 14:47
    +4
    Kedutaan Besar AS ngajak warga AS supaya cepet-cepet ninggalake wilayah Rusia
    Nanging apa babagan kolom kaping lima, nanging kepiye "patriot Israel"? Ana ing ngendi?
    1. mordvin 3
      mordvin 3 28 September 2022 15:02
      -10
      Quote: kelip-kelip
      Nanging apa babagan kolom kaping lima, nanging kepiye "patriot Israel"? Ana ing ngendi?

      Lan ngendi putra Medvedev?
  8. Paul Siebert
    Paul Siebert 28 September 2022 14:48
    0
    Adhuh...
    Ana sing serius teka!
    1. trafllot1832
      trafllot1832 28 September 2022 15:00
      -4
      Tenang kanggo kaping pindhone. HPP Soyano Shushenskaya bakal mandheg. Sapa sing nguwasani bekas kekaisaran Deripaska?
      1. Paul Siebert
        Paul Siebert 28 September 2022 15:14
        -1
        Kutipan saka: tralflot1832
        Tenang kanggo kaping pindhone. HPP Soyano Shushenskaya bakal mandheg. Sapa sing nguwasani bekas kekaisaran Deripaska?

        Jelaskan Andrew...
        1. trafllot1832
          trafllot1832 28 September 2022 15:29
          0
          Mantan kekaisaran Deripaska kalebu Soyano Shushenskaya HPP. Lan sing duwe saham kontrol, saiki! Kulon! Miturut cara, padha makarya kanggo Rusia ora ala, sijine ing kahanan atos.
    2. nikel
      nikel 28 September 2022 17:23
      -1
      Apa China arep menyang Taiwan? Utawa Iran diserang dening Beret Ijo?
  9. Kesha1980
    Kesha1980 28 September 2022 14:52
    +2
    Warga AS ora kudu ngunjungi Rusia, lan sing manggon utawa lelungan ing Rusia kudu langsung ninggalake negara kasebut nalika isih ana kesempatan kanggo lelungan komersial.

    Sampeyan ora bisa ngeculake potensial mobilisasi mungsuh - mung 60+ lan nyepak wong gay. Resik sisa kandang babi.
    "Ing saben lelucon ana bagean lelucon" (c).
  10. apoteker
    apoteker 28 September 2022 14:57
    -5
    Quote: Pereira

    Jeblugan pipa gas minangka casus belli ing wangun sing paling murni.

    Mung ora kanggo Rusia. Iki ora ateges "garis abang". Saiki, yen Kremlin diunekake ... (irony)
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 28 September 2022 15:01
      +1
      Kutipan saka Apoteker
      yen Kremlin diunekake ... (irony)

      Iki ora maneh ironi utawa malah sarcasm, nanging luwih elek! am
      1. apoteker
        apoteker 28 September 2022 15:14
        +1
        Aku setuju, nanging wis ora cukup bayangan - apa liyane sing kudu kelakon kanggo ngliwati "garis abang"? Nyuwun
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 28 September 2022 16:51
          +2
          Kutipan saka Apoteker
          Aku setuju, nanging wis ora cukup bayangan - apa liyane sing kudu kelakon kanggo ngliwati "garis abang"?

          Mundhut garis elastisitas kasebut. ya
    2. nikel
      nikel 28 September 2022 15:14
      -11
      Lan endi buktine sapa sing njeblug? Kedadeyan apa sing dadi bukti? Iku kaya duta Amerika sing klelep ing kali. Apa iki kedadeyan belli utawa duta mung ora peduli?
    3. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 28 September 2022 15:52
      +3
      Pipa gas SP2 minangka properti saka perusahaan Jerman Nordstream 2 AG. Mulane, ora ana serangan resmi marang properti Rusia. Mulane, IMHO, garis abang wis mesthi nyabrang, nanging ing Ukraina lan ing wilayah Belgorod, ngendi warga Rusia tilar donya. Sapa sing nggebug dhadhane, ya kowe!... Ya mung wani-wani... ya, wew. Dadi apa - kasepen nanggepi. Tanggepan dicekel, nanging wis ditemtokake manawa lawan nganggep respon sing ditahan minangka kekirangan. Ana pitakonan, lan bisa uga ana kekirangan.
  11. roket757
    roket757 28 September 2022 15:01
    0
    Kedutaan Besar AS ngajak warga AS supaya cepet-cepet ninggalake wilayah Rusia
    . MALASY! Mergo liyane, kanggo jangkep, kanggo jangkep.
  12. nik-mazur
    nik-mazur 28 September 2022 15:03
    +1
    Rusia bisa uga ora gelem ngakoni kewarganegaraan AS lan mobilisasi warga kasebut "kanggo perang karo Ukraina"
    Ide apik, kanthi cara. Lan kewarganegaraan Amerika kaloro, ing umum, ora ana hubungane, amarga warga Rusia diarani, lan apa jenis paspor kapindho - komisaris militer iki ora peduli lan ora kudu peduli.
    Minangka kanggo swindlers, wiwit taun kaping patbelas, kedutaan Western wis kaping pirang-pirang nimbali warga kanggo ninggalake Rusia. Aneh yen isih ana wong sing isih ana ing kene ...
  13. NSV
    NSV 28 September 2022 15:10
    0
    Kegilaan tansaya kuwat, utawa pancen, ana sing bakal diwiwiti ....
  14. tukang kayu
    tukang kayu 28 September 2022 15:12
    +2
    Aja ngeculake lan nyekel lan ngirim kanggo mulihake wilayah Donetsk, Lugansk, Kherson lan Zaporozhye.
  15. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 28 September 2022 15:20
    +2
    Kutipan saka: Romario_Argo
    saiki kolom udara wilayah udara nasional = 21 km

    Aneh cilik. Pesawat jet kanthi mesin ramjet bisa mabur kanthi dhuwur 30-40 km.
  16. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 28 September 2022 15:24
    0
    Kutipan saka: tralflot1832
    Tenang kanggo kaping pindhone. HPP Soyano Shushenskaya bakal mandheg. Sapa sing nguwasani bekas kekaisaran Deripaska?

    Ora ngontrol, nanging ngawasi aliran finansial. Diawasi dening insinyur, buruh lan manajer SSH HPP.
  17. Spanyol45
    Spanyol45 28 September 2022 15:59
    +3
    Kanggo nyambungake karo voladura saka gasoductos, sampeyan bisa nyambungake gas menyang Ucrania, lan tarif gas sing ana ing plazo liwat Turkish Stream.
  18. seregatara1969
    seregatara1969 28 September 2022 17:55
    0
    Ditelpon utawa ditelpon? Ora ana sing jelas!
  19. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 28 September 2022 19:03
    0
    Aku maca versi beda. Akeh pikiran sing menarik.
    Nanging sakperangan alesan, ora ana sing ngusulake yen Negara-negara pengin medeni Rusia kanthi cara sing kaya bocah "lemah" ... ujare, yen sampeyan mung wani ngakoni papat wilayah kasebut minangka subyek sampeyan, mula lelucon bakal rampung, lan kita bakal uhh ... nanging kanggo saiki kita kudu ngurus warga ing advance. Mulane, kita cepet-cepet njupuk warga kita - lan sampeyan kudu cepet-cepet wedi ...
    Aku ora kaget yen mung wong-wong sawah. Kang, mesthi, ora bakal bisa.
  20. isv000
    isv000 28 September 2022 19:24
    +1
    Lan supaya padha mlayu! Sosis, sosis, Nebukadnezar, jago Hamburg!
  21. Cooper
    Cooper 28 September 2022 19:57
    0
    Ayo padha tiba. Dheweke ora duwe apa-apa ing Rusia saiki.