Review militèr

Rusia nganakake Dewan Keamanan PBB babagan bledosan ing pipa gas Nord Stream

132
Rusia nganakake Dewan Keamanan PBB babagan bledosan ing pipa gas Nord Stream

Rusia wis miwiti rapat urgent Dewan Keamanan PBB babagan kahanan ing Segara Baltik. Masalah utama sing direncanakake delegasi Rusia yaiku ana hubungane karo bledosan ing rong pipa gas - Nord Stream lan Nord Stream 2. Elinga yen layanan seismik Swedia ngumumake babagan bledosan, nambahake manawa tremor ing jero banyu sing kadhaptar ora ana hubungane karo kegiatan seismik alam.


Elinga yen ing akun mantan Menteri Luar Negeri Polandia Radoslaw Sikorski, sing dadi anggota Parlemen Eropa wiwit taun 2019, sawise wiwitan bocor gas ing Nord Stream, ana entri singkat: "Matur nuwun, AS. " ing basa Inggris. Ing babagan iki, wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia, Maria Zakharov, takon pitakonan: apa iki tegese pangenalan tumindak teroris ing pipa gas sing ditindakake dening Amerika Serikat?

Ing Uni Eropa, sauntara, dheweke ngomong babagan "sabotase" utawa babagan "kemungkinan sabotase". Panguwasa Polandia, sing mbukak pipa gas dhewe ing dhasar Segara Baltik dina sadurunge, nyalahake Rusia kanggo bledosan kasebut. Diduga, iki minangka "sinyal" kanggo kasunyatan manawa "bledosan uga bisa kedadeyan ing pipa gas Polandia." Nanging ora kelakon ... Kyiv wis tradisional nggabung accusations marang Rusia.

Kangge, sisih Rusia, nelpon kanggo convening Dewan Keamanan PBB, miwiti pertimbangan saka kahanan ing kabeh seriousness. Yen sabotase wis kedaden, iku ora angel kanggo netepake kanthi bantuan saka kang bledosan padha digawa metu, carane saboteurs utawa kendaraan ing jero banyu khusus rampung ing banyu saka Swedia lan Denmark.

Nganti saiki, kebocoran gas ing Segara Baltik terus. Tekanan gas sing metu saka bolongan Nord Stream ora saya lemah.



Ing babagan iki, larangan kanggo navigasi ing radius 10 km saka papan sing bocor.
132 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SKVichyakow
    SKVichyakow 28 September 2022 18:26
    + 14
    Tabaki bisa dideleng sajrone kedadeyan kasebut, amarga dheweke matur nuwun marang Sher Khan.
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 28 September 2022 18:29
      + 10
      Log minangka co-eksekutor, yen ana, pipa Baltik utuh ... mesthi omong kosong, para norg ora bakal bisa menehi volume sing dibutuhake, nanging kasunyatane tetep ...
      1. Tatiana
        Tatiana 28 September 2022 18:40
        + 14
        Kutipan saka impostor
        Log accomplices,

        Ora ana sangsi manawa Polandia minangka CO-PERFORMER AS saka sabotase AS kanggo ngrusak pipa gas SP-1 lan SP-2!

        Deleng ancaman Biden menyang Rusia babagan gas SP sing mili menyang Jerman ing video saka 3:37 min.

        Tucker Carlson: Biden pengin ngrusak Nord Stream. Iku angkara.
        1. kaping
          kaping 28 September 2022 20:29
          +1
          Kita kudu nyebul kabeh pipa gas ing Eropa lan AS, sing ana ing dhasar segara!
          Iki jelas dudu wong Sumeria..
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 28 September 2022 23:53
            0
            Kutipan saka krot
            Kita kudu nyebul kabeh pipa gas ing Eropa lan AS, sing ana ing dhasar segara!
            Iki jelas dudu wong Sumeria..

            Ngapa ora? Kaping pisanan, dheweke bakal mbuktekake manawa Sumeria, banjur bakal mandheg nyediakake senjata lan "nggabungake" Ukraina ing musim semi.

            Saben uwong entuk manfaat, amarga iki minangka cara sing cocog kanggo metu saka deadlock sing ana, sing ngancam bakal dadi konflik skala penuh. Sawise kabeh, ora ana tujuan saka Kulon sing bisa digayuh:
            - Sanksi ing bokong lan Rusia ora tenggelam;
            - ruble dadi mata uang paling kuat ing donya, yaiku, ora ana pukulan kanggo populasi Federasi Rusia;
            - Komplek industri militer Rusia luwih kuwat tinimbang saiki lan bakal tahan konfrontasi karo Kulon ing wektu iki, ora kanggo sebutno Ukraina;
            -- proses disintegrasi tanah Ukrainia sing ora bisa dibatalake wis diluncurake, lan wilayah liyane bakal ngetutake papat;
            - Eropa meh dibusak saka operator energi Rusia, lan lokomotif utama - Jerman - kanthi yakin mabur mudhun;
            -- Ukraina ing ijol-ijolan kanggo Jerman - expendable materi kanggo bondho terkenal - mung hadiah kanggo AS;
            - Ukraina langsung mbantah lan nuding driji ing Amerika Serikat, nanging sing gedhe-gedhe njupuk kabeh "eksploitasi", nyata lan khayalan.
            Driji kasebut tumuju marang sing duwe, minangka siji-sijine sing langsung ngerti akibat saka game mburi!

            Ngrusak saluran pipa gas minangka cara sing cocog kanggo ngatasi alangan saiki kanggo kabeh wong. Rusia mandhegake pasokan energi menyang Eropa minangka ijol-ijolan kanggo nyerahake Ukraina.
            Lan ora ana sing bakal njupuk alesan saka kambing hitam - Ukraina! Rusia, ing tangan liyane, bakal tetep bisu, amarga kabeh rencana ing Ukraina bakal kawujud ing ijol-ijolan kanggo aset non-performing beracun - strings pipeline gas.

            Ana negara Baltik, Finlandia, Polandia. Isih ana negara kanggo mbales dendam Kulon. Dadi referendum lan ndamu munggah pipelines gas luwih saka pranala ing chain padha, panginten metu ing advance dening loro-lorone.
        2. Silver99
          Silver99 28 September 2022 20:34
          +3
          Ing kasus bukti kaluputan AS, Rusia duwe hak kanggo numpes kabel transatlantik kapal selam, sanajan tanpa mangu-mangu.
          1. AAK
            AAK 28 September 2022 21:48
            +5
            bal Kepemimpinan kita saka logam salah ... kene cedhak Krasny Liman - Kupyansk padha ora bisa mesthekake tekane bala lan ngatur counteroffensive karo Cut-off saka klompok VFU ing setengah sasi, lan kene sampeyan planning a feat saka GUGI ...
            1. Letun
              Letun 28 September 2022 22:11
              +4
              Kutipan: AAK
              bal Kepemimpinan kita saka logam salah ... kene cedhak Krasny Liman - Kupyansk padha ora bisa mesthekake tekane bala lan ngatur counteroffensive karo Cut-off saka klompok VFU ing setengah sasi, lan kene sampeyan planning a feat saka GUGI ...

              Aku ndeleng tumindak pimpinan kita sajrone telung minggu kepungkur, lan ora ninggalake perasaan yen dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake.
              1. mann
                mann 28 September 2022 23:30
                +2
                Aku ndeleng tumindak pimpinan kita sajrone telung minggu kepungkur, lan ora ninggalake perasaan yen dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake.
                Luwih elek, ngerti, nanging pengecut (((
              2. Bad_gr
                Bad_gr 28 September 2022 23:32
                0
                Kutipan saka Silver99
                Ing kasus bukti kesalahan AS, ..............
          2. Letun
            Letun 28 September 2022 22:08
            0
            Kutipan saka Silver99
            Ing cilik saka bukti US sirno

            ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu Matur nuwun kanggo humor sing apik. Ing wektu peteng iki, dheweke cocok banget. ngguyu apik
    2. Navodlom
      Navodlom 28 September 2022 18:47
      0
      Kutipan: SKVichyakow
      Tabaki bisa dideleng sajrone kedadeyan kasebut, amarga dheweke matur nuwun marang Sher Khan.

      Menarik babagan Polandia ing "Around the World"
      https://www.vokrugsveta.ru/vs/article/3875/
      1. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 28 September 2022 19:58
        -4
        Ing donya Kulon (utamane ing AS), dongeng wong sing alon-alon ngimpi bakal lair maneh kanthi cepet menyang peradaban maju sawise perang nuklir, kaya ing film Hollywood kaya Start Trek. Lan padha alon-alon, dheweke pancen percaya yen sawise karusakan saka peradaban modern ing planet bakal bisa nguripake peradaban sing luwih maju sing sadurunge peradaban (nyata) ambruk. Kita sengsara nyegah wong-wong mau supaya bisa nggayuh impen masa depan sing luwih cerah.
        1. Nikolai Ivanov_5
          Nikolai Ivanov_5 28 September 2022 20:22
          0
          Ing donya Kulon (utamane ing AS), dongeng wong sing alon-alon ngimpi bakal lair maneh kanthi cepet menyang peradaban maju sawise perang nuklir, kaya ing film Hollywood kaya Start Trek. Nanging dheweke alon-alon, dheweke pancen percaya yen sawise karusakan peradaban modern ing planet iki bakal bisa nguripake peradaban sing luwih maju tinimbang peradaban sadurunge (nyata). Kita sengsara nyegah wong-wong mau supaya bisa nggayuh impen masa depan sing luwih cerah.
  2. yowis
    yowis 28 September 2022 18:29
    -1
    Wong Eropa - padha bodho: Rusia bakal ngomong yen dheweke nyebul, tegese - katon lurus lan ora kedhip. Komandan kasebut ujar manawa chipmunk iku manuk, tegese ora ana tikus.
    Wingi Zakharova mesthine nuduh Amerika Serikat. Lan saiki wis kasep kanggo menang perang informasi. Kekuwatan nuklir ora njeblug pipa gas.
    1. Volodin
      Volodin 28 September 2022 18:33
      +1
      Kutipan saka iouris
      Kekuwatan nuklir ora njeblug pipa gas.

      Ora mbledhos, hack kanggo hack ... Paling ora Amerika dhewe ngomong babagan pipa gas, sing dumadakan mandheg mompa gas, iku sing diomongake.
    2. Panemu 55
      Panemu 55 28 September 2022 18:36
      + 11
      Wis Focus Online nyerat manawa Rusia nindakake kabeh bledosan 3 kanthi bantuan kendaraan ing jero banyu sing ora ana pedunung.
      Informasi kaya sing diwenehake Inggris.
      Mesthi wae dheweke bisa dipercaya.
      1. Starover_Z
        Starover_Z 28 September 2022 19:29
        -1
        Kutipan: Blacksmith 55
        Wis Focus Online nyerat manawa Rusia nindakake kabeh bledosan 3 kanthi bantuan kendaraan ing jero banyu sing ora ana pedunung.
        Informasi kaya sing diwenehake Inggris.
        Mesthi wae dheweke bisa dipercaya.

        Percaya ilmuwan Inggris? Nah, sampeyan kudu mikir ...

        Kewarganegaraan kanthi cara ora dijenengi!
      2. yowis
        yowis 28 September 2022 21:48
        -2
        Kutipan: Blacksmith 55
        Mesthi wae dheweke bisa dipercaya.

        Padha purun.
      3. mann
        mann 28 September 2022 21:54
        0
        Wis Focus Online nyerat manawa Rusia nindakake kabeh bledosan 3 kanthi bantuan kendaraan ing jero banyu sing ora ana pedunung.
        Saiki Institut Oseanologi kita bakal dilebokake ing dhaptar sanksi, lan kanca miskin Sagalevich, ing umur tuwa, bakal diumumake minangka teroris utama. eseman
        Informasi kaya sing diwenehake Inggris.
        Mesthi wae dheweke bisa dipercaya.

        Mung Inggris ora bisa, padha tau IPK.
        Sampeyan bisa dipercaya wong Prancis lan Kanada eseman
    3. mann
      mann 28 September 2022 18:48
      +2
      Wong Eropa - padha bodho: Rusia bakal ngomong yen dheweke nyebul, tegese - katon lurus lan ora kedhip.
      Padha ora bodho, padha disiplin
      1. Terenin
        Terenin 28 September 2022 19:02
        +3
        Kutipan saka mann
        Wong Eropa - padha bodho: Rusia bakal ngomong yen dheweke nyebul, tegese - katon lurus lan ora kedhip.
        Padha ora bodho, padha disiplin

        Ing kene, banyu murni - normativitas prilaku ing organisasi gagasan prilaku "bener".
    4. Deon59
      Deon59 28 September 2022 20:05
      -5
      Lan kita luwih apik, kok dalane ala, dadi wong homo ngganggu, lan kok korupsi, dadi lesbian sing disalahake.
  3. Lt. angkatan udara cadangan
    Lt. angkatan udara cadangan 28 September 2022 18:30
    -8
    Sampeyan perlu kanggo nglindhungi, nanging ana sawetara sistem kanggo nglindhungi obyek ing jero banyu.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 28 September 2022 18:34
      +7
      Aku ngerti, pangayoman wilayah banyu saka pangkalan angkatan laut .. Nanging carane bener nglindhungi negara NATO ing saluran banyu?
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 28 September 2022 18:36
        +3
        Kutipan saka: dmi.pris
        Aku ngerti, pangayoman wilayah banyu saka pangkalan angkatan laut .. Nanging carane bener nglindhungi negara NATO ing saluran banyu?

        Dadi saben negara kudu tanggung jawab kanggo bagean kasebut.
        1. tukang ngapusi
          tukang ngapusi 28 September 2022 18:40
          +5
          Dadi saben negara kudu tanggung jawab kanggo bagean kasebut

          Ing kasus iki, negara sing tanggung jawab tundha nerbitake sertifikat kanggo laying nganti ditandatangani jaminan ora ana bantahan kanggo safety pipa Baltik Polensky nyebrang Kali ... lan ing kasus iki negara iki minangka vassal kasur ...
      2. lucul
        lucul 28 September 2022 18:39
        +5
        Nanging kepiye carane nglindhungi negara-negara NATO ing saluran banyu?

        Kajaba iku, latihan angkatan laut NATO dianakake, ing wilayah kasebut, lan wingi, sawise bledosan, kabeh armada cepet-cepet ninggalake Baltik lan mlebu ing Segara Lor.
        1. Terenin
          Terenin 28 September 2022 19:06
          +3
          Kutipan saka lucul
          Nanging kepiye carane nglindhungi negara-negara NATO ing saluran banyu?

          Kajaba iku, latihan angkatan laut NATO dianakake, ing wilayah kasebut, lan wingi, sawise bledosan, kabeh armada cepet-cepet ninggalake Baltik lan mlebu ing Segara Lor.

          Tes bebek. Yen aku weruh manuk sing mlaku kaya bebek, nglangi kaya bebek, lan quack kaya bebek, manuk kasebut daksebut bebek. ya
    2. Volodin
      Volodin 28 September 2022 18:35
      +5
      Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
      Iku perlu kanggo nglindhungi

      Bener! Miturut jero banyu saben jam kanggo saben kilometer mlaku
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 28 September 2022 19:48
        -2
        Kutipan: Volodin
        Bener! Miturut jero banyu saben jam kanggo saben kilometer mlaku

        Ana cara khusus kanggo kontrol lan perlindungan teknis.
        1. Nyrobsky
          Nyrobsky 28 September 2022 22:21
          -1
          Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
          Kutipan: Volodin
          Bener! Miturut jero banyu saben jam kanggo saben kilometer mlaku

          Ana cara khusus kanggo kontrol lan perlindungan teknis.

          Mung wae, ora ana wong sing mikir yen gampang banget kanggo njupuk lan ngrusak telung senar pipa gas lan mbatalake proyek ekonomi sing regane puluhan milyar dolar. Luwih becik yen mung Rusia, nanging ora, saliyane Rusia, lima perusahaan manca liyane saka Prancis, Inggris, Holland lan Jerman melu. Malah ing jaman USSR, pipa gas ora kena sanajan beda militer-politik lan ideologi, nanging ing kene Nyuwun
          Mesthi wae, jawaban bakal diterusake, mung pitakonan ing ngendi lan apa sing bakal dipilih minangka target. Perang tekan tingkat anyar.
      2. mann
        mann 28 September 2022 23:11
        0
        Bener! Miturut jero banyu saben jam kanggo saben kilometer mlaku
        Banjur kanggo saben 5 meter, supaya ing baris saka ngarsane
  4. gratis
    gratis 28 September 2022 18:30
    -1
    Nglumpukake Dewan Keamanan PBB bisa uga mung siji-sijine pilihan, kanthi nggawe tim investigasi saka negara-negara merdika, kanggo ngenali sing tanggung jawab, malah minangka tandha yen Amerika Serikat bakal sukses sing luar biasa kanggo kabeh jagad.
    1. yowis
      yowis 28 September 2022 18:53
      +2
      Quote: gratis
      kanthi nggawe tim investigasi saka negara merdika

      Sebutna paling ora siji "negara merdika". siji!
      1. Kesha1980
        Kesha1980 28 September 2022 18:58
        +2
        Mung penguin saka Antartika sing merdika, amarga padha katon miring ing saben wong. Lan dheweke nindakake kanthi bener)
      2. gratis
        gratis 28 September 2022 19:16
        -1
        Negara SCO, Arab, Iran, negara Amerika Latin
    2. insinyur74
      insinyur74 28 September 2022 19:00
      +9
      Ana pilihan - kanggo mungkasi ngompa gas liwat "stream Ukraina" nganti saboteurs diidentifikasi lan kabeh pipa didandani! Motif: keprihatinan kanggo keamanan Ukrainia lan Eropa! nglirik
    3. Kesha1980
      Kesha1980 28 September 2022 19:03
      +2
      tim investigasi saka negara merdika, kanggo ngenali pelaku,

      Aku langsung kelingan Srebrennitsa lan liya-liyane. Lan munculé tanggung jawab pidana ing "sawetara negara" amarga nolak asil saka Pengadilan.
    4. mann
      mann 28 September 2022 23:14
      0
      malah Petunjuk sing iku USA bakal sukses luar biasa kanggo donya kabèh
      Aku bener mangertos yen mbales kita bakal diwatesi kanggo pitunjuk iki?
  5. akurat
    akurat 28 September 2022 18:30
    +5
    Apa wong-wong kita bakal ngucapake prihatin maneh?
    1. Navodlom
      Navodlom 28 September 2022 18:36
      +6
      Kutipan saka certero
      Apa wong-wong kita bakal ngucapake prihatin maneh?

      Ukara kasebut, bola-bali kaping sewu, wiwit muter karo aspek makna anyar.
    2. Negruz
      Negruz 28 September 2022 20:05
      +1
      Apa wong-wong kita bakal ngucapake prihatin maneh?

      Mung bapak-bapak enom sing digerakake bisa dadi ironis babagan "prihatin" ...
    3. mann
      mann 28 September 2022 23:18
      0
      Apa wong-wong kita bakal ngucapake prihatin maneh?
      Wektu iki dheweke bisa ngungkapake serius prihatin.
      Gusti Allah sing ngukum aku amarga moyoki China sawise riko wong wadon tuwa menyang Taiwan
  6. Vlodek
    Vlodek 28 September 2022 18:30
    +3
    Lan rute apa sing digunakake operator LNG? padha ora teka tengen "acak" ngambang tambang ing rute sing? wis...
    1. Navodlom
      Navodlom 28 September 2022 18:40
      +4
      Kutipan: Vlodek
      Apa rute sing digunakake operator LNG?

      Ora ketompo carane kabel transatlantik ngubengi sekrup.
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 28 September 2022 18:49
        +1
        Inggih, iku ora angin ing ngawut-awut, komunikasi ngisor, apa wae sing ngomong, nanging trawl fishing prakara temen beda! Ayo padha golek trawl karo nameplate NordStream GMBH
        1. Navodlom
          Navodlom 28 September 2022 18:52
          +1
          Kutipan saka impostor
          Inggih, iku ora angin ing ngawut-awut, komunikasi ngisor, apa wae sing ngomong, nanging trawl fishing prakara temen beda!

          Kita urip ing wektu nalika kedadeyan sing ora mungkin kedadeyan sing ora ana sing percaya wingi.
  7. Navodlom
    Navodlom 28 September 2022 18:30
    +1

    Apa wong Polandia nganggep pipa gas kasebut aman?
    1. cmax
      cmax 28 September 2022 18:56
      0
      Kutipan: Navodlom
      Apa wong Polandia nganggep pipa gas kasebut aman?

      Aku mikir, amarga Segara Baltik diiseni sensor anti-kapal selam (NATO nindakake sing paling apik). Sampeyan ora bakal lali.
      1. Navodlom
        Navodlom 28 September 2022 19:23
        +1
        Kutipan saka cmax
        Aku mikir, amarga Segara Baltik diiseni sensor anti-kapal selam (NATO nindakake sing paling apik). Sampeyan ora bakal lali

        Kowe bener.
        Ing selat, saben herring diitung.
        Mulane, aku wis ngelingi cabang sing mlaku ing sisih ngisor Segara Lor (ing diagram ing sisih kiwa Denmark).
      2. mann
        mann 29 September 2022 00:01
        -1
        Aku mikir, amarga Segara Baltik diiseni sensor anti-kapal selam (NATO nindakake sing paling apik). Sampeyan ora bakal lali.
        Lan kita bakal ngirim Petrov lan Bashirov sing angel dipahami. Sapa ngerti yen bisa nglangi?
  8. Dauria
    Dauria 28 September 2022 18:30
    +7
    Inggih, Rotenberg-Timchenko-Alikperov lan liya-liyane? Padha menek menyang asu ajag, lan wedhus untu ... Nalika sampeyan bakal nyusup sujud kanggo pemilik saka planet karo lolongan "Ngapunten, setan beguiled"?
    1. Negruz
      Negruz 28 September 2022 20:06
      0
      Inggih, Rotenberg-Timchenko-Alikperov lan liya-liyane? Padha menek menyang asu ajag, lan wedhus untu ... Nalika sampeyan bakal nyusup sujud kanggo pemilik saka planet karo lolongan "Ngapunten, setan beguiled"?

      Lan sapa wong-wong iki?
  9. lucul
    lucul 28 September 2022 18:31
    -7
    Nanging iki wayahe bebener kanggo Rusia.
    Ngenali Amerika Serikat ing sabotase, utawa ora.
    1. Sergey Zhikharev
      Sergey Zhikharev 28 September 2022 18:46
      +1
      Sing. USA "kita nyebul pipa gas Rusia kanthi gas sing salah (amarga rezim / amarga kita dhewe)"?
      Iki ora serius.
    2. Egoza
      Egoza 28 September 2022 18:48
      +7
      Kutipan saka lucul
      Ngenali Amerika Serikat ing sabotase, utawa ora.

      USA? ngaku? Aja urip! Kajaba ing 70-100 taun (yen isih ana)
      1. Reptiloid
        Reptiloid 28 September 2022 19:06
        +1
        Quote: Egoza
        .... Diakoni? .... ing 70-100 taun ....

        Minangka Obama ngandika
        iku salah

        utawa kosok balene
        Kita Mbela Demokrasi Amerika
      2. BABAY22
        BABAY22 28 September 2022 19:20
        +8
        Apa yen padha ngaku? Sing bener lan ngomong: iki kita kanggo nanggepi agresi sampeyan!
        Amarga kita tanggung jawab kene, lan sampeyan dudu sapa-sapa!
        Apa sing bakal dadi jawaban kita?
        Ing dalan mburi iku langsung langsung menyang tengen ing dagu.
        ------
        Apa sampeyan ngomong?
        1. mann
          mann 28 September 2022 23:06
          +1
          Apa yen padha ngaku? Sing bener lan ngomong: iki kita kanggo nanggepi agresi sampeyan!
          Amarga kita tanggung jawab kene, lan sampeyan dudu sapa-sapa!
          Apa sing bakal dadi jawaban kita?
          Ing dalan mburi iku langsung langsung menyang tengen ing dagu.
          ------
          Apa sampeyan ngomong?

          Apa sing bakal kita ucapake, apa sing bakal kita ucapake ... Ayo ngomong: "Para mitra sing ditresnani, kita ora ngandel marang sampeyan, sampeyan fitnah dhewe!"
        2. Aministrator
          Aministrator 29 September 2022 02:40
          +1
          Kutipan saka: BABAY22
          Amarga kita tanggung jawab kene, lan sampeyan dudu sapa-sapa!
          Apa sing bakal dadi jawaban kita?

          "Iki keterlaluan! Sampeyan nyabrang garis abang maneh! Kita nyatakake prihatin!"
    3. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 28 September 2022 20:20
      -1
      apa kita ora pengin? ora nyuplai gas?
  10. Bonifasius
    Bonifasius 28 September 2022 18:31
    +4
    Pitakonan 01 menarik: Napa gas sing metu menyang segara saka karusakan pipa ora diblokir?
    1. Volodin
      Volodin 28 September 2022 18:37
      +8
      Quote: Boniface
      Pitakonan 01 menarik: Napa gas sing metu menyang segara saka karusakan pipa ora diblokir?

      Inlet gas wis suwe dipateni. Gas metu, sing tetep ing tekanan langsung ing sadawane pipa kasebut.
    2. lucul
      lucul 28 September 2022 18:43
      -3
      Pitakonan 01 menarik: Napa gas sing metu menyang segara saka karusakan pipa ora diblokir?

      Aku mikir supaya banyu segara ora mlebu ing pipa. Lan ya, Rusia saiki bener-bener ngeculake gas ing kana - kerugian kasebut pancen gedhe.
      1. Bonifasius
        Bonifasius 28 September 2022 18:44
        0
        Miturut cara! minangka pilihan! Banyu segara bakal mlebu pipa lan karat bakal diwiwiti lan kabeh cabang kudu diganti!
        1. BABAY22
          BABAY22 28 September 2022 19:22
          +7
          Dadi ora ana gas maneh, nanging hawa dipompa.
          1. Aministrator
            Aministrator 29 September 2022 02:42
            0
            Mbusak hawa ala saka awak?
      2. Egoza
        Egoza 28 September 2022 18:53
        +5
        Kutipan saka lucul
        Lan ya, Rusia saiki bener-bener ngeculake gas - kerugian gedhe banget.

        Nanging kepiye meri yen Rusia bakal entuk akeh! jebule! Kolektif!
        Nanging amarga iki minangka sikap kanggo gas Rusia, apa ora ing Rusia dhewe kanggo gasify kabeh kutha lan desa. Lan wong isih ngobong kayu bakar! Alas uga kudu direksa.
      3. fif21
        fif21 28 September 2022 19:12
        +2
        Kutipan saka lucul
        Lan ya, Rusia saiki bener-bener ngeculake gas ing kana - kerugian kasebut pancen gedhe.

        Udara uga gas. Iku paling kamungkinan sing lagi ngundhuh. hi
      4. YanniKounnar
        YanniKounnar 28 September 2022 20:27
        +1
        Seule la partie avant la déchirure peut rester en pression relative , la partie en aval a déjà du se vider de son gaz...

        Mung bagean hulu sing bisa tetep ing tekanan relatif, bagean hilir mesthi wis ngeculke gas ...
  11. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 28 September 2022 18:31
    +1
    Polisi kudu mambu tangan delegasi Polandia. Sawetara pedunung Voronya Sloboda wis mambu minyak tanah ing tangane. :) Ya, lan flared munggah ing sawetara panggonan bebarengan. Persis kaya SP1,2
  12. parusnik
    parusnik 28 September 2022 18:31
    +6
    Nalika padha ngumpul, pira gas sing bocor, pira iwak sing bakal mati. Ay, prawan saka Swedia, tembung sampeyan eseman Greenpeace, kok meneng wae, he, "ijo" Eropa, kok padha nglebokake basa ing bokong? Kenging menapa mboten kita lestariaken alam kita.... Panjenengan?
    1. Negruz
      Negruz 28 September 2022 20:09
      +1
      Nalika padha ngumpul, pira gas sing bocor, pira iwak sing bakal mati. Hei, bocah wadon saka Swedia, tembung sampeyan mesem Greenpeace, kenapa kita meneng? Kenging menapa mboten kita lestariaken alam kita.... Panjenengan?

      Ahli ekologi saka Jerman, sing wis suwe "nyedhot" aliran kasebut, wingi ora ana ancaman gedhe kanggo lingkungan (ndeleng pedagang "Sevpotok tenggelam kanthi tenang") ...
      hi
  13. Anton Boldakov
    Anton Boldakov 28 September 2022 18:33
    +6
    Amerika Serikat ora bakal ngakoni sabotase. Lan aku wedi banget yen retorika utama bakal dadi gaya "Miturut intelijen Uruguay, penyelam scuba sing padha karo Petrov lan Boshirov katon ing area bledosan, sing nglangi nganggo perforator lan bungkus TNT ing untune. " Yaiku, Rusia sing kudu disalahake lan ora "ora dheweke!" Kanggo sampeyan. Titik. Ayo budal.
  14. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 28 September 2022 18:33
    +8
    ***
    "Yen Rusia nyerang, yen tank utawa pasukane nyabrang tapel wates Ukraina maneh, mula ora bakal ana Nord Stream 2 maneh. Aku janji kita bisa nindakake ...
    (Joe Biden, Februari 2022)
    ***
  15. roket757
    roket757 28 September 2022 18:36
    0
    Ing babagan iki, larangan kanggo navigasi ing radius 10 km saka papan sing bocor.
    Inggih, inggih, inggih, inggih, "kupu-kupu" mabur munggah, ngobahake swiwine lan ....
    1. cniza
      cniza 28 September 2022 19:44
      +3
      Ana sing ngandhani yen Amerika Serikat pengin perang, iki terorisme negara ...
      1. roket757
        roket757 28 September 2022 20:19
        +1
        Paus minke pengin roti tartamtu, nenek, nanging kanggo perang ... supaya skakuas perang kanggo interEs, uga, bisa uga bakal push salah siji saka gay Eropah, banjur, nalika padha pungkasanipun ngrampok ...
        Ora melas marang sapa-sapa, luar biasa, lan wong liya kaya ngono, sepele sing ora karuwan nyumbang.
        1. cniza
          cniza 28 September 2022 20:30
          +4
          Ora ing kene, dheweke wis adoh banget lan kita kudu nanggapi, lan iki pancen angel banget ...
          1. roket757
            roket757 28 September 2022 21:04
            +2
            Ora, ora, aku ora pengin nggawe ramalan. Aku ora ngerti carane nanggapi terus terang gangster, tumindak teroris.
            Sawise kabeh, ora ana sing ndhelikake yen dheweke ora bakal netepi aturan internasional, hukum!
            Sawetara kita duwe sawetara khayalan ing ... padha macet ing sawetara panggonan lan ora ngidini pindhah.
            Nanging, misale jek sawetara wong sijine ing kono khusus lan ing salawas-lawase.
            1. cniza
              cniza 28 September 2022 21:54
              +3
              Kabeh iku angel, nanging banget ngganggu lan ora ana sing wani detente, nanging nganti saiki ...
              1. roket757
                roket757 28 September 2022 22:00
                +1
                Iku misale jek kanggo wong sing mlumpat ing pinggir banget ... "romantis".
  16. MUD
    MUD 28 September 2022 18:39
    +2
    Efek saka acara iki kaya susu wedhus.
  17. Kesha1980
    Kesha1980 28 September 2022 18:44
    0
    Kita bakal ngirim Khrushchev menyang Dewan Keamanan kanthi boot. Kabeh padha, prakara, sanadyan amarga, kosong. Wong Amerika lan wong gedhe bisa ngguyu kanthi terang-terangan ing tembung kita tanpa kasunyatan - lan wong Jerman mung bakal ngulu online.
    1. yuriy55
      yuriy55 28 September 2022 19:24
      0
      Kutipan: Kesha1980
      Kita bakal ngirim Khrushchev menyang Dewan Keamanan kanthi boot.

      Mungkin Stalin nganggo pipa? Yagene padha wedi banget marang dheweke?
      1. Kesha1980
        Kesha1980 28 September 2022 19:53
        0
        Bakal ana Stalin - larangan legislatif kanggo ninggalake, amarga padha bakal bang corny. Nanging, Pakdhe Vova ora bisa lunga.
        1. yuriy55
          yuriy55 28 September 2022 20:01
          0
          Kutipan: Kesha1980
          Nanging, Pakdhe Vova ora bisa lunga.

          Pakdhe Vova ora duwe alesan kanggo ninggalake. Dheweke nganakake kabeh negosiasi karo wong sing bener ing puncak SCO. Deleng ing Anglo-Saxon loro iki lan kekurangan pengecut ing G20 iki? Sampeyan malah ora bisa menehi wong ing pasuryan utawa ngidoni ing mburi ... lol
    2. Negruz
      Negruz 28 September 2022 20:14
      0
      Kita bakal ngirim Khrushchev menyang Dewan Keamanan kanthi boot
      Khrushchev ana ing sesi Majelis Umum ...
  18. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 28 September 2022 18:46
    +2
    Apa kita bakal nguntal kabeh maneh lan pura-pura yen kabeh apik.
  19. KSVK
    KSVK 28 September 2022 18:50
    +2
    Nganti saiki, kebocoran gas ing Segara Baltik terus. Tekanan gas sing metu saka bolongan Nord Stream ora saya lemah.

    Lan bakal terus anggere bisa menehi tekanan. Banjur pipa bakal banjir. Lan kajaba nyatakake "prihatin" lan njaluk "pertimbangan kahanan kanthi serius," Rusia ora bakal bisa nindakake apa-apa. Sedhih kayane. Aku sangsi kita malah bisa ngerti apa. Ora kanggo sebutno liquidation saka bocor. Ora ana penyelam, ora ana peralatan, ora ana prau pendukung. Mung ana sawetara prau kanggo nyilem entheng kanggo EMPAT armada lan LAPORAN BESAR babagan kapal / kapal paling anyar sing dikirim lan babagan kekuwatan Angkatan Laut sing ora bisa dikalahake.
    1. VALERIK_097
      VALERIK_097 28 September 2022 19:42
      0
      "Yantar", "Academician Aleksandrov" - uga, dheweke ora katon kaya sepasang prau nyilem. Pitakonan yaiku manawa paling ora ana siji sing bakal diidini mlebu ing wilayah pipa pecah.
      1. Aministrator
        Aministrator 29 September 2022 02:56
        0
        Pancen bener, kabeh wis diwilang lan diwenehake. Panggonan jeblugan yaiku wilayah Denmark. Korban utama yaiku Rusia lan Jerman. Tumindak investigasi bakal ditindakake dening Denmark, (uga, aturan kasebut)), penunjuk pemilik, lan kasus kasebut bakal diseret metu, dirahasiakake lan ora dicritakake marang sapa wae kanggo dangu. Lan sawise nem sasi utawa setahun (nalika gelar politik mbutuhake panas) - tadam! "Kita nimbang lan mriksa kabeh, nemokake akeh bukti, lan Xperd kita nyimpulake yen kabeh iku Putin!
        Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? (petunjuk - Boeing)))
  20. evgen1221
    evgen1221 28 September 2022 18:51
    +2
    Inggih, pesen utama bisa dingerteni - (kita Barat ora bakal ngidini Putin mbiayai mesin militer kanthi biaya keuntungan super saka gas.) Luwih, bonus tartamtu opsional kanggo negara sing beda-beda saka kahanan iki. Rusia mesthi bakal mangsuli iki kanthi perkara sing ora becik ing Kulon. Perlu kanggo nanggapi sabotase kasebut ora kurang atos, ing Kulon uga akeh perkara sing bisa rusak.
    1. mann
      mann 28 September 2022 23:47
      -1
      Rusia mesthi bakal mangsuli iki kanthi perkara sing ora becik ing Kulon. Sampeyan perlu kanggo nanggapi sabotase kuwi ora kurang atos.
      Tembung sampeyan bakal dadi ya kanggo sing Maha Agung ing kuping!
    2. Aministrator
      Aministrator 29 September 2022 06:35
      0
      Aku ora seneng format pasemon, supaya aku bakal crita saka cilik. Aku lair lan digedhekake ing kamp militer ing njaba USSR. Wiwit cilik, wong tuwaku nuwuhake rasa tresna marang keadilan, jujur, bener, tresna marang buku. Aku maca kanthi pengangkatan babagan para pahlawan pionir lan anggota Komsomol, sinau saka wong-wong mau pangerten, loman lan pangapunten, sengit mungsuh lan pengkhianat. Umume wektu, kaya bocah lanang ing taun 80-an, aku nginep ing dalan, ing ngendi ora kabeh bocah nuduhake pandanganku. Ana siji hooligan lokal, bebarengan karo wedhus asu, njupuk dhuwit, penknives (padha main tank-tank), cocog, lencana, etc. wong lanang iku ora pati roso, lan mung sing ora kaya iku. Sepisan, aku "ndeleng" piso, nanging ora nate mbalekake, lan kanggo nanggepi protesku, dheweke menehi resep pendal, ujare, mbuwang. Iku isin, ing ngarep aku temen maujud kabeh, digested iku, lan temen maujud sing aku kudu supaya wong ngerti aku nimbang iki tumindak kang ora ditrima, kanggo nerangake marang wong sing salah. Ing kesempatan sing sepisanan, aku menehi pidato sing murub yen ora bisa njupuk wong liya, lan njaluk piso maneh, lan ... aku mulih kanthi irung lan lambe sing rusak lan jaket sing robek. Bapakku nyengir ing omah lan nerangake yen cara persuasi mung bisa digunakake nalika sampeyan diwedeni lan / utawa dihormati. Iku isin, nanging banjur aku ngerti bab utama - prinsip. Sawise sawetara wektu, aku dagang utawa menang keajaiban saka salah siji kanca - kamera sing bener splashes banyu nalika sampeyan mencet tombol. Iku katon kaya "sabun sabun" biasa, nanging karo nyekel. Ora ana sing duwe barang kaya ngono, super eksklusif) Lan ing dalan, nalika aku maneh "foto" kanca-kanca, aku ketemu dheweke, pembully. Kanggo panjalukan "ayo aku ndeleng" dheweke mangsuli - "ora", sing nyebabake push lan pokes. Banjur dheweke mbalek munggah - nesu saka berserker. Aku nyeluk watu sawenehing watu, lan ing ngendi wae aku bisa, aku tangi mung lungguh ing hooligan goroh, tanpa watu, nanging tangan lan pasuryane ana ing daging, aku diseret dening patroli. Ing omah, dheweke nyritakake kabeh, dicela sethithik kanggo menehi peringatan, "apa yen dheweke bakal mateni dheweke," ing sekolah kabeh wong nggresah lan ngempet, "murid sing apik banget, apik banget, kepiye carane bisa?", nanging ora. suwe. Nanging banjur mrico iki banjur mlaku miring saka kula kanggo 2 sasi karo pasuryan ungu-ireng, lan banjur wiwit isi munggah karo kanca-kanca. Nalika aku kaget, dheweke nerangake marang aku - iki minangka aturan sing ora bisa diucapake babagan acara yard. Soko kaya: yen tingkat 2 Brat ngalahake tingkat 8 Brat ing perang adil, kang dadi tingkat 9 Brat, kang tegese standar iku kuwat saka Level 1 kanggo 8 Brat, lan padha kudu ngerti lan manut, utawa tantangan. (sing, mesthine, kanthi iklan pasuryan korbanku, dheweke ora tau nindakake)
      Nanging iki kabeh puisi, Aku yakin sing saben maca wis akèh crita padha ing gesang, lan politik amba padha lan temen beda ing wektu sing padha. Nanging prinsip sing diucapake bapak marang aku banjur bisa digunakake ing kabeh wektu lan ing endi wae ing jagad iki. (luwih saka 40 taun wis makarya kanggo kula, lan luwih saka sepisan)
      Saiki kita sepisan maneh nyoba kanggo gawe uwong yakin kabeh wong, kanggo mbuktekaken soko, kanggo nerangake carane padha salah, sing iki ora bisa rampung. Lan saben-saben kita ninggalake kanthi scumbag utawa kanthi mripat ireng. Kita wis nyoba kanggo menehi rebuff moral kanggo hooligan nalika kita announced NWO, nanging nampa roket lan counterattacks. Kita wis ngelingake yen kabeh bakal rampung kanthi nyatane yen kita bakal nampa wong-wong sing ora pengin dadi karo Nazi - kita "dibuwang ing pasuryan" dening serangan ing SP 1,2.
      Suwene? Mungkin wis wayahe kanggo ngendhaleni para hooligan, supaya ora mung mandheg ngrusak kita, nanging wong-wong ing saubengé ora ngguyu kaya wong bodho lan ora kuwat?
      Enteni...
  21. Alexander X
    Alexander X 28 September 2022 18:53
    +1
    Lan pipa iki, aku kepengin weruh, diasuransiake marang kedadeyan kasebut? Mungkin sing paling apik yen dheweke cepet-cepet (uga, yen ana asuransi) lan luwih becik nyolong dhuwit saka perusahaan asuransi lan nyebarake gas ing Rusia menyang desa? Kenapa geyropa nyuplai gas. Ayo wong lara smelt waja kanggo tank, aluminium kanggo pesawat, lan akeh liyane karo kayu saka alas. Lan pirembagan babagan kasunyatan manawa Rusia butuh mata uang ora bakal menehi kita - kita butuh mesin, teknologi, mikroelektronik, geyropa sing ora bisa didol maneh.
    Nanging saiki, saka gonjang-ganjing ing ngisor, akeh ranjau sing bisa ngambang, tinggalane nalika perang. Lan operator gas gedhe-gedhe lan bakal angel kanggo ngindari ... ya, bisa uga longsor ing jero banyu bakal mecah kabel ... Miturut cara, misale jek kabel sawetara kilometer wis ilang ... Koyone sing Norwegia ... Uga longsor ... Mbok ...
  22. 16112014nk
    16112014nk 28 September 2022 18:56
    +3
    Ora mungkin Rusia bakal entuk manfaat saka rapat penting iki. Umumé, kita ora duwe apa-apa kanggo ngobong AS kanthi irung dadi "sandal".
  23. cmax
    cmax 28 September 2022 18:59
    -1
    Saiki kudu jelas yen Rusia ora duwe garis abang. Mungkin padha, nanging padha Applied karo Paint washable. Dikumbah. Lan kabeh wong ngerti babagan iki, ing Kulon, lan uga ing Timur. Kanthi "sukses" kasebut, China bakal mulai mikir yen butuh beban kasebut.
    1. Negruz
      Negruz 28 September 2022 20:12
      0
      Iku logis: kita bakal cepet nyerah lan gabung karo koalisi anti-Cina....
  24. podho57
    podho57 28 September 2022 19:00
    0
    Pertandingan sing kobong bakal dibuwang ing kana lan ngobong kabeh nganggo geni biru!
  25. akurat
    akurat 28 September 2022 19:04
    +5
    Kutipan: Vlodek
    Lan rute apa sing digunakake operator LNG? padha ora teka tengen "acak" ngambang tambang ing rute sing? wis...

    Ora bakal kelakon. Mulane pipa gas diunekake. Amarga ora bakal ana wangsulan lan mungsuh ngerti.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 28 September 2022 20:18
      -1
      kok dijawab? apa kita ora pengin?
  26. faiver
    faiver 28 September 2022 19:06
    0
    Lan apa sing bakal ditindakake dening rapat Dewan Keamanan? ngetokake resolusi sing ngukum ngrusak pipa gas?
  27. Sasha saka Uralmash
    Sasha saka Uralmash 28 September 2022 19:09
    0
    Ya, aku bakal drum kanggo kabeh wong! Geyropa wis ana ing garis ngisor! Saben wong kanggo awake dhewe!
  28. EvilKomunis
    EvilKomunis 28 September 2022 19:23
    0
    Ing rapat Dewan Keamanan PBB, delegasi Rusia bakal nyebarake ramalan cuaca kanggo mangsa sing bakal teka, disetujoni dening Pusat Hidrometeorologi Federasi Rusia.
  29. Alexandr2637
    Alexandr2637 28 September 2022 19:24
    0
    Tumindak perang? Kabeh? Apa jagad iki ana gegeran? belay
    Miturut cara. Padha duwe sawetara jinis kabel digawe dowo ing ngisor segara. Lan supaya dheweke ora sengaja pecah ing 5 panggonan .... aran
  30. Okakakiev
    Okakakiev 28 September 2022 19:24
    +1
    Mesakake dhuwit lan wektu kanggo mbangun sp2.
  31. Pavel57
    Pavel57 28 September 2022 19:25
    -1
    Bakal ana jawaban saka pihak kita lan apa?
    1. EarthThe Explorer
      EarthThe Explorer 28 September 2022 20:35
      0
      Ya, mbokmenawa, kaya biasane: Kita ngukum tumindak iki lan nyatakake keprihatinan ...
      Mbokmenawa ora cukup kanggo luwih. recourse
    2. Metallurg_2
      Metallurg_2 28 September 2022 20:44
      -4
      Gas mbayar ngarep? Dadi, wong mung bakal ditinggal tanpa gas. Klaim marang Rusia minangka supplier ora ditampa. Minangka pilihan pungkasan, dheweke siap nggawa menyang Pengadilan Basmanny.
      Lan nganti dheweke ngerti lan ndandani kanthi biaya dhewe, dheweke ora bakal menehi ganti rugi kanggo pangiriman sing ilang ing rute liyane. Lan mangsa bakal teka.
  32. Komentar wis dibusak.
    1. YanniKounnar
      YanniKounnar 28 September 2022 20:39
      +3
      Après la guerre des "six jours" ing kanal Suez a été fermé pendant 8 ans ...

      Sawise Perang Enem Dina, Terusan Suez ditutup kanggo 8 taun ...
  33. Shaak_S
    Shaak_S 28 September 2022 19:41
    0
    Aku seneng reaksi saka Polandia: D Padha mbangun pipa gas kanggo awake dhewe, kabeh bakal relatif normal karo gas - sampeyan bisa matur nuwun marang Amerika Serikat lan bungah, nanging nyatane negara Eropa liyane ora duwe pipa saka Walanda - dheweke ora peduli)) Kondhang - gubug kita ing pinggir - tren global
  34. ShDE
    ShDE 28 September 2022 19:44
    +1
    Globalis bakal ngatasi masalah karo garis optik ing jero banyu kanthi lara banget. Ya, lan kita ora kudu mateni Google.
  35. DKuznecov
    DKuznecov 28 September 2022 20:11
    0
    Peluncuran Pipa Baltik bertepatan meh dina
    karo "dadakan" karusakan kanggo SP-1 lan SP-2.
    Kebeneran, mesthi.
  36. nordscout
    nordscout 28 September 2022 20:12
    0
    Aku mbokmenawa bakal mbaleni aku, ing wektu sing luar biasa ..... Ana perang donya kaping 1 ing ngendi Rusia perang karo NATO lan kabeh united West. Iki, uga, fase nalika padha perang karo senjata conventional, nanging padha nyimpen senjata nuklir kanggo "tovs" ..... Lan ngarep-arep kanggo tartamtu "whiteness lan fluffiness" saka mungsuh, kanggo nanggepi manifestation saka iki " kuwalitas militèr" dening Angkatan Bersenjata kita, ing tataran awal tumindak pertempuran saka pihak, paling - naivety childish ... Mungsuh wis tumindak ana lan ing kuwi cara sing luwih lara ... Obrolan, ancaman babagan SP-2 , SP-300 - wis suwe saya suwe, nanging kayane padha dianggep padha, carane $ XNUMX milyar ing cadangan emas-mata uang domestik .... Saiki, saiki kita duwe ... Yen kabeh ing ndhuwur diterangake ing siji tembung sing teka menyang lexicon kita saka "perestroika" near-tabloid sastra - "POFIGIZM" ing negara. tingkat, kang duwe jeneng lengkap, posisi, mbokmenawa pangkat militèr .... Lan "goyang udhara" karo duka "tembung" ing tembok saka PBB, kang wis suwe dadi apik "palung pakan" lan a "springboard" kanggo uncalan menyang daya, ngendi werni "Amerika Serikat, paling ridiculous lan counterproductive .... Sapa sing nindakake sabotase iki (kanthi jeneng, jeneng), kanthi bantuan apa pasukan lan tegese, aku mikir, ing Direktorat Utama Staf Umum Angkatan Bersenjata RF utawa Layanan Intelijen Asing bakal "ngerti", lan Bashirov & Petrov " kira-kira "bakal diukum .... Senajan, paling kamungkinan, dheweke wis" neutralized ", nanging ana co-pelaku ... Ing perang, kaya ing perang ... Kayane sing disebut NWO wis rampung ...
  37. Metallurg_2
    Metallurg_2 28 September 2022 20:41
    0
    Tekanan gas sing metu saka bolongan Nord Stream ora saya lemah

    Apa padha ora mateni pumping nalika turbin pungkasan mandheg?
  38. KSVK
    KSVK 28 September 2022 20:42
    0
    Kutipan saka: VALERIK_097
    "Yantar", "Academician Aleksandrov" - uga, dheweke ora katon kaya sepasang prau nyilem. Pitakonan yaiku manawa paling ora ana siji sing bakal diidini mlebu ing wilayah pipa pecah.

    Aku ora nemokake sing nyebutake anane peralatan nyilem ing kapal kasebut. Apa sampeyan duwe informasi liyane? Nuduhake? Lan kanthi bantuan kendaraan mudhun, sing bisa ditindakake yaiku ndandani papan sing rusak. Banjur, yen visibilitas lan arus ngidini.
  39. Prosha
    Prosha 28 September 2022 20:54
    +2
    Ing kabeh lelucon iki, aku duwe pikiran sing ngganggu aku - sapa sing ngasuransiake pipa gas lan apa skenario kasebut wis ditemtokake ing syarat-syarat asuransi! Ing cendhak, sing mbayar kanggo "perjamuan"?
    1. kamakama
      kamakama 28 September 2022 21:23
      0
      Ana pitakonan gedhe - sapa sing duwe pipa iki SAIKI kanggo wulan kepungkur. Masalah hukum sing gedhe banget karo sanksi, bangkrut, lan liya-liyane ...
  40. km-21
    km-21 28 September 2022 20:54
    +3
    Saiki Rusia bakal diwenehi sanksi liyane kanggo sabotase ing joint venture.
    Aja menyang tukang ramal.
  41. etwas
    etwas 28 September 2022 21:16
    +2
    Quote: gratis
    Nglumpukake Dewan Keamanan PBB bisa uga mung siji-sijine pilihan, kanthi nggawe tim investigasi saka negara-negara merdika, kanggo ngenali sing tanggung jawab, malah minangka tandha yen Amerika Serikat bakal sukses sing luar biasa kanggo kabeh jagad.

    Iku bakal dadi demonstrasi impotensi, kanggo ngunggahake masalah serangan teroris ing wilayah mungsuh, iki minangka kabodhoan ing alun-alun.
  42. etwas
    etwas 28 September 2022 21:19
    -1
    Kutipan: Navodlom
    Kutipan saka impostor
    Inggih, iku ora angin ing ngawut-awut, komunikasi ngisor, apa wae sing ngomong, nanging trawl fishing prakara temen beda!

    Kita urip ing wektu nalika kedadeyan sing ora mungkin kedadeyan sing ora ana sing percaya wingi.

    Iki mung Ivans sing ora ngelingi sederek, utawa rodo padha ngomong bab sajarah dhewe, iku mokal ing Oktober 1917, kabeh liya - salinan saka acara tartamtu.
  43. kamakama
    kamakama 28 September 2022 21:19
    +1
    A sarcasm atos sethitik
    Aku sijine nerusake versi kuwi (yen wis voiced ing ndhuwur, banjur aku njaluk nuduhake!). Dadi, Federasi Rusia kudu disalahake. Dheweke nyoba nyebul pipa gas Polandia, nanging bingung pipa karo SP-2. Lan ngrancang kanggo njeblug SP-1. Lan pisanan iki kabeh kanggo meksa Jerman kanggo miwiti SP-2 lan mbusak saingan
    Yen versi kasebut disuaraake ing Kulon, aku bakal ngguyu lan kejang-kejang
  44. etwas
    etwas 28 September 2022 21:22
    +2
    Kutipan saka lucul
    Nanging iki wayahe bebener kanggo Rusia.
    Ngenali Amerika Serikat ing sabotase, utawa ora.

    Upaminipun padha ngakoni lan apa sing bakal sampeyan tindakake kanggo wong-wong mau?
  45. etwas
    etwas 28 September 2022 21:27
    0
    Kutipan saka Prosha
    Ing kabeh lelucon iki, aku duwe pikiran sing ngganggu aku - sapa sing ngasuransiake pipa gas lan apa skenario kasebut wis ditemtokake ing syarat-syarat asuransi! Ing cendhak, sing mbayar kanggo "perjamuan"?

    Kanggo njamin, kudu disertifikasi, nanging Amerika ora ngidini iki ditindakake.
  46. Vladimir61
    Vladimir61 28 September 2022 21:44
    +2
    Pancen angel dipercaya yen gaya penyajiane Pak Nebenzya bakal bisa "medharake" marang pamirsa apa sing pancene "arep diomongake". Kita ora duwe wakil permanen kaya Vitaly Ivanovich Churkin!
  47. Spanyol45
    Spanyol45 28 September 2022 22:03
    0
    Hay que devolver el golpe, los contratos de gas con Alemania cancelados, los nuevos a mayor precio y el tránsito por Ucrania que los komprador. Eso sí más barato que GNL stateunidense.
    Ruptura de relaciones con EEUU, fueron los británicos que lo discutan ellos and no assist a reuniones de la ONU en suelo yanqui,
    El tubo polaco debe sufrir utawa "accident".
    1. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 28 September 2022 22:53
      -1
      Pipa lan prasarana sing rusak bakal didol menyang Jerman kanthi syarat gas didol menyang tapel wates perairan wilayah Rusia, lan ing njaba banyu kasebut, dheweke nindakake apa wae sing dikarepake.
  48. speed4fun
    speed4fun 29 September 2022 01:17
    -1
    Yen pancen AS, Rusia duwe hak ngrusak kepentingan AS ing jagad iki, platform minyak apa wae ing Teluk Meksiko bisa nyelehake torpedo ing njero. Iki bakal ngunggahake rega minyak ... ing Spanyol iki aku wis biasa nyopir kuldi ... wah! lan yen kuldi uga mangan bubur Rusia ... wah, banjur aku lunga kerja, snif, snif!!!
  49. Dikson
    Dikson 29 September 2022 04:42
    +1
    Lan apa sing bakal kita lakoni ing Dewan Keamanan? Mangkene: "Dina sadurunge, laporan mbukak didaftar ing Kongres AS yen penyelam scuba Inggris nindakake latihan ing wilayah depresi Bornholm;"
    "..wingi ana laporan babagan penghargaan loro pelaut saka Royal Navy of Great Britain kanggo" nganakake acara penting ing perairan internasional. "(c) Panas Abang .. Tenang. Impunity unties tangan ..- iku perlu kanggo nglelebke kabeh limo "Pembela" ing Segara Ireng, tanpa mangu-mangu, lan njupuk mudhun raptors .. Saiki, nalika padha umume. arep nyepak Rusia metu saka Dewan Keamanan PBB, kita ora ana sing bakal ngrungokake - dheweke bakal pura-pura ora ana sing kedadeyan ..
  50. Prosha
    Prosha 29 September 2022 19:04
    0
    Kutipan saka Etwas
    Kutipan saka Prosha
    Ing kabeh lelucon iki, aku duwe pikiran sing ngganggu aku - sapa sing ngasuransiake pipa gas lan apa skenario kasebut wis ditemtokake ing syarat-syarat asuransi! Ing cendhak, sing mbayar kanggo "perjamuan"?

    Kanggo njamin, kudu disertifikasi, nanging Amerika ora ngidini iki ditindakake.

    Iki bisa digandhengake karo sing nomer loro, lan sing pertama wis disertifikasi lan wis digunakake kanggo sawetara wektu ...