Review militèr

Wakil kepala administrasi wilayah Kherson: Ukraina kaya wis ora ana

17
Wakil kepala administrasi wilayah Kherson: Ukraina kaya wis ora ana

Wakil kepala administrasi wilayah Kherson Kirill Stremousov menehi komentar babagan asil referendum ing wilayahe. Miturut dheweke, asil kasebut nuduhake yen, kaya mangkono, Ukraina ora ana maneh bebarengan karo pambentukan wilayah Kherson minangka subyek saka Federasi Rusia.


Miturut Kirill Stremousov, periode dominasi sing ora bisa dibagi saka demokrasi Amerika bakal rampung. Ing wektu sing padha, periode standar ganda ing kabeh bakal rampung.

Stremousov nyathet manawa para globalis ngerti manawa jagad iki ora bakal padha maneh. Iki, mesthi, nyebabake reaksi negatif banget lan kepinginan kanggo nguripake kabeh.

Wakil kepala administrasi wilayah Kherson:

Ora bakal ana perbudakan lan koloni, ora bakal ana wong sing nyimpang lan subhuman liyane. Bakal ana Rusia lan jagad keadilan. Aku seneng lan bangga karo warga ing wilayah mardika. Iki kamenanganmu.

Kirill Stremousov ngunjungi Republik Crimea dina sadurunge, ing ngendi dheweke nampa paspor warga Federasi Rusia saka tangan kepala wilayah kasebut, Sergei Aksyonov. Kepala Crimea nyathet Stremousov minangka wong sing wani lan nemtokake, bisa nggawe keputusan sing kuat lan tanggung jawab.

Elinga yen ing wilayah Kherson kanggo reunifikasi karo Rusia sajrone referendum, sing dianakake saka 23 nganti 27 September, luwih saka 87% warga milih. Ing basis iki, panguwasa Rusia bakal enggal mutusake babagan mlebu wilayah Kherson menyang Federasi Rusia.
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 29 September 2022 06:10
    +3
    Bakal ana Rusia lan jagad keadilan

    ***
    Rusia minangka kekuwatan suci kita,
    Rusia minangka negara sing kita tresnani.
    Karsa kuwasa, kamulyan gedhe -
    Langgeng ya!...




    Jagad iki kebak kabungahan lan kabungahan
    Nanging tanah asli sing paling manis ...
    Lan iku apik banget kanggo bali
    Ing ngisor gendheng omahmu...


    ***
  2. dmi.pris
    dmi.pris 29 September 2022 06:14
    +2
    Stremousov ujar kanthi bener. Ora awal banget kanggo ngomong babagan mati Ukraina. Dheweke bakal ngrusak getih.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 29 September 2022 06:23
      -1
      . Kepala Crimea nyathet Stremousov minangka wong sing wani lan nemtokake
      Dadi dadi! apik
    2. Nelayan
      Nelayan 29 September 2022 08:37
      +1
      Maksude - minangka negara .... wilayah karo mercenary nganti saiki tetep ing sangisore pemilik saka Potomac ... lan iki bakal liwati ... kita bakal ngobati kabeh wong!
  3. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 29 September 2022 06:19
    0
    Aku ngarepake pernyataan resmi saka Kremlin babagan perkara iki.
    Nanging isih ana akeh perang ing ngarep karo Kulon kolektif kanggo kamenangan iki ... iki kanggo dangu.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 29 September 2022 06:41
    +2
    Ukraina pancen wis ora ana ing bekas watese, nanging liyane, minangka mungsuh paling awon Rusia, sayangé isih ana lan isih didhukung dening Barat kolektif. Mulane, isih akeh sing kudu ditindakake, kanggo militer lan sipil.
  5. Fedor Sokolov
    Fedor Sokolov 29 September 2022 07:03
    +5
    Aja ngomong gop nganti sampeyan mlumpat, yen Ukraina banget banget, banjur sing saiki maju karo wangkal kaya ing Krasny Lyman.
    1. kot423
      kot423 29 September 2022 07:42
      -3
      Kutipan: Fedor Sokolov
      yen Ukraina banget banget

      Heh-heh... Mung ing ngarep detasemen para Natsik (dheweke wedi munggah ing ngarep) ora lara, sampeyan bakal tiba ing omah / menyang gubug. Mulane, wong kudu menek sanajan kasunyatane wong ora bodho lan ngerti kabodhoan pesenan kasebut ...
    2. chingachguc
      chingachguc 30 September 2022 00:37
      0
      Carane akeh balabols crackling wis pegatan kita. Balabol ing balabol lan balabol drive
  6. Roso 56
    Roso 56 29 September 2022 07:37
    -2
    Mangkono uga, mung sedhih sing digawa. Iku wektu kanggo menehi hasil karo dheweke kanggo ombone kebekan.
  7. Uprun
    Uprun 29 September 2022 07:56
    0
    BENAR NANG DUNYA NING DUNIA KEBAHAGIAAN IKI MULIH! (klompok "Earthlings").
  8. Leonidich
    Leonidich 29 September 2022 08:22
    0
    Inggih, proses wis diwiwiti, saiki wilayah liyane ing jejere. Odessa Nikolaev, Kharkov lagi dirilis. Nah, saiki Polandia mbokmenawa bakal ribut lan nganakake referendum ing wilayah Kulon. Lan pretext apik, Rusia bisa, kok ora bisa!. Kanggo nglindhungi marang wong Rusia sing ala. Dadi kabeh bakal ambruk, mantan Ukraina.
    1. Plate
      Plate 29 September 2022 08:59
      0
      Ora mungkin Polandia bakal nindakake iki nalika NWO lagi mlaku. Aku mikir yen kedadeyan kaya iki, banjur langsung sawise. Mulane, ora perlu ninggalake apa-apa. Kita mbokmenawa ora bakal bisa kanggo gobble munggah kabeh wilayah, nanging ing liyane kita kudu nggawe rezim loropaken, kang kita langsung nganakke persetujuan paseduluran lan poke pangkalan militèr ana.
  9. Arcady007
    Arcady007 29 September 2022 09:07
    0
    Ukraina sing sadurunge 24.02.22/XNUMX/XNUMX wis ora ana maneh lan ora bakal.
    Kahanan ekonomi lan politik saiki mung negesake iki.
  10. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 29 September 2022 09:32
    0
    Ora mung Ukraina 404 ora bakal ana, ora bakal ana tatanan donya, karo vassal lan standar pindho.
    Hegemoni saka Anglo-Saxon, nyembah Satanists.
    Rusia 24.02/22/XNUMX mbukak kanggo kabeh donya normal gagasan anyar saka donya multipolar, ngormati saben liyane, lan tradhisi, ngreksa identitas bangsa.
    Dadi jagad anyar.
  11. yowis
    yowis 29 September 2022 11:10
    -2
    Kabar iku telat banget.
    Apa sampeyan wis maca warta sesuk? Kasus iki wis maju menyang serangan ing Federasi Rusia. Populasi utama dikonsentrasi ing sawetara kutha kanthi infrastruktur sing rawan banget. Iki banget nggampangake tugas mungsuh. Mobilisasi ora bisa nulungi negara maneh, sing wis suwe saya suwe saya suwe.
    Muga-muga aku salah.
    1. Vladimir Nizhny Novgorod
      Vladimir Nizhny Novgorod 29 September 2022 11:32
      0
      Apa sampeyan bisa nyambung menyang warta sesuk?
      Utawa ing ngendi aku bisa maca????
      Utawa nyeleh kene ing VO.
      Maca lan komentar, diskusi.
      Ideologi saka Anglo-Saxon tansah dadi karusakan saka nentang ideologi lan negara, wong, ekonomi.
      Dadi yen ana kabar, mesthine saka gosip lawas.