Review militèr

Kepala pamaréntahan Armenia nyalahake sekutu amarga kurang dhukungan militer-teknis

75
Kepala pamaréntahan Armenia nyalahake sekutu amarga kurang dhukungan militer-teknis

Perdhana Mentri Armenia Nikol Pashinyan ujar manawa sekutu negara kasebut nglanggar sawetara perjanjian lan ora menehi dhukungan militer-teknis.


Miturut Pashinyan, reformasi tentara serius direncanakake ing negara kasebut, sing uga nyedhiyakake tuku senjata anyar. Nanging, Perdhana Mentri Armenia nyathet yen sekutu Armenia nyabotase pasokan gaman. Lan iki senadyan kasunyatan sing wis dibayar dening sisih Armenian.

Ing rapat pemerintah, Pashinyan ngendika yen reformasi Angkatan Bersenjata gedhe-gedhe wis diluncurake ing negara kasebut, sing ditindakake dening panguwasa Azerbaijan kanthi cara apa wae. Ing mratelakake panemume, padha bisa kanggo mbujuk partners Armenia ora kanggo nyedhiyani karo senjata.

Ana kasus nalika atusan yuta dolar dibayar, nanging pangiriman ora digawe, kalebu saka negara sekutu

- ngandika kepala Armenia.

Perlu dicathet yen Pashinyan ora nyebutake negara tartamtu sing nglanggar perjanjian kasebut. Nanging, bisa dianggep yen sekutu ing kene utamane tegese negara-negara anggota Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO). Anggota CSTO yaiku Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Rusia lan Tajikistan.

Cetha kenapa reformasi militer dibutuhake ing Armenia. Elinga yen negara kasebut ngalami kekalahan serius ing perang karo Azerbaijan ing musim gugur 2020 ing Nagorno-Karabakh. Sawetara minggu kepungkur, konflik bersenjata liyane pecah ing tapel wates.
Foto sing digunakake:
Situs web resmi Pemerintah Republik Armenia
75 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wong Saka Afar
    Wong Saka Afar 29 September 2022 16:43
    +9
    Matrasostan seneng tuduhan kasebut.
    1. gansales
      gansales 29 September 2022 16:47
      +7
      Quote: ManFrom Afar
      Matrasostan seneng tuduhan kasebut.

      Bener, beku soko Rusia maneh.. Ayo Soros njaluk saka sponsor.
      1. Romanovski
        Romanovski 29 September 2022 18:01
        -18
        ""... Ayo Soros nyuwun marang sponsore ...."
        ----'
        Ngendi sampeyan maca dongeng babagan Soros lan Pashinyan iki???? Ora ing Baku dening sembarang kasempatan ?? Lan sapa sponsor sampeyan?
        1. gansales
          gansales 29 September 2022 18:14
          +4
          Kutipan saka Romanovski
          ""... Ayo Soros nyuwun marang sponsore ...."
          ----'
          Ngendi sampeyan maca dongeng babagan Soros lan Pashinyan iki???? Ora ing Baku dening sembarang kasempatan ?? Lan sapa sponsor sampeyan?

          Azerbaijan uga salam karo aku karo memungsuhan hehe
          Sampeyan lagi diadu karo ala Rusia! Lan kita kudu terus-terusan narik sampeyan .. Soros Erdogans Bidens, lsp. Kita wis cukup! Mateni saben liyane, nanging ora ngrugekake Rusia lan kapentingan kita ..
          Sanalika Rusia wiwit ngalami masalah, sampeyan langsung miwiti nembak siji lan liyane lan bengok-bengok ing saindenging jagad kanggo nylametake ..
          Iku ora nganti sampeyan saiki, lan kita lagi nyekeli divisi ana.
          1. Romanovski
            Romanovski 29 September 2022 19:25
            -13
            Kurangi nada lan tenang Hansales ... Armenia ora nate nyerang sapa wae lan masalah sampeyan (lan masalah wong kaya sampeyan ...) yaiku sampeyan ora nggatekake iki lan ora pengin nggatekake ... sampeyan bakal ngomong kanthi nada sombong karo punk ing latar mburi omah sampeyan ...
      2. penyu
        penyu 29 September 2022 19:17
        +3
        Dheweke rada kikuk. Ana anggota liyane ing CSTO, supaya dheweke rembugan karo Tokayev.
      3. Nelayan
        Nelayan 29 September 2022 20:17
        +4
        setuju! paling kamungkinan, kondisi gencatan senjata ing bagean Azerbaijan ana mandhek saka militarization saka Armenia (kang adil ing bagean saka pemenang nyata) lan pihak nepaki kondisi, nanging Pashinyan, kaya sorosyatnik vile, mbabarake kahanan perjanjian rahasia, dheweke ateges tegese. Kaping pisanan, Pashinyan kudu nggerakake lan nyengkuyung rakyate kanthi ngumumake hukum militer ... nanging tujuane konflik kasebut ora kanggo menang, nanging kanggo netepi perintah AS kanggo nyurung rasa sengit marang wong loro iki marang Rusia.
      4. 30 ing
        30 ing 29 September 2022 20:35
        -1
        Kutipan saka gansales
        Quote: ManFrom Afar
        Matrasostan seneng tuduhan kasebut.

        Bener, beku soko Rusia maneh.. Ayo Soros njaluk saka sponsor.

        Sorososyats sing didilat mburi mumi Pelosi dadi sumorot saiki, apa sing dikarepake saka Rusia? Dadi, teka kanggo ndilat Matvienko kanggo sumorot sarwa, nyuwun pangapunten saka Shoigu karo busur, nggawe hadiah V, V, P, ing wangun ngurangi kedutaan Besar Amerika ing Yerevan kanggo wong telu, menehi botol Ararat KVVK ... satus liter Lavrov .. Lan bisa uga, bisa uga ora banjur ayo kang katon ing prilaku luwih ....
    2. SaLaR
      SaLaR 29 September 2022 17:41
      + 16
      Bangun Rusia.. Kita kudu nulungi sedulur-sedulur Armenia.. Kita kabeh menyang pasar bebarengan... lan mbantu wong-wong Armenia lunga mbela tanah air... Wong-wong Armenia ditimbali ibune.. Ayo padha nulungi Armenia. ombenan
      1. gansales
        gansales 29 September 2022 18:19
        +1
        Kutipan saka SaLaR
        Bangun Rusia.. Kita kudu nulungi sedulur-sedulur Armenia.. Kita kabeh menyang pasar bebarengan... lan mbantu wong-wong Armenia lunga mbela tanah air... Wong-wong Armenia ditimbali ibune.. Ayo padha nulungi Armenia. ombenan

        Iki carane sampeyan kudu bantuan lan kanggo dangu! Lan banjur mung nyimpen Rusia lan menehi dhuwit .. Lan kita sapisan perdagangan.

        Oh Rusia jiwa sing apik ..
    3. ramzay21
      ramzay21 29 September 2022 18:05
      + 17
      Kanggo sawetara alasan, "sekutu" ora ndhukung Rusia karo Abkhazia, utawa karo Ossetia, utawa karo LDNR, lan malah ing Februari, pasukan "sekutu" utawa bantuan karo senjata utawa dhukungan ora katon. Nanging kabeh ora kelakon ing siji arah, lan pemilik Pashinyan lenggah ing kutha padha karo pemilik saka Zelensky.
  2. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 29 September 2022 16:44
    + 16
    Pashinyan iku goroh lan mung mbenerake awake dhewe lan ora gelem netepi kewajibane marang Azerbaijan.

    Napa dheweke ora ujar sapa lan apa kontrak khusus sing ora ditindakake?

    Kaya ing perang Nagorno-Karabakh, tentara Armenia ora melu, nanging wong Armenia njaluk supaya Rusia nglindhungi Nagorno-Karabakh, sanajan Rusia tansah ngakoni minangka bagéan saka Azerbaijan.
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 29 September 2022 16:58
      + 13
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Pashinyan iku goroh lan mung mbenerake awake dhewe

      Nalika Presiden Azerbaijan tuku senjata, apa sing ditindakake Presiden Pashinyan? Bener, ora ana apa-apa. Dheweke mikir yen kabeh bakal ditindakake kanggo dheweke lan kanggo dheweke.
    2. Taimen
      Taimen 29 September 2022 17:46
      +5
      Druzhban, sampeyan ngerti, wuda. Dheweke ngajak kita menehi bojone marang pamane, lan awake dhewe (yaiku, kita) menyang wanita kanthi tanggung jawab sosial sing kurang. Freeloader. Apa sing ditindakake kanggo kekancan karo Rusia?
    3. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:05
      -19
      Aja nyritakake dongeng babagan Armenia lan Karabakh ing kene .... Kenapa Rusia ngakoni Karabakh minangka bagéan saka Azerbaijan, nanging ora ngakoni Donbass minangka bagéan saka Ukraina ??? Standar ganda??? Oh ya, aku ngerti - mbok menawa getihe wong Armenia kurang abang ....
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 29 September 2022 19:12
        + 11
        Kutipan saka Romanovski
        Lan kenapa Rusia ngakoni Karabakh minangka bagéan saka Azerbaijan,

        Amarga Armenia dhewe ora ngakoni Karabakh minangka bagéan saka Armenia. Dadi dingerteni?
        1. Romanovski
          Romanovski 29 September 2022 19:36
          -9
          Oh wis rampung! Cah wadon sing apik! Banget dingerteni, lan uga - licik lan sinis ...
          1. SKVichyakow
            SKVichyakow 29 September 2022 20:44
            +3
            Kutipan saka Romanovski
            Oh wis rampung! Cah wadon sing apik! Banget dingerteni, lan uga - licik lan sinis ...

            Kepala pamaréntahan Armenia tumindak sinis lan licik. Lan kita ora luwih akeh wong Armenia tinimbang wong Armenia dhewe.
      2. penyu
        penyu 29 September 2022 19:23
        0
        Yen loro-lorone konflik ora dadi untrained dening U.O., bisa padha wis sarujuk ing meh 30 taun? Bakal luwih gampang kanggo Federasi Rusia ngakoni Independent Artsakh tinimbang ngrebut salah sawijining partai - ana kuburan wong Armenia lan Azerbaijan ing kana.
  3. tihonmarine
    tihonmarine 29 September 2022 16:44
    + 10
    Nanging, bisa dianggep yen sekutu ing kene utamane tegese negara-negara anggota Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO).

    Ya, ora ana apa-apa kanggo ngambung karo Amerika lan ngethok buntut ing ngarepe. Iku wektu kanggo mangerteni yen "loro nggulung ing tangan siji ora menehi."
    1. gansales
      gansales 29 September 2022 16:49
      -1
      Kutipan saka tihonmarine
      Nanging, bisa dianggep yen sekutu ing kene utamane tegese negara-negara anggota Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO).

      Ya, ora ana apa-apa kanggo ngambung karo Amerika lan ngethok buntut ing ngarepe. Iku wektu kanggo mangerteni yen "loro nggulung ing tangan siji ora menehi."

      Ana cetha soko marang Rusia sing wis ngrancang maneh lan banget serius .. Ora tanpa alesan iki babi cilik Pashinyan howled Oh, ora tanpa alesan Vlad!
      1. tihonmarine
        tihonmarine 29 September 2022 17:03
        +1
        Kutipan saka gansales
        Iku ora kanggo apa-apa sing babi cilik iki Pashinyan howled Oh, iku ora kanggo apa-apa sing Vlad!

        Departemen Luar Negeri wis bengkong buntute. Kita ngenteni kelanjutan saka seri kasebut.
        1. gansales
          gansales 29 September 2022 18:23
          -2
          Kutipan saka tihonmarine
          Kutipan saka gansales
          Iku ora kanggo apa-apa sing babi cilik iki Pashinyan howled Oh, iku ora kanggo apa-apa sing Vlad!

          Departemen Luar Negeri wis bengkong buntute. Kita ngenteni kelanjutan saka seri kasebut.

          Sabenere Vlad wiwit ngomong .. Saiki Rusia ora perlu konflik iki .. Senajan, carane ngomong, saiki mobilisasi lan kita mung bisa nggunakake "Kaliber" saka Segara Kaspia lan sing lan iki (sing murub ing tapel wates) ..
          Kanggo nyebar ing arah sing beda-beda !!!
          Tangan Rusia ora diikat lan saiki kita nesu banget!
      2. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 29 September 2022 17:12
        +2
        Sing apik, ayo padha ngrampungake masalah dhewe, kita ora butuh
        1. gansales
          gansales 29 September 2022 18:33
          0
          Kutipan: Nastia Makarova
          Sing apik, ayo padha ngrampungake masalah dhewe, kita ora butuh

          Cukup sing sampeyan butuhake !!! Ora ana kasus sing ora bisa dikendhaleni .. Yen ora, pembantaian kaya ngono bakal diwiwiti lan Rusia bakal dibubarake maneh .. Kita wis ngalami iki luwih saka sepisan. prajurit
          1. penyu
            penyu 29 September 2022 19:27
            +1
            Bolt kulit shaggy kanggo ontran-ontran sing! Ayo padha njupuk maneh 30 taun ahead, yen padha krasa gatel banget.
    2. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:14
      -9
      ""'....Wah, ora ana apa-apa kanggo ngambung Amerika ... "".
      --------
      Aja ngowahi kasunyatan
      .... Armenia tumindak kanthi kamulyan lan kejujuran ing
      menyang Rusia lan CSTO .. ​​Nanging, iku Armenia sing bubar duwe pitakonan marang CSTO amarga kasunyatan sing sawetara ANGGOTA CSTO adol akèh senjata kanggo Baku lan saiki titik-blank ora sok dong mirsani agresi marang Armenia, nanging mung groan lan gasp karo concussions biasa ing udhara tugas kaya: Ayo Urip FRIENDLY .... Dadi, sawise kabeh, Armenia uga kanggo tentrem, nanging pitakonan logis muncul - kok Rusia tau ngajak Armenia menyang CSTO banget ?? Apa tegese lan fungsi CSTO??? Mung olah raga bebarengan lan pahargyan megah???
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. VyacheSeymour
            VyacheSeymour 29 September 2022 22:37
            +2
            Kutipan saka Romanovski
            Ngomong-ngomong, iki persis sing dikonfirmasi ing dina liyane, nalika delegasi CSTO sing dipimpin dening Zas point-blank ora weruh agresi Azerbaijan nglawan Armenia,

            Wedi marang Gusti, apa jenis agresi yen ora ana sing diakoni ing antarane subyek
            wates!!!
            ORA MILIH RUSIA, YAITU MUNDUR

            (((((((((
            Utawa sampeyan pengin aku menehi kene sawetara conto carane Rusia ing struktur internasional milih, ayo ngomong, ora ing sih saka Armenia ...?

            Apa dheweke mesthine? Masalah Armenia karo Karabakh ora ana gandhengane karo sheriff ...
            1. Romanovski
              Romanovski 29 September 2022 23:02
              -4
              ""... Wedi marang Gusti, apa jenis agresi yen ora ana sing diakoni bebarengan antarane subyek
              wates!!!..."".
              ----
              Bravo! Kaping pisanan: Kanggo kasunyatan manawa sampeyan eling marang Gusti Allah ing kene, mesthi bakal dijaluk ... Aja ragu-ragu ...
              Kapindho: kanggo kesimpulan Yesuit babagan tapel wates Armenia (diakoni meh kabeh jagad lan Rusia - KANGGO ...) - Sampeyan kudu kerja dadi pengacara nakal lan ora ana regane ...
              -------------------------------------------------- ------
              ""... Apa sampeyan kudu? Masalah Armenia karo Karabakh ora ana hubungane karo sheriff ... "".
              ----
              Lan sawise iku, Armenia uga kudu ngenali (utawa ora ngenali ...) Crimea ?? Sing kudu tak buktike karo kowe....
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Romanovski
                  Romanovski 30 September 2022 09:15
                  -1
                  Kayane sampeyan "informed" banget, lan kita kaya bajingan ...??? Dadi ndhuwur puser - piyambak
                  mung otak, nanging wong Armenia ora duwe otak ?? Kanggo sampeyan
                  informasi lan informasi saka wong kaya sampeyan - Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bubar nyatakake yen dheweke duwe peta nyata kanthi wates ing USSR lan ing Armenia dheweke kenal karo peta kasebut, ing ngendi ora ana enclave INTER-ARMENIAN. saka Azerbaijan saka tembung LENGKAP .... Kajaba iku - ana uga enclave Armenia ing Azerbaijan wiwit jaman USSR, supaya wong-wong kaya sampeyan bisa turu kanthi tentrem .... Loro-lorone ing Armenia lan ing Federasi Rusia, padha WELL. AWARENESS yen demarkasi lan delimitasi antarane Arm. lan Azerbaijan. --- soko (waca kene kanthi ati-ati .. wong pinter ...) Azerbaijan isih kudu BALIK sawetara wilayah Armenia sing ditawan BACK TO ARMENIA ....
                  1. VyacheSeymour
                    VyacheSeymour 30 September 2022 17:45
                    +1
                    Kutipan saka Romanovski
                    (waca kene kanthi ati-ati .. wong pinter ...) Azerbaijan isih kudu BALIK sawetara wilayah Armenia sing ditawan BACK TO ARMENIA ....

                    Lho, sapa sing padu? Tandatangani perjanjian perdamaian, banjur kita bakal ngomong ...
                2. Romanovski
                  Romanovski 30 September 2022 09:25
                  -2
                  ""... Mbuktekaken kanggo kula banjur nalika narik Armenia liwat kabeh globe ..."".
                  -----------
                  Iku bakal luwih apik yen sampeyan TARIK ing sirah soko banget tresnani kanggo sirah ....
                  1. VyacheSeymour
                    VyacheSeymour 30 September 2022 17:47
                    0
                    Kutipan saka Romanovski
                    Iku bakal luwih apik yen sampeyan TARIK ing sirah soko banget tresnani kanggo sirah ....

                    Delengen kepiye ...- Ostap luwe lan nandhang sangsara ??? ((((((
  4. mmaxx
    mmaxx 29 September 2022 16:46
    +6
    Dadi ya. Armenia mbayar atusan yuta dolar. Kang dheweke ora duwe.
    1. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:16
      -6
      Ana .... Aja kuwatir ... Ing negara sing ora korupsi mesthi ana dhuwit ing anggaran ....
  5. Deso
    Deso 29 September 2022 16:47
    +2
    Perlu dicathet yen Pashinyan ora nyebutake negara tartamtu sing nglanggar perjanjian kasebut. Nanging, bisa dianggep yen sekutu ing kene utamane tegese negara-negara anggota Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO).
    Pashinyan duwe sekutu Amerika Serikat lan Soros. CSTO ora ana ing pinggir kene. Ya, kabeh wong ngerti babagan AS yen dheweke isih ngapusi lan scammers.
  6. renyah
    renyah 29 September 2022 16:51
    + 16

    Ngelingake? Crimea - kang? Sawise iku wis dibusak saka aspal, kang Azerbaijan dipencet. Apa sampeyan entuk bali?
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 29 September 2022 17:57
      +4
      Quote: Crispy
      Sawise iku wis dibusak saka aspal, kang Azerbaijan dipencet. Apa sampeyan entuk bali?

      Dadi kita nylametake Tokaev saka sirah kapak, sing dihukum dening Amerika Serikat lan Inggris.
      Lan saiki dheweke sregep dilat tumit Amerika ...
      Kita duwe sekutu kaya ing CSTO, apa sing bisa ditindakake?
    2. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:19
      -8
      Armenia uga disegel ing 1994 ... Kelalen ??? Lan kasunyatan manawa Rusia lan Belarus nyedhiyakake senjata kanggo Baku nganti pirang-pirang milyar - uga lali ????
  7. roket757
    roket757 29 September 2022 16:54
    +5
    Kepala pamaréntahan Armenia nyalahake sekutu amarga kurang dhukungan militer-teknis
    mbokmenawa saben bangsa, kanggo edification, diwenehi kepala kuwi!
    Sampeyan kudu nggawe kesimpulan sing bener, yen ora bakal tetep tanpa wates.
  8. Negruz
    Negruz 29 September 2022 16:59
    0
    Ana kasus sing mbayar atusan yuta dolar, nanging pangiriman ora ditindakake, kalebu saka negara sekutu

    Frasa iki bisa ateges Pashinyan mrentah senjata sing regane $ 300 yuta, sing $ 299 yuta persediaan ditundha, umpamane, dening Prancis, lan $ 1 yuta dening Belarus ....

    Ing "game" ing tembung lan istilah terus kabeh taun sadurunge wiwitan gelut ing Karabakh ....
    Kepiye pungkasane - kabeh wong ngelingi ....

    Dadi ora suwe "koridor" bakal dipecah dadi Nakhichevan ....
    hi
    1. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:20
      -5
      Apa sampeyan pracaya marang tembung sampeyan dhewe? Kok nyalahke karo sirah sing lara sehat???
      1. Negruz
        Negruz 29 September 2022 18:26
        0
        Kok nyalahke karo sirah sing lara sehat???

        Sapa sing sehat?
        aran
  9. paul3390
    paul3390 29 September 2022 17:00
    +8
    Nanging dheweke ora ngerti apa-apa ing wektu iki - sekutu-sekutune kaya-kaya ora bisa ngalahake dheweke? Aku nemokake wektu kanggo puff munggah .. Tunggul iku cetha - Universe revolves eksklusif watara Armenia .. Gusti Allah pareng saka kuwi "kanca" ...
    1. suhorukofal
      suhorukofal 29 September 2022 17:59
      +2
      Kutipan saka paul3390
      Aku nemokake wektu kanggo pipis.

      Nalika dhawuh kanggo vyzhivatsya banjur lan vyzhivatsya. Sanalika Rusia duwe masalah, perlu kanggo "menehi pitulungan" kaya iki. Nalika kanca nglawan mungsuh nganti mati, wektune kanggo ngeling-eling babagan rekaman video sing ora dibalekake ing kelas lima lan dibuwang menyang srengenge kanthi pretext iki. Aku bungah sing ana conto pantes ing pasuryan Serbia Serbia, kang umume diubengi lan gumantung ing negara NATO, nanging malah ing paling piye wae nyoba kanggo ndhukung Rusia, malah ing tingkat residents biasa. Lan sekutu kasebut mung bisa nguwuh "Rusia, tulung!
      Mati dhewe, nanging tulung kita, bajingan"
    2. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 20:08
      -5
      ""... Semesta revolves mung watara Armenia.. Gusti Allah pareng saka kuwi" kanca "....." "".
      ----------------------------------------
      Persis?? Panjang pikire??? Nanging Armenia (mayoritas wong ... SUPPRESSIVE ,,,) wis SELALU lan ing endi wae dadi kanca Rusia ... Lan saiki - ing Armenia, PALING WONG simpati karo Rusia .... Nanging, ing wong Armenia duwe claims marang sawetara anggota saka CSTO, sing, konco mburi Armenia, lan dening cara - LONG sadurunge Pashinyan rawuh - didol (lan sade saiki ...) kanggo Azerbaijan jumlah ageng senjata nyerang, lan ing podo karo karo iki, karo dipikir pinter, padha ngomong bab tentrem ing Transcaucasus .... Kajaba iku, sekutu Armenia ing CSTO - padha ora bisa ngerti (ora naif sawise kabeh ...) sing senjata iki digunakake lan isih bakal digunakake Mlawan Armenia (sekutu ing CSTO) .... Kepiye sampeyan pengin ngerti iki ??? Pendapatan kanggo anggaran Federasi Rusia lan Belarus saka adol senjata ing Baku luwih penting tinimbang kapentingan Armenia lan luwih larang tinimbang getih Armenia ??? Aku ora bener??? Apa Armenia nindakake banget marang Rusia sing 15 taun kepungkur (aku mbaleni - Pashinyan, supaya ora tresna dening sampeyan lan kula banget - banjur iku ora ON THE HORIZON ...) sakperangan alesan wiwit sade senjata kanggo Azerbaijan nglawan Armenia ?? ?? Mbokmenawa, Armenia uga kudu sinau carane tumindak marang Rusia, kaya sing ditindakake Georgia ing sawijining wektu lan saiki Ukraina, supaya Rusia wiwit ngormati ... ??? Nanging, nyatane, untunge, mayoritas wong Armenia ora bakal bisa ngangkat tangan marang prajurit Rusia lan ora bakal nindakake apa-apa marang Rusia ... Amarga Rusia lan Armenia duwe sejarah heroik gabungan sing dawa banget lan ana Kamenangan Agung liwat mungsuh umum ... Tangi ing pungkasan!
      [tengah]
      -------------
      Kita nambahake dhaptar iki 14 Pahlawan Armenia saka USSR saka dhaptar Georgia SSR lan 28 Pahlawan Armenia saka USSR saka dhaptar Azerbaijan SSR ..... Miturut nomer Pahlawan USSR lan pimpinan militer minangka a persentasi populasi Armenia nalika taun 1941 (siji setengah yuta warga ... total ...) - Armenia ora padha sanajan ing USSR ... Iki dicathet ing sumber militer Soviet ...
      1. paul3390
        paul3390 29 September 2022 20:41
        +3
        Ya, aku ngerti - kaya wong Armenia sing paling keren. Lan apa, ing kasunyatan, kita kudu kanggo sampeyan, lan ora kanggo Azerbaijan? Wallpaper sampeyan - tilas Republik Sosialis Soviet, wallpaper - kesel kita luwih elek tinimbang lobak pait ing kutha-kutha kita, wallpaper - entuk karo showdowns, ngiyanati lan dobel dealing. Napa kita mung kudu ngadeg kanggo sampeyan? Lan ing umum kanggo njaluk menyang masalah? Yen sampeyan dhewe - luwih seneng ora mlebu, lungguh ing kutha-kutha tinimbang mbela tanah air sampeyan? Azerbaijan - paling ora dheweke ora mbutuhake kita perang tinimbang dheweke ..
        1. Romanovski
          Romanovski 29 September 2022 21:48
          -5
          Apa dobel urusane wong Armenia??? Pengkhianatan opo??? Apa sampeyan ngomong babagan? Wong-wong Armenia sing pengin njagong ing Rusia iku bisnis reged. Senajan ana akeh sing bali saka Rusia menyang Armenia lan perang ... Ana akeh wong, lan yen ora duwe bathi kanggo sampeyan lan wong kaya sampeyan kanggo kelingan kasunyatan kuwi, banjur iki masalah sampeyan ... Kabeh padha, para deserters ora ana gunane ing mentalitas - - ing Armenia dhewe ora bakal ... Dheweke uga saiki mlayu saka Rusia (sayange) saka mobilisasi kanggo NWO ... Lan apa iki ??? Dadi adhedhasar iki - kita kudu baris kabeh Rusia ing sikat padha??? Tenang ... wong Armenia tansah bisa perang lan wis perang nglawan penjajah suwene sewu setengah taun, lan sawise nampa Kristus 1700 taun kepungkur-- ARMENIA ORA MENYERANG SING SING WILAYAH ... Lan persahabatan karo Rusia wiwit. mung 200 taun kepungkur .. Wong Armenia ora njaluk syafaat lan luwih-luwih, wong Armenia ora bakal tau njaluk wong liya perang kanggo awake dhewe, sanajan wong-wong Armenia dhewe berjuang banget kanggo Kamulyan Rusia lan ora mung ... Armenia pengin jujur ​​​​lan hubungan terbuka ing CSTO yen kedadeyan 5 negara mlebu CSTO ... Sawise kabeh, ora ana sing meksa Rusia nggawe CSTO lan Armenia, uga Rusia dhewe diundang menyang CSTO ... Betul??? Lan carane sampeyan pengin ngerti kasunyatan unsightly sing konco mburi Armenia CSTO nguatake Azerbaijan karo senjata, lan saiki ora sok dong mirsani agresi titik-kosong Azerbaijan (Turki ... bener) marang Armenia ??? Kanthi biaya kapentingan lan tanah Armenia - Rusia ngrancang kanggo nyenengake lan nenangake Turki sing ngelak getih (Azerbaijan), lan gawe uwong yakin wong Armenia yen dheweke kudu menehi apa maneh marang TANDEM TURKI supaya ora miwiti perang Rusia-Turki sing anyar. ??? Ora ana maneh sing kudu diwenehake marang Armenia, amarga wis menehi 7 wilayah ing sekitar NKR menyang Azerbaijan ... Ora cukup ??? Sedulur-sedulur Armenia - kenapa sampeyan balking ??? Akhire menehi Turki (Azerbaijan) setengah saka Armenia supaya padha "tenang" !! Apa dheweke menehi tandha ing Armenia? Kanggo apa lan kanggo apa? Ayo Rusia ngerti yen malah ngidini fantasi kasebut, kaya-kaya tiba-tiba tandem Turki bakal entuk ALL Armenia, mula ora bakal mandheg lan bakal katon ing Kaukasus Lor, banjur luwih lor ...
  10. Garris199
    Garris199 29 September 2022 17:03
    +3
    Apa wong Armenia ora nonton warta? Kita "sethithik" sibuk ing kene, yen ana.
  11. Pavel57
    Pavel57 29 September 2022 17:10
    +1
    Reformasi ora dibutuhake banget kanggo tentara, nanging kanggo administrasi negara kanthi wutuh.
  12. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 29 September 2022 17:16
    +1
    Dheweke ora mangan jaran. Iskander diakoni minangka gaman sing ora efektif, nanging dheweke dhewe ora nembakake rudal siji.. Soros kanggo mbantu sampeyan.
  13. Fon Elia
    Fon Elia 29 September 2022 17:17
    +1
    Sembarang pasokan senjata jinis serius bakal mandheg dening Azerbaijan. Ayo Armenia melu ing urusane kanthi tentrem. Padha ora ala ing kerajinan. Ora usah gelut karo tanggane.
    Tentrem kanggo kabeh wong. ✌️
    1. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:22
      -6
      Dadi, wong Armenia ora bisa duwe tentara, nanging bisa wong Azerbaijan ???? Pinter banget???
  14. 16112014nk
    16112014nk 29 September 2022 17:30
    0
    Lan apa Pashinyan nawarake kanggo bantuan Rusia ing paling murni simbolis ing NWO ing Ukraina ing paling sapisan?
    Aneh, nanging ora tau.
    Dadi apa pratelan kasebut?
    1. taiga2018
      taiga2018 29 September 2022 18:00
      +1
      Kutipan: 16112014nk
      Lan apa Pashinyan nawarake kanggo bantuan Rusia ing paling murni simbolis ing NWO ing Ukraina ing paling sapisan?

      Ayo, ing NWO, Armenia bisa uga menehi pitulungan ing Suriah, utamane amarga ana akeh wong Armenia sing manggon ing kana, mula ana kesempatan gedhe kanggo mbantu kita lan sanak keluarga.
    2. Romanovski
      Romanovski 29 September 2022 18:24
      -5
      Ora ana keluhan ... Mung keluhan babagan kasunyatan sing ditindakake dening CSTO sing ora adil ing hubungane karo SEKUTU ing CSTO (Armenia) nalika dheweke ngedol senjata akeh kanggo Baku nglawan ARMENIA ....
  15. VasyaRules
    VasyaRules 29 September 2022 17:31
    +3
    wong Armenia kaya biasane. Negara maneh teka karo roti jahe, dheweke siap menehi meh kabeh roti pita. Maneh, iki kabeh nganti vektor sabanjure pangembangan hubungan. Nanging, apa ngagetake iku nyoba kanggo saiki soko, ngapura kita piyambak ing CSTO? Apa anggota liyane ora ngirim pasukan kanggo wong-wong mau, nuwun sewu, kita sibuk
  16. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 29 September 2022 17:54
    +1
    Aku ngomong sampeyan - Pelosi mung ora teka ...
  17. MVG
    MVG 29 September 2022 18:01
    +1
    Pelosi ngunjungi Armenia. Umumé, sampeyan wis bisa ngomong apa-apa liyane. Disengkuyung, janji, nepuk pundhak. Lan dheweke seneng, drooling - "ing luar negeri bakal nulungi kita." Ana uga warta babagan Armenia: Dheweke tuku MLRS saka India. Dhuwite ujug-ujug saka ngendi, Zin?
  18. renyah
    renyah 29 September 2022 18:23
    0
    Kutipan saka Romanovski
    Armenia uga disegel ing 1994 ... Kelalen ??? Lan kasunyatan manawa Rusia lan Belarus nyedhiyakake senjata kanggo Baku nganti pirang-pirang milyar - uga lali ????

    Lan sapa sing nyengkuyung wong Armenia? Sade senjata kanggo loro-lorone iku kanggo njaga loro-lorone ing mriksa, ..... Yen sampeyan ora ngedol kanggo siji, bakal kontak mungsuh cetha lan banjur ora bisa maneh pengaruhe. Sampeyan lair wingi, utawa sampeyan ilang sirah lan ora njahit maneh ing rumah sakit? Sampeyan ora ngerti bab prasaja kuwi.
  19. kok
    kok 29 September 2022 18:24
    +1
    Sorosenok, ngerti yen Federasi Rusia ora bakal nulungi saiki, melu provokasi, lan nalika dheweke entuk Lyulei, dheweke bengok-bengok menyang bantuan CSTO, supaya wong bisa metu saka iku. Pelosi njanjeni wong-wong mau nistyaks kanggo ngiyanati, amarga Prancis nate janji yen dheweke ngiyanati wong Turki.
  20. renyah
    renyah 29 September 2022 18:25
    0
    Kutipan: Peter_Koldunov
    Quote: Crispy
    Sawise iku wis dibusak saka aspal, kang Azerbaijan dipencet. Apa sampeyan entuk bali?

    Dadi kita nylametake Tokaev saka sirah kapak, sing dihukum dening Amerika Serikat lan Inggris.
    Lan saiki dheweke sregep dilat tumit Amerika ...
    Kita duwe sekutu kaya ing CSTO, apa sing bisa ditindakake?

    Lan nindakake kaya AS. Nggawe lam kontrol. Supaya dheweke tansah duwe apa-apa. Salah siji ngalahake liyane ing pasuryan, banjur liyane - karo iki.
  21. ngelawan28
    ngelawan28 29 September 2022 18:31
    -2
    Ana kasus nalika atusan yuta dolar dibayar, nanging pangiriman ora digawe, kalebu saka negara sekutu
    Pashinyan diangkat dadi peran Zelensky?! keprungu
  22. yuta
    yuta 29 September 2022 20:10
    +1
    Perlu dhukungan?
    Aku bakal ngundang wong Armenia saka Rusia, ana yuta wong ing kene.
  23. ASM
    ASM 29 September 2022 20:11
    0
    Ya, para soros wis suwe manggon ing kana lan Pashinyan mung ora ngomong apa-apa. Inggih, kita ora bakal nanggepi Soros. Kajaba kanthi cara sing negatif banget.
  24. Sersan
    Sersan 29 September 2022 20:42
    0
    Nikol, kenapa Armenia butuh senjata anyar? Kanggo miwiti agresi anyar marang Azerbaijan? Apa Yerevan isih mikir yen Baku bakal ngidini para revanchists Armenia ngrebut tanah kita maneh?
  25. agoran
    agoran 29 September 2022 21:05
    +1
    Pashinyan njupuk kabeh wong Armenia saka Federasi Rusia.
    Nyuwun pangapunten pendanaan wong Armenia saka AS
    Ana apa masalahe?
  26. mangsa
    mangsa 30 September 2022 08:26
    +3
    Sekutu ngakoni Crimea? Referendum? Didhukung SVO? Dheweke nundhung kabeh roh jahat saka wilayahe, apa sing ana ing kono?
    ora ? Nah, ora ana uji coba.
    1. gafovec
      gafovec 1 Oktober 2022 01:28
      0
      Aku setuju. Nanging ana alangan karo Crimea. Perusahaan lan perusahaan NEGARA kita ora kerja ing kana. Kepiye carane kita pengin diakoni Crimea minangka Rusia saka "sekutu".
  27. DeGreen
    DeGreen 30 September 2022 12:14
    +1
    Diaspora Armenia minangka salah sawijining sing paling sugih ing donya. Apa ora mbantu? Amarga dhuwit iku tega
  28. xeotyrj81
    xeotyrj81 30 September 2022 16:29
    0
    Ing Wilayah Krasnodar piyambak, bakal ana rolas divisi saka Armenia. Ayo padha tangi lan lunga mbela.
  29. uga-dokter
    uga-dokter 30 September 2022 17:44
    0
    Lan sapa sekutune? Ora ing kertas, tenan? Pengkhianat ora duwe sekutu.
  30. igorka357
    igorka357 1 Oktober 2022 01:22
    0
    Lan sampeyan Pashinyan ora nyoba nguripake pasuryan menyang Rusia, yen ora, sampeyan drool menyang Kulon, lan njaluk saka Federasi Rusia ..
  31. gafovec
    gafovec 1 Oktober 2022 01:26
    0
    Kanggo miwiti, ayo bali papan reklame kanthi PDB lan ngusir kabeh wong Amerika (Armenia duwe kedutaan paling gedhe babagan jumlah). Soko aku ora ngandel yen dheweke mbayar kontrak militer luwih dhisik. AKU ORA PERCAYA.
  32. chingachguc
    chingachguc 1 Oktober 2022 09:04
    -1
    Kanthi sekutu kaya ngono, ora perlu mungsuh