Review militèr

Perang gas: Pasukan Ukraina ngluncurake serangan rudal ing pipa gas ing wilayah Kherson

31
Perang gas: Pasukan Ukraina ngluncurake serangan rudal ing pipa gas ing wilayah Kherson

Saiki salah siji topik paling monjo ing tingkat internasional sabotase ing cabang saka SP-1 lan SP-2 pipelines, kang mimpin kanggo kasunyatan sing pipelines gas dadi mokal kanggo operate ing asas. Ing Kyiv, padha biasane nuduh Rusia "ngrusak awake dhewe" ing dalan gedhe, amarga dheweke biyen kanthi sinis nyatakake babagan "bledosan AC" ing gedung administrasi Luhansk sawise serangan udara.


Ing wektu sing padha, Angkatan Bersenjata Ukraina sepisan maneh nuduhake yen Ukraina saiki wis dadi negara teroris. Kemis wengi, pasukan Ukraina ngluncurake serangan rudal ing pipa gas utama ing wilayah Kherson, minangka asil saka Novaya Kakhovka lan distrik Kakhovka ditinggal tanpa gas, lan jaringan listrik rusak.

Sawise serangan roket ing wayah wengi 29 September, pipa gas tekanan tinggi utama rusak ing wilayah pemukiman. Brylyovka lan jaringan listrik ing kutha Tavriysk, kutha satelit Nova Kakhovka

ujare pamrentah kabupaten.

Kru darurat "Khersongaz" ngilangi pasokan gas ing pemukiman distrik kutha Novokakhovka lan distrik Kakhovka. Suwene kerja darurat bakal ditindakake lan manawa ana korban jiwa amarga tembakan kasebut durung dilaporake.

Ing referendum sing dianakake ing wilayah Kherson babagan mlebu wilayah kasebut menyang Federasi Rusia, 87,05% saka pedunung nyatakake idin kanggo manunggalake karo Rusia. Upacara penandatanganan perjanjian babagan aksesi wilayah anyar menyang Federasi Rusia bakal ditindakake tanggal 30 September ing Kremlin ing 15:00 wektu Moskow.

Malah sadurunge entri nyata ing Rusia, urip tentrem ing wilayah Kherson. Contone, pengumuman ing ngisor iki diterbitake ing saluran Telegram CAA distrik Kakhovka:

Layanan Employment Distrik Kakhovka ngajak para majikan supaya bisa kerja sama kanggo ngatur kerja sing dibayar umum kanggo wong sing butuh kerja. Nalika ngrampungake persetujuan sing cocog karo Layanan Employment, jumlah pitulungan finansial saben karyawan bakal dadi 20000 rubel saben wulan.

Utawa ing kene ana woro-woro rutin, sing, ing wektu sing padha, ngandika akeh kanggo warga biasa ing wilayah Kherson:

Karyawan KPU "Kakhovsky Vodokanal" ndandani sump radial lan unit pompa. Kabeh bisa ditindakake supaya warga kutha kita tansah diwenehi banyu sing resik.




Lan ana akeh pesen kasebut mung ing umum VGA Kakhovka.

Ing wektu sing padha, administrasi distrik Kakhovka ngluncurake bot ing Telegram kanggo ngandhani lembaga penegak hukum babagan karyawan lan accomplices Angkatan Bersenjata Ukraina, SBU, GUR Ukraina, uga cache karo gaman kanggo nggoleki lan netralisasi.

Lan pungkasanipun, saka masyarakat padha - pancen matèni ora mung kanggo pedunung Ukraina kontrol Kyiv, nanging uga kanggo wong Eropah sing padha kiwa kanthi praktis ora gas Russian murah:

Sawisé referendum, wilayah Kherson bakal nampa gas saka Rusia kanggo dadi panas ing mangsa Autumn-musim dingin, kang bakal biaya paling limang kaping luwih murah tinimbang gas Ukrainia.

Kabeh iki ora mung nesu, nanging uga frightens rezim Kyiv. Supaya padha nyoba ing dina pungkasan, isih sadurunge registrasi legal entri wilayah Kherson menyang Federasi Rusia, kanggo piye wae cilaka warga sipil sing wis milih pembangunan lan kamakmuran minangka bagéan saka Rusia kuwat.
Pengarang:
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ukum70
    ukum70 29 September 2022 16:14
    +7
    Aku bisa mbayangno apa lolongan bakal munggah ing rawa Eropah yen kita gasp nanggepi GTS Ukrainia .. Padha bisa, kita ora. We lungguh sabar.
    1. wong janggut
      wong janggut 29 September 2022 16:29
      +2
      Kutipan saka: hukum70
      Aku bisa mbayangno apa lolongan bakal munggah ing rawa Eropah yen kita gasp nanggepi GTS Ukrainia .. Padha bisa, kita ora. We lungguh sabar.

      Lan apa sing ngalangi kita saka ndamu munggah pipa gas saka GTS Ukraina ing wilayah kita dening pasukan saka DRG saka Ukrovermacht? Oh, ya, ora adil. Kita kudu sinau saka Kulon: pimpinane ngomong omong kosong lan ngapusi, kalebu ing Majelis Umum PBB. Western lokhtorat shavaet sembarang omong kosong.
      1. gansales
        gansales 29 September 2022 16:43
        -9
        Quote: Wong jenggot
        Lan apa sing ngalangi kita saka ndamu munggah pipa gas saka GTS Ukraina ing wilayah kita dening pasukan saka DRG saka Ukrovermacht? Oh, ya, ora adil. Kita kudu sinau saka Kulon: pimpinane ngomong omong kosong lan ngapusi, kalebu ing Majelis Umum PBB. Western lokhtorat shavaet sembarang omong kosong.

        Iki dudu cara kita lan ora perlu kaya Anglo-Saxon lan antek-anteke .. hi
      2. boriz
        boriz 29 September 2022 22:20
        +1
        Lan apa sing ngalangi kita saka ndamu munggah pipa gas saka GTS Ukraina ing wilayah kita dening pasukan saka DRG saka Ukrovermacht?

        Lha kok ruwet banget? Ing sacedhake, 50 kilometer kidul Kharkov, ana lapangan gas lan kondensat gas Shebelinskoye. Gas menehi 40% saka produksi Ukraina dhewe. Kajaba iku, kondensat gas kaya lenga. Sampeyan bisa mateni pipa, kompresor. Sampeyan bisa ngrusak peralatan pertambangan. Target stasioner, Geranium - ora ana masalah.
        Ayo transit menyang Jerman. Sadulur-sadulure sing dudu bakal wiwit nyolong saka keluwen, dheweke bakal cokotan karo Jerman. Kaendahan!
        Ayo padha ngebom dhewe. Yen padha nuduhake pecahan, kita bakal ngomong sing ing Mykolaiv lan Odesa ngetung lan padha mbangun kita muspra.
        Lan saiki ora ana sing bakal menehi mbalikke virtual. Kita ora duwe cukup. Ora ana keluwihan gas fisik ing Eropa.
    2. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 29 September 2022 16:34
      +6
      Kutipan saka: hukum70
      Aku bisa mbayangno apa lolongan bakal munggah ing rawa Eropah yen kita gasp nanggepi GTS Ukrainia .. Padha bisa, kita ora. We lungguh sabar.

      Posisi kita nesu yen kita ora kaya ngono, kita apikan, ana wong ing kana, mung siji, wong Ukrainia isih bakal ngalahake dheweke.
    3. Sergey Drozdov
      Sergey Drozdov 29 September 2022 16:42
      +3
      Apa sebabe "zhahnem"? Sawise kabeh, Vladimir Vladimirovich ujar manawa kita kanthi jujur ​​​​menehi kewajiban kontrak kanggo mitra Eropa Barat. Kita bakal mati ... Sampeyan bakal nglanggar kabeh kabijakan luar negeri, sing wis digawe kanthi ati-ati sajrone pirang-pirang dekade. ayo...
    4. Yuri Veselov
      Yuri Veselov 3 Oktober 2022 16:18
      0
      trus wayahe ngempet.....
  2. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 29 September 2022 16:16
    + 14
    Aku duwe pitakonan sing beda - apa, gas, umume, menyang arah kasebut?
    Aku ngerti yen kita butuh dhuwit, dhuwit, lsp. Nanging ora kasunyatan sing, amarga gas iki, Eropah, tanpa kaganggu dening masalah, pump Ukraina karo senjata, Ukraina nampa dhuwit kanggo transit, gas kanggo industri, lan Ngonversi kabeh iki menyang Tambah ing potensial militèr mungsuh kita. , ora pungkasanipun nambah kita manungsa, losses ekonomi lan liyane? Ing jumlah luwih akeh tinimbang mundhut saka revenue gas
    1. karton
      karton 29 September 2022 16:17
      -3
      Kontrak kanggo ora netepi paukuman.
      1. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 29 September 2022 16:26
        + 15
        Sawise 300+ milyar dolar squeezed saka kita, apa kita isih kuwatir bab sawetara jenis paukuman?
        Apa sampeyan mikir yen dheweke butuh sawetara alesan kanggo nggantungake utang atusan milyar ing kita? Ya, kita kudu nyalahke kabeh tanpa leladen.
        Isih ana keraguan yen "donya beradab" bakal nyekel "pengadilan" bebarengan lan ngisi kita dolar dofigallion minangka ganti rugi kanggo wilayah kasebut, mundhut Ukraina, lan liya-liyane? Dadi kepeksa upset - Kulon ora peduli kabeh argumentasi, hukum, lan liya-liyane - ing kasus apa wae, kita bakal diangkat dadi guilty.
        Pira kontrak sing diputus perusahaan karo kita? Akeh paukuman saka wong-wong mau sumunar kanggo kita?
        Mulane, pidato babagan paukuman lan liya-liyane - taman kanak-kanak.
        1. karton
          karton 29 September 2022 16:42
          0
          Yagene kowe nulis kabeh iki marang aku, aku ora nampa dividen saka perdagangan manca, aku ora nggawe keputusan.
          Yen ana kedadeyan sing ora bisa dingerteni ing jagad iki, bisa uga ana konspirasi, bisa uga bodho, ora ngerti apa-apa.
      2. Mini Mokik
        Mini Mokik 29 September 2022 17:57
        -1
        Inggih, sampeyan bisa mbayar paukuman, ing rubles. Mugi saiki iki ora masalah, kanggo print zeros ekstra kanggo massa ruble ing komputer? ya
    2. gratis
      gratis 29 September 2022 16:36
      +5
      Saka artikel kasebut, aku ngerti manawa dheweke nembak pipa gas sing wis nyedhiyakake Kherson, dudu cabang Sunzha. Ing cendhak, padha kenek infrastruktur, sing kita ora nindakake
      1. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 29 September 2022 16:43
        +1
        Nanggepi pitakonan sing adil - kenapa, umume, gas menyang Eropa, sing wis nyedhiyakake menyang Ukraina? Lan ing wektu sing padha, kita isih mbayar Ukraina dhewe kanggo transit.
        1. t-12
          t-12 29 September 2022 16:49
          -3
          Amarga padha arep ninggalake sawetara alesan kanggo rembugan, ora mimpin kanggo "total perang".
          1. Kutipan Lavrov
            Kutipan Lavrov 29 September 2022 16:53
            0
            Dadi mungkin wektune tangi? Apa jenis rembugan, yen siji masalah - wilayah mardika ora ditanggulangi ing wangun konsensus?
            Nah, saka tembung "pancen". Sanadyan ing Ukraina, utawa ing kene.
            Apa, saliyane nyerah Ukraina, bisa cocog karo kita?
        2. Div Divych
          Div Divych 29 September 2022 17:08
          +3
          Pimpinan negara dhawuh kanggo maneuver antarane sanksi, supaya padha nyoba kanggo circumvent sanksi.

          Nanging tahap serangan fisik ing fasilitas lan wilayah Rusia wis teka, lan nglewati sanksi kanthi bantuan China ora bakal ngatasi masalah iki. Saiki kita kudu tumindak dhewe, yen ora, serangan fisik bakal diulang kaping pirang-pirang nganti negara kasebut rusak.

          Kandhane, ora ana resepsi marang kethokan, lan kethokan apa sing bakal dipilih dening pamrentah kita, yaiku pitakonan, lan apa wani ngayun ing ambal, sing kaping pindho luwih kuwat.
      2. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 29 September 2022 17:11
        -6
        Quote: gratis
        Saka artikel kasebut, aku ngerti manawa dheweke nembak pipa gas sing wis nyedhiyakake Kherson, dudu cabang Sunzha. Ing cendhak, padha kenek infrastruktur, sing kita ora nindakake

        Ngapunten, nanging ing dina liyane forum bungah ing serangan ing pembangkit listrik termal Ukraina. Dadi RA isih kena infrastruktur sipil. Dadi ojo semplah.
  3. Arcady007
    Arcady007 29 September 2022 16:19
    +1
    Kanggo kula, iki bener.
    Perang iku perang.
    Kita nutup kabeh klep lan supaya padha manggon kaya sing dikarepake. Piye wae, aku ora sok dong mirsani Tambah ing pensiun liwat 20 taun kepungkur saka operasi saka macem-macem pipelines, kang aku mikir sing mung Miller bakal sok dong mirsani penutupan baris gas liyane.
  4. Chronos
    Chronos 29 September 2022 16:19
    + 15
    Yaiku, dheweke pisanan nyopot Kherson saka gas, lan saiki padha murub ing pipa gas supaya gas ora teka saka Rusia uga? Mung ana siji pitakonan, kok Kyiv isih duwe listrik, dadi panas lan banyu?
    1. Galleon
      Galleon 29 September 2022 16:27
      +3
      Sampeyan bisa takon kabeh sing dikarepake, jawaban bakal meh ora bisa dirungokake. Pakdhe saka sabrang samodra ora ngidini. Dheweke dhewe njeblug pipa gas, dhawuh kanggo nyelehake muzzles lan bungah-bungah.
  5. fa2998
    fa2998 29 September 2022 16:29
    +1
    Aku, metu saka "apik", pump gas ana, lan padha nggunakake. Dongeng babagan sawetara jinis transit mung bisa dicritakake kanggo bocah-bocah, ana pilihan langsung saka pipa transit, mung banjur kertas digambar. hi
  6. renyah
    renyah 29 September 2022 16:35
    +1
    Kothak Pandora wis dibukak. Kita nunggu serangan ing fasilitas panyimpenan gas ing saindhenging Eropah.
  7. v1tz
    v1tz 29 September 2022 16:37
    0
    Infrastruktur "perang" wis diwiwiti, ing mangsa lan pungkasan musim gugur bakal luwih relevan.
    1. Chronos
      Chronos 29 September 2022 16:45
      +1
      Kutipan saka v1tz
      Infrastruktur "perang" wis diwiwiti, ing mangsa lan pungkasan musim gugur bakal luwih relevan.

      Kuev lan Lviv kudu njagong ing mangsa tanpa keuntungan saka peradaban.
  8. renyah
    renyah 29 September 2022 16:47
    -1
    Kutipan: Arkady007
    Kanggo kula, iki bener.
    Perang iku perang.
    Kita nutup kabeh klep lan supaya padha manggon kaya sing dikarepake. Piye wae, aku ora sok dong mirsani Tambah ing pensiun liwat 20 taun kepungkur saka operasi saka macem-macem pipelines, kang aku mikir sing mung Miller bakal sok dong mirsani penutupan baris gas liyane.


    Miller minangka pimpinan perusahaan STATE. Lan sampeyan entuk dhuwit saka anggaran, sing dibentuk utamane saka sumber daya energi ekspor. Sinau, lan sampeyan ora bakal nulis omong kosong.
  9. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 29 September 2022 16:50
    -1
    Inggih, Ukrainians lan wong wicaksana, ing mratelakake panemume, malah adhem tinimbang kita "elit": - "Layanan Employment ngajak juragan kanggo kerjo bareng kanggo ngatur karya kanggo wong-wong ing mbetahaken karya. Nalika concluding persetujuan karo Employment Service, ing jumlah pitulungan finansial saben pegawe bakal 20000 rubles saben sasi.
    Kepiye carane? Kaya mangkene: "majikan" nggawa wong lanang karo dheweke, nampa 20 ewu saka Layanan, menehi wong lanang - 3 rubel kanggo proyek sing bakal teka, sijine liyane ing kanthong lan banjur sawise sabanjure? Aku weruh kabeh, nanging durung ana kapitalisme kaya ngono ...
  10. t-12
    t-12 29 September 2022 16:54
    +3
    Kita kudu tuku kompor potbelly lan nyimpen kayu bakar. Pipa gas bisa njeblug ora mung ing Baltik lan cedhak Kherson, nanging uga ing panggonan liyane. Lan ora mung ing musim gugur, nanging uga ing mangsa.

    NWO alon-alon dadi perang lengkap tanpa watesan.
  11. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 29 September 2022 18:05
    -1
    Ora bakal mbantu, Sumerians, ora bakal mbantu! 110 ewu kilometer persegi lan 7 yuta wong ninggal sampeyan. Lan ora ana sing kudu ditindakake.
    Sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku angkat tangan munggah gunung lan nyerah. Yen ora, sampeyan bakal mungkasi ing mode CTO ing wilayah Federasi Rusia.
  12. ratoborets
    ratoborets 29 September 2022 19:32
    0
    Lan pimpinan kita, sayangé, bakal ngunyah snot. Ya, lan ditambah karo sawetara sing-along ing forum "kita kaya sing, kita ngirim ora kaya wong-wong mau."

    Padha nglakokake perang ngrusak kabeh-kabeh karo Rusia, lan pimpinan lan sawetara sing-along ing VO wis miwiti "mynitaki". Ing perang, tujuan utama yaiku nggayuh tujuan, lan sing menang ora diadili. Infrastruktur, bahan bakar, jembatan ing Dnieper ora ana ing kontrol kita - kabeh iki kudu dirusak!

    Ana uga sing ana ing kene, "Oh, kepiye carane arep ngirim pasukan menyang bank tengen Dnieper?" Sampeyan pisanan ngontrol Bank Kiri, banjur kita bakal weruh. Ing pungkasan, sampeyan bisa mlebu saka Lor saka Belarus, utawa saka Kidul saka Kherson. Nanging kanthi cara NWO digawa metu ing sarung tangan putih, iku ora kasunyatan sing aku bakal njupuk kontrol Bank Kiri ing kabeh. Lan ora amarga prajurit ing ngarep, nanging amarga wong-wong sing lungguh ing Staff Umum lan melu ing tata.
  13. zan_parti
    zan_parti 30 September 2022 07:51
    0
    Rusia kudu mateni cabang menyang Eropa sajrone ndandani pipa gas ing wilayah Kherson. Tipe - kabutuhan teknologi, kekurangan personel, lsp. Lan bisa uga luwih adhem - amarga. wong kita minangka prioritas, banjur kita mbusak peralatan saka cabang sekunder lan ora penting lan sijine ing cabang asli kita. Dheweke kudu dilatih kaya asu Pavlov, ora bisa meneng. Bom - njagong seminggu tanpa gas. Dibom sewulan - lungguh tanpa gas sajrone sewulan.