Review militèr

Pejuang NATO munggah menyang langit liwat Polandia amarga pesawat Rusia

16
Pejuang NATO munggah menyang langit liwat Polandia amarga pesawat Rusia

Miturut Angkatan Udara Italia, amarga nampa informasi babagan pendekatan pesawat militer Rusia menyang tapel wates Polandia, perlu kanggo ngunggahake pejuang Eurofighter Italia, sing waspada saka Alliance Atlantik Utara.


Angkatan Udara Italia ngirim informasi babagan kedadeyan kasebut ing akun media sosial resmi. Kamentrian kasebut ujar ing pratelan manawa para pejuang NATO saka Angkatan Udara Italia waspada kanggo kemungkinan intersepsi pesawat Rusia sing diduga muncul ing tapel wates Polandia.

Elinga yen kegiatan militer penerbangan NATO ing tapel wates Rusia wis dadi umum. Dadi, ing pertengahan Agustus, pesawat pengintai RC-135 Inggris nglanggar wilayah udara Rusia ing pesisir wilayah Murmansk. Banjur pesawat NATO dipeksa metu saka tapel wates udhara negara dening pencegat MiG-31 Rusia. Lan ing pungkasan Juli, pesawat pengintaian strategis NATO muncul ing tapel wates Rusia.

Tanggal 27 September, Angkatan Udara Italia uga nglaporake yen dheweke kudu ngunggahake para pejuang kanggo nyegat telung pejuang Rusia sing muncul ing cedhak tapel wates lor-wétan NATO.

Kanthi wabah konflik ing Ukraina, NATO sacara signifikan mbangun pasukan militer ing cedhak tapel wates karo Rusia. Ing wektu sing padha, kabeh tuduhan eskalasi diarahake menyang Federasi Rusia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikipedia
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 30 September 2022 10:17
    0
    hi Psheki pipis ... Lan supaya kathok ketat garing ...
    1. Terrano
      Terrano 30 September 2022 10:39
      -13
      Tulis saka sapa? Kita wis nuduhake katrampilan lan kabisan kita marang kabeh wong.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 30 September 2022 10:58
        +3
        Kutipan: Terrano
        Kita wis nuduhake katrampilan lan kabisan kita marang kabeh wong.

        Mesthi, ora ana sing nulis saka sampeyan, nanging mung liwat.
        1. mitroha
          mitroha 30 September 2022 13:05
          0
          Kutipan saka tihonmarine
          nanging mung liwat.

          Lan mambu hi
          1. bali
            bali 30 September 2022 13:13
            -4
            hi Nah, yen mung saka sofa bir sampeyan nesu ...
            1. mitroha
              mitroha 30 September 2022 15:17
              -2
              Kutipan saka Dos
              hi Nah, yen mung saka sofa bir sampeyan nesu ...

              Apa sampeyan ing dheweke utawa soko, "shkerites", ing panggonan biasanipun, lagi ngomong? Lan dheweke ngerti yen wis netes ... Sugeng, sampeyan ora kena coronovirus. jogo awakmu hi
    2. Maxim G
      Maxim G 30 September 2022 11:01
      0
      Yagene dheweke ora nembak sing nyerang ruang kita, apa ora ngganggu sampeyan?
  2. ASAD
    ASAD 30 September 2022 10:23
    +1
    Pejuang Italia ing Eropa barat laut? Apa ora ana sing cedhak karo Nata?
    1. 4 ikit
      4 ikit 30 September 2022 10:32
      +1
      Jet tempur ASAD Italia ing Eropa barat laut? Apa ora ana sing cedhak karo Nata?

      Ketoke lagi nggawa b / d ing rotasi menyang udhara. Baltik "macan" (lan ora mung angkatan udara Italia, nanging uga Belgia, Holland, Spanyol, lsp.)
      1. ASAD
        ASAD 30 September 2022 10:38
        +4
        Ngerteni, matur nuwun, aku rumangsa kabeh padha tugas ing desane.
    2. rotmistr60
      rotmistr60 30 September 2022 10:47
      +4
      Pejuang Italia ing Eropa barat laut? Apa ora ana sing cedhak karo Nata?
      Kabeh anggota saka saka blok iki mung kudu nindakake "tugas" ing sisih wétan NATO, yaiku. cedhak tapel wates karo Rusia. Ing Baltik, gambar sing padha - rotasi penerbangan periodik.
      1. Deso
        Deso 30 September 2022 11:17
        0
        Kabeh anggota blok iki mung kudu nindakake "tugas" ing sisih wétan NATO.
        Luwih utang. Lan gunakake wong sing dibayar.
        1. rotmistr60
          rotmistr60 30 September 2022 11:29
          +1
          Wigati aku sijine tembung "tugas" ing tandha petik.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 30 September 2022 13:38
          0
          Kutipan saka Rustic
          Luwih utang. Lan gunakake wong sing dibayar.

          Ora ana kuwajiban ing sakumpulan asu, nanging saben wong kudu nguwuh bebarengan, sing ora nguwuh bakal dipateni.
  3. tihonmarine
    tihonmarine 30 September 2022 10:54
    +3
    Elinga yen kegiatan penerbangan militer NATO cedhak tapel wates Rusia wis dadi umum.

    Ing wulan Juni 1941, dadi "rutin" yen aktivitas pesawat Nazi tambah saka wilayah Polandia cedhak tapel wates Rusia, lan tanggal 22 Juni, Uni Eropa, dipimpin dening Reich Katelu, nyerang Uni Soviet.
  4. yowis
    yowis 30 September 2022 11:20
    0
    Nulis babagan "acara" kuwi sampeyan nggawe latar mburi negatif ing hubungan kanggo Federasi Rusia. Iki diarani "perang informasi-psikologis." Tanpa dipikirake nerjemahake saka basa manca lan nerbitake evaluasi acara saka sudut pandang mungsuh, sampeyan nindakake pengkhianatan kanthi promosi pengaruhe mungsuh ing jero benteng sing dikepung.