Review militèr

Lavrov: EU pungkasane ilang otonomi

49
Lavrov: EU pungkasane ilang otonomi

Miturut kepala Kamentrian Luar Negeri Rusia, Sergei Lavrov, Uni Eropa pancen ana ing sisih Washington nganti ilang otonomi.


Lavrov nyathet yen sanajan kasunyatane negara-negara Uni Eropa ngalami kerugian gedhe saka tumindak anti-Rusia, dheweke kanthi pasrah ngidini dheweke ditarik menyang petualangan anti-Rusia dening Amerika.

Ora ana kekarepan politik ing antarane para pamimpin Uni Eropa kanggo ngupayakake kabijakan luar negeri sing independen saka Amerika Serikat sadurunge kasebut dening wakil kepala Kementerian Luar Negeri Rusia, Andrei Rudenko.

Lan ing awal taun iki, Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia Dmitry Medvedev nyathet yen kabijakan luar negeri independen saka Uni Eropa ora mungkin nalika negara-negara serikat kasebut minangka anggota NATO. Miturut Medvedev, keputusan utama tansah digawe "jaba jaban rangkah".

Ing rapat Dewan Kebijakan Luar Negeri lan Pertahanan negara-negara CIS ing Moskow, Sergey Lavrov ujar manawa "cara sing ora dipikirake kanggo ngilangi Rusia" sing ditindakake dening Anglo-Saxon nyebabake subordinasi lengkap saka Barat kolektif, NATO lan Eropa. Uni kanggo gol.

Miturut kepala Kementerian Luar Negeri Rusia, pimpinan Uni Eropa ngorbanake kesejahteraan wargane dhewe kanggo kepentingan mitra luar negeri.
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 30 September 2022 14:18
    -1
    Dheweke mlaku alon-alon .... nanging perlu, kaya M. Zadornov, kanggo ngrampungake babagan sing belang ...., ana, uga, bodho, nanging ing kene ..., uga, debi .....
    1. patang puluh wolu
      patang puluh wolu 30 September 2022 14:26
      +7
      Posisine ora kanggo nulis guyonan, nanging njaluk sekutu lan pamisah aliansi mungsuh.
      1. BlackMokona
        BlackMokona 30 September 2022 14:30
        -5
        Kutipan: patang puluh wolu
        Posisine ora kanggo nulis guyonan, nanging njaluk sekutu lan pamisah aliansi mungsuh.

        Lan tugas-tugas kasebut dheweke gagal nganti pirang-pirang taun. Apa kita duwe akeh sekutu sing ngirim pasukan menyang Ukraina? Ngenali Crimea? Utawa mungkin NATO wis ambruk, lan ora berkembang karo negara anyar? Absolute mediocrity.
        1. Tatiana
          Tatiana 30 September 2022 14:54
          +2
          Miturut kepala Kementerian Luar Negeri Rusia, pimpinan Uni Eropa ngorbanake kesejahteraan wargane dhewe kanggo kepentingan mitra luar negeri.

          Kanggo KEPEMIMPINAN EU, iki dudu babagan sawetara "mitra" kanggo pangembangan ekonomi negara-negara Uni Eropa, nanging babagan kesejahteraan pribadi para OWNERS ing luar negeri saka "Komite Wilayah Washington", sing sejatine dilayani!
        2. 16112014nk
          16112014nk 30 September 2022 15:28
          -1
          Siji-sijine sing diraih yaiku kesempatan kanggo ngrokok ing gedung PBB, sing ora diidini wong liya. Mekaten.
        3. Vladimir61
          Vladimir61 30 September 2022 16:22
          +5
          Kutipan saka BlackMokona
          Kita duwe akeh sekutu ...
          Luwih saka sing dikarepake. Kajaba iku, historis Rusia ora mung Kekuwatan Agung, nanging uga siji-sijine negara ing donya sing bisa uga ana tanpa sekutu!
          Lan sampeyan "gentlemen-comrades", mung nesu saka impotence, kanggo ngganti soko! Ya, lan sampeyan ketoke pengin ngomong liyane - "sampeyan".
          1. Pankrat25
            Pankrat25 1 Oktober 2022 07:52
            +1
            Muga-muga sampeyan bisa nggunakake peta Rusia sing luwih anyar ngguyu
      2. Uprun
        Uprun 30 September 2022 14:31
        0
        Dadi, ya ... karyane kaya ngono ..., iki dheweke entuk roti ...., lan dudu dhuwit ... sing sinau kanggo sapa ...
      3. dmi.pris
        dmi.pris 30 September 2022 14:32
        -1
        Lan kepiye dheweke entuk tugas iki? Ekstraksi sekutu lan pamisah aliansi mungsuh?
        1. Alex777
          Alex777 30 September 2022 14:53
          -4
          Akeh perkara sing bisa diarani minangka conto.
          Aku mung arep milih
          ing PBB ngukum NWO lan Rusia.
          Ing tanggal 2 Maret 2022, Majelis Umum PBB kanthi 141 swara ngadopsi resolusi sing njaluk Rusia kanggo mungkasi "operasi militer khusus"
          lan tanggal 25 Agustus 2022, mung 58 negara sing ndhukung resolusi sing padha, yaiku mung 30% negara anggota.
          1. dmi.pris
            dmi.pris 30 September 2022 14:59
            +2
            Apik. Lan 70% iki dadi sekutu kita? Ya, sanajan ing CSTO (Aku ora ngerti fungsine, mbokmenawa apa sing bakal kelakon) padha sijine spokes ing gembong kita.
            1. Alex777
              Alex777 30 September 2022 16:21
              +2
              Ora dadi luwih Lavrov ala minangka Amerika remuk karo kabeh kekuatan sing.
            2. ZAV69
              ZAV69 1 Oktober 2022 08:36
              +1
              Yen sampeyan bisa nindakake luwih apik, lakoni. Utawa ing paling tawaran. Lan ngapusi ing forum ora ngowahi tas
              1. dmi.pris
                dmi.pris 1 Oktober 2022 08:42
                0
                Lan aku luwih apik. Ing panggonanku. Ing departemen kepala insinyur ya
                1. ZAV69
                  ZAV69 1 Oktober 2022 18:08
                  -1
                  Aku nindakake padha ing sandi. Lan aku ora ngadili apa sing aku ora ngerti, nanging sampeyan, lungguh ing departemen kepala insinyur, arep ngadili apa sing sampeyan ora ngerti babagan. Nalika sampeyan ora sinau ing MGIMO lan tetep ing lini tengah, sampeyan bisa ngadili apa Lavrov kompeten utawa ora, lan saiki katon kaya chatter saka rompi pique ing cafe.
                  1. dmi.pris
                    dmi.pris 1 Oktober 2022 18:14
                    0
                    Yen kita ora "ngadili" wong-wong mau miturut tumindake.Utawa kesed, banjur bakal ilang rasa wedine.
      4. AAK
        AAK 30 September 2022 14:39
        -2
        Iku barang bajingan banget dheweke entuk, apa sing dipisahake ...
      5. smaug78
        smaug78 30 September 2022 15:18
        0
        Posisine ora kanggo nulis guyonan, nanging njaluk sekutu lan pamisah aliansi mungsuh.
        Ngumumke dhaptar allies lan aliansi mungsuh splintered, please. "Ojo lali" ora dihitung...
        1. patang puluh wolu
          patang puluh wolu 30 September 2022 15:25
          +1
          Sekutu saiki kalebu tentara lan angkatan laut.
          Ora ana aliansi mungsuh sing rusak
          1. smaug78
            smaug78 30 September 2022 20:38
            0
            Sekutu saiki kalebu tentara lan angkatan laut.
            Iki mesthi ora kaluwihan saka Lavrov.
    2. 41 KAB
      41 KAB 30 September 2022 14:29
      +4
      Kutipan saka uprun
      Aku iki bodho, nanging kene ..., wah, debi .....

      Penguin sing ora pinter iki isih mbengkongake kabeh geyropa, lan kepiye wae ora ngidini kita urip kanthi tentrem
    3. Roso 56
      Roso 56 30 September 2022 14:31
      -5
      Persis padha karo sing diterangake. wong bodho
  2. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 30 September 2022 14:21
    +5
    pimpinan Uni Eropa ngorbanake kesejahteraan wargane dhewe kanggo kepentingan mitra luar negeri.

    Lan sawetara wong ngorbanake ora mung kesejahteraan, nanging uga nyawa wargane kanggo kepentingan mitra luar negeri.
    1. smaug78
      smaug78 30 September 2022 15:20
      -1
      Apa Lavrov tenan nyoba? Apa wong apik ngguyu
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 September 2022 17:48
      +1
      Kutipan: Pulkovo1942
      pimpinan Uni Eropa ngorbanake kesejahteraan wargane dhewe kanggo kepentingan mitra luar negeri.

      Lan sawetara wong ngorbanake ora mung kesejahteraan, nanging uga nyawa wargane kanggo kepentingan mitra luar negeri.

      Aku ora ngerti yen Panglima Tertinggi nemtokake tujuan kasebut kanggo Sergei Viktorovich, nanging, misale jek, ing kasus sing trep lan ora trep, sampeyan kudu ngolok-olok vassalage Eropa. Iku angel dipoyoki, supaya ora katon kaya "propaganda Rusia", nanging kaya ejekan.

      Kaping pisanan dheweke bakal nesu: "Apa sing sampeyan omongake?! Piye kabarmu?! Ya, kita wis merdika kaya sadurunge! Ya, kita urip kaya sing dikarepake! Ya, kita ... Ya, aku ..."
      Banjur, nalika saben wong sing duwe kuping bakal krungu, nalika Gabon lan Mozambik bakal ngguyu carane Jerman mlaku kanthi tali cendhak, lan Eropa dhewe bakal mikir: "Apa kita, tenan?"

      Prosese ora cepet. Amarga kepinginan saka hegemon kanggo njaga hegemoni, iku uga angel banget. Dheweke uga duwe soko kanggo bend Eropah. Nanging kita kudu kerja kanggo masa depan. Mbok menawa dudu kita, nanging anak-anake (yen ora putu) - nanging kita kudu kerja saiki. Tekan ing sak panggonan. Kaya ing dering padha kenek alis Cut utawa irung rusak.

      Lan ilang kedaulatan dening Eropa minangka titik sing apik kanggo ngrampungake kanthi jelas lan lara.
  3. paul3390
    paul3390 30 September 2022 14:25
    +4
    Apa gunane banjur komunikasi karo masyarakat lokal? Kanggo ngumumake resmi - sampeyan ora bisa nelpon maneh, negosiasi - mung bakal ditindakake karo pemilik sampeyan ..
    1. dmi.pris
      dmi.pris 30 September 2022 15:25
      +1
      Bener. Andrey Andreich karo kita.. Pak "NO".
  4. Salah
    Salah 30 September 2022 14:25
    +4
    Eropa wis suwe dadi koloni Amerika, Uni Eropa minangka administrasi kolonial, lan NATO minangka tentara pendudukan.
    kabeh padha banget karo East India Company, karo bantuan saka Inggris jajahan India.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 30 September 2022 14:28
    0
    Ing cendhak, kita ana ing verge saka grandious nix Pitakonan iku, apa Amerika Serikat wis nggawe keputusan? Apa padha ninggalake rute mundur?
    1. ASAD
      ASAD 30 September 2022 14:35
      +1
      Lan masalah apa wektune dheweke mundur? Sanajan perang nuklir diwiwiti ing Ukraina, apa sing bakal kelakon? Aku mikir kabeh bakal ditindakake kanthi eksklusif miturut skenario Amerika Serikat.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 30 September 2022 16:24
        +1
        Ing Ukraina, perang nuklir miturut skenario AS ora bakal diwiwiti.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 30 September 2022 18:05
          +2
          Kutipan saka: tralflot1832
          Ing Ukraina, perang nuklir miturut skenario AS ora bakal diwiwiti.

          Mung Ukraina sing mikir yen iku pusar Bumi lan Amerika bakal miwiti main ping-pong karo kita kanthi misil strategis.
          Nyatane, sanajan rudal taktis kita teka ing Kyiv sesuk, ora ana sing bakal kelakon.
          Inggih, padha dikutuk. Ya, dheweke bakal nguwuh-uwuh, wolung paket sanksi liyane bakal diwenehake ...
          Iku Jerman sing, amarga sawetara Ferdinand uninteresting, inflated Perang Donya I. Lan saiki senjata beda lan Amerika, sanajan kabeh, ngerti iki.
          Lan dudu mbah kakung, nanging wong-wong sing bener-bener mrentah Amerika ngerti yen ora mung bakal kaca Rusia, nanging uga bakal duwe gurun liyane. Radioaktif.
          Aku ora ngomong babagan "sekutu" Amerika. Sapa sing ana? Lisa pengin perang saka trek? Apa dheweke ngerti pirang-pirang megaton sing dibutuhake supaya ing 200 taun ora ana sing ngelingi manawa ana sawetara pulo ing sisih lor Eropa?

          Umumé, aku nglawan serangan pencegahan kanthi senjata nuklir taktis marang Ukraina. Nanging aku mikir negaragendarmTeroris ora bakal menehi pilihan. Kanggo Amerika Serikat, wis ora ana wates, lan bakal ana senjata nuklir taktis ing Ukraina. Utawa salah sijine pembangkit listrik tenaga nuklir bakal mabur menyang udhara, dheweke bakal nyalahake kita lan, maneh, "kanggo pertahanan", Amerika isih bakal menehi senjata nuklir taktis Ukraina. Lan ing ngendi Kyiv edan bakal bisa njupuk - dheweke dhewe ora ngerti. Sing bakal diputusake ing Washington.
          1. trafllot1832
            trafllot1832 30 September 2022 18:19
            0
            Ana sing kudu dikalahake, kajaba TYAS.TYAS kanggo wong liya.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 30 September 2022 18:29
              0
              Kutipan saka: tralflot1832
              Ana sing kudu dikalahake, kajaba TYAS.TYAS kanggo wong liya.

              Ya, kita duwe apa-apa ... Kulon lan Ukraina mikir yen ora ana liyane. Wis seminggu dheweke histeris.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Roso 56
    Roso 56 30 September 2022 14:30
    0
    Apa EU wis merdika?
    1. dmi.pris
      dmi.pris 30 September 2022 14:34
      0
      Mesthi wae, dheweke ora. Ora ana apa-apa kanggo Lavrov. Ora ana masalah liyane yen dheweke nate ngupayakake kabijakan independen, nanging saiki wis ilang pesisir ..
      1. BlackMokona
        BlackMokona 30 September 2022 14:36
        -1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Saka ngendi kekarepan kanggo nggawe keputusan dhewe yen pejabat utama Uni Eropa, menteri lan malah perdana menteri negara-negara Eropa minangka anak didik Amerika Serikat (dheweke sinau ing kana), utawa pelobi pro-Amerika. Apa sing ditandur, iku sing tuwuh.

        Pitakonan prasaja yaiku AS bakal ngobong Ukraina lan nggawe 51 negara, utawa ngobong EU lan nggawe negara Uni Eropa liyane?
        Dadi kanggo ngomong, saka pangerten dhasar saka sing harnesses sapa. nglirik
        1. Simbah amatir
          Simbah amatir 30 September 2022 15:04
          0
          AS wis nggawe Ukraina dadi medan perang. Dheweke mung butuh dheweke ing kapasitas iki. Dheweke ora kasengsem ing EU, mung minangka wilayah sing dikuwasani.
  8. wus 3x
    wus 3x 30 September 2022 14:32
    +5
    Kepemimpinan kita uga ora cocog karo kekarepan, yen kedadeyan kasebut. 8 sasi NWO, lan isih ana. Sayange kanggo bocah-bocah ing garis ngarep, sing ora ngerti maneh apa sing diperjuangake. Kabeh prasarana Ukraina, kaya sing ditindakake nganti 24 Februari, isih bisa digunakake kanthi gangguan cilik sing langka. Wiwit Februari 24, wilayah Rusia wis ajeg shelled, lan pemimpin kita, kaya 3 kethek, wuta, budheg, bisu (kadhang-kadhang nyoba kanggo ngomong soko, sanadyan iku ora tau pindhah saka tembung kanggo tumindak).
  9. rotmistr60
    rotmistr60 30 September 2022 14:34
    +2
    ora ana kekarepan politik ing antarane pimpinan EU
    Saka ngendi kekarepan kanggo nggawe keputusan dhewe yen pejabat utama Uni Eropa, menteri lan malah perdana menteri negara-negara Eropa minangka anak didik Amerika Serikat (dheweke sinau ing kana), utawa pelobi pro-Amerika. Apa sing ditandur, iku sing tuwuh.
  10. yowis
    yowis 30 September 2022 14:38
    0
    Kene, malah Lavrov temen maujud. Napa sampeyan butuh duta besar kanggo EU lan saka EU?
  11. Genry
    Genry 30 September 2022 14:42
    0
    Lan apa, mung aku duwe pendapat yen negara-negara wis nggabungake Eropa ing pengaruh Rusia?
    Lagi intensif mbatalake keuangan saka iku (ryatuite, robbing!) Lan meksa industri EU pindhah menyang wilayah sing (padha mblokir bahan mentahan kasedhiya lan energi).
    Padha sumpah lan mandhek ngguyu
  12. John Smith
    John Smith 30 September 2022 14:46
    -2
    Kutipan: patang puluh wolu
    Posisine ora kanggo nulis guyonan, nanging njaluk sekutu lan pamisah aliansi mungsuh.

    lan dibagi akeh? Finns karo Swedia? lan apa sing sampeyan entuk? eritrea karo iran? ing bab liyane, iku mung sirah ngomong, daya ora ing chatter saka Lavrov lan Medvedev, iku daya ing tumindak, tumindak sing pas karo tembung, sampeyan ngandika bakal ngadili, sampeyan ngandika bakal nindakake eksekusi, lan kekuatan saka juara poker donya ora padha karo juara tinju donya, peluru karo kertu sampeyan ora bakal mandheg
  13. Max1995
    Max1995 30 September 2022 14:48
    0
    Dheweke gagal diplomasi, saiki dheweke nyalahake kabeh wong liya ...
  14. smaug78
    smaug78 30 September 2022 15:16
    -2
    Ilang apa? Goyangan kosong saka udhara, sing diitung dening penonton internal saka Lavrov / Gorchakov, wis entuk ...
  15. Eug
    Eug 30 September 2022 15:22
    0
    Masalahe yaiku iki minangka pilihan sukarela Eropa - antarane kerjasama karo Federasi Rusia lan sanksi saka Amerika Serikat. Kaya ing lelucon babagan kucing sing alat kelamine diolesi mustar utawa sing padha ... Nganti saiki, Rusia uga njupuk langkah-langkah paksa, praktis langkah-langkah sing ditindakake dening Amerika Serikat. Banjur bakal dadi luwih elek - amarga sanksi sing ditargetake ditrapake marang negara-negara sing terus kerja sama karo Federasi Rusia.
  16. yuriy55
    yuriy55 30 September 2022 15:32
    +1
    Miturut kepala Kementerian Luar Negeri Rusia, pimpinan Uni Eropa ngorbanake kesejahteraan wargane dhewe kanggo kepentingan mitra luar negeri.

    Dear Sergey Viktorovich! Iku bakal seneng lan duka ing wektu sing padha, nanging secara harfiah 4 taun lan 6 dina kepungkur, pimpinan Rusia lan badan legislatif ngorbanake kesejahteraan warga Rusia kanthi ngadopsi reformasi pensiun ... dileksanakake rong prasepuluhan kanggo wong sing ditresnani kanthi bentuk PPN rong puluh persen .. .
    mandheg Nyuwun pangapunten, nanging "Aku wong tuwa sing jujur, wong tuwa sing lurus, aku ngomong sing bener ing mripat, sanajan ora nyenengake." Akeh wong sing cedhak karo bunderan sampeyan ora kuwatir amarga pimpinan EU ngorbanake kesejahteraan wargane dhewe kanggo kepentingan para master ing luar negeri. Kacilakan kasebut liya - yen EU ngorbanake kesejahteraan sing diarani "elit Rusia".
    Begjanipun, wong Rusia wis mbukak mripate kanggo sapa sejatine elit masyarakat Rusia.
    hi
  17. Arcady007
    Arcady007 30 September 2022 22:23
    0
    Tembung Lavrov dikonfirmasi dening Euro menyang dollar kurs.
    Lan transfer kapasitas Volkswagen menyang Amerika Serikat mung nggawe percoyo sing EU ana ing verge saka nix grandiose.
  18. Charik
    Charik 1 Oktober 2022 11:29
    0
    ana sing weruh omongane sing anyar-anyar iki ana pakdhe sepuh 2 lungguh ing mburine, sapa ngerti?
    https://ren.tv/news/v-mire/1029710-lavrov-ssha-est-chto-skryvat-v-svoikh-voenno-biologicheskikh-programmakh