Review militèr

Ing wilayah Novosibirsk, organizer saka pembakaran kantor enlistment militer ditahan

49
Ing wilayah Novosibirsk, organizer saka pembakaran kantor enlistment militer ditahan

Karyawan Layanan Keamanan Federal (FSB) ing wilayah Novosibirsk nahan penyelenggara pembakaran registrasi militer lan kantor pendaftaran. Penyerang iki melu rekrutmen warga lokal, nindakake tugas kurator Barat.

Iki dilaporake dening perusahaan TV lan radio GTRK "Novosibirsk", nuduhake pesen layanan khusus.

Wong sing ditahan FSB umure 23 taun. Secara resmi, dheweke ora kerja ing endi wae.

Tumindak kasebut ditujokake kanggo nyebar panik ing antarane warga lokal lan ngyakinake supaya ora ndhukung operasi khusus militer Federasi Rusia ing Ukraina lan ora melu. Dheweke direkrut saka adoh, nggunakake utusan kanggo iki.

Saiki dheweke bisa ngadhepi nganti 15 taun penjara. Saiki dheweke ditahan ing pusat tahanan pra-sidang. Tindakan pencegahan iki ditrapake kanthi keputusan pengadilan lan bakal ditrapake sajrone rong wulan.

Wartawan Novosibirsk uga ngumumake rincian penahanan salah sawijining pelaku sing diduga. Tersangka kasebut diawasi dening petugas FSB. Ing wektu iki, dheweke lagi ngomong karo kenalane nalika lungguh ing bangku ing dalan cedhak pusat perbelanjaan. Sanalika interlocutors bubar, wong dibuwang ing lemah, diborgol, banjur dilebokake ing mobil dinas.

Sadurungé, media nglaporake babagan upaya ngobong kantor registrasi lan pendaftaran militer ing distrik Kirovsky lan Leninsky ing pusat regional, sing kedadeyan wingi esuk. Wong kasebut mbuwang pirang-pirang koktail Molotov liwat jendhela bangunan kasebut.
Foto sing digunakake:
Layanan Keamanan Federal Wilayah Novosibirsk
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zik256x
    Zik256x 30 September 2022 11:17
    + 17
    Ya, ora kanggo 15 taun nandur wong kaya ngono, nanging ing saham.
    1. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 30 September 2022 11:24
      -6
      Utawa sampeyan mung bisa ngirim Wagner menyang batalyon paukuman:

      1. Tatiana
        Tatiana 30 September 2022 11:36
        +1
        Kutipan saka Zik256x
        Ya, ora kanggo 15 taun nandur wong kaya ngono, nanging ing saham.

        Wong-wong mau bakal dikirim menyang ngarep ing sawetara "perang pidana" kanggo nebus kesalahane kanthi getih.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 30 September 2022 13:23
          +4
          Kutipan: Tatyana
          Kutipan saka Zik256x
          Ya, ora kanggo 15 taun nandur wong kaya ngono, nanging ing saham.

          Dheweke bakal dikirim menyang ngarep menyang sawetara "batalyon penal" kanggo nebus kesalahane kanthi getih.

          Penebusan kaya ngono ...
          Dheweke bakal njupuk wong dhewe ing mburi nganti dheweke duwe kesempatan kanggo narik menyang sisih liyane.
          Bener, dheweke ora ngerti yen dheweke ora bakal luwih apik ing kono, ing pungkasan. Nanging mengko. Lan saiki milyaran arep menyang Ukraina lan dheweke ngarep-arep bisa ngilangi bocah cilik. Sawise kabeh, ora ana sing ngira yen dheweke ngobong kantor registrasi lan pendaftaran militer kanthi gratis, miturut dheweke, mung dikenal, "impuls jiwa patriotik."

          Dheweke ora duwe apa-apa ing perang. Kanggo zona, menyang "luwih ketat". Artikel punika prasaja - "pengkhianatan kanggo Motherland", "complicity kanggo mungsuh."
          Bener, ing pitakonan kapindho, aku pracaya yen kode kita wis digarap tanpa njupuk menyang akun tumindak musuhan, nanging ana bagean pisanan bakal cukup.
          Ing 15 taun, mbok menawa dheweke bakal luwih pinter.
          1. Tatiana
            Tatiana 30 September 2022 13:45
            +1
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Dheweke ora duwe apa-apa ing perang. Kanggo zona, menyang "luwih ketat". Artikel punika prasaja - "pengkhianatan kanggo Motherland", "complicity kanggo mungsuh."
            Ing 15 taun, mbok menawa dheweke bakal luwih pinter.

            Mesthi wae, ora ana sing percaya ing ngarep. Dheweke bakal nembak dheweke sadurunge nyerang utawa sadurunge perang. Iki ngendi iku rampung kanggo wong.
            Panguwasa mesthi ora bakal ngerti kabeh iki mengko. Mati - lan mati! Iku kabeh! Dheweke bakal ngubur dheweke ing sawetara kawah sing rusak utawa kawah bledosan, yen dikubur kabeh!
          2. sgrabik
            sgrabik 2 Oktober 2022 08:21
            0
            Sapi kuwi kudu dikirim menyang tambang uranium, ampas masyarakat ora mangan jatah penjara kanthi gratis, nanging nebus kaluputan lan ngiyanati negara lan rakyate kanthi getih lan kringet.
      2. Wend
        Wend 30 September 2022 11:36
        +2
        Kutipan: Bulgarian_5
        Utawa sampeyan mung bisa ngirim Wagner menyang batalyon paukuman:

        Ora, wong kaya ngono bakal langsung mlayu ing kesempatan pisanan, dheweke wis ngiyanati. Iki mung kanggo urip.
        1. mbayar
          mbayar 1 Oktober 2022 01:29
          +2
          Quote: Wend
          Iki mung kanggo urip.

          Lan feed kanggo urip
          Wangsulake langkah-langkah perlindungan sosial sing paling dhuwur kanggo praktik penegak hukum, lan nglindhungi Masyarakat saka scum kasebut.
          1. Wend
            Wend 3 Oktober 2022 16:47
            -1
            Kutipan saka bayard
            Quote: Wend
            Iki mung kanggo urip.

            Lan feed kanggo urip
            Wangsulake langkah-langkah perlindungan sosial sing paling dhuwur kanggo praktik penegak hukum, lan nglindhungi Masyarakat saka scum kasebut.

            Sampeyan nesu banget, kaya-kaya sampeyan dhewe bakal ngremehake. Inggih, dheweke bakal nindakake tugas kanggo masyarakat ing kana.
            1. mbayar
              mbayar 3 Oktober 2022 20:54
              0
              Tetep teroris urip mung nyengkuyung nambah populasi.
              Quote: Wend
              kaya-kaya sampeyan lagi mangan

              Kanthi dhuwit kanggo pangopènan, luwih becik tuku seragam ekstra, peralatan, pengawasan lan komunikasi kanggo para pejuang kita.
              Lan tinimbang watu paving anyar kanggo laying ing Moscow, lan tinimbang mercon, konser lan game liyane. Ing gudang Kementerian Pertahanan, 1,5 yuta set seragam ilang saka cadangan militer.
              1. Wend
                Wend 4 Oktober 2022 09:08
                0
                Kutipan saka bayard
                Tetep teroris urip mung nyengkuyung nambah populasi.
                Quote: Wend
                kaya-kaya sampeyan lagi mangan

                Kanthi dhuwit kanggo pangopènan, luwih becik tuku seragam ekstra, peralatan, pengawasan lan komunikasi kanggo para pejuang kita.
                Lan tinimbang watu paving anyar kanggo laying ing Moscow, lan tinimbang mercon, konser lan game liyane. Ing gudang Kementerian Pertahanan, 1,5 yuta set seragam ilang saka cadangan militer.

                Sampeyan ora ngerti carane budget negara dibangun. Malah ing dina sing paling angel saka Perang Patriotik Agung, wong terus ngrayakake 7 November, lan Taun Anyar, lan malah nganakake parade ing Moskow, nanging babagan kembang api kanggo ngurmati pembebasan kutha?
                1. mbayar
                  mbayar 4 Oktober 2022 09:29
                  +2
                  Apa sampeyan mikir yen mundhut Balakleya lan Izyum kudu dirayakake kanthi kembang api lan Roda Ferris?
                  Utawa apa paving watu ing Moscow isih diganti saben taun?
                  Utawa apa sampeyan mikir yen wong ing Donetsk saiki mlaku-mlaku nganggo bendera lan balon? Kita duwe perang lan shelling saben dina, sawetara wilayah de-energized, lan banyu diwenehake gantian saben telung dina kanggo sawetara jam. Lan para pejuang ing ngarep asring kekurangan sing paling dibutuhake.
                  Ojo dicritakake carane perang biyen, aku wis urip wiwit taun 2014.
                  1. Wend
                    Wend 4 Oktober 2022 10:15
                    0
                    Kutipan saka bayard
                    Apa sampeyan mikir yen mundhut Balakleya lan Izyum kudu dirayakake kanthi kembang api lan Roda Ferris?
                    Utawa apa paving watu ing Moscow isih diganti saben taun?
                    Utawa apa sampeyan mikir yen wong ing Donetsk saiki mlaku-mlaku nganggo bendera lan balon? Kita duwe perang lan shelling saben dina, sawetara wilayah de-energized, lan banyu diwenehake gantian saben telung dina kanggo sawetara jam. Lan para pejuang ing ngarep asring kekurangan sing paling dibutuhake.
                    Ojo dicritakake carane perang biyen, aku wis urip wiwit taun 2014.

                    Ora perlu mbengkongake lan mbengkongake tembungku. Lan aku ora perlu nyritakake babagan Donetsk, aku duwe sedulur ing kana, mula aku ngerti kabeh. Ya, aku lair ing kana. Aku ngucapake selamat marang umateku sing wis padha bali menyang omah, lan padha mangsuli aku kanthi tembung-tembung sing bungah lan apik. Lan mine angel karo banyu, nanging padha nggawa. Kadhang digawa dhewe, kadhang digawa. Aku bakal pitutur marang kowe, amarga sanajan perang, 9 Mei dirayakake ing Donetsk.
                    1. mbayar
                      mbayar 4 Oktober 2022 13:16
                      -2
                      Quote: Wend
                      amarga sanajan perang, 9 Mei dirayakake ing Donetsk.

                      Carane padha ngrayakake. Nanging ing Moskow, Roda Sétan ora dibukak tanggal 9 Mei lan kembang api digulung. Lan persis nalika ngarep ambruk cedhak Balakleya lan Izyum. Punika , pranyata , lan dirayakake .
                      Lan Reuni iki wikan uga, nanging urip ora dadi luwih gampang saka iki. Lan sawise nyerah Krasny Liman, swasana ati malah Samsaya Awon. Ing wong. Amarga padha ndeleng carane gampang pamaréntah anyar nyerahke wong anyar kanggo Nazi kanggo mbales.
                      Lan kita wis dawa wis rakulino kanggo ngiyanati ... padha ora kaget.
                      1. Wend
                        Wend 4 Oktober 2022 13:34
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        Quote: Wend
                        amarga sanajan perang, 9 Mei dirayakake ing Donetsk.

                        Carane padha ngrayakake. Nanging ing Moskow, Roda Sétan ora dibukak tanggal 9 Mei lan kembang api digulung. Lan persis nalika ngarep ambruk cedhak Balakleya lan Izyum. Punika , pranyata , lan dirayakake .
                        Lan Reuni iki wikan uga, nanging urip ora dadi luwih gampang saka iki. Lan sawise nyerah Krasny Liman, swasana ati malah Samsaya Awon. Ing wong. Amarga padha ndeleng carane gampang pamaréntah anyar nyerahke wong anyar kanggo Nazi kanggo mbales.
                        Lan kita wis dawa wis rakulino kanggo ngiyanati ... padha ora kaget.

                        Apa sampeyan ora ngrayakake? ngguyu Lan ana kembang api. Ya, sampeyan bisa ndeleng Cossack sing salah ditangani ngguyu Apa sampeyan ngliwati Krasny Liman kanthi gampang? tangi turu.
                      2. mbayar
                        mbayar 4 Oktober 2022 13:56
                        0
                        Aku ora nulis sing padha lulus gampang. Aku ngomong bab kasunyatan sing padha terus nyerahke. Lan ing pucuk pukulan utama yaiku sukarelawan saka Rusia lan seluler kita. wektu kang. Lan "penjaga" cemlorot karo tumit lan menehi fasis "nyewa-nyewa".
                        Lan aku ngerti manawa ora ana pasukan sing cukup ing kabeh arah. Nanging aku ngomong yen ing wilayah Kharkiv, lan saiki ing wilayah Donetsk, dheweke terus ninggalake warga lokal supaya bisa ambruk. Lan iki wis ngganggu warga DPR.
                        Aku ngerti kabeh jawaban lan aku bisa nerangake marang sapa wae. Nanging dheweke ora bakal luwih tenang saka iki. A bab temen beda wis samesthine saka kabeh NWO iki.
                        Quote: Wend
                        Apa sampeyan ora ngrayakake? Lan ana kembang api.

                        Kita uga seneng ngobong salam. Ya, lan alesan sing apik.
                        Quote: Wend
                        Ya, sampeyan bisa ndeleng Cossack sing salah ditangani

                        Kawula, dhuh dhumatêng, wiwit wulan April 2014, wiwit proklamasi DPR, ing pusat gempa. Lan aku ana ing panangkaran, lan aku wis ana ing dhaptar "Peacemaker" wiwit awal 2015. Kanggoku, akeh acara sing mung bagean saka biografi.
                      3. Wend
                        Wend 5 Oktober 2022 10:24
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        Aku ora nulis sing padha lulus gampang. Aku ngomong bab kasunyatan sing padha terus nyerahke. Lan ing pucuk pukulan utama yaiku sukarelawan saka Rusia lan seluler kita. wektu kang. Lan "penjaga" cemlorot karo tumit lan menehi fasis "nyewa-nyewa".
                        Lan aku ngerti manawa ora ana pasukan sing cukup ing kabeh arah. Nanging aku ngomong yen ing wilayah Kharkiv, lan saiki ing wilayah Donetsk, dheweke terus ninggalake warga lokal supaya bisa ambruk. Lan iki wis ngganggu warga DPR.
                        Aku ngerti kabeh jawaban lan aku bisa nerangake marang sapa wae. Nanging dheweke ora bakal luwih tenang saka iki. A bab temen beda wis samesthine saka kabeh NWO iki.
                        Quote: Wend
                        Apa sampeyan ora ngrayakake? Lan ana kembang api.

                        Kita uga seneng ngobong salam. Ya, lan alesan sing apik.
                        Quote: Wend
                        Ya, sampeyan bisa ndeleng Cossack sing salah ditangani

                        Kawula, dhuh dhumatêng, wiwit wulan April 2014, wiwit proklamasi DPR, ing pusat gempa. Lan aku ana ing panangkaran, lan aku wis ana ing dhaptar "Peacemaker" wiwit awal 2015. Kanggoku, akeh acara sing mung bagean saka biografi.

                        Inggih, yen kabeh iku bener, nalika sampeyan nulis, banjur kabeh liyane supaya swasana ati dekaden iki ora kanggo ngadhepi. Aku duwe sawetara sedulur ing Donetsk, lan liyane ing Angkatan Bersenjata Ukraina. Aku uga, sanadyan ora pribadi, nanging ing kekacoan iki. Dadi dudu ahli kursi. Apa sampeyan ngomong sampeyan dikhianati? Lan elinga, syarat pisanan Donbass. Iki federalisasi lan Rusia minangka basa negara kaloro. Donbass ora arep ninggalake Ukraina. Nanging banjur nampa gething saka Nazi ing ukuran lengkap lan dianakaké referendum. Yen Donbass tumindak kaya Crimea, banjur ora ana 8 taun elek. Rusia mesthi duwe kekuwatan kanggo mbela Donbass nglawan tentara Ukronazi kasebut. Mesthi, perang ora bisa nyingkiri, padha bakal miwiti watara wektu sing padha, nanging baris saka wilayah benteng ora bakal liwat kutha Donbass. Dadi sadurunge sampeyan nyalahke wong, sampeyan kudu ndeleng maneh.
                      4. mbayar
                        mbayar 5 Oktober 2022 11:24
                        +1
                        Quote: Wend
                        Lan elinga, syarat pisanan Donbass. Iki federalisasi lan Rusia minangka basa negara kaloro. Donbass ora arep ninggalake Ukraina.

                        Inggih, sampeyan isih ngelingi debat ing Verkhovna Rada ... pra-kudeta. lol
                        Donbass lan kabeh Kidul-Wétan, sanajan ing Ukraina, duwe otonomi linguistik sadurunge kudeta, Nazi mbatalake. Deputi ngomong babagan federalisasi. Nanging sawise serangan kaping telu lan pungkasan ing Administrasi Negara Daerah Donetsk lan proklamasi DPR, mung babagan KEDAULATAN NEGARA. Lan referendum dianakake babagan dheweke. Lan nalika, ing wayah wengi referendum, wong pisanan diobong ing Odessa tanggal 2 Mei, lan ing tanggal 9 Mei padha nindakake pembantaian ing Mariupol - nalika Aidar nembak departemen polisi kutha saka kendaraan tempur infanteri lan peluncur granat ... mung ing lantai 1 ana paling ora sèket mayit ... banjur wis ora ana siji ing Donbass mangu-mangu marang pilihan. Lan antrian kanggo referendum dawane kilometer ... kothak suara karo ballots dijupuk metu saka kutha liyane ing geni. Kancaku banjur tatu , lan kancane tiwas . Nanging buletin kasebut digawa - iki saka Krasnoarmeysk, ing ngendi Kiva lan preman-premane nglakokake pembantaian ... Saiki Kiva seneng ing Kremlin, ing Moskow dheweke digosok - ujare dheweke wis diowahi ...
                        Quote: Wend
                        Yen Donbass tumindak kaya Crimea, banjur ora ana 8 taun elek.

                        Iki jenis humor ireng?
                        Kremlin pengin Crimea. Mulane aku njupuk.
                        Kajaba iku, Crimea minangka republik otonom, kanthi parlemen dhewe lan ora ana masalah hukum. Wilayah Donetsk lan Lugansk minangka REGIONS. Mulane, pisanan referendum babagan kedaulatan, sing ora ana sing diakoni sajrone 8 taun ... kajaba Abkhazia lan Ossetia Kidul.
                        Kita wis nindakake kabeh kanggo nggawe kahanan kanggo "skenario Crimean". Nanging iku ora menarik kanggo Kremlin.
                        Amarga padha ora kasengsem ing gabung ing wilayah Kharkiv, gubernur kang, bebarengan karo Walikota Kharkov, teka ing Moscow sanalika sawise kudeta, ana kanggo dadi bagéan saka Federasi Rusia. Padha dikirim. Lan kita uga.
                        Nanging perang diwiwiti, kita duwe milisi, sukarelawan teka saka kabeh Ukraina, banjur saka Rusia, banjur saka sak ndonya ... sapa sing ora perang karo kita - Jerman, Amerika, Italia, Spanyol, saka Afrika lan Amerika Latin ... Lan dadi luwih angel kanggo Kremlin kanggo saluran kita. Dheweke bakal nganakake "Maidan patriotik" sawise kedadeyan kasebut - dudu guyonan. Lan wong-wong sing padha sing ngatur ing Kyiv mesthi wis ngatur.
                        Lan banjur Minsk-1 kedaden. Lan sawise perang mangsa lan operasi Debaltsevo - Minsk-2.
                        Yen Kremlin bisa, bakal tetep status "Transnistrian" kanggo paling sethithik sak lawase. Aku ngerti manawa. Nanging jebul kahanane wis dicepit, dadi tinimbang demonstrasi kothong, aku kudu gelut.
                        Lan ora ana sing siap perang. Sanadyan negara utawa Tentara wis siyap kanggo perang.
                        Quote: Wend
                        Mesthi, perang ora bisa nyingkiri, padha bakal miwiti watara wektu sing padha, nanging baris saka wilayah benteng ora bakal liwat kutha Donbass.

                        Perang kasebut diwiwiti kanthi pertempuran ing Slavyansk lan serangan ing Bandara Donetsk dina sawise pemilihan Poroshenko. Kita ora duwe tentara, lan nalika garnisun ROS perang ing Slavyansk, kita mbentuk milisi ... kita bersenjata karo apa wae sing bisa kita entuk. Akeh milisi Donbass teka ing sisih kita ... wong tentara uga wiwit nyabrang, nyerahke peralatan, banjur bantuan teka saka "masyarakat sipil" ... tuku saka militer ... Akeh komandan milisi kita ora. ngawula ing tentara ing kabeh, ana ora cukup prajurit profesional , utamané perwira. Nanging apa jenis upsurge populer iku, nalika iku lingkungan sing nglairake pimpinan anyar.
                        Lan iki wedi Kremlin.
                        "Yen ora kanggo impostor iki, kita bakal wis diurutake kabeh metu dangu ago" - iki Kutipan langsung diwenehi kanggo kula.
                        Mungkin uga ancaman gedhe, yen ora perang global bakal meksa iki ... wong apik tenan kanggo njupuk sirahe lan miwiti tumindak cekap. Mobilisasi diwiwiti - crookedly, pungkasan, nanging wiwit. Yen mung kepemimpinan lan komando sing cukup ...
                      5. Wend
                        Wend 5 Oktober 2022 15:20
                        +1
                        Lan debat ing Rada minangka bagéan saka sajarah masalah. Kene aku bab kasunyatan sing referendum dianakaké nalika perang wis ing. Nanging iki kahanan sing beda.
                        Ora ana humor ireng. Miturut persetujuan babagan ratifikasi penarikan Ukraina saka CIS, persetujuan babagan demarkasi wates negara kudu ditandatangani, sing ora diratifikasi dening Ukraina. Ing perjanjian demarkasi tapel wates, wilayah Donetsk lan Lugansk minangka bagéan saka Rusia. Dadi ana masalah hukum. Ukraina saiki tanpa wates, lan tapel wates Rusia lumaku karo Polandia. Romania, Hungaria.
                        Yen wilayah Donetsk lan Luhansk ditinggal bebarengan karo Crimea, banjur perang bakal diwiwiti ing wates wilayah kasebut. Lan ora bakal diwiwiti ing 2014, nanging ing wektu kasebut. Donbass ora bakal dirilis kaya ngono. Panguwasa Ukrainia ing Crimea nandhang sangsara, nanging ing kene wilayah sing sugih bakal ditinggal. Nanging Rusia ora peduli, sawise Crimea kita kena sanksi, uga bakal ana sanksi liyane. Ya, bakal luwih angel kanggo kita, amarga 8 taun Rusia bisa nyiapake kesulitan sing saiki diadhepi. Pembekuan aset, sabotase usaha patungan, larangan impor, lsp.
                      6. mbayar
                        mbayar 6 Oktober 2022 01:06
                        +1
                        Quote: Wend
                        Referendum dianakaké nalika perang wis ana.

                        Ora, durung ana perang, sanajan perang pisanan cedhak Slavyansk wis kedaden ing wektu sing (nalika Sumy Alpha matèni), ana ontran-ontran getih ing Odessa lan Mariupol. Perang kasebut diwiwiti kanthi nyerang Bandara Donetsk, lan rong minggu sabanjure.
                        Quote: Wend
                        persetujuan babagan demarkasi wates negara kudu ditandatangani,

                        A kedadean legal sing menehi munggah kanggo lan jendhela saka kesempatan ing tapel wates musuhan, nanging ora ana Dhiskusi sembarang transisi saka Donetsk lan Luhansk wilayah - Federasi Rusia ora mundhakaken pitakonan utawa dikarepake kuwi. Lan ing proposal kanggo gabung karo Federasi Rusia, wiwit ... torsi gulu lan ekspresi rai sing beda. Dheweke ora gelem. Dheweke wis diwenehi panganan, lan para oligarki ing loro-lorone wis suwe setuju babagan divisi pengaruhe, lan kurator saka London lan Washington nutup perjanjian kasebut.
                        Dheweke ora pengin wasir ing menara, dheweke malah mutusake kanggo pindhah menyang Crimea kanthi nresep, lan dheweke ora bisa ngayunake luwih akeh.
                        Kasunyatan manawa GDP pengin lan arep ngirim pasukan wis dikenal kanthi pasti. Nanging dheweke dissuaded. Padha intimidated karo sanksi lan puffed menyang kuping bab perlu kanggo bali Crimea ing kasus iki - wiwit ana maneh daya sah. Lingkungan lan para penonton (Chubais kolektif) ngganggu dheweke. Lan saiki kita ngeculake getih ing ngarep, ancaman konflik global lan prospek sing durung mesthi.
                        Quote: Wend
                        Yen wilayah Donetsk lan Luhansk ditinggal bebarengan karo Crimea,

                        Maneh, ora - kita ngunggahake Spring Rusia ing saindhenging Kidul-Wétan kanthi tepat supaya Crimea bisa nganakake referendum. Kanggo ngganggu perhatian lan pasukan putschists saka Crimea. Lan slogan kasebut - "Saiki kita bakal mbantu milih Crimea", sesuk bakal mbantu kita.
                        Lan kanggo kredit saka Crimea lan Crimeans, ya, padha mbantu lan mbantu.
                        Quote: Wend
                        Ya, bakal luwih angel kanggo kita, amarga 8 taun Rusia bisa nyiapake kesulitan kasebut

                        Lha piye persiapanmu? Mung saka cadangan devisa mungsuh ngrebut watara 400 milyar dolar. , ora kalebu akun pribadi lan perusahaan, simpenan lan aset.
                        Apa, sampeyan bakal mati keluwen? Kanthi lemah ireng Ukrainia saliyane turah mbrawah Rusia?
                        Sanksi bakal padha karo Crimea. Kajaba iku, bakal luwih angel kanggo mbuktekake tinimbang ing Crimea, amarga ... kekuwatan sah wis dibalekake ing Ukraina. Dadi kanggo apa sanksi? Kanggo dipatèni kraman pro-Kulon?
                        Nanging pilihan ekonomi kanggo Federasi Rusia bakal mung kolosal. Ing kasunyatan, iku bakal dadi potensial militèr-ekonomi meh padha karo USSR, nanging tanpa kelemahane (overabundance saka populasi Asia). Iki cara ditaksir ing Amerika Serikat (lan aku setuju karo iki), lan mulane dheweke ora ngidini kedadeyan kasebut.
                        Quote: Wend
                        kita ngadhepi saiki. Pembekuan aset, sabotase usaha patungan, larangan impor, lsp.

                        lol "Aset beku" ... ora lucu? Dheweke kedadeyan kaya ngono. Nanging banjur kita bakal duwe ALL potensial Ukraina ing aset kita, lan saiki ALL potensial iki nglawan kita.
                        Apa sampeyan ngrasakake bedane?
                        Saiki prajurit saka Kharkov, Odessa lan Kyiv, bebarengan karo kita, bakal ngadeg nglawan NATO ... lan ora nglawan kita. Kanggo IKI wae, mula kudu ditindakake kanthi bener.
                        Quote: Wend
                        sabotase ing joint venture

                        Aliran kasebut ora dibutuhake - ana GTS Ukrainia.
                        Quote: Wend
                        watesan impor

                        We duwe saiki. Dadi opo?
                        Nanging kita bisa, kanthi usaha bebarengan lan tanpa watesan, mbangun pesawat, transportasi pesawat saka ANY kapasitas mawa, kapal perang saka ANY pamindahan lan kerumitan. Mesin pesawat saka kabeh jangkauan lan kapasitas, turbin paling apik ing donya kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, pemecah es nuklir lan kapal selam nuklir. Mbok menawa karya pabrik bal-bearing Kharkov bisa diatur ... Apa sampeyan ngerti APA masalah karo bantalan ing negara kasebut?
                        Lan Ilmu?
                        ing wektu runtuh USSR, Ukraina nyumbang 6% saka potensial ilmiah planet Bumi (kira-kira 25% kanggo USSR). A nomer ageng institut riset saka nimbali pinunjul. Iki bakal dadi sinergi potensial, lan kamulyan kanggo Rusia minangka penyelamat saka kudeta fasis ing Kulon, yen kabeh proses integrasi sing digarisake banjur wis ditindakake. Lan China ora bakal dadi pimpinan proses (integrasi) kasebut.
                      7. Wend
                        Wend 7 Oktober 2022 16:17
                        0
                        Kutipan saka bayard
                        Quote: Wend
                        Referendum dianakaké nalika perang wis ana.

                        Ora, durung ana perang, sanajan perang pisanan cedhak Slavyansk wis kedaden ing wektu sing (nalika Sumy Alpha matèni), ana ontran-ontran getih ing Odessa lan Mariupol. Perang kasebut diwiwiti kanthi nyerang Bandara Donetsk, lan rong minggu sabanjure.
                        Quote: Wend
                        persetujuan babagan demarkasi wates negara kudu ditandatangani,

                        A kedadean legal sing menehi munggah kanggo lan jendhela saka kesempatan ing tapel wates musuhan, nanging ora ana Dhiskusi sembarang transisi saka Donetsk lan Luhansk wilayah - Federasi Rusia ora mundhakaken pitakonan utawa dikarepake kuwi. Lan ing proposal kanggo gabung karo Federasi Rusia, wiwit ... torsi gulu lan ekspresi rai sing beda. Dheweke ora gelem. Dheweke wis diwenehi panganan, lan para oligarki ing loro-lorone wis suwe setuju babagan divisi pengaruhe, lan kurator saka London lan Washington nutup perjanjian kasebut.
                        Dheweke ora pengin wasir ing menara, dheweke malah mutusake kanggo pindhah menyang Crimea kanthi nresep, lan dheweke ora bisa ngayunake luwih akeh.
                        Kasunyatan manawa GDP pengin lan arep ngirim pasukan wis dikenal kanthi pasti. Nanging dheweke dissuaded. Padha intimidated karo sanksi lan puffed menyang kuping bab perlu kanggo bali Crimea ing kasus iki - wiwit ana maneh daya sah. Lingkungan lan para penonton (Chubais kolektif) ngganggu dheweke. Lan saiki kita ngeculake getih ing ngarep, ancaman konflik global lan prospek sing durung mesthi.
                        Quote: Wend
                        Yen wilayah Donetsk lan Luhansk ditinggal bebarengan karo Crimea,

                        Maneh, ora - kita ngunggahake Spring Rusia ing saindhenging Kidul-Wétan kanthi tepat supaya Crimea bisa nganakake referendum. Kanggo ngganggu perhatian lan pasukan putschists saka Crimea. Lan slogan kasebut - "Saiki kita bakal mbantu milih Crimea", sesuk bakal mbantu kita.
                        Lan kanggo kredit saka Crimea lan Crimeans, ya, padha mbantu lan mbantu.
                        Quote: Wend
                        Ya, bakal luwih angel kanggo kita, amarga 8 taun Rusia bisa nyiapake kesulitan kasebut

                        Lha piye persiapanmu? Mung saka cadangan devisa mungsuh ngrebut watara 400 milyar dolar. , ora kalebu akun pribadi lan perusahaan, simpenan lan aset.
                        Apa, sampeyan bakal mati keluwen? Kanthi lemah ireng Ukrainia saliyane turah mbrawah Rusia?
                        Sanksi bakal padha karo Crimea. Kajaba iku, bakal luwih angel kanggo mbuktekake tinimbang ing Crimea, amarga ... kekuwatan sah wis dibalekake ing Ukraina. Dadi kanggo apa sanksi? Kanggo dipatèni kraman pro-Kulon?
                        Nanging pilihan ekonomi kanggo Federasi Rusia bakal mung kolosal. Ing kasunyatan, iku bakal dadi potensial militèr-ekonomi meh padha karo USSR, nanging tanpa kelemahane (overabundance saka populasi Asia). Iki cara ditaksir ing Amerika Serikat (lan aku setuju karo iki), lan mulane dheweke ora ngidini kedadeyan kasebut.
                        Quote: Wend
                        kita ngadhepi saiki. Pembekuan aset, sabotase usaha patungan, larangan impor, lsp.

                        lol "Aset beku" ... ora lucu? Dheweke kedadeyan kaya ngono. Nanging banjur kita bakal duwe ALL potensial Ukraina ing aset kita, lan saiki ALL potensial iki nglawan kita.
                        Apa sampeyan ngrasakake bedane?
                        Saiki prajurit saka Kharkov, Odessa lan Kyiv, bebarengan karo kita, bakal ngadeg nglawan NATO ... lan ora nglawan kita. Kanggo IKI wae, mula kudu ditindakake kanthi bener.
                        Quote: Wend
                        sabotase ing joint venture

                        Aliran kasebut ora dibutuhake - ana GTS Ukrainia.
                        Quote: Wend
                        watesan impor

                        We duwe saiki. Dadi opo?
                        Nanging kita bisa, kanthi usaha bebarengan lan tanpa watesan, mbangun pesawat, transportasi pesawat saka ANY kapasitas mawa, kapal perang saka ANY pamindahan lan kerumitan. Mesin pesawat saka kabeh jangkauan lan kapasitas, turbin paling apik ing donya kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, pemecah es nuklir lan kapal selam nuklir. Mbok menawa karya pabrik bal-bearing Kharkov bisa diatur ... Apa sampeyan ngerti APA masalah karo bantalan ing negara kasebut?
                        Lan Ilmu?
                        ing wektu runtuh USSR, Ukraina nyumbang 6% saka potensial ilmiah planet Bumi (kira-kira 25% kanggo USSR). A nomer ageng institut riset saka nimbali pinunjul. Iki bakal dadi sinergi potensial, lan kamulyan kanggo Rusia minangka penyelamat saka kudeta fasis ing Kulon, yen kabeh proses integrasi sing digarisake banjur wis ditindakake. Lan China ora bakal dadi pimpinan proses (integrasi) kasebut.

                        Kanggo kabeh iki, aku bakal menehi sampeyan mung siji jawaban. Yen dheweke nindakake kaya sing dikarepake, saiki ora mung Donbass, nanging uga Rusia. Aku wis mesthekake luwih saka sepisan yen presiden kita ora katon 10 langkah ing ngarep lan strategi kasebut mesthi bakal sukses. Kabeh rampung mung nalika bisa nggawa keuntungan paling gedhe kanggo negara lan paling mbebayani kanggo warga Rusia.
      3. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 30 September 2022 12:14
        +3
        Kutipan: Bulgarian_5
        Utawa sampeyan mung bisa ngirim Wagner menyang batalyon paukuman:

        Apa batalyon iku?
        Foto iku apik: dheweke pipis atine.
        Mung siji tembung "batalyon" uga bakal reged.
      4. Cottondraton
        Cottondraton 1 Oktober 2022 19:09
        +1
        Kok ngirim feces kaya ngono ing ngarep? Kanggo njupuk wong ing mburi ana? Shooting uga angel. Sawise kabeh, iku bakal perlu kanggo nglampahi peluru iki ... Sing paling cukup lan sabdho iku kanggo nggawe h-m-o plow ing apa jenis tambang.
    2. Henokh
      Henokh 30 September 2022 11:31
      +1
      Ya, ora kanggo 15 taun nandur wong kaya ngono, nanging ing saham.

      hi
      Kanggo nyelehake saham, sampeyan butuh latar mburi legal. Ing tembung, iku perlu kanggo introduce martial law, digunakake bacchanalia iki bakal terus.
    3. veloboss
      veloboss 30 September 2022 11:35
      0
      Stake iki kudu apik "proskien ..."
  2. krops777
    krops777 30 September 2022 11:19
    +2
    Saiki dheweke bisa ngadhepi nganti 15 taun penjara.


    Kanggo arson, iku ora kamungkinan kanggo mratobat, kerjasama karo diselidiki, ora luwih saka telung taun yen liyane ora sewn.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 September 2022 13:28
      +2
      Kutipan saka krops777
      Saiki dheweke bisa ngadhepi nganti 15 taun penjara.

      Kanggo arson, iku ora kamungkinan kanggo mratobat, kerjasama karo diselidiki, ora luwih saka telung taun yen liyane ora sewn.

      Lan sampeyan ora kudu diadili amarga pembakaran. Dheweke kerja kanggo kepentingan mungsuh, entuk dhuwit (Aku ora ngandel yen telek "nglawan perang" gratis - aku wis cukup ndeleng para liberal).
      "Lima welas" stogo. Kanggo khianat kanggo Motherland.
      Lan rong taun ing wektu percobaan - iki kudu diwenehi kanggo nyetel geni kanggo kandhang pepadhamu, lan ora registrasi militèr lan kantor enlistment ing kahanan perang.
    2. sgrabik
      sgrabik 2 Oktober 2022 08:26
      0
      Iku ora mung disetel ing geni, kene pengkhianatan negara cetha ing pasuryan.
  3. Uprun
    Uprun 30 September 2022 11:20
    -4
    Kanthi "sukses" kaya ing ngarep, ora perlu ngganggu sapa wae .... nanging kanggo ngobong, ayo dijawab ...
  4. Nevsky_ZU
    Nevsky_ZU 30 September 2022 11:21
    -4
    Ing Novosibirsk, kita saiki ora duwe cuaca sing padha kaya ing foto.
    Kita telat karo ukuran iklan sajrone telung taun. Navalny kudu dipenjara kaping telu sadurungé, lan dana NPO liyane.
    Inggih, Aku ora muni weker banjur, Aku panginten kita duwe tentara apik, nanging kita bisa nangani iki nang.
    Program "Penerimaan Militer", "Sentry" lan "Strike Force" nggawe aku santai.
  5. Carlos Hall
    Carlos Hall 30 September 2022 11:24
    -4
    Tembak dheweke, langsung ngilangi. Mbusak kolom kaping lima.
    1. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 30 September 2022 11:32
      +6
      Kutipan saka Carlos Sala
      Tembak dheweke, langsung ngilangi. Mbusak kolom kaping lima.

      Siji aran kaya Spanyol utawa Amerika Latin kuwatir babagan Rusia. Matur nuwun sobat. Nanging yen sampeyan ngerti kepiye metastase masyarakat konsumen diluncurake ing kene. Luwih adoh saka 1991, luwih sithik pahlawan. Kanggo mbangun "Amerika alternatif" kanthi nilai tradisional ing kerangka kapitalisme, nanging kanthi tentara kontrak, misale jek Federasi Rusia ora apik. Kuwatir babagan masa depan Rusia.
      1. Negruz
        Negruz 30 September 2022 11:47
        0
        Luwih adoh saka 1991, luwih sithik pahlawan.

        Ing endi akeh pahlawan ing taun 1991 ...
        1. Nevsky_ZU
          Nevsky_ZU 30 September 2022 11:50
          +6
          Kutipan saka Negruz
          Luwih adoh saka 1991, luwih sithik pahlawan.

          Ing endi akeh pahlawan ing taun 1991 ...

          Kaya kabeh warga Soviet, dheweke dipercaya kepemimpinan lan ora ahli strategi politik sing canggih babagan tumpahan kursi. Ing Oktober 1993, dheweke ngerti, nanging wis kasep.
          1. Negruz
            Negruz 30 September 2022 11:53
            -5
            Ing Oktober 1993, dheweke ngerti, nanging wis kasep.

            Lan ing ngendi atusan ewu perwira heroik?
            Kurang saka rong taun wis liwati wiwit 1991 ...
            1. Nevsky_ZU
              Nevsky_ZU 30 September 2022 12:05
              +3
              Kutipan saka Negruz
              Ing Oktober 1993, dheweke ngerti, nanging wis kasep.

              Lan ing ngendi atusan ewu perwira heroik?
              Kurang saka rong taun wis liwati wiwit 1991 ...

              Mangkono titik ora bali liwati. Dismantling negara Soviet wis tetep. Para abdi dalem padha sibuk ngurusi uripe kulawargane. Ora ana sing nyerang RF anyar. Konflik regional wiwit ing Kaukasus Lor. Masalah ditanggulangi, bener? (Saiki lagi nyerang liwat konflik ing Ukraina)
              1. Negruz
                Negruz 30 September 2022 12:18
                -5
                Mangkono titik ora bali liwati. Dismantling negara Soviet wis tetep. Para abdi dalem padha sibuk ngurusi uripe kulawargane. Ora ana sing nyerang RF anyar. Konflik regional wiwit ing Kaukasus Lor. Masalah ditanggulangi, bener? (Saiki lagi nyerang liwat konflik ing Ukraina)

                Cetha...
                Para pahlawan diapusi ing taun 1991, ing taun 1992 titik ora bali wis liwati kanggo para pahlawan, "lan ing taun 1993 para pahlawan ngurus kulawargane - ora ana wektu kanggo kepahlawanan ....
                Amarga iku "banget nuwun" saiki ana "sawetara pahlawan" lan "metastasis masyarakat konsumen" ...
                Luwih adoh saka 1991 ....
                Nalika para pahlawan "diapusi" ....

                Nanging ing Abkhazia lan Transnistria ing 1990-1991, pahlawan ora ngidini piyambak "diapusi" ...
                Nanging iki crita liyane ...
                hi
  6. yowis
    yowis 30 September 2022 11:28
    0
    Iku struktur jaringan. Lan dheweke kerja. Lan ana sing ora kerja amarga wedi: kaya kahanan ora stabil ...
  7. rotmistr60
    rotmistr60 30 September 2022 11:35
    +3
    lanang 23 taun
    Saka kategori wong-wong sing ing siji wektu bengok-bengok: "We are panguwasa kene", sing saiki akeh ing tapel wates karo Georgia lan Kazakhstan ... Ora ana tega kanggo miscarriages kuwi.
  8. K-50
    K-50 30 September 2022 11:48
    +1
    Ing wilayah Novosibirsk, organizer saka pembakaran kantor enlistment militer ditahan

    Wiwit wektu perang, banjur kanggo tumindak kuwi kanggo menehi maksimum apa bisa. Kanggo nave ig!!! am
  9. Darurat
    Darurat 30 September 2022 11:53
    +1
    Iku perlu kanggo dasi munggah karo moratoriums paukuman pati, Dadi smear mburi sirah karo Paint ijo iku medicine paling apik.
  10. Deadushka
    Deadushka 30 September 2022 12:12
    -1
    Gampang banget kanggo ngarahake wong menyang arah sing bener kanggo nggayuh tujuane.
    Cukup kanggo ngumumake ing kabeh dosa (mungsuhe wong) lan sing isih ana yaiku menehi dhawuh - pasuryan.
    Kaya ing Abad Pertengahan kanthi mburu penyihir.
    Ora mung wong-wong Kulon sing nyedhot bahan bakar ing geni, nanging ing Rusia, saka kabeh pihak, kanthi gampang menehi tag "kanggo tentrem."
    Iku trep kanggo ngubungake kabeh masalah kanggo NGO lan pengkhianat.
  11. Penilai
    Penilai 30 September 2022 13:28
    +1
    Kanggo subyek kasebut, perlu kanggo netepake istilah saka 30 taun nganti urip
    suda kanthi ngrampas barang darbeke wong sregep duka
  12. bk316
    bk316 30 September 2022 13:42
    +2
    bocah mau diuncalake ing lemah

    Ya, dudu wong lanang, nanging teroris.
  13. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 30 September 2022 14:36
    +1
    Kutipan: Bulgarian_5
    Utawa sampeyan mung bisa ngirim Wagner menyang batalyon paukuman:

    Omong kosong apa. Dheweke ora bakal manggon ing kana sajrone sejam. Lan kenapa batalyon penal? Mung batalyon.
  14. Oracle2000
    Oracle2000 30 September 2022 14:37
    +1
    Aku ora ngerti kenapa ing jaman perang isih ana moratorium babagan penerapan paukuman Perlindungan Sosial Paling Tinggi utawa Hukuman Modal kanggo tumindak sabotase sing layak minangka pengkhianatan ??? 15 taun apa??? Umum, kanthi siaran ing kabeh saluran TV - ing tembok !!!!
  15. Seryoga Valentinovich
    Seryoga Valentinovich 1 Oktober 2022 09:29
    +2
    Muga-muga ing ngendi dheweke lungguh, bocah-bocah lanang bakal menehi rapat sing pantes. .
    1. sgrabik
      sgrabik 2 Oktober 2022 08:32
      0
      Ayo tuku Vaseline.
  16. asetofenon
    asetofenon 1 Oktober 2022 19:21
    -1
    Kene sing ing! 15 taun! Kanggo kantor militer! Lan karo sing guilty sing ing ngarep (oh! Aku ora ngerti carane sak operasi khusus padha nelpon apa sak perang - ngarep) bab ... longkangan sawise longkangan, lan padha rake metu mung ing stamina sawetara Unit? Lan kadhangkala dheweke ora metu? Apa sing kudu dilakoni karo markas lan jenderal - skip liwat gilingan daging kanggo daging cincang?