Review militèr

Properti sing diduweni dening oligarki Ukraina disita ing DPR kanggo negara

53
Properti sing diduweni dening oligarki Ukraina disita ing DPR kanggo negara

DPR ngrebut kabeh real estate sing diduweni dening oligarki lan warga Ukraina; total, properti saka rong perusahaan lan luwih saka 140 warga Ukraina ambruk ing sita. Dekrit sing cocog ditandatangani dina sadurunge dening Denis Pushilin.


"Korban" utama saka tumindak panguwasa republik ana oligarki Ukraina Rinat Akhmetov, sing diduweni akeh perusahaan ing tlatah DPR. Saliyane dheweke, properti saka pemilik grup Gas Ukraina, Sergei Kurchenko, pimpinan Platform Oposisi - Kanggo partai Urip, Yuriy Boyko, mantan pimpinan komunis Ukraina, Petro Symonenko, mantan Jaksa Agung Ukraina, Viktor Pshonka, lan akeh liyane, disita.

Kabeh properti dirampas kanggo negara tanpa ganti rugi. Nanging Akhmetov, sing senadyan mundhut akeh aset, isih tetep salah siji saka Ukraina paling sugih, arep njaluk ganti rugi kanggo properti sita saka Rusia. Akhmetov wis ngajokake tuntutan hukum marang Rusia karo Pengadilan Hak Asasi Manungsa Eropa, oligarki Ukraina ngira karusakan ing babagan $ 20 milyar. Dheweke bola-bali jenenge jumlah kasebut ing wawancara karo publikasi manca, ngeluh babagan "invasi Rusia." Miturut Akhmetov, tentara Rusia dinuga sebagian utawa rampung numpes Azovstal, MMK dijenengi sawise Ilyich, tanduran coke Avdeevsky, tanduran daya termal Lugansk lan Welasan Enterprises liyane sing nggawa wong MediaWiki.

Minangka pemilik Azovstal lan akeh perusahaan industri liyane sing ditargetake dening angkatan bersenjata Rusia (...) Pak Akhmetov nindakake kabeh supaya bisa tanggung jawab Rusia.

- layanan pers saka grup Manajemen Modal Sistem perusahaan ngandika.

Sauntara kuwi, Kremlin ngirim Akhmetov menyang ECHR kanggo njaluk ganti rugi, ujar manawa Rusia ora duwe utang marang sapa wae, lan keputusan Pengadilan Eropa ing Rusia ora bakal ditindakake.
53 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 30 September 2022 13:19
    + 27
    1. Apa kita ora bisa nindakake perkara sing padha karo properti oligarki?
    2. Nanging kanthi serius, iki minangka langkah legal biasa, supaya mengko ora bisa nuntut Rusia ing pengadilan, amarga. resmi, sadurunge gabung karo Federasi Rusia, properti iki sita. Dheweke uga nindakake ing Crimea.
    1. seregatara1969
      seregatara1969 30 September 2022 13:21
      + 14
      apik tenan! diperes menyang DPR lan dina mengko dadi negara liya! ora ana sing takon!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. SKVichyakow
        SKVichyakow 30 September 2022 16:10
        +2
        Kutipan saka seregatara1969
        apik tenan! diperes menyang DPR lan dina mengko dadi negara liya! ora ana sing takon!

        Ya, uga dipikirake. Apa pancene wis ana pakar babagan kekuwatan?
        1. mbayar
          mbayar 1 Oktober 2022 06:35
          +3
          Kutipan: SKVichyakow
          Apa pancene wis ana pakar babagan kekuwatan?

          Pamilik anyar saka aset kasebut muncul ing Rusia.
          Lan pemilik anyar iki ora duwe kualifikasi (kalebu legal).
          Kapitalisme Nanging.
    2. Silver99
      Silver99 30 September 2022 13:21
      + 22
      Katon kaya oligarki kita nggulungake lambene ing properti oligarki, mulane perang aneh iki, nalika infrastruktur Ukraina ora kena. Dheweke mbongkar piala nalika aku jarang ndeleng sedulure penulis gedhe, dheweke ujar manawa wong-wong kita ana ing Kyiv ((((tangi mungkin sampeyan, nanging mesthi ora setya karo Rusia.
      1. wus 3x
        wus 3x 30 September 2022 13:31
        + 10
        Katon kaya oligarki kita nggulung lambene ing properti oligarki, mulane perang aneh iki, nalika infrastruktur Ukraina ora kena.


        Lan ana. Perang khusus saka oligarki. Ugh, siji mate ing ilat saka apa mengkono. Apa sing paling nyerang, ing negara kita, sanajan gagal sing jelas, ora ana sing diukum, sebaliknya, kadhangkala disaranake kanggo kegiatan gagal sing sukses. Surr soko.
      2. trafllot1832
        trafllot1832 30 September 2022 13:33
        +1
        Yen sampeyan nuruti logika sampeyan, banjur ing properti saka komunis Simonenko, komunis utama kita, utawa sing luwih cilik, unearthed karusakan, sing mung mandheg ing oligarki, utawa padha ora maca artikel nganti pungkasan.
        1. Mythos
          Mythos 30 September 2022 13:47
          +8
          Sayange, ora ana Komunis nyata sing kuwasa ing Rusia. Sanajan iki ora penting, sing utama yaiku wong dadi master ing panggonane, lan ora dadi buruh sementara.
          1. trafllot1832
            trafllot1832 30 September 2022 13:50
            0
            Ing kene aku duwe panemu sing padha, lan supaya wong bisa mikir babagan cara kerja sing luwih apik utawa paling ora luwih ala kanggo wong liya.
      3. 1976AG
        1976AG 30 September 2022 13:34
        0
        Kutipan saka Silver99
        Miturut Akhmetov, tentara Rusia dinuga sebagian utawa rampung numpes Enterprises Azovstal, MMK dijenengi sawise Ilyich, Avdeevsky Coke, Lugansk Thermal Power Plant lan Welasan liyane sing nggawa wong MediaWiki.



        Ora ndemek? Waca maneh
        "Miturut Akhmetov, tentara Rusia dinuga sebagian utawa rampung numpes Enterprises Azovstal, MMK dijenengi sawise Ilyich, tanduran coke Avdeevsky, tanduran daya termal Lugansk lan Welasan liyane sing nggawa wong MediaWiki"
      4. paul3390
        paul3390 30 September 2022 14:18
        +8
        Ing kene kita kabeh mikir babagan insentif kanggo mobilisasi. Lan ayo ngowahi kabeh sing dirampas saka oligarki Ukrainia dadi perusahaan saham gabungan umum? Pabrik, tambang, tanah .. Lan sahame - apa bakal disebarake kanggo wong-wong sing perang ana? Sesuai karo pengalaman operasi militer lan penghargaan? Iki bakal dadi insentif sing nyata lan nyata .. Mung parasit kita sing bakal nggantung awake dhewe saka rakus ing aspen - nanging ora bakal ngeculake cangkeme ..
        1. prahara
          prahara 30 September 2022 17:46
          +3
          Akeh wong duwe pitakon, kenapa ora nindakake perkara sing padha ing Rusia, mbuwang oligarki lan nasionalisasi apa sing dicolong saka wong 25-30 taun kepungkur .....
          1. mbayar
            mbayar 1 Oktober 2022 07:05
            +1
            Quote: nyerang
            kenapa ora nindakake sing padha ing Rusia, mbuwang oligarki lan nasionalisasi apa sing dicolong saka wong 25-30 taun kepungkur .....

            Lan sapa ing Rusia borjuis sing bakal ngrampungake prestasi gedhe iki? Apa anak didik saka oligarki iki, "manajer sing disewa" ... lan oligarki iki dhewe?
            Nuwun sewu, nanging dheweke dudu randha pejabat sing ora ditugasake.
            Sanajan ide kasebut nggodho banget ...
            Nanging wong sing ora cocog karo konsensus anyar para elit (babagan peran anyar Rusia ing donya lan koleksi tanah Rusia) ora mung bisa dipotong rambute ... nanging uga dicukur.
            1. prahara
              prahara 1 Oktober 2022 11:57
              0
              Lan sapa ing Rusia borjuis sing bakal ngrampungake prestasi gedhe iki? Apa anak didik saka oligarki iki, "manajer sing disewa" ... lan oligarki iki dhewe?


              Mung wong-wong sing saiki ngresiki Novorossiya saka Nazi.
              1. mbayar
                mbayar 1 Oktober 2022 20:06
                0
                Kanggo nindakake iki, dheweke kudu menang lan urip.
                Nanging - kualifikasi komandan lapangan / tempur ora cukup kanggo mimpin negara ... Iki luwih rumit.
                Lan grup Wagner bakal ing jaga.
                Revolusi paling apik yaiku revolusi saka ndhuwur. Nanging iki saka alam impen.
                1. Alex Nevs
                  Alex Nevs 2 Oktober 2022 10:52
                  -1
                  Tembung "revolusi saka ndhuwur" kudu dilebokake ing tanda petik. Yen ora, kudeta maydaun dipikolehi. A revolusi politik lan ekonomi saka ndhuwur, sampeyan bisa tanpa kuotasi. Mulane, minus sing napuk sampeyan, aku ngetung hi
                  1. mbayar
                    mbayar 2 Oktober 2022 12:32
                    0
                    Kutipan saka: Alex Nevs
                    Tembung "revolusi saka ndhuwur" kudu dilebokake ing tanda petik. Yen ora, pranyata kudeta maydaun

                    Ora babar pisan. Tembung Latin kanggo "revolusi" sing diterjemahake menyang Rusia yaiku COUPLE (revolt - coup). Revolusi saka ndhuwur yaiku nalika pimpinan negara nindakake reformasi radikal kanthi owah-owahan / goncangan kelompok elit sing ngatur - nyuntikake getih anyar kanggo ningkatake negara. Lan kanthi mangkono nyingkiri pergolakan sosial sing ora bisa dihindari lan malah bencana.
                    Maksudku yaiku nganyari maneh klompok elit sing mrentah kanggo nggayuh kabijakan militer lan manca sing luwih sehat, sosial lan (paling penting ing kasus kita). Kanggo elit bosok racun kabeh awak negara. Kanthi elit kasebut, negara ora bakal slamet saka pergolakan kasebut.
                    Lan ora perlu kanggo repress, iku cukup kanggo mbusak saka daya kanggo bali aset strategis kanggo negara. Yaiku aset-aset strategis sing gumantung marang kemampuan pertahanan lan stabilitas ekonomi negara.
                2. prahara
                  prahara 2 Oktober 2022 11:10
                  +1
                  Lha nek kolonel biyasa sing nindakke, kok wong liya ora bisa luwih apik?
      5. mbayar
        mbayar 1 Oktober 2022 06:56
        +1
        Kutipan saka Silver99
        padha ngomong ing Kyiv wong kita ((((tangi mungkin sampeyan, nanging mesthi ora setya karo Rusia.

        Ing Kyiv, kaya ing kutha-kutha liyane ing tilas Ukraina, wong beda-beda.
        Ana 1-1,5 yuta imigran saka Galicia sajrone 40 taun kepungkur.
        Ana kira-kira jumlah wong urbanisasi saka etnis internasional sing padha.
        Lan ana uga wong Kiev asli sing ora tau ngomong "Ukraina" - Kyiv historis kutha rumiyin Russian.
        Bener, ana wong sing percaya yen iku Yahudi ... nanging ing kene Dnepropetrovsk tansah siap nantang juara.
        Lan yen sing terakhir tansah main ing sisih kuwat (lan Rusia wis mesthi ora dadi sisih kuwi kanggo dina iki, paling ora wis dianggep ana), banjur padha tansah siap kanggo nguripake vektor kasetyan menyang pemenang.
        Galician cenderung pindhah menyang Eropa utawa menyang tanah air.
        Nanging warga lokal bakal tetep.
        Conto nggumunake saka Kyivian native kuwi Oles Buzina.
        Dadi ing wektu Kamenangan kita (lan ora bisa dihindari, kaya ambruk imperialisme Amerika), bisa uga ana ing Kyiv ... populasi sing setya banget marang Kremlin.
        Lan ora mung ing Kiev.
        Sampeyan lan Dnepropetrovsk isih bisa kaget sampeyan.

        Lan babagan
        Kutipan saka Silver99
        oligarki kita mbalek lambene ing properti saka oligarki

        Nyuwun Lan kepiye sampeyan pengin?
        Kita duwe kapitalisme. Lan konsensus para elit. keprungu
        Lan kanthi konsensus, saben pihak sing kasengsem lan melu proses kasebut, minangka aturan, entuk potongan sing disepakati. keprungu Lan ing / ing ana cukup soko kanggo MediaWiki saka.
        Lan Akhmetov isih ngadhepi pengadilan amarga nyeponsori terorisme, Nazisme lan keterlibatan ing pembantaian Rakyat Donbass.

        Lan infrastruktur wis ... lagi diselidiki.
        Nanging sapa sing kepengin oleh warisan omah sing wis kobong?
        Sampeyan kudu waspada. Banjur, kanthi akuisisi tanah lan wong anyar, Rusia ora bakal nyuda, nanging bakal teka.
        Lan iki mung logika banal (ilmu dilarang ing tlatah Rusia modern ... lan ing USSR wiwit jaman Khrushchev). hi
    3. Greg Miller
      Greg Miller 30 September 2022 13:25
      + 14
      Kutipan: Kutipan Lavrov
      1. Apa kita ora bisa nindakake perkara sing padha karo properti oligarki?
      2. Nanging kanthi serius, iki minangka langkah legal biasa, supaya mengko ora bisa nuntut Rusia ing pengadilan, amarga. resmi, sadurunge gabung karo Federasi Rusia, properti iki sita. Dheweke uga nindakake ing Crimea.

      Iki minangka oligarki ing Ukraina, lan ing Rusia minangka "pengusaha sing tanggung jawab sosial"! Nanging wong Ukrainia nyumbang paling sethithik kanggo perang karo Rusia, lan "kita" mung tuku iPhone kanggo tentara bayaran Ukropov ...
      1. Kesha1980
        Kesha1980 30 September 2022 13:59
        +2
        Lan apa shisha tuku nishtyaki? Sumbangan umum mung minangka bagean saka anggaran. Batalyon sukarelawan regional kanggo shisha apa? lsp. Yen wong ora weruh apa-apa, iku mung masalah unseeing. Konstantin Malofeev, mesthi, ora oligarki, nanging 1 milyar (squeezed metu dening pengadilan) wrote kanggo SVO. Wagnerites (jumlah sing wis suwe ngluwihi 10 klompok 350 bedhil saben) ora dibiayai saka anggaran, lan ora mung dening Prigogine. Kok sepi, tanpa publisitas? Bisnis manca, utawa luwih operasi finansial.
        1. trafllot1832
          trafllot1832 30 September 2022 14:11
          -4
          Aja nggatekake, ana ing kene, sing ana ing tenggorokan oligarki Rusia, dheweke mikir yen oligarki minangka hiburan sing manis.
          1. Kesha1980
            Kesha1980 30 September 2022 15:13
            +2
            kita duwe kene, kanggo kang oligarki Russian tengen tenggorokan.

            Ya, akeh wong sugih ing tenggorokan, amarga iku cara paling gampang). Seminggu kepungkur, putra saka kanca kerjane katon mati - 970.000 (nganti rekor kanggo aku) wong sing ora miskin mbuwang peralatan. Ya, dermawan wis suwe ngerti bapake prajurit, nanging inti saka sing utama ora ana publisitas. Ing rong atus bêsik pungkasan aku mbuwang ing liwat-pengeluaran saka SM langka lan larang, amarga "iku tau mengkono sethitik lan sampeyan bakal nemokake horseradish Ana".
            1. Alexey_Kalashnikov
              Alexey_Kalashnikov 30 September 2022 19:50
              -2
              Inggih, mbayar dongeng wiwit. Ayo dadi pirembagan bab oligarki tanggung jawab sosial. Nggawe rampokan.
              1. Kesha1980
                Kesha1980 30 September 2022 21:48
                +1
                "Aku ora duwe pakurmatan" ngerti sampeyan saka ngendi, tanah apa sampeyan bakal dadi, nanging aku nyaranake ngusap mripat, utawa goyangake otak lan maca komentar kanthi luwih ati-ati - aku ora nuduhake inti saka "oligarki" sponsor”. Ing asas, kita ora duwe oligarki (yen kita nimbang strictly). Aku nuding metu "dhuwit metu saka udara tipis kanggo baht regional ora njedhul dhewe" - siji pinter bakal ngerti logika prasaja saka gerakan financial, lan wong bodho ... Omongane ora nimbang apa-apa, amarga padha mung ngerti carane kanggo ngowahi aksara utawa swara dadi tembung.
                Lan ora perlu ngenyek malah dikudhung - tembung sampeyan ora peduli karo aku, ora nglukis sampeyan - mung mangan wektu. Alesan kanggo sampeyan.
                1. Alex Nevs
                  Alex Nevs 2 Oktober 2022 10:56
                  -1
                  Aku mikir yen pendanaan sing winates banget digunakake kanggo tujuan strategis. larang regane. Ing trifle (helm, flasks, waja ........) pamindhahan ora tekan. Strategis utama. Ya, lan wektu wis entek, banjur diseret nganti 8 taun.
                  1. Kesha1980
                    Kesha1980 2 Oktober 2022 11:53
                    0
                    Aku setuju. Hypersound, ing dasare, uga, modernisasi operator rudal kanggo Kaliber lan liya-liyane pancen apik banget. Liyane - "stroke" kasebar. Akeh sing wis nganyarke teknologi kasebut.
                    Sing utama ing senjata strategis yaiku kekarepan kanggo nggunakake. Muga-muga iki ora dadi masalah.
                    1. Alex Nevs
                      Alex Nevs 2 Oktober 2022 17:09
                      0
                      Utawa Bakal utawa ... anané. Dadi bakal ana kekarepan! Lan kenapa kita butuh Donya sing ora ana ing AS.
  2. Uprun
    Uprun 30 September 2022 13:22
    +5
    Lan babagan properti ing Crimea saka Ze-clown, apa wis dilelang kanggo ora mbayar apartemen komunal, utawa bajingan mbayar kanthi reguler?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 30 September 2022 13:35
      0
      Iki wis dadi pitakonan kanggo pimpinan Crimea, mungkin dheweke pengin tetep ditahan ing omah mengko, ing kana.
      1. Uprun
        Uprun 30 September 2022 13:42
        +1
        Lan ora ana sel mewah ing pusat tahanan pra-sidang ing semenanjung?
        1. trafllot1832
          trafllot1832 30 September 2022 13:43
          -1
          Ya, yacht minangka chauvin Zaporizhia ing jero banyu, yen dheweke ora nglilani aku nganggo jarum.
          1. Al Manah
            Al Manah 30 September 2022 14:28
            -2
            Ora ing jarum, ing kuku, ngandika:
    2. Alex Nevs
      Alex Nevs 2 Oktober 2022 10:57
      -1
      Yen dheweke mbayar, banjur mbayar. Lan sanalika ... banjur langsung. ngguyu Ora apik kelangan dhuwit.
  3. Bulrumeb
    Bulrumeb 30 September 2022 13:25
    +2
    Iku apik yen dheweke nindakake sadurunge ditampa ing Federasi Rusia. Aku ora ngerti yen bakal bisa nindakake iki "sawise", nanging kapercayan batinku ngandhani yen aku ora bakal.
  4. Andobor
    Andobor 30 September 2022 13:28
    +1
    Uripe kudu dicopot, ora mung duweke.
  5. Greg Miller
    Greg Miller 30 September 2022 13:31
    +1
    Lan sapa sing kudu dianggep "oligarki" lan apa "ora banget oligarki", nanging sing setya ngladeni rezim Bandera lan mbiayai pembunuhan wong Rusia?
  6. bali
    bali 30 September 2022 13:32
    +5
    hi Kita bakal weruh ... Ing kana, "Abramoviches" lan "Deripaskas" kita diikat banget!
    1. trafllot1832
      trafllot1832 30 September 2022 13:53
      0
      Ya, lan ibukutha Amerika saiki. Mangkene carane kita bakal ngatasi SIC?
      1. bali
        bali 30 September 2022 13:57
        +1
        hi Apa sing diarani akyn, nanging ora bisa ngerti! Kok ngono...
  7. tihonmarine
    tihonmarine 30 September 2022 14:06
    +1
    Akhmetov wis ngajokake tuntutan hukum marang Rusia karo Pengadilan Hak Asasi Manusia Eropa,

    Kaya sing dikandhakake ing situs web kita - "Sportloto bakal mbayar."
  8. Luminman
    Luminman 30 September 2022 14:13
    +4
    Iki Akhmetov, mbokmenawa liwat overwork, amassed kabeh properti, makarya kanggo 12 jam, pisanan, ing tambang, lan banjur, ing shift kapindho, ing pabrik metalurgi ...
  9. prahara
    prahara 30 September 2022 14:17
    +1
    DPR ngrebut kabeh real estate sing diduweni dening oligarki lan warga Ukraina; total, properti saka rong perusahaan lan luwih saka 140 warga Ukraina ambruk ing sita.

    Nasionalisasi perusahaan Barat, perusahaan, real estate uga wis suwe banget ing Rusia.
    Ora ana sing bakal mbalekake $ 300 milyar sing beku menyang Rusia, ekspor bahan mentah menyang Eropa nyedhaki nol, lan sanksi dadi luwih angel.
    Mulane, ekspropriasi properti Barat, utamane perusahaan sing ora kerja, minangka masalah sing penting banget.
    Nasionalisasi, utawa sale ing lelangan menyang tangan pribadi, iku prerogative saka negara, nanging kanggo wiwitan iku bakal becik kanggo ngumpulake dhaftar lengkap saka perusahaan kuwi, klompok mau dening kategori lan industri, lan ngawasi kondisi sing.
    1. isv000
      isv000 30 September 2022 16:49
      +1
      Quote: nyerang
      Nasionalisasi, utawa sale ing lelangan menyang tangan pribadi, iku prerogative saka negara, nanging kanggo wiwitan iku bakal becik kanggo ngumpulake dhaftar lengkap saka perusahaan kuwi, klompok mau dening kategori lan industri, lan ngawasi kondisi sing.

      Pisanan sampeyan kudu ngerti tingkat kamungkinan kanggo mulihake produksi, diwenehi lack saka sawetara komponen. Utawa profil maneh lan diluncurake, nanging minangka perusahaan milik negara ...
  10. John Smith
    John Smith 30 September 2022 14:49
    0
    8 taun mengko? iyo, yo kudu eling mbiyen kerjane Pushilin ,,,,
  11. Arcady007
    Arcady007 30 September 2022 16:19
    +2
    Lan kapan iki bakal diwiwiti ing Rusia?
    Hooray mesthi njerit kabeh negara sajrone telung dina berturut-turut.
  12. isv000
    isv000 30 September 2022 16:44
    0
    disita kanggo kepentingan negara. apik. Nanging - dina iki dheweke mlebu ing Federasi Rusia, ing endi bakal "dikuwasani" sabanjure? ...
  13. prahara
    prahara 30 September 2022 17:54
    0
    Akhmetov wis ngajokake tuntutan hukum marang Rusia karo Pengadilan Hak Asasi Manungsa Eropa, oligarki Ukraina ngira karusakan ing babagan $ 20 milyar.


    Basharov lan Petrov wis mangkat kanggo negosiasi karo Akhmetka ....
    Dheweke nggawa "wong tuwa" ing jar telung liter karo dheweke ....
  14. koralevviktor
    koralevviktor 30 September 2022 18:25
    0
    Bener, bener. Sampeyan kudu mencet Akhmet ing ngarep liyane, supaya ora ngendhokke. Iku mung apik tenan carane Petrukha entuk properti ing kono. Dheweke ora cedhak karo Nazi.
  15. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 30 September 2022 19:53
    -2
    Iku lucu. Donetsk pungkasanipun milih. Iku lucu, nanging ing Rusia padha ora njupuk adoh. Jaga oligarki sing metu. Kabeh mau ana.
  16. Veter5757
    Veter5757 30 September 2022 23:26
    0
    Mungkin ana sing bakal mbenerake: ECHR - hak urip, omah, kebebasan gerakan, ekspresi kekarepan, lsp. Apa hak Akhmetov dilanggar? Mundhut properti adoh saka penting lan jelas ora digunakake kanggo tujuan pribadi.
    Kanthi iki, Akhmetov bisa pindhah menyang pengadilan Donetsk, uga, utawa menyang pengadilan "Donetsk" ing Kyiv, mungkin kanggo sawetara jenis arbitrase, nanging ora kanggo pengadilan kanggo hak asasi manungsa.
  17. Darurat
    Darurat 1 Oktober 2022 08:09
    0
    Potanin bakal karo Abramovich ing perusahaan iki kanggo Akhmetov. Kaya ing lelucon iku? "Dheweke bakal mangan apa sing bakal dipangan. Nanging sapa sing bakal menehi?"
  18. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 1 Oktober 2022 10:55
    0
    Conto apik ditetepake ing LDNR.
    Iku bakal perlu kanggo terus lan Federasi Rusia kanggo bali menyang properti umum apa dicolong.