Review militèr

Tumindak negara ditandatangani nalika diakoni wilayah DPR, LPR, Zaporozhye lan Kherson menyang Rusia.

181
Tumindak negara ditandatangani nalika diakoni wilayah DPR, LPR, Zaporozhye lan Kherson menyang Rusia.

Upacara penandatanganan tumindak negara kanggo diakoni papat subyek anyar menyang Federasi Rusia - wilayah Kherson lan Zaporozhye, Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk - wis rampung. Ing sisih Federasi Rusia, tumindak negara ditandatangani dening Presiden Vladimir Putin, ing bagean saka wilayah kasebut, sing kamardikan sadurunge diakoni dening Federasi Rusia, kepala wilayah Kherson Vladimir Saldo, kepala wilayah Zaporozhye Yevgeny. Balitsky, pangarsa LPR Leonid Pasechnik lan pangarsa DPR Denis Pushilin.


Saiki, supaya kabeh wilayah anyar resmi dadi bagéan saka Rusia, ana sawetara wektu ngiwa - persetujuan saka Pengadilan Konstitusi Rusia, uga ratifikasi perjanjian dening Majelis Federal Federasi Rusia. Kabeh iki samesthine bakal rampung minggu ngarep.

Sadurunge mlebu tumindak kasebut, Vladimir Putin ngandhani pimpinan Kyiv, nyatakake yen Moskow wis siyap kanggo proses negosiasi, nanging mung masalah gabung karo Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk, wilayah Zaporozhye lan Kherson menyang Rusia sing dicopot saka proses negosiasi lan ora bakal ditindakake. dirembug.

Wicara Vladimir Putin utamane dikhususake kanggo persatuan Rusia, njunjung kepentingan nasional lan apa sing bisa disebut denunciation saka Kulon (sanajan khusus donya Anglo-Saxon), sing ing sawetara titik dumadakan mutusake yen dheweke sing bisa lan kudu. ndhikte kersane marang kabeh manungsa.

Vladimir Putin:

Rusia lan rakyat kita ora bakal setuju karo iki.


181 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Saka Tomsk
    Saka Tomsk 30 September 2022 16:21
    + 27
    Sugeng wilayah anyar sing gabung karo Rusia! Sugeng rawuh. Kesalahane Lenin dibenerake
    1. Aerodrome
      Aerodrome 30 September 2022 16:24
      -12
      Tumindak negara ditandatangani nalika diakoni wilayah DPR, LPR, Zaporozhye lan Kherson menyang Rusia.
      Yagene ana mungsuh ing wilayah kita sing ngembangake serangan? suwene... Pak Presiden? Ali mutusake kanggo mbuwang bunker "seluler"? Aku butuh jawaban...
      1. t-12
        t-12 30 September 2022 16:30
        + 15
        Amarga kanthi temenan nandhatangani selembar kertas lan ngeluh babagan Anglo-Saxon sing ala. Nanging bener menang iku bab liyane. Lenin nulis babagan "kabijakan kertas" iki luwih saka sepisan.
      2. bk316
        bk316 30 September 2022 16:33
        + 11
        Aku butuh jawaban...

        Ing Rusia, sing mbutuhake jawaban kudu siap mangsuli dhewe.
        1. Nelayan
          Nelayan 30 September 2022 17:19
          +7
          ing paprangan .... kanggo Rusia! Saben uwong kudu takon pitakonan iki kanggo awake dhewe, lan ora kanggo G ... saiki Putin, sing raking iki. Ora salah dheweke lungguh ing omah nalika Gorby ngrusak negara lan Yeltsin ngrusak.
          Zelensky nembe nglamar anggota NATO sing penting. Aku ngerti yen konferensi pers sore Stoltenberg bakal dadi jawaban. Perang karo NATO dadi resmi.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Penggemar BSD
            Penggemar BSD 30 September 2022 17:41
            -7
            Apa Yeltsin wis nyiapake gerakan apik lan kumpul maneh ing Kharkov? Utawa mungkin Yeltsin ngutip scum fasis lan pelacur sing nulis fitnah marang USSR ing Kementerian Propaganda Reich Katelu, Ilyin? Utawa Mungkin Yeltsin sijine jenderal biasa-biasa wae ing kursi? Sing lucu yaiku apa sing disalahake USSR, dheweke dhewe sing kasil nindakake (kamenangan prajurit sanajan contone)! Ora ana tsipso sing dibutuhake karo jenderal kasebut, aku mung ndeleng kabeh surfing iki lan ora ngerti apa sing kedadeyan! yen ing awal NWO Amerika umume wedi kanggo nindakake soko mbukak, saiki padha ngomong kabuka sing jotosan kanggo kiamat = jotosan kanggo NATO!
          3. bk316
            bk316 3 Oktober 2022 10:02
            0
            Ora salah dheweke lungguh ing omah nalika Gorby ngrusak negara lan Yeltsin ngrusak.

            Guilty mesthi, nanging persis kaya kita kabeh: IN THE HE IS AT HOME.
            Lan salahku, wiwitane aku mikir yen aku ora peduli babagan apa, dadi apa, supaya ora mengaruhi aku. Inggih, banjur nalika kabeh ambruk, iku ora ana maneh kanggo dhuwur prakara, iku muncul ing pungkasan 90s.
            1. Nelayan
              Nelayan 3 Oktober 2022 20:11
              0
              ing Afganistan, aku mlaku bebarengan Gorma ... nalika Gorbi ngrusak kabeh kene .... kok nyalahke dhewe? Ora ana pimpinan nglawan Gorby lan Yeltsin, wong tuwa saka Komite Darurat Negara kanthi omong kosong ora dianggep.
              1. bk316
                bk316 4 Oktober 2022 15:26
                0
                orbi ngrusak kabeh kene .... apa kanggo nyalahke dhewe kanggo?

                Aku biasane ngomong babagan 93.
      3. Piramidon
        Piramidon 30 September 2022 16:36
        +9
        Kutipan: Aerodrome
        Yagene ana mungsuh ing wilayah kita sing ngembangake serangan? suwene... Pak Presiden? Ali mutusake kanggo mbuwang bunker "seluler"? Aku butuh jawaban...

        Saiki. Presiden bakal nyelehake kabeh, ndhaftar ing VO lan miwiti mangsuli pitakon sampeyan. Sampeyan mung perlu stomp sikil, banjur jawaban bakal teka luwih cepet.
        1. Aerodrome
          Aerodrome 30 September 2022 16:46
          -5
          Kutipan saka Piramidon
          Kutipan: Aerodrome
          Yagene ana mungsuh ing wilayah kita sing ngembangake serangan? suwene... Pak Presiden? Ali mutusake kanggo mbuwang bunker "seluler"? Aku butuh jawaban...

          Saiki. Presiden bakal nyelehake kabeh, ndhaftar ing VO lan miwiti mangsuli pitakon sampeyan. Sampeyan mung perlu stomp sikil, banjur jawaban bakal teka luwih cepet.

          apa sampeyan menehi jancok iku masalah sampeyan. ing dina Senin, lan dina Rebo, lan dina Setu, bakal ana perang ing wilayah kita.
        2. Freelancer7
          Freelancer7 30 September 2022 17:36
          +1
          Lan aku mung mikir yen ing YouTube ing pungkasan, nalika nerangake para simpatisan Federasi Rusia ing negara-negara Kulon, pidato kasebut bubar lan keplok pungkasan wis diwiwiti ??? Lha, langsung wae ...... Ora ngerti ...... Youtube ngerti apa sing kudu ditonton lan apa sing ora kudu ditonton ....
          1. Freelancer7
            Freelancer7 30 September 2022 17:46
            0
            https://rutube.ru/video/89e0ad05ac1c482cee8405f2e8027337/ с 41:42 как раз то что вырезали... Может администрация обратит внимание и заменит в новости видеоряд.
          2. mbayar
            mbayar 30 September 2022 20:32
            0
            Kutipan saka Freelancer7
            Lan aku mung mikir yen ing YouTube ing pungkasan, nalika nerangake para simpatisan Federasi Rusia ing negara-negara Kulon, pidato kasebut bubar lan keplok pungkasan wis diwiwiti ???

            Apa sing ana ing YouTube? Ing Donetsk, ing tengah-tengah pagelaran, lampu mati ing saindhenging kutha - salah siji saluran listrik, utawa gardu-stasiun padha kalah karo artileri. Nanging sawise sawetara jam padha menehi ... ing tengah.
        3. tamu
          tamu 30 September 2022 17:43
          +2
          Inggih, umume, ana situs sing cocog kanggo pitakonan presiden.
        4. Komentar wis dibusak.
      4. gurzuf
        gurzuf 30 September 2022 16:37
        +3
        Kaya biasane, sampeyan buta huruf kanthi sah. Iki durung duwe kita (wilayah sah). Yen ora ngerti, banjur Mahkamah Konstitusi lan ratifikasi. Dina Senin padha janji arep melu.
        1. Aerodrome
          Aerodrome 30 September 2022 16:47
          -7
          Kutipan saka gurzuf
          Kaya biasane, sampeyan buta huruf kanthi sah. Iki durung duwe kita (wilayah sah). Yen ora ngerti, banjur Mahkamah Konstitusi lan ratifikasi. Dina Senin padha janji arep melu.

          “ayo senin”... kabeh bakal owah ana ing kana... ya?
          1. cetha
            cetha 30 September 2022 17:26
            +2
            Kutipan: Aerodrome
            Kutipan saka gurzuf
            Kaya biasane, sampeyan buta huruf kanthi sah. Iki durung duwe kita (wilayah sah). Yen ora ngerti, banjur Mahkamah Konstitusi lan ratifikasi. Dina Senin padha janji arep melu.

            “ayo senin”... kabeh bakal owah ana ing kana... ya?

            Dhewe, apa sampeyan mikir minangka jawaban sing bener kanggo pitakonan sampeyan, sing sampeyan entuk skor tanpa ... topi?
            1. Nelayan
              Nelayan 30 September 2022 17:46
              +2
              nganggo topi, dheweke nyoba ngetung ... mung nganggo topi mudhun.
        2. Aerodrome
          Aerodrome 30 September 2022 16:51
          -12
          Kutipan saka gurzuf
          Kaya biasane, sampeyan buta huruf kanthi sah. Iki durung duwe kita (wilayah sah). Yen ora ngerti, banjur Mahkamah Konstitusi lan ratifikasi. Dina Senin padha janji arep melu.

          Aku wis mangsuli ing ndhuwur, sampeyan pengacara kita ... kompeten.
          1. gurzuf
            gurzuf 30 September 2022 18:46
            +1
            Apa sampeyan pancene ora ngerti yen sawise mlebu dokumen babagan inklusi wilayah menyang Federasi Rusia, dokumen kasebut kudu ngalami pemeriksaan ing Pengadilan Konstitusi, lan mung sawise iku kudu diratifikasi lan mung banjur dianggep wis mlebu. dadi pasukan? Inggih, iku bisa paling mriksa.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. g1v2
        g1v2 30 September 2022 20:05
        0
        Apa aku bisa ngirim sampeyan tinimbang dheweke kanggo nanggepi 3 huruf lucu? Utawa menyang desa Peru sing misuwur? Ana akeh alamat menarik. nglirik
    2. isv000
      isv000 30 September 2022 16:26
      +3
      Kutipan: Saka Tomsk
      Sugeng wilayah anyar sing gabung karo Rusia! Sugeng rawuh. Kesalahane Lenin dibenerake

      Durung rampung, lan kesalahane pimpinan liyane kudu dirampungake, kalebu wong sing dilantik ...
      1. Wend
        Wend 30 September 2022 16:32
        +2
        Kutipan saka isv000
        Kutipan: Saka Tomsk
        Sugeng wilayah anyar sing gabung karo Rusia! Sugeng rawuh. Kesalahane Lenin dibenerake

        Durung rampung, lan kesalahane pimpinan liyane kudu dirampungake, kalebu wong sing dilantik ...

        Lan wong sing dilantik, nalika wilayah Rusia dibuwang?
        1. Hitriy Zhuk
          Hitriy Zhuk 30 September 2022 16:44
          +5
          Romanov tresna marang Alaska.
          Fort Ross maneh (katon ing California).
          Apa iki cukup kanggo conto?
          1. tatra
            tatra 30 September 2022 16:49
            +5
            Mungsuh saka USSR lan wong Soviet ora nganggep iki, kaya kasus Nicholas II, sing padha memuji: The Peace of Portsmouth
            Miturut perjanjian kasebut, Rusia ngakoni Korea minangka wilayah pengaruh Jepang, nyerahake Jepang hak sewa menyang Semenanjung Liaodong karo Port Arthur lan Dalniy, bagean saka Railway Moscow Kidul saka Port Arthur menyang Kuanchengzi, lan sarujuk kanggo nyimpulake konvensi babagan mancing ing sadawane pesisir Rusia ing segara Jepang, Okhotsk lan Bering. Miturut artikel 9 perjanjian iki, Rusia nyerahake sisih kidul Sakhalin menyang Jepang.
            Nanging padha nggawe mitos sing ana sawetara jinis Rusia kapisah ing Kakaisaran Rusia, bagéan saka wilayah kang Lenin marang Negara Ukraina digawe dening mungsuh ing taun 1991.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 30 September 2022 16:58
              +3
              Kutipan saka tatra
              Miturut perjanjian kasebut, Rusia ngakoni Korea minangka wilayah pengaruh Jepang, nyerahake hak sewa Jepang menyang Semenanjung Liaodong karo Port Arthur lan Dalniy, bagean saka SMW saka Port Arthur nganti Kuanchengzi.

              Iki minangka tragedi pisanan kanggo Rusia ing abad kaping 20, nanging dudu sing pungkasan.
              1. tatra
                tatra 30 September 2022 17:01
                +4
                Kabeh 30 taun sawise nyekel RSFSR dening mungsuh Lenin, iki tragedi terus-terusan saka Rusia lan wong Rusia, sing pisanan ing sajarah abad-lawas Rusia lan USSR mati catastrophically, lan mungsuh Lenin. ora peduli.
            2. g1v2
              g1v2 30 September 2022 20:08
              +1
              Apa tentrem Portsmouth luwih elek tinimbang tentrem Brest? belay Apa eksekusi Lena luwih elek tinimbang eksekusi ing Novocherkassk? Sampeyan ora ngukur.
          2. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 17:15
            +7
            Romanovs ora seneng Alaska. Romanovs cukup ngerti yen dheweke ora bisa nyekel Alaska lan fokus ing apa sing bisa ditindakake - nguatake Timur Jauh.
            1. Misha Jujur
              Misha Jujur 30 September 2022 17:23
              +2
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Romanovs ora seneng Alaska. Romanovs cukup ngerti yen dheweke ora bisa nyekel Alaska lan fokus ing apa sing bisa ditindakake - nguatake Timur Jauh.

              Ya, Romanov nguatake Timur Jauh sajrone 40 taun nganti meh rampung gabung ing taun 1904. Nyuwun
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 17:32
                +2
                Ayo njlentrehake :)))) Iku Romanovs sing miwiti pambangunan "kaajaiban donya kaping wolu", kaya sing diarani akeh, kanthi tembung liya, Trans-Siberia Railway. Padha dibangun maneh loro bèntèng kuat - Arthur, ngendi Japanese wisuh karo getih, sijine tentara lengkap, lan Vladivostok, kang Japanese malah ora bisa nyedhaki. Lan padha mbangun nomer papat paling gedhe ing donya ing babagan jumlah (alas, ora ing syarat-syarat kualitas, sanajan ... Aku uga bakal katon ing sukses saka Prancis utawa Jerman ing segara marang Jepang ing taun-taun). Lan ing agregat kabeh iki, senadyan kekalahan paling serius ing paprangan, padha ninggalake Timur Jauh konco wong.
            2. Hitriy Zhuk
              Hitriy Zhuk 30 September 2022 17:57
              0
              Yen iki wis ora didol, nanging nesu ing perang, mesthi ana alesan teoritis kanggo njaluk menyang ngisor.
              Lan iku umume kusam.
              Kanggo nutupi bokong sing didol lan saiki budheg.
          3. tamu
            tamu 30 September 2022 17:39
            -2
            Inggih, Romanovs mbayar larang kanggo iki ing pungkasan. Sing paling penting, kesalahane Romanov ora bisa dadi alesan kanggo kesalahane Lenin.
          4. Wend
            Wend 30 September 2022 18:16
            +1
            Kutipan: Hitriy Zhuk
            Romanov tresna marang Alaska.
            Fort Ross maneh (katon ing California).
            Apa iki cukup kanggo conto?

            Ora didol, nanging disewakake, nanging pamaréntah Soviet ora gelem utang saka Imperial Rusia. Ora, ora cukup conto, iki dudu conto. Wilayah iki banget nyenengake kanggo Rusia, kerumitan pasokan, jarak adoh, karo Timur Jauh, lan banjur ana kangelan. Dadi goleki conto liyane.
        2. isv000
          isv000 30 September 2022 18:21
          +1
          Quote: Wend
          Lan wong sing dilantik, nalika wilayah Rusia dibuwang?

          Chernihiv, etc. sing mlebu pinggiran?!
          1. Wend
            Wend 3 Oktober 2022 16:52
            -1
            Kutipan saka isv000
            Quote: Wend
            Lan wong sing dilantik, nalika wilayah Rusia dibuwang?

            Chernihiv, etc. sing mlebu pinggiran?!

            Lan apa wektu? Lan pira tanah sing dicaplok nalika jaman para pangeran, raja lan kaisar? Lan karo tanah apa Rusia tuwuh nalika jaman Soviet?
            1. isv000
              isv000 3 Oktober 2022 22:35
              0
              Quote: Wend
              Lan karo tanah apa Rusia tuwuh nalika jaman Soviet?

              Deleng watara peta ing wilayah Kola, antarane Sakhalin lor lan Hokkaido, ngeruk ing Curonian Spit ... Lan ing umum - narik munggah sajarah karo geografi, pungkasanipun!
              1. Wend
                Wend 4 Oktober 2022 09:04
                -1
                Kutipan saka isv000
                Quote: Wend
                Lan karo tanah apa Rusia tuwuh nalika jaman Soviet?

                Deleng watara peta ing wilayah Kola, antarane Sakhalin lor lan Hokkaido, ngeruk ing Curonian Spit ... Lan ing umum - narik munggah sajarah karo geografi, pungkasanipun!

                Aku sing ngutus sampeyan kanggo mbandhingake, periode sejarah sing beda. Ing Rusia otokratis, wilayah utama Rusia digawe. Akeh negara sing bali ing jaman Soviet, amarga sawise taun 1917 wis ilang, lan sawetara ora bali, contone Courland.)
      2. bk316
        bk316 30 September 2022 16:33
        +1
        Dereng jangkep

        Ha, ora rampung. Iki mung wiwitan.
    3. Greg Miller
      Greg Miller 30 September 2022 16:29
      + 20
      Kutipan: Saka Tomsk
      Sugeng wilayah anyar sing gabung karo Rusia! Sugeng rawuh. Kesalahane Lenin dibenerake

      Iki dudu kesalahan Lenin, iki kejahatan Gorbachev lan Yeltsin !!!
      1. bk316
        bk316 30 September 2022 16:35
        -5
        Ya, dudu Lenin (lan Khrushchev) sing salah, nanging Gorbachev lan Yeltsin minangka kejahatan.
        Saiki, kabeh tumindak PDB iki kanggo ngindhari kesalahan kasebut, yen ora ana sing butuh tarian kasebut.
        1. tatra
          tatra 30 September 2022 16:53
          +3
          Ya, miturut logika mungsuh Rusia saka USSR, sampeyan dhewe nindakake kejahatan kanthi nggawe Federasi lan dibagi Federasi Rusia dadi 7 distrik lan republik federal.
          1. bk316
            bk316 3 Oktober 2022 10:06
            0
            RSFSR bener-bener digawe ing taun 1918. Kabeh republik nasional diturunake saka USSR, lan distrik-distrik kasebut ora nasional, nanging divisi administratif ora ngganggu sapa wae. Dadi ya, distrik nasional ing Federasi Rusia uga minangka hadiah saka Bolshevik.
      2. tatra
        tatra 30 September 2022 16:51
        +3
        Dismemberment saka USSR, lan de facto, abad-lawas Rusia, minangka angkara saka mungsuh saka USSR sing dijupuk USSR ing Perestroika. Lan padha ngakoni iki minangka angkara, lan mulane cowardly ngalih nyalahke iki kanggo komunis, lan malah kanggo Bolsheviks, dipimpin déning Lenin.
      3. lis-ik
        lis-ik 30 September 2022 17:03
        +1
        Kutipan: Greg Miller
        Kutipan: Saka Tomsk
        Sugeng wilayah anyar sing gabung karo Rusia! Sugeng rawuh. Kesalahane Lenin dibenerake

        Iki dudu kesalahan Lenin, iki kejahatan Gorbachev lan Yeltsin !!!

        Salah sijine penjamin muji lan mbangun pusat Yeltsin.
      4. tamu
        tamu 30 September 2022 17:34
        0
        Siji ora mbatalake liyane. Sawise kabeh, kesalahan iki sing dimanfaatake dening penjahat 2 sing sampeyan sebutake.
    4. gansales
      gansales 30 September 2022 16:30
      0
      Kutipan: Saka Tomsk
      Sugeng wilayah anyar sing gabung karo Rusia! sugeng rawuh

      Aku uga melu! Wayahe sejarah.. Akhire ngenteni!
      Kutipan: Saka Tomsk
      Kesalahane Lenin dibenerake

      Durung cukup hehe Iki mung wiwitan.
      Inggih, ngadeg kanggo Rusia! ombenan prajurit
      1. cetha
        cetha 30 September 2022 17:29
        +4
        Kutipan saka gansales
        Aku uga melu! Wayahe sejarah.. Akhire ngenteni!
        Kutipan: Saka Tomsk

        Saiki populasi subyek sing bakal digabung yakin yen Ibu Rusia ora ninggalake dheweke.
        1. gansales
          gansales 30 September 2022 18:26
          -2
          Quote: cetha
          Kutipan saka gansales
          Aku uga melu! Wayahe sejarah.. Akhire ngenteni!
          Kutipan: Saka Tomsk

          Saiki populasi subyek sing bakal digabung yakin yen Ibu Rusia ora ninggalake dheweke.

          Aku ora mandheg, sanajan aku wis nyiapake iki kanggo dangu, iku ora bisa wis kelakon liya .. Deleng saiki apa histeria worth Anglo-Saxon lan liberal liyane .. Sanksi, padha mbantu kita kathah kanggo mangertos kabeh lan mbangun maneh.. Isih akeh kangelan lan serius banget ing ngarep
          Kita bakal nurunake Amerika Serikat, iki minangka tujuan utama Rusia! hi
          Salam Clear!!!! Aku isih urip..hehe ombenan
    5. parusnik
      parusnik 30 September 2022 16:39
      + 17
      Kesalahane Lenin dibenerake
      Nggawe USSR, kesalahan Lenin?
      1. Chronos
        Chronos 30 September 2022 17:25
        -2
        Kutipan saka parusnik
        Kesalahane Lenin dibenerake
        Nggawe USSR, kesalahan Lenin?

        Ing cara digawe, mesthi. Lan kesalahane Lenin ditumpangake ing kesalahane Stalin nalika nglereni wates republik lan politik nasional (halo Ukrainisasi pungkasan 20-an - awal 30-an). Sanajan kudu dingerteni manawa Lenin mikir babagan revolusi dunia lan nggawe prototipe republik Soviet.
        1. gansales
          gansales 30 September 2022 18:30
          -4
          Kutipan: Chronos
          Kutipan saka parusnik
          Kesalahane Lenin dibenerake
          Nggawe USSR, kesalahan Lenin?

          Ing cara digawe, mesthi. Lan kesalahane Lenin ditumpangake ing kesalahane Stalin nalika nglereni wates republik lan politik nasional (halo Ukrainisasi pungkasan 20-an - awal 30-an). Sanajan kudu dingerteni manawa Lenin mikir babagan revolusi dunia lan nggawe prototipe republik Soviet.

          Sing bener Banjur padha ora ngira yen USSR bakal bisa ngrusak wong kanthi gampang. Nanging karo Rusia, iki ora bakal bisa maneh, Gusti .. Run !!!
      2. tamu
        tamu 30 September 2022 17:31
        0
        Ing wangun kang digawe lan kabeh bom wektu, ya, kesalahan.
        1. Beringovsky
          Beringovsky 30 September 2022 18:27
          0
          Kutipan saka tamu
          Ing wangun kang digawe lan kabeh bom wektu, ya, kesalahan.

          Dadi, kepiye carane ndandani bug kasebut? Carane akeh entitas nasional ing Federasi Rusia? Ing endi para sappers sing mesthine netralake "bom sing ditandur Lenin"? Apa dheweke wis turu ing kompor sajrone 30 taun?
          1. Chronos
            Chronos 30 September 2022 20:42
            -1
            Kutipan: Beringovsky
            Kutipan saka tamu
            Ing wangun kang digawe lan kabeh bom wektu, ya, kesalahan.

            Dadi, kepiye carane ndandani bug kasebut? Carane akeh entitas nasional ing Federasi Rusia? Ing endi para sappers sing mesthine netralake "bom sing ditandur Lenin"? Apa dheweke wis turu ing kompor sajrone 30 taun?

            Kabeh tatanan nasional ing RSFSR muncul ing pamaréntahan Soviet. Kasep kanggo ndemek wong-wong mau. Lan dheweke adoh saka status republik serikat pekerja.
    6. Maz
      Maz 30 September 2022 16:53
      +3
      Pasar saham tambah wutah sawise pidato Putin, indeks Moscow Exchange ngluwihi 2000 poin, dollar ambruk kanggo 56, euro kanggo 54 ... Vivat Rusia!
      1. gansales
        gansales 30 September 2022 18:32
        -3
        Kutipan: Maz
        Pasar saham tambah wutah sawise pidato Putin, indeks Moscow Exchange ngluwihi 2000 poin, dollar ambruk kanggo 56, euro kanggo 54 ... Vivat Rusia!

        Vivat Maz! Prakiraan anggota forum Israel "kita" ora kelakon, ora ketompo carane dheweke nyoba ngeculake lan sarkastik ing kene ..
    7. Komentar wis dibusak.
    8. DNS-a42
      DNS-a42 30 September 2022 16:56
      +5
      Kutipan: Saka Tomsk
      Kesalahane Lenin dibenerake
      Nggawe negara sing dadi negara adidaya?
    9. sergo1914
      sergo1914 30 September 2022 17:06
      +8
      Kutipan: Saka Tomsk
      Kesalahane Lenin dibenerake


      Sial... ora kesel? Iku pancene katon kaya diagnosa.
      1. Beringovsky
        Beringovsky 30 September 2022 18:29
        0
        Kutipan saka: sergo1914


        Sial... ora kesel? Iku pancene katon kaya diagnosa.

        Kanggo manual....
        "... ing USSR padha mung ngerti carane nggawe galoshes ...", ya, kita perang karo galoshes iki, ya ...
    10. fa2998
      fa2998 30 September 2022 17:19
      -1
      Kutipan: Saka Tomsk
      Kesalahane Lenin dibenerake

      Kharkiv, Krivoy Rog, Odessa, lsp. opo Nyuwun hi
      1. gansales
        gansales 30 September 2022 18:34
        -3
        Kutipan: fa2998
        Kutipan: Saka Tomsk
        Kesalahane Lenin dibenerake

        Kharkiv, Krivoy Rog, Odessa, lsp. opo Nyuwun hi

        Banjur Kyiv kudu !!!!! hi
    11. tamu
      tamu 30 September 2022 17:29
      -2
      Didandani mung sebagian. Mung sawise mardika saka Odessa bakal bisa ngomong yen kesalahan wis didandani.
  2. Dmitry Rigov
    Dmitry Rigov 30 September 2022 16:22
    -16
    Ketoke ora bakal maju, aneh. Nanging babagan denazifikasi / demilitarisasi?
    1. Dauria
      Dauria 30 September 2022 16:25
      + 18
      Ketoke ora bakal maju, aneh.

      Aja kuwatir. Amerika mung ora bakal nglilani geni mati. Iku ora murub munggah kanggo.
      1. kelip-kelip
        kelip-kelip 30 September 2022 16:29
        +3
        Amerika mung ora bakal nglilani geni mati. Ora kanggo iki kindled
        Ya, utamane wong Ukrainia sing ora duwe otak, mesthi ora kaya biyen, nanging isih ana sawetara.
      2. gansales
        gansales 30 September 2022 18:39
        -3
        Kutipan saka dauria
        Ketoke ora bakal maju, aneh.

        Aja kuwatir. Amerika mung ora bakal nglilani geni mati. Iku ora murub munggah kanggo.

        Ayo ndeleng Alexey durung sore, kaya sing diomongake ..
        Ora ketompo carane geni kontradiksi sosial murub ing Amerika Serikat dhewe.
        Wektu iki Putin wis kanthi terang-terangan nyalahake Amerika Serikat lan hegemoni Anglo-Saxon ing donya umume lan sifat predatore.
        Lan akeh wong ing donya katon ing Rusia kanthi pangarep-arep lan dhukungan saka wong biasa .. Dadi kita bakal weruh!
    2. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 30 September 2022 16:26
      +2
      Ketoke ora bakal maju, aneh.

      Aku setuju karo sampeyan, nanging woro-woro mobilisasi parsial ngandika liya.
    3. Plate
      Plate 30 September 2022 16:40
      +1
      Kutipan: Dmitry Rigov
      Ketoke ora bakal maju, aneh. Nanging babagan denazifikasi / demilitarisasi?

      Persetujuan ditandatangani nalika mlebu 4 mantan subyek Ukraina menyang Federasi Rusia.
      "Mbokmenawa dheweke ora bakal luwih maju."
      "Aneh". Aneh tenan, aneh banget. Kepiye carane sing nomer loro ngetutake saka sing pertama?
    4. Haji Murat
      Haji Murat 30 September 2022 16:48
      +1
      Saiki paling ora pembebasan kabeh wilayah sing dicaplok, nanging sawise iku ... negosiasi bisa ditindakake, sanajan Nikolaev lan Odessa nunggu.
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 30 September 2022 16:52
        -2
        Quote: Haji Murat
        Saiki paling ora pembebasan kabeh wilayah sing dicaplok, nanging sawise iku ... negosiasi bisa ditindakake, sanajan Nikolaev lan Odessa nunggu.

        Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.
        1. sergo1914
          sergo1914 30 September 2022 17:09
          +1
          Quote: Aron Zaavi
          Quote: Haji Murat
          Saiki paling ora pembebasan kabeh wilayah sing dicaplok, nanging sawise iku ... negosiasi bisa ditindakake, sanajan Nikolaev lan Odessa nunggu.

          Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.


          Jupuk Dhuwur Golan. Donetsk, Zaporozhye lan wilayah liyane bakal denazified. Maca glosarium.
          1. Aron Zaavi
            Aron Zaavi 30 September 2022 17:18
            -2
            Kutipan saka: sergo1914
            Quote: Aron Zaavi
            Quote: Haji Murat
            Saiki paling ora pembebasan kabeh wilayah sing dicaplok, nanging sawise iku ... negosiasi bisa ditindakake, sanajan Nikolaev lan Odessa nunggu.

            Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.


            Jupuk Dhuwur Golan.

            pancen bener. Dadi kita ujar manawa Israel ngrebut Dataran Tinggi Golan nalika perang 67.
          2. cetha
            cetha 30 September 2022 17:32
            +1
            Kutipan saka: sergo1914
            Quote: Aron Zaavi
            Quote: Haji Murat
            Saiki paling ora pembebasan kabeh wilayah sing dicaplok, nanging sawise iku ... negosiasi bisa ditindakake, sanajan Nikolaev lan Odessa nunggu.

            Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.


            Jupuk Dhuwur Golan. Donetsk, Zaporozhye lan wilayah liyane bakal denazified. Maca glosarium.

            Ah, iki isi cilik lan ora ketok, ing cara saka Kulon, diitung, minangka presiden kita ngandika, kanggo wong bodho.
        2. Mikhail Sidorov
          Mikhail Sidorov 30 September 2022 17:12
          +2
          Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.

          Mbebasake saka rezim Nazi. Bener nulis mister saka Israel.
          1. Aron Zaavi
            Aron Zaavi 30 September 2022 17:16
            -3
            Kutipan: Mikhail Sidorov
            Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.

            Mbebasake saka rezim Nazi. Bener nulis mister saka Israel.

            Nah, iki subtleties sampeyan.
            1. cetha
              cetha 30 September 2022 17:36
              -1
              Quote: Aron Zaavi
              Kutipan: Mikhail Sidorov
              Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.

              Mbebasake saka rezim Nazi. Bener nulis mister saka Israel.

              Nah, iki subtleties sampeyan.

              Aronchik, nglirik maneh, subtlety saka nalar Panjenengan ora pindhah liwat karo subtlety saka pangerten? lol
              1. Aron Zaavi
                Aron Zaavi 30 September 2022 18:16
                0
                Quote: cetha
                Quote: Aron Zaavi
                Kutipan: Mikhail Sidorov
                Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.

                Mbebasake saka rezim Nazi. Bener nulis mister saka Israel.

                Nah, iki subtleties sampeyan.

                Aronchik, nglirik maneh, subtlety saka nalar Panjenengan ora pindhah liwat karo subtlety saka pangerten? lol

                Ora bisa. Nyuwun
                1. cetha
                  cetha 30 September 2022 18:32
                  +2
                  Quote: Aron Zaavi
                  Quote: cetha
                  Quote: Aron Zaavi
                  Kutipan: Mikhail Sidorov
                  Um. Pisanan sampeyan kudu ngrebut wilayah Donetsk lan Zaporozhye.

                  Mbebasake saka rezim Nazi. Bener nulis mister saka Israel.

                  Nah, iki subtleties sampeyan.

                  Aronchik, nglirik maneh, subtlety saka nalar Panjenengan ora pindhah liwat karo subtlety saka pangerten? lol

                  Ora bisa. Nyuwun

                  Dadi aku ora ngerti nglirik V, Aronchik, ngengkel utawa ngendi? Ngendi ketekunan sampeyan - ngetik sandhi sing salah nganti komputer setuju!? Nyuwun
  3. Bonifasius
    Bonifasius 30 September 2022 16:22
    + 10
    Vivat!

    "Keagungan, kekuwatan lan kasugihan kabeh negara ana ing pelestarian lan reproduksi wong Rusia."

    - Mikhail Vasilyevich Lomonosov
  4. isv000
    isv000 30 September 2022 16:23
    -5
    Hore! Hore!! Hore!!! ombenan Vladimir Vladimirovich! Bakal ana kembang api? Kelip-kelip roket ing pepeteng de-energized bakal dadi balm kanggo kita kabeh ing nyawa kita!!!
  5. maksimal 1987
    maksimal 1987 30 September 2022 16:24
    +2
    Kutipan: Dmitry Rigov
    Ketoke ora bakal maju, aneh. Nanging babagan denazifikasi / demilitarisasi?

    kok kesimpulane ngono?
    1. Dmitry Rigov
      Dmitry Rigov 30 September 2022 17:50
      +1
      Kutipan: maxim 1987
      kok kesimpulane ngono?

      Iki. Tegese, Moskow sing njaluk rembugan, sanajan kudu sebaliknya.
      Sadurunge mlebu tumindak kasebut, Vladimir Putin ngandhani pimpinan Kyiv, nyatakake yen Moskow wis siyap kanggo proses negosiasi.
  6. Juragan
    Juragan 30 September 2022 16:25
    + 10
    Saben uwong nunggu pidato babagan Ukronazis lan Satanists lan cacing nistha liyane ing pimpinan mantan Ukraina ... babagan status NWO, lan liya-liyane ..... nanging Putin ora nggatekake aspek iki ... cetha sing Cacing iki ora worth manungsa waé apa ngomong bab mau ing atmosfer solemn. Digawe cetha
    yen kita bakal ngadhepi wong-wong mau ... luwih-luwih amarga dheweke ora duwe kekarepan dhewe. Ing cendhak kiwa Ukronazi ing peteng ing syaraf. Ukraina iku UNDEAD \ DEATH wungu dening pesulap-necromancer peteng saka sabrang segara ing jubah belang. Undead ora duwe pikiran ... ora bakal ... ora eling ... mung diprogram kanggo nindakake prentah sing jelas saka necromancer - kanggo mbuwang awake dhewe lan mateni.
    1. Drotro
      Drotro 30 September 2022 16:33
      +5
      Kabeh pimpinan yakin lan marem.
      Iku bakal becik yen kapercayan iki digawe serep karo soko wicaksana.
      Kita terus ngawasi kahanan kasebut.
  7. Prjanik
    Prjanik 30 September 2022 16:25
    + 13
    Sugeng rawuh! Donbass nandhang iki sawise 8 taun, kabeh acara liyane bungah lan terkenal
  8. NSV
    NSV 30 September 2022 16:26
    +6
    Good luck!!!!! Senajan iki mung langkah pisanan ...
  9. AAK
    AAK 30 September 2022 16:26
    -7
    Lha kok ora? Adhedhasar kesiapan Moskow kanggo "proses negosiasi" sabanjure sing diumumake ing wicara iki, ora ana maneh bisa yakin apa-apa, kahanan ing cedhak Krasny Liman ora ana sing ngomong babagan iki, nanging bengok-bengok ing ndhuwur swarane. ... nanging kaya biasane, "kabeh apik marquise ayu" ...
    1. AdAstra
      AdAstra 30 September 2022 16:30
      -1
      Kesiapan kanggo "proses negosiasi" lan Liman, ya, disonansi kognitif, nanging.
  10. Prakyror
    Prakyror 30 September 2022 16:28
    +7
    Odessa, Nikolaev, Kharkiv, Dnepropetrovsk - sampeyan sabanjuré ing baris!!!
    1. sergo1914
      sergo1914 30 September 2022 17:13
      0
      Kutipan saka Prakyror
      Odessa, Nikolaev, Kharkiv, Dnepropetrovsk - sampeyan sabanjuré ing baris!!!


      Aja mandheg bro, Berlin, Paris, London, Stockholm ... sing arep njupuk?
      1. mordvin 3
        mordvin 3 30 September 2022 18:09
        0
        Kutipan saka: sergo1914
        Berlin, Paris, London, Stockholm ... sing bakal njupuk?

        Alon-alon, basa kasebut durung digawa menyang Kyiv.
  11. trafllot1832
    trafllot1832 30 September 2022 16:31
    + 10
    Omongan sing pantes, Biden ora bisa nguwasani iki. Lan sapa jenenge pimpinan masokis? Ora Sherkhan, mesthine. Matur nuwun sederek, kanggo pilihan sampeyan. Kita wis ngenteni iki bareng suwene 8 taun. . Hore!!! Anehe, ana uga siaran langsung ing Odessa.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 30 September 2022 16:47
      -1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Anehe, ana uga siaran langsung ing Odessa.

      Muga-muga iki mbantu dheweke ndeleng masa depan! hi
    2. lis-ik
      lis-ik 30 September 2022 17:06
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Wicara sing pantes, Biden ora bisa nguwasani iki.

      Mbok menawa iki mung kaluwihane.
  12. politisi
    politisi 30 September 2022 16:31
    +6
    Hore!!! langgeng Rusia Agung!!!
  13. d^Amir
    d^Amir 30 September 2022 16:31
    -1
    sesuk judhul - New World order!!
  14. Alebedev
    Alebedev 30 September 2022 16:32
    0
    Akhire!
    Putin wis rampung, dheweke ora wedi.
    1. bk316
      bk316 30 September 2022 16:36
      -1
      Putin wis rampung, dheweke ora wedi.

      Ora ana pilihan, aku wedi, aku ora wedi kabeh!
    2. lis-ik
      lis-ik 30 September 2022 17:07
      -1
      Kutipan: Alebedev
      Akhire!
      Putin wis rampung, dheweke ora wedi.

      Apa sampeyan mikir ana pilihan? Iku wis ssykotno bali tangan liwat.
  15. ukum70
    ukum70 30 September 2022 16:32
    +1
    Rusia lan rakyat kita ora bakal setuju karo iki.

    Bagéyan penting saka wong iki (saka 18 kanggo 35 taun) karo kabeh tangan lan sikil kanggo nilai Western. Mangkono padha digedhekake..
    1. Navodlom
      Navodlom 30 September 2022 16:41
      0
      Kutipan saka: hukum70
      Bagéyan penting saka wong iki (saka 18 kanggo 35 taun) karo kabeh tangan lan sikil kanggo nilai Western.

      Apa jenis nilai kasebut?
      Multigender?
      1. ukum70
        ukum70 30 September 2022 17:02
        +1
        Apa jenis nilai kasebut?
        Multigender?

        Multigender - yen ing pangertèn sempit. Ing pangertèn sing wiyar - total liberalisme lan pseudo-demokrasi.
  16. nyenyet
    nyenyet 30 September 2022 16:32
    0
    Ing sawetoro wektu, "Zhilishchniki" dipeksa menyang arena menyang konser nalika wong-wong mau mati ing Liman ..
  17. Bom
    Bom 30 September 2022 16:33
    -2
    Napa WHO ora diumumake lan kenapa ngajak mungsuh menyang meja rembugan? Kayane snot bakal terus ngunyah .... Ora ana statement sing kasar babagan akibat kanggo nolak kanggo mungkasi permusuhan ing wilayah Federasi Rusia sajrone 24 jam. Kabeh surem kaya biasane.
    1. Haji Murat
      Haji Murat 30 September 2022 16:45
      +1
      Aku kira WHO bakal diumumake sawise ratifikasi, kabeh padha, Majelis federal isih kudu nyetujoni
      1. vitvit123
        vitvit123 30 September 2022 16:54
        +4
        Ya tenang kowe karo WHO? Apa dheweke bakal menehi? Apa perang bakal rampung? Ya, dheweke bakal ngumumake WHO ing wilayah anyar, banjur nyurung mungsuh menyang wilayah tetanggan lan .., apa maneh?
  18. parusnik
    parusnik 30 September 2022 16:34
    +2
    Putin ngandhani pimpinan Kyiv, ujar manawa Moskow siyap kanggo proses negosiasi
    "Maneh kawin" (c)
  19. Vladimir61
    Vladimir61 30 September 2022 16:36
    +6
    Iku kedaden, banjur apa kita wis nunggu telung puluh taun lan kanggo apa, kita perang luwih saka wolung! Kita wong RUSIA!

  20. v1tz
    v1tz 30 September 2022 16:36
    +6
    Kherson lan Zaporozhye minangka wilayah tetanèn lan wong sing kerja keras. Mesthi bakal ana wilayah sing makmur kanthi manajemen sing bener. Industri Donetsk lan Lugansk. Saiki kita kudu nyimpen lan nglindhungi.
  21. Mikhail55
    Mikhail55 30 September 2022 16:36
    +7
    LIburan anyar!!!! Aku seneng!!!! Aku malah ora pracaya aku wis urip kanggo ndeleng iki! Aku utamané seneng kanggo residents saka Donbass long-sangsara! Kanggo 8 taun, Nazi numpes wong-wong mau, diwanti-wanti dening master Western. Saiki kita BEBAS!!!! HURUH!!!!
  22. ngelawan28
    ngelawan28 30 September 2022 16:38
    +1
    Langkah-langkah luwih penasaran kanggo nggawe keputusan sing gampang. nglirik
  23. Smoke_in_smoke
    Smoke_in_smoke 30 September 2022 16:40
    -1
    Aku ora weruh ketua Partai Komunis ing bale.
    Aku ora weruh rabi ing bale, sanajan ana kepala agama liyane.
    pratandha?
    Aku ora tau krungu tembung "sosialisme", sanajan Rusia lan akeh negara duwe utang akeh marang sosialisme.
    mlebu.
    Ora paling apikan.
    1. Navodlom
      Navodlom 30 September 2022 16:43
      +1
      Kutipan: Smoky_in_smoke
      Aku ora weruh ketua Partai Komunis ing bale

      Apa anane Zyuganov bisa menehi makna anyar?
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 30 September 2022 17:06
        -2
        Kutipan: Navodlom
        Apa anane Zyuganov bisa menehi makna anyar?

        Ing mratelakake panemume, ya.
        Utawa paling ora ana sing saka pimpinan Partai Komunis.
        Manunggal, dadi manunggal. hi
        1. Navodlom
          Navodlom 30 September 2022 17:09
          0
          Kutipan: Smoky_in_smoke
          Ing mratelakake panemume, ya.
          Utawa paling ora ana sing saka pimpinan Partai Komunis.

          Ngerti maksud sampeyan.
          Nanging kudu diakoni yen ora ana persatuan ing antarane warga utawa ing beau monde.
          Sampeyan isih kudu marani dheweke.
    2. Haji Murat
      Haji Murat 30 September 2022 16:44
      0
      Zyuganov kayane, mesthine, kamerane ora narik kawigaten, nanging babagan rabi, dheweke mesthi ora katon, dheweke katon kanthi jelas saka sandhangane.
  24. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 30 September 2022 16:40
    +5
    Wayahe sajarah Motherland kita. Kita bisa uga kudu mbayar rega dhuwur kanggo iki, nanging kita bisa nangani! Iku worth iku!
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 30 September 2022 16:53
      0
      Kutipan: TatarinSSSR
      Wayahe sajarah Motherland kita. Kita bisa uga kudu mbayar rega dhuwur kanggo iki, nanging kita bisa nangani! Iku worth iku!

      loro-lorone.
  25. faiver
    faiver 30 September 2022 16:41
    +3
    Ngandika pidato (apik), mlebu dokumen, kita ngenteni tumindak konkrit ....
  26. Santa Fe
    Santa Fe 30 September 2022 16:42
    +2
    ⚡Minangka asil referendum, Liman lunga menyang Ukraina

    Howitzers, Hymars lan mortir njupuk bagéyan ing voting
    1. Wesker Gorlovka
      Wesker Gorlovka 30 September 2022 16:47
      0
      Dheweke kandha yen DPR wis gabung kabeh ing wates 2014.
      Ukraina ing wilayah kita minangka penjajah.
      Paling kamungkinan WHO bakal introduce.
  27. Haji Murat
    Haji Murat 30 September 2022 16:43
    0
    Sugeng rawuh sedulur!!! Pidato kasebut apik, aku mikir tanggal 4 Oktober, sawise ratifikasi perjanjian kasebut, pitakonan status NWO lan transisi menyang CTO bakal diangkat.
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 30 September 2022 16:55
      +5
      Quote: Haji Murat
      Sugeng rawuh sedulur!!! Pidato kasebut apik, aku mikir tanggal 4 Oktober, sawise ratifikasi perjanjian kasebut, pitakonan status NWO lan transisi menyang CTO bakal diangkat.

      Kepiye carane iki bakal mengaruhi jumlah bedhil lan tank? Wangsulan: Bab ingkang utama iku pasukan kepincut, ora chicanery.
  28. Magellan
    Magellan 30 September 2022 16:44
    +6
    Sugeng rawuh, tanah Rusia!
    ombenan
  29. Wesker Gorlovka
    Wesker Gorlovka 30 September 2022 16:46
    +2
    Halo sedulur!!! \bab/
  30. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 30 September 2022 16:46
    +2
    Aku congratulate kabeh compatriots anyar, lan nyatane - repatriates, i.e. wong sing wis ketemu tanah kelairan maneh! Sugeng rawuh!
  31. AIK05
    AIK05 30 September 2022 16:46
    +2
    Conto sing kudu ditindakake kanggo wilayah sing isih ana ing bekas Ukraina, RUSIA-VICTORY!
  32. VasyaRules
    VasyaRules 30 September 2022 16:47
    -8
    Aku wonder carane akeh dhuwit saiki bakal ngginakaken ing pemugaran? Pira para pensiunan kita sing bakal ngenteni kenaikan pensiun lan umur pensiun ora bakal diunggahake maneh? Aku mung kepingin weruh ing biaya sing pesta? Kayane kita lagi ana ing operasi militer!
    1. AIK05
      AIK05 30 September 2022 16:56
      -1
      A banquet ing beyo saka kabeh Rusia, sampeyan bisa nolak kathah, kabeh jinis fast food, nightclubs, pihak beda, ngundang penyanyi kanggo Fees apik, etc., paling Jahwéh, mayuta-yuta wong kita bakal njaluk nyisihaken saka shelling lan ngedeni kanggo urip lan urip anak, ora ana maneh Avenue of Angels, anak lan putu kita bakal aman, ora ana sing bakal uwal saka paukuman!
      1. tatra
        tatra 30 September 2022 17:35
        -1
        Lan carane kabeh iki bakal kelakon?
        "Kanthi sihir"? Kanggo wong Ukrainia, lan ing saindenging jagad, makalah sing ditandatangani iki ora ana gunane. Kabeh bisa diputusake mung ing ngarep.
        1. Sergey3
          Sergey3 30 September 2022 17:58
          +2
          Sampeyan salah! Kanthi njupuk wilayah paling industri ing Ukraina kanthi populasi sing setya marang Rusia, Rusia dadi luwih kuwat. Kajaba iku, ana siji plus liyane: sajrone ora ana kesempatan lengkap kanggo perdagangan karo luar negeri, surplus produk sing diprodhuksi dening Rusia ing akeh industri bakal diserap dening wilayah sing mentas dituku! Lan iki 8 yuta wong + pembangunan ekonomi aktif saka wilayah banget nguciwakake karo iklim Eropah entheng lan bumi ireng. Ing wektu saiki - pangan bakal dadi sumber paling terkenal ing donya lan ora lenga lan gas.
          1. Beringovsky
            Beringovsky 30 September 2022 18:44
            -3
            Lan kanggo 8 taun, wiwit 2014, agama ora ngidini iki?
  33. Bonifasius
    Bonifasius 30 September 2022 16:49
    +6


    Kaping pisanan, iku ayu!
    Kapindho, Segara Azov wis rampung!
    Katelu, wong-wong sing wedi lelungan menyang Crimea nyabrang jembatan saiki bisa ngliwati daratan!
    sedulur

    Kita ngimpi Odessa Rusia + Bessarabia lan Nikolaev! nglirik
    1. neworange88
      neworange88 30 September 2022 17:10
      +3
      Quote: Boniface


      Kaping pisanan, iku ayu!
      Kapindho, Segara Azov wis rampung!
      Katelu, wong-wong sing wedi lelungan menyang Crimea nyabrang jembatan saiki bisa ngliwati daratan!
      sedulur

      Kita ngimpi Odessa Rusia + Bessarabia lan Nikolaev! nglirik


      Aku menehi plus kanggo peta up-to-date. apik ombenan
      1. Bonifasius
        Bonifasius 30 September 2022 17:21
        +2
        thanks "seret tutup kaping"! sampeyan uga + 1 ing karma! ombenan
      2. Misha Jujur
        Misha Jujur 30 September 2022 17:27
        +2
        Kutipan saka: neworange88
        Aku menehi plus kanggo peta up-to-date.

        Bakal dadi relevan nalika kita mbebasake kabeh wilayah sing dituduhake - ora sadurunge.
  34. monster_lemak
    monster_lemak 30 September 2022 16:50
    +3
    Nah ... saiki langkah sabanjure mbokmenawa deklarasi perang? mobilisasi lengkap, hukum militer ... uga, kabeh sing nderek perang. "Ingkang utama yaiku ora ana perang" ... Dadi "ora ana" perang ....
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 30 September 2022 16:56
      -1
      Kutipan saka Monster_Fat
      Nah ... saiki langkah sabanjure mbokmenawa deklarasi perang? mobilisasi lengkap, hukum militer ... uga, kabeh sing nderek perang. "Ingkang utama yaiku ora ana perang" ... Dadi "ora ana" perang ....

      Anak putu bakal ngapresiasi.
      1. monster_lemak
        monster_lemak 30 September 2022 17:34
        -3
        "Putu bakal appreciate" ... Apa sampeyan mikir?
  35. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 30 September 2022 16:53
    -4
    Upacara penandatanganan negara tumindak kanggo diakoni papat subyek anyar menyang Federasi Rusia - wilayah Kherson lan Zaporozhye, Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk.

    Suvorov - Rymniksky, Potemkin - Tauride, Putin - Novorossiysk. Iku tetep kanggo dibebaske.
  36. Mbah Mozai
    Mbah Mozai 30 September 2022 16:54
    0
    Sugeng dalu rencang-rencang ombenan Siapke - wilayah Nikolaev lan Odessa! ombenan
  37. Dikson
    Dikson 30 September 2022 16:58
    -1
    Dadi . Kabeh apik. Wong Rusia bali menyang omah. Dadi, ayo miwiti saiki, ta? Inggih, punika, banjur "kita durung miwiti", nanging saiki, saiki ?! Ayo miwiti, apa?
  38. gansales
    gansales 30 September 2022 17:00
    -10
    Wong-wong mau ora bisa nolak lan nglebokake klip kasebut.. Wayahe sejarah!
    Maju Rusia, kita ora ninggalake kita dhewe .. ombenan ombenan prajurit

    Oh, saiki wis mulai histeria ing kulon lan jaran.. Aku nulis lan mesem bangga kanggo negara !!!
  39. Tuzik
    Tuzik 30 September 2022 17:03
    0
    "Tindakan negara ditandatangani nalika diakoni wilayah DPR, LPR, Zaporozhye lan Kherson menyang Rusia"
    Huruf putih ing latar mburi ireng
  40. 16112014nk
    16112014nk 30 September 2022 17:04
    +1
    Pembentukan USSR dumadi 30 Desember 1922 taun.
    Penggabungan wilayah anyar menyang Rusia 30 september 2022 taun.
    Ana sawetara simbolisme. Apa sing ana sabanjure ing USSR lan bakal ana ing Rusia?
  41. Komentar wis dibusak.
  42. yuriy55
    yuriy55 30 September 2022 17:10
    +2
    Wektu sing nyenengake saka adopsi republik menyang Rusia. Saiki sing utama yaiku langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo warga Rusia.
    *****
    Aku mbayar manungsa waé lan ora bisa kantun wayahe saka wicara (saka 38:14 kanggo 39:14). Ternyata sawetara wakil saka sawetara elit partai ora ngerti "apa sing ditindakake", lan para pejabat saiki minangka wakil langsung lan penerus saka wong-wong sing wis nabrak USSR, kanthi alesan lan memori sing apik, tanpa persetujuan karo warga biasa, didegake. pantheon kanggo wakil saka reformers ing Yekaterinburg sing, kaya eri ing sisih, highlights liberality bosok saka Western views ing Rusia.
    Ora apik kanggo nampilake materi kanthi cara kaya ngono, kaya-kaya "sampeyan dudu impen utawa roh" lan umume disisihake, lan EBN sing ala minangka fiend sing warisan negara isih berjuang ...
    Iki pikiranku...
    hi
  43. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 17:20
    +5
    Alhamdulillah kelakon.
    Iki penting amarga 4 wilayah wis bali menyang omah. Iki ora pati penting amarga ing antarane tujuan sing ora jelas ing Ukraina, paling ora sawetara spesifik wis muncul - wilayah tartamtu iki mesthi bakal dadi bagean saka Federasi Rusia, sanajan saiki sawetara dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    1. Liam
      Liam 30 September 2022 17:35
      -6
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      wilayah iki mesthi bakal dadi bagéan saka Federasi Rusia

      ))) 7 sasi iki ora mulang apa-apa
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 18:09
        +3
        Sayange, nanging aku kudu ngakoni - dheweke ora mulang apa-apa.
        1. Liam
          Liam 1 Oktober 2022 20:13
          -2
          )))
          Apa sing ditulis nganggo pulpen ora bisa dipotong nganggo kapak ngguyu
          Miturut cara .. Liman dina iki ninggalake Federasi Rusia .. iki minangka pitakonan stabilitas lan kajelasan gol)
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 2 Oktober 2022 10:54
            +1
            Kutipan saka Liam
            Apa sing ditulis nganggo pulpen ora bisa dipotong nganggo kapak

            Ya, apocalypse ekonomi sing sampeyan ramalake ora kedadeyan.
            Kutipan saka Liam
            Miturut cara .. Liman dina iki ninggalake Federasi Rusia .. iki minangka pitakonan stabilitas lan kajelasan gol

            Liman ora ninggalake Federasi Rusia ing ngendi wae. Lan ya, kasunyatan militèr kuwi sing Angkatan Bersenjata Ukraina, malah wis nggawe kaunggulan gedhe ing pasukan ing sektor, lan panggolekan akèh wong ing serangan frontal, ngrambah mung kutha, nanging ora kamenangan - padha ora bisa ngubengi. para pembela ing Liman.
            1. Liam
              Liam 2 Oktober 2022 11:23
              0
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              kasunyatan iku Angkatan Bersenjata Ukraina, malah wis digawe kaunggulan gedhe ing pasukan ing sektor sing, lan sijine akèh wong ing serangan frontal, ngrambah mung kutha, nanging ora kamenangan - padha ora bisa ngubengi pembela ing Liman.

              Nyatane, Angkatan Bersenjata Ukraina ing cedhak Liman ngalami kekalahan sing nggegirisi ..... Apa aku salah, utawa ana paribasan ing Rusia babagan embun Gusti kanggo kasus kaya ngono?)
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 2 Oktober 2022 11:57
                +1
                Kutipan saka Liam
                Nyatane, Angkatan Bersenjata Ukraina ing cedhak Liman nandhang kekalahan banget

                Aku ngujo, Liam, kemampuan analitis sampeyan - kabeh wis jelas lan bisa dingerteni kanggo sampeyan, ireng utawa putih, utawa kamenangan, utawa kekalahan sing nggegirisi :))))
                Kasunyatan bilih Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nampa klik nglarani ing irung ketok. Seminggu kepungkur, Gerasimov ora bakal nyerah Liman. Nanging kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, asil persis kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur - duwe kaunggulan angka, sawetara senjata manca (uga, bocah ajaib, huh, Liam? :))))) lan nggawe akeh. wong padha ora nampa kamenangan militèr, pasukan nglawan wong-wong mau rusak. Asil kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, maneh, politik. Suwene padha bisa terus munggah jangkah iki? Pitakonan iku retorika.
                Kauntungan angka kasebut bakal menehi kesempatan kanggo maju, mesthine bakal ngganti ewu lan ewu saben wilayah kilometer persegi. Nanging banjur - mangsa, ora bakal ana lampu ijo, lan Federasi Rusia bakal nampa bala bantuan saka 300 ewu mobilized. Lan iku kabeh.
                1. Liam
                  Liam 2 Oktober 2022 12:10
                  -2
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  mangsa, ora ana greenery

                  Dadi apa?)
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Rusia bakal nampa bala bantuan saka 300 ewu mobilized

                  Bersenjata karo apa? ... Aku kira genius militer sampeyan ngandhani yen tentara Rusia amatir bakal luwih apik tinimbang tentara Rusia profesional ngguyu : opo
                  1. Andrey saka Chelyabinsk
                    Andrey saka Chelyabinsk 2 Oktober 2022 20:50
                    +1
                    Kutipan saka Liam
                    Dadi apa?)

                    Lan bakal luwih angel ndhelikake infantri, yaiku, nalika nyoba nyerang, kerugian bakal luwih elek.
                    Kutipan saka Liam
                    Bersenjata karo apa?

                    Gegaman.
                    Kutipan saka Liam
                    Dadi aku kira genius militer sampeyan ngandhani yen tentara Rusia amatir bakal luwih apik tinimbang tentara Rusia profesional

                    "Genius militer"ku ngandhani yen sampeyan maneh ora ngerti apa-apa babagan kedadeyan kasebut. Tentara iku padha, ora ana "amatir", ora "profesional". Ana formasi sing gelut, utawa nyiapake kanggo kuwi, padha diisi maneh kanggo kekuatan lengkap 300 ewu conscripts sing wis dadi tentara lan (sebagéyan) duwe pengalaman pertempuran. Nganti wektu iku, tatanan Kadyrov padha replenished ing cara sing padha, lan padha perang cukup.
                    1. Liam
                      Liam 2 Oktober 2022 21:02
                      -3
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      bakal luwih angel kanggo ndhelikake infanteri

                      ))))

                      Lan ing ngendi infantri lan peralatan Rusia bakal ndhelikake? Lan sing duwe kauntungan akeh banget ing Intelligence, kalebu satelit, drones, sebutan target, akurasi lan sawetara artileri lan MLRS?

                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      gaman

                      T-62 utawa soko).
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      Tentara iku padha

                      Ora diragukan ... YouTube kebak cuplikan epik mobilisasi)
                      1. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 2 Oktober 2022 21:38
                        +2
                        Kutipan saka Liam
                        Lan ing ngendi infantri lan peralatan Rusia bakal ndhelikake?

                        saka apa? :)))
                        Kutipan saka Liam
                        Lan sing duwe kauntungan akeh banget ing Intelligence, kalebu satelit, drones, sebutan target, akurasi lan sawetara artileri lan MLRS?

                        Ayo kula guess ... Federasi Rusia?:))))) Liam, yen Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kauntungan iki, banjur ing ngendi, nuwun, asil saka kauntungan iki? Napa Angkatan Bersenjata Ukraina nyopir infantri menyang serangan frontal nglawan posisi artileri sing ora ditekan? Yagene pejuange nulis banding marang perintah kasebut, ujare, dheweke ngremukake kita nganggo artileri lan ora bisa nanggepi? Nalika padha duwe kabeh?
                        Kutipan saka Liam
                        T-62 utawa soko) .... Aku elinga wong kene bubar ngipat-ipati Kepemimpinan Wilayah Moscow kanggo dhengkul kapitu nalika dheweke weruh peralatan apa padha "saturating" pasukan karo.

                        Agas. Nanging T-62, ing cara aneh, dadi arang banget efektif ing syarat-syarat anané losses - Ukrainians pratelan EMNIP bêsik kanggo 5 numpes. Apa sampeyan nggawe kesimpulan dhewe, utawa sampeyan butuh bantuan?
                        Kutipan saka Liam
                        Lan iku Mei-Juni ... isih lemu jaman saiki Kalash Rusty wis flashed

                        Ya, ing sawijining kasus, kothak kasebut dibukak, lan Kalash padha teyeng. Tragedi ngeri :)
                        Kutipan saka Liam
                        Ora diragukan ... YouTube kebak cuplikan epik mobilisasi)

                        Lan apa hubungane cuplikan iki karo masalah sing dibahas?
                      2. Liam
                        Liam 3 Oktober 2022 08:55
                        -1
                        Ya ... aku ora ngomong muspra yen 7 sasi iki ora mulang apa-apa ... sampeyan ngetung kabeh bayonet lan saber. Nanging kasunyatane ora mung moyoki, wis ngguyu) ...
                        Dideleng saka ringkesan esuk, Gubernur Saldo ora bakal bali maneh,,, bakal mimpin pamarentah ing pengasingan. ngguyu
                      3. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 3 Oktober 2022 14:12
                        +1
                        Kutipan saka Liam
                        .kabeh nomer bayonet lan sabers count

                        ngendi iki? Aku mung marang nomer T-62s downed, lan malah banjur miturut data Ukrainia. Lan miturut kerugian kasebut, tank iki ora digunakake banget ing garis ngarep ... yen digunakake kabeh.
                      4. pelaut senior
                        pelaut senior 3 Oktober 2022 15:37
                        +1
                        Dear rowange, lan kene aku panginten sing saka Ukraina lan Eropah (mung mungsuh saka kono?), kahanan katon kaya iki.
                        Sing, padha menyang Kiev lan ... kiwa. Ing wilayah Kharkiv, uga, iku ora bisa metu uga. Saiki, ing Liman ...
                        Maneh, video YouTube. Kasunyatan sing liyane, padha ing sisih.
                        Kabeh wis jelas kanggo wong-wong mau babagan kerugian, amarga media demokratis ora bisa ngapusi mung amarga dheweke duweke. (Kasunyatan yen Zelensky nutup kabeh media oposisi sanajan sadurunge perang minangka detail sing ora penting).
                        Lan ternyata saka sudut pandange, dheweke kanthi heroik ngatasi ...
                      5. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 3 Oktober 2022 19:45
                        +1
                        Salam, dear Ivan!
                        Quote: pelaut senior
                        banjur aku mikir yen saka Ukraina lan Eropa (lawan sampeyan saka kana?) Kahanan katon kaya mangkene.

                        Mesthi, katon persis kaya iki, nanging sawise kabeh, wong ngaku dadi pamikiran independen.
                        Quote: pelaut senior
                        Lan ternyata saka sudut pandange, dheweke kanthi heroik ngatasi ...

                        Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku infanteri saka Angkatan Bersenjata Ukraina tenan ngalahake cukup heroically nalika rush menyang tas geni lan incurring losses abot, entuk paling soko. Nanging regane kamenangan kasebut sithik banget, malah ora bisa diarani kamenangan Pyrrhic - Pyrrhus isih ngrusak tentara mungsuh (sanajan dheweke ngalami kerugian sing padha), nanging ing kene ...
    2. tatra
      tatra 30 September 2022 17:39
      -5
      omahe ngendi? Ing Kakaisaran Rusia, ing ngendi wilayah / provinsi kasebut kalebu? Utawa bagéan saka USSR, kang kalebu wilayah iki? Sisih endi RF ing kene?
      1. Sergey3
        Sergey3 30 September 2022 17:51
        0
        Kanggo Federasi Rusia minangka subyek saka federasi. USSR bakal ora ana maneh!
        1. tatra
          tatra 30 September 2022 18:35
          -4
          Aku takon wong sing nulis
          Iki penting amarga 4 wilayah wis bali menyang omah
          .
          Apa sampeyan ngerti artine tembung "bali"? Iki tegese 4 wilayah kasebut minangka bagean saka Federasi Rusia sing digawe dening mungsuh USSR.
          Wiwit mungsuh USSR nangkep RSFSR, kita wis manggon ing Kerajaan Cermin Bengkok sing permanen.
          1. Sergey3
            Sergey3 30 September 2022 18:39
            +1
            Dadi apa? Apa kita dijupuk dening alien? Kepiye sampeyan ora ngerti manawa kabeh sing ana ing saubengé kita, kita wis nggawe dhéwé? Lan ora ana siji nanging kita! Yen worldview pribadi dadi nglawan worldview saka mayoritas wong watara sampeyan, banjur sampeyan ora kelakon sing ora wong-wong sing manggon salah, nanging ana sing salah karo sampeyan pribadi?!
            1. tatra
              tatra 30 September 2022 18:49
              -4
              Utawa bisa uga wong-wong sing kanggo entuk bathi ngapusi sejarah jaman Soviet, pra-revolusioner, lan anti-Soviet-Russophobic urip salah?
      2. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 21:38
        +1
        Kutipan saka tatra
        omahe ngendi?

        Ing RF.
        Kutipan saka tatra
        Apa sisih RF kene?

        :)) Lan, miturut pendapat sampeyan, papan panggonane wilayah kasebut? Ukrainia bisa uga dadi yen dadi kekuwatan mandhiri, sing duwe kabeh prasyarat. Nanging ora bisa, sayang. Lan negara ing ngendi Nazi dadi kuwasa (ing tingkat pejabat ndhuwur) lan ing ngendi formasi neo-Nazi digabungake menyang angkatan bersenjata ora bisa dadi omah kanggo wong sing nganggo basa Rusia. Lan wilayah kasebut dhewe ora bisa mulihake tatanan ing negarane. Lan minangka negara merdika, dheweke cilik lan ora bisa mbela awake dhewe. Dadi, siji-sijine omah sing ditinggalake yaiku Federasi Rusia
        1. tatra
          tatra 30 September 2022 21:43
          -3
          Mungsuh saka USSR lan wong Soviet ing Perestroika dijupuk RSFSR ing wates sawijining. Kabeh titik.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 23:19
            +3
            Tatra, umurmu pira, yen ora rahasia?
  44. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 30 September 2022 17:32
    0
    Wicara Vladimir Putin dhewe biasane

    ... padha karo kabeh pidato ing taun-taun pungkasan luwih saka.
    Ana, mesthi, ora tekan Pechenegs lan Polovtsy, nanging maneh elinga muspra (lan ing hubungan kanggo dina iki lan acara tartamtu) loro Perang Donya II, lan kolonialisme lan "katresnan saben wong" dumadakan kelakon.
    Sawise pidato sing dawa, aku ora krungu apa-apa sing anyar, dheweke mung nampa 4 wilayah, musik, langsir.
    Bener samesthine luwih, nanging ora kaget nalika aku nampa. Sampeyan bisa nggawe kabeh luwih ringkes lan akurat, amarga kahanan militer bener-bener ngidini - tinimbang, acara kasebut mundhak nganti tingkat "superepic" lan ing kabeh aula emas-putih lan lengkap iki dirasakake yen kita wis menang kabeh lan "miturut asil" kita nampa setengah apik saka Ukraina ing tangan kita.
    1. Beringovsky
      Beringovsky 30 September 2022 18:57
      0
      Kutipan saka Knell Wardenheart
      Sampeyan bisa nggawe kabeh luwih ringkes lan akurat, amarga kahanan militer ngidini - tinimbang, acara kasebut diluncurake nganti tingkat "superepic" ...

      Inggih, iki wis samesthine, GDP tresna pomp, pidato dawa kanggo umum lan kabeh jinis PR
    2. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 23:24
      +2
      Dadi super epik :))) Ora guyon, nanging statement kuwi titik ora bali, kang ora ana sadurunge. Kabeh denazifikasi iki lan liya-liyane - ora ana apa-apa, ing ngisor iki, apa wae sing bisa ditarik dening kuping, lan permusuhan bisa mandheg kapan wae. Ing kene sampeyan ora bisa nguripake mburi
  45. Sergei Nikiforov
    Sergei Nikiforov 30 September 2022 17:32
    -2
    Miturut paribasan, wong wadon ora ngerti masalah. Ya, aku tuku babi NWO bakal tahan banget dawa, carane akeh lanang bakal mati bestoleu
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2022 23:27
      +1
      Kutipan: Sergey Nikiforov
      CBO bakal terus kanggo dangu banget, carane akeh lanang bakal mati

      Mesthine, kabeh iki kudu ditindakake ing 2014, kerugian bakal kaping pirang-pirang kurang ing loro-lorone. Nanging nundha kahanan iki mengko bakal luwih elek - ana kerugian bakal luwih gedhe tinimbang saiki
  46. Luminman
    Luminman 30 September 2022 17:37
    0
    Zelensky, sawise Saakashvili, dadi kaloro "Presiden kanggo mundhut saka wilayah" ... nglirik
  47. lucul
    lucul 30 September 2022 17:40
    0
    Tumindak negara ditandatangani nalika diakoni wilayah DPR, LPR, Zaporozhye lan Kherson menyang Rusia.

    Saiki Sugeng gabung karo Federasi Rusia.
  48. Sergey3
    Sergey3 30 September 2022 17:47
    -2
    4 langkah liyane rampung ing teka-teki disebut "ngumpul USSR". Nanging kepiye Ossetia lan Abkhazia? Apa ora wektu kanggo nampa wong-wong mau? Kutub bisa alon-alon tegang, amarga. lan sadurunge padha dadi bagéan saka Rusia. ngguyu
  49. Maz
    Maz 30 September 2022 18:05
    +1
    Kutipan: Maz
    Pasar saham tambah wutah sawise pidato Putin, indeks Moscow Exchange ngluwihi 2000 poin, dollar ambruk kanggo 56, euro kanggo 54 ... Vivat Rusia!

    kesalahan metu dollar 53, euro 49
  50. jayich
    jayich 30 September 2022 18:25
    +3
    Kanca-kanca! Aku congratulate everyone ing preian nasional!