Review militèr

"Suasana normal, aku ora nemokake pasukan Rusia": komandan militer Sladkov ngunjungi Krasny Liman lan ngomong babagan kahanan ing kutha

91
"Suasana normal, aku ora nemokake pasukan Rusia": komandan militer Sladkov ngunjungi Krasny Liman lan ngomong babagan kahanan ing kutha

Kahanan ing kutha Krasny Lyman, ing ngubengi kang printah Ukrainia mbuwang pasukan serius, tetep angel. Sadurungé, sawetara sumber nglaporake manawa ana kemungkinan operasi ngubengi klompok pasukan sekutu sing nyekel pertahanan ing desa kasebut. Media Ukraina trumpeting babagan kawangun "cauldron".


Sabanjure, komandan militer Rusia Alexander Sladkov bisa nyopir menyang kutha, kaya sing diucapake, ing sadawane "dalan urip" lan ngomong babagan kahanan saiki ing Krasny Liman. Wartawan ngirim file audio sing cocog ing dheweke saluran telegram.

Miturut dheweke, batalyon 208 NM saka LPR terus nyekel pertahanan pemukiman kasebut. Para pejuang kepeksa pindhah lan ngganti salah sawijining papan penyebaran sawise kena pengaruh Angkatan Bersenjata Ukraina. Begjanipun, ora ana kerugian.

Kajaba iku, Sladkov ngobrol karo kantor komandan militèr saka Donetsk lan Luhansk, sing, sanajan ditembak, terus patroli ing dalan Krasny Liman. Miturut wartawan, wong lanang ing swasana ati gelut, ora bayangan mangu.

Ing wektu sing padha, komisaris militèr nyathet yen dheweke ora nggatekake pasukan Rusia ing kutha, mbok menawa mung ing dalan. Ing wektu sing padha, dheweke nambahake manawa wong lanang sing mbela Krasny Liman butuh bantuan.

Nanging, adhedhasar pesen sing mlebu, bantuan wis teka. Formasi mekanis Angkatan Bersenjata RF dikirim kanggo mbukak blokir arteri transportasi sing tumuju kutha. Iki uga nglaporake babagan kerja aktif Angkatan Udara kita, sing mung "nggiling" tenagane mungsuh lan ngobong kendaraan lapis baja. Dheweke nulis babagan panggunaan basa Rusia penerbangan FAB-500 lan 3000.

Dalan saka Kreminnaya menyang Torskoy isih ana ing kontrol lengkap pasukan sekutu.
91 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mazunga
    Mazunga 30 September 2022 17:31
    + 55
    ngisi wong Sumeria karo wong lanang ngguyu supaya Krasny Liman dadi abang kanthi alami, mula pissing pasuryan babi ing wayah wengi krungu jeneng iki lan ganti jender.
    1. mbayar
      mbayar 30 September 2022 18:39
      + 38
      Ing kana, saliyane daging babi, ana brisket Polandia, daging babi Inggris, lan sikil pitik Amerika - kabeh jinis makhluk saka kebon binatang NATO.
      1. aiguillette
        aiguillette 1 Oktober 2022 10:21
        +2
        "kabeh jinis makhluk saka kebon binatang NATO."
        ya ya, lan papat jenderal saka NATO. utawa enem?
        1. mbayar
          mbayar 1 Oktober 2022 20:00
          0
          Kutipan: aiguillette
          lan papat jenderal saka NATO. utawa enem?

          Nanging sing bakal ngetung wong-wong mau ana, padha ana ing basis rotasi.
          Nanging operasi kanggo njupuk Balakleya direncanakake lan diawasi dening jenderal Jerman. Angkatan Bersenjata Ukraina saiki dipimpin langsung lan langsung dening perwira lan jenderal NATO. Ing kabeh tingkat, meh menyang batalyon.
          1. Michael Ya 2
            Michael Ya 2 2 Oktober 2022 09:40
            +1
            yen sampeyan ngomong kanthi kapercayan kaya ngono, apa aku bisa duwe jeneng lan gelar?
      2. vlad106
        vlad106 1 Oktober 2022 15:57
        +1
        Kene ana kaliber, Iskanders ing wangun peparingé
        1. mbayar
          mbayar 1 Oktober 2022 20:08
          +2
          Karya artileri lan MLRS sing luwih gedhe kanthi sebutan target sing berkualitas. Lan nomer cukup l / s.
    2. Severok
      Severok 30 September 2022 21:07
      +2
      Ora angel diwutahake, nanging informasi babagan Muara Abang pancen kontradiktif. Kene padha nulis siji bab, ing babad militèr liyane, sing "kabeh wis ilang boss!". Sapa sing pracaya yen MO muter bisu lan menehi liwat Konashenkov setengah saka apa tenan worth voicing.
      1. kelip-kelip
        kelip-kelip 1 Oktober 2022 12:39
        +2
        Sapa sing kudu dipercaya
        Sampeyan mung kudu sabar.
        Muara Abang сейчас titik paling panas ing ngarep. Nanging isih titik, lan ana akeh titik kuwi.
        Krasny Lyman wis nindakake tugas kanthi stamina - Angkatan Bersenjata Ukraina dipeksa kanggo narik pasukan saka kidul, ing ngendi perang utama direncanakake - mula, mesthi, sampeyan bisa mundur saka kono, lan bisa uga terus. Katon pilihan kaloro wis dipilih lan kita bakal tetep, cadangan sing ditransfer nuduhake iki.
      2. goha
        goha 1 Oktober 2022 14:29
        +4
        Pilihan sing paling apik kanggo ngerteni bebener yaiku ngerteni kabeh saka njero, i.e. pindhah menyang garis ngarep ing perjalanan bisnis, paling sethithik sak wulan.
      3. Sergey Drozdov
        Sergey Drozdov 1 Oktober 2022 14:30
        +3
        Sepira kesel iki - dheweke "giling", nanging bisa uga luwih spesifik? Pasukan sing kanca Sladkov ora weruh - "giling"?
      4. pinter bokong
        pinter bokong 1 Oktober 2022 18:43
        +1
        Apa sampeyan isih nonton Kononenko? Apa sampeyan seneng dongeng?
  2. Adagka
    Adagka 30 September 2022 17:35
    + 33
    "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.
    1. Vitaly161
      Vitaly161 30 September 2022 17:37
      +5
      yen ora ana gaman lan peralatan abot kanggo wong lanang saka LDNR, iki minangka keputusan sing tepat kanggo ninggalake dheweke ing kutha, ana kemungkinan luwih akeh tinimbang sing ana ing ngarep, 20 Tentara kasebut bisa uga mbela ing pendekatan kasebut.
    2. sergo1914
      sergo1914 30 September 2022 17:37
      -8
      Kutipan saka Adaga
      "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.


      Tentara Abang? tentara Soviet? intrik, nanging.
    3. cetha
      cetha 30 September 2022 17:43
      -3
      Kutipan saka Adaga
      "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.

      Dadi, dheweke kudu dikirim menyang kana! Uga cendhak lan cetha.
      1. EMMM
        EMMM 30 September 2022 17:54
        -11
        Padha ketemu serangan unannounced cedhak Zaporozhye. Aku GSH dianggo profesional.
        1. cetha
          cetha 30 September 2022 18:25
          -16
          Quote: EMMM
          Aku GSH dianggo profesional.

          Aku uga pracaya Staff Umum kita.
          1. sergo1914
            sergo1914 30 September 2022 22:47
            -4
            Quote: cetha
            Quote: EMMM
            Aku GSH dianggo profesional.

            Aku uga pracaya Staff Umum kita.


            Ingkang utama yaiku dheweke minangka obercommando ... ugh .... Dewan Atlantik Lor percaya marang dheweke. Ora liya sing penting.
            1. cetha
              cetha 1 Oktober 2022 16:17
              0
              Kutipan saka: sergo1914
              Ingkang utama yaiku dheweke minangka obercommando ... ugh .... Dewan Atlantik Lor percaya marang dheweke. Ora liya sing penting.

              Bungah saiki, kegagalan sementara kita cedhak Liman. Kendaraan cash-in-transit uga bakal ngliwati dalan kita.
          2. kelip-kelip
            kelip-kelip 1 Oktober 2022 13:05
            +1
            Aku uga pracaya Staff Umum kita.
            Lan sampeyan nindakake kanthi bener. Aku menehi saran:
            https://t.me/ChDambiev/19769
            1. cetha
              cetha 1 Oktober 2022 16:18
              +2
              Quote: kelip-kelip
              Aku uga pracaya Staff Umum kita.
              Lan sampeyan nindakake kanthi bener. Aku menehi saran:
              https://t.me/ChDambiev/19769

              ya wis. Ing kene padha bungah-bungah amarga gagal sauntara cedhak Liman, sing mlayu menyang Kazakhstan, Finlandia lan Armenia, lan saka ing kono padha gumunggung.
          3. pinter bokong
            pinter bokong 1 Oktober 2022 18:44
            -3
            Ngguyu ing ayak)))) Apa sampeyan uga percaya ing dongeng?
            1. cetha
              cetha 1 Oktober 2022 19:34
              0
              Quote: wong pinter
              Ngguyu ing ayak)))) Apa sampeyan uga percaya ing dongeng?

              Sampeyan bisa uga mikir sampeyan dudu tukang crito ing kene nglirik Vasya.
    4. Dauria
      Dauria 30 September 2022 17:49
      -36
      "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.

      Lan babagan Sladkov, koresponden perang full-time saka Angkatan Bersenjata RF? Ing bagean apa, ing pangkat apa? Yen sampeyan dikirim menyang perjalanan bisnis, kenapa sampeyan ora teka? Umumé, kanggo warta kaya ngono - dadi komandan unit sing pengin "golek" kudu entuk.
      Umumé, kanggo kinerja amatir kuwi (yen iku, mesthi, kinerja amatir), aku kudu wis nulis cathetan panjelasan kanggo pejabat khusus, pissing saka kahanan sing durung mesthi ing mangsa.
      1. EMMM
        EMMM 30 September 2022 17:58
        + 11
        Lha yen kowe pancen goblok, ayo maju. Lan yen sampeyan pindhah menyang TV ing paling sapisan minggu, sampeyan kudu ngerti sing Sladkov.
        Ngomong babagan manuk, Sun ora duwe koresponden staf, mung media sing duwe.
        1. Dauria
          Dauria 30 September 2022 18:06
          +5
          Srengenge ora duwe koresponden staf,

          Sadurunge Leshchinsky, padha ngatur dhewe. Dheweke nggawe syuting. Miturut urutan, karo kabeh formalitas. Nanging karo Gorbach (luwih tepat, saka taun 86) padha wiwit nggawe booth media metu saka tentara. Lan dheweke tetep ora mandheg.
          Lan kanthi cara, wong lanang ngelingi Leshchinsky kanthi tembung "jenis". Aku ora nemokake dhewe, dheweke ngatur circuses ana mengko.
      2. dedusik
        dedusik 30 September 2022 19:06
        +5
        Ing jamanku
        Oleksandr Sladkov dilarang nutupi operasi khusus ing Ukraina amarga nglanggar larangan kanggo syuting metu saka "Azovites" * saka pabrik Azovstal, ujare wartawan perang ing saluran telegrame.

        Apa dheweke nglilani dheweke mlebu maneh? aran
        1. Dauria
          Dauria 30 September 2022 20:51
          +3
          Apa dheweke nglilani dheweke mlebu maneh?


          "Ana mata-mata sing awak kuwat, -
          Sampeyan ana ing lawang - lagi ing jendhela!

          Apa ora tekan wong sing ngganggu ing ambang "merusak"? Bakal dibutuhake, dheweke bakal nelpon, dheweke bakal ujar manawa "tweet" ... Ya, iki infeksi, dudu lelucon, nanging informasi lan disinformasi saka mungsuh. Ora ana wektu kanggo kebebasan ngomong lan bebener-rahim.
          1. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 1 Oktober 2022 11:48
            -1
            Wong Donbass uga wiwit dadi kacang saka Sladkov ... saka kasunyatan sing kadhangkala nyerat.
        2. aiguillette
          aiguillette 1 Oktober 2022 10:25
          +4
          "Apa dheweke wis diijini mlebu maneh?"
          supaya wong Azov dibebasake - kedadean wis rampung
        3. silviu
          silviu 1 Oktober 2022 14:57
          +5
          Alexander Sladkov dilarang kanggo nutupi operasi khusus ing Ukraina amarga nglanggar larangan kanggo syuting metu saka "Azov" * saka tanduran Azovstal - padha dilarang amarga padha nyegah dheweke saka ijol-ijolan kanggo Medvedchuk langsung, lan Sladkov, karo demokrasi kang, ora ngerti ing wektu apa mengkono
      3. sergo1914
        sergo1914 30 September 2022 23:01
        +2


        Kutipan saka dauria
        "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.

        Lan babagan Sladkov, koresponden perang full-time saka Angkatan Bersenjata RF? Ing bagean apa, ing pangkat apa? Yen sampeyan dikirim menyang perjalanan bisnis, kenapa sampeyan ora teka? Umumé, kanggo warta kaya ngono - dadi komandan unit sing pengin "golek" kudu entuk.
        Umumé, kanggo kinerja amatir kuwi (yen iku, mesthi, kinerja amatir), aku kudu wis nulis cathetan panjelasan kanggo pejabat khusus, pissing saka kahanan sing durung mesthi ing mangsa.



        OK. Aku bisa ngerti telung minus. Smirnov, Skomorokhov, Staver. Oke, loro maneh. Harun lan Warrior. Sapa sing liyane?
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 1 Oktober 2022 11:53
          -4
          Kutipan saka: sergo1914
          OK. Aku bisa ngerti telung minus. Smirnov, Skomorokhov, Staver. Oke, loro maneh. Harun lan Warrior. Sapa sing liyane?

          Kaya wong ... kabeh-gaman, uryapatriots, lan bubar sawetara minusers wis digambar minus kabeh ing saurutan.
        2. silviu
          silviu 1 Oktober 2022 18:56
          -1
          carane mangan, carane ngombe, utawa Mungkin padha dhawuh, liyane wektu, kaya ing Azovstal, iku ora bakal pass tanpa jalaran.
        3. Reklastik
          Reklastik 2 Oktober 2022 09:12
          0
          Mungkin saben minus saka telu ing ndhuwur bobote kaya 10 minus pangguna biasa? ngguyu
      4. brondolyak
        brondolyak 1 Oktober 2022 13:58
        +4
        Sladkov minangka koresponden staf kanggo All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company, pejabat ing cadangan.
      5. pinter bokong
        pinter bokong 1 Oktober 2022 18:45
        -1
        Mungkin malah menehi tawaran kanggo njupuk dheweke amarga nindakake pakaryane?
    5. TANKa
      TANKa 30 September 2022 17:54
      + 12
      Inggih cah lanang! Swasana normal, ora kaya aku ing wayah esuk meh gupuh. Ora ana rasa seneng banget saka penandatanganan persetujuan babagan mlebu wilayah. Gusti Allah ngalang-alangi yen dheweke bakal ngadeg kanggo bala !!!
  3. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 30 September 2022 17:36
    -7
    Ing wektu sing padha, komandan militer nyathet yen dheweke ora weruh pasukan Rusia ing kutha, bisa uga mung ing njaba. Ing wektu sing padha, dheweke nambahake manawa wong lanang sing mbela Krasny Liman butuh bantuan.

    Aku mung nulis babagan iki dina iki. Dadi ngendi la grande armee?
    1. ViktorX
      ViktorX 30 September 2022 17:44
      +2
      Aku ora ngerti yen iki bakal dadi topik, nanging sakperangan alesan aku kelingan anekdot:
      "Penumpang entuk pesawat. Banjur pramugari metu lan ngandika:" Pesawat bakal
      mimpin veteran sing diajeni Ivan Ivanovich. "Lan dheweke muter ing kreta, ing ngendi
      legless, wong bodho wuta ing 80s, drooling lan cackling. Penumpang
      nutupi histeria tipis..
      .. Lha oke, mabur, mabur, mendarat....
      Kabeh marang pilot: "Ngomong piye carane???". Lan sing siji - "Inggih, take off -
      prasaja saka prasaja, banjur ing autopilot, ... Nanging nalika kebangkrutan, ing umum, kabeh iku prasaja -
      Aku njupuk setir lan nyilem. Aku nyilem, aku nyilem, aku nyilem, aku nyilem, lan ... nalika navigator
      pungkasane njeblug, - "Ya, iki lawas #$%^#@-a, iki #$%$% @#$#$ $# @#$$#$ kita
      saiki bakal mateni !!!!" ... Aku ngeculake setir lan ngeculake sasis ...."
  4. swarga
    swarga 30 September 2022 17:43
    -22
    Pasukan Rusia bisa nglumpukake maneh. Lan warga lokal, ing kasus iki, mung bakal gabung karo warga sipil. Ora idea ala
    1. Dedok
      Dedok 30 September 2022 18:03
      + 13
      Kutipan saka Swarga
      Lan warga lokal, ing kasus iki, mung bakal gabung karo warga sipil.

      sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?
    2. penyu
      penyu 30 September 2022 19:42
      +3
      karo apa peacekeeper? Kepiye carane bakal gabung? Bandera, mesthi - setan, nanging ora bodho.
  5. zontov79
    zontov79 30 September 2022 17:43
    +5
    Sing paling penting tetep urip! Kita isih bakal ngenteni!
  6. Negruz
    Negruz 30 September 2022 17:45
    +6
    Ing wektu sing padha, komisaris militèr nyathet yen dheweke ora weruh pasukan Rusia ing kutha, mbok menawa mung ing dalan.

    Untung aku ora weruh...
    Yen ora, aku bakal nulis ing ngendi dheweke ngadeg karo "kedatangan" mbesuk ....
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Juragan
    Juragan 30 September 2022 17:49
    +3
    Kenapa bom cilik kuwi? Sampeyan perlu kanggo uncalan FAB-5000 utawa FAB-9000 supaya yen ora kenek tengen, iku bakal matèni karo gelombang kejut.
    1. Dedok
      Dedok 30 September 2022 18:06
      +9
      ya, sampeyan butuh 100, lan mbucal saka dhuwur 20000 meter, supaya jalur kasebut dawane setengah kilometer - lan ora ana sing urip.
      kabeh ing kekacoan
      1. Dauria
        Dauria 30 September 2022 18:23
        +7
        ya, sampeyan butuh 100, lan mbucal saka dhuwur 20000 meter,

        Paling ora ana sing kanca karo sirah. Banjur padha nglumpuk kanggo ndudhuk siji silo jugangan, lan 200 meter saka iku, mungsuh bakal ngresiki kuping kang diblokir karo driji.
        1. Victor Shershnev
          Victor Shershnev 1 Oktober 2022 11:40
          -1
          Diapers uga kudu diganti.
          Lan "dampak moral" minangka plus! ))
        2. Essex62
          Essex62 1 Oktober 2022 19:18
          -1
          Ora ana ahli strategi sing cukup kanggo karpet kasebut. Ya, carane njaluk saka dhuwur kuwi, sampeyan bakal crumble dhewe. Saiki, yen sampeyan pour ing Kuev utawa Lviv, banjur ya. Para Saxon sing ora sopan saka Teuton lan Japs, ing BB2, pancen ngebom dadi kesel.
      2. Maxim G
        Maxim G 30 September 2022 18:45
        +3
        Apa ora luwih apik kanggo ngowahi bom - kanthi nginstal wings, mobil, elektronik lan persis ing ngendi wae?
        1. vlad106
          vlad106 1 Oktober 2022 16:16
          +2
          Apa ora luwih apik kanggo ngowahi bom - kanthi nginstal wings, mobil, elektronik lan persis ing ngendi wae?

          Elektronika saka ngendi?
          Ing jaman Soviet, ora ana masalah.
          Nanging ing saiki, cukup bubar, miturut metode Chubato-Mandurov, dheweke nempelake tag ing kripik Taiwan. Lan dumadakan kaping lan fse!
          1. Maxim G
            Maxim G 1 Oktober 2022 16:19
            -1
            Ora pitakonan kanggo kula, sayang
            Napa ora ana saham elektronik, lan kenapa ora ana produksi kita dhewe.
    2. Maxim G
      Maxim G 30 September 2022 18:41
      -1
      Kita ora duwe operator bom iki.
      Lan kegunaane marang infantri lan peralatan wis ditulis ing ngisor iki.
    3. Ulum
      Ulum 1 Oktober 2022 08:20
      +7
      Fab 9000 ora ana ing layanan. Sisa-sisa kasebut dibuwang ing jurang Afghan ing taun 1989. FAB 5000 ora efektif kanggo pasukan ing lapangan. Ana sing nggumunake, kaset bom siji-wektu RBC 500 SHOAB 05. Iki minangka wadhah awujud bom, sawise dicelupake, obturator narik metu wadhah bunder (bom bola) SHOAB 05 sing diselehake, lan sing, Spinning ing udhara kaya penggemar, uncalan metu bal logam. Kabeh ing wilayah sing kena pengaruh mati, sanajan wit-witan dadi bledug. Tu 22 m3 njupuk 10 bêsik amunisi apik banget menyang teluk bom.
      1. IL-18
        IL-18 1 Oktober 2022 12:06
        +2
        Quote: Ulum
        bab apik tenan

        Paling ora 50 taun, wiwit amunisi iki dilarang dening sawetara konvensi. Alam bébas cahya iki bisa kalebu. amunisi kluster karo tambang anti-personil saka jinis "kelopak", lan kita bakal mulia. Senajan, sawise serangan teroris ing lepen lor, sawetara decency wis metu saka panggonan.
        1. stankow
          stankow 1 Oktober 2022 16:09
          0
          Sanadyan Rusia, utawa Ukraina, AS, China, Israel, Korea Selatan, India wis nandatangani Konvensi babagan Larangan Cluster BP (2008).
      2. vlad106
        vlad106 1 Oktober 2022 16:17
        0
        Quote: Ulum
        Tu 22 m3 njupuk 10 bêsik amunisi apik banget menyang teluk bom.



        Dadi maju lan karo lagu!
  9. svit55
    svit55 30 September 2022 18:01
    +2
    Dheweke dadi koresponden, ditampilake apa sing bisa ditindakake lan ing ngendi bisa nyopir.
  10. Eroma
    Eroma 30 September 2022 18:01
    0
    Aku wis mangan kabeh validol ing omah! wassat Aku mung maca warta, aku ora bisa mangan nangis
    Komisaris militer ngurmati lan memuji kanggo wani, admiration lan pakurmatan marang para pejuang! prajurit
    Muga-muga rencana Zhukovsky yaiku kanggo nyandhang mungsuh kanthi pertahanan, lan banjur ngremukake mungsuh tanpa getih kanthi serangan sing kuat! (Mungkin ing sisih kidul) duka
    1. IL-18
      IL-18 1 Oktober 2022 12:09
      -1
      Kutipan saka Eroma
      ing Kidul

      Iku ora kasunyatan. Ana akeh ngendi sampeyan bisa. Staff Umum bakal milih.
      1. Eroma
        Eroma 1 Oktober 2022 18:48
        +2
        Ing sisih lor, ketoke, kita kudu stabil ing ngarep! Liman nyerah kabeh, aku ora ngerti ngendi tentara kita? opo mungsuh mekso ing nomer, anteng ngarahake nyebrang lan kaya anteng nyabrang! Dheweke nulis ing negara kita yen kita nggiling ing kana, lan ing ngarsane, wong manca kanthi sengaja mbukak video! Ragu creeps ing bab losses alam bébas, ngendi kita langsung numpes brigade karo artileri! aran Mungkin misale jek kita numpes wong-wong mau, lan ing wektu iki padha ngliwati kita ing alas ing sisih pinggir? belay
        Ing cendhak, ana luwih pitakonan ing sisih lor saka jawaban!
        Ing sisih kidul, eselon karo peralatan pindhah
  11. Plesiosaurus
    Plesiosaurus 30 September 2022 18:04
    -2
    Kabar apik! Muara Abang iku duweke!!! RIA Novosti ngumumake yen serangan grunt wis mandheg. FABs FABs sing, nanging luwih.
    1. NAF-NAF
      NAF-NAF 30 September 2022 22:24
      +2
      Banget? Ora ana sing jelas. Ana pangarep-arep, ya. Iku bisa dadi kasunyatan, nanging bisa uga ora. Apa sing kedadeyan ing wulan kepungkur nuduhake manawa ramalan tenang sing optimis bisa dadi kuciwane gedhe sajrone 1-2 dina ...
  12. Juragan
    Juragan 30 September 2022 18:14
    -3
    Aku elinga udakara 10 taun kepungkur dheweke ngiklanake bapak kabeh bom ... mbokmenawa ODAB-7000, yaiku, bom detonasi volumetrik sing bobote 7 ton - bom non-nuklir paling kuat ing donya sing ngluwihi Ibu Amerika kabeh. bom. Daya ing TNT punika 44 ton .. iku populer disebut vakum. Endi WAFER INI? KENAPA ORA TETEP?
    1. kula 1970
      kula 1970 1 Oktober 2022 12:14
      0
      Kutipan: Juragan
      Daya ing TNT punika 44 ton .. iku populer disebut vakum. Endi WAFER INI? KENAPA ORA TETEP?

      Sampeyan ngusulake uncalan ing steppe - ing ngendi 10 prajurit infantri lungguh lan iku? Iki dudu Perang Donya II kanggo sampeyan, ing ngendi divisi kasebut manggoni 12 km ing ngarep, saiki meh 100 km saben perusahaan.
  13. nik-mazur
    nik-mazur 30 September 2022 18:14
    -3
    208 batalyon NM LPR terus nyekel pertahanan desa
    Lan saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina, lagi ngomong, kabèh mechanized Corps. Saka telung atus kanggo wolung atus wong marang 20.
    "Ana wolung - ana loro.
    Alignment sadurunge perang dudu kita,
    Nanging kita bakal muter.
    ...
    Nanging kertu trump kudu leveled.
  14. amatir
    amatir 30 September 2022 18:14
    +2
    Ing wektu sing padha, komisaris militer nyathet yen dheweke ora weruh pasukan Rusia ing kutha kasebut,

    Pesawat karo kontingen saka Federasi Rusia njupuk saka lapangan udara Gissar ing Tajikistan lan ndharat ing lapangan udara Lugovaya ing wilayah Zhambyl Kazakhstan. Subdivisi brigade logistik saka wilayah Kemerovo lan Samara teka ing negara kasebut kanthi sepur.
    Sadurungé kacarita fase aktif latihan bakal ditindakake wiwit tanggal 3 Oktober nganti 7 Oktober ing papan latihan Matybulak.

    tentara Rusia sapisan. Dheweke ana ing Kazakhstan ing latihan.
    "Perang iku omong kosong! Manuver utama! »
    (A.V. Suvorov)
    1. aiguillette
      aiguillette 1 Oktober 2022 10:34
      +2
      "Pasukan Rusia ora duwe wektu, lagi mlebu Kazakhstan "
      apa, ndhelikake saka mobilisasi?
  15. azkolt
    azkolt 30 September 2022 18:37
    0
    "Iki uga nglaporake babagan aktifitas VKS kita,"
    Ing jaman saiki, aku durung krungu akeh babagan videoconferencing iki, sadurunge dheweke terus-terusan ndharat ing omah lan wiwit jam telu utawa patang jam rame ing lapangan terbang. Ing dina anyar, wis sepi, arang SU35 utawa transportasi, ing nalisir, kok wis entuk dhuwur ing arah iki. Siji pangarep-arep. sing padha ditransfer nang endi wae, bisa kanggo Belarus, bisa nyedhaki ngarep. Sanajan luwih cedhak!
  16. koralevviktor
    koralevviktor 30 September 2022 18:41
    +1
    Ora dadi ala. Nanging, tetep wae wong lanang.
  17. Altman
    Altman 30 September 2022 18:43
    -2
    Iku pantes kanggo matur nuwun marang wong urip lan ndedonga kanggo wong sing tiba, aku mikir prajurit kita wis sinau apa tegese mbela kutha ing kahanan pertempuran nyata. Matur nuwun am
  18. wladimirjankov
    wladimirjankov 30 September 2022 20:40
    +2
    [kutipan Dheweke nulis babagan panggunaan FAB-500 lan 3000 dening penerbangan Rusia] [/ kutipan]
    Inggih, padha pour. Tentara normal mung nggunakake bom kuwi kanggo obyek benteng lan bunker. Mbuwang wong-wong mau ing sawah lan sabuk alas, ing ngendi gelut saiki utamane ditindakake, utawa ing balapan cilik BTG sing konsentrasi, ora efektif. Ana akeh swara lan gludhug, nanging ora ana rasa khusus. Banderite kudu dibombardir karo 50-100 kg ranjau darat, bom volumetrik lan napalm.
  19. Russkiyvasya
    Russkiyvasya 30 September 2022 21:06
    +1
    Yen sampeyan lulus, iku kabar apik.
  20. Arcady007
    Arcady007 30 September 2022 21:26
    -1
    Aja ngomong gop nganti sampeyan mlumpat - paribasan Rusia.
    Iku banget emosi kanggo wong ing Liman, nanging ana sawetara jenis tentrem batin ing pungkasan.
  21. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 30 September 2022 21:57
    +1
    Gusti Allah ngalang-alangi - dheweke bakal nolak Nazi, nguatake awake dhewe ... lan maju!
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Kanca Kim
    Kanca Kim 30 September 2022 23:34
    +1
    Kutipan saka Mazunga
    ngisi wong Sumeria karo guyu supaya Liman Abang dadi abang alami

    Bener, aja njupuk tawanan sing pasuryan babi, yen ora Abramych bakal maneh strapon karo iPhones lan tiramisu, kaya wong Inggris sing dicekel saiki.
  24. 1984
    1984 30 September 2022 23:36
    -7
    Aku dudu patriot jingoistik lan wiwit wiwitan aku ngritik tumindake pimpinan nalika nindakake operasi kasebut, nanging tetep, ngubengi, sanajan kedadeyan, dudu bencana, sampeyan uga kudu bisa perang ing. ngubengi, Azov padha katahan diubengi telung sasi nalika tetep kadohan saka pasukan utama iku padha ora bisa bantuan wong yen garnisun wis cukup amunisi lan moral dhuwur, diubengi kanggo ngalahake metu iki tugas banget angel ing kahanan kutha, utamane yen sampeyan disetrika dening artileri saka kabeh sisih ...
    1. Drotro
      Drotro 1 Oktober 2022 08:44
      -1
      Aja nulis apa-apa sadurunge.
      Para pembela isih tetep, nganti saben wong ngandhani.
  25. Kapany3
    Kapany3 1 Oktober 2022 08:14
    0
    Kutipan saka Adaga
    "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.

    Milisi rakyat wis kaya Rusia, yen ora tentara, nanging paling ora mili. Dadi udan panheads tanpa mangu.
  26. chingachguc
    chingachguc 1 Oktober 2022 08:56
    -2
    Aku pengin menehi perhatian. Yen cedhak Balakleya, Ukrainians diblokir kutha lan nyuwil liwat menyang telenging, banjur kene padha nilar plans lan redirected sabenere kanggo Liman. Liman kanthi ulet ngempet tumindake. Saben dina sampeyan menang tegese akeh. Kapindho. Kasunyatan yen wong Ukrainia mundur saka Seversk nuduhake yen dheweke ora duwe cadangan kaya ngono. Kanggo njaga momentum, dheweke saiki kepeksa ngrusak sektor ngarep liyane. Resiko gedhe kanggo wong-wong mau, lan jendhela kesempatan kanggo kita
    1. hangar200
      hangar200 1 Oktober 2022 09:04
      +2
      Jendhela kesempatan kita ana ing ibukutha kita, Moskow.
  27. hangar200
    hangar200 1 Oktober 2022 09:02
    -1
    Aku ora ngerti. Apa Staff Umum lan kok malah ana?
  28. hangar200
    hangar200 1 Oktober 2022 09:16
    0
    Iki minangka perang politisi nanging dudu perang militer. Wong lanang, kowe ngerti ora?
  29. Victor Shershnev
    Victor Shershnev 1 Oktober 2022 11:28
    -2
    Sial, Kementerian Pertahanan mbuwang amunisi sing akeh banget ...

    Apa ora nyelehake kabeh tambang lan cangkang kasebut ing kaset kanggo nggoreng "lemak meriam" Bandera. Ganti sekring, lan lunga!

    Iki mbebayani kanggo bedhil - detonasi ora sengaja ing bolongan ....
    Lan aku ora peduli saka pesawat.
  30. Dikson
    Dikson 1 Oktober 2022 12:24
    +2
    Inggih, sampeyan ndeleng .. - koresponden Rusia ora weruh pasukan .. kabeh iku miturut rencana .. saiki kita bakal straighten ngarep .. lan banjur, kanthi semangat gawe anyar .. Ing unison, ..
  31. Prosha
    Prosha 1 Oktober 2022 14:50
    -1
    Kutipan saka Adaga
    "Aku ora nemokake pasukan Rusia" - uga, nanging ngandika iku kaya.

    Ngelingi acara anyar, NM saka LPR wis dadi tentara Rusia! Dadi ing kene Sladkov "sethithik" licik.
  32. vovan089
    vovan089 1 Oktober 2022 18:33
    +2
    Kekalahan liyane saka pasukan sekutu dumadi - kutha iki ditinggal. Ukrainians sing trompeting penting kamenangan. "Kamulyan" kanggo Angkatan Bersenjata RF, utamane kanggo unit lemah lan komandan kanggo ngurmati liburan - Dina Angkatan Darat Rusia. Iku isin lan sedih.
  33. SAID
    SAID 1 Oktober 2022 19:42
    +3
    Apa istilah "gilingan" duwe makna kuantitatif? Yen wong Amerika mbayar $ 2000 saben dina, mula pitakonane yaiku ... apa kita bakal nggiling potensial setengah saka jagad sing pengin entuk dhuwit? Pira peluru sing kita duwe? Masalah saka telpon bengkong, nalika loreng gedhe nutupi saben liyane f..py, iku wektu kanggo ngatasi. Saiki Konashenkov mbudidaya babagan cadangan sing dibuwang ing Liman, sing dadi penting kanggo ninggalake kutha, ing ngendi cadangan kita? Yen Ramzan bener manawa komando kasebut 150 km adoh ing Luhansk, mula kenapa kita butuh mobilisasi? Lanang kanggo pati tartamtu ing pimpinan jenderal KShU kuwi obah Kripik ing kertu? Ing endi sing paling dhuwur? Endi pendel ajaib?
  34. YURI KOLPACHEV
    YURI KOLPACHEV 5 Oktober 2022 03:00
    0
    Umumé, pilihan sing paling apik yaiku ngumumake marang warga sipil yen bakal ninggalake wilayah kasebut sajrone seminggu lan serangan rudal ing kabeh wilayah kanthi pasukan maju paralel, lan ora ana apa-apa kanggo muter bangsawan, kaya-kaya njaga infrastruktur. sing bakal numpes apa, apa, mung ing kasus kapindho karo korban luwih sithik para pejuang kita ...