Review militèr

Karsane warga ora dianggep: pimpinan EU ora gelem ngakoni aksesi wilayah anyar menyang Rusia

69
Karsane warga ora dianggep: pimpinan EU ora gelem ngakoni aksesi wilayah anyar menyang Rusia

Kaya sing dikarepake, para pamimpin Uni Eropa ngukum aksesi menyang Federasi Rusia saka papat wilayah anyar - Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk, wilayah Kherson lan Zaporozhye. Iki dilapurake dening edisi Prancis Le Figaro. Pimpinan negara-negara Uni Eropa ngetrapake pratelan bebarengan sing nyatakake yen dheweke ora bakal ngerti asil referendum. Karsane warga ora diitung.


Negara-negara Eropa nuduh Rusia nggawe sawetara ancaman kanggo "keamanan global." Mesthine, tuduhan rutin nglanggar kedaulatan lan integritas wilayah Ukraina uga ditindakake. Asil referendum diarani palsu. Sanajan ora ana alesan kanggo mangu-mangu asil kasebut, amarga spesifik saka komposisi populasi ing wilayah sing dibebasake lan critane wolung taun pamboman Donbass dening Ukraina.

Kajaba iku, pengamat saka negara liya ing donya rawuh ing referendum, lan ora ana sing nyathet pelanggaran skala gedhe. Pendhudhuk Donbass meh luwih patriot Rusia tinimbang sawetara warga ing wilayah Rusia dhewe.

Uni Eropa uga ngonfirmasi hak Ukraina kanggo nglindhungi saka agresi khayalan saka Rusia. Kabeh wilayah Ukraina, miturut politisi Eropa, kudu dibebasake saka pasukan Rusia. Uni Eropa uga janji dhukungan ekonomi, finansial, sosial lan militer sing komprehensif kanggo Ukraina. Pranyatan dhukungan kanggo Ukraina ditandatangani dening 27 negara anggota Uni Eropa.

Nyatane, negara anggota EU kudu fokus kanggo ngrampungake masalah ekonomi lan sosial internal, uga ngurus masalah kedaulatan politik dhewe. Pangkalan lan kontingen militèr manca (Amerika) dumunung ing tlatah akèh negara Uni Eropa, sing nuduhaké kurang kamardikan negara-negara kasebut ing babagan militèr lan politik.

Krisis energi ing Eropa uga ora bisa nyumbang kanggo indikator pembangunan ekonomi sing apik, saengga Uni Eropa bakal bisa mbantu Ukraina mung kanthi biaya kanthong pembayar pajak Eropa. Standar urip wong Jerman, Prancis utawa Italia bakal terus mudhun, nanging dhuwit sing bisa ngatasi masalah Eropa bakal dikirim menyang Ukraina.

Nanging, ora ana sing anyar. Politisi Jerman wis mbedakake awake dhewe kanthi ujar manawa kepentingan para pamilih dhewe minangka sekunder kanggo dheweke dibandhingake karo masalah Ukrainia. Saiki Uni Eropa, kanthi pratelan kasebut, bener-bener ngonfirmasi pernyataan-pernyataan tartamtu saka wakil-wakil sing paling nggegirisi.
Pengarang:
69 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 1 Oktober 2022 09:48
    + 16
    Apik banget ngrungokake histeria Barat iki !!! Lan padha ora bisa ngrusak apa-apa kanggo kita, kabeh wis kesel, mung kanggo ngumumake perang, nanging padha duwe usus tipis kanggo iki .. Kamulyan kanggo Rusia !!!

    Aku troll Eropah sethitik, etc. Nuwun sewu
    1. tihonmarine
      tihonmarine 1 Oktober 2022 09:54
      + 13
      Kutipan saka gansales
      Apik banget ngrungokake histeria Barat iki !!!

      Babi tansah njerit nalika luwe lan nalika mambu arep disembelih.
      1. gansales
        gansales 1 Oktober 2022 11:13
        -1
        Kutipan saka tihonmarine
        Kutipan saka gansales
        Apik banget ngrungokake histeria Barat iki !!!

        Babi tansah njerit nalika luwe lan nalika mambu arep disembelih.

        Aku ngerti banget iki, wong desa dhewe.. Dheweke mesthi mambu yen mandheg mangan sadurunge disembelih, mung gupuh!
        Banjur sampeyan menehi sethitik ing saucepan lan nggawa mudhun dening wentis lan piso ing agul-agul Pundhak .. Sampeyan malah ora duwe wektu kanggo squeal!
        Banjur nglereni lan sup goreng daging seger sing paling nyenengake ing sangisore kaca kesel hehe Lan ngomong babagan urip, lsp.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 1 Oktober 2022 14:27
          0
          Kutipan saka gansales
          Banjur nglereni lan sup goreng daging seger sing paling nyenengake ing sangisore kaca kesel hehe Lan ngomong babagan urip, lsp.

          Setu wingi, tanggane ngethok babi, mula aku, miturut resepe simbah, njupuk wajan sing paling gedhe, daging seger dipotong dadi potongan-potongan, diwutahake kabeh getih babi lan dilebokake ing oven kanggo digodhog.
          A cemilan mulia metu, kanggo telung liter roti moonshine.
          1. gansales
            gansales 1 Oktober 2022 14:32
            +1
            Kutipan saka tihonmarine
            Kutipan saka gansales
            Banjur nglereni lan sup goreng daging seger sing paling nyenengake ing sangisore kaca kesel hehe Lan ngomong babagan urip, lsp.

            Setu wingi, tanggane ngethok babi, mula aku, miturut resepe simbah, njupuk wajan sing paling gedhe, daging seger dipotong dadi potongan-potongan, diwutahake kabeh getih babi lan dilebokake ing oven kanggo digodhog.
            A cemilan mulia metu, kanggo telung liter roti moonshine.

            Wow resep menarik Vlad!! apik
            1. tihonmarine
              tihonmarine 1 Oktober 2022 14:45
              -1
              Kutipan saka gansales
              Wow resep menarik Vlad!!

              Sajroning pangeling-eling, simbah, simbah, bapak, lan saisine dhusun Guran, miturut resep iki, wisuh nyembeleh babi (jaran miturut resep sing beda).
          2. Deck
            Deck 1 Oktober 2022 17:00
            0
            Apa sampeyan nyembelih babi ing kutha Tapa ing Estonia?
            1. tihonmarine
              tihonmarine 3 Oktober 2022 10:14
              0
              Kutipan saka Dek
              Apa sampeyan nyembelih babi ing kutha Tapa ing Estonia?

              Cedhak Tallinn ing Vana Viti.
      2. Charik
        Charik 1 Oktober 2022 17:02
        -2
        sethithik bab babi-https://yandex.ru/video/preview/14935661387051904741
    2. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 1 Oktober 2022 10:09
      +3
      Aku trolling Eropa sithik-sithik

      Lan aku nggawe maneh Vysotsky kanggo trolling:

      Lan ing Leningrad mili saka gendheng
      Lan aku ora kudu mabur menyang Leningrad
      Ing omah-omahé Siberia uga, kabeh wong anget
      Frost mung ing Eropa - nanging aku ora perlu menyang kana!
    3. trafllot1832
      trafllot1832 1 Oktober 2022 10:11
      +2
      Aku kandha yen mangsa cedhak, lagu iki bakal mlebu ing daftar paling dhuwur. Lan yen Leps nyanyi kanthi gaya dhewe, dheweke bakal ngilangi kabeh tangga lagu ing Taun Anyar. hi ombenan Bener, aku shift, nanging sesuk !!!
    4. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 1 Oktober 2022 10:21
      -1
      Kutipan saka gansales
      Apik banget ngrungokake histeria Barat iki !!! Lan padha ora bisa ngrusak apa-apa kanggo kita, kabeh wis kesel, mung kanggo ngumumake perang, nanging padha duwe usus tipis kanggo iki .. Kamulyan kanggo Rusia !!!

      Aku troll Eropah sethitik, etc. Nuwun sewu

      ngguyu ngguyu
      1. gansales
        gansales 1 Oktober 2022 12:00
        +1
        Quote: Aron Zaavi
        ngguyu ngguyu

        Inggih kita mangertos saben liyane Aaron nglirik ngguyu Apik banget kanggo komunikasi karo sampeyan !!!! Lurus paham hehe
        Terus Aaron!!! Plus kanggo sampeyan saka kabeh jiwa Rusia .. hi
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 1 Oktober 2022 12:06
          0
          Kutipan saka gansales
          Quote: Aron Zaavi
          ngguyu ngguyu

          Inggih kita mangertos saben liyane Aaron nglirik ngguyu Apik banget kanggo komunikasi karo sampeyan !!!! Lurus paham hehe
          Terus Aaron!!!

          aran aran
          1. gansales
            gansales 1 Oktober 2022 14:38
            0
            Mungkin kita bakal miwiti komunikasi ing kode Morse kene.?
            − −•−− −− −• • −• •−• •− •−− •• −−−− −••− ••• •−•− •− •−−− •−−−−−− •−− •−−• •−• •• • −−
            •• −−•• •−• •− •• •−•• −••− ••• −•− −−− •−• −−− − −−− −−• −−•
            1. Aron Zaavi
              Aron Zaavi 1 Oktober 2022 14:44
              -2
              Kutipan saka gansales
              Mungkin kita bakal miwiti komunikasi ing kode Morse kene.?
              − −•−− −− −• • −• •−• •− •−− •• −−−− −••− ••• •−•− •− •−−− •−−−−−− •−− •−−• •−• •• • −−
              •• −−•• •−• •− •• •−•• −••− ••• −•− −−− •−• −−− − −−− −−• −−•

              apik
              1. gansales
                gansales 1 Oktober 2022 15:05
                -1
                − •− −•− •• −•• •− •−−• −−− −• •−•− •−•• •••••• ••••• •••• • ••• • •
                nglirik
                1. Aron Zaavi
                  Aron Zaavi 1 Oktober 2022 15:11
                  0
                  Kutipan saka gansales
                  − •− −•− •• −•• •− •−−• −−− −• •−•− •−•• •••••• ••••• •••• • ••• • •
                  nglirik

                  1. gansales
                    gansales 1 Oktober 2022 15:35
                    -6
                    Oke cukup!! Yen ora, dheweke bakal curiga yen aku bocor menyang Israel keprungu
                    Kita duwe akeh wilayah sing dibebasake kanggo digarap
                    Nazi, miturut pecut Departemen Negara lan obat-obatan, cepet-cepet ana ing endi wae, bal-balane kebanjiran lan Inggih, supaya nafik mlayu, sing utama yaiku njupuk bedhil mesin.
                    Ya, ing wiwitan dheweke menehi teh ing Maidan kanthi ati ..
                    Saiki ana sing luwih adhem .. Padha secara harfiah robot
        2. Charik
          Charik 1 Oktober 2022 17:08
          -1
          Kepiye carane sampeyan bisa entuk pangerten bebarengan karo sampeyan - ya, aku ora ngerti kepiye sampeyan ndeleng lol
          1. gansales
            gansales 2 Oktober 2022 08:22
            -4
            Quote: Charik
            Kepiye carane sampeyan bisa entuk pangerten bebarengan karo sampeyan - ya, aku ora ngerti kepiye sampeyan ndeleng lol

            Iku mung gencatan senjata hehe Nanging musuhan ing tingkat genetis tetep Joke! Aku internasionalis, kaya ngono aku diwulang ing Uni Soviet, aku mung rada mbenerake pandangan politikku
    5. gratis
      gratis 1 Oktober 2022 13:38
      0
      Pimpinan Uni Eropa saiki katon mung ing karya sing diarahake marang Rusia, liyane minangka sekunder kanggo dheweke, kayata krisis energi, inflasi. Aku njupuk topi kanggo kurator kantor iki, sing nggawe organisasi akale sing ngrusak awake dhewe, kanggo dhuwit dhewe (Eropah) kanggo bos luar negeri.
    6. Komentar wis dibusak.
  2. tihonmarine
    tihonmarine 1 Oktober 2022 09:52
    + 14
    Pimpinan negara-negara Uni Eropa ngetrapake pratelan bebarengan sing nyatakake yen dheweke ora bakal ngerti asil referendum. Karsane warga ora diitung.

    Iku bakal wektu kanggo Rusia kanggo ngumumake yen karsane warga GDR lan FRG ora diitung, Rusia ora ngakoni penyatuan Jerman.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 1 Oktober 2022 09:58
      +5
      Bener, sing durjana wis mati, negara kita saiki wis beda, kudu ngalahake mungsuh nganggo senjata dhewe, ora nggawe preseden.
    2. lucul
      lucul 1 Oktober 2022 10:34
      +8
      Iku bakal wektu kanggo Rusia kanggo ngumumake yen karsane warga GDR lan FRG ora diitung, Rusia ora ngakoni penyatuan Jerman.

      Ora gelem ngaku?
      Banjur kudu nyatakake yen ambruk USSR iku ilegal (lan iku), lan Rusia nduweni hak kanggo mulihake tapel wates USSR ing taun 1990))))
    3. stankow
      stankow 1 Oktober 2022 11:32
      +2
      Apa kekarepane warga GDR ??? Apa ana referendum ing kana? Aku ora ngelingi!
  3. Bonifasius
    Bonifasius 1 Oktober 2022 10:00
    +8
    Ya, chhat kita wanted kanggo mratelakake panemume! Rusia minangka negara berdaulat mandiri! Lan dheweke mutusake kepiye lan karo sapa sing bakal urip!
  4. Irek
    Irek 1 Oktober 2022 10:03
    + 14
    Wektu bakal teka lan dheweke kudu ngerteni sisa-sisa Ukraina ing wates sejarahe....
    1. tihonmarine
      tihonmarine 1 Oktober 2022 10:07
      +1
      Quote: Irek
      Wektu bakal teka lan dheweke kudu ngerteni sisa-sisa Ukraina ing wates sejarahe....

      "View of Lviv kanggo Ternopil" Polandia mesthi bakal njupuk adoh.
      1. gansales
        gansales 1 Oktober 2022 12:03
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        Quote: Irek
        Wektu bakal teka lan dheweke kudu ngerteni sisa-sisa Ukraina ing wates sejarahe....

        "View of Lviv kanggo Ternopil" Polandia mesthi bakal njupuk adoh.

        Inggih, kita ora bakal ngidini purun manggon ing tentrem lan nyeret Bandera kanggo forelocks ngguyu Kita ngelingi metode Sudoplatov lan kita kudu ngetrapake lan ngetrapake .. hi
      2. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 2 Oktober 2022 14:36
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        "View of Lviv kanggo Ternopil" Polandia mesthi bakal njupuk adoh.

        Sing yen kita ngidini wong. Lan yen kita ngidini, banjur sapa sing bakal ngarani kita pinter?
        1. tihonmarine
          tihonmarine 3 Oktober 2022 10:05
          0
          Kutipan: Krasnoyarsk
          Sing yen kita ngidini wong. Lan yen kita ngidini, banjur sapa sing bakal ngarani kita pinter?

          Ya, ing Ukraina Kulon, wis dadi pengawal tapel wates Polandia sing nganggo seragam dill.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 1 Oktober 2022 10:07
    + 12
    Lan kenapa ora padha ngrembug yen Putin nyebat wong-wong mau masokis sing wis ilang kedaulatan? Ya, amarga iki topik sing kalah. Lan dheweke ora ngrembug, mung ora ana. NYT padha, mung topik sing trep. kanggo wong-wong mau. Jepang pisanan ngumumake perang marang Amerika Serikat. Mulane, Amerika Serikat duwe hak kanggo nyelehake bom nuklir. Balvan, dheweke ora ngerti. Lan yen kita ngakoni Amerika Serikat minangka partai konflik? Ora ana tembung marang Panglima Amerika, merga kepriye rupane ora kaya Panglima kita, ngomong ngadeg 37 menit, malah mbenerake omongane miturut koran.. Miturut propagandane, kabeh iku ala. karo kita.
  6. waleri777
    waleri777 1 Oktober 2022 10:12
    +8
    Kanthi Jerman, kaya biasane: ing ngendi kita lunga, dheweke teka. Minangka pilihan pungkasan, dheweke bakal ngubur populasi utawa ngobong ing kemah, lan ora bakal takon pendapat. Wektu kanggo mungkasi dolanan demokrasi lan pengkhianatan.
  7. reptil
    reptil 1 Oktober 2022 10:16
    -5
    Ngomong-ngomong, apa ana sing bisa nemokake nomer resmi sing diterbitake warga sing melu ekspresi wasiat?
  8. Galleon
    Galleon 1 Oktober 2022 10:18
    +2
    Pimpinan Uni Eropa ora gelem ngakoni aksesi wilayah anyar menyang Rusia

    À la guerre comme à la guerre - kabeh bener. Kabeh padha perang karo kitaiku bakal Madness kanggo wong-wong mau kanggo nindakake liyane.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 1 Oktober 2022 10:25
    +8
    Kaya sing dikarepake, pimpinan EU ngutuk
    Lan apa maneh sing dikarepake saka ora nyukupi? Kanggo Amerika Serikat, dheweke nggawa negarane ing garis lemak, lan Rusia tansah kaya balung ing tenggorokan. Ing dina liyane aku maca Nekrasov paraphrased, aku seneng:
    Sawise ing mangsa kadhemen mangsa, aku lunga menyang EU (lan ana Frost abot!).
    Aku katon - Ursula alon-alon menek gunung nggawa kreta saka brushwood.
    - Kayu bakar saka ngendi? - Aku takon mockingly, - apa sampeyan kadhemen? piye rupaku?
    - Kayu bakar saka ngendi? Kita ngerti saka Polandia! Scholz ngethok wit apel - lan aku njupuk ...
  10. faterdom
    faterdom 1 Oktober 2022 10:27
    +3
    Perlu mbatalake pengakuane Uni Eropa. Njaluk pejabat lan diplomat saka kene. Kelingan awakmu.
    Lan nglarang kasebut ing media tanpa kurung "organisasi ilegal".
    Sawise kabeh, iki dudu negara. Ora jelas sapa, ora jelas sapa sing ditunjuk, lan ora jelas tanggung jawabe.
    Lan sing paling penting: apa kita butuh kontak karo entitas iki, apamaneh hubungan diplomatik? Apa sing kita tampa saka wong-wong mau kajaba barang-barang sing ora becik kanggo dhuwit kita dhewe? Kabeh iki pass, obse lan kantor liyane ...
    Sawise iki, peran pejabat EU, sing wis goyah, bakal mudhun setengah utawa kaping telu. Kanggo kita, iku isosceles apa padha ngomong ana, utawa, Aku ora wedi tembung urip, padha mikir.
    1. VitaVKO
      VitaVKO 1 Oktober 2022 10:39
      +5
      Kutipan saka faterdom
      Perlu mbatalake pengakuane Uni Eropa. Njaluk pejabat lan diplomat saka kene. mbatalake Panjenengan

      Kanggo wiwitan, sampeyan kudu paling ora nyediakake gas lan minyak menyang Eropa. Lan mung banjur demarches karo pejabat kanggo ngatur saka kang ora ana kang anget utawa kadhemen.
  11. Yaro Polk
    Yaro Polk 1 Oktober 2022 10:29
    +2
    Rusia kudu nyuwek dokumen sing ngakoni GDR minangka bagéan saka FRG ... sampah sing ora ngucapke matur nuwun ... memori kaya iwak .. elit Jerman modern iki ... nglayani UWB
  12. Kelapa
    Kelapa 1 Oktober 2022 10:33
    +2
    Lan kita minangka tentara apa sing dikira ing Jerman biru)
  13. Yaro Polk
    Yaro Polk 1 Oktober 2022 10:34
    +2
    Aku .. utawa Ursula malah tuwa ing ngarepe mripat kita .. liwat sasi iki?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 1 Oktober 2022 10:48
      +3
      Sampeyan bakal tuwa ing kene. Siji-sijine kuda poni ing wilayah von Leyen dimangsa dening siji-sijine Wolf ing wilayah sing padha (Srigala kasebut bali kanthi aman menyang tanah air lan nyiapake tugas anyar, Kapuloan Faroe, ing kana negarane wedhus sing ora wedi), lan mati-matian sing gulung-gulung, ditambah jip sing rada larang. omahe bojone kudu dipanasake. Lan latar mburi dheweke, dheweke mung ayu nalika isih enom, dheweke seneng latar mburi. Latar mburi kita. padha abot.
    2. stankow
      stankow 1 Oktober 2022 11:26
      0
      Putin, Lavrov, Masha uga entuk, sampeyan bisa ndeleng ing TV. Dheweke entuk wektu sing angel! Ora ana apa-apa, kamenangan bakal nambani kabeh, lan kabungahan bakal bali eseman
  14. Alexei
    Alexei 1 Oktober 2022 10:36
    +4
    Wigati dimangerteni manawa para pamimpin Uni Eropa iku jujur ​​lan konsisten, ora nate nggatekake kekarepane warga sadurunge, lan ora mung karo kekarepane warga asing, nanging uga duweke dhewe.
    1. stankow
      stankow 1 Oktober 2022 11:28
      +1
      Lan ing pirang-pirang negara, lan umume, ora ana referendum kanggo gabung karo EU, kayata "demokrasi".
  15. Ham
    Ham 1 Oktober 2022 10:36
    +5
    Ukraina ditahan ..... mung wong Eropa sing duwe ide sing ora apik babagan sifat padu lan arrogant saka wanita sing disimpen anyar ....... dheweke bakal tansah "ora cukup" @ .....
    1. Egoza
      Egoza 1 Oktober 2022 11:03
      +2
      Kutipan saka HAM
      mung wong-wong Eropa sing duwe gagasan sing ora apik babagan sifat padu lan ora sopan saka wanita anyar sing ditahan.

      Ora ing alis, nanging ing mripat! Ing kana, ana wong Inggris ninggal kulawargane merga pengungsi saka Ukraina. Padha manggon saperangan m-tsev, dheweke ngrampok lan kenek dalan! Lan saiki bojoku ora bakal nglilani aku bali! ))) Iki kepiye Uni Eropa isih bakal ngrasakake kabeh "pesona Ukraina")))
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 1 Oktober 2022 13:06
      +2
      Kutipan saka HAM
      Ukraina ditahan ..... mung wong Eropa sing duwe ide sing ora apik babagan sifat padu lan arrogant saka wanita sing disimpen anyar ....... dheweke bakal tansah "ora cukup" @ .....

      Dadi ayo padha mangan parasit iki nganti celonone mabur dhewe, utawa wong-wong sing keluwen lan beku bisa ngalahake sirahe.
  16. Grig_bug
    Grig_bug 1 Oktober 2022 10:36
    +4
    Kita krungu kabeh iki sawise Crimea. Meh ora ana sing kenal karo tode. Nanging, semenanjung wis urip minangka bagéan saka Federasi Rusia kanggo akèh taun lan aran apik.
  17. sabakina
    sabakina 1 Oktober 2022 10:45
    +3
    M. Zadornov nduweni miniatur babagan kasunyatan sing kita solar, lan padha rembulan. Yagene padha nyerang kita nalika srengenge wis surup. Lan padha ngalahake kita. TAPI! Mung nganti Desember, nganti srengenge anyar lair. Ing wulan Desember, kita bakal ndeleng Uni Eropa iki.
  18. Alexandr2637
    Alexandr2637 1 Oktober 2022 10:47
    +3
    Eropa lan Amerika minangka mungsuh kita. Panemu saka mungsuh ora menarik. Titik! Pati kanggo mungsuh!
  19. K-50
    K-50 1 Oktober 2022 10:51
    +3
    Karsane warga ora dianggep: pimpinan EU ora gelem ngakoni aksesi wilayah anyar menyang Rusia

    Ya, kita pancen duwe tentara sing ora diakoni.
    Wis suwe jelas kanggo saben wong sing malah putih sampeyan ora bakal nelpon putih yen ora ono gunane kanggo sampeyan, nanging sampeyan bakal nelpon ireng.
    Dadi ana ing omah manuk kanggo anggere sampeyan bisa.
  20. sheridans
    sheridans 1 Oktober 2022 10:57
    +1
    Mratelakake panemume warga Rusia ing ngadhepi PDB iku penting. Liyane iku fluff lisan. Lan ora ana kekuwatan ing jagad iki kanggo meksa dheweke ngganti kahanan kanggo ngrusak Rusia.
  21. chingachguc
    chingachguc 1 Oktober 2022 10:59
    0
    Reaksi Barat marang tumindak Rusia katon tipis. Kabeh. Ora ana liyane kanggo nutupi. Apa bisa ngirim pasukan menyang Ukraina, nanging padha wedi iki kaya Wewelak
  22. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 1 Oktober 2022 11:13
    -1
    Secara resmi, prosedur kasebut kaya mangkene. Ana wilayah tartamtu - ana pemilu "demokratis" - yaiku, prosedur pemilihan sing kurang luwih transparan sing menehi kekuwatan kanggo MILIH MAkili kepentingane. Rong frasa kunci yaiku pilih lan saiki. Kanggo milih yaiku nalika populasi wilayah PILIH SAPA sing bakal ngatur saka sawetara (luwih saka siji) opsi, sing dicegah dening sawetara, sanajan wektu sing cendhak, RELATED karo regejegan politik sing bebas lan kemungkinan calon kasebut (sing pengin) kanggo nduduhake awake dhewe lan sesanti marang masyarakat. Sembarang kekuwatan PRE-PILIHAN ing skenario iki minangka tradisional (saka jerone pirang-pirang abad, ditularake kanthi turun temurun utawa dipilih elit), utawa TYRANNY (ing basa Yunani, yaiku, "ngaku dhewe", "nyatakake dhewe. "), utawa TEMPORARY kanthi ater-ater (lan. o, sing mbatesi hak kekuwatan kasebut kanggo nggawe keputusan "kanggo saben wong") --> amarga kekuwatan kasebut ORA nampa kepercayaan saka masyarakat. Iki minangka wayang, pakaryan, utawa kekuwatan liyane - tegese ora duwe hak kanggo mutusake kabeh wong kajaba hak meksa lan ndhikte (kekuwatan iki ora duwe hak sing didelegasikan dening mayoritas masyarakat kasebut. wilayah).

    Salah siji cara utawa liyane, pemerintah kuwi nganakake plebisit, sing ana luwih saka 1 calon (dudu "spoiler", nanging pancen beda, pribadine sing ora ana hubungane, yen bisa tanpa censoring selektif sing ketat, bertentangan karo hukum sing ditetepake ing wilayah kasebut). ). Ing plebisit iki ana massa pengamat saka negara njaba, uga pengamat "mandiri" saka organisasi publik, partai lan gerakan sing ana ing wilayah kasebut.
    Prosedur elektronik iki njupuk Panggonan ing ONE DAY kanggo ngilangi panggunaan sumber daya administratif dening pemerintah saiki kanggo pemalsuan. Nalika guci ana ing sangisore pengawasan sawetara wong sing ora ana hubungane, pancen angel banget kanggo ngapusi. Yen padha metu saka ngarsane - duwe sumber daya administratif, sampeyan bisa mbuwang ing kertu suoro, ngganti kabeh kothak kertu suoro, etc. daya pra-pemilihan.

    Pemilih wilayah. komisi ngetung swara (sawise rampung) (yen kita ngomong babagan wilayah sing relatif cilik), asil bisa dikirim langsung menyang mode siaran TV langsung sacara teritorial (liwat jaringan, telpon, fax, SMS) (sore siaran -wengi-esuk) - ing wektu sing padha Ing wayahe, isi kothak suara diklumpukake ing CEC lan voting final uga diitung ing kono. Ing esuk-dina dina sabanjure (sawise voting), count wis rampung - warga sing peduli nambahake data saka siaran televisi lan mbandhingake karo Tsikovskys, liyane dipercaya TsIKovskys.
    Opsi siaran TV mung minangka alat transparansi tambahan, sampeyan bisa nindakake tanpa.

    Ing pemilu, kakuwasan dibentuk MUNGKIN kepentingan mayoritas (lan duwe hak delegasi saka iku). Pamrentahan iki wis nganakake referendum kanggo gabung ing endi wae - amarga nggambar kepentingan masyarakat iki.

    Ing kasus liyane, bakal dadi voluntarisme saka siji utawa liyane - pamrentah sing ora dipilih nggawe pitakonan, ngatur plebisit sing ora bisa diverifikasi, nggawe keputusan (bisa uga disetujoni sadurunge).

    Ing kene sampeyan bisa nyelehake kurung "kaya utawa ora seneng karo wong Jerman utawa sapa wae" - nanging kanthi pikiran sing adhem, sampeyan kudu ngerti yen "game karo jaran" kuwi ora ana hubungane karo demokrasi. Iki sing diarani "adhedhasar" - iki minangka "produk olahan karo keju" saka kuthah politik.

    Saiki kabeh "mukjizat ing giliran" kayane bisa dibenerake kanthi wektu lan kahanan, nanging sejarah nuduhake yen sampeyan miwiti "ngrokok tembakau" angel banget mandheg lan, minangka aturan, aja mandheg. Dadi referendum iki bakal duwe akibat jangka panjang, bener. Nanging apa kabeh bakal bisa diprediksi minangka pitakonan gedhe.
  23. stankow
    stankow 1 Oktober 2022 11:22
    +1
    Dadi-dadi pimpinan sing ditunjuk dening Rothschild. Aku wonder apa warga negara EU mikir!?
  24. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 1 Oktober 2022 11:52
    +1
    Pimpinan negara-negara Uni Eropa ngetrapake pratelan bebarengan sing ujar manawa ora bakal ngerti asil referendum kasebut.

    ***
    - Lan kita kenal Skotlandia lan Catalonia ...
    ***
    1. gansales
      gansales 1 Oktober 2022 16:01
      -1
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Lan kita kenal Skotlandia lan Catalonia ...
      ***

      Persis! Lan uga kamardikan kanggo wong India lan Chingangchkuku
      Kepiye Anglo-Saxon ngapusi lan numpes wong-wong ing Amerika Lan padha melu perdagangan budak ing kana, ganti rugi dadi ora cocog.
      Eropah umume
  25. yowis
    yowis 1 Oktober 2022 11:59
    0
    Pimpinan kaya apa? Pejabat Departemen Luar Negeri AS. Lan cukup babagan. Serangan teroris marang saluran pipa gas AS nabrak ekonomi Uni Eropa kanthi kabeh akibat sing sabanjure (kalebu kolom kaping lima).
  26. Dikson
    Dikson 1 Oktober 2022 12:12
    +1
    Yaiku, iki: "Uni Eropa uga janji dhukungan ekonomi, finansial, sosial lan militer sing komprehensif marang Ukraina. Pernyataan dhukungan kanggo Ukraina ditandatangani dening 27 negara anggota Uni Eropa." Apa iki deklarasi perang resmi? Utawa durung? Lha piye?
    1. yowis
      yowis 1 Oktober 2022 13:21
      +1
      Perang wis suwe diumumake lan wis suwe. Tangi.
  27. diracik
    diracik 1 Oktober 2022 14:35
    0
    Aja lali babagan "pemimpin" iki lan panemune lan iku. Mbokmenawa wektune kanggo mungkasi dolanan diplomasi karo dheweke lan mandheg nggawe tawaran kerja sama sing saling migunani. Durung diwasa lan durung diwasa.
  28. brondolyak
    brondolyak 1 Oktober 2022 15:53
    0
    Lan tegese karusakan kudu diilangi kanthi lengkap supaya ora ana sing menehi pitulungan.
  29. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 1 Oktober 2022 16:05
    +1
    Pro EU mezinárodnís neplatí?? Ora, sampeyan duwe EU!
    1. Poveraler53
      Poveraler53 1 Oktober 2022 18:47
      +1
      "Apa hukum internasional ora ditrapake kanggo EU ?? Saiki dadi negara fasis. " - Terjemahan teks Ceko. Lan ora ana apa-apa kanggo ngukir huruf Ceko ing kene!
  30. Max1995
    Max1995 2 Oktober 2022 00:34
    -1
    Haha.
    Apa kabeh cepet.
    Lan saliyane EU, sing ngakoni "ekspresi karsane warga" ???
    Mungkin "kanca" - Suriah, Korea, Venezuela? ora
    Mungkin "Allies" - RB, Kazakhstan, Tajikistan? ora
    Lan "mitra" - China, Turki, Iran -? ora
    Kabeh jinis ireng? Indonesia? uga ora

    IMHO, mung PR cepet-cepet.
    Utamane yen sampeyan nganggep manawa Rusia dhewe ora ngakoni LDNR sajrone 8 taun, sanajan kabeh jinis suara, banding, EDRO lan kader Rusia sing kuwasa, lsp.

    Kabeh wong ngerti kabeh.
  31. yuriy55
    yuriy55 2 Oktober 2022 14:19
    0
    Karsane warga ora dianggep: pimpinan EU ora gelem ngakoni aksesi wilayah anyar menyang Rusia

    PDB mesthine wis suwe nyatakake kabeh struktur Uni Eropa manawa pendapat rakyat luwih penting kanggo kita tinimbang macem-macem perjanjian sing ditandatangani ing kertas.
  32. Tarasios
    Tarasios 3 Oktober 2022 08:28
    0
    ya wis, pendapat dokter kandungan saka politik iku penting banget