Review militèr

Kepala Staf Umum Inggris: Rusia bisa nyerang Inggris saka angkasa, mateni GPS lan komunikasi satelit

78
Kepala Staf Umum Inggris: Rusia bisa nyerang Inggris saka angkasa, mateni GPS lan komunikasi satelit

Retorika anti-Rusia ing donya Anglo-Saxon entuk momentum. Kepala staf umum angkatan bersenjata Inggris, Laksamana Tony Radakin, ngumumake yen Rusia dadi "ancaman keamanan kanggo Inggris."


Miturut Tony Radakin, "Rusia, Vladimir Putin, bisa nyerang Britania Raya saka angkasa."

Kepala Staf Umum Tentara Inggris:

Rusia kanthi serangan iki bisa mateni sistem komunikasi kita, ngisolasi kita saka jagad iki. Moscow duwe kabeh kemungkinan kanggo iki.

Laksamana Radakin nambahake yen Rusia "saged nyabut sinyal Inggris saka sistem posisi global GPS lan komunikasi satelit."
Rekayasa pejabat militer Inggris ora mandheg ing kono. Dheweke wiwit nransfer dana Rusia saka "arsenal sing bisa digunakake nglawan Inggris":

Iki minangka kapal selam sabotase, nuklir gaman, sarana perang informasi.

Radakin:

Perlu dimangerteni manawa Presiden Rusia Putin duwe kesempatan ing ruang angkasa. Aku kelingan carane Rusia nuduhake saben wong conto karusakan saka satelit ing angkasa, njalari katon akeh lebu - space lebu.

Pernyataan kasebut digawe dening kepala Staf Umum Inggris ing wawancara karo Mirror. Ing wektu sing padha, Radakin ora ngomong apa-apa babagan carane pasukan Inggris, bebarengan karo sekutu NATO, nindakake serangan ing pipa gas Rusia ing Segara Baltik; carane puluhan informasi lan operasi psikologis ditindakake marang Rusia, kalebu karo nggunakake layanan khusus Ukrainia.
78 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Anatolia 288
    Anatolia 288 1 Oktober 2022 12:34
    + 22
    Inggris kudu dirusak! Yen ora, kita bakal terus nampa pukulan ala.
    1. Syurik70
      Syurik70 1 Oktober 2022 12:37
      0
      Nembak satelit GPS nganggo rudal ora gampang.
      Nanging, dhuwure 20 ewu km ora 300 km, ing ngendi S-500 tekan.
      Aku ngira kita kudu latihan senjata balok lan gelombang mikro. Sembarang teleskop radio minangka antena sing wis siap kanggo gelombang mikro, nanging tinimbang panrima, sampeyan kudu sijine emitor. Lan ngarahake sing tepat ing target wis dibangun ing teleskop.
      Nuding persis ing satelit lan ngiringi iku ora masalah.
      Utawa sampeyan bisa nyinkronake impact saka sawetara teleskop radio.
      1. Alex Nevs
        Alex Nevs 1 Oktober 2022 12:44
        +2
        Kanthi pendekatan sing kompeten, ing sadawane lintasan sing digambarake ... ember "micronails" ... lan ing sasi utawa rong klompok ruang kabeh bakal dadi kemegahan wulune. Nanging iki dadi .. ing nemen.
        1. Syurik70
          Syurik70 1 Oktober 2022 21:28
          0
          Kutipan saka: Alex Nevs
          Kanthi pendekatan sing kompeten, ing sadawane lintasan sing digambarake ... ember "micronails" ... lan ing sasi utawa rong klompok ruang kabeh bakal dadi kemegahan wulune. Nanging iki dadi .. ing nemen.

          Iki dudu orbit sing kurang, ing ngendi lebu ngubengi planet sajrone jam setengah, lan lebu kasebut bakal tiba ing Bumi sajrone sepuluh taun, ngresiki orbit kasebut.
          Kene orbit sawetara dina revolusi, dawane 150 ewu km, lan ana enem orbit kuwi, ing sudhut sing beda-beda. Atusan ton "kuku" bakal dibutuhake, kanggo saben orbit, supaya bisa dipercaya orbit. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing mung roket abot bisa ngangkat kanggo dhuwur kuwi, Bukak kang sepuluh kaping luwih larang saka ngluncurake astronot ing ISS. Lan orbit iki ora bakal "ngresiki dhewe", sampah bakal digantung ing kono meh ing salawas-lawase, lan sawise ewu taun, ngirim salam saka jaman kepungkur.
          Dadi "ember kuku" efektif kanggo satelit mata-mata sing kurang, lan mung (sanajan, mesthine, sing bener)
          1. Alex Nevs
            Alex Nevs 2 Oktober 2022 11:06
            -1
            Mesthi "cepet" ora bakal dibusak. Iki bodho. Nanging kadhangkala granat murah mandheg tank sing larang. Iki logika banal. Kabeh orbit wis diwilang dawa lan ing advance lan kanggo dangu ahead. Pisanan ember, banjur kemajuan geometris, yen ora eksponensial ngguyu
            1. Syurik70
              Syurik70 2 Oktober 2022 13:32
              0
              Kutipan saka: Alex Nevs
              kadhangkala granat mirah mandheg tank larang

              Yen tong sampah radioaktif disemprotake ing truk, truk kasebut mesthi bakal ilang. Ya, lan tong minyak dhewe bisa murah.
              Iku mung bebarengan karo truk ing radius saka kilometer, kabeh bakal infèksi. Lan yen isotop "long-muter", banjur kanggo ewu taun. Alasan kenapa truk ditabrak bakal suwe dilalekake. Nanging putu-putumu bakal padha eling, yen leluhure kang najisake bumi.
              Lemah sing wis kontaminasi banjur isih bisa dicopot lan digawa menyang kuburan.
              Sampeyan ora bisa ngresiki orbit sampah.
              1. Alex Nevs
                Alex Nevs 2 Oktober 2022 16:36
                -1
                Yen ndemek apa wae, mula ora bakal ana sing "ngresiki" orbit kasebut. Aku mikir yen ngresiki awak mung butuh wektu sing suwe. ngguyu sawetara rolas generasi, yen ora luwih. Kabeh padha, ana (ing lemah) yen ana sing tetep, mung nganggo teken.
      2. SKVichyakow
        SKVichyakow 1 Oktober 2022 12:45
        +6
        Quote: Shurik70
        Nembak satelit GPS nganggo rudal ora gampang.

        Satelit apa, apa sampeyan ngomong? Iki sing dikarepake. Pipa gas, kabel internet, akeh banget. Sing padha wedi, lan pangalihan menyang papan.
        1. fif21
          fif21 1 Oktober 2022 14:57
          +1
          Kutipan: SKVichyakow
          Pipa gas, kabel internet

          Sampeyan kelalen Channel Tunnel. Lan siji "Sarmat". Sapa sing marani kita nganggo "lembing" bakal mati saka "Sarmat". hi
          1. Syurik70
            Syurik70 1 Oktober 2022 21:33
            0
            Rudal kasebut dipandu dening GPS.
            Dadi, yen nalika kekacoan wiwit - padha kudu numpes.
            Inggih, sampeyan ngomong, ditambah pembangkit listrik lan depot bahan bakar strategis.
            Kabeh iki kudu ditindakake ing wiwitan, nganti militer entuk pengalaman pertahanan udara
      3. AVG
        AVG 1 Oktober 2022 13:33
        +2
        Poseidon kanggo wong-wong mau ing trawler fishing kanggo nggawa lan gurgle. Lan wong lanang bakal ngumbah "Good, Old England" lan ora bakal duwe wektu kanggo wedi. Iku bakal udan Perancis, Walanda lan Danes liyane sethitik, nanging liyane bakal langsung lali bab kondhang Artikel 5, lan Ukraina, lan akeh liyane.
        Yen Putin durung siap "gurgle", paling ora kudu diterangake, yen ora, dheweke bakal fantasi babagan misil, pertahanan rudal, GPS, lsp.
    2. Alexey Sommer
      Alexey Sommer 1 Oktober 2022 12:42
      -2
      Kutipan: Anatoly 288
      Inggris kudu dirusak! Yen ora, kita bakal terus nampa pukulan ala.

      Mungsuh kudu tansah nuduhake dalan kanggo urip, utawa dheweke bakal perang kaya tikus sing wis pojok. Tegese, ora kanggo urip, nanging kanggo pati.
      Apa kita butuh?
      Aku ora. Kita wis cukup mungsuh.
      1. Boikot
        Boikot 1 Oktober 2022 12:57
        +4
        Mungsuh kudu tansah nuduhake dalan kanggo urip, utawa bakal perang kaya tikus sing pojok
        "Nanging para petani ora ngerti," dheweke ora mikir nuduhake Hitler cara urip ... Ora, ana mungsuh sing mung ana siji cara, menyang krematorium. Utawa liyane, ing kuburan, nanging ora luwih.
        1. Alexey Sommer
          Alexey Sommer 1 Oktober 2022 13:22
          +1
          Kutipan: BoyCat
          "Nanging wong-wong mau ora ngerti," dheweke ora mikir nuduhake Hitler cara kanggo urip ... Ora, ana mungsuh sing mung siji cara, menyang krematorium.

          Sampeyan ngadili langsung, iki mung kedadeyan ing film babagan pahlawan.
          Lan ing urip, aku mikir, kabeh luwih angel.
          ps
          Lan kedaden sing ora kabeh mungsuh sing ketemu "Hitlers".
          1. Boikot
            Boikot 1 Oktober 2022 13:50
            -1
            Aku mikir urip luwih angel.
            Yen padha panginten, padha ora nulis "tansah perlu" Sampeyan ora bisa ngandika luwih straightforwardly. Mulane, amba saka kedadean, minangka teka bali kanggo angker, dening apa ukuran lan padha karo kabeh wektu lan bangsa.
            1. Alexey Sommer
              Alexey Sommer 1 Oktober 2022 14:25
              0
              Kutipan: BoyCat
              Yen dheweke mikir, dheweke ora bakal nulis "tansah perlu"

              Yen sampeyan maca maneh pesenku tanpa kesusu, kanthi tenang, sampeyan ora bakal nemokake "tansah perlu" ing kana, lan iki dudu koreksi.
              1. Boikot
                Boikot 1 Oktober 2022 16:26
                -1
                Saka owah-owahan ing panggonan istilah ing basa Rusia, jumlah arang diganti. Aku katon cukup tenang lan ora weruh prabédan antarane "tansah perlu" lan "tansah perlu." Inggris spy ing kabel? ngguyu
                1. Alexey Sommer
                  Alexey Sommer 1 Oktober 2022 16:32
                  0
                  Kutipan: BoyCat
                  Inggris spy ing kabel?

                  Ing endi aku nulis yen perlu "nuduhake dalan urip marang Hitler?"
                  Mangga rawuh.
                  1. Boikot
                    Boikot 1 Oktober 2022 16:41
                    -1
                    Ayo ora melu verbiage. Aku quote maneh:
                    Mungsuh kudu tansah nuduhake dalan kanggo urip, 
                    Mungsuh Rusia, kepungkur lan saiki, kanggo dhaptar, utawa sampeyan bakal ngerti? Sapa maneh kajaba Inggris sing bakal kita tuju, apa kita bakal menehi dalan kanggo urip?
                    1. Alexey Sommer
                      Alexey Sommer 1 Oktober 2022 16:45
                      -1
                      Kutipan: BoyCat
                      Mungsuh Rusia, kepungkur lan saiki, kanggo dhaptar, utawa sampeyan bakal ngerti?

                      Aku ora bisa mung setuju karo.
                      Apa kita saiki Mongol, Jerman, mbesmi kabeh wong ing saurutan?
                      1. Boikot
                        Boikot 1 Oktober 2022 16:56
                        -1
                        Kita wis telat ngerti, saiki kita kudu sinau saka leluhur kita carane ngatasi mungsuh, apa lan carane menehi.
                      2. Alexey Sommer
                        Alexey Sommer 1 Oktober 2022 16:59
                        -1
                        Lan leluhur kita setuju karo kabeh wong.
                        Ora ana wong sing tiwas.
                        Kita tetep karo, IMHO.
                2. Alexey Sommer
                  Alexey Sommer 1 Oktober 2022 16:40
                  +1
                  Lan kanthi cara, menarik banget!
                  Apa sampeyan mikir babagan pakta non-agresi antarane Nazi Jerman lan USSR?
                  Penasaran ngerti posisi sampeyan?
                  1. Boikot
                    Boikot 1 Oktober 2022 16:59
                    -1
                    Sampeyan ndeleng ALL perjanjian negara-negara Eropa sadurunge Perang Donya II, lan sampeyan bakal ngerti yen USSR minangka sing pungkasan ngrampungake perjanjian kasebut. Lan menehi paling ora siji alesan kenapa ora perlu nindakake iki?
                    1. Alexey Sommer
                      Alexey Sommer 1 Oktober 2022 17:03
                      -1
                      Kutipan: BoyCat
                      Lan menehi paling ora siji alesan kenapa ora perlu nindakake iki?

                      Aku nulis kanggo sampeyan babagan iki ing ndhuwur.
                      Apa sampeyan bisa mbantu aku ngerteni iki?
                      Iki ora guyon.
                3. Alexey Sommer
                  Alexey Sommer 1 Oktober 2022 16:43
                  0
                  Lan nuwun sewu, siji pitakonan liyane ...
                  Apa sampeyan mikir babagan tembung Presiden kita yen dheweke ngusulake negosiasi karo Ukraina saiki?
                  Nuwun sewu, kula mboten langsung nyerat sedaya.
          2. SKVichyakow
            SKVichyakow 1 Oktober 2022 19:02
            0
            Kutipan: Alexey Sommer
            Lan kedaden sing ora kabeh mungsuh sing ketemu "Hitlers".

            Sing mesthi. Padha njagong ing kantor, ngadeg kanggo kamenangan kita, lan iku apik yen padha mung sabotase, utawa malah tumindak marang iku, minangka standar.
    3. Victor29
      Victor29 1 Oktober 2022 12:56
      0
      Kutipan: Anatoly 288
      Inggris kudu dirusak!

      Ing taun lan setengah, loro, Skotlandia padha kumpul saka wong-wong mau, lan ana ing Irlandia Lor bakal nyekel munggah, iku mbokmenawa worth nunggu kene, lan ora nglumpukake marang kita.
    4. cemeng
      cemeng 1 Oktober 2022 12:58
      +1
      Lan aku mikir, kok ana sambungan lan jeepies menyang pulo "Great Britain" sing ilang ing telenging segara saka siji Sarmatian. am
    5. pak wolf
      pak wolf 1 Oktober 2022 13:20
      0
      Lan ing cara, ngendi Petrov lan Bashirov? Ora ana menara sing apik ing London, utawa apa?
  2. asu ajag88
    asu ajag88 1 Oktober 2022 12:36
    -1
    padha ngerti kabeh ... nanging sayange, manajer / balabol sing kuwasa (pembuat keputusan).
  3. Bonifasius
    Bonifasius 1 Oktober 2022 12:38
    -2
    Iku ora paling awon! wassat
    Rusia bisa nglelebke wong Inggris kanthi ngundang "Sarmat"))
    1. Osipov9391
      Osipov9391 1 Oktober 2022 13:21
      -1
      Dadi pasangan kapal selam Inggris bisa ngrusak kabeh North-West Rusia lan kabeh obyek sing paling penting ana ing 12-15 menit kanthi peluncuran datar Tridents.
      1. KCA
        KCA 1 Oktober 2022 13:51
        -1
        "Trident" minangka perkara sing kuwat, nanging apa dheweke Amerika lan ing kahanan apa Amerika Serikat nyedhiyakake dheweke lan kepiye kontrol bisa diluncurake? Lan apa kahanan kapal selam nuklir Inggris? Kaya kapal induk Ratu Elizabeth?
        1. Osipov9391
          Osipov9391 1 Oktober 2022 13:57
          -1
          Ya, komponen nuklir strategis ing negara apa wae mesthi ana ing kahanan sing luwih serius tinimbang senjata lan peralatan liyane.
          2 SSBN tansah siyap lan rutin patroli;
          1 SSBN resmi kadhaptar minangka siap lan ing tugas ing basa karo kamungkinan metu ing dina;
          1 SSBN sing lagi didandani utawa modernisasi, ora bisa metu kanthi cepet menyang segara.
          Amarga Inggris ora duwe kisaran dhewe, dheweke nindakake uji coba ing pesisir Florida ing kisaran Amerika.
          Informasi tabu liyane mung ora langsung, amarga Amerika Serikat utawa Inggris ora nuduhake karo Rusia, amarga Inggris ora dadi anggota START-3.
          1. KCA
            KCA 1 Oktober 2022 16:13
            -1
            Aku ora sangsi sing prau silem nuklir sing teliti luwih kasebut kanthi teliti, saka kapal lumahing, nanging Elizabeth crap celonone siji ing kampanye pisanan, de Gaulle umume nyoba ora ninggalake dock repair, Zumvolt squatted ing terusan, Nimitz ing umum tenan omong kosong ing kru. , uga, oke, nanging padha ngancam China karo sampah iki? Umumé, aku ora yakin babagan kapal selam nuklir Inggris, nanging aku yakin karo SSBN kita
  4. polinet
    polinet 1 Oktober 2022 12:38
    -1
    Padha bisa gampang, supaya njagong ing Brits lan aja goyang prau.
  5. Meksiko.29
    Meksiko.29 1 Oktober 2022 12:38
    0
    Nalika nerangake wong-wong mau, sampeyan ora kudu nyopir bruwang Rusia menyang pojok. Sawise kabeh, sawetara bakal katon kanggo sapa wae
  6. Fizik13
    Fizik13 1 Oktober 2022 12:39
    +3
    Anglo-Saxon, ora ketompo carane akeh bilai, apa sing wis rampung ora bisa dibalèkaké. Sampeyan bakal nampa jawaban kanggo SP-1 lan 2.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 1 Oktober 2022 13:51
      0
      Kutipan saka Fizik13
      Anglo-Saxon, ora ketompo carane akeh bilai, apa sing wis rampung ora bisa dibalèkaké. Sampeyan bakal nampa jawaban kanggo SP-1 lan 2.

      Kanthi kawruh babagan perkara kasebut, dheweke ngomong babagan "kapal selam sabotase", asu ...
  7. trafllot1832
    trafllot1832 1 Oktober 2022 12:41
    +1
    Apa tegese, yen Putin V.V. nunjukake Anglo-Saxon sing pasuryane entheng minangka blower pipa dudu tembung! Iki minangka topik sing kalah kanggo dheweke.
    purun. Ora ana pers ing pers, mula ora ana sing kaya ngono. Lan aku seneng peta serangan kita nalika eksekusi, nanging lagi ngebom apa wae, mesthine padha ngapusi. Apa dheweke wis lali babagan lapangan minyak lan gas? sambungan seluler sing, jotosan kaya sing kanggo kabeh dhuwit. Utawa dheweke nuduhake kaya sing, utawa Mungkin ora?
  8. Alex Nevs
    Alex Nevs 1 Oktober 2022 12:42
    -1
    Pillyalyovoye. Padha pinter! Iku medeni. Lan katon langsung ngrusak .... cacing ing jar.
  9. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 1 Oktober 2022 12:42
    +5
    Rusia "bisa nyabut sinyal Inggris saka sistem posisi global GPS lan komunikasi satelit."
    Oh tenan? We are savages ing felt boots lan jaket quilted.
  10. Olga
    Olga 1 Oktober 2022 12:42
    +5
    Rusia bisa nyerang Inggris saka angkasa, mateni GPS lan komunikasi satelit

    Aku bakal ngajak Inggris lan Amerika kanggo brainstorming.
    Ayo padha menehi kita minangka akeh gagasan sabisa. Kita bakal nimbang wong-wong mau.
  11. cniza
    cniza 1 Oktober 2022 12:43
    +5
    Rusia kanthi serangan iki bisa mateni sistem komunikasi kita, ngisolasi kita saka jagad iki. Moscow duwe kabeh kemungkinan kanggo iki.


    Mungkin yen sampeyan entuk ...
    1. lis-ik
      lis-ik 1 Oktober 2022 12:51
      +4
      Kutipan saka cniza
      Mungkin yen sampeyan entuk

      Bisa uga, nanging mung dina iki ing Radio 1 (radio wilayah Moskow) ngumumake penggalangan dana kanggo rompi anti peluru kanggo para pejuang.
      1. cniza
        cniza 1 Oktober 2022 13:04
        +6
        Lan ora mung ing radio, iku kaya sadurunge, nanging awal. Ora muspra yen mburi dicopot, lan ora mung dheweke ...
  12. realis
    realis 1 Oktober 2022 12:49
    0
    Apa dheweke creeping dhewe metu? Inggris bakal dadi peteng nalika Rusia mandheg nyedhiyakake lenga.
  13. hangar200
    hangar200 1 Oktober 2022 12:51
    -1
    Ember kuku mikro - gagasan ilmuwan kita ing taun 1977. Ora ala. Bakal efektif.
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 1 Oktober 2022 13:32
      0
      Ember kuku mikro
      Luwih apik tinimbang nanonails ya .
  14. cemeng
    cemeng 1 Oktober 2022 12:51
    +3
    Ya, kucing mambu lemak sing dipangan, lan saiki peramal mikir apa jawaban sing bakal teka, nanging BB minangka wong sing ora bisa diprediksi lan mulane nyedhiyakake popok, amarga bakal ana kejutan. am
  15. rotmistr60
    rotmistr60 1 Oktober 2022 12:56
    +1
    Rusia bisa nyerang Inggris saka angkasa, mateni GPS lan komunikasi satelit
    Jujur, sampeyan wong Inggris pantes iki kanggo dangu.
    njalari katon akeh puing – puing angkasa.
    Aku bakal menehi saran marang Kepala Staf Umum Inggris kanggo ndeleng peta puing-puing ruang angkasa lan dheweke bakal kaget banget yen wis ana cincin alami ing saubengé planet. Mulane, sawetara pecahan liyane, sawetara kurang wis ora muter peran kanggo dangu. Kerikil ing "taman" Rusia saka Tony Radakin mabur.
  16. Boikot
    Boikot 1 Oktober 2022 13:00
    +3
    Rusia kanthi serangan iki bisa mateni sistem komunikasi kita, ngisolasi kita saka jagad iki.
    Pateni kabeh dhewe, sijine babi ing Putin, depriving wong saka kesenengan kuwi. Iku ora pisanan kanggo sampeyan beku kuping ing éwadéné mbah putri, siji epik gas worth soko.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 1 Oktober 2022 13:56
      0
      Kutipan: BoyCat
      Pateni kabeh dhewe, sijine babi ing Putin, depriving wong saka kesenengan kuwi.

      Ngapa ora? We shelled Donbass, kita kurang ajar dhéwé ing ZNPP, kita dhewe mbledhosake usaha patungan kita dhewe ...
      Lan padha luwih elek?
  17. Alex D_2
    Alex D_2 1 Oktober 2022 13:05
    0
    Ya, aku bakal nglamar sanalika bisa, kenapa tahan?!
    1. yowis
      yowis 1 Oktober 2022 13:07
      0
      Kutipan: Alex D_2
      kudu tahan opo?

      "Luwih becik, mesthi, nandhang sangsara!"
  18. amatir
    amatir 1 Oktober 2022 13:06
    0
    Dheweke pancen wedi. Cepet utawa mengko, kita bakal pindhah saka tembung "ayo tekan pusat-pusat pengambilan keputusan" menyang tumindak konkrit ing pusat-pusat pengambilan keputusan.
  19. yowis
    yowis 1 Oktober 2022 13:07
    +2
    ... lan maneh kabut wiwit babagan "luar negeri" sing insidious ...
  20. Seryoga Valentinovich
    Seryoga Valentinovich 1 Oktober 2022 13:10
    +1
    Pulo Inggris, kanthi dhuwur 30 meter ing sadhuwure segara, tumindak banget ora sopan. Misuh nah.
  21. Burma6
    Burma6 1 Oktober 2022 13:11
    0
    Iki, mesthine, luwih disenengi minangka langkah sadurunge perang nuklir global, nanging aku mikir yen asil bakal duwe sisi negatif, amarga kabeh jagad nggunakake GPS. Contone, bakal ngasingake China lan India. Uga GLONASS bakal diserang, iki bakal menehi AS lan Inggris alesan kanggo nyerang kabeh satelit Rusia. Iki kothak Pandora liyane sing isih dikunci.

    Kanthi nglereni kabel internet, sampeyan bisa negate kamungkinan saka serangan. Lan nalika interupsi sementara saka link transatlantik bakal duwe pengaruh gedhe ing ekonomi donya, iku bakal sementara amarga kabel bisa didandani. Orbit sing polusi luwih angel didandani, lan tanggung jawab ora bisa ditolak ing kene. Dadi yen kudu ditindakake, muga-muga dheweke konsultasi dhisik karo China. Rusia ora butuh loro mungsuh.
  22. Cowbra
    Cowbra 1 Oktober 2022 13:24
    +2
    Tucker metu ngandika, kita bisa Cut kabel transatlantik Panjenengan - lan bank-bank lan ijol-ijolan Khan ing 1 dina ngguyu
  23. Osipov9391
    Osipov9391 1 Oktober 2022 13:26
    -1
    Aku maca lan mesem.
    Dadi kenapa, kanthi kesempatan kasebut, Rusia ora nyingkirake komunikasi Ukraina?
    Internet, server, telpon, pamaréntah lan komunikasi militèr khusus isih digunakake ing kono, liwat kang Angkatan Bersenjata Ukraina nampa pesenan perlu lan informasi saka Intelligence Western.
    Utawa mungkin kabeh gampang - mung amarga Rusia ora duwe kesempatan kasebut.
    Persis amarga ora ana kesempatan kanggo nyuda pertahanan udara Ukraina 35-40 taun kepungkur, mulane penerbangan Angkatan Udara ora mabur menyang jero wilayahe, nanging mencet cedhak karo lemah, ngganti ewonan MANPADS. .
    1. angin adhem
      angin adhem 1 Oktober 2022 13:32
      0
      Kutipan: Osipov9391
      Aku maca lan mesem.

      Katon kaya parlemen mlengkung kanggo nyedhiakke dhuwit kanggo program militer anyar. Umume melu. Ing doktrin militer perang ing ruang "cyber", peran penting ditugasake.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 1 Oktober 2022 13:59
        0
        Kutipan saka angin adhem
        Katon kaya parlemen mlengkung kanggo nyedhiakke dhuwit kanggo program militer anyar.

        Ing endi liyane?
        Dheweke wis ndhukung "tentara" 80 ewu kanthi dhuwit sing padha karo kita.
  24. Strannik96
    Strannik96 1 Oktober 2022 13:32
    -1
    Kutipan: Osipov9391
    Dadi pasangan kapal selam Inggris bisa ngrusak kabeh North-West Rusia lan kabeh obyek sing paling penting ana ing 12-15 menit kanthi peluncuran datar Tridents.

    Kaping pisanan, dheweke kudu nggawa menyang kahanan kerja
    1. Osipov9391
      Osipov9391 1 Oktober 2022 14:00
      -2
      Lan kenapa nggawa wong-wong mau yen wis ana ing kono?
      Mung transmisi sinyal lan printah liwat sistem komunikasi.
      Kajaba iku, sambungan kasebut yaiku Inggris, utawa NATO, utawa Amerika.
      Wiwit pasukan nuklir Inggris minangka bagéan saka rencana nuklir Amerika Serikat lan NATO.
      Padha setuju akeh, lan tujuan lan wektu aplikasi.
  25. Osipov9391
    Osipov9391 1 Oktober 2022 13:36
    -1
    Iku bakal luwih apik yen Inggris iki ngandika liyane, sing wiwit saiki (utawa mungkin wis dangu) padha ngangkat watesan ing nomer rudal lan biaya nuklir ing tugas pertempuran kapal selam strategis saka Angkatan Laut Inggris.
    Iki tegese saiki SSBN Inggris bakal patroli (mbok menawa dheweke wis metu) ora nganggo 12-13 rudal ing prau lan 5-6 hulu ledak ing rudal, nanging kanthi amunisi lengkap - kabeh 16 rudal lan 8-10 biaya. saben rudal.
    Lan iki luwih serius tinimbang sadurunge.
    Pranyata yen ing sepasang SSBN Inggris sing melu layanan pertempuran bakal ana 32 Tridents lan 290-300 biaya.
    Lan sampeyan bisa mbayangno apa sing bisa ditindakake nalika saiki, contone, ing Segara Lor.
    1. angin adhem
      angin adhem 1 Oktober 2022 14:09
      +1
      Kutipan: Osipov9391
      apa sing bisa ditindakake nalika saiki, contone, ing Segara Lor.

      Wigati kepiye retorika pamrentah lan propagandis babagan senjata nuklir taktis wis owah wiwit Senin. Kayane AS lan Inggris wis nggawe kasus sing kuat kanggo mungkasi eskalasi nuklir.
      1. landasan pacu-1
        landasan pacu-1 1 Oktober 2022 17:42
        +1
        Katon kaya ngono, nanging psiko-histeria turbo-patriotik terus lan bakal mundhak sacara periodik ing Internet kanthi telpon / ancaman supaya "wedi kanggo menehi hasil" karo Inggris, banjur karo Polandia, utawa langsung karo Amerika Serikat dhewe ... nglirik
      2. Likant
        Likant 2 Oktober 2022 09:43
        0
        Senin apa? Kanggo sesuk?
  26. Alexander Kotov
    Alexander Kotov 1 Oktober 2022 13:47
    +1
    Aku ora ngerti Inggris. Inggih, Amerika Serikat ing kana, paling ora wilayah kasebut ngidini kita ngarep-arep bisa urip ing endi wae, lan iki pancen tanpa sirah. Kayane ing jaman Zhukov isih urip, dheweke dikandhani yen sampeyan pengin perang, sampeyan bakal entuk lan ing 10 menit ora ana sing bakal ditinggalake saka pulo sing reged. Sampeyan malah ora perlu mbangun papan perlindungan. Segara tansah ngayomi Inggris saka perang ing tanahe dhewe, nanging saiki pelindung iki bisa gampang dadi tukang kuburan.
  27. Al Manah
    Al Manah 1 Oktober 2022 14:06
    -1
    Tanpa guna dheweke kuwatir, ̶v̶e̶r̶h̶a̶ kita ora bakal nindakake iki mitra.
  28. Paradoks163
    Paradoks163 1 Oktober 2022 14:24
    0
    Iku misale jek kula mung sing kabeh sing padha nyatakake minangka tumindak bisa, banjur Anglo-Saxon lan Eropah dhewe ngleksanakake karo tangane dhewe? Ing wektu sing padha, minangka asil, padha ngomong: Lan kita dielingake sampeyan bab insidious Rusia ...
    Langsung saben statement / peringatan, minangka woro-woro tumindake ...
  29. Sergey_B
    Sergey_B 1 Oktober 2022 15:51
    -1
    Durung nglakoni apa-apa, nanging wis padha bengok-bengok.
  30. 16112014nk
    16112014nk 1 Oktober 2022 16:55
    0
    Admiral Radakin .... wiwit nransfer dana Rusia saka "arsenal ....

    Umumé, "Rusia teka!" Cepet papan munggah jendhela karo plywood ing Staff Umum Inggris!
  31. Likant
    Likant 2 Oktober 2022 09:37
    -1
    Bukak laser jinis "overexposure" ing ISS lan ora sengaja ngobong kabeh satelit GPS, nyuda kemampuan "negara sing ora ramah" kanggo koordinasi serangan mungsuh ing wilayah kita! Banjur nyalahake kabeh, miturut prinsip Amerika, ing meteorit lan ing Amerika dhewe, dheweke ujar "ngobong satelite dhewe"! Elon Musk duwe satelit pirang-pirang sentimeter ing kana, mula ora bakal ana masalah khusus kanggo numpes!
  32. Likant
    Likant 2 Oktober 2022 09:49
    -1
    Kutipan saka angin adhem
    Kutipan: Osipov9391
    apa sing bisa ditindakake nalika saiki, contone, ing Segara Lor.

    Wigati kepiye retorika pamrentah lan propagandis babagan senjata nuklir taktis wis owah wiwit Senin. Kayane AS lan Inggris wis nggawe kasus sing kuat kanggo mungkasi eskalasi nuklir.

    Ya, Putin langsung wedi, lan ing dina Jumuah ngandika: "... kanggo nglindhungi kedaulatan lan wilayah kanthi ALL cara sing kasedhiya"! Banjur dheweke lunga, ketoke wedi!
  33. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 3 Oktober 2022 06:41
    0
    Ya. Kabeh pikirane kanggo ngrusak Britannia. Ora gampang kanggo nemokake ing atlas donya tanpa kaca pembesar. Nanging isih "bug cilik lan mambu." Mesthine dheweke wis dicambuk kaya randha pejabat sing ora ditugasake.