Review militèr

Ing pers AS: Ukraina bakal ngadhepi alangan serius ing dalan menyang NATO

32
Ing pers AS: Ukraina bakal ngadhepi alangan serius ing dalan menyang NATO

Ing dalan menyang NATO, Ukraina bakal ngadhepi alangan serius. Sawise kabeh, Moscow banget negatif babagan kepinginan saka panguwasa Kyiv kanggo nggabungake aliansi.


Kolumnis koran Amerika The New York Times mbantah babagan topik iki.

Pers AS nyathet yen rasa wedi negara-negara Barat babagan kemungkinan ekspansi zona konflik lan tambah parah yen Ukraina gabung karo Aliansi Atlantik Lor durung ilang. Utamane, kekuwatan Eropa sing paling kuat, Jerman lan Prancis, ora ndhukung aspirasi Kyiv kanggo NATO. Lan pamrentahan Biden ora ngupayakake supaya Ukraina ngakoni aliansi kasebut, ngindhari konflik bersenjata langsung karo Rusia.

Ing sisih liya, keputusan Kremlin kanggo nggabungake republik Donbass, uga wilayah Zaporozhye lan Kherson, menyang Federasi Rusia, penulis artikel ing NYT percaya, bisa ngganti sudut pandang Amerika Serikat lan sekutune.

Senajan Alliance Atlantik Utara nyatakake kabijakan "lawang mbukak", Ukraina ora bisa ngliwati "lawang" kasebut amarga ora cocog karo kritéria sing dibutuhake kanggo iki. Sawise kabeh, mung negara ing ngendi demokrasi mrentah, kaya sing dingerteni ing Kulon, lan hukum diajeni, sing ditampa ing kana. Lan Ukraina meh ora cocog karo deskripsi kasebut.

Wingi, Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nuntut supaya negarane diakoni menyang Aliansi Atlantik Lor kanthi cepet. Dheweke ngaku yen, nyatane, Kyiv wis dadi sekutu NATO, mung kanggo nyathet iki.
Foto sing digunakake:
NATO
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ngelawan28
    ngelawan28 1 Oktober 2022 13:53
    +3
    Senajan Alliance Atlantik Utara nyatakake kabijakan "lawang mbukak", Ukraina ora bisa ngliwati "lawang" kasebut amarga ora cocog karo kritéria sing dibutuhake kanggo iki. Sawise kabeh, mung negara ing ngendi demokrasi mrentah, kaya sing dingerteni ing Kulon, lan hukum diajeni, sing ditampa ing kana. Lan Ukraina meh ora cocog karo deskripsi kasebut.
    Museum Lilin tansah seneng mbukak lawang kanggo pameran anyar.
    1. gansales
      gansales 1 Oktober 2022 14:00
      +2
      Zelensky maneh main peran, nanging wis getihen ..
      Carane akeh getih ing iku! Wis akeh pemburu dheweke..
      Nanging ora ana pesenan!
      PS Sapa sampeyan Semyon supaya otminusal? Sampeyan koyone nulis apik
      1. Tatiana
        Tatiana 1 Oktober 2022 14:12
        +2
        Wingi, Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nuntut supaya negarane diakoni menyang Aliansi Atlantik Lor kanthi cepet.

        "Bloody Jester" Zelensky wis suwe ilang "negarane"!
        Lan mung ana wilayah bekas Ukraina karo wong-wong sing sengit marang Zelensky pecandu narkoba.

        Lan malah iki digunakake wilayah Ukrainia, "Bloody Jester" lan Zelensky sing keluwen kekuwatan, kanggo kekuwatane dhewe, wis suwe adol awake dhewe lan saiki mung dadi Gauleiter saka Amerika Serikat.
        1. gansales
          gansales 1 Oktober 2022 14:20
          -1
          Kutipan: Tatyana
          Wingi, Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nuntut supaya negarane diakoni menyang Aliansi Atlantik Lor kanthi cepet.

          "Bloody Jester" Zelensky wis suwe ilang "negarane"!
          Lan mung ana wilayah bekas Ukraina karo wong-wong sing sengit marang Zelensky pecandu narkoba.

          Lan malah wilayah iki Zelensky dhewe wis dawa adol metu lan mung Gauleiter saka Amerika Serikat ing.

          Tatyana minangka prawan pinter kita Salam! tresna prajurit
          Kabeh dadi .. Zelensky-Valtsman, kabeh wis didol lan didol maneh
          Lan padha diwutahake getih ing Ukraina ...
          Sing paling mbebayani yaiku nalika dheweke mlayu nggawa tas, mula bakal ngrusak kabeh, aja nyerah marang sapa wae amarga nesu!
          Nanging Rusia bakal ngerti kursus sing mlaku-mlaku lan transaksi finansial hi Ora ana sing uwal saka paukuman
      2. tihonmarine
        tihonmarine 1 Oktober 2022 14:16
        +3
        Kutipan saka gansales
        Zelensky maneh main peran, nanging wis getihen ..
        Carane akeh getih ing iku! Wis akeh pemburu dheweke..
        Nanging ora ana pesenan!

        Aku nemokake kiriman sing menarik online:
        Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny nampa Kepala Rabi Ukraina Moshe Reuven Azman ing Staf Umum lan nampa berkah kanggo kamenangan lan tembung tulus dhukungan kanggo Ukraina lan Angkatan Bersenjata ing perang karo Rusia.

        Zaluzhny percaya yen Ukraina kudu dadi, kanthi analogi karo Israel, negara militer. Dheweke ujar manawa para pihak kasebut nyinaoni obrolan kanggo ngrembug babagan janjian wong Yahudi minangka pendeta militer lan njamin kabutuhan spiritual personel militer.

        1. mitroha
          mitroha 1 Oktober 2022 15:46
          +1
          Kutipan saka tihonmarine
          Valeriy Zaluzhny nampa Kepala Rabi Ukraina Moshe Reuven Azman ing Staf Umum

          “Lha, setaun mengko celeng lagi lungguh ing TV, mug, bajingan kuwi, isih ngajari aku urip, bajingan!” K/f “Dhik-2” hi
      3. ngelawan28
        ngelawan28 1 Oktober 2022 15:04
        -1
        Penggemar Zelensky. Penyayang obyektivisme asor dhuwur ing tekanan atmosfer kurang saka kolom merkuri. Lan yen ing papat aksara, banjur "lokal" TsIPSO. aran
        1. gansales
          gansales 1 Oktober 2022 15:09
          -2
          Kutipan saka: ngelawan28
          Penggemar Zelensky. Penyayang obyektivisme asor dhuwur ing tekanan atmosfer kurang saka kolom merkuri. Lan yen ing papat aksara banjur TsiIPSO, "lokal". aran

          Lho, Semyon.. Ngerti, tapi waspada banget hehe
        2. gansales
          gansales 1 Oktober 2022 15:39
          -2
          Kutipan saka: ngelawan28
          Penggemar Zelensky. Penyayang obyektivisme asor dhuwur ing tekanan atmosfer kurang saka kolom merkuri. Lan yen ing papat aksara, banjur "lokal" TsIPSO. aran

          Ojo liberal banget hi
          1. ngelawan28
            ngelawan28 1 Oktober 2022 15:44
            -1
            Ojo liberal banget
            Komentar sing seimbang lan nyukupi kudu kaya roti panggang ing mburu, kaya tembakan. Yen ora, ora bakal ana wektu kanggo ngaso. eseman
            1. gansales
              gansales 2 Oktober 2022 08:10
              -3
              Kutipan saka: ngelawan28
              Ojo liberal banget
              Komentar sing seimbang lan nyukupi kudu kaya roti panggang ing mburu, kaya tembakan. Yen ora, ora bakal ana wektu kanggo ngaso. eseman

              Kanggo titik Semyon! apik
      4. ABC-schutze
        ABC-schutze 1 Oktober 2022 22:08
        0
        Apa mung aku sing ngerteni manawa, ing konteks NWO, Maret, "badyaga lawas" diwiwiti "sing anyar"? ..

        Ing tangan siji, maneh, secara harfiah saka kabeh pihak lan secara harfiah bebarengan - saka Trump, kanggo Paus (karo "Merkels", "Erdogans", etc. ing antarane), ana croaking ngganggu babagan sawetara "mediasi" ing sawetara " rembugan" karo FAR NOT DONE durung (elinga TWO tugas UTAMA saka NVO - lengkap DEMILITARIZATION lan lengkap DENATIVALIZATION saka rezim ing tlatah tilas Ukraina united), ing tangan liyane, statements aneh krungu-"nuntut" saka Presiden Putin (nanging uga Panglima Tertinggi ...) menyang Kyiv menyang Nazi, babagan "gencatan senjata lan wiwitan negosiasi" ... Apa dheweke serius? ..

        Piye wae aku ora ngerti. Rusia, sing "ing fanfare" saka referendum dianakaké ing Novorossiya lan bali saka wilayah Zaporozhye, Kherson, Luhansk lan Donetsk wilayah kanggo Rusia, pengin "miwiti nyepakaké" kanggo statements saka panguwasa sing tugas saka NWO "kanthi mangkono" mesthine "ditanggulangi"?. .

        Nyatane, bali saka wilayah kasebut menyang Rusia dudu "langkah", nanging meh ora "seperempat langkah" kanggo nggayuh tugas UTAMA NVO - demilitarisasi LENGKAP saka rezim Nazi Kyiv (sing mung bisa ditindakake kanthi cara. karusakan LENGKAP lan IREVERSIBLE saka potensial INDUSTRI MILITARY lan MILITER lan DENACIATION LENGKAP saka rezim Kyiv Nazi (sing bisa digayuh mung dening DESTRUCTION COMPLETE saka sawijining TOP, minangka MINIMUM, lan ora dening "wiwit" sawetara jenis muddy " negosiasi" karo wakil Nazi). ing periode wiwitan SVO,
        maneh, iku dadi metu dadi "siap". Mung, ing wektu sing padha, dheweke nggawe "pasuryan sing nggegirisi" lan siaran kanthi "swara sing nggegirisi" ...

        Apa sing bakal ditampa dening Rusia?

        Lan apa sing ditampa ing Maret, April, lsp. - Nazi Kyiv lan bendarane bakal nampa wektu timbal sing dibutuhake kanggo nyiapake organisasi PRAKTIS lan ngleksanakake prosedur kanggo nrima wilayah bekas Ukraina united, kang saiki ing kontrol Kyiv Nazis, menyang peninggalan saka NATO. Ing wektu sing padha, proses kasebut, sacara lahiriah, bakal ditutupi karo pernyataan keras babagan "disagreements" ing kamp NATO babagan masalah iki. Kalebu lan "skeptisisme" ing sisih Amerika Serikat lan Fatherland, etc ... Lan "rembugan" wis kasebut ing ndhuwur, karo break telas "kanggo setuju" usulan-usulan kanggo tartamtu "kompromi". Lan nalika AS lan NATO "prosedural" nyiapake lan cetha rencana rencana OPERASIONAL lan STRATEGIC sing luwih, uga - tumindak PRAKTIS wis ing tlatah tilas Ukraina united, Nazi Kyiv bakal impudently lan banter ngirim Russian "negosiator" liwat "alas. ". Lan padha bakal banter, wis referring kanggo Artikel 5 saka Perjanjian Atlantik Utara, njaluk introduksi pasukan peninggalan NATO menyang tlatah tilas Ukraina united?

        Lan "chewing snot", kanggo nanggepi panjaluk kasebut saka Kyiv Natsiks, AS lan NATO, PRAKTIS disiapake, ora bakal ana maneh, ora kaya pedunung Kremlin ...

        Ngendi...

        1. Wilayah wilayah Odessa (lan karo akses menyang wilayah Segara Ireng) ora bakal diblokir kanggo wong-wong mau.
        2. Pridnestrovie lan kontingen militèr Rusia ing iku bakal diblokir lan bakal, nyatane, golek piyambak ing status hostages permanen, karo kang bisa kanggo blackmail Rusia meh endlessly, ing paling nyebabake loro internasional lan INSIDE karusakan reputasi nasional kanggo iku (wong impoten sing "ora bisa nindakake apa-apa") lan minangka maksimum, ngowahi minimal kasebut, dadi ancaman MILITER LANGSUNG lan BIG lan AKUT kanggo keamanan nasional Rusia.

        Aku ngelingake sampeyan ing Oktober, yen memori sandi serves kula tengen, bakal ana sing disebut. "Ageng puluh". Lan Amerika bakal "nggawa" badut Kyiv. Lan kabeh jinis "Erdogan - perantara" mesthi bakal ngatur "patemon ing sela-sela" karo Putin kanggo badut. Sawisé iku, Rusia bakal "seneng" karo omong kosong liyane babagan sawetara "kompromi sauntara tekan." Ing sawetara "masalah status" wilayah Crimea, lan wilayah sing dadi bagéan saka Rusia adhedhasar asil referendum.

        Lan ing taun, loro, telu, etc. Nazi Kyiv, NGIMBANG lan NANGKAT potensial MILITER kanggo nggawe ancaman kanggo Rusia, alon-alon lan ati-ati
        Sawise nyiapake lan gabung karo NATO, dheweke bakal miwiti maneh "proses mbalekake wilayah sing dicaplok sacara ilegal" dening Rusia ...
  2. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 1 Oktober 2022 13:58
    0
    . Sawise kabeh, mung negara ing ngendi demokrasi mrentah, kaya sing dingerteni ing Kulon, sing ditampa ing kana,

    Demokrasi miturut standar Barat minangka konsep sing fleksibel banget. Sanajan Zelensky lan perusahaan ora bisa sukses, ora ana wektu sing cukup kanggo mbujuk kabeh wong.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 1 Oktober 2022 14:01
    +6
    Volodymyr Zelensky njaluk supaya negarane dilebokake ing Aliansi Atlantik Lor kanthi cepet.
    Ora ing posisi kanggo ngaku

    Dheweke takon, takon, lan dumadakan wiwit nuntut. Sing duwe ora ngerti lan menehi thrashing.
    1. gansales
      gansales 1 Oktober 2022 14:10
      -1
      Kutipan: rotmistr60
      Dheweke takon, takon, lan dumadakan wiwit nuntut. Sing duwe ora ngerti lan menehi thrashing.

      Hi Gennady!!! hi
      Perang menyang Bandera pungkasan, Zelya nampa pesenan kasebut!
      Lan Rusia wareg karo iki We udan dening kabeh liya, lan kabeh padha menek lan menek hehe DENTIFIKASI!
      Terus.. karo liyane..

      Iki carane sampeyan kudu takon kabeh wong ing Kyiv, etc.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 1 Oktober 2022 14:13
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Dheweke takon, takon, lan dumadakan wiwit nuntut. Sing duwe ora ngerti lan menehi thrashing.

      Nanging wicara Stoltenberg tenan pleased kula.
      Babagan wicara Stoltenberg: "Dheweke ngarepake pembunuhan saka dheweke, nanging dheweke mangan chizhik."
      Saben uwong yakin yen NATO saiki bakal ngadeg ing sadawane tapel wates Zaporozhye, Kherson lan LDNR, lan Putin ora bakal luwih maju, yen ora, dheweke bakal nglawan NATO.
      Saiki wis cetha: Kulon kedhip-kedhip. Dheweke dudu nuklir, nanging perang energi karo Rusia. Zelensky bisa nulis pernyataan menyang NATO kaya sing dikarepake, nanging dheweke ora bakal ditampa lan dheweke ora bakal nglawan Rusia kanggo dheweke - dudu rencanane.
      Kabar ala kanggo Zelensky. ala banget. Aku mikir wiwit dina iki Ukraina wis kalah perang karo Rusia, ora preduli ing ngendi pasukane saiki. Jerman uga kalah perang ora ing Mei tanggal 45, nanging ing Desember tanggal 41. Nalika aku tangi cedhak Moscow. Kabeh liyane mung masalah wektu.
      Putin mbales dendam. Entuk inisiatif. Saiki iku nganti militer, lan iki ora topik cepet. Wektu nglawan Ukraina lan Kulon, lan Rusia bakal mangsa. Saiki sampeyan ora bisa ilang momentum.


      http://новости-киева.ru-an.info/новости/зеленский-проиграл-войну-с-россией-30-сентября-столтенберг-подтвердил/
    3. Ukrainia Kidul
      Ukrainia Kidul 1 Oktober 2022 14:18
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Volodymyr Zelensky njaluk supaya negarane dilebokake ing Aliansi Atlantik Lor kanthi cepet.

      Iki mung kanggo panggunaan internal.
  4. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 1 Oktober 2022 14:04
    0
    Ukraina, mesthi, bakal dijupuk menyang NATO. Nanging mengko ... Nalika Ukraina mandheg ana. Kabeh iku pitakonan wektu.
  5. Egoza
    Egoza 1 Oktober 2022 14:04
    +3
    "Bocah naif" mikir yen NATO bakal perang tinimbang Ukraina! Sanajan nyedhiyakake senjata lan tentara bayaran, nanging kanthi resmi "kita ora duwe apa-apa!"
    1. gansales
      gansales 1 Oktober 2022 15:17
      -1
      Quote: Egoza
      "Bocah naif" mikir yen NATO bakal perang tinimbang Ukraina! Sanajan nyedhiyakake senjata lan tentara bayaran, nanging kanthi resmi "kita ora duwe apa-apa!"

      Bocah lucu Yahudi iki main peran utama ing karusakan saka Ukraina lan getih Slavs!
      Lan dheweke wis entuk akeh kaya anggaran Ukrainia kanggo taun iki ..
      Ora suwe dheweke bakal mlayu menyang endhog..

      Dheweke wis ngenteni dheweke karo dhuwit
  6. ruwet
    ruwet 1 Oktober 2022 14:06
    +1
    Mung penghapusan senjata nuklir dening Anglo-Saxon bakal ngrampungake masalah kabeh planet.
  7. Irit
    Irit 1 Oktober 2022 14:07
    0
    Numpes negara sing ora lengkap iki, ora ana NATO ing negara kita!
  8. Arcady007
    Arcady007 1 Oktober 2022 14:09
    +1
    Saiki, Ukraina duweke NATO utawa OBATO ora duwe teges dhasar.
  9. Burma6
    Burma6 1 Oktober 2022 14:15
    +2
    Malah Zelensky ngerti yen Ukraina ora bakal ditampa ing NATO nganti perdamaian rampung. Iku mung teater. Yen Ukraina njaluk Artikel 5, bakal ngrusak kaluwihan NATO kanggo akeh negara anggota. Lan iki bakal numpes NATO, amarga ora kabeh wong bakal mbantu.

    Wong bisa uga seneng karo pasokan senjata, nanging ora pengin mati ing geni nuklir kanggo irredentism Ukrainia. Apa elit pengin Ukraina kuwat militer, united lan ultra-nasionalis uga Highly pitakonan. Dheweke bisa nggawe aliansi karo Polandia lan negara Visegrad liyane, sing bakal ngganti imbangan kekuwatan ing Eropa.
  10. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 1 Oktober 2022 14:17
    0
    Ing dalan menyang NATO, Ukraina bakal ngadhepi alangan serius

    ***
    Taun-taun susah wis ilang
    Perang kanggo kamardikan negara!
    Liyane teka sawise wong-wong mau
    Dheweke uga bakal angel ...



    ***
  11. Ular Rakun
    Ular Rakun 1 Oktober 2022 14:42
    -3
    Miturut cara Angkatan Bersenjata RF ngungsi saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kharkiv, dheweke ora perlu gabung karo NATO.
  12. Nyrobsky
    Nyrobsky 1 Oktober 2022 14:50
    +2
    NATO ora bisa prédhiksi apa wilayah liyane bakal break adoh saka Ukraina ing mangsa foreseeable, lan mulane njupuk sikap ngenteni-lan-ndeleng kanggo pungkasanipun nampa mung rintisan sing tetep saka Sumerians. Yen isih ana apa-apa.
    1. gansales
      gansales 1 Oktober 2022 15:26
      -3
      Kutipan: Nyrobsky
      NATO ora bisa prédhiksi apa wilayah liyane bakal break adoh saka Ukraina ing mangsa foreseeable, lan mulane njupuk sikap ngenteni-lan-ndeleng kanggo pungkasanipun nampa mung rintisan sing tetep saka Sumerians. Yen isih ana apa-apa.

      Rusia bakal ngusir wates sabisane.. Kita bisa nyekel Polandia kanthi bantuan Bandera lan wong Yahudi sing mlayu hehe
      Inggih, punika ing mangsa! Ing sawetoro wektu, perang banget serius
    2. mouse
      mouse 1 Oktober 2022 15:34
      +2
      Kutipan: Nyrobsky
      lan mulane njupuk sikap ngenteni-lan-ndeleng, supaya pungkasanipun nampa mung rintisan sing tetep saka Sumerians.

      Kanggo ngunyah lan ngidoni ...
  13. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 1 Oktober 2022 15:29
    +1
    tihonmarine (Vlad), foto sing nyenengake, kesatuan apa - wong Yahudi saka Bandera lan Nazi Ukrainia! Lan supaya ora dituduh anti-Semitisme, aku wong Yahudi sing manggon ing Israel lan ngerti leluhurku wiwit pertengahan abad kaping 18!!!
  14. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 1 Oktober 2022 15:49
    +1
    Dobré divadlo kanggo lidi. Ukrajinský klaun Zelený spolu s Jensem Stoltenbergem, vystudovaným ekonomem and agentem KGB pod kodovým jménem "Steklov", rozhodují or vyzbrojení Banderovců to Ukrajině.
  15. dalang
    dalang 2 Oktober 2022 18:14
    0
    Sampeyan bisa ngomong apa sing dikarepake!
    Aku ngerti dheweke bakal gabung karo NATO