Review militèr

Shoigu mangsuli sawetara pitakon babagan mobilisasi parsial lan penundaan wiwitan kampanye draf musim gugur

104
Shoigu mangsuli sawetara pitakon babagan mobilisasi parsial lan penundaan wiwitan kampanye draf musim gugur

Ing sawetara wilayah Rusia, mobilisasi parsial wis rampung, malah pambatalan panggilan sing wis ditanggepi sadurunge ditindakake. Ing liyane, subpoena isih dikirim menyang wong sing layak kanggo dinas militer. Sampeyan kudu ngomong yen acara ukuran kabeh-Rusia ora liwati tanpa tumpang tindih. Ing wektu sing padha, komando militer Angkatan Bersenjata RF, pimpinan Rusia, lan panguwasa lokal nyoba kanthi cepet njupuk kabeh langkah kanggo mbenerake kekurangane lan nyepetake proses rancangan sabisa.


Presiden Rusia Vladimir Putin ing rapat Dewan Keamanan Federasi Rusia, sing dianakake tanggal 30 September, ngritik kesalahan sing ditindakake sajrone mobilisasi parsial lan nuntut supaya didandani kanthi cepet. Kepala negara menehi pitunjuk marang Kantor Kejaksaan supaya cepet nanggapi kabeh keluhan saka warga lan ngolah saben sinyal kasebut. Présidhèn mréntahaké draf komisi, sing dipimpin déning kepala daerah, kanggo nyakup karyawan kantor kejaksaan saka tingkat sing cocog.

Dina iki, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu, Walikota Moskow Sergei Sobyanin lan Gubernur Wilayah Moskow Andrei Vorobyov bebarengan mriksa pusat akomodasi sementara Patriot kanggo warga sing diarani mobilisasi parsial. Titik iki jelas teladan. Sayange ora ing endi wae kaya ing "Patriot". Menteri Pertahanan ngomong karo wartawan sing ngiringi delegasi lan mangsuli sawetara pitakonan babagan mobilisasi.

Iki minangka tesis utama jawaban Shoigu kanggo pitakonan wartawan.

Wanita ora bakal disebut ing kerangka mobilisasi parsial, "rencana kanggo iki ora lan ora, kalebu ing mangsa ngarep."

Tambahan wis disiapake kanggo Keputusan Presiden babagan penundaan telpon mahasiswa universitas komersial kanthi akreditasi negara:

Atas jenenge Presiden, tambahan kasebut ing Keputusan kasebut bakal disiapake lan diajukake dina iki.

Demobilisasi wajib militer sing direncanakake kanggo rancangan musim gugur bakal ditindakake ing wektu sing biasa. Penundaan wiwitan draf nganti 1 November ora bakal mengaruhi iki:

Kabeh iku miturut rencana, Keputusan ora ditrapake kanggo iki. Wiwit tanggal 1 Oktober, wong lanang bakal bali menyang omah.

Sabanjure, walikota Moskow ujar manawa, atas jenenge departemen pertahanan, panguwasa mriksa dhaptar wajib militer kanggo tundhuk karo syarat Kementerian Pertahanan lan Keputusan Presiden Rusia. Kepala kutha kasebut ujar manawa panguwasa nyedhiyakake layanan transportasi lengkap kanggo pangiriman wajib militer menyang unit militer. Ing wektu sing padha, pitulungan diwenehake kanggo nguatake basis materi lan njamin kahanan urip ing papan penyebaran sementara.

Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
104 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ISKANDER_61
    ISKANDER_61 1 Oktober 2022 17:32
    + 20
    Kenging punapa tiyang telu ing foto menika boten wonten ing ngajeng?
    1. AlexTires
      AlexTires 1 Oktober 2022 17:42
      + 29
      Amarga iku reged, kadhemen lan shooting saliyane ...
    2. Navodlom
      Navodlom 1 Oktober 2022 17:47
      -12
      Kutipan: ISKANDER_61
      Kenging punapa tiyang telu ing foto menika boten wonten ing ngajeng?

      Sobyanin umur 64 taun.
      Prajurit lan sersan tundhuk wajib militer nganti 35 taun, perwira junior - nganti 50, perwira senior - nganti 55 taun.

      Dene Shoigu, apa sampeyan yakin yen panggonane Menteri Pertahanan ana ing ngarep?
      1. dmi.pris
        dmi.pris 1 Oktober 2022 17:53
        + 15
        Kolega 42 taun, kopral, ditimbali ing departemen kita. Dheweke paling enom ing tim ...
        1. lis-ik
          lis-ik 1 Oktober 2022 20:12
          -4
          Kutipan saka: dmi.pris
          Kolega 42 taun, kopral, ditimbali ing departemen kita. Dheweke paling enom ing tim ...

          nggih. Kita duwe pensiunan sing mlumpat nganggo parasut, iki minangka cadangan kanggo Angkatan Udara.
          1. Dauria
            Dauria 1 Oktober 2022 21:58
            +6
            Kita duwe pensiunan sing mlumpat nganggo parasut, iki minangka cadangan kanggo Angkatan Udara.

            Apa iki, ironi? Ing 65, sampeyan bakal mèngeti setengah saka kanca sekelas "kanggo liyane". Tanpa tawuran. Sisa separo bakal dadi "klien" dispensary onkologi lan institusi liyane saka Kementerian Kesehatan. Inggih, sawetara wong sing begja bakal seneng banget. Ora amarga gaya urip sehat, nanging mung amarga luck karo gen.
      2. alexey2073
        alexey2073 1 Oktober 2022 17:55
        + 24
        We disebut kanggo pribadhi lan sersan (sing aku wong ngerti) 45 lan 49 taun, mungguh. Lan ana 5 wong. Apa sampeyan ngomong babagan umur ... hi Ya, lan dheweke ora dikirim menyang pusat latihan kanggo latihan, nanging langsung menyang Donbass, 3 dina sawise telpon seluler ditelpon maneh. Halo saluran resmi kanthi acarane!
        1. dmi.pris
          dmi.pris 1 Oktober 2022 18:17
          + 10
          Alexei, sing dakkandhakake, ditelpon nem dina kepungkur, aku nelpon saka Maykop, rong dina sabanjure dikirim menyang ngarep.
        2. lis-ik
          lis-ik 1 Oktober 2022 18:40
          +7
          Kutipan saka: alexey2073
          pusat latihan ora dikirim kanggo latihan, nanging langsung menyang Donbass, 3 dina sawise mobi disebut maneh. Halo saluran resmi kanthi acarane!

          Aku konfirmasi yen kanca-kanca uga wis nelpon maneh saka Donbass, ing baris kapindho, takon kanggo tuku kit pertolongan cemas, waja lan sepatu saka sederek.
        3. Navodlom
          Navodlom 1 Oktober 2022 18:58
          -2
          Kutipan saka: alexey2073
          We disebut kanggo pribadhi lan sersan (sing aku wong ngerti) 45 lan 49 taun, mungguh. Lan ana 5 wong. Apa sampeyan ngomong babagan umur ...

          Aku ngomong babagan umur, amarga aku ngerti sethithik.
          Aku 49 lan aku mbukak lomba saka sores lan ciloko, sing menang.
          Lan nalika padha kecekel aku, aku langsung kelingan yen aku dudu bocah lanang.
          Lan aku ngerti yen nganti 64 ora bakal bisa mlayu.
          64 ora tau 50.
      3. DenVB
        DenVB 1 Oktober 2022 18:23
        +2
        Kutipan: Navodlom
        Prajurit lan sersan tundhuk wajib militer nganti umur 35 taun

        Iku ora bener. Nganti 50 taun.
        1. lis-ik
          lis-ik 1 Oktober 2022 18:42
          -3
          Kutipan saka DVB
          Kutipan: Navodlom
          Prajurit lan sersan tundhuk wajib militer nganti umur 35 taun

          Iku ora bener. Nganti 50 taun.

          Pribadi nganti 45.
        2. Navodlom
          Navodlom 1 Oktober 2022 19:05
          -2
          Kutipan saka DVB
          Iku ora bener. Nganti 50 taun.

          ketemu panjelasan

          "Pamrentah Federasi Rusia wis njlentrehake watesan umur kanggo cadangan sing diarani mobilisasi parsial. Jawaban resmi kanggo pitakonan "Nganti umur apa aku bisa dimobilisasi?" dikirim ing saluran Telegram explain.rf.

          Watesan umur kanggo wajib militer: kanggo pribadhi lan sersan - nganti 50 taun; perwira junior - nganti 60 taun; perwira senior - nganti 65 taun, publikasi ngandika.

          Saliyane watesan umur, konsep prioritas dikenalake, tegese cadangan sing luwih enom tundhuk mobilisasi parsial ing wiwitan.

          Ing urutan prioritas, ing ngisor iki diarani: pribadhi lan sersan - nganti 35 taun; perwira junior - nganti 50 taun; pejabat senior - nganti 55 taun, "ujare publikasi kasebut.

          Ana ing wates umur prioritas para reservis sing dipandu dening registrasi militer lan kantor pendaftaran.


          https://tvzvezda.ru/news/20229281531-Z7M46.html
      4. lis-ik
        lis-ik 1 Oktober 2022 18:37
        + 10
        Kutipan: Navodlom
        Dene Shoigu, apa sampeyan yakin yen panggonane Menteri Pertahanan ana ing ngarep?

        Dheweke ora njupuk Panggonan ing kabeh. Yen aku dadi wong sing prayoga, sawise isin karo pranata lan rencana operasi Staf Umum, aku bakal mundur.
        1. Dauria
          Dauria 1 Oktober 2022 22:08
          +4
          Dheweke ora njupuk Panggonan ing kabeh.

          “Gludhug saka langit sing cetha gumuruh limang menit sabanjure.
          - Mat! brunette sing wedi murmur. Checkmate, kanca grandmaster!
          Nanging Ostap lan Kisa bakal lelayaran adoh saka Vasyukinite. nglirik
        2. Berkut752
          Berkut752 1 Oktober 2022 23:14
          +3
          lis-ik (Sergey), dheweke pengin medali, paling siji pertempuran siji. Lan dheweke dianugerahi pesenan lan medali, kalebu Ordo "Kanggo Keberanian Pribadi" (1994), Ordo "Kanggo Merit kanggo Tanah Air" III (2005) lan II (2010) gelar, Ordo Kehormatan (2008), medali. "Bek Rusia Free" (1993).
          Ing 2012 piyambakipun pikantuk penghargaan paling dhuwur saka Ordo Malta - Knight's Military Cross kanggo sih-rahmat, kawilujengan lan bantuan.
          Ilang: Urutan Ibu, Medali kanggo Nyusoni.
      5. ASM
        ASM 1 Oktober 2022 19:17
        + 10
        Aku percaya yen jabatan Menteri Pertahanan kudune kanggo wong militer profesional kanthi pengalaman ekstensif, lan ora kanggo mandor kepercayaan lan sekretaris panitia kutha Abakan.
        1. Deso
          Deso 1 Oktober 2022 19:38
          +7
          Aku percaya yen jabatan Menteri Pertahanan kudune kanggo wong militer profesional kanthi pengalaman ekstensif, lan ora kanggo mandor kepercayaan lan sekretaris panitia kutha Abakan.
          Yen dideleng saka kabar saka ngarep, mesthi ora ana pengganti sing cocog ing Staf Umum. Sanadyan kabeh personel seneng.
        2. mbayar
          mbayar 2 Oktober 2022 01:08
          -1
          Kutipan saka A.S.M.
          Aku percaya yen jabatan Menteri Pertahanan kudune kanggo wong militer profesional kanthi pengalaman ekstensif, lan ora kanggo mandor kepercayaan lan sekretaris panitia kutha Abakan.

          Saiki wong nimbang opsi antarane Ramzan Kadyrov lan Prigozhin. Nganti saiki, luwih akeh swara kanggo Prigogine. Nanging ora akeh - 44% nglawan 39% kanggo Ramzan.
        3. Kumbang1991
          Kumbang1991 2 Oktober 2022 05:29
          0
          Persis.
          Iki wis ngeculake ombak mobilisasi ing mangsa ngarep.
          Wanita ora bakal disebut ing kerangka mobilisasi parsial, "rencana kanggo iki ora lan ora, kalebu ing mangsa ngarep."

          Iki tegese ing mangsa ngarep padha rencana kanggo mobilize luwih akeh wong, nanging mung wong.
          Kaya Naryshkin ing Februari babagan gabung karo LDNR.
        4. kula 1970
          kula 1970 3 Oktober 2022 09:36
          0
          Kutipan saka A.S.M.
          Aku percaya yen jabatan Menteri Pertahanan kudu kanggo wong militer profesional kanthi pengalaman ekstensif, lan ora kanggo master kepercayaan lan sekretaris Abakan panitia kutha.

          I.V. Stalin wis mratelakake panemume beda - nalika diangkat dadi kurator proyek atom arsitek L.P. Beria
      6. ISKANDER_61
        ISKANDER_61 2 Oktober 2022 02:18
        +1
        Kanggo Shoigu pribadi, ora ana maneh papan ing ngarep, nanging tembok bata karo accomplices. Ayo dheweke wiwit dibaptis.
      7. yowis
        yowis 2 Oktober 2022 12:09
        -1
        Lan seragam iku garis ngarep. Dadi ngarep ana ing endi-endi.
        Ngomong-ngomong, apa ana aturan kanggo nganggo seragam garis ngarep? Lan, umume, ana seragam ing ngarep, utawa kabeh wong dilengkapi apa sing bakal dikirim dening departemen militer kanthi rega pasar?
        Perang ora poker ! Ora bisa diumumake kapan wae.
        Perang iku perang.
        Aku dhawuh: langsung golek lan tahan Baron Munchausen!
        Ing cilik saka resistance, nggunakake pasukan!
        perang!
        Urutan tentara: mobilisasi umum!
        Kelingan kabeh pensiun menyang cadangan. Batal preian.
        Jaga kanggo mbangun ing alun-alun tengah. Kode busana - musim panas, busana lengkap.
        Seragam biru karo trim emas. Lengane dijahit. Lapels amba.
        Pinggang 10 cm luwih murah tinimbang ing wektu tentrem.
        opo?! Aku - ing iki? Single-breasted?
        Apa sampeyan ora ngerti yen saiki ora ana sing gelut ing dada siji?
        elek! Perang ana ing ngarep lawang, lan kita durung siyap.
        Ora, kita ora siap perang.
        Aja njupuk tawanan!
        Gusti para perwira!
        Ayo mriksa jam! Pira saiki?
        1. Jaket quilted Rusia
          Jaket quilted Rusia 3 Oktober 2022 09:35
          0
          Persis. Lan Pikul wis meh padha. Sang kaisar kaparingan wadyabala lan katon sae. Constantine mbukak mata otokrat. Wong wuda padha ndhelik ing alas. Nalika ditakoni, dheweke mangsuli "ora ngerti, kita didhawuhi nglakoni." Bennigsen, ing tangan liyane, wani mangsuli reproaches sing wis owah-owahan nedha awan padha mung loro kursus.
    3. Wesker Gorlovka
      Wesker Gorlovka 1 Oktober 2022 17:50
      + 11
      Iki manajemen puncak.
      Dheweke kudu dibombardir karo roket.
      Yagene dheweke ora mbuwang rudal menyang pimpinan teroris Ukraina.
      Aku ora ngerti.
    4. Charik
      Charik 1 Oktober 2022 17:55
      +6
      mergo ono fotone kok pada perang
    5. Irit
      Irit 1 Oktober 2022 18:06
      + 13
      Sandhangan jendela murah liyane sing ora ana hubungane karo kasunyatan. Shoigu kudu mundur, amarga dheweke ora bisa mbenerake kahanan ing ngarep, ing ngendi kita "mundur menyang posisi sing nguntungake" utawa, luwih elek, "regrouping" kalah wilayah Kharkov ing perang.
      1. Charik
        Charik 1 Oktober 2022 18:19
        +3
        mayoritas nuntut kanggo tembok carane menehi hasil karo?
        1. Irit
          Irit 1 Oktober 2022 18:30
          +3
          Charik - minangka pribadi kanggo garis ngarep karo kabeh Staff Umum lan klompok jenderal lan jenderal. Lan kabeh biasa! Lan ing kana, carane nuduhake awake dhewe ing perang, padha dadi adhem, dadi enom ati, banjur bakal ditembak ing ngarepe barisan! !!
          1. Charik
            Charik 1 Oktober 2022 18:41
            +4
            Apa sampeyan mikir yen dheweke bakal tekan garis ngarep? - Sapa sing bakal nggawa dheweke kanthi paksa, ora, nanging kepiye carane? Sapa sing bakal ngukum dheweke sanajan ing papan kasebut - malah sapa sing bakal mbuktekake manawa dheweke duwe masalah apa wae. jenderal sampah ing pinggiran kutha Moskow - dicekel lan dikontrol tanpa nyoba utawa diselidiki - para pengacara wartawan kasebut ora bakal ngeculake dheweke kanthi cara apa wae, duwe kabeh bukti yen ora salah.
            1. Irit
              Irit 1 Oktober 2022 18:53
              +3
              Charik - yen ana malah tetes kalbu, banjur nulis laporan babagan mundur saka jabatan Menteri Pertahanan, lan langsung mangkat menyang ngarep, ora prentah, nanging perang dhewe - minangka pribadi. Kanthi pesenan pungkasan, dheweke kudu ngirim kabeh keraguan staf umum menyang parit - uga minangka pribadi. Nanging, sayangé, iki ora bakal kelakon, amarga ing ngarep padha njupuk, ciloko utawa malah matèni. Iki dudu penembake komputer, ora bakal bisa!
        2. lis-ik
          lis-ik 1 Oktober 2022 18:43
          +5
          Quote: Charik
          mayoritas nuntut kanggo tembok carane menehi hasil karo?

          Marem, ing panjalukan saka buruh.
          1. Charik
            Charik 1 Oktober 2022 19:08
            +1
            pitakonane sapa?sapa sing bakal nglakoni - ana makhluk sing dianggep minangka instigator saka kabeh masalah manungsa - dikenal setengah donya - kok padha ora numpes - kabeh iku kurang alangan - tinimbang waving antarane tentara saka negara beda. ngontrol sewu jutawan sugih liyane lan antek-antekne (tv -radio-Internet sing nduweni media) -kabeh - bakal nggawe wong biasa luwih apik (nanging iki ora akurat - liyane bisa njupuk panggonane - akeh wong sing pengin ngatur negara- bangsa nalika ngrusak)
      2. monster_lemak
        monster_lemak 1 Oktober 2022 18:41
        + 10
        Iku kelangan: wong-wong sing wis setaun, sing wis duwe madu agarics, demobilized "ing wektu", lan "perut" dijupuk saka warga sawise mobilisasi. Ana sawetara jinis "kagetan" sing kedadeyan ....
        1. frog
          frog 1 Oktober 2022 22:11
          +2
          Lan kita ora duwe wajib militer. Mula, dheweke bakal dipecat sawise rampung layanane, lan sawise metu saka checkpoint, dheweke bakal diwenehi panggilan)))
          1. landasan pacu-1
            landasan pacu-1 2 Oktober 2022 13:03
            0
            Meh iki sing kedadeyan kadhangkala: sawetara ing musim semi ana DMB, lan saiki wis ninggalake mobilisasi ...
            1. frog
              frog 2 Oktober 2022 13:46
              0
              Dadi solusi sing jelas. Kaya telpon wiwit November taun iki. Sedih nyata, ora luwih
      3. saka Dagorlad
        saka Dagorlad 1 Oktober 2022 23:14
        0
        Nudak lan Aryan mbenerake garis pertahanan, dadi isin kanggo "petugas pemadam kebakaran" sing ternyata dudu Manungsa, nanging kanca lan jinis biathlon sing dipromosikan.
  2. opuonmed
    opuonmed 1 Oktober 2022 17:33
    + 13
    Kodyrov nulis !!!!!!
    Aku tansah ngandika: ora ana sing luwih apik tinimbang bebener sing diucapake, sanajan pahit, nyerang, nanging bebener. Iki mung cara kanggo maju. Mulane, aku ora bisa meneng babagan kedadeyan ing Krasny Liman.

    Pertahanan bagean iki dipimpin dening komandan Distrik Militer Tengah, Kolonel Jenderal Alexander Lapin. Lapin sing padha, sing nampa bintang Pahlawan Rusia kanggo nyekel Lisichansk, sanajan de facto dheweke ora ana lan ora ana. Lapin uga dipasrahake marang wadyabala Distrik Militer Kulon.

    Kolonel jenderal nyebarake pejuang sing digerakake saka LPR lan unit liyane ing kabeh wates arah Liman, nanging ora menehi komunikasi, interaksi lan pasokan amunisi sing dibutuhake. Rong minggu kepungkur, Mayor Jenderal Komandan pasukan khusus "Akhmat", SAUDARA sing daktresnani Apty Alaudinov, kanthi pribadi ngandhani yen para pejuang kita bisa dadi target sing gampang. Sabanjure, aku ngandhani Valery Gerasimov, Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, babagan bebaya kasebut. Nanging jenderal njamin yen dheweke ora mangu-mangu babagan bakat kepemimpinan Lapin lan ora percaya yen bisa mundur ing Krasny Liman lan saubengé.

    A minggu mengko, Lapin mindhah markas kanggo Starobilsk, satus kilometer saka bawahan, nalika lenggah ing Lugansk. Kepiye carane sampeyan bisa ngatur unit kanthi cepet, kanthi jarak 150 km? Amarga kekurangan logistik militer dhasar, saiki kita wis ninggalake sawetara pemukiman lan wilayah sing akeh.

    Ora isin yen Lapin iku biasa-biasa wae. Lan kasunyatan sing wis dijamin ing ndhuwur dening pimpinan ing Staff Umum. Yen aku duwe cara, Aku bakal demote Lapin menyang pribadi, deprive wong saka Anugrah lan, karo senapan mesin ing tangané, ngirim menyang garis ngarep kanggo wisuh adoh kawirangan karo getih.

    Nepotisme tentara ora bakal nggawa kabecikan. Ing tentara kudu milih wong sing kuwat, wani, prinsip, sing kuwatir karo para pejuang, sing nyuwek untu kanggo prajurite, sing ngerti yen bawahan ora bisa ditinggal tanpa bantuan lan dhukungan. Ora ana papan kanggo nepotisme ing tentara, utamane ing wektu sing angel.

    Kita ora duwe cukup kismis? Malah banjur, aku ngandika: njupuk ing konsentrasi militèr mungsuh ing Izyum dijupuk dening Nazi, utamané amarga artileri kita ing wektu sing duwe kesempatan kuwi. Sanalika padha bakal rampung karo Satanists utama lan fasis. Kita kudu nindakake NWO ing pangertèn lengkap tembung, lan ora flirt. Gunakake saben kesempatan lan saben gaman kanggo mbela wilayah KITA. Donetsk isih dibuwang. Pendhudhuk 4 wilayah sing digabung pengin dilindhungi.

    Aku ora ngerti apa sing dilaporake dening Kementerian Pertahanan RF menyang Panglima Tertinggi, nanging miturut pendapat pribadi, langkah-langkah sing luwih drastis kudu ditindakake, nganti deklarasi darurat militer ing wilayah tapel wates lan panggunaan kurang. - ngasilake senjata nuklir. Ora perlu njupuk saben keputusan kanthi ati-ati ing komunitas Amerika Kulon - wis ujar lan nindakake akeh banget marang kita.
    Wingi ana pawai ing Izyum, dina iki gendéra ing Liman, lan sesuk apa?
    Kabeh bakal apik yen ora dadi ala.
    1. AlexTires
      AlexTires 1 Oktober 2022 17:51
      +3
      Lapin wis wiwit menehi alesan, dheweke nulis manawa ZVO meh ora cocog kanggo profesional
      1. Leshak
        Leshak 1 Oktober 2022 18:01
        + 11
        Kutipan saka AlexTires
        Lapin wis wiwit menehi alesan, dheweke nulis manawa ZVO meh ora cocog kanggo profesional

        Lan dadi cetha mung sawise nyerah Krasny Liman? Lan Balakleya, Izyum, Kupyansk apa iku regrouping sarwa? Lan kabeh cocog karo kabeh wong?
      2. RVA
        RVA 1 Oktober 2022 18:14
        + 17
        Yen prof ZVO kabeh ora cocog, banjur apa sing dikarepake saka petani sing dimobilisasi? 300000 wong diarani! Pitakonan! Kanggo tujuan apa? Apa padha luwih pro fit?
        1. frog
          frog 1 Oktober 2022 22:13
          +4
          Nah, ing kene para patriot padha bengok-bengok yen luwih akeh daging sing dibutuhake .... Iki daging kanggo sampeyan. Banjur ternyata kanggo borscht sampeyan butuh bumbu liyane, kubis karo beets, panci, kompor lan isih ana gas .....
          Utawa ana kayu kanggo geni lan wajan .....
        2. lopvlad
          lopvlad 2 Oktober 2022 21:39
          +1
          Kutipan saka RVA
          Yen prof ZVO kabeh ora cocog, banjur apa sing dikarepake saka petani sing dimobilisasi?


          lan pira cacahe tentara ing Kabupaten Militer Barat sing dadi prajurit kontrak saka jumlah lan jumlah wajib militer?
          Saiki bayangake yen kabeh tentara kita dadi wajib militer lan Ukraina bakal ngresiki Donbass ing Maret 2022. Lan apa sing bakal kita ucapake marang DPR lan LPR? oh, ngapunten, nganti kita nindakake mobilisasi lan merekrut prajurit "berpengalaman" saka militer non-profesional, kita ora bisa nulungi?
          Tentara kudu lengkap kontrak, lan supaya prajurit kontrak ora nyoba kanggo buyar dening ngirim laporan, minangka sawise Februari 24, kudu ana hukum miturut kang padha bakal lungguh kanggo dekade lan bali kabeh barang sing ditampa. saka negara.
          Miturut cara, saben warga Rusia mbayar pajak kanggo negara, lan saka iki banget pajak negara ngandhut loro sosial lan hukum nglaksaknano.
          Contone, bayangake yen ana geni lan dheweke njawab telpon menyang departemen pemadam kebakaran - sampeyan duwe tangan lan banyu ing tunyuk. Yen sampeyan butuh peralatan lan peralatan geni, banjur kulit dhewe lan mateni. wong.
          Nelpon ambulans lan ujar manawa sampeyan lara ing sak panggonan utawa liyane lan dheweke mangsuli sampeyan - apotek mbukak, tuku obat-obatan lan nyuntikake dhewe. Lan kita kekurangan wong.
          Telpon polisi yen dheweke ngrampok sampeyan, lan dheweke mangsuli - dheweke ora ngrampok kita, nanging sampeyan. Sampeyan kudu nyekel penjahat, lan kita kekurangan wong.
          Ora ana negara ing donya sing bisa njaga tentara sing kuwat yuta saka anggaran negara sing luwih saka setengah ora bisa melu operasi militer.
          Pelayanan wajib militer mesthi bakal dadi barang sing ora ana ing salawas-lawase, amarga kanggo pakan lan dhukungan saka APBN luwih saka 500 ewu wong sing ora bisa perang minangka kejahatan marang kemampuan pertahanan negara lan wargane.
          1. kula 1970
            kula 1970 3 Oktober 2022 09:52
            0
            Kutipan saka lotvlad
            Miturut cara saben warga Rusia mbayar pajeg kanggo negara, lan saka iki banget pajak negara ngandhut loro sosial lan hukum nglaksaknano.
            - Ora kabeh wong...
            Layanan Pajak Federal mung menehi 18% anggaran kanggo anggaran, bea cukai kanggo hidrokarbon menehi 62%.
            30% omah warga lan udakara 42% tanah warga ora kadaptar - pajak ora dibayar. Umume ...
            Kabeh ora apik karo kita ing saindenging jagad - pajak 95% sing menehi ....
            Lan kita duwe "Ora mbayar pajak / apa negara nusuk? Oh, bayi !!"
            1. lopvlad
              lopvlad 4 Oktober 2022 13:23
              0
              Kutipan: my 1970
              Lan kita duwe "Ora mbayar pajak / apa negara nusuk? Oh, bayi !!"


              banjur bailiffs teka kanggo wong enom kuwi, padha ora peduli sing ora mbayar pajeg amarga sampeyan PHK saka karya, padha njlèntrèhaké property sampeyan lan sampeyan nemokake dhewe ing dalan, paling apik, ing kothak karton, utawa malah kebungkus ing film.

              Kutipan: my 1970
              Kabeh ora apik karo kita ing saindenging jagad - pajak 95% sing menehi ....


              ing jagad liyane, sing ora nampa penghasilan ora mbayar pajak lan entuk tunjangan sing bisa urip lan mbayar biaya, dene ing negara kita, ora preduli sampeyan nampa penghasilan utawa ora, sampeyan kudu mbayar pajeg.
              1. kula 1970
                kula 1970 4 Oktober 2022 14:22
                0
                Kutipan saka lotvlad
                banjur bailiffs teka menyang wong enom kuwi, padha ora peduli sing ora mbayar pajak amarga sampeyan PHK saka karya, padha njlèntrèhaké property sampeyan lan sampeyan nemokake dhewe ing dalan, ing paling apik, ing kothak karton, utawa malah dibungkus film.

                Lan sampeyan bisa ngomong jeneng petinju kuwi ???!!
                Banjur bailiffs kita mung dikembangke nganggo pena - "ora ana penghasilan, nganggur, bocah cilik, omah mung" ....
                Iku ... ara apa sing sampeyan entuk saka wong-wong mau ...
                Ora, aku ngapusi - TV lan kulkas (yen luwih saka siji) ...
                Ing tape, ya ...
                1. lopvlad
                  lopvlad 4 Oktober 2022 18:25
                  0
                  Kutipan: my 1970
                  Lan sampeyan bisa ngomong jeneng petinju kuwi ???!!


                  Dasar utang saka bailiffs wis yuta wong, lan sampeyan isih looking for siji jeneng mburi?
                  1. kula 1970
                    kula 1970 4 Oktober 2022 18:46
                    0
                    Kutipan saka lotvlad
                    Dasar utang ing bailiffs duwe yuta wong

                    Yaiku, sampeyan ngerti yen sawise pembayaran - sing duwe utang ninggalake database - amarga mungkasi proses penegakan?
                    Kutipan saka lotvlad
                    Apa sampeyan kabeh nggoleki jeneng mburi sing padha?

                    Yaiku!!! Paling ora siji jeneng mburi - sing diusir kothak!!!
                    Banjur ana yuta utang ing saindenging negara - lan ora ana siji ing kothak ....
                    Langsung ing ngarepku ana bangunan Khrushchev 4-lantai kanthi 3 lawang - paling ora ana 6 wong sing tetep ora mbayar apartemen komunal - saben 100 utawa luwih. KANGGO ora ana sing pindhah menyang kothak ing taun-taun pungkasan 10. Ora ana
    2. yuriy55
      yuriy55 1 Oktober 2022 18:02
      + 17
      Kutipan saka opuonmed
      Kepiye carane sampeyan bisa ngatur unit kanthi cepet, kanthi jarak 150 km?

      Kita duwe remote kontrol kabeh negara ...
      Aku ndeleng kepemimpinan "wrinkled" iki tanpa tandha-tandha militer, tanpa alangan, tanpa kelip-kelip ing mripat, lan aku wedi yen nasibe ewonan wong ana ing tangane "pemimpin" iki ...
      Kutipan saka opuonmed
      Aku ora ngerti apa sing dilaporake dening Kementerian Pertahanan RF menyang Panglima Tertinggi, nanging miturut pendapat pribadi, langkah-langkah sing luwih drastis kudu ditindakake, nganti deklarasi darurat militer ing wilayah tapel wates lan panggunaan kurang. - ngasilake senjata nuklir.

      Aku ngira, sanajan kahanan sing sejatine dilaporake marang sing Maha Agung, dheweke ora bakal nggawe keputusan sing menang. Sawetara perasaan ala lan ora becik yen dheweke nyoba nggabungake negara kanthi tenang lan mung ngenteni negosiasi diwiwiti ...
      1. opuonmed
        opuonmed 1 Oktober 2022 18:34
        0
        Sabanjure, aku ngandhani Valery Gerasimov, Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, babagan bebaya kasebut. Nanging jenderal njamin yen dheweke ora mangu-mangu babagan bakat kepemimpinan Lapin lan ora percaya yen bisa mundur ing Krasny Liman lan saubengé.


        lan sampeyan mikir babagan kasunyatan sing malah Valery Gerasimov ora weruh apa-apa, padha ora duwe gambaran sing cetha ing rencana, utawa padha nyebul ing kuping! Ishe malah zaluzhny bab Gerasim digunakake kanggo memuji wong!
        1. Jaket quilted Rusia
          Jaket quilted Rusia 3 Oktober 2022 09:40
          0
          Zaluzhny trolled Gerasimov supaya subtly. Dheweke malah ora ngerti.
  3. Heisenberg
    Heisenberg 1 Oktober 2022 17:33
    + 12
    Marshal Plywood, amarga Liman, ngarep bisa ambruk, lan sampeyan nggawe sampah!
    1. roh
      roh 1 Oktober 2022 17:45
      + 25
      Elinga paribasan babagan: Tentara Singa sing dipimpin dening wedhus lanang? Wedhus lanang mesthi bakal luwih apik. Shoigu minangka personifikasi paling apik saka bosok ing ngisor kinclong palsu. hi
      1. Heisenberg
        Heisenberg 1 Oktober 2022 17:50
        + 11
        Aku pracaya yen kita bakal menang perang iki, Nanging ora thanks kanggo peran anjog saka United Rusia lan strategi licik, Gusti ngapura kula, "Supreme", nanging ing éwadéné.
        1. Gorygor
          Gorygor 1 Oktober 2022 22:26
          +3
          Kutipan saka Heisenberg
          Aku pracaya yen kita bakal menang perang iki, Nanging ora thanks kanggo peran anjog saka United Rusia lan strategi licik, Gusti ngapura kula, "Supreme", nanging ing éwadéné.

          Ing apa biaya pitakonan
        2. Tit_2
          Tit_2 2 Oktober 2022 00:46
          +2
          Aku uga pracaya .... Nanging carane akeh ombak mobilisasi bakal, carane akeh wong lanang kita bakal mati. Aku duwe sawetara jenis iman ing Staff Umum, nanging ing cahya saka acara anyar iku banget nglarani kanggo kabeh sing kedados, kanggo guru sing SBU njupuk, kanggo Raisins lan wong-wong lawas sing ketemu karo Soviet. gendéra ..... pira-pira ghouls lan saiki, nyatane, kita bakal ninggalake tanah kita. Sakabehing jagad iki ndeleng kita lan akeh sing dadi taruhan, nanging kenapa wong bodho prentah, kenapa aku ndeleng ing "kotak" babagan sersan, pribadhi sing bisa lan nindakake perhatian sing pantes, nanging jurusan, letnan kolonel lan malah kapten ora. katon. Khodakovsky bener yen para jenderal katon mudhun lan paket iki lenggah ing ndhuwur, pancen ora dibales, nutupi saben liyane lan ora nglilani sapa wae. Aku ora ngandel yen kita ora duwe talents, nanging iku cetha yen sistem ora bisa, Aku ora bakal pirembagan bab ndhuwur, senajan kabeh iku saka ing kono, nanging soko kudu diganti. Pi. Si. Dhumateng putra-putra panglima kita ingkang sae, mugi-mugi kita gesang lan sehat. Sorry lara.
      2. Dauria
        Dauria 1 Oktober 2022 18:39
        + 11
        .Shoigu minangka personifikasi paling apik saka rot ing ngisor kinclong palsu.

        Apa iki pisanan ing Rus'? Rozhdestvensky sadurunge Tsushima dianggep Nelson. Dheweke kuwat, nuntut kecemerlangan lan ora ngidinke saran. Elang, dudu komandan.

        Eh, Shoigu. Ora miturut Senka, aku mutusake nyoba topi, nanging papan sing ora ana bledug ing jaman tentrem. Kehormatan lan pakurmatan, utamane ing antarane jinis wanita. Ninggalake dhewe, nanging manggon kanthi tenang, aja ngremehake Rusia.
        1. Maxim G
          Maxim G 1 Oktober 2022 19:07
          0
          Banjur ana admiral sing kompeten, nanging saiki?
        2. saka Dagorlad
          saka Dagorlad 1 Oktober 2022 23:29
          +1
          Iku luwih apik ora kanggo pirembagan bab Rozhdestvensky ing comparison karo "kanca", Admiral piyambak ana ing perang, lan sawise Novikov-Priboy, ngendi dheweke wrote babagan pitik coops ing buritan, Internet muncul, lan ana akeh konflik. informasi, nanging ngendi ana kanca Abkhazia? utawa kasunyatan manawa pasokan akeh pemadam kebakaran wis dioptimalake minangka "merit" mung ahli waris?
  4. Siberian 63
    Siberian 63 1 Oktober 2022 17:35
    + 14
    Ayo dheweke mabur menyang Omsk, lan ngunjungi Svetly. Ing lapangan ing tarub, ing Siberia ing Oktober., Lan kita mbukak Arena karo rega tiket minimal 600 rubles.
  5. ximkim
    ximkim 1 Oktober 2022 17:38
    + 11
    Kutipan: ISKANDER_61
    Kenging punapa tiyang telu ing foto menika boten wonten ing ngajeng?

    Dheweke kudu nglawan tembok.
  6. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 1 Oktober 2022 17:39
    + 14
    Sing mobilized kudu tuku malah shovels sapper dhewe. Lan dhaptar 22 item. Mentri wis meh 70 taun lan ora duwe pendidikan militer. Aku ngerti, dheweke ora dadi tentara lan langsung dadi Menteri Pertahanan?
    1. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 1 Oktober 2022 17:46
      0
      dheweke ora dadi tentara lan langsung dadi Menteri Pertahanan

      Siji ora ngganggu ngguyu
    2. EarthThe Explorer
      EarthThe Explorer 1 Oktober 2022 18:03
      + 12
      Inggih, karir apik "jaket" sawise departemen militèr. Kanggo nggayuh jenderal tentara tanpa dadi tentara, ora kabeh wong bisa nindakake recourse
    3. Mazunga
      Mazunga 1 Oktober 2022 18:03
      +7
      ora langsung sadurunge iki, Kamentrian Darurat Situasi taxied, lan malah sadurunge iku instruktur CPSU saka Komite Regional Krasnoyarsk, minangka sampeyan bisa ndeleng, wong sejatine sifate militèr saka dinasti tentara.
    4. saka Dagorlad
      saka Dagorlad 1 Oktober 2022 23:44
      +1
      kenapa kita luwih elek tinimbang wong Arya, ana gynecologist, dheweke bisa ngganti gender "kanca", banjur bakal luwih nyenengake nalika liburan.
    5. iwak735
      iwak735 2 Oktober 2022 07:42
      +2
      Ora. Saka letnan ing cadangan, sawise departemen militer, dheweke dadi jenderal utama ing Yeltsin.
  7. cmax
    cmax 1 Oktober 2022 17:48
    + 11
    Kurang properti pribadi lan real estate manajemen, luwih efektif kepemimpinan. Contone, komandan Ukrainia lan kita, pesenan, lintang, menteri pertahanan. Profukali kabeh sing bisa ing wayahe. A aib, supaya nggawa tentara kanggo nangani.
    1. kula 1970
      kula 1970 3 Oktober 2022 10:08
      0
      Kutipan saka cmax
      Contone, komandan Ukrainia lan kita, pesenan, lintang, menteri pertahanan. Profukali kabeh sing bisa ing wayahe. A aib, supaya nggawa tentara kanggo nangani.

      1941, ora??? Lan ora ana properti karo real estate - nanging padha ngaco nganti kebekan, nganti lan kalebu Moscow ...
      Mungkin dudu babagan properti / bintang / pesenan ???
  8. EvilKomunis
    EvilKomunis 1 Oktober 2022 17:48
    +1
    Kadyrov Ramzan kanggo milih kepala Staf Umum Federasi Rusia
    1. AlexTires
      AlexTires 1 Oktober 2022 17:55
      +1
      Apa sampeyan ngerti yen langkah-langkah disiplin sing prasaja ing wangun a-ta-ta kanthi driji saka bos ora bisa digunakake kanggo kita. Mung njupuk ing paus saka tentara, nerak ora pindhah menyang bunk, nanging kanggo panggonan anget ing layanan sipil
      Deleng, Navalny saka penjara jero ngirim akeh materi ing Washington Post, lan ing basa Rusia, kanthi tesis babagan carane dheweke kudu nglengkapi Rusia ...
  9. Marson35
    Marson35 1 Oktober 2022 17:51
    +7
    Kangge, regrouping liyane ... Carane ridiculous kabeh katon ...
  10. Charik
    Charik 1 Oktober 2022 17:54
    +4
    apa gerakane menteri pertahanan karo gubernur Mosobl lan walikota Moskow, aku ora ngerti apa sing kedadeyan, apa Shoigu bisa dadi ganda?
    1. lis-ik
      lis-ik 1 Oktober 2022 18:46
      +8
      Quote: Charik
      apa gerakane menteri pertahanan karo gubernur Mosobl lan walikota Moskow, aku ora ngerti apa sing kedadeyan, apa Shoigu bisa dadi ganda?

      Iki salah siji tim maling lan crooks, nalika kabeh wong bakal ngerti iki? Mbokmenawa nalika Rusia, minangka negara, ora bakal.
      1. Charik
        Charik 1 Oktober 2022 18:49
        -3
        wah, aku ora ngerti, gumantung carane sampeyan ngerti, maling lan crook,
        1. lis-ik
          lis-ik 1 Oktober 2022 18:56
          +9
          Quote: Charik
          wah, aku ora ngerti, gumantung carane sampeyan ngerti, maling lan crook,

          Sobyanin secara harfiah, babagan Shoigu ... Aku ora ngerti. ing ngendi kabeh lunga, paling ora saka saham USSR, amarga para pejuang dhewe saiki kepeksa tuku kabeh. Umumé, iku kahanan normal nalika sampeyan arep perang kanggo kapentingan karo dhuwit dhewe?
  11. VladMirU
    VladMirU 1 Oktober 2022 17:55
    +8
    Lan nalika iku padha nyerah Krasny Lyman ......... Menteri Pertahanan ....... Apa????????
  12. AlexTires
    AlexTires 1 Oktober 2022 18:01
    0
    Aku ora pengin ngganggu sampeyan karo kabar ala, nanging ana kedadeyan serius ing Belbek.
    Upd: Kebakaran gedhe ing bandara ...
  13. Charik
    Charik 1 Oktober 2022 18:01
    +7
    lan kabeh wong-wong sing nggegirisi lan keplok-keplok - apa sing ditindakake? Sapa sing bakal menehi wangsulan kanggo bodho lan mediocrity?
  14. sariawan68
    sariawan68 1 Oktober 2022 18:02
    +3
    Nalika nyata, pangerten komandan lan dudu Lapins lan wong liya sing ora bisa dingerteni wis mrentah tentara ing perang ???
  15. Charik
    Charik 1 Oktober 2022 18:03
    + 11
    lan dheweke ora pengin njawab pitakonan babagan 80% senjata paling anyar kanggo tembung?
  16. yuta
    yuta 1 Oktober 2022 18:06
    0
    Kajaba iku, papan Shoigu ing Kementerian Darurat, ing kana dheweke luwih apik.
    1. Charik
      Charik 1 Oktober 2022 18:23
      +2
      Gusti Allah mboten sare
      Kutipan saka yuta
      Kajaba iku, papan Shoigu ing Kementerian Darurat, ing kana dheweke luwih apik.
    2. Nexcom
      Nexcom 1 Oktober 2022 18:24
      -6
      Ya, nalika aku kerja ing kono suwene 5 taun "karo dheweke" - dheweke ndedonga ing kana. tenan
      1. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 1 Oktober 2022 18:33
        +8
        Yen sampeyan ndedonga kanggo dheweke ing kana, sampeyan kudu langsung menyang garis ngarep. Katrampilan lan pengalaman sampeyan ing pandonga bakal migunani banget ing kana. Tentara wis jenuh nganti wates karo senjata modern. Pitakonan mung tentara sapa?
        1. Nexcom
          Nexcom 1 Oktober 2022 18:37
          -7
          Aja ngubungake fantasi sampeyan marang aku - aku ora ndedonga kanggo dheweke. Ana tulisan sing akeh ndedonga kanggo dheweke. Nggawe rame ing wong liya.
      2. Charik
        Charik 1 Oktober 2022 19:59
        +5
        mbokmenawa amarga: sampeyan ora kudu nindakake telek, nanging dhuwit wis mbayar (Aku guessed paling kamungkinan, aku iki menowo karo wong-wong sing makarya ana, setengah saka mantan pengawal militèr saka tanduran daya nuklir mlayu ana amarga saka gaji)
      3. bobba94
        bobba94 1 Oktober 2022 22:33
        0
        Saben uwong nyathet yen Shoigu minangka eksekutif bisnis sing apik, nanging siji bab dadi eksekutif bisnis sing apik lan liyane dadi pimpinan militer. Dheweke kudu ninggalake, nulis laporan lan ninggalake, nanging aku ora percaya
        1. iwak735
          iwak735 2 Oktober 2022 07:52
          +2
          Wong sing ngurus omah, lan mbangun dacha sing mulya lan mbangun putri, lan ing wektu luang dheweke nggambar lan ngethok kayu.
          "Lukisan lan patung sing digawe dening Shoigu didol ing lelang kanggo 40 yuta rubel."

          Rincian liyane ing RBC:
          https://www.rbc.ru/rbcfreenews/609ef0129a794718f09a0c44
    3. ALARI
      ALARI 1 Oktober 2022 21:03
      +6
      Lha, ya kerjane nalika ora ana kobongan lan banjir. Dheweke dhawuh seragam lan gloss, nglereni brigade geni.
    4. Jaket quilted Rusia
      Jaket quilted Rusia 3 Oktober 2022 09:43
      0
      Ya. Dinas pemadam kebakaran sing mlebu ing piso ora bakal ngidini sampeyan ngapusi.
  17. Adrey
    Adrey 1 Oktober 2022 19:10
    +2
    Demobilisasi wajib militer sing direncanakake kanggo rancangan musim gugur bakal ditindakake ing wektu sing biasa. Penundaan wiwitan draf nganti 1 November ora bakal mengaruhi iki:

    Kabeh iku miturut rencana, Keputusan ora ditrapake kanggo iki. Wiwit tanggal 1 Oktober, wong lanang bakal bali menyang omah.

    Apa tembung iki kaget sapa?
    Aku ora ngerti apa-apa bab layanan conscription. Iki minangka kemah perintis kanthi game Zarnitsa!
    Negara iki mobilisasi! Banjur bocah-bocah saka kamp perintis bakal dibebasake ing wektu sing tepat.
    Apa surealisme!
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 2 Oktober 2022 13:08
      0
      Ora kaya ngono: sawetara sing didemobilisasi ing musim semi (lan sadurunge) sawise dinas militer diarani mobilisasi. Kanthi wong-wong sing saiki ngladeni, kadhangkala "ora ngganggu" nyimpulake kontrak kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake.
  18. ASM
    ASM 1 Oktober 2022 20:12
    0
    Wiwit kapan sawetara presiden lan menteri bisa ngganti Hukum Federal kanthi swara sing ora penting? Ing dekrit Pak Putin ora ana indikasi taun lair, utawa jender, utawa spesialisasi. Lan saiki carane nyalahake komisaris militer, sing, miturut hukum, wiwit mobilisasi? Saiki, Putin lan Shoigu mung ngomong kanthi lisan, tanpa basis hukum, kanggo nyengkuyung sawetara larangan babagan wajib militer, lan dheweke nggawe komisaris militer dadi ekstrim. Sampeyan ngerti manawa tembung sawetara warga nglawan hukum federal ora ana gunane!
  19. kravch67k
    kravch67k 1 Oktober 2022 22:21
    0
    Piye wae aturane nganggo seragam militer ora tumata. Iblis ana ing rincian.
  20. super vitek
    super vitek 1 Oktober 2022 22:26
    +1
    Dheweke bakal mimpin Departemen Situasi Darurat .... Apa dheweke, apa rombongane, bodho, sing taktik NATO outplayed langsung !!!
  21. Alexey Koshkarov
    Alexey Koshkarov 1 Oktober 2022 23:07
    0
    Kadyrov kanthi wicaksana nyatakake yen setengah saka karyawan Departemen Dalam Negeri kudu dikirim kanggo nindakake tugas sipil. Dheweke duwe fisik sing apik, duwe latihan geni, duwe motivasi kanggo nglindhungi kepentingan negarane, lan dilengkapi amunisi kanthi minimal. Lan sing paling penting, setengah saka staf Kementerian Dalam Negeri luwih saka 2.5 yuta wong
  22. ayo-bener
    ayo-bener 1 Oktober 2022 23:24
    +4
    bebarengan mriksa pusat akomodasi sauntara kanggo warga disebut munggah kanggo mobilisasi sebagean, "Patriot". Titik iki jelas teladan.
    indikatif saka tembung Nuduhake Ing kabeh. Minangka wis eyewash iki wis tak, aku arep nguwuh saru apik. Kanggo sapa sing dituduhake, kanggo apa, kenapa tumpukan iki menyang kana?????
    Mergo raine inspektur kecut, iki ketoke saka sukses. Lan nganti saiki, ora ana sing owah. Cak-cakan sing nganggo seragam ing sikil mburine kari mentri, njijiki dideleng. Lan katon mobilized menyang tutuk tokoh iki, minangka akeh minangka mentri kabèh teka kanggo ngunjungi wong-wong mau. Lan ora ana sing wani takon - T-Sch Min OB sing tanggung jawab kanggo kedadeyan ing ngarep lan kenapa kita ana ing kene?
  23. Altman
    Altman 2 Oktober 2022 00:06
    0
    kanca,
    saben mobilisasi sethitik masalah. Nanging, Rusia kasil. Ing taun 1971, aku slamet saka mobilisasi mung pambentukan resimen miturut nomer perang. Aku dadi asisten enom saka letnan kolonel senior sing tindak liwat perang karo Korps Tentara Cekoslowakia, iku ambruk, kita padha letnan junior. Pranyata metu uga, apa kita wis kakehan kabeh, utawa ana sing ilang, nanging didandani ing 24 jam. Aku wis ngalami mobilisasi sepisan ing uripku lan aku ora pengin ngalami maneh. am
  24. sgr291158
    sgr291158 2 Oktober 2022 05:32
    +1
    Saderengipun ngawontenaken acara kados mekaten, prelu ngetang lan nyiapaken sedayanipun.
  25. Dikson
    Dikson 2 Oktober 2022 09:19
    0
    Mobilisasi parsial apik. Luwih apik tinimbang ora. Aku nemokake iki ing Zen: https://dzen.ru/media/id/5fce981bb214ef1602170ea2/6336d551fba3c50ea76dc4c6..
  26. Master2030
    Master2030 2 Oktober 2022 11:34
    0
    Clowning lan ora mobilisasi. Panggilan diwenehi, dibatalake, bedhil mesin teyeng, komisaris militer sing bodho. Sirkus Shoiguto. Apa ora menehi kaya surat cadangan. Tanah Air ana ing bebaya, bantuan sampeyan dibutuhake, tangi negara, lan liya-liyane tanpa ancaman saka polisi lan kantor kejaksaan. Lan banjur dadi cetha xy saka xy.
  27. Jaket quilted Rusia
    Jaket quilted Rusia 3 Oktober 2022 09:25
    0
    Lan apa, Menteri Pertahanan ora duwe apa-apa maneh? Contone, babagan aib sing disebarake Staf Umum. Utawa dheweke metu saka bisnis?