Review militèr

US press: Rusia bisa nyerang infrastruktur AS kanggo nanggepi rong pipa gas

140
US press: Rusia bisa nyerang infrastruktur AS kanggo nanggepi rong pipa gas

Rusia bisa nyerang infrastruktur Amerika yen nggawe keterlibatan AS ing njeblug pipa gas Nord Stream lan Nord Stream 2. Kesimpulan iki digawe dening penulis artikel kanggo edisi Amerika National Review.


Rusia bakal nindakake investigasi dhewe babagan kedadeyan ing rong pipa gas menyang Jerman, lan yen AS melu serangan marang wong-wong mau, bisa ngakoni Amerika minangka "peperangan" sing lengkap karo kabeh akibat. Kaping pisanan, penulis percaya, Moskow bisa nyerang infrastruktur Amerika. Kajaba iku, keterlibatan AS ing pamboman kasebut bakal nyebabake pedhot hubungan karo Jerman, sanajan ngadhepi pamrentah sing pro-Amerika.

Preduli saka apa kaputusan politik kanggo mbangun pipa iku ala saka sudut pandang ekonomi lan geopolitik, Jerman ora bakal ngapura Amerika kanggo tumindak iki.

kang nyerat, nambah sing US claims sing iku Rusia dhewe sing nyebul munggah pipelines gas ora ngadeg nganti nliti.

Kolonel pensiunan, mantan penasihat senior kanggo kepala Pentagon, Douglas McGregor, teka ing kesimpulan sing padha. Miturut dheweke, kuping Amerika Serikat utawa Inggris wis metu saka sabotase iki. Iku sing nampa entuk manfaat paling saka karusakan saka Nord Streams, lan padha duwe kabeh cara sing perlu kanggo iki.

Sauntara kuwi, "Joe ngantuk" wis nuduh Rusia sing didakwa melu njeblug pipa gas dhewe. Biden ora perlu ngenteni pungkasan investigasi, miturut panemu kasebut minangka "tumindak sabotase sing disengaja." Presiden AS janji "penyelidikan lengkap" kanggo nemtokake keterlibatan Rusia ing pamboman kasebut.

Iku tumindak sabotase sing disengaja. Saiki Rusia nyebar disinformasi. Kita bakal kerja bareng karo sekutu kanggo ngurutake kedadeyan kasebut.

- ngutip pratelan Gedung Putih Biden.
140 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. vet
    vet 2 Oktober 2022 09:45
    + 56
    Padha ngalahake wong-wong sing ngidini piyambak kanggo diantemi. Putin wis mumbling babagan "mitra" kanggo 8 taun. Lan yen disabetake akeh lan sanalika sawise imposition saka sanksi - malah ing biaya losses, mandegake ekspor sumber daya energi lan ing umum sembarang bahan baku, pointedly mbuwang McDonald metu saka Rusia, sing ninggalake Crimea, langsung dikenali Donbass lan ndhukung. gerakan Spring Rusia - saiki ora bakal ana sanksi, lan ora ana perang. Lan Ukraina bakal, paling kamungkinan, ora ana maneh.
    1. kaping
      kaping 2 Oktober 2022 10:06
      +8
      yen netepake keterlibatan Amerika Serikat kanggo ngrusak pipa gas Nord Stream lan Nord Stream 2

      Lan padha, apa padha mikir kanggo pat ing sirah iki?
      Putin wis mumbling babagan "mitra" kanggo 8 taun

      Ya, presiden kita wis akeh "toleransi" .. Iku wektu kanggo nguripake Stalin! Utamane kanggo kepala ngomong pro-Kulon lokal! Raskherachit kabeh wilayah Lviv, supaya ing tapel wates karo Polandia ana bumi scorched lan reruntuhan! Lan yen wong Sumeria ngatur kontaminasi radioaktif ing salah sawijining pembangkit listrik tenaga nuklir, mula hulu ledak nuklir ing tapel wates karo Polandia ora bakal lara!
      1. grey_wolf
        grey_wolf 2 Oktober 2022 11:43
        + 13
        Perhatian sampeyan: Stalin ora duwe akun ing bank asing. Mula, dheweke ora wedi marang apa wae utawa sapa wae.
        1. Syurik70
          Syurik70 2 Oktober 2022 13:36
          0
          Kutipan saka dokter kewan
          Lan Ukraina bakal, paling kamungkinan, ora ana maneh.

          kosok baline.
          Saiki ora ana Ukraina - ana Xoxlandia, mongrel negara.
          Lan banjur mung Ukraina bakal. Dikembangke. Mandhiri. grapyak.
        2. godhong
          godhong 2 Oktober 2022 15:26
          +4
          Kutipan saka grey_wolf
          Perhatian sampeyan: Stalin ora duwe akun ing bank asing. Mula, dheweke ora wedi marang apa wae utawa sapa wae.

          Panjenengan manungsa waé, lan Putin ora.
          1. kaping
            kaping 2 Oktober 2022 17:30
            +1
            Panjenengan manungsa waé, lan Putin ora.

            Ya, dheweke ketoke menehi tandha manawa setengah saka liberal ing negara kasebut duwe tagihan kasebut lan bengok-bengok paling banter ing kene ..) Dheweke bakal mbuwang kulaks ..
            1. godhong
              godhong 2 Oktober 2022 18:22
              0
              Kutipan saka krot
              Ya, dheweke jelas nuduhake manawa setengah saka liberal ing negara kasebut duwe tagihan kasebut lan bengok-bengok luwih banter tinimbang sapa wae ing kene.

              Dadi aku ora bakal nulis "ing Stalin", nanging ing, contone, Malenkov, Bogdanov, etc.
              Ora ana pikiran kanggo ngganti metodologi.
      2. alexey alekseev_2
        alexey alekseev_2 2 Oktober 2022 13:30
        -2
        Ya, isin adoh ing jajaran Yavorsky TNW. Ing kene kita bakal weruh. Nanging penjamin iku welas asih. sedulur kabeh padha ... ibune bakal
      3. mamang
        mamang 3 Oktober 2022 14:00
        0
        Kutipan saka krot
        yen netepake keterlibatan Amerika Serikat kanggo ngrusak pipa gas Nord Stream lan Nord Stream 2

        Lan padha, apa padha mikir kanggo pat ing sirah iki?

        Aja ngomong sapa sing bakal ngidini Rusia nyelidiki bledosan kasebut? Sapa sing ngandhani yen Amerika ora bakal nuduhake "fragmen rudal Rusia sing ora bisa dipungkiri" utawa keributan liyane karo label Rusia? Ora kanggo sebutno dheweke bisa, tanpa kesusu, nyiapake "pemandangan kejahatan" kanggo wong Mars?
        Pimpinan kita isih ora mikir ngluncurake drone saka njero liwat pipa (kanthi kesenjangan gedhe, sampeyan uga bisa nyopot saka njaba, njupuk conto, lebu), supaya bisa ndandani adegan kejahatan lan ora dingerteni. Amarga kurator jahat ora bakal ngidini sampeyan nyimpang saka "skrip".
    2. gansales
      gansales 2 Oktober 2022 10:07
      -7
      Preduli saka apa kaputusan politik kanggo mbangun pipa iku ala saka sudut pandang ekonomi lan geopolitik, Jerman ora bakal ngapura Amerika kanggo tumindak iki.

      Oh Jerman, Rusia ngelingake sampeyan ..
      Umumé, kabeh iki mung main ing tangan Rusia! Lan supaya Polandia ora bungah nalika pipa dibukak saka Norwegia bebarengan karo pipa kita diunekake.
      Submarine nuklir "Belgorod" losharik ing Rusia ana ing tugas lan malah liyane.
      Lan ana macem-macem kabel lan pipa ing ngisor segara .. Sampeyan mung kudu mencet tombol!
      Amers bakal njawab kita kanggo "Kursk"!
      1. Gvardeetz77
        Gvardeetz77 2 Oktober 2022 11:03
        +3
        Submarine nuklir "Belgorod" losharik ing Rusia ana ing tugas lan malah liyane.

        Kapal selam nuklir Belgorod lan Losharik minangka rong prau sing beda-beda, lan sing pungkasan ngalami geni ing taun 19, sawise iku pancen bisu, manawa bali menyang layanan utawa dibusak.
        Oalah, sampeyan wis ngenteni sampeyan ing cabang tetangga babagan Liman..
        1. Skobaristan
          Skobaristan 2 Oktober 2022 13:03
          +1
          Kanggo memori. Comrade Stalin: aja nyerah marang provokasi. (C) Nanging, ya, ing sawijining wektu Hitler dadi "mitra sing ditresnani". Bener, saiki lan saiki, kabeh wong ngerti apa sing kedadeyan, lan nyoba tuku wektu
          1. Bad_gr
            Bad_gr 2 Oktober 2022 18:24
            +2
            Kutipan saka gansales
            Oh Jerman, Rusia ngelingake sampeyan ......
            Kanggo Jerman (lan kanggo negara-negara Eropa sing mbutuhake gas kita), penting yen pasukan kita tekan wates kulon Ukraina, mula kita bakal duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake gas liwat sistem transmisi gas sing dipasang ing wilayah Ukraina. Mulane, kanthi menehi bantuan militer marang Ukraina, dheweke mung nundha kesempatan kanggo ngatasi masalah kasebut.
            PS
            Lan ana uga Pridnestrovie bakal takon kita.
        2. gansales
          gansales 2 Oktober 2022 18:04
          -2
          Kutipan: Gvardeetz77
          Oalah, sampeyan wis ngenteni sampeyan ing cabang tetangga babagan Liman..

          Aku wis dadi poisoned nang endi wae .. Aku ora arep mlayu mubeng, kanggo sampeyan liberals karo jawaban .. Whine lan pipis mati liwat Rusia!
          Banjur kita bakal weruh hi
      2. 76rtbr
        76rtbr 3 Oktober 2022 09:56
        -1
        Kasunyatan iku kabeh "" lawas sing drowning kanggo respon aktif, nanging padha langsung downvote amarga padha dadi kagungane wong-wong sing duwe pensiun anget, lan ing perang liyane, iku hard kanggo ndeleng sing bakal !!!
    3. Tusv
      Tusv 2 Oktober 2022 10:12
      +3
      Kutipan saka dokter kewan
      Putin wis mumbling babagan "mitra" kanggo 8 taun.

      Lan aku pracaya ing mitos sing proposal pisanan Putin apik, lan kabeh liyane Samsaya Awon, Samsaya Awon lan Samsaya Awon. Nanging sing bakal panginten sing Chingadzhuk ora weruh rake titik-kosong
      1. yuriy55
        yuriy55 2 Oktober 2022 12:33
        -1
        Kutipan saka Tusv
        Chingadzhuk ora weruh rake titik-kosong

        Sampeyan diarani Chingachgook "khusus" kaya ngono - Chin - bajingan - kumbang? Lan aku nelpon para liberal sing njijiki aku lan mimpin liberal sing ora cocog - "Pak" ... Bukak buktiake yen sampeyan dudu "produk No. 2", nanging "Pak" sing dihormati ...
        Amargi tegesipun tembung “guru” inggih menika:
        Gusti - gusti, panguwasa, master saka abdi utawa serf.
        Gusti - wong sing, ing katon, belongs kanggo bangsawan
        Master minangka salah sawijining kategori Top ing BDSM.

        Wonten ing ngriku kula ugi saged matur, bilih kula boten nganggep kula minangka abdi, utawi abdi dalem, utawi abdi dalem, punapa dalem, abdi dalem.


      2. stankow
        stankow 2 Oktober 2022 13:50
        0
        Ana "mitra". Wingi aku wis bener disebut - "lawan". Nyelehake topeng.
    4. Magog_
      Magog_ 2 Oktober 2022 10:14
      0
      malah ing biaya losses, mandegake ekspor energi
      Mulane, "pedagang" luwih ala tinimbang pengkhianat. Sampeyan ngenali utawa ngetung sing terakhir, lan iki disandangi nganggo sandhangan patriotik, slogan-slogan sing apik karo panji, nanging ing pikiran sampeyan: carane entuk dhuwit saka kahanan apa wae ... rubles" dadi bank prosedur muddy ... Ya, padha uga bakal nolak dana mata uang virtual iki ing akun bank kita sawayah-wayah, nglarang sapa nampa pembayaran saka akun kita. Larangan panggunaan kertu Mir - kembang pisanan, banjur bakal ana dandelion lan woh wohan beri ... Sawise kabeh, kabeh iku prasaja lan ketok: ngedol kabeh sing perlu kanggo rubel, lan banjur mbayar energi kanthi rubel sing padha. Iki babagan perdagangan karo "negara sing ora ramah", karo wong liya - pendekatan kontrak sing beda.
    5. cetha
      cetha 2 Oktober 2022 10:25
      +3
      Kutipan saka dokter kewan
      Putin wis mumbling babagan "mitra" kanggo 8 taun.

      Soko kang cukup wis kecut. Iku misale jek kanggo kula ...
      1. cniza
        cniza 2 Oktober 2022 10:33
        +5
        hi

        Ora kaya dheweke, nanging kaya sing dikandhakake, kita ora duwe pilihan sing apik, kabeh bakal jelas ...
        1. yuriy55
          yuriy55 2 Oktober 2022 12:47
          0
          Kutipan saka cniza
          Ora katon kaya dheweke, nanging kaya sing diomongake, kita ora duwe akeh pilihan

          Kita duwe pilihan apik. Mung yen pilihan kita ora pas karo pilihan borjuis. Dheweke uga mutusake yen wis wayahe kanggo mungkasi game kanthi pemilihan. Napsu teka nalika zhora menyang weteng.
          Kutipan saka cniza
          enggal kabeh bakal jelas ...

          Sanalika PDB mbatalake reformasi pensiun, bakal ngenalake skala pajak penghasilan pribadi sing progresif, kaya ing China (sanajan kaya ing GB - ana standar urip sosial kanggo liberal, oligarki sing ana ing kono); ngilangi PPN predatory kanggo warga lan produksi, ngganti karo pajak dodolan (kanggo produk rampung, final, independen); mbusak iki miserable semblance medicine - insurance medicine; ngilangi reged, accounting banyu isin iki; nylametake wong saka pajak, udara, lan liya-liyane - supaya kabeh bakal jelas. Banjur kita bakal mangerteni sing patriot tartamtu, lan sing wis diijolke dagger kanggo watch.
          1. aiguillette
            aiguillette 2 Oktober 2022 13:36
            -1
            "Banjur kita bakal ngerti sapa patriot tartamtu, lan sing ngganti keris kanggo jam tangan"
            ora ana sing bakal mbatalake iki, amarga kita ora bakal sinau babagan keris lan utamane babagan keris
        2. cetha
          cetha 2 Oktober 2022 13:01
          +4
          Kutipan saka cniza
          Kaya sing dikandhakake, kita ora duwe akeh pilihan.

          hi Matur nuwun, Vitya, yakin lol
      2. Deadushka
        Deadushka 2 Oktober 2022 11:16
        -1
        Sepisan maneh, lingkungan nggawe aku. Jebul dheweke percaya. Ya, lan ora ana pilihan.
        "Apa raja, kuwi pengadilan."
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Sniper
      Sniper 2 Oktober 2022 12:02
      +2
      Rusia, minangka acara anyar wis ditampilake .. mung bisa nyatakake keprihatinan.
      1. aiguillette
        aiguillette 2 Oktober 2022 12:37
        -4
        "Rusia, minangka acara anyar wis ditampilake .. mung bisa nyatakake keprihatinan."
        ora Rusia, nanging panguwasa. pipi puffing suwene 20 taun wis ora mimpin kanggo apa-apa apik. nanging mbayangno, sesuk Nata bakal nyerang, lan tiao dadi ora nguntungke, lan ana ora malah endhog kanggo mencet tombol abang?
      2. yuriy55
        yuriy55 2 Oktober 2022 12:49
        +2
        Kutipan saka sniper
        Rusia, minangka acara anyar wis ditampilake .. mung bisa nyatakake keprihatinan.

        Apa sing kita lakoni ing situs kasebut awan lan wengi ...
        1. Komentar wis dibusak.
    8. Armen Sologyan
      Armen Sologyan 2 Oktober 2022 12:27
      +6
      sayang, lan ing arsenal AS ana senjata biologi, contone, coronavirus lan galur anyar adhedhasar iku. Ana Ebola, nanging piye wae ora kuwat banget. Kajaba iku, Amerika Serikat wis luwih saka sapisan digunakake senjata pemusnah massal, lan kanggo Amerika Serikat kabeh Western, tuku ing Bud, media, kang diwutahake dadi luwih reged bab Rusia. Dadi, yen Rusia nindakake apa-apa kanggo nanggepi, mula Amerika Serikat bakal ngeculake sawetara jinis muck kaya coronavirus lan ora ana sing bisa mbuktekake. Kajaba iku, Amerika Serikat isih kuwat, lan mung bisa dikalahake kanthi nyelehake dolar ing ngisor plinth. Saiki, yen saben wong, dudu negara-negara NATO, bebarengan nolak kanggo langsung nindakake operasi dagang karo dolar, banjur iki bakal dadi pukulan abot lan dollar bakal ambruk ing kabeh ijol-ijolan. Ing wektu sing padha, ora bakal kelakon ekonomi negara-negara sing ninggalake dolar, amarga dheweke wis dibubarake karo dolar !!! Dolar minangka senjata paling kuat sing sampeyan kudu ngalahake kanthi cara lan palu kaya paku ing lantai, saengga sampeyan ora bisa ndeleng topi kasebut.
      1. yuriy55
        yuriy55 2 Oktober 2022 13:58
        0
        Quote: Armen Sologyan
        Saiki, yen saben wong, dudu negara-negara NATO, bebarengan nolak kanggo langsung nindakake operasi dagang karo dolar, banjur iki bakal dadi pukulan abot lan dollar bakal ambruk ing kabeh ijol-ijolan.

        Apa bedane kanggo Amerika Serikat, pira negara sing bakal ditutupi pandemi ... Dheweke bakal ngrusak jagad iki yen pengin. Iki minangka makhluk liar, rabid, ngrasakake ambruk sing cedhak, sing mung bisa dinetralake kanthi karusakan, lan ora kanthi rembugan, ora kanthi perjanjian, utawa kanthi kewajiban sing bakal dilanggar kanggo keuntungane dhewe.
        Dina iki sampeyan bisa ndeleng kanthi sampurna kepiye Amerika Serikat kanthi sistematis ngrusak ekonomi Eropa - vassal sing lutut.
        Sampeyan nonton tangan lan suhu udhara ing saubengé. Ayo ndeleng carane LNG Amérika teka kanggo ngluwari Eropah beku, lan supaya Miller utawa wong liya ngirim operator gas kanggo Eropah utawa nambah volume liwat pipa Ukrainia.
        Pahlawan Rusia kudu diwenehake marang wong sing bakal ngalangi nganti pungkasan perang (paling ora).
        1. Armen Sologyan
          Armen Sologyan 2 Oktober 2022 17:37
          +1
          Ora kabeh wong Amerika duwe rasa Russophobia, nanging mung sekelompok oligarki kaya Rockefellers, Morgans lan liya-liyane, sing diarani pamaréntahan bayangan. Federal Reserve AS nyithak dolar, lan oligarki iki ngontrol kabeh, kalebu NSA, CIA, Pentagon, Kongres, Presiden lan bajingan liyane. Mesine kanggo nyithak dolar ora garing. Rusia ngenteni wektu sing suwe lan ngetrapake NATO ing Timur, saiki Rusia ing Kulon. Kita bakal ngrebut maneh kabeh tanah Rusia, liyane bakal teka dhewe lan bakal ana wilayah kaya ing Kakaisaran Rusia !!! Rusia minangka negara paling apik !!! Ing kene Rusia bakal bali Novorossia rampung karo Kyiv lan Odessa, banjur bakal ngurus Armenia. Armenia lan Armenia isih ngarep-arep Rusia lan ngenteni Rusia amarga, dibandhingake karo Rusia, Amerika Serikat bisa mbangun laboratorium biologi, kaya ing Ukraina lan Georgia. Wong Armenia biasa ngerti iki. Aku ora weruh kekuwatan AS lan Inggris. Amarga koronavirus sing ditinggal wong tuwa ing taun 2020 lan 2021, lan bojoku uga nandhang lara. Antarane liyane, mulane, aku FOR Vladimir Putin lan Sergei Shoigu. Ayo padha tamparan Amerika iki saka Pentagon ing Ukraina !!!!
    9. JonnyT
      JonnyT 2 Oktober 2022 12:38
      0
      Ora sabar ngenteni swarga?
      Wah, piye jawabane saiki!!! Nyelehake roti nuklir ing Fashington! wah!

      Kita duwe 20 taun maneh kanggo "tahan" lan maneuver.
      Kabeh gerakan ing 2040-2050 bakal!
      Ing sawetoro wektu, bungaha yen sampeyan isih urip lan aja mati amarga penyakit radiasi lan aja ndeleng reruntuhan omah lan kuburan wong sing ditresnani!
      1. Skobaristan
        Skobaristan 2 Oktober 2022 13:08
        +1
        Ing kene aku setuju. Inggih, kabeh wong pengin cepet bang. Ora, iki bisa dingerteni, wong iku makhluk, dheweke kepengin kabeh bebarengan, ing emosi.
      2. yuriy55
        yuriy55 2 Oktober 2022 14:01
        -1
        Kutipan saka Jonny
        Ora sabar ngenteni swarga?
        Wah, piye jawabane saiki!!! Nyelehake roti nuklir ing Fashington! wah!

        Ya, luwih becik mati, menyang swarga utawa ing papan liya, tinimbang ngubengi kumbahan sajrone urip. Iki mambu pengecut, rot, groveling langgeng luwih ala tinimbang eksekusi umum.
        Getih seger saka republik gabungan bakal bisa mungkasi rotting saka kabèh organisme.
        1. nordscout
          nordscout 2 Oktober 2022 23:19
          -2
          Dear "yuriy55"! Malah "getih seger" DPR-LPR ora bakal bisa ngendhegake "pembusukan internal" ing weteng masyarakat kapitalis sing kita "diseret" lan, ora tanpa bantuan kita ... Kanggo metu. saka "cesspool" iki sampeyan kudu owah-owahan sistemik VERY serius ing Negara ... Salah wong oriental wicaksana ngandika sing banget angel kanggo komplotan wedhus kanggo ngalahake Pack asu ajag, nanging bisa yen serigala ing sirah. saka komplotan, sing wicaksana, tekad, tanpa kompromi sing ngerti rega saben wedhus lanang .... Sing kaya iki ....
    10. nordscout
      nordscout 2 Oktober 2022 23:07
      0
      VET! Sampeyan banget rightly ngeweruhi ... Iku tega sing padha ora, ora, lan, misale jek, ora bakal nggawe Serat prasaja kuwi ing mangsa cedhak, sing mestine kanggo nindakake iki .... The relapse saka liberal universal pendidikan, 30 taun pungkasan, egois lan batin "indifference" saka wong awam Rusia, de-ideologisisasi lengkap masyarakat, kanthi sakabehe, nyebabake final "penengah" saka Rusia "tresna tanpa pamrih" kanggo Barat kolektif + USA .... Dadi, lan ora katon, minangka motivasi, sikap, manifestasi tekad lan kekarepan politik kabeh lan kabeh wong, saka pekerja keras sing prasaja nganti sing Maha Agung, kalebu ... hawa" karo "tembung" patriotik saka kabeh wesi wis ndemek sawetara wong, utamané carane akeh tembung wis ngandika, carane akeh potlot abang wis "kesel" kanggo tarik "abang", "banget abang" lan, mung, "layung". garis", sing Barat mung nglirwakake, nyadari yen iki mung tembung lan ora liya ... Lan saiki - ing perang nglawan kita, NATO, lan kita nyoba nggambarake sawetara th "kampanye mardika marang Ukraina dening kontingen militèr winates" ing gaya "a la 1939" ... Lan kanggo menang perang iki, sampeyan kudu kuwat banget politik bakal, seni militer lan wesi bal kanggo populasi lanang saka negara. ...
  2. Mirakuru
    Mirakuru 2 Oktober 2022 09:46
    + 20
    Jerman bisa uga ora ngapura, nanging pamrentahane nyekel dheweke, sanajan Biden ngakoni njeblug ing udhara ..
    1. Pereira
      Pereira 2 Oktober 2022 09:49
      +4
      Bom kasebut nylametake pamrentah Leaver. Dheweke matur nuwun marang Bidon.
    2. Fizik13
      Fizik13 2 Oktober 2022 10:16
      +4
      Kutipan saka Mirakuru
      Jerman bisa uga ora ngapura, nanging pamrentahane nyekel dheweke, sanajan Biden ngakoni njeblug ing udhara ..

      Jerman duwe Gorbachev dhewe (Scholz), padha kudu njaluk nyisihaken saka wong sanalika bisa. Yen ora, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo kedhip mripat lan ora ana USSR, nuwun Jerman.
      1. Hitriy Zhuk
        Hitriy Zhuk 2 Oktober 2022 10:23
        +3
        Dheweke kudu nyatakake awake dhewe minangka GDR, ngethok tanah saka Polandia supaya duwe tapel wates karo Kaliningrad lan Belarus.
        Banjur (penting banjur) kanggo mundur saka NATO / EU.
        Sawise kabeh, biasane ora munggah menyang konflik antarane anggota NATO.

        Lan ing kana sampeyan bisa njaluk pipka gas.
        Lan yen dheweke menehi tanah saka Belarus menyang Kaliningrad ...

        Saindhenging sajarah, padha wis marang Rusia lan raked, Mungkin iku worth nyoba cara liyane?
      2. aiguillette
        aiguillette 2 Oktober 2022 12:40
        -3
        "Jerman entuk Gorbachev dhewe (Scholz), dheweke kudu nyingkirake dheweke sanalika bisa."
        ora perlu nyingkirake sapa wae! Putin bakal nylametake lan nylametake kabeh wong. partners bakal ngucapke matur nuwun, lan supaya padha manggon, ing Austria. apa sing disenengi dheweke
    3. belovvladimir
      belovvladimir 2 Oktober 2022 10:22
      +3
      Amerika Serikat nyelehake bom atom ing Jepang, lan apa, Jepang generasi iki mikir ing nalisir sing padha mbuwang saka USSR, padha manggon kaya! Lan ing Jerman, wong sing sober-minded ngerti yen iki minangka karya Amerika Serikat lan Pencukur Cilik, lan dheweke bakal ngilangke awake dhewe lan bakal nyepak Rusia! hi
    4. yuriy55
      yuriy55 2 Oktober 2022 12:56
      -1
      Kutipan saka Mirakuru
      Jerman bisa uga ora ngapura, nanging pamrentahane nyekel dheweke, sanajan Biden ngakoni njeblug ing udhara ..

      Aku paling kasengsem ing pitakonan: apa pamaréntah Rusia, panguwasa Rusia, "nyedhot munggah" kabeh kekacoan iki - iku bakal bisa kanggo ijol kanggo karusakan kanggo gambar sawijining negara berdaulat? Pak Miller wis menehi ganti rugi kanggo karusakan materi - yen ora, kenapa dheweke bakal mbayar deviden saka keuntungan sing ditampa dening Gazprom kanthi jumlah luwih saka 1 rubel (€ 200 ing kurs saiki).
  3. Arcady007
    Arcady007 2 Oktober 2022 09:47
    +8
    Penyelidikan AS ora bakal nemokake apa-apa. Iku tanpa pilihan.
    Minangka Inggris ngandika, Hiley kamungkinan njawab kabeh pitakonan.
    Kita kudu mikir babagan carane nanggapi wong-wong mau, supaya dheweke lara banget.
    1. Siberia55
      Siberia55 2 Oktober 2022 10:36
      0
      Carane njawab? Ya, kita duwe kapal selam sing ora bisa dideteksi. Dadi nglelebke rolas operator gas saka AS
      1. Sagetaus
        Sagetaus 2 Oktober 2022 10:43
        +5
        Kutipan: Siberia55
        Carane njawab? Ya, kita duwe kapal selam sing ora bisa dideteksi. Dadi nglelebke rolas operator gas saka AS

        Sampeyan bisa pisanan nggawe stuffing padha banter, prédhiksi sing Amerika Serikat saiki bakal siyap kanggo drown operator gas sawijining supaya tataran "reply saka Rusia", kang mesthine kudu mbuktekaken kaluputan kita. Lan banjur nindakaken tenan ngguyu
      2. patxi46
        patxi46 2 Oktober 2022 12:22
        0
        Luwih becik ngilangi kabel internet ing jero banyu menyang Eropa lan Asia kanthi cepet. Banjur ngomong iku kita.
    2. aiguillette
      aiguillette 2 Oktober 2022 12:43
      -2
      "Kita kudu mikir babagan carane nanggapi dheweke supaya dheweke lara banget"
      Aku mikir loro keprihatinan kudu diungkapake !!! bebarengan!! utawa malah telu
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 2 Oktober 2022 15:49
      0
      Kutipan: Arkady007
      Penyelidikan AS ora bakal nemokake apa-apa. Iku tanpa pilihan.

      Lan apa sing kudu diselidiki yen sing guilty wis diangkat? Gas durung metu saka pipa (reruntuhan montor mabur ora tekan lemah, bledug saka bledosan ora mapan), lan wis cetha kanggo "beradab" yen "Rusia sing disalahake."
      Presiden AS janji "penyelidikan pepek" kanggo nemtokake keterlibatan Rusia ing pamboman kasebut.
      "Penyelidikan" sing menarik nalika pelakune ora diidentifikasi, nanging nekad nggoleki bukti-bukti kesalahane sing wis diangkat dadi pelaku. Senajan ... Apa kaget? Kita wis ndeleng "penyelidikan" Barat luwih saka sepisan.

      Iku ngelingaken kula saka tembung saka komedi apik
      - Dadi apa sing bakal sampeyan positif wangsulan?


      Ana kedadeyan sing menarik.
      Ing Jerman, dheweke pindhah menyang model ekonomi sosialis sing direncanakake kanthi regulasi rega negara, subsidi negara, lsp.
      Ing Amerika Serikat, taun kaping 37 bakal teka - "yen ana wong, mesthi ana proyek."
      Sawise Great Britain wis dicemplungke kanggo tingkat banal Arab teroris.
      Where is the world heading?
  4. trafllot1832
    trafllot1832 2 Oktober 2022 09:48
    +5
    Ya wungu wungu, manut tembunge kaleng, wis padha diangkat dadi wasi, saiki wis ana barang sing ngumbara ing pipa, mundhak tarif, ngenteni wangsulan.
    1. Siberia55
      Siberia55 2 Oktober 2022 10:40
      -1
      Dadi kabeh padha ngenteni lan ngenteni - lan meneng ...
      Hymers, reconnaissance, panuntun dhumateng, etc. Padha uncalan, uncalan pebbles nyoba, lan nanggepi jawaban "asimetris" - kita ngancam nganggo driji lan carane kita miwiti! ..
      1. trafllot1832
        trafllot1832 2 Oktober 2022 10:44
        0
        Aku nulis ing ngisor iki apa sing bisa dijawab kanthi ora lara kanggo awake dhewe, nanging katon banget kanggo AS lan dheweke ora bakal bengok-bengok. Kita duwe kantor GOOGI kaya ngono. Lan kita ora bakal ngerti.
  5. AAK
    AAK 2 Oktober 2022 09:49
    + 23
    Rusia saiki malah ora bisa nyerang infrastruktur Ukrainia, ora kanggo sebutno Eropah, lan malah luwih Amérika ... iku ora kamungkinan sing padha bakal bisa mbuktekaken apa-apa miturut SP-1,2, lan kanggo njupuk tumindak serius mung amarga kita perlu. iku, Kepemimpinan Russian ora bakal duwe wani lan wani. Ing kene mung preian ing getih prajurit lan perwira kita bisa diatur, nyerah kutha, lan uga ngapusi ing mripate wong utawa bodho tetep meneng.
  6. Silver99
    Silver99 2 Oktober 2022 09:49
    -1
    Antarane tembung, ruang intergalaksi bisa lan bakal ditindakake, Amerika Serikat bisa uga ora wedi karo pembalasan Rusia ing serangan marang infrastruktur, saiki kita bakal njupuk potlot abang lan nggambar maneh garis kasebut, lan sekretaris pers bakal nyuarake iki kanthi tembung komentar sing cerdas.
  7. dmi.pris
    dmi.pris 2 Oktober 2022 09:49
    + 11
    Ora nyenengake, kita ora nyerang infrastruktur kasebut, nanging peretasan kasebut wis ngarahake prasarana AS.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 2 Oktober 2022 10:01
      +6
      Karusakan alangan sonar ing jero banyu anti-kapal selam ing Atlantik Lor, sawise Amerika Serikat ora bakal nguwuh-uwuh babagan iki ing saindenging jagad, nanging bakal ngejutake telpon kita kanthi pitakonan bodho.
  8. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 2 Oktober 2022 09:51
    +6
    Yen kita ora mangsuli Anglo-Saxon, kita bakal kelangan pasuryan ... wong Cina ora bakal ngurmati kita minangka bangsa.
    Ora ana wong ing jagad iki sing ngajeni wong sing ora duwe spine lan ora duwe kekarepan.
    1. Silver99
      Silver99 2 Oktober 2022 09:56
      -4
      Lan carane sampeyan bisa ngajeni utawa ora ngajeni wong? Sampeyan iki konsep mbingungake, wong iku subkultur, kene kita mung bisa ngomong bab sikap marang panguwasa negara iki banget, pamaréntah iki saged tumindak nemtokake kanggo mbela kapentingan negara, utawa mung verbiage. Banjur malah Balt ora nganggep serius ((((
      1. aiguillette
        aiguillette 2 Oktober 2022 12:51
        -1
        "Kepiye carane sampeyan bisa ngajeni utawa ora ngajeni wong?"
        ya, kaya saiki, contone. Russophobia frenzied sajrone sawetara taun kepungkur, apa sampeyan mikir iki ngurmati wong Rusia?
    2. dmi.pris
      dmi.pris 2 Oktober 2022 09:59
      +2
      Wong Tionghoa dhewe wis ngaco babagan Taiwan. Nanging karo kita ... Ing mangsa ngarep bakal ditampilake. Mbok (aku pancene ora pengin, amarga negara ora bakal urip iki) pengulangan musim semi-musim panas 1917 ...
      1. Silver99
        Silver99 2 Oktober 2022 10:06
        -4
        Ana analogi sedih ing tembung sampeyan, ing 1905-1917, nalika, minangka akibat saka pendekatan gething kanggo perang, kita ilang wilayah, ngrusak ekonomi lan kesejahteraan rakyat, lan iki nyebabake kerusuhan ing negara. negara, Aku pancene ora pengin Ambalan. Cukup crita deja vu
        1. Sagetaus
          Sagetaus 2 Oktober 2022 10:38
          -2
          Kutipan saka Silver99

          Aku pancene ora pengin mbaleni. Cukup crita deja vu

          Punika narasi banget grafted: Gusti Allah, 17 maneh!!!

          Apa sampeyan mikir negara saiki duwe papan liya kanggo ngrusak? (sawise kabeh, owah-owahan mesthi ora dikarepake, lan ora ana sing bakal nyerahake kekuwatan, langkah-langkah wis ditindakake kanggo njaga)
      2. Korsar4
        Korsar4 2 Oktober 2022 10:10
        -3
        Lan sawise Februari 1917, Oktober 1917. Akeh sing bisa kedadeyan maneh. Senajan, mesthi, opsi bisa.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 2 Oktober 2022 10:29
          0
          Ora ana Bolshevik maneh. Aku ngakoni pilihan kediktatoran militèr. Mungkin iki cara metu. Nanging iki mung yen militer sing wicaksana.
          1. Korsar4
            Korsar4 2 Oktober 2022 11:25
            -2
            Apa kanggo guess - kita bakal weruh. Nanging anak lan putu kudu ngresiki akeh.
            1. aiguillette
              aiguillette 2 Oktober 2022 12:58
              -3
              "Nanging anak lan putu kudu ngresiki akeh."
              sing mesthi, reparations kanggo Khokhlyats, sinau wajib Khokhlyatsky MOV, kanggo menehi adoh wilayah, lan, maneh, milih Putin kanggo liyane 20 taun. kaya, kita duwe nyebrang
              1. Korsar4
                Korsar4 2 Oktober 2022 13:13
                -1
                Ayo ngenteni. Nanging apa kita duwe 200 taun, kaya China, dadi pitakonan.
          2. aiguillette
            aiguillette 2 Oktober 2022 12:55
            -3
            ". Nanging iki mung yen militer pinter."
            yen dideleng saka asil perang, ora ana militer sing wicaksana
      3. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 3 Oktober 2022 05:39
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Mbok (aku pancene ora pengin, amarga negara ora bakal urip iki) ambalan saka spring-musim panas 1917 ...

        Dheweke slamet ing musim semi-musim panas taun 1917, musim gugur taun 1917 teka.
        Bakal urip lan mbaleni.
        Luwih seneng karo asil sing padha.
    3. Messernov
      Messernov 2 Oktober 2022 12:28
      0
      Ora, kita mung ngguyu babagan carane Eropa Kulon ngalami musim dingin iki lan kepiye dheweke pura-pura ora ngerti sapa sing kudu disalahake.
  9. Cowbra
    Cowbra 2 Oktober 2022 09:52
    0
    Inggih, iku bakal rampung galak ing bagean saka Federasi Rusia! Fu dadi kaya ngono. Dheweke kudu dipeksa mbayar ganti rugi amarga kasunyatane kanthi kabijakan anti-demokratis dheweke meksa Amerika Serikat nggawe biaya kasebut - lan ngrusak pipa gas. Lan nalika padha mbayar - sijine liyane ssantsii!
    1. Silver99
      Silver99 2 Oktober 2022 10:01
      -2
      ))) reparasi dibayar mung sawise kekalahan salah sawijining pihak sawise perang, mungkin sampeyan maksude kerusakan, mula aku bakal nguciwani sampeyan, pengadilan Eropa ora bakal nampa iki, ora ana basis bukti, mung guesswork (((
      1. Cowbra
        Cowbra 2 Oktober 2022 10:45
        -1
        Lan apa babagan pengadilan? Lan ganti rugi luwih apik! Zelya uga nuntut reparasi amarga diantemi ... Aku, lan dudu sampeyan, bakal nguciwani sampeyan - kanggo kabeh jinis pengadilan Eropa, ora perlu bukti kanggo wektu sing suwe, lan Amerika Serikat ora butuh pengadilan Eropa, dheweke mutusaké, iku tegese iku bener!
        1. aiguillette
          aiguillette 2 Oktober 2022 13:00
          -3
          "Zelya menang uga njaluk ganti rugi amarga digebugi.."
          lan dheweke ngalahake dheweke, akhir-akhir iki?
          1. Cowbra
            Cowbra 2 Oktober 2022 13:15
            0
            Kang menehi kritik dening apa kang kaleksanane - cukup, lan biasane ing sirah.
            Padha ngomong sing nadys 20% saka wilayah iki dijupuk adoh, ya. Lha wonge sadar nek iki menang, lek lungguh ngerayakno... Kok enek sirahe maneh.
            1. aiguillette
              aiguillette 2 Oktober 2022 13:22
              -4
              "Dinilai saka apa sing digawa - banget"
              bab muara abang, contone. langsung badai salju!
              1. Cowbra
                Cowbra 2 Oktober 2022 13:34
                -1
                Apa Krasny Liman mung siji-sijine papan ing donya sing durung digebugi sirahe? Aku ora bakal ngomong, dheweke bubar dicopot saka dheweke? Banjur dheweke meksa dheweke nyelehake akeh pasukan sing wis dilatih ing sangisore dheweke, ninggalake maneh kanthi mung theroram lan tanpa cangkang lan peralatan maneh? Vaughn mlayu, ngemis, kaya tabrak?
                1. aiguillette
                  aiguillette 2 Oktober 2022 13:46
                  -1
                  "Mlayu-mlayu, ngemis kaya digebugi?"
                  iku bab sing padha, sampeyan, utawa wong kaya sampeyan, ngomong bab balakley. saka muara kanggo Moscow - loro tank refueling, Schaub ngerti. nanging iki, kanthi cara)))
                  1. Cowbra
                    Cowbra 2 Oktober 2022 13:58
                    -2
                    Sampeyan uga Quote tembung saka jenderal Amérika "kita bakal njupuk Kyiv ing telung dina", kang menehi kanggo Kutipan saka meh Shoigu, ngandika iku. Banjur ana sing salah karo pom bensin - ora ana sing cedhak. Nonton liburan sampeyan? Apa sampeyan ngrayakake? Dill "bang" liyane cedhak Kherson?
                    1. aiguillette
                      aiguillette 2 Oktober 2022 14:11
                      -2
                      "Aku nonton preian sampeyan? Apa sampeyan ngrayakake?"
                      ya, preian. dina guru yen sampeyan ora ngerti ngguyu
                    2. aiguillette
                      aiguillette 2 Oktober 2022 14:15
                      -1
                      "sing sampeyan menehi kutipan saka meh Shoigu"
                      patrap saka Gostomel, apa jenderal Amérika uga nggawe, utawa, sawise kabeh, Shoigu? utawa ana, raisins, firth, iku uga jenderal Amérika?
                2. aiguillette
                  aiguillette 2 Oktober 2022 14:19
                  -2
                  "Krasny Liman - iku mung panggonan ing donya kang durung diantemi ing sirah bubar?"
                  kok, mung siji? gostomel, balakleya, lsp. suma, ana, kismis. ya, ana akeh panggonan kuwi. avdiivka, maring. apa aku pitutur marang kowe, kabeh iki, sampeyan wis dijupuk Kyiv lan singa
                3. aiguillette
                  aiguillette 2 Oktober 2022 14:28
                  -3
                  "Banjur dheweke meksa nyelehake akeh pasukan sing wis dilatih ing sangisore, ninggalake maneh kanthi mung theroram lan tanpa cangkang lan peralatan maneh?
                  uga, ya, ora duwe apa-apa, kang drive pasukan wani saka Federasi Rusia karo sawetara cuttings saka shovels. kanggo sing saiki wis nawakke, lan operator personel wojo, lan warehouses karo senjata. putin maringi
    2. Kreta25
      Kreta25 2 Oktober 2022 10:28
      -1
      Lan bakal langsung nangis lan mbayar. Ya wis.
  10. Dimy4
    Dimy4 2 Oktober 2022 09:52
    -1
    Reassuring pers AS - Rusia ora bisa, ora pengin lan ora bakal nyerang infrastruktur AS. Ana akeh alasan kanggo iki.
    1. SaLaR
      SaLaR 2 Oktober 2022 09:57
      0
      Alasane mung siji.. Manuk gagak ora bakal nyuwil mripate gagak....
      1. Dimy4
        Dimy4 2 Oktober 2022 10:02
        -1
        Mung siji alesane.. Manuk gagak ora bakal ngethok mripate gagak....

        Ya, iki ditandhani karo $.
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 3 Oktober 2022 05:46
        0
        Kutipan saka SaLaR
        Mung siji alesane.. Manuk gagak ora bakal ngethok mripate gagak....

        Utamane, manuk gagak sing enom nganti sing luwih tuwa.
  11. Tusv
    Tusv 2 Oktober 2022 09:56
    +1
    Ora bisa, nanging kudu. Lan ora mei bi, nanging njupuk
  12. cemeng
    cemeng 2 Oktober 2022 10:00
    0
    Kuping saka Inggris lan Amerika Serikat, pangiriman kasebut ora cocog, sanajan ing kahanan iki, Mac Gregor pengin nolak Inggris, nanging ora bakal natoni fly tanpa pesenan lan persetujuan karo Amerika Serikat. am
  13. Belousov_Kuzma_Egorovich
    Belousov_Kuzma_Egorovich 2 Oktober 2022 10:00
    +2
    Ha ha ha ha ha :)))). Putin malah ora ngidini pipa gas Ukrainia diunekake, lan ing kene media nulis babagan ngrusak pipa gas Amerika :))).
  14. Leshak
    Leshak 2 Oktober 2022 10:00
    0
    US press: Rusia bisa nyerang infrastruktur AS kanggo nanggepi rong pipa gas.
    Iki mbutuhake syaraf baja, lan ana kekurangan ing pamaréntahan Rusia.
  15. mateni fasis
    mateni fasis 2 Oktober 2022 10:04
    +1
    Sayange, pimpinan negara saiki ora wani nyerang. Kita wis ngalami iki kaping pirang-pirang sadurunge.
    1. Silver99
      Silver99 2 Oktober 2022 10:13
      -2
      Sampeyan bener (((kanggo wangsulan kaya ngono, wong sing duwe mentalitas Kadyrov kudu dadi sing paling dhuwur, dina iki pukulan kanggo kita sesuk, pelanggar nangis kanthi geter.
      1. mateni fasis
        mateni fasis 2 Oktober 2022 10:23
        0
        Kadyrov minangka ekstrem liyane lan, miturut pendapatku, dheweke bisa nyekel posisi tartamtu ing negara kanthi senjata nuklir. Contone, kanggo mimpin wilayah, industri utawa militèr-industri Komplek (bakal menarik kanggo katon ing pimpinan / swindlers tanggung jawab kanggo produksi UAVs), nanging ora wong sing nggawe pancasan final kanggo negara. Panas banget lan tansah milih konfrontasi lan gelut kaya Parthos.
        1. anany mudishchev
          anany mudishchev 2 Oktober 2022 11:12
          0
          Nanging Amerika nindakake lan kabeh bisa ditindakake
  16. opuonmed
    opuonmed 2 Oktober 2022 10:09
    -1
    nek infrastrukture iseh urip ukrrr, amerika yo urip, nulis omong kosong! shas nindakake kita apa padha arep!
  17. Dave36
    Dave36 2 Oktober 2022 10:15
    0
    Ora ana sing bakal kelakon) Kita ora nate mangsuli, sanajan ing Ukraina.
  18. rotmistr60
    rotmistr60 2 Oktober 2022 10:21
    +1
    Presiden AS janji "penyelidikan pepek" kanggo nemtokake keterlibatan Rusia ing pamboman kasebut.
    Kanggo nindakake investigasi sing lengkap lan ora adil, cukup kanggo mbukak brankas ing CIA lan Pentagon, tanpa bantuan layanan khusus ora bakal bisa nindakake operasi kasebut. Lan nyalahake Rusia kanggo bledosan pipa gas dhewe, Amerika ora perlu nglampahi gaweyan lan dhuwit - padha croaked ing kabeh situs internasional lan ngubengi donya kanthi bantuan enem.
    1. Sergey3
      Sergey3 2 Oktober 2022 10:28
      +1
      Kanggo apa? Saiki kabeh ana ing server, sampeyan mung butuh peretas.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 2 Oktober 2022 10:45
        +1
        Kaping pisanan, "mbukak brankas" minangka ekspresi figuratif. Kapindho, yen mung peretas sing trampil, mula akeh masalah ora bakal ana.
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 3 Oktober 2022 06:05
          0
          Kutipan: rotmistr60
          Kaping pisanan, "mbukak brankas" minangka ekspresi figuratif. Kapindho, yen mung peretas sing trampil, mula akeh masalah ora bakal ana.

          Iku worth banter janji bonus apik / nyukupi lan / utawa asylum politik kanggo bocor informasi kompromi.
          Iki paling ora bakal nggawe sampeyan kedutan, lan bisa uga bukti sing kompromi bakal teka.
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 3 Oktober 2022 05:56
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Kanggo nindakake investigasi sing lengkap lan ora adil, cukup kanggo mbukak brankas ing CIA lan Pentagon, tanpa bantuan layanan khusus ora bakal bisa nindakake operasi kasebut.

      "Investigasi" kemungkinan bakal ditindakake kanggo mesthekake yen jejak kasebut ditutupi.
  19. Tusv
    Tusv 2 Oktober 2022 10:22
    -1
    Kesimpulan iki digawe dening penulis artikel kanggo edisi Amerika National Review.

    Kabeh luwih elek. Ing Moskow tanggal 1 Oktober, ana badai Mei sing terus terang, mula aku ngelingake pajak lingkungan babagan emisi gas omah kaca. Ora apik, padha nyebul lan nyebul. Yankees! Nanging sampeyan wis biasa mbayar pajeg. Nggawe conto. Kita ngenteni kanthi teliti
  20. Kreta25
    Kreta25 2 Oktober 2022 10:26
    0
    "Mei" muni kaya evaluasi kemampuan fisik lan teknis, dudu kemungkinan. Kemungkinan cenderung nol.
  21. Sergey3
    Sergey3 2 Oktober 2022 10:27
    +4
    Rusia ora mung bisa, nanging saiki kudu nindakake iki, yen ora bakal luwih ngrusak stream kidul, lan banjur bakal miwiti nyerang tanker.
  22. Horus
    Horus 2 Oktober 2022 10:44
    -1
    Sadurunge ngalahake wong, sampeyan kudu nglatih tentara, nanging sampeyan kudu mangsuli. Satelit komersial ngadeg ing tenggorokan, nanging ora bisa dibalekake kanthi cepet.
  23. Iku2
    Iku2 2 Oktober 2022 10:47
    -3
    Kepiye serangan Rusia karo tentara Qatar sing kuwat banget ing Ukraina
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 3 Oktober 2022 06:11
      0
      Kutipan: Is2
      Kepiye serangan Rusia karo tentara Qatar sing kuwat banget ing Ukraina

      Ya, paling ora larangan lengkap babagan adol belang LNG kita.
      Padha didol maneh kaping pirang-pirang.
  24. Sagetaus
    Sagetaus 2 Oktober 2022 10:51
    +3
    Mratelakake panemume
    https://telegra.ph/Preduprezhdenie-09-29

    .............
    Kanggo Putin, iki minangka pukulan abot kanggo citra internasional. Dheweke mung dicelupake pasuryan menyang tong saka inti, lan gampang lan tanpa gaweyan akeh. Lan saiki dheweke nonton kanthi minat kepiye carane dheweke metu saka tong sampah iki. Masalahe jelas: yen ana wong sing nyatakake tanggung jawab kanggo sabotase iki, mula dheweke kudu mangsuli. Kajaba iku: dheweke umume kudu mangsuli ing kahanan apa wae. Paling ora mung nunjuk sing durjana lan ngatasi kanthi eksponensial, sanajan wong sing ditunjuk ora ana hubungane karo kedadeyan kasebut. Iki persis apa sing ditindakake Amerika Serikat sawise serangan 911. Acara tingkat iki ora bisa ditinggalake tanpa akibat tanpa kelangan wewenang.

    Nanging, Kremlin jelas mundur - nglumpukake Dewan Keamanan, kanthi banter ngeluh nang endi wae ing papan, FSB miwiti kasus pidana. Umumé, ing basa birokrasi, iki kabeh diarani "awan". Panjelasan iku prasaja - Putin ora duwe jawaban. Sinyal kasebut cetha banget lan jelas yen mung ana siji jawaban - ora sah, nanging politik.

    Ing babagan tingkat kacilakan lan akibat, karusakan saka Nord Streams bisa dibandhingake karo panggunaan muatan nuklir lengkap. Kajaba tanpa kontaminasi radioaktif ing wilayah kasebut. Malah angel mbayangno pitunjuk sing luwih yakin marang Kremlin: apa sampeyan mutusake ngancam kita? Ora masalah. Kita uga bisa. Lan ora mung ngeruk ilat, kaya sampeyan. Apa sampeyan ngomong babagan?
    ...............
    1. Alex Nevs
      Alex Nevs 2 Oktober 2022 11:16
      0
      Kayane luwih bener ing kene. Lha, kene-kene. Sampeyan loro bener lan salah. Ing wayahe, wis cetha sapa Teroris Gobal. Lan jawaban bakal nuduhake yen dheweke ora piyambak. Ya, maksudku kanggo narik luwih akeh negara (swaying) menyang hukum internasional.
  25. Alex Nevs
    Alex Nevs 2 Oktober 2022 11:12
    +1
    Saiki Kabeh wong ing kene bengok-bengok babagan "memotong gas menyang Eropa." Lan kaya ngono, kanthi tangan PDB sing salah, dheweke ngaco. ngguyu Lan ing kene kanthi backlog politik sing adoh banget.
    1. ASAD
      ASAD 2 Oktober 2022 11:55
      +2
      Aku ora ngerti apa ngaco munggah PDB, nanging karo sabotase ing joint venture, padha nyuwil baton gas kang. Biyen arep dodol bensin, ora gelem, ora dodolan, nanging saiki wis ora ana apa-apa sing bisa ngombak-ombak ing ngarep irunge “mitra”, malah bisa nuwuhake masalah ing Segara Ireng. . Bakal tetep mung liwat kamardikan
      1. Alex Nevs
        Alex Nevs 2 Oktober 2022 17:07
        0
        Noooo. Sampeyan ora ngerti. Klub iki wis nyeluk dheweke. Lan oh, carane dheweke njerit ... meh mati.
  26. vbnikolaev
    vbnikolaev 2 Oktober 2022 11:21
    0
    Amerika pengecut nolak apa sing wis dilakoni, malah ora mikir babagan carane nyalahake Rusia kanggo sabotase iki, sing katon banget ngyakinake, nanging kok, kabeh wong ngerti kabeh, nanging padha meneng, iki petungan. Iki bandit, gangster, padha kudu numpes.
  27. Komentar wis dibusak.
  28. uga-dokter
    uga-dokter 2 Oktober 2022 11:58
    +1
    Omong kosong lengkap. Kita ora perlu nyerang infrastruktur Kulon, cukup kanggo ngethok pasokan menyang Kulon. Pipa gas Norwegia Negara-negara kasebut dhewe bakal nuduh kita.
  29. Victor29
    Victor29 2 Oktober 2022 12:04
    0
    US press: Rusia bisa

    Rusia ora bisa nindakake apa-apa.
  30. EVPATIY878
    EVPATIY878 2 Oktober 2022 12:05
    -1
    Sampeyan kudu ngerti yen bledosan iki minangka garis abang liyane kanggo Kremlin, lan akeh sing ana sadurunge lan apa, mula Yankus wedi tanpa guna.
  31. Yapet100
    Yapet100 2 Oktober 2022 12:26
    -1
    Apa hit!!! Sedulur, anak, kanca sing kuwasa lan dhuwit ing luar negeri!!!
    1. aiguillette
      aiguillette 2 Oktober 2022 13:11
      -2
      "Ojo dumeh!!! Sedulur, bocah, kanca sing kuwasa lan duwit ing luar negeri!!!"
      Lha nek kowe ngerti kabeh iki kok milih Edro?
  32. FoBoss_V
    FoBoss_V 2 Oktober 2022 13:06
    -1
    Sayange, endhoge Agung kita wis suwe garing lan tiba. Kaya pakurmatan lan kalbu
    1. godhong
      godhong 2 Oktober 2022 15:39
      0
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Sayange, endhoge Agung kita wis suwe garing lan tiba. Kaya pakurmatan lan kalbu

      Sampeyan nemokake kacang polong, ora kanggo sebutno pakurmatan lan kalbu, "pembela-scribbler" karo wektu tundha.
  33. Pamburu 2
    Pamburu 2 2 Oktober 2022 13:07
    0
    Sapa sing bakal ngandhani apa gas ing Eropa saiki? hi
  34. razv35
    razv35 2 Oktober 2022 13:20
    -1
    Yen bisa, mesthine wis suwe. Kabeh iki padha karo rasa puas lan ora kepinginan kanggo ndeleng acara kanthi objektif.
  35. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 2 Oktober 2022 13:24
    -1
    Wetenge penjamin tipis.. Kuciwa
  36. Diesel 200
    Diesel 200 2 Oktober 2022 13:24
    0
    We kesusu babagan. Iku dadi squishy. Lan nalika padha nindakake karya reged, padha ora mikir.
  37. Horn
    Horn 2 Oktober 2022 13:59
    0
    Rusia bisa nindakake akeh. Nanging diwatesi kanggo keluhan menyang PBB lan ancaman kanggo "serangan ing pusat-pusat pengambilan keputusan." Nanging ora ana wong sing duwe bal ing pamrentahan. Botox iku racun. Iku mengaruhi kabeh.
  38. rotfuks
    rotfuks 2 Oktober 2022 14:03
    0
    Aneh yen ana hubungane karo ngrusak pipa gas, para ahli ora nyebutake negara liya sing kasengsem. Iki Ukraina lan Polandia. Loro-lorone negara duwe armada lan Ukraina lan Polandia kanthi teknis bisa ngirim 100 kg bahan peledak menyang jero pipa gas. Amerika, kanthi swampiness, bakal tumindak kanthi luwih jero.
  39. Alexandr2637
    Alexandr2637 2 Oktober 2022 14:11
    -4
    Rusia bisa nyerang infrastruktur Amerika

    Ya, Lavrov bakal ngurus. Dheweke ora bakal kenek dhewe.
    1. aiguillette
      aiguillette 2 Oktober 2022 14:21
      -4
      "Inggih, ya, Lavrov bakal ngurus. Dheweke ora bakal nabrak dhewe."
      uga, mbok menawa, ing Voronezh ngguyu
  40. Nyrobsky
    Nyrobsky 2 Oktober 2022 14:59
    0
    Apa wae sing bisa dikandhakake, "Jamb Kulon" iki kanthi njeblug pipa gas ora bisa dijawab. Pitakonan yaiku ing ngendi, kapan lan kepiye carane kita bakal mangsuli?
  41. akurat
    akurat 2 Oktober 2022 17:03
    0
    Saben uwong wis ngerti yen Rusia mung bisa "ngandhakake prihatin" lan "nggambar garis abang"
    Ora diwiwiti dina iki. Diwiwiti nalika atlit Rusia sarujuk kanggo saingan ing gendéra putih. Banjur dadi jelas yen sing utama ing negara kita yaiku dhuwit, lan kabeh sampah.
    Nalika sanksi dileksanakake marang kita, lan panguwasa nanggepi mumbled babagan "mitra", banjur dadi cetha yen sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake.
    Ing tanggal 24 Februari, Kulon wedi sawetara wektu, pracaya yen kasabaran Rusia wis entek, nanging banjur nyadari yen ora, "garis abang" sing padha dilebokake.
    Yen dheweke nembak siji pesawat nganggo senjata Barat ing Maret 2022, mesthi ora ana aliran sing njeblug. Lan supaya sampeyan bisa tekan bom atom, terus-terusan mundur.
  42. pleschakovai
    pleschakovai 2 Oktober 2022 17:27
    -1
    Sepira sampeyan bisa nandhang lan nandhang penghinaan saka Amerika Serikat? Mungkasi ngomel lan ngremehake Uni Soviet, ngremehake wong Rusia biasa lan warga desa, cukup, kita wis cukup! Sing paling jahat saka mbah "Joe ngantuk lan lara" Zephina Biden! Dadi wong Amerika dikutuk ing salawas-lawase karo liberalisme lan shitokrasi sampeyan sing ora bisa ditahan. Pira negara lan bangsa sing nandhang angkuh lan likuidasi "rezim" sing ora nyenengake sampeyan! Mung rezim sampeyan sing paling "bener" lan paling "pantes" ing komunitas donya! Cukup daya, cukup kanggo kowtow iki "mitra"! Iku ora carane partners nindakaken. Dheweke seneng banget karo pengkhianat USSR, pembicara gedhe lan omongane Gorbachev, sing ngedol awake dhewe menyang SETAN lan SETAN !!! Dheweke seneng banget karo penari Yeltsin sing nari, sing ngrusak negara kita sing gedhe, kanthi berkah Amerika, sing uga didol menyang SETAN lan SETAN !!! am duka mandheg
  43. ChoroKyrgyz
    ChoroKyrgyz 2 Oktober 2022 19:19
    +1
    Ora nyerang, usus saka chipboard wis ora "thickened" kanggo supaya akeh taun ngeyek. Lan malah wong Iran luwih akeh, ngluncurake rudal ing pangkalane. Kanggo sawetara alesan, China lan Rusia pissing, nanging loro-lorone malah pipis. Aku ora pengin perang gedhe, nanging padha bisa nuduhake yen padha ora alus-bokong.
  44. Vlad-mir
    Vlad-mir 2 Oktober 2022 21:46
    0
    Kita ora bakal nindakake apa-apa. Dadi mung ngilangke lepen lor.
    Nalika iku South Streams njeblug lan banjur bakal ana keprihatinan.
    Tandha jawaban yaiku anané listrik ing Ukraina. Nalika iku ora ana listrik ing Ukraina, banjur diputusake kanggo ngalahake. Lan sadurunge iku, sampeyan bisa nesu lan pour metu nesu kaya sing sampeyan seneng.
    Lan South Streams sabanjuré ing baris.
  45. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 3 Oktober 2022 08:57
    -1
    Rusia bisa nindakake akeh. Kepemimpinan Rusia ora bisa apa-apa. Iki wis ditampilake ing 8 sasi pungkasan.
  46. Visher
    Visher 3 Oktober 2022 10:04
    +1
    Aku maca lan ngerti, nulis babagan emosi. Emosi, wong iku penunggang kuda tanpa sirah. Kita bakal, bakal ana, senjata nuklir taktis.
    Penunggang kuda tanpa kepala lan penyerang, lan liya-liyane.
    Teror mbukak lan permusuhan bakal mimpin negara apa wae kanggo ngubengi pimpinan, kaya sing ana ing Federasi Rusia lan banjur kudu nangani mungsuh sing luwih monolitik, iki minangka urutan gedhene sing luwih angel.
    Fabel kanthi pipa ing segara kudu diselidiki kanthi cara supaya bahan penyelidikan kantor kejaksaan lan FSB bisa dipercaya lan dipercaya kanggo Jerman lan Prancis. Jerman lan Prancis bakal ngetung jawaban kanggo guilty lan sing melu, jawaban bakal, iki 2 negara wis ambruk Libya kanggo rags kanggo dhuwit akeh kurang saka imigrasi industri kanggo negara liyane. Yen ternyata Amerika sing, liwat Inggris, ngliwati seiner Polandia karo perenang saka Armada Segara Ireng Ukraina, Prancis lan Jerman dhewe bakal nyuwek NATO dadi rags. Tugas saka Federasi Rusia kanggo mbantu wong-wong mau karo bahan saka diselidiki. Ora nggumunake Swedia lan Denmark ora nglilani BND lan FSB menyang zona bledosan. Amerika nerangake marang wong Swedia lan Denmark manawa wulune bakal mabur liwat sapa wae amarga dheweke ngrusak awake dhewe ing wilayah tanggung jawabe. Wong Swedia lan Denmark duwe informasi babagan keributan ing pipa, dheweke bakal ndhelikake data saka kabeh wong, kalebu Jerman lan Prancis, lan luwih-luwih saka kita.
    Saiki kahanan durung mateng, pamrentah Jerman lan Prancis sing pro-Amerika tetep ora percaya karo imigrasi industri kasebut, nganti industri wiwit ngumpulake manatki (insinyur, produksi, ibukutha) lan pindhah menyang negara, China utawa Rusia. .
    Scholz lan Macron ngerti yen tanpa industri, negarane bakal dadi republik pisang.
  47. Keburek
    Keburek 3 Oktober 2022 11:24
    -6
    Supaya bisa nindakake apa-apa, sampeyan kudu mandheg mlaku ing ngisor awak amarga wedi. (kebijaksanaan rakyat)
  48. wandlitz
    wandlitz 3 Oktober 2022 19:12
    0
    "Rusia bisa nyerang infrastruktur Amerika kanggo nanggepi rong pipa gas"...
    Mungkin, mesthi bisa. Nanging dheweke ora bakal nindakake.
  49. Voronezh
    Voronezh 4 Oktober 2022 07:35
    -2
    Rusia ora bisa kenek apa-apa ... Kita prayoga, kita tundhuk karo perjanjian lan aturan. Kita ora bisa klelep AWACS karo barang sing ora ana analoge ....