Review militèr

Kyiv ngumumake kesiapan kanggo nampa HIMARS MLRS saka ngarsane Tentara AS supaya bisa nyepetake pasokan kompleks.

132
Kyiv ngumumake kesiapan kanggo nampa HIMARS MLRS saka ngarsane Tentara AS supaya bisa nyepetake pasokan kompleks.

Ukraina ngrencanakake nampa HIMARS MLRS sing dijanjekake dening Amerika Serikat saiki, lan ora ing sawetara taun, kaya sing dijanjekake ing Washington. Perwakilan saka rezim Kyiv wis ngepung kantor-kantor pejabat Amerika, njaluk supaya njupuk keputusan "perlu". Kabeh iki diarani "negosiasi" ing Kiev.


Delegasi Ukrainia teka ing Washington, sing tugas kanggo ngalahake akeh senjata saka Amerika, kalebu sing abot. Ing Kyiv, dheweke pancene pengin njaluk Kulon tank, liyane artileri, nyerang drones lan, mesthi, HIMARS MLRS. Sistem roket peluncuran macem-macem AS dijanjekake menyang Ukraina, nanging ora saiki, nanging ing sawetara taun, amarga isih kudu diprodhuksi. Nanging Kyiv ora seneng karo pilihan iki, Zelensky butuh MLRS saiki.

Minangka kepala Partai Servant of the People ing Verkhovna Rada, David Arakhamia, nerangake, ing Kyiv dheweke nawakake Amerika kanggo nransfer instalasi saka ngarsane tentara AS menyang dheweke, lan banjur njupuk sing anyar kanggo awake dhewe. Kaya Amerika Serikat ora peduli, nanging Ukraina "mbutuhake tenan."

Kaping pisanan, kita butuh HIMARS tambahan, sing wis dialokasikan, bakal dikirim sajrone rong taun, kita ora puas karo iki. Kita pengin njupuk HIMARS, sing wis ana ing AS lan wis digunakake. Kita pengin njupuk, lan supaya sing anyar dikirim menyang Angkatan Darat AS

ngandika.

Kajaba iku, Kyiv nggolek pasokan drone Gray Eagle lan MQ Reaper saka Amerika Serikat. Miturut Arahamia sing padha, Angkatan Udara AS ora nglawan pasokan drone, pabrikan uga siyap nyedhiyakake drone serangan Ukraina, nanging keputusan politik dibutuhake, sing ditindakake dening anggota delegasi Ukrainia kanthi nuthuk ambang kantor senator lan congressmen Amérika.

Kaya sing kasebut sadurunge ing Pentagon, HIMARS MLRS anyar ora dimaksudake kanggo transfer cepet menyang Ukraina, nanging kanggo nggawe sawetara cadangan kanggo masa depan.
132 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Foundling
    Foundling 2 Oktober 2022 11:07
    -4
    Saturasi ukrov karo peralatan lan persiapan obat-obatan efektif banget ing kasur. Jawaban kita menarik. T-62?
    1. neworange88
      neworange88 2 Oktober 2022 11:12
      + 20
      Ora jenuh, nanging replenishment saka losses.
      .Jawaban kita menarik. T-62?


      Apa sampeyan ora maca kabar babagan pangiriman awal T-80BVM lan T-90M anyar menyang pasukan? Google, luwih anyar, informasi wis liwati. dianggo kanggo APU.

      Omsktransmash nyerahake tank T-80BVM sing dimodernisasi marang militer luwih dhisik tinimbang jadwal.

      https://topwar.ru/202627-omsktransmash-dosrochno-peredal-voennym-bolshuju-partiju-modernizirovannyh-tankov-t-80bvm.html

      Minangka Rostec State Corporation dilaporake tanggal 17 Mei 2022, Uralvagonzavod, sing dadi bagean saka keprihatinan UVZ saka Rostec State Corporation, dadi tuan rumah kiriman sepur tank T-90M Proryv menyang Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.

      https://bmpd.livejournal.com/4527023.html
      1. mordvin 3
        mordvin 3 2 Oktober 2022 11:17
        +3
        Kutipan saka: neworange88
        Sampeyan ora maca warta babagan pangiriman awal T-80BVM lan T-90M anyar menyang pasukan?

        Carane akeh wong bakal ana kanggo 300 ewu mobilized?
        1. neworange88
          neworange88 2 Oktober 2022 11:22
          +2
          Kutipan: Mordvin 3
          Kutipan saka: neworange88
          Sampeyan ora maca warta babagan pangiriman awal T-80BVM lan T-90M anyar menyang pasukan?

          Carane akeh wong bakal ana kanggo 300 ewu mobilized?


          Apa sampeyan kepengin weruh, sing jelas ora kabeh 300 ewu bakal dadi tanker, lan 300 ewu utawa luwih?
          1. mordvin 3
            mordvin 3 2 Oktober 2022 11:39
            -2
            Kutipan saka: neworange88
            Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?

            Aku bakal ngandhani Zaluzny.
            Kutipan saka: neworange88
            Sing jelas ora kabeh 300 ewu bakal dadi tanker.

            Ya, cetha yen ora kabeh infantri bakal dadi.
            Kutipan saka: neworange88
            Apa 300 ewu utawa luwih?

            Lan iki nomer rahasia 7, kang Peskov voiced.
            Kutipan saka: neworange88
            Banjur aku weruh wong-wong mau ngrampok kabeh wong menyang Tentara sing resik.

            Siswa, wong IT lan bankir ora diusir.
            1. neworange88
              neworange88 2 Oktober 2022 11:42
              +2
              Ya, sing ana ing industri teknologi dhuwur lan kompleks industri militer uga ora dijupuk.
            2. kula 1970
              kula 1970 2 Oktober 2022 12:37
              +1
              Kutipan: Mordvin 3
              Kutipan saka: neworange88
              Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?

              Aku bakal ngandhani Zaluzny.
              Kutipan saka: neworange88
              Sing jelas ora kabeh 300 ewu bakal dadi tanker.

              Ya, cetha yen ora kabeh infantri bakal dadi.
              Kutipan saka: neworange88
              Apa 300 ewu utawa luwih?

              Lan iki nomer rahasia 7, kang Peskov voiced.
              Kutipan saka: neworange88
              Banjur aku weruh wong-wong mau ngrampok kabeh wong menyang Tentara sing resik.

              Siswa, wong IT lan bankir ora diusir.

              Dheweke janji yen bojone wanita ngandhut bakal ditundha
              1. mordvin 3
                mordvin 3 2 Oktober 2022 13:28
                +1
                Kutipan: my 1970
                Dheweke janji yen bojone wanita ngandhut bakal ditundha

                Anak kaping papat?
                1. kula 1970
                  kula 1970 2 Oktober 2022 15:32
                  0
                  Sing kaping papat wis umur setahun minangka hukum - saiki padha janji kanggo pisanan
          2. 4 ikit
            4 ikit 2 Oktober 2022 11:55
            +5
            MLRS HIMARS ora dimaksudake kanggo transfer cepet menyang Ukraina, nanging kanggo nggawe cadangan

            Banjur sekolah-sekolah dill cilik, rumah sakit, omah-omah dirusak. Isih mbutuhake.

            neworange88
            Banjur aku weruh wong-wong mau ngrampok kabeh wong menyang Tentara sing resik.

            Sawetara kenalanku (petugas cadangan) saiki kepincut, liyane (akting) wis duwe 2-3 perjalanan bisnis, ana sing ora digawa lunga - dheweke kerja ing perusahaan kompleks industri militer. lan wong IT. Nanging aku bisa ndeleng, padha nelpon ora 300 ton, nanging luwih. Kayane sawise gelombang pertama mobilisasi, bakal ana maneh ing taun iki.
            1. Ivan Ivanov
              Ivan Ivanov 2 Oktober 2022 13:37
              +3
              Iku bakal logis kanggo miwiti nyiapake / mulang cadangan ing paling saiki, yen padha ora cetha wiwit Maret. 300 ewu wong ora bisa liwat, mung kanggo nutup ngarep. Bagdasarov nyatakake angka sing dibutuhake ~ 700 ewu rubel ing musim semi.
      2. dmi.pris
        dmi.pris 2 Oktober 2022 11:27
        +4
        Aku maca babagan T90A saka panyimpenan. Apa iki kumpulan pisanan dirilis?
        1. Panjenengan
          Panjenengan 2 Oktober 2022 13:21
          +3
          Sapa sing bakal ngandhani sampeyan iki. Jaringan kasebut nyatakake yen tangki kasebut ana ing panyimpenan - 200 unit.
    2. Farm kolektif punika sukarela.
      Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 11:13
      -15
      Mbokmenawa. Dideleng saka foto paling anyar, Ross. sepur sepur karo peralatan militer - padha ngumpulake kabeh ajur lan pindhah menyang ngarep ... Aku wong weruh Sepur karo Grads. Kayane kita bakal menehi tekanan ing jumlah bayonet lan sampah apa wae. Inggih, nonton kabeh jinis kartun babagan "Armata" ...
      1. IvanR
        IvanR 2 Oktober 2022 11:17
        -4
        Iki dudu perang donya kaping pindho, ora mungkin bisa mbuwang daging lan es ing wilayah kasebut, kanthi akeh pengintaian lan presisi dhuwur saiki.
        1. Farm kolektif punika sukarela.
          Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 11:21
          -2
          Iki aku mangsuli sampeyan sing adoh saka tliti dhuwur lan adoh saka peralatan anyar digawa munggah. Aku pracaya ing kamenangan , nanging saben dina dadi liyane lan liyane khayalan.
          Luwih becik ora ngelingi babagan intelijen - amarga senjata NATO bebas teka ing pesawat kargo, mbongkar, digawa menyang pangkalan panyimpenan, banjur dikirim menyang ngarep, ing ngendi dheweke nyoba nyirnakake, banjur nimbang intelijen kita ora weruh. .
          1. Ivan Ivanov
            Ivan Ivanov 2 Oktober 2022 13:40
            0
            Aku wonder ngendi koalisi SV, wiwit umur 15, durung rampung ing sembarang cara. bab banget migunani.
      2. poquello
        poquello 2 Oktober 2022 11:17
        +4
        Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
        Dideleng saka foto paling anyar, Ross. sepur sepur

        sampeyan duwe gambar saka sistem salah
        1. Farm kolektif punika sukarela.
          Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 11:25
          -9
          Ya ... iki GB retouching mau - Tornadoes to Hurricanes, t-90 kanggo t-72.
          1. poquello
            poquello 2 Oktober 2022 11:28
            0
            Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
            Ya ... iki GB retouching mau - Tornadoes to Hurricanes, t-90 kanggo t-72.

            Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?
          2. Horus
            Horus 2 Oktober 2022 11:33
            +9
            Mobilisasi dilatih ing T90. Ya, dheweke wiwit ngasilake lan modernisasi, mesthine bakal luwih dhisik, nanging owah-owahan wis diwiwiti. Kita duwe produksi dhewe, ora ana sing ngirim sepur bantuan. Perang bakal narik kabeh rot munggah, sampeyan kudu nglampahi dhuwit ing tentara, yen ora kabeh edan.
            1. Ivan Ivanov
              Ivan Ivanov 2 Oktober 2022 13:43
              +3
              Babagan rot lan incompetence, iki bener. Streshin ujar manawa pramuka kanthi tandha telpon "rubah" ngirim komandan batalyon menyang telung huruf, sing ngirim LS kanggo nyerang bathuk sing dikuwatake lan malah mbaleni serangan kasebut.
          3. Panjenengan
            Panjenengan 2 Oktober 2022 13:23
            +1
            Sampeyan bisa ngomong T-90 saka T-72 ing foto?
            1. Farm kolektif punika sukarela.
              Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 13:33
              -3
              Aku appreciate sarcasm, nanging ing paling kasus, ya, aku bisa.
      3. sabakina
        sabakina 2 Oktober 2022 11:49
        + 11
        Kebon kolektif minangka bisnis sukarela, nanging apa sing salah karo Grad? Apa dheweke dadi abu-abu amarga umur tuwa lan ngalami demensia? ngguyu
        1. 41 KAB
          41 KAB 2 Oktober 2022 11:59
          +6
          Kutipan saka: sabakina
          Apa salah karo Grads? Dheweke dadi abu-abu amarga umur tuwa lan ngalami demensia.

          sugeng rawuh! hi Demensia biasane ana ing wong sing kudu dilatih.
      4. edmed
        edmed 2 Oktober 2022 12:39
        0
        Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
        Mbokmenawa. Dideleng saka foto paling anyar, Ross. sepur sepur kanthi peralatan militer - ngumpulake kabeh sampah lan menyang ngarep ...
        Yen sampeyan ndeleng apa sing sampeyan seret ing ngarepe NWO, kabeh sing bisa dijupuk saka pager, kabeh ana.
      5. Sergei Nikiforov
        Sergei Nikiforov 2 Oktober 2022 13:06
        -6
        Ing taun 2005, sawise dipecat, aku kerep ngunjungi kanca, lan malah banjur lan saiki dheweke duwe sawetara titik koleksi kethokan. Sampeyan ora ngerti apa aku weruh ana.
      6. DimCorvus
        DimCorvus 2 Oktober 2022 16:26
        -1
        Kekuwatan tempur Grads luwih dhuwur tinimbang Hymars. Liyane bab iku Haymars dirancang kanggo numpes warehouses (ora benteng) lan fasilitas mburi liyane, lan Grads nglawan pasukan pertempuran, mulane daya luwih.
    3. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 2 Oktober 2022 11:15
      + 13
      Saturasi ukrov karo peralatan lan persiapan obat-obatan efektif banget ing kasur.

      Saka Lviv kanggo mburi ngarep luwih saka 1000 km. Kabeh infrastruktur nggampangake transfer personel lan peralatan. Jawaban bisa uga mung karusakane. Nanging jawabane telat kriminal wis telat.
      1. Yapet100
        Yapet100 2 Oktober 2022 11:53
        -9
        Sampeyan salah! Kabeh dadi miturut rencana! Kuwi sing diomongake Menteri Pertahanan lan Serangan.
      2. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 2 Oktober 2022 13:23
        +2
        Iku ala yen ora nggatekake ukrologists minangka akibat saka bebaya saka mitra kaya ngrusak infrastruktur, nyuplai rudal jarak jauh / tentara bayaran, ngrusak saluran pipa / fasilitas Rosatom, lan liya-liyane ing luar negeri, kanthi implikasi yen kita ora bakal wani nggunakake senjata nuklir. Banjur kita mikir. Bola-bali aku pengin ngerti kenapa kita ngadeg ing sepi sing apik banget, tinimbang nampa bantuan saka wong-wong sing wis siyap nyedhiyakake. "Milyar emas" nglawan kita.
    4. Cheshire
      Cheshire 2 Oktober 2022 11:18
      +9
      Quote: Foundling
      Jawaban kita menarik.

      Aku propose kanggo numpes negara Ukraina. Ing ngarep bangunan administrasi, kita bungah lan liya-liyane. Tekanan informasi lan perang teroris marang kita bakal langsung suda, kudu ana ideologi kaya ing Israel. Kanggo serangan teroris utawa serangan marang warga sipil, karusakan saka pimpinan Saloreikha.
      1. EXPrompt
        EXPrompt 2 Oktober 2022 12:15
        -1
        Kajaba masalah ing gadyushniks. Iku sing paling gampang kanggo ngalahake dheweke. lan negarane bakal rusak luwih saka th..
        Masalahe yaiku ana telek ing sirahe nganti 30 taun.
        Perang wis 7 sasi, lan mungsuh durung nyerah, malah nandhang kapitunan kritis.
        Dadi apa sing sampeyan usulake karo populasi. Apa pilihan karo populasi sing ora setya lan anti-Rusia.
        1. Cheshire
          Cheshire 2 Oktober 2022 13:03
          +3
          Kutipan saka EXPrompt
          Kajaba masalah ing gadyushniks. Iku sing paling gampang kanggo ngalahake dheweke. lan negarane bakal rusak luwih saka th..

          Masalahe ora ana masalah kanggo sing paling dhuwur. Akibaté, masalah iki ditanggulangi ing tingkat lokal, sanajan kudu ana ideologi umum ing perang nglawan squalor.
    5. Irit
      Irit 2 Oktober 2022 12:12
      +2
      A foundling - kita isih duwe T34 ing pastes, supaya nggunakake bakal banget "jawaban"! Lan ana sing katon, lan kita bakal ngatur release saka BT7. ...
      1. Foundling
        Foundling 2 Oktober 2022 12:44
        +1
        Aku ndeleng kabeh sing kedadeyan lan kayane aku turu, nanging nyatane aku tangi kaya umume warga negara.
      2. AAK
        AAK 2 Oktober 2022 15:04
        -5
        Ora, luwih apik "Merdeka Pejuang Lenin" ing pangkalan Renault, Macron janji bakal nulungi suku cadang sing diselundupake ...
    6. AAK
      AAK 2 Oktober 2022 15:02
      -4
      Ora malah babagan Hymars dhewe, ana informasi sing cukup dipercaya babagan pasokan amunisi jinis anyar kanggo MLRS kanthi ngisi pirang-pirang puluhan ewu bal tungsten karbida cilik, kanthi sawetara standar kanggo sistem iki - KVO 7m, a sawetara karusakan terus-terusan kanthi pecahan nganti 120 meter, kanggo wong lanang kita ana bebaya sing serius, nanging kita ora dikandhani ndemek logistik Bandera ... wis dicekel dening wong apik saka CIA lan MI-6, kene bapak-bapak sing tresna anak lan olahraga ...
    7. DimCorvus
      DimCorvus 2 Oktober 2022 16:21
      0
      T-62 babar pisan ora dienggo nang endi wae, oke, DPR nganggo baris kapindho. Oke, ayo ngomong yen ana tank liyane sing ditinggalake lan saiki T-62 maju, persenjataan utama Ukraina yaiku operator personel lapis baja M113 taun 60an, tank lengkap duwe kemungkinan 300% nglawan kabeh iki. karton ditanggepi kanggo Ukraina.
      1. Negro
        Negro 2 Oktober 2022 20:48
        0
        Kutipan saka DimCorvus
        M113 operator waja personel saka 60s

        Ing kana, nyatane, dina liyane, Tou digawa ing saliyane kabeh sing ana sadurunge.
        1. DimCorvus
          DimCorvus 3 Oktober 2022 11:45
          0
          Aku ora ngomong yen T62 iku keajaiban sing ora bisa diendhegake, mesthi ora, tank sing wis ketinggalan jaman, mula mung digunakake ing DPR, mula saiki dicopot saka DPR, nalika lagi. padha karo militèr Rusia. Aku nulis babagan kasunyatan sing nglawan latar mburi peralatan sing utamane diwenehake menyang Ukraina, malah T62 katon ceria.
          1. Negro
            Negro 3 Oktober 2022 12:07
            0
            Kutipan saka DimCorvus
            Aku nulis babagan kasunyatan sing nglawan latar mburi peralatan sing utamane diwenehake menyang Ukraina, malah T62 katon ceria.

            Saka nawakke, padha mung diwenehake karo T-72s padha saka macem-macem modifikasi, kalebu cukup anyar. Lan M113 katon normal ing latar mburi armored personel operator, mesin apa apik.
  2. Farm kolektif punika sukarela.
    Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 11:07
    -5
    Iku misale jek bener, amarga Amerika Serikat ora duwe saingan ing bawana Amérika Lor kanggo dangu, highmars ora perlu ing kono. Dheweke bakal dikirim menyang Ukraina.
    1. poquello
      poquello 2 Oktober 2022 11:20
      +1
      Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
      Iku misale jek bener, amarga Amerika Serikat ora duwe saingan ing bawana Amérika Lor kanggo dangu, highmars ora perlu ing kono. Dheweke bakal dikirim menyang Ukraina.

      ngendi ana akeh dill - padha duwe kabeh hameris aman lan swara, miturut wong-wong mau lan Amerika)))))))))))))))
      1. skeptik2
        skeptik2 2 Oktober 2022 11:45
        -2
        Miturut Konashenkov, Angkatan Bersenjata Ukraina bisa uga ora bakal duwe. Dadi Temko ing werna.
        1. poquello
          poquello 2 Oktober 2022 11:50
          0
          Kutipan saka: skeptik2
          Miturut Konashenkov, Angkatan Bersenjata Ukraina bisa uga ora bakal duwe.

          Apa duralisasi Konashenkov apik? Mangga nggawa pangandikane
          1. skeptik2
            skeptik2 2 Oktober 2022 12:35
            -2
            Ora tembung Koashenkov sing kudu dipetik, nanging tokoh-tokoh sing diucapake kudu dipikirake. Ing nomer pesawat numpes saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Tank. Kendaraan waja liyane. MLRS (kalebu sing Himers). Arty. Lan liya-liyane. Ngelingake tokoh kasebut? Aku bisa nggawa wong liya. Data saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia babagan jumlah, apa lan apa jumlah Angkatan Bersenjata Ukraina nalika wiwitan MZO. Ayo mbandhingake karo tokoh Konashenkov. Ayo ngguyu bebarengan. Miturut cara, analisis sing padha wis ditindakake. Nyilem menyang memori.
            1. poquello
              poquello 2 Oktober 2022 12:41
              -3
              Kutipan saka: skeptik2
              MLRS (kalebu sing Himers). Arty. Lan liya-liyane. Ngelingake tokoh kasebut?

              Apa aku nulis sing ora bisa dingerteni? mangga wenehi tembung Konashenkov, sing jelas yen APU ora ana utawa meh ora ana hameri.
            2. stelltok
              stelltok 2 Oktober 2022 13:10
              +2
              Data saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia babagan jumlah, apa lan apa jumlah Angkatan Bersenjata Ukraina nalika wiwitan MZO.

              Apa sampeyan bisa nuduhake?

              ayo mbandhingake karo nomer Konashenkov

              Tampilake kabeh data?
              Iku mung dadi menarik.
              1. skeptik2
                skeptik2 2 Oktober 2022 14:06
                -1
                Marem penasaran. Kajaba iku, ana wong ing kene wis nindakake analisis sing padha. Aku mung ngutip kutipan.
                Dadi, "ing briefing dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia tanggal 15 Juli, Jenderal Igor Konashenkov ngumumake karusakan saka 253 pesawat, 137 helikopter, 1 UAV, 543 tank lan kendaraan tempur lapis baja liyane, 4 MLRS, 060 artileri lapangan. lan mortir."
                Bandhingake karo apa sing ana ing Ukraina nalika wiwitan operasi militer.
                "Miturut data resmi saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia sing padha, nalika operasi militer, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe 152 pesawat, 149 helikopter, 36 Bayraktar TB2 UAV, 2 tank lan kendaraan tempur lapis baja liyane, 416. MLRS, 535 artileri lapangan lan mortir."
                Inget tanggal briefing? 15 Juli? Pinten peralatan wiwit banjur Konashenkov ngagetake saka mungsuh, mung dheweke ngerti, aku bisa ilang count. Aku mung bakal nyathet yen Lend-Lease wis resmi wiwit kerja mung wingi, lan durung ana sing dikirim. Soko diwenehake liwat saluran liyane (ing Ramstein padha, contone), nanging malah pangiriman iki ora bisa ngluwihi tokoh Konashenkov.
                1. poquello
                  poquello 2 Oktober 2022 15:23
                  -2
                  Kutipan saka: skeptik2
                  Pira teknologi wiwit wektu iku Konashenkov isih ngeklik mungsuh, mung dheweke ngerti,

                  ora dheweke, bourgeoisie ngerti carane akeh padha nggawa nanging padha ora bakal ngomong, nanging kita ngerti sing bourgeoisie diklumpukake peralatan Soviet ing saindhenging donya ngendi padha bisa banget rajin.
                2. Prokopy Nesterov
                  Prokopy Nesterov 2 Oktober 2022 15:40
                  0
                  Sampeyan ora nganggep pangiriman peralatan Soviet saka negara NATO.
                  Lan angka kasebut bisa uga nyata, amarga wong Ukrainia arang kerlip peralatan Soviet sing diduweni. Liyane lan liyane Western armored personel operator padha.
                  Iki tegese senjata sing ana ing Ukraina ing wiwitan NWO dirusak ing mayoritas.
                  1. skeptik2
                    skeptik2 2 Oktober 2022 15:54
                    -4
                    Kutipan: Procopius Nesterov
                    Sampeyan ora nganggep pangiriman peralatan Soviet saka negara NATO.

                    Aku mung njupuk menyang akun, pramila Rammstein kasebut.
                    Kutipan: Procopius Nesterov
                    Iki tegese senjata sing ana ing Ukraina ing wiwitan NWO dirusak ing mayoritas.

                    Yen sampeyan maca tokoh kasebut kanthi teliti, sampeyan ora bisa ngerteni manawa ora akeh sing numpes, nanging kanthi jumlah sing ngluwihi jumlah senjata sing kasedhiya kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina miturut prakiraan saka Kementerian Pertahanan sing padha. Russian Federation.
                    Aku ora bakal ngganggu sapa wae. Yen wong kepengin pracaya dongeng Konashenkov, iki urusane dhewe. bener?
                    1. Prokopy Nesterov
                      Prokopy Nesterov 2 Oktober 2022 16:12
                      0
                      Njupuk menyang akun pasokan peralatan Soviet saka negara NATO, ora luwih.
                      Napa saiki luwih kelip-kelip peralatan sing rusak saka negara NATO, operator personel lapis baja lan artileri Barat. Amarga apa sing diduweni Ukraina umume dirusak.
                3. stelltok
                  stelltok 2 Oktober 2022 16:02
                  +2
                  Kajaba iku, ana wong ing kene wis nindakake analisis sing padha. Aku mung ngutip kutipan.

                  Ora dadi prasaja.
                  Data sampeyan

                  152 pesawat
                  149 helikopter
                  36 Bayraktar TB2 UAV
                  2 tank lan kendaraan tempur lapis baja liyane
                  535 MLRS
                  1 artileri lapangan lan mortir.

                  Panelusuran cepet ing macem-macem situs
                  Aku menehi nomer iki.
                  mbandhingake karo sampeyan

                  202 pesawat
                  164+37=201 helikopter
                  1350+1319+450+490= 4867 tank lan kendaraan tempur waja liyane
                  535 MLRS
                  = 785+2040 = 2825 meriem lan mortir lapangan.
                  322 sistem pertahanan udara

                  1 sumber
                  https://militaryarms.ru/armii-mira/ukraina/
                  Ana gambar

                  202 pesawat
                  164+37=201 helikopter
                  1350+1319+450+490= 4867 tank lan kendaraan tempur waja liyane

                  Banjur saka kene
                  https://finance.rambler.ru/other/47182842-sravnenie-voennoy-moschi-rossii-i-ukrainy-po-reytingu-globalfirepower/

                  Artileri self-propelled:
                  785 unit

                  Artileri lapangan:
                  2 ewu 40 unit

                  = 785+2040 = 2825 meriem lan mortir lapangan.

                  Lan saiki deleng persediaan

                  https://donbasstoday.ru/podrobnyj-spisok-vooruzheniya-peredavaemyh-ukraine

                  https://lostarmour.info/articles/s-miru-po-nitke/

                  Tambah banjur nyuda. Kajaba iku, peralatan lagi didandani (dadak)
            3. Prokopy Nesterov
              Prokopy Nesterov 2 Oktober 2022 15:47
              +1
              Aku nyawang lan ngetung miturut laporan, jebule paling ora ana 9 Hymer sing dirusak nang endi wae, sing cukup nyata. Apa sing sampeyan dhasarake ora jelas. Sampeyan mung duwe tuduhan sing ora ana bukti.
              https://www.interfax-russia.ru/tag/16594
            4. DimCorvus
              DimCorvus 4 Oktober 2022 09:07
              0
              Angka nyata kerugian Ukrainia bisa luwih dhuwur tinimbang sing diklaim dening Konashenkov, amarga ora nggatekake karusakan sing tatu lan liyane. Ing Perang Donya II, Jerman ilang ing 6000+ wong yen kita njupuk rata-rata saben dina, Ukraina saiki, miturut Konashenkov, uga, maksimum 1000, biasane atusan.
              Data sing diwenehake dening Konashenkov cetha banget - yen ora ana penerbangan (ing mangsa panas, penerbangan ora ana ing laporan nganti meh sawetara sasi) - ora ana ing laporan, yen ana wong sing mindhah penerbangan menyang Ukraina, banjur mboko sithik diwiwiti. katon ing laporan. Aku ora ngomong yen datane akurat, aku ujar manawa bisa ngandelake datane minangka sumber informasi sing migunani, saiki kabut perang, ana sing nglaporake karusakan peralatan kaping pindho, ora mesthi sengaja, mung beda. kelompok dipecat, data kang, ing asas, ora bisa uga akurat.
              Kajaba iku, kita kudu ngguyu sampeyan ing kene amarga sampeyan langsung ngusulake kanggo mbandhingake jumlah sing ana lan apa sing rusak, ora njupuk peralatan lawas sing dicopot saka panyimpenan, uga pangiriman anyar sing signifikan, uga proses ndandani. lan mulihake peralatan.
          2. Foundling
            Foundling 2 Oktober 2022 12:47
            -6
            Nanging-nanging! Konashenkov, ketoke, minangka komponen paling siap tempur ing pesawat kita. Sing bakal miwiti "giling" Nebraska
            1. poquello
              poquello 2 Oktober 2022 13:08
              +3
              Quote: Foundling
              Nanging-nanging! Konashenkov, ketoke, minangka komponen paling siap tempur ing pesawat kita. Sing bakal miwiti "giling" Nebraska

              siji liyane, Aku takon pitakonan tartamtu ing teks.
              Lan topik artikel kasebut, yen sampeyan tiba-tiba ora ngerti, nuduhake khusus kanggo grinding MLRS saka Nebraska lan panggonan sing padha.
              1. Foundling
                Foundling 2 Oktober 2022 13:27
                -2
                Oke, ayo miwiti kanthi supremasi udara lengkap. Eling? Apa sampeyan uga setuju karo "operasi arep miturut rencana"? Mungkin cukup grimacing?
                1. poquello
                  poquello 2 Oktober 2022 15:17
                  +1
                  Kutipan saka poquello
                  Aku takon pitakonan tartamtu babagan teks.

                  Quote: Foundling
                  Oke, ayo miwiti kanthi supremasi udara lengkap. Eling? Apa sampeyan uga setuju karo "operasi arep miturut rencana"? Mungkin cukup grimacing?

                  kenapa sampeyan mlumpat saka vektor "Konashenkov tansah ngapusi" menyang vektor "Konashenkov kadhangkala nggawe kesalahan"?
                  Quote: Foundling
                  Mungkin cukup grimacing?

                  wow, "sapa jenenge.."
                  1. Foundling
                    Foundling 2 Oktober 2022 17:29
                    -3
                    Nah, aku banjur ngutip kutipan sing ora bener. Saiki giliran sampeyan nggawa frasa sing ora ngapusi. Ana sing kaya ngono?
                    1. poquello
                      poquello 2 Oktober 2022 17:40
                      -1
                      Quote: Foundling
                      Nah, aku banjur ngutip kutipan sing ora bener. Saiki giliran sampeyan nggawa frasa sing ora ngapusi. Ana sing kaya ngono?

                      Apa sampeyan ala ing matematika utawa logika?
                      1. Foundling
                        Foundling 2 Oktober 2022 19:05
                        -2
                        Aku takon sampeyan pitakonan sing ora ana hubungane karo matematika utawa logika. Aku ngerti ora ana sing mbantah. Sampeyan ora bisa ngutip ngendi Konashenkov ngandhani sing bener. Aku marem
                      2. poquello
                        poquello 2 Oktober 2022 20:05
                        0
                        Quote: Foundling
                        Aku takon sampeyan pitakonan sing ora ana hubungane karo matematika utawa logika.

                        Aku pitutur marang kowe - sampeyan duwe masalah karo loro matématika lan logika, amarga
                        Quote: Foundling
                        Aku banjur menehi kutipan sing ora bener. Saiki giliran sampeyan nggawa frasa sing ora ngapusi.

                        lan yen bagean sing sampeyan wenehake iku palsu, banjur liyane bener
                        Quote: Foundling
                        Aku marem

                        pakulinan intim Panjenengan ora menarik kanggo kula
                      3. Foundling
                        Foundling 2 Oktober 2022 20:09
                        -3
                        Aja susah. Swara wektu, komentar sampeyan bakal dadi luwih migunani.
  3. Tusv
    Tusv 2 Oktober 2022 11:08
    +5
    Nanging dheweke nembus kantor panguwasa sing paling dhuwur lan nggayuh tujuane, lan ing kene kita ngubengi kantor sing padha. Nafig nggawa mudhun kabeh kreteg ing Selat Denmark, karo tembung. Lan kita lagi mancing ing kene. Kita dilarang nyiyapake jaring, lan sampeyan pancen sabar
  4. Arcady007
    Arcady007 2 Oktober 2022 11:11
    -1
    Bakal tansah ana delegasi saka Ukraina anggere ana negara iki.
    Ukraina minangka negara industri ora ana maneh sajrone 50 taun sabanjure.
    Lan meh ora ana sing bakal nandur modal amarga wedi karo konflik anyar.
    Kesimpulan. Ukraina minangka rakit ing gulu pemenang.
    1. skeptik2
      skeptik2 2 Oktober 2022 11:49
      0
      Kesalahan paling awon. Kulon wis nandur modal akeh banget, mula ora ana sing bakal nolak ing kahanan apa wae. Iki sing kudu digatekake ing analisis lan ramalan.
      1. Deso
        Deso 2 Oktober 2022 12:42
        +5
        Apa sing nandur modal ing kono ora nandur modal kanggo pangembangan lan bathi. Dheweke nandur modal ing kana wiwitane kanggo nggawe aset beracun. Kulon perlu Ukraina mung minangka foothold lan meriam fodder kanggo perang karo Rusia. Lan ukornazis lagi ngupayakake pengaruh kasebut. Ing pungkasan, ing kasus apa wae, kondom bekas iki mung bakal dibuwang menyang tong sampah.
    2. Panjenengan
      Panjenengan 2 Oktober 2022 13:28
      +3
      Negara iki ora bakal ana, nanging pamrentah lan delegasi bakal tetep, iki wis ditindakake luwih saka sepisan utawa kaping pindho ing sejarah donya. pamaréntahan ing pengasingan. delegasi ing pengasingan.
  5. belovvladimir
    belovvladimir 2 Oktober 2022 11:11
    +3
    Ing Amerika Serikat, kabeh wis ditutupi, padha ngomong siji bab, padha nindakake liyane, standar pindho, iku wektu kanggo freelancers tenan Cut mati oksigen ing kabeh lapangan, saka logam kanggo kertas!
    1. ASAD
      ASAD 2 Oktober 2022 11:39
      +5
      Dadi padha krungu usul sampeyan, dheweke arep nglarang tuku tembaga nikel perak saka kita. Titan sabanjuré. Blokade mung diwiwiti.
      1. belovvladimir
        belovvladimir 2 Oktober 2022 12:33
        +3
        + kanggo sampeyan, nanging ing jaman USSR, kita wis urip meh ing isolasi, lan negara iki fraternal, lan ora apa saiki, sadulur lunga menyang sadulur, lan Tribalts umume ngidoni empedu, supaya padha ngerti paling ora. yen tanpa Rusia, dheweke ora bisa urip kanthi tentrem, mung sayang yen Fashington, liwat tangane adhine, Ukraina, nyalahake geni sengit marang kita, kanggo Rusia, lungguh ing kantor oval, ngitung bathi saka getih sing mili ora mung ing Ukraina nanging ing saindhenging donya! hi
        1. kula 1970
          kula 1970 2 Oktober 2022 12:47
          0
          Kutipan: belovvladimir
          lan negara iku sedulur, lan ora kaya saiki
          Ya wis...
          Saiki ing Moskow, pengunjung diarani "pekerja tamu" - banjur diarani "LimitA" ...
          Kabeh kuwi seduluran...
  6. IvanR
    IvanR 2 Oktober 2022 11:12
    +3
    Abrams ora mungkin diwenehi, nanging M2 Bradleys bisa uga, miturut wiki, disimpen ing kono nganti 3 ewu potongan.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 2 Oktober 2022 11:29
      0
      Miturut cara, ana akeh modifikasi paling anyar saka M60. Apa sampeyan ngethok utawa ninggalake ing srengenge ing Arizona?
      1. Negro
        Negro 2 Oktober 2022 20:51
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        M60 saka modifikasi paling anyar Apa sampeyan ngethok utawa ninggalake ing srengenge ing Arizona?

        Ing California, misale jek. Sing worth. Lan kanthi cara, ora mung ing AS.
    2. Burma6
      Burma6 2 Oktober 2022 11:45
      +5
      Iku misale jek kula sing US ora pengin sumber M2 utawa M1 ing kabeh. Padha argue yen M1 ora bisa amarga logistik lan wong Eropa kudu nyedhiyakake Leopard 2. Nanging ora akeh Leopard 2 lan kapasitas produksi kurang. Pangiriman L2 A4s menyang Ukraina bakal luwih alon produksi amarga padha bisa nganyari kanggo A7s. Anane ewu M2 mbantah argumen logistik.

      Challenger 2 lan Leclerc ora tau diomongake, sing nggawe aku mikir yen ana persetujuan babagan "non-delivery of Western tank".

      Penting kanggo elinga yen Amerika Serikat ora peduli karo prajurit Ukrainia sing mati. Anggere perang bisa dilanjutake kanthi bantuan sistem senjata liyane lan nganti Ukraina ambruk, ora perlu mindhah tank kasebut. Lan yen kahanan diganti, bisa uga luwih apik kanggo menehi motivasi marang wong-wong Eropa kanggo mindhah tank lan meksa tuku M1 minangka pengganti.
      1. Fantazer911
        Fantazer911 2 Oktober 2022 12:59
        +2
        Aku ndhukung 100% gagasan ing AS, ing cara iki kanggo weakened ekonomi Eropah dening mlengkung menyang kebekan, Komplek militèr-industri US ngrembaka, kertas bakal diiseni karo akeh bungkus Candy!
      2. Negro
        Negro 2 Oktober 2022 21:00
        +1
        Kutipan saka Burma6
        Iku misale jek kula sing US ora pengin sumber M2 utawa M1 ing kabeh. Dheweke ngaku M1 ora bisa amarga logistik

        Aku wis ora krungu statements kuwi. Aku krungu yen ora ana solusi politik.
        Kutipan saka Burma6
        ana ora akeh bab Leopard 2, lan kapasitas produksi cilik. Pangiriman L2 A4 menyang Ukraina bakal luwih alon produksi

        Sawetara logika aneh. Leo4 ing cadangan negara beda (ora ing bagean) sawetara atus. Wong-wong Spanyol malah katon nyoba miwiti kiriman.
        Kutipan saka Burma6
        Challenger 2 lan Leclerc ora tau diomongake, sing nggawe aku mikir yen ana persetujuan babagan "non-delivery of Western tank".

        Sampeyan bener, sawetara omong kosong politik sing ora sehat dirasakake.
        Kutipan saka Burma6
        Lan yen kahanan diganti, bisa uga luwih apik kanggo menehi motivasi marang wong-wong Eropa supaya ngirim tank lan meksa tuku M1 minangka pengganti.

        Cara mbah kakung ing demen ora bisa dingerteni.
        1. Burma6
          Burma6 2 Oktober 2022 23:11
          0
          AS duwe cadangan paling gedhe. Aku nonton wawancara karo mantan bintang papat Jenderal Petraeus. Dheweke nerangake yen M1 abot banget (nganti 68 ton) kanggo jembatan. Dheweke uga ujar manawa mung bisa didandani ing Polandia, lan iki mbutuhake spesialis pangopènan khusus lan kendaraan pemulihan tank ing sasis M1. Nanging M1A1, kang padha duwe ewu ing panyimpenan, bobot mung 55,8 ton.

          Ing sisih liya, Leopard 2 bakal luwih cocog amarga ana akeh lan luwih entheng, "mung" 55 ton kanggo A4 lawas. A7 bobote 67,5 ton. Apa uga kudu didandani ing Polandia, dheweke ora nemtokake.

          Lan ing kertas ana 2000. Nanging apa wong Turki lan Yunani bakal nyerahake A4? Aku ora yakin. Apa Finland bakal nyerahake sahame? Jerman ora duwe depot tank lan pengin ~350 tank, padha duwe sawetara banget lan kudu menehi sawetara kanggo perdagangan. Polandia nginggilaken A4 kanggo L2PL. Iku padha karo akeh negara liyane.

          Spanyol duwe ~ 100 A4 ing panyimpenan, nanging kahanan kasebut ala banget nganti Republik Ceko ora pengin tuku. Lan pungkasane, think tank ECFR (padha negesake pengiriman menyang Ukraina) percaya yen mung 90 Leopard 2 sing bisa dikirim, tanpa nemtokake versi apa.

          Kaya sing wis dakdeleng ing Timur Tengah, Leopard 2 A4 ora ana sing istimewa. Varian anyar beda-beda, nanging ora ana ing saham lan uga abot banget kanggo jembatan.

          Bantahan pangopènan lan bobot ora bisa karo M2 Bradley, mesin US uga akeh ewu.
          1. Negro
            Negro 2 Oktober 2022 23:40
            0
            Kutipan saka Burma6
            Aku nonton wawancara karo mantan bintang papat Jenderal Petraeus. Dheweke nerangake yen M1 abot banget (nganti 68 ton) kanggo jembatan.

            Apa jenderal bintang papat nyritakake dongeng biasa saka Runet?
            Kutipan saka Burma6
            Dheweke uga ujar manawa mung bisa didandani ing Polandia, lan iki mbutuhake spesialis pangopènan khusus lan kendaraan pemulihan tank ing sasis M1.

            Alamiah kita kudu BREM. Apa ana sing mbantah babagan iki?
            Kutipan saka Burma6
            Apa dheweke uga kudu didandani ing Polandia, dheweke ora nemtokake.

            Lumrahe. Ing sisih liya, Leo ana ing layanan karo Polandia, mula mburi wis suwe ditindakake ing kana.
            Kutipan saka Burma6
            Lan ing kertas ana 2000. Nanging apa wong Turki lan Yunani bakal nyerahake A4? Aku ora yakin.

            Yen sampeyan butuh nomer ing wilayah sawetara ewu, mung ana abrams ing jumlah kasebut. Leo4s kasedhiya watara 400 ing cadangan utamané ing Swiss, Finlandia lan Spanyol.
            Ya, tank saka generasi sadurunge, M60, Leo1, AMX. Secara teoritis, kasedhiya ing meh kabeh jumlah, lan kanthi modifikasi taun 80-an, dheweke bisa nggawe rustle.
            Kutipan saka Burma6
            Bantahan pangopènan lan bobot ora bisa karo M2 Bradley, mesin US uga akeh ewu.

            Ya, Bradley lan M109 duwe pitakon gedhe kanggo Joe.
            1. Burma6
              Burma6 3 Oktober 2022 01:42
              0
              Persis. Petraeus nyuarakke tanggapan resmi AS babagan panjaluk tank Ukrainia. "Kita ora bisa nyedhiyakake M1A1 utawa M1A2, njaluk Leopard 2." Dheweke ngerti manawa iki ora mung siji-sijine pilihan lan tank Western sing luwih modern bakal duwe kekurangan sing padha karo Abrams, kayata bobot.

              Jerman ujar manawa ora bakal nyedhiyakake tank nganti NATO setuju, lan ujar manawa ana persetujuan kanggo ora nyedhiyakake tank Kulon, sing dakanggep bener. Swiss ora bisa nyedhiyakake Leopard2 kajaba Jerman setuju, Spanyol pengin nyedhiyakake A4 nanging mung bisa ndandani 10.
              Scholz uga ngalangi pangiriman Leopard 1 lan wis ngandhani kabeh wong sajrone 6 wulan kepungkur yen Jerman ora bakal dadi sing pertama nalika ngirim tank.

              Prancis lan Britania Raya piye wae bisa ngindhari masalah tank. Polandia terus nuding Jerman. Negara-negara NATO cilik bakal nglucutake senjata yen ngirim tank menyang Ukraina. Dheweke duwe kabutuhan pertahanan dhewe lan bisa uga ora pengin ngenteni pirang-pirang taun kanggo ngirim tank anyar nalika ngadhepi perang panas karo Rusia.

              Industri militer ing Eropa Kulon wis ngasilake tank kanthi kapasitas penuh. Rheinmetall lan KMW-Nexter duwe akeh pesenan sing kudu ditindakake.

              Dadi saiki kerugian tank banget nyerang Ukraina, pangarep-arep utama yaiku nyekel tank sing cukup kanggo ngganti kerugian kasebut.

              Pangiriman tank Western bakal njupuk wektu (mbok menawa taun, gumantung saka kondisi nyata tank sing disimpen) lan mbutuhake owah-owahan ing prioritas lan kebijakan AS. Iki nggawe jendhela kesempatan kanggo decisively numpes pasukan mekanik Ukraina nalika nyerang wis kesel dhewe.
              1. Negro
                Negro 3 Oktober 2022 08:34
                +1
                Kutipan saka Burma6
                Kita ora bisa nyedhiyakake M1A1 utawa M1A2, njaluk Leopard 2

                Ukara "ora bisa" ing kasus iki tegese "ora ana tank ing paket sing ditandatangani Joe."
                Kutipan saka Burma6
                Scholz uga ngalangi pangiriman Leopard 1 lan wis ngandhani kabeh wong sajrone 6 wulan kepungkur yen Jerman ora bakal dadi sing pertama nalika ngirim tank.

                Persis. Dituduhake, ana persetujuan yen tanpa Joe, ora bakal ana kiriman kendaraan lapis baja. Kaya sing dakkandhakake, omong kosong politik sing ora sehat.
                Kutipan saka Burma6
                dheweke duwe kabutuhan pertahanan dhewe lan bisa uga ora pengin ngenteni pirang-pirang taun supaya tank anyar dikirim nalika ngadhepi perang panas karo Rusia.

                ya wis. Lan ndeleng pantomim iki, Polandia wis gabung ing ekstasi militer-teknis karo Korea.
                Kutipan saka Burma6
                Dadi saiki mundhut tank banget nglarani kanggo Ukraina.

                )))
                Nganti saiki, ora ana kekurangan tank.
                Kutipan saka Burma6
                Pangiriman tank kulon bakal mbutuhake wektu (bisa uga pirang-pirang taun, gumantung saka kahanan nyata tank sing disimpen)

                Pangiriman tank Western bakal njupuk kira-kira rong minggu sawise kaputusan digawe.
                Kutipan saka Burma6
                kang ndadekake iku bisa kanggo decisively numpes pasukan mechanized Ukraina nalika nyerang wis kesel dhewe.

                )))
                Ya, wis nulis babagan iki. Kabeh optimisme sing bisa ditawakake saluran Z yaiku "wong Amerika bakal nyerahake Ukraina."
    3. Panjenengan
      Panjenengan 2 Oktober 2022 13:42
      +2
      Kabeh peralatan rusak, duwe umur layanan. Dadi jumlah nembak saben tong minyak kanggo M777 -2650, banjur tong minyak kanggo kethokan. Kajaba iku, ana watesan gedhe babagan jumlah tembakan saben dina, ora luwih saka 100. Intensitas pertempuran kasebut nggawe 300 tembakan. Kanthi shooting sing kuat, bedhil bakal gagal sajrone sawetara minggu. Jerman teka kanggo ndeleng carane bedhil self-propelled tumindak. Sampeyan maca kelangan, ing asas iku, nanging ana sawetara Nanging. Aja njupuk luwih saka siji SM saben dina, iki 60 cangkang, barrage ora luwih saka 20 cangkang, ngiring dening pangopènan rutin, etc. Miturut cara, karo M777, iku padha sawise 100 poto kanggo nindakake karya ndandani lan pangopènan.
      Yen ana wong sing nganggep awake dhewe beda, banjur muspra. Mesthi, teknik kita luwih unpretentious, nanging ana uga watesan. Nanging kita duwe tanduran ndandani toko lan ngganti tong minyak ing tank, ing bedhil poto-propelled utawa ndandani bedhil, kita bakal nindakake segel recoil, nanging Ukrainians ora kamungkinan.
      Aku bali menyang Jerman PzH2000 bedhil poto-propelled, Jerman salute 15 Unit, sasi mengko ana 5. Ing wektu sing padha, ora ana siji-sijia sing kena, iku watara sasi kepungkur. Pira wong-wong mau ing layanan saiki, siji utawa ora ana?
      Plus logistik. Kabeh Bradleys iki, Abrams kudu nyeret saka dharatan liyane, sampeyan ora bisa mabuk ing pesawat. Lan saiki wong Amerika padha kobong, sawise bledosan ing pipa gas.
      1. donavi49
        donavi49 2 Oktober 2022 16:15
        +1
        Bener, iki masalah komposisi cilik ing 150% saka kemampuan sing digunakake. Akeh breakdowns, preduli saka jinis lan kualitas produk. Kepiting sing padha uga muntahake batang saka intensitas.


        Iki ditanggulangi kanthi jenuh. Nyatane, yen kita njupuk kunjungan iki, pitakonan utama sing diangkat yaiku:
        155 mm seni - utamané sembarang M109.
        Kendaraan lapis baja - M113 versi beda + roda, nanging ora MaxPro. Padha banget scolded ing pangertèn sing ana akeh wasir karo wong, iku luwih apik kanggo njaluk 2 Humvees saka 1 MaxPro, lan dhuwit bakal ana kabeh 3,5 Humvees karo zips lan gaman marang MaxPro wuda.
        Himarsy lan roket kanggo wong-wong mau.
        UAV ora mung strategis, nanging uga macem-macem Pumas taktik, dhasar (sing wis ana) lan nganyari.
        Inggih, kita uga bakal ngomong babagan pesawat / helikopter. Ayo kula ngelingake sampeyan yen dhuwit sing dialokasikan lan dianggarake kanggo latihan pilot kanggo pesawat Barat kudu wis digunakake.
      2. Negro
        Negro 2 Oktober 2022 20:43
        0
        Quote: Panjenengan
        Lan saiki wong Amerika padha kobong, sawise bledosan ing pipa gas.

        Apa Amerika peduli babagan pipa gas?
        Quote: Panjenengan
        Ing wektu sing padha, ora ana siji-sijia sing kena, kira-kira sewulan kepungkur. Pira wong-wong mau ing layanan saiki, siji utawa ora ana?

        Lan apa, kanggo njupuk Jerman supaya adoh kanggo layanan?
        Quote: Panjenengan
        Nanging kita duwe tanduran ndandani toko lan ngganti tong minyak ing tank, ing bedhil poto-propelled utawa ndandani bedhil, kita bakal nindakake segel recoil, nanging Ukrainians ora kamungkinan.

        Kanggo Polandia lan kanggo EKB T-72 mimpin cara sing padha. Malah luwih cedhak karo Polandia.
        Quote: Panjenengan
        minangka nomer nembak saben tong minyak kanggo M777 -2650, banjur tong minyak kanggo kethokan.

        Sumber daya tong minyak 2650 tembakan luwih akeh tinimbang Msta utawa Hyacinth.
        Quote: Panjenengan
        Kajaba iku, ana watesan gedhe babagan jumlah tembakan saben dina, ora luwih saka 100. Intensitas pertempuran kasebut nggawe 300 tembakan.

        Mulane, 105mm katon ana. Padha luwih cocok kanggo geni kuat dawa.
        Quote: Panjenengan
        Miturut cara, karo M777, iku padha sawise 100 poto kanggo nindakake karya ndandani lan pangopènan.

        Ndandani bedhil sawise siji lan setengah utawa loro amunisi? Oh nggih.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 2 Oktober 2022 11:14
    0
    ing Kyiv, padha nawakake Amerika kanggo nransfer instalasi saka ngarsane tentara AS kanggo wong-wong mau, lan banjur njupuk sing anyar kanggo awake dhewe.
    Licik nganti bodho. Aku ora bakal kaget yen dadi dikenal sing konco sing padha ngemis kanggo amunisi karo daya nuklir kanggo howitzers lan HIMARS padha.
  8. ngelawan28
    ngelawan28 2 Oktober 2022 11:16
    -1
    Minangka kepala Partai Servant of the People ing Verkhovna Rada, David Arakhamia, nerangake, ing Kyiv dheweke nawakake Amerika kanggo nransfer instalasi saka ngarsane tentara AS menyang dheweke, lan banjur njupuk sing anyar kanggo awake dhewe. Kaya Amerika Serikat ora peduli, nanging Ukraina "mbutuhake tenan."

    Kaping pisanan, kita butuh HIMARS tambahan, sing wis dialokasikan, bakal dikirim sajrone rong taun, kita ora puas karo iki. Kita pengin njupuk HIMARS, sing wis ana ing AS lan wis digunakake. Kita pengin njupuk, lan supaya sing anyar dikirim menyang Angkatan Darat AS

    ngandika.
    Yen Ukraina gabung karo NATO, negara-negara sing melu aliansi kasebut, utamane Amerika Serikat, risiko bangkrut nganti pirang-pirang taun. Asu Ukrainia siap kanggo apa wae. ngguyu
  9. Silver99
    Silver99 2 Oktober 2022 11:22
    -6
    Kabeh jenderal kita, analis saka TV, terus ujar manawa 18 "Himers" ora bakal nggawe cuaca ing ngarep, banjur gambar katon ing jaringan apa jenis peralatan sing dilebokake ing zona pertempuran, ing platform sepur KRAZA. Lapotniks lan Urals karo instalasi "Grad "Isih bensin, ketoke saka gudang panyimpenan.
    1. ASAD
      ASAD 2 Oktober 2022 11:42
      -1
      Apa salah sawijining anggota forum sing dihormati nyimpen statistik babagan karusakan chimeras? Kayane kudu rampung.
      1. Farm kolektif punika sukarela.
        Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 13:03
        +2
        Lan sampeyan bakal sok dong mirsani carane kasunyatan serangan ing MLRS iki diterangake ing laporan - ora "dirusak", nanging "kena". Nanging carane gumun?
        a) kaca pecah kanthi pecahan lan ngethok roda + kru omong kosong,
        b) ngaco nganti negara sieve.
        Dadi pranyata peralatan sing "kena" wis cukup siap tempur, lan laporan babagan kematian dadakan wis munggah ing ndhuwur.
      2. Negro
        Negro 2 Oktober 2022 21:01
        +3
        Tuan rumah durung ngonfirmasi kekalahan siji. Konashenkov kalah babagan kabeh, liyane dituku dening Rybar.
    2. sabakina
      sabakina 2 Oktober 2022 12:05
      +2
      Kutipan saka Silver99
      Kabeh jenderal kita, analis saka TV, terus ujar manawa 18 "Himers" ora bakal nggawe cuaca ing ngarep, banjur gambar katon ing jaringan apa jenis peralatan sing dilebokake ing zona pertempuran, ing platform sepur KRAZA. Lapotniks lan Urals karo instalasi "Grad "Isih bensin, ketoke saka gudang panyimpenan.

      Ing bab badabum, amunisi ing drum, kang Grad nitih. Lan kenapa sampeyan ora seneng karo KRAZ, wis kabukten ing pirang-pirang taun? Nyuwun
    3. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 2 Oktober 2022 13:19
      0
      Lan kepiye hubungane karo siji liyane ....
  10. opuonmed
    opuonmed 2 Oktober 2022 11:23
    +2
    Nudk Ukrrr duwe kabeh infrastruktur lan layanan mburi bisa digunakake! Aku mung ora ngerti kanggo urip kula kok padha ora numpes!
    1. Farm kolektif punika sukarela.
      Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 11:29
      -4
      Bubar iki, sawetara pembangkit listrik wis ditutup.
      kanggo nanggepi, Amerika gasped SP-2, mung siji pipa gas isih liwat Saloreich.
      Sampeyan ora bisa mateni pabrik CHP maneh - gas bakal mandheg.
      Mung kreteg sing isih ana.
      1. EXPrompt
        EXPrompt 2 Oktober 2022 12:24
        -6
        @Tanah kolektif iku sukarela. (Novel)
        Lan banjur kita bakal ilang.
        Kanggo iku perlu kanggo mateni infrastruktur ing Amerika Serikat, Norwegia utawa Segara Lor. Lan ora ana jembatan.
        Bridges iku prakara mesthi. Sampeyan ora ngerti prabédan antarane gol.
        SP1,2 minangka jotosan menyang rute perdagangan internasional, iki minangka tingkat konflik sing beda. Kedadeyan iki padha karo serangan ing Suet utawa Terusan Panama, supaya sampeyan ngerti. SPO rampung, Perang Donya 3 diwiwiti.
      2. sabakina
        sabakina 2 Oktober 2022 12:25
        0
        Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
        Bubar iki, sawetara pembangkit listrik wis ditutup.
        kanggo nanggepi, Amerika gasped SP-2, mung siji pipa gas isih liwat Saloreich.
        Sampeyan ora bisa mateni pabrik CHP maneh - gas bakal mandheg.
        Mung kreteg sing isih ana.

        Roma, apa ana rahasia SP-3? belay
        1. Farm kolektif punika sukarela.
          Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 12:49
          +1
          SP- ora ana maneh, nanging sing isih ana - lemah saka sisih Kursk-Sum mlebu lan menyang Uzhgorod.
  11. gansales
    gansales 2 Oktober 2022 11:29
    -12
    Perwakilan saka rezim Kyiv wis ngepung kantor-kantor pejabat Amerika, njaluk supaya njupuk keputusan "perlu". Kabeh iki diarani "negosiasi" ing Kiev.

    Wong Yahudi sing lucu ing Kyiv entuk dhuwit ing AS lan getih Slavia! Biar bisa konsentrasi..
    We duwe senjata cukup kanggo numpes ukrozhidovermat prajurit
    1. Komisaris Militer 77
      Komisaris Militer 77 2 Oktober 2022 23:18
      -2
      Mihan, kapan kowe neng ngarep dhewe? Mobilisasi lagi ditindakake, lan yen sampeyan ora tundhuk umur, sampeyan bisa dadi sukarelawan. Utawa luwih apik kanggo ngirim? Ana keraguan babagan ketulusan kiriman sampeyan.
  12. Chronos
    Chronos 2 Oktober 2022 11:39
    +7
    A sethitik metu saka topik. Sapa sing pengin kesimpulan organisasi? Panglima anyar Distrik Militer Kulon, komandan Berdnikov kaping 29, diangkat. Protégé Surovikin. Dadi Gerasimov katon wiwit ngumpulake barang.
    PS Kanggo peralatan dikirim menyang ngarep. Ana eselon sing beda. Wingi, contone, rekaman muncul karo truk KAMAZ "Vystrel" kanthi modul "Spoke". Padha wiwit diprodhuksi massal mung taun iki. Loro T62 lan T90 teka. Ora ana wektu kanggo lirik, kita kudu mbuwang kabeh sing ana.
  13. Charik
    Charik 2 Oktober 2022 11:40
    -1
    Mênggah wêwarahipun: dene adatipun alon-alon sawarnining prakawis ingkang para pejuang-pemimpin adat, panggêdhe-gêndral adat, paring gelar.
  14. Ham
    Ham 2 Oktober 2022 11:41
    +2
    Bojomu diwènèhaké marang pamanmu, lan lunga dhewe .......
  15. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    Sebastian Aristarkhovich Pereira 2 Oktober 2022 11:45
    +3
    Aku duwe siji pitakonan: Napa homegrown kita "Haymars Ivnovichi" luwih elek tinimbang Amerika? Yagene munculé "Caesar" Prancis dadi ngganggu lan wedi? Napa "cheetah" luwih apik tinimbang "shilok-tungusook" kita? Mohon penjelasane...
    1. reptil
      reptil 2 Oktober 2022 12:18
      +3
      Apa sampeyan kasengsem ing prabédan ing karakteristik kinerja nyata (rahasia) - utawa sababe?
    2. wuh wuh
      wuh wuh 2 Oktober 2022 13:17
      +3
      Siji tembung: akurasi.
      barat lapangan lan ngarep senjata luwih tepat Rusia.
      Lan ing pirang-pirang kasus, sawetara: luwih dawa lan luwih akurat.
      1. Sebastian Aristarkhovich Pereira
        Sebastian Aristarkhovich Pereira 2 Oktober 2022 16:01
        +1
        , Matur nuwun. Ora ironi, ora guyon, kabeh to the point.
    3. Farm kolektif punika sukarela.
      Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 13:26
      0
      Ya, iku ora luwih apik, Staff Umum nggawe taruhan ing NWO karo anané virtual saka resistance, lan dumadakan ... oops ... lan ing bali soko sing padha dhewe ora tansah mabur ing bali.
    4. Burma6
      Burma6 2 Oktober 2022 13:29
      +4
      Sing nggawe HIMARS mbebayani yaiku jarak lan akurasi GMLRS (90 km) lan ER GMLRS (150 km) digabungake karo dhukungan intelijen sing ditampa Ukraina. Mulane Lapin kudu pindhah markas nganti adoh. Ing teori, ora ngluwihi Tornado-S, nanging ing praktik, masalah liyane bisa uga muncul sing ora katon saka sudut pandang kursi, kayata pasokan amunisi sing dipandu, komunikasi, lan kekurangan satelit lan pengintaian tanpa awak.
      1. Negro
        Negro 2 Oktober 2022 21:03
        0
        Kutipan saka Burma6
        ER GMLRS (150 km)

        Durung ana.
    5. caruso
      caruso 2 Oktober 2022 14:13
      -1
      Masalah kasebut ora luwih apik utawa luwih elek. Masalahe yaiku kabeh peralatan kanthi bebas, ing wayah awan, tekan ngarep, ing ngendi bisa digunakake. Iku numpes mung ing tembung saka rebana bespectacled. Ora ana sing weruh kasunyatan sing nyata sajrone wolung wulan. Nanging Ukrainians wis akèh peralatan rahasia kita.
      1. Prokopy Nesterov
        Prokopy Nesterov 2 Oktober 2022 15:51
        +1
        Mungkin sampeyan lagi lungguh ing saluran Svidomo? Ing norma saluran, karusakan peralatan Ukrainia lan foto lan video terus ditata.
        1. caruso
          caruso 2 Oktober 2022 19:31
          0
          ZIL Rusty, BMPs lan T-62s - sing aku ndeleng saka sing rusak. Ora Hymers siji, howitzers Western, Crabs, Caesars, etc. Aku ora tau weruh, kabeh mung ing tembung. Ngapusi marang goroh.
    6. gabungan
      gabungan 2 Oktober 2022 21:45
      0
      Mratelakake panemume, saliyane jawaban sing wis disuarakake, yaiku sebutan target.
      unggul banget ing Intelligence. Akurasi isih bisa diratakake kanthi jumlah lan uga sawetara.
  16. Corona tanpa virus
    Corona tanpa virus 2 Oktober 2022 11:52
    0
    Kutipan saka Silver99
    Kabeh jenderal kita, analis saka TV, terus ujar manawa 18 "Himers" ora bakal nggawe cuaca ing ngarep, banjur gambar katon ing jaringan apa jenis peralatan sing dilebokake ing zona pertempuran, ing platform sepur KRAZA. Lapotniks lan Urals karo instalasi "Grad "Isih bensin, ketoke saka gudang panyimpenan.

    Palsu! )) "Yen sampeyan ndeleng prasasti macan ing kandhang karo gajah, aja ngandelake mripatmu" (c) Kuzma Prutkov
  17. Ivan1945
    Ivan1945 2 Oktober 2022 11:55
    0
    Cukup akeh, angkatan bersenjata Ukraina bisa nangkep tank mungsuh, yaiku 235 kendaraan. Antarane wong-wong mau sing cukup massive lan populer T-72BZ, uga langka T-80 lan T-90. Pangiriman kita rada kurang saka Kulon, padha ngirim udakara 300 tank. Saiki wis ditambahi ing cedhak Liman, ana rawa-rawa ing sakubenge, dalan siji-sijine ditembak, jebul pirantine mung ditinggal.
  18. Deso
    Deso 2 Oktober 2022 11:57
    -1
    Kajaba iku, Kyiv nggolek pasokan drone Gray Eagle lan MQ Reaper saka Amerika Serikat.
    Lan sing persis apa padha ora bakal njaluk. Lan ora amarga padha ngedol. Lan nyatane kepiye carane sampeyan tindakake dhewe? Sapa sing banjur bakal mbedakake antarane drone Amerika sing ana ing tapel wates ing kana, utawa sing Ukrainia. Padha bakal nembak mudhun, lan banjur mbuktekaken kang iku.
    1. Negro
      Negro 2 Oktober 2022 21:05
      0
      Sampeyan bingung Reaper lan Global Hawk. Scouting Global Hawk. Lan cukup gampang kanggo mbedakake, lan saiki padha ora mlebu ing wilayah Ukraina.
  19. gajah
    gajah 2 Oktober 2022 12:14
    +2
    Lan Kremlin, kanthi latar mburi pernyataan Kuev, ngumumake kesiapan kanggo numpes jembatan ing tapel wates karo Kulon?
    1. Negro
      Negro 2 Oktober 2022 21:07
      -1
      Quote: Gajah
      ngumumake kesiapan kanggo numpes kreteg ing tapel wates karo Kulon?

      Jembatan apa liyane? Liwat Bug? Dadi ing kana sampeyan bisa pindhah menyang ford.
  20. ximkim
    ximkim 2 Oktober 2022 12:15
    0
    Dibuwang.
    AS lan Eropa ora bakal nilar Ukraina.
  21. chingachguc
    chingachguc 2 Oktober 2022 12:15
    -2
    Aku bakal nampa "chimera" minangka hadiah, sampeyan bisa nggunakake
  22. Govorun
    Govorun 2 Oktober 2022 12:27
    +3
    Nganti prajurit Amérika Sarékat, Inggris lan negara-negara "Kulon kolektif" liyane wiwit mati sacara massal ing Ukraina, dheweke bakal terus jenuh Ukraina nganggo senjata, lan supaya para prajurit Kulon wiwit mati sacara massal. ana, kita kudu karsane politik negara kita, nanging nganti saiki bakal ora katon ing kabeh , lan karo impunity kuwi, kita njaluk Raisins, Liman, lan ketoke iki, sayangé, ora TCTerms tombol pungkasan ... ngapusi dhewe karo SVO beda, WHO iku WAR, nanging yen Kamentrian Pertahanan kita ora bisa kanthi lengkap 300.000 conscripts mobilisasi PARTIAL, banjur apa wis dilakoni wiwit 2014, lan yen mobilisasi FULL diumumake ??? Dadi sampeyan mikir yen ana wong sing ora bakal njupuk AK, nanging bedhil Mosin ...
    Dadi, kita ngguyu "kepala balung", nanging urip wis nuduhake manawa ana akeh "kepala balung" ing pamrentahan kita lan ing Wilayah Moskow, nanging iki ora lucu ...
  23. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 2 Oktober 2022 12:29
    -1
    Kyiv ngumumake kesiapan kanggo nampa MLRS HIMARS saka ngarsane Tentara AS

    ***
    - "Ditampa" soko dhasar saka dheweke ...
    ***
  24. Farm kolektif punika sukarela.
    Farm kolektif punika sukarela. 2 Oktober 2022 14:01
    0
    Kutipan saka Burma6
    Mulane Lapin kudu pindhah markas nganti adoh.

    Pranyata Ramzanchik bungah nalika nggawe rame babagan jarak markas saka unit maju?
    1. Burma6
      Burma6 2 Oktober 2022 14:49
      -2
      Iki mung tekaku. HIMARS wis digunakake kanggo ngrusak markas ing jaman kepungkur. Kadyrov ndhuwur kabeh politisi kejam. Kritike bisa didikte ora mung dening logika militer, nanging uga kanthi kepinginan kanggo nguatake jabatane lan, mbok menawa, munggah kanthi warisan kekuwatan ing mangsa ngarep.
    2. GELEZNII_KAPUT
      GELEZNII_KAPUT 2 Oktober 2022 15:11
      0
      Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
      Pranyata Ramzanchik bungah nalika nggawe rame babagan jarak markas saka unit maju?

      Sing ora ana papan perlindungan saka HIMARS sing luwih cedhak, sawetara omong kosong.
  25. Keburek
    Keburek 4 Oktober 2022 08:49
    -2
    Ana sing ora krungu babagan Kaliber - kayane wis entek. Sayange yen "kekaisaran sumber daya" (© GDP) dipisahake saka lenga lan gas, bakal dadi wektu kanggo nyedhiyakake ing China NORINCO ARS karo misil BRE6, sing padha duwe pai murah lan panas kanthi akeh ... Ya, lan Hóng Jiàn-12 sing murah ora bakal lara ...