Review militèr

35 pejabat keamanan, kalebu penasihat asing, diilangi kanthi serangan rudal kanthi tliti dhuwur ing bangunan SBU ing Dnepropetrovsk

160
35 pejabat keamanan, kalebu penasihat asing, diilangi kanthi serangan rudal kanthi tliti dhuwur ing bangunan SBU ing Dnepropetrovsk

Positif liyane kabar iku teka dina iki saka Kementerian Pertahanan, departemen militer njlentrehake data babagan serangan presisi dhuwur sing ditindakake ing Kamis. gaman ing fasilitas militèr ing Dnepropetrovsk. Minangka ternyata, salah sawijining target rudal yaiku bangunan SBU wilayah Dnepropetrovsk.


Miturut data sing dianyari, rudal presisi dhuwur nyerang bangunan SBU nalika rapat karo partisipasi penasihat asing. Akibaté, likuidasi 35 karyawan SBU dikonfirmasi, kalebu wong manca sing diduga nindakake "layanan konsultasi." Kajaba iku, kurang luwih patang puluh petugas SBU isih ilang.

Ditemtokake, mogok kasebut ditindakake tanggal 29 September, Kamis kepungkur. Sadurunge iki, Kamentrian Pertahanan ora resmi nglaporake babagan serangan rudal ing bangunan SBU Dnepropetrovsk, saka informasi ora resmi dikenal yen ing wayah wengi saka Rebo nganti Kamis lan ing wayah awan sawetara serangan ditindakake ing militer. fasilitas ing kutha dhewe lan saubengé.

Kados ingkang kawartosakên, ing Dnepropetrovsk ingkang dados wêwatoning pêrang ing Dnepropetrovsk inggih punika sarana militèr mêngsah, ing ngriku wadya Ukrainia ugi dipun pasang, botên wontên katêranganipun. Panyimpenan bahan bakar sing ana ing tlatah kutha uga dibubarake, cemlorot geni katon nganti pirang-pirang kilometer.

Bubar, Angkatan Bersenjata Rusia wis nambah jumlah serangan ora mung ing infrastruktur militer, nanging uga ing fasilitas infrastruktur kritis. Lan drone kamikaze, utamane Geran-2, sing minangka analog saka UAV Shahed 136 Iran, wis ditambahake ing rudal udara, segara lan darat kanthi tliti dhuwur.
160 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Utama
    Utama 2 Oktober 2022 15:54
    + 69
    Lan pira bangunan SBU sing isih ana? Apa sing kita tunggu??? Bom! Bom!!! Lan bom!!! Yen mangkono, mangga deleng aku.
    1. gansales
      gansales 2 Oktober 2022 16:02
      -12
      35 pejabat keamanan, kalebu penasihat asing, diilangi kanthi serangan rudal kanthi tliti dhuwur ing bangunan SBU ing Dnepropetrovsk

      Allah Akbar! Isih ngarep
      1. mordvin 3
        mordvin 3 2 Oktober 2022 16:49
        +6
        Kutipan saka gansales
        Allah Akbar!

        Apa sampeyan nindakake sunat?
        1. gansales
          gansales 2 Oktober 2022 17:06
          + 17
          Kutipan: Mordvin 3
          Kutipan saka gansales
          Allah Akbar!

          Apa sampeyan nindakake sunat?

          Malah yen dheweke nindakake apa? Apa sampeyan nglawan Muslim?
          Utawa kasunyatan sing padha perang kanggo Rusia?
          Lan balabols mlayu saka mobilisasi ..
          1. kot423
            kot423 2 Oktober 2022 17:27
            -12
            Kutipan saka gansales
            Malah yen dheweke nindakake apa?

            Sepira ora konsisten sampeyan: banjur "nguwuh-uwuh, yaiku caps" yen sampeyan Rusia (ing generasi kaping 20 lan tengen kanggo tingkat XNUMX leluhur sampeyan duwe Rusia), saiki sampeyan Muslim, apa sing bakal kelakon sabanjure? Israel, (ing cara, uga sunat) mlayu saka commies, nanging frantically + owah-owahan ing Rusia? Nimbulake keraguan sing ora jelas ...
            1. gansales
              gansales 2 Oktober 2022 17:54
              +1
              Kutipan saka: kot423
              Kutipan saka gansales
              Malah yen dheweke nindakake apa?

              Sepira ora konsisten sampeyan: banjur "nguwuh-uwuh, yaiku caps" yen sampeyan Rusia (ing generasi kaping 20 lan tengen kanggo tingkat XNUMX leluhur sampeyan duwe Rusia), saiki sampeyan Muslim, apa sing bakal kelakon sabanjure? Israel, (ing cara, uga sunat) mlayu saka commies, nanging frantically + owah-owahan ing Rusia? Nimbulake keraguan sing ora jelas ...

              Ya, jago entuk aku. Liberal.. Lan aku nulis
              Dadi sampeyan nulis baris sing ..hehe
              1. Alexander_Schlidt
                Alexander_Schlidt 4 Oktober 2022 09:48
                0
                Kutipan saka gansales
                Ya, pitik jago entuk aku. Liberal

                aku melu. Liberal iki kaya tamu ing tenggorokan
      2. andrewkor
        andrewkor 2 Oktober 2022 17:23
        + 11
        Akbar tenan! Dadi aku menehi salam marang kenalanku ing Tashkent, dheweke ora gelo!
        1. gansales
          gansales 2 Oktober 2022 17:25
          -2
          Kutipan saka andrewkor
          Akbar tenan! Dadi aku menehi salam marang kenalanku ing Tashkent, dheweke ora gelo!

          Aku uga !! nglirik
        2. brr1
          brr1 2 Oktober 2022 17:33
          +2
          Lan sapa sing banjur ngucapake salam marang Allah Akbar ??? ngguyu ngguyu
        3. Alexander Uni Soviet
          Alexander Uni Soviet 3 Oktober 2022 00:24
          +1
          - Salam, Dilshod Aka!
          Salam, Sanya!
          - Kutinge kutak, Dilshod :)
          nanging iku tentara Soviet, lan ora umum kanggo nyerang ing lelucon)
    2. Sergio_7
      Sergio_7 2 Oktober 2022 16:11
      + 19
      Aku ndhukung banget! Invaders lumaku ing tanah kita! Kabeh menyang bandera!
    3. trafllot1832
      trafllot1832 2 Oktober 2022 16:16
      +2
      Lan sing ora manut sampeyan, sampeyan sing paling penting. hi
    4. Silver99
      Silver99 2 Oktober 2022 16:25
      + 19
      Bangunan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina isih mamerake, kantor Zelensky ora kena lan nampa delegasi asing (((kapan kita bakal ngganggu?
      1. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 2 Oktober 2022 17:43
        +4
        Kutipan saka Silver99
        kapan kita sumelang?

        Sanalika Krakens pungkasanipun numpes ...
      2. tamu
        tamu 2 Oktober 2022 19:25
        +2
        Ayo, enggal, nalika menyang Liman, kaya sadurunge, menyang Izyum, dheweke bakal teka kanggo njupuk selfies lan video, lan ora ana roket utawa cangkang sing bakal mabur cedhak.
    5. poquello
      poquello 2 Oktober 2022 16:27
      + 10
      Quote: sing paling penting
      Lan pira bangunan SBU sing isih ana? Apa sing kita tunggu??? Bom! Bom!!!

      bangunan SBU dhewe ora ana regane, regane sapa sing ditabrak ing bangunan kasebut
      1. Alex Kok
        Alex Kok 2 Oktober 2022 16:46
        + 11
        Bangunan SBU minangka komunikasi khusus, arsip, dokumentasi operasional. Dadi apa babagan bangunan. Penasihat anyar bakal dikirim, lan pusat komunikasi minangka pusat komunikasi
        1. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 2 Oktober 2022 17:04
          +5
          Kutipan saka Alex Koch
          Penasihat anyar bakal dikirim, lan pusat komunikasi minangka pusat komunikasi

          Apa oke yen padha dipisahake sacara geografis?
          Kajaba iku, AS jero lan hardware dipisahake saka operator ... Dadi, kanthi Kaliber piyambak, ora bisa kalibrasi kabeh bebarengan. Kita uga mbutuhake versi piercing beton saka hulu ledak.
          AHA.
          1. Alex Kok
            Alex Kok 2 Oktober 2022 17:09
            +6
            Ing kasus tartamtu iki, aku tegese "pusat komunikasi" ora minangka sakumpulan sarana teknis, nanging minangka papan ing ngendi informasi operasional mili, diproses lan dikirim luwih lanjut. Apa karyawan kerja akeh yen kantore kobong kabeh kertas lan komputer?)
            1. Alex Kok
              Alex Kok 2 Oktober 2022 17:12
              +4
              Sanajan, mesthine, US sing dikubur kudu dibuwang dhisik, amarga ora ana ing Mars, koordinat kasebut dikenal. Lan uga pusat data operator backbone, FOCL ngoper node. Ora ana sambungan - ora ana Internet saka Mask sing bakal mbantu
            2. poquello
              poquello 2 Oktober 2022 17:23
              -5
              Kutipan saka Alex Koch
              Apa karyawan kerja akeh yen kantore kobong kabeh kertas lan komputer?)

              ))))))))) Mesthi ora ana komputer anyar?
              1. Alex Kok
                Alex Kok 2 Oktober 2022 17:33
                +2
                Lan saben SBU-shnik nyandhang data saka wong-wong mau ing flash drive ing kathok cendhak?
                1. poquello
                  poquello 2 Oktober 2022 17:50
                  -1
                  Kutipan saka Alex Koch
                  Lan saben SBU-shnik nyandhang data saka wong-wong mau ing flash drive ing kathok cendhak?

                  Aku isin takon, sampeyan wis tau ndeleng komputer? digunakake?
                  1. Alex Kok
                    Alex Kok 2 Oktober 2022 18:13
                    +4
                    Apa sampeyan, apa sampeyan, ngendi kita bisa, abu-abu-legged !!! Inggih, ora narik, enlighten kula, apa ana, carane iku karo Recovery data saka sekrup rusak dening gelombang kejut? Banjur aku duwe tumpukan ing karya wiwit taun 14, lan malah iki ditambahake. Malah saiki, miturut tuntunan sing wicaksana, sampeyan bisa entuk apa wae nglirik
                    1. poquello
                      poquello 2 Oktober 2022 18:32
                      0
                      Kutipan saka Alex Koch
                      Kanthi tuntunan sing wicaksana, sampeyan bakal bisa entuk apa wae

                      Apa sampeyan wis nyoba nyalin data sing penting? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      agama ora ngidini
                      1. Alex Kok
                        Alex Kok 2 Oktober 2022 18:39
                        +2
                        Nyalin ing endi, menyang awan? Utawa sampeyan ngomong babagan flash drive sing padha ing celana pendek? nglirik
                      2. Alex Kok
                        Alex Kok 2 Oktober 2022 18:40
                        +2
                        Dadi sekrup karo serep saka server ana ing tumpukan sing padha ...
                      3. poquello
                        poquello 2 Oktober 2022 19:57
                        0
                        Kutipan saka Alex Koch
                        Dadi sekrup karo serep saka server ana ing tumpukan sing padha ...

                        sysadmin biasa? tembung "numpak" wis krungu nang endi wae, nanging agama ora ngidini kanggo nggunakake?
                      4. Alex Kok
                        Alex Kok 2 Oktober 2022 20:13
                        +1
                        Inggih, uga, ngomong, guru, tingkat apa sing kudu ditrapake kanggo njamin stabilitas saka lantai beton sing tiba, utawa, ngomong, saka 122 mm menyang kamar server?
                      5. poquello
                        poquello 2 Oktober 2022 20:26
                        0
                        Kutipan saka Alex Koch
                        Inggih, uga, ngomong, guru, tingkat apa sing kudu ditrapake kanggo njamin stabilitas saka lantai beton sing tiba, utawa, ngomong, saka 122 mm menyang kamar server?

                        lan iki sing nganggo flash drive nganggo celana pendek utawa nyimpen ing simpul liyane, amarga database ora dinamis
                      6. Alex Kok
                        Alex Kok 2 Oktober 2022 20:39
                        +4
                        Kasus khusus abstrak sing apik - DSP. Ing karyawan kantor, flash drive, bebarengan karo celana jero, dipasrahake kanggo tandha tangan lan dumunung ing brankas ing sangisore kompor sing padha. Simpul paling cedhak sing bisa sampeyan pasang papan kerja otomatis yaiku departemen regional ing wilayah tetanggan. A. Ora. Iku uga dibom. Minangka ana? Apa sing kudu kita lakoni karo operasi sistem kanthi sakabehe? Lha, mesthine, pegawe iku adoh saka dhewe, malah ora sewu. Carane akeh wong, wektu lan peralatan bakal njupuk kanggo redeploy sistem ing lapangan gundhul?
                      7. Alex Kok
                        Alex Kok 2 Oktober 2022 20:48
                        +2
                        Lan iki ing kasus becik abstrak, nalika karyawan ngetutake kabeh instruksi, nyimpen kabeh dokumen kanthi bener lan gawe serep. Nanging iki ora kelakon ing urip, malah ing "SBU moho kuwoso"
                      8. poquello
                        poquello 2 Oktober 2022 21:11
                        0
                        Kutipan saka Alex Koch
                        Kasus khusus abstrak sing apik - DSP.

                        chipboard? )
                        Kutipan saka Alex Koch
                        Ing pegawe kantor, flashdisk, lan celana jero, dipasrahake kanggo ditandatangani

                        sampeyan percaya dhewe? ))))))
                      9. Sadok
                        Sadok 3 Oktober 2022 03:00
                        0
                        gropyokan ora serep lan ora toleransi fault, woodpecker
                      10. poquello
                        poquello 3 Oktober 2022 18:27
                        0
                        Kutipan saka sadok
                        gropyokan ora serep utawa failover

                        oh carane
                        "RAID minangka teknologi virtualisasi data kanggo nggabungake sawetara piranti disk fisik menyang unit logis kanggo nambah toleransi fault lan (utawa) kinerja.", lan aku tiba-tiba mikir yen sampeyan ngerti liyane.
                        Kutipan saka sadok
                        tukang kayu

                        kok sampeyan tandha minangka "woodpecker" lan ing ndhuwur nuduhake sampeyan Sadok?
                      11. poquello
                        poquello 2 Oktober 2022 19:54
                        0
                        Kutipan saka Alex Koch
                        Nyalin ing endi, menyang awan? Utawa sampeyan ngomong babagan flash drive sing padha ing celana pendek? nglirik

                        pilihan operator gumantung saka jumlah informasi, kacepetan owah-owahan lan pilihan pribadi)
                2. Smoke_in_smoke
                  Smoke_in_smoke 3 Oktober 2022 02:33
                  +1
                  Kutipan saka Alex Koch
                  Lan saben SBU-shnik nyandhang data saka wong-wong mau ing flash drive ing kathok cendhak?

                  Paling kamungkinan ing server remot njaba Ukraina.
                  Lan kanggo karya operasional entuk akses saka pemilik.
            3. Boa constrictor KAA
              Boa constrictor KAA 2 Oktober 2022 19:18
              +1
              Kutipan saka Alex Koch
              Maksudku "pusat komunikasi" ora minangka kompleks sarana teknis, nanging minangka papan ing ngendi informasi operasional mili, diproses lan dikirim luwih lanjut.

              Iki, Petrovich !!!! (karo)
              Sialan... Dipaksa...
              Aku bakal mbukak "rahasia militer sing nggegirisi" (nanging ora ana wong liya ... - setuju !?)
              - Panggonan iki diarani - PSOI saka departemen operasional markas (uga, ing divisi utawa korps, ana ...), nanging ing OS saka Staf Umum Angkatan Laut, umpamane .... dadi ana kabeh "arah" (sial, ora kanggo tes, mesthi) nanging kaya iki ... ngguyu
              AHA.
              1. Alex Kok
                Alex Kok 2 Oktober 2022 19:43
                +1
                Aku bungah yen sampeyan ngerti akeh "rahasia militer sing nggegirisi" babagan Kementerian Pertahanan Rusia lan Angkatan Laut, mung saiki obrolan babagan SBU. Apa sampeyan bakal mbantah manawa informasi operasional saka lokalitas mili menyang administrasi regional, diproses lan dikirim (utawa ora dikirim) menyang ndhuwur, lan informasi saka ndhuwur digawa menyang ngisor?
        2. Piramidon
          Piramidon 2 Oktober 2022 17:30
          +3
          Apa sampeyan duwe simpul komunikasi siji? Kabeh diduplikasi kaping pirang-pirang ing wangun RFP.
      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 2 Oktober 2022 19:34
        +4
        Kutipan saka poquello
        Quote: sing paling penting
        Lan pira bangunan SBU sing isih ana? Apa sing kita tunggu??? Bom! Bom!!!

        bangunan SBU dhewe ora ana regane, regane sapa sing ditabrak ing bangunan kasebut

        Mbok menawa kapentingan mung ing "konsultan". Yen 35 dijupuk lan 40 liyane ana ing antarane "neraka ngerti ing endi", mula bisa uga "utamane sing padhang" wong saka kabeh wilayah ing saubengé padha ngumpul ing gangway iki ing balai rapat. nglirik
        Esbushniks biasa bisa dipérang kaping 10 ing saben pusat regional.
      3. Komentar wis dibusak.
  2. Retvizan 8
    Retvizan 8 2 Oktober 2022 15:54
    + 18
    Yen informasi kasebut bener, hormati wong roket!
    1. Alex777
      Alex777 2 Oktober 2022 16:27
      -6
      Laporan Kamentrian Pertahanan Rusia babagan kemajuan operasi militer khusus ing wilayah Ukraina (ing 2 Oktober 2022)

      Bandera saiki meneng. Iku tetep pracaya MO.
      1. urs
        urs 2 Oktober 2022 23:57
        +2
        Dadi apa sing nunggu nalika Bender piyambak ing sotik lonceng kaya "bathi saka paus pembunuh diselehake ing boiler neraka ing merit lan suhu" am .Apa sampeyan ora seneng karo statement MORF duka
        1. Alex777
          Alex777 3 Oktober 2022 00:05
          0
          Aku mung tetep mripat cedhak ing obituaries saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
          Nalika padha banged patemon Angkatan Udhara ing DC - padha menyang jamb. hi
          PS. Nalika dheweke lunga ing kene, bakal jelas yen lan kepiye ...
    2. Karib
      Karib 2 Oktober 2022 16:41
      +4
      Sing paling penting, ngurmati kecerdasan. Sinau ngatur kanggo laporan.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. isv000
    isv000 2 Oktober 2022 15:56
    + 24
    Pranyata kita bisa njaluk menyang ngendi padha kudu pindhah! Lan, nuwun sewu, pancen mokal ing gardu ?! aran Nyuwun
    1. Alexander 3
      Alexander 3 2 Oktober 2022 16:01
      +3
      Teroris teles nang endi wae, malah ing jamban.
    2. wus 3x
      wus 3x 2 Oktober 2022 16:01
      + 12
      Mbok, nalika saiki resmi mbela wilayah Rusia, padha bakal miwiti kanggo ngalahake tanpa isin. Aku percaya lan ngarep-arep yen iki bakal kedadeyan.
      1. Leshak
        Leshak 2 Oktober 2022 17:04
        +2
        Kutipan saka al3x
        Mbok, nalika saiki resmi mbela wilayah Rusia, padha bakal miwiti kanggo ngalahake tanpa isin. Aku percaya lan ngarep-arep yen iki bakal kedadeyan.

        Lan apa sing isih ana kanggo kita ... Mung pracaya lan ngarep-arep.
        1. wus 3x
          wus 3x 2 Oktober 2022 17:57
          0
          Ing iman lan kakuwatan ngadeg, ngadeg lan bakal ngadeg ing salawas-lawase Rusia Agung!
    3. ALARI
      ALARI 2 Oktober 2022 18:25
      0
      Kita bisa mencet nalika ngidini. Lan uga rampung.
  5. shm_kv
    shm_kv 2 Oktober 2022 15:59
    +9
    Ora jelas kanggo aku kenapa bangunan Administrasi Presiden lan Verkhovna Rada isih ngadeg. Kayane kabeh garis abang wis suwe dilewati.
    1. Alex777
      Alex777 2 Oktober 2022 16:21
      + 14
      Sampeyan perlu kanggo ngalahake ing rapat-rapat, lan ora ing bangunan. ora?
      1. Alex Kok
        Alex Kok 2 Oktober 2022 16:49
        +2
        Sampeyan kudu ngalahake loro-lorone lan ing wong-wong mau)
        Penasihat anyar bakal dikirim, lan pusat komunikasi minangka pusat komunikasi
      2. shm_kv
        shm_kv 2 Oktober 2022 17:06
        +3
        Mesthi wae. Efek saka karusakan, sanajan ora Ze, nanging saperangan cedhak wong, mesthi bakal. Ora bakal ana maneh kapercayan ing impunitas.
    2. Vasia
      Vasia 2 Oktober 2022 16:52
      -15
      Kutipan saka: shm_kv
      Ora jelas kanggo aku kenapa bangunan Administrasi Presiden lan Verkhovna Rada isih ngadeg. Kayane kabeh garis abang wis suwe dilewati.

      Lan sesuk kita bakal entuk "gangguan kanggo saindenging jagad" liyane sing puluhan lan atusan warga sipil lan ora ana politisi siji sing tiwas ing kana. Apa perlu?
      1. shm_kv
        shm_kv 2 Oktober 2022 16:58
        +3
        Babagan politisi siji - Aku ora ngandel. Luwih tepate, aku ora percaya yen kita duwe kahanan sing ala karo informan ing lapangan.
        Dene atusan warga sipil, wis suwe nyampurake kita karo telek. Mbukak media manca apa wae.
      2. igovlk
        igovlk 2 Oktober 2022 17:04
        +6
        Ora peduli yen kita ... kanggo kabeh jagad, sampeyan kudu ngalahake, lan ora noleh mburi
      3. Leshak
        Leshak 2 Oktober 2022 17:07
        +6
        Kutipan saka Vasya
        Kutipan saka: shm_kv
        Ora jelas kanggo aku kenapa bangunan Administrasi Presiden lan Verkhovna Rada isih ngadeg. Kayane kabeh garis abang wis suwe dilewati.

        Lan sesuk kita bakal entuk "gangguan kanggo saindenging jagad" liyane sing puluhan lan atusan warga sipil lan ora ana politisi siji sing tiwas ing kana. Apa perlu?

        Lan apa owah-owahan "gangguan kanggo kabeh jagad" iki? Rusia wis dilapisi gendera abang (sanksi) kaya serigala, apa maneh sing kudu diwedeni?
        1. Vasia
          Vasia 2 Oktober 2022 18:40
          -5
          Quote: Leshak
          Lan apa owah-owahan "gangguan kanggo kabeh jagad" iki? Rusia wis dilapisi gendera abang (sanksi) kaya serigala, apa maneh sing kudu diwedeni?

          Pitakonan, apa gunane? Aku ragu yen Zelya lan liyane saiki ana ing kantor. bangunan administrasi lungguh. Dadi, sawetara warga sipil bakal nandhang sangsara. Malah yen sampeyan ora njupuk menyang akun gangguan, ora ana pangertèn saka iki.
          1. Leshak
            Leshak 2 Oktober 2022 18:45
            +2
            Aku ora ngomong babagan kudu nggebug bangunan. Tulisanku khusus babagan rame ing saindenging jagad sing ora ana gunane kanggo wedi. hi
            1. Vasia
              Vasia 2 Oktober 2022 19:44
              -4
              Quote: Leshak
              Aku ora ngomong babagan kudu nggebug bangunan. Tulisanku khusus babagan rame ing saindenging jagad sing ora ana gunane kanggo wedi.

              Ya, lan aku nanggapi komentar sing ana pitakon:
              Ora jelas kanggo aku kenapa bangunan Administrasi Presiden lan Verkhovna Rada isih ngadeg. Kayane kabeh garis abang wis suwe dilewati.

              Temenan, ora ana gunane kanggo mencet obyek kasebut, amarga. ora ana siji pinunjul ana kanggo numpes paling kamungkinan ora bisa. Kanggo gangguan, aku dhewe wis suwe nulis babagan monopoli total media Barat lan standar ganda. Yen dheweke pengin, kapan wae dheweke bakal ngatur "Bucha", kalebu. lan ing tengah Kyiv. Nanging aku ora weruh titik ing menehi alesan liyane kanggo menehi yen serangan ing obyek iki ora ngatasi apa-apa ing konteks confrontation, kajaba kanggo karusakan saka warga biasa. Lan isih ana sawetara jinis rumah sakit sing diatur utawa liya ...
    3. Inquisitor
      Inquisitor 2 Oktober 2022 17:07
      +1
      Yen ora ana wong, mula ora ana gunane, mula kabeh pamburu urip dadi pitakonan.
  6. emas
    emas 2 Oktober 2022 15:59
    +6
    Mungkin sukses bakal menehi inspirasi, lan pusat pengambilan keputusan liyane bakal ditutupi. Bisa uga ana pesenan kanggo ngilangi kreteg lan gardu supaya peralatan ora cepet tekan ngarep ...
  7. dmi.pris
    dmi.pris 2 Oktober 2022 16:02
    + 13
    Aja isin karo "kompleks" sampeyan .. "Iskander", "Kaliber", lsp ... Nyatane, MO sing bisu nyebabake bingung lan salah paham.
    1. Alex777
      Alex777 2 Oktober 2022 16:30
      +3
      Ana gosip yen minggu ngarep ngarep-arep. hi
      1. dmi.pris
        dmi.pris 2 Oktober 2022 18:31
        +1
        Luwih becik aku uga ngarep-arep manawa iki dudu gosip
        1. Alex777
          Alex777 2 Oktober 2022 18:57
          +1
          Mulane aku dadi ornately nyatakake. ya
  8. Gandum
    Gandum 2 Oktober 2022 16:03
    +7
    LITTLE!!!, ngendi Kyiv, Kharkov, Odessa, etc.? Tekan ngendi wae sampeyan bisa tekan
  9. cniza
    cniza 2 Oktober 2022 16:07
    +7
    ing Dnepropetrovsk, 35 pejabat keamanan dibubarake, kalebu penasehat asing


    Mungkin dheweke bakal mikir kenapa menyang Ukraina ...
    1. Alex777
      Alex777 2 Oktober 2022 16:24
      +5
      Wong militèr iku wong sing dipeksa. Nang endi wae dheweke bakal lunga.
      Nanging yen padha mandheg bali, Amerika mesthi bakal mikir babagan iki.
  10. yuriy55
    yuriy55 2 Oktober 2022 16:09
    +6
    35 pejabat keamanan, kalebu penasihat asing, diilangi kanthi serangan rudal kanthi tliti dhuwur ing bangunan SBU ing Dnepropetrovsk

    Napsu nerangake karo mangan, lan serangan dhuwur-tliti kuwi nggawa kapercayan ing kamenangan.
    Aku malah ora ngerti suwene iku bakal njupuk kanggo mulihake gardu daya saka 110 kV lan ndhuwur yen geni break metu ana minangka asil saka serangan rudal. Jaringan listrik (instalasi listrik) duwe fitur kasebut - gagal nalika kakehan.
    Lan ing kasus pipa, umume cukup kanggo nguripake katup.
    Mung serangan rumit bakal nggawa asil nyata.
    1. gsev
      gsev 2 Oktober 2022 16:14
      +5
      Kutipan saka: yuriy55
      Aku malah ora ngerti suwene wektu kanggo mulihake gardu listrik saka 110 kV lan ndhuwur,

      Yen nduwurke tumpukan rusak lan lenga cooling keno geni, banjur ngganti trafo. Mesthi saben gardu duwe 2 utawa 3 trafo cadangan lan kemampuan kanggo ngalih menyang sumber daya serep. Tegese, shutdown dawa bakal kedadeyan sawise 3-4 serangan ing fasilitas pasokan listrik sajrone seminggu.
      1. yuriy55
        yuriy55 2 Oktober 2022 16:44
        +7
        Kutipan saka gsev
        Yen nduwurke tumpukan rusak lan lenga cooling keno geni, banjur ngganti trafo.

        Lenga ing trafo daya ora digunakake kanggo cooling (sanajan kanggo maksud iki saben trafo dilengkapi sistem cooling lenga disebut - radiator), nanging kanggo ngisolasi windings trafo saka risak. Minyak transformator minangka dielektrik, nanging bisa diobong kanthi apik.
        Biasane, trafo cadangan disimpen kanggo konservasi ing gudang utawa ing toko trafo. Saben trafo diisi lenga TONS lan diuji dening laboratorium sadurunge digunakake.
        Ora ana masalah khusus, nanging ban sing ilang, insulator retak, lan gadget liyane kudu diganti. Iki katon kaya:

        Iki dudu gardu cedhak omah, ing ngendi tim 4-5 wong bisa ngganti trafo.
        1. -Paulus-
          -Paulus- 2 Oktober 2022 16:50
          +2
          Iku serves mung kanggo cooling, lan kasunyatan sing dielektrik wis jalaran.
          1. yuriy55
            yuriy55 2 Oktober 2022 17:07
            +2
            Quote: -Paulus-
            Iku serves mung kanggo cooling, lan kasunyatan sing dielektrik wis jalaran.

            Mbok sampeyan bener sing tujuan utami TM kanggo kelangan windings, lan secondary kanggo nyegah risak. Iku apik banget yen sampeyan ngarahake pikirane menyang arah sing bener ... Kanggo liyane, aku mikir yen ditulis kanthi bener.
            hi
            1. -Paulus-
              -Paulus- 2 Oktober 2022 17:53
              +1
              Kanggo liyane, aku mikir yen ditulis kanthi bener.

              Inggih, inggih... hi
            2. gsev
              gsev 2 Oktober 2022 19:24
              0
              Kutipan saka: yuriy55
              Kanggo liyane, aku mikir yen ditulis kanthi bener.

              Trafo duwe puteran varnish. Kabeh piranti miturut kelas resistance geter duwe sekitar 25 langkah. Paling dhuwur ing peralatan otomotif lan traktor. Sing, sembarang bledosan ora goyang ing dalan ing suspensi karo absorber kejut. Jeblugan kasebut ndadekake trafo ora bisa digunakake. Ing foto sampeyan, tangki pendingin katon ing ndhuwur trafo. Cukup kanggo pierce karo peluru incendiary waja-tindik, lan banjur nutupi brigade geni karo bom wektu lan ignite lenga tumpah maneh yen sampeyan ora pengin Pierce windings lan nimbulaké short circuit ing wong.
              1. yuriy55
                yuriy55 2 Oktober 2022 19:54
                +1
                Kutipan saka gsev
                Ing foto sampeyan, tangki pendingin katon ing ndhuwur trafo.

                Iki tank expansion. Minyak ngembang nalika digawe panas. Kajaba iku, suhu beda-beda gumantung saka wektu lan mangsa. tank iki ngijini sampeyan kanggo njaga tingkat lenga, kang nindakake telung fungsi utama:
                - cools trafo windings;
                - tumindak minangka jampel antarane unsur saiki-mbeta lan earthed saka bagean aktif saka trafo;
                - pungkasanipun, nggambarake negara isolasi, dadi sumber informasi diagnostik.
                Kutipan saka gsev
                Cukup kanggo pierce karo peluru incendiary-piercing waja

                LAN??? Cukup kanggo nguripake radiator lan akeh lenga bakal mili metu, miturut tingkat bolongan. Banjur break bushings lan busur short-circuit bakal ignite lenga.
                Aku ora bakal pindhah menyang PUE, SNiPs lan dokumentasi liyane, nanging mulihake operasi normal gardu 110/35 kV sawise serangan rudal masalah, amarga bakal perlu kanggo mulihake ora mung situs instalasi trafo, nanging uga lemah. puteran, lan flyover, lan nindakake fitting ban. Lan ing wektu iki, sistem tenaga bakal ngalami kakehan amarga kekurangan listrik ... Reaksi berantai.
                *****
                Lan ing njero PS ana sel lan "tank vakum". Nguripake 110 kV ora rampung nganggo saklar piso ...
            3. poquello
              poquello 2 Oktober 2022 20:13
              +1
              Kutipan saka: yuriy55
              Mbok sampeyan bener sing tujuan utami TM kanggo kelangan windings, lan secondary kanggo nyegah risak.

              ana nuansa, voltase dhuwur ngeculake udhara)
              1. yuriy55
                yuriy55 3 Oktober 2022 06:17
                +1
                Kutipan saka poquello
                ana nuansa, voltase dhuwur ngilangi liwat udhara

                Ayo mutusake masalah "sengketa" iki tanpa nyetel prioritas ... Iku ngisi lenga sing nglindhungi karusakan ing udhara, ing endi uap banyu tansah ana. Kajaba iku, tau ana kabel karo insulasi kertas. Kertas iki diresapi lenga lan rusak yen sarung kabel rusak lan teles. Ing trafo, risak voltase dhuwur ing tank kosong bakal kedadeyan ing 100%. Mangkene carane mateni TM "tundha" rampung - plug saluran dibuwang lan, nalika lenga metu ...
                Iki persis sing ditulis:
                Kutipan saka: yuriy55
                - cools trafo windings;
                - tumindak minangka jampel antarane unsur saiki-mbeta lan earthed saka bagean aktif saka trafo;

                hi
          2. poquello
            poquello 2 Oktober 2022 20:11
            +2
            Quote: -Paulus-
            Iku serves mung kanggo cooling, lan kasunyatan sing dielektrik wis jalaran.

            bab carane, lan ngalih jinis lengo supaya ora overheat?
            1. -Paulus-
              -Paulus- 2 Oktober 2022 20:17
              0
              Sampeyan maca kanthi ora sengaja, kita ngomong babagan trafo minyak, lan dudu babagan sistem ngoper.
              1. poquello
                poquello 2 Oktober 2022 20:23
                0
                Quote: -Paulus-
                Sampeyan maca kanthi ora sengaja, kita ngomong babagan trafo minyak, lan dudu babagan sistem ngoper.

                maca kanthi ora nggatekake
                Kutipan saka poquello
                ana nuansa, voltase dhuwur ngeculake udhara)
            2. yuriy55
              yuriy55 3 Oktober 2022 06:24
              0
              Kutipan saka poquello
              bab carane, lan ngalih jinis lengo supaya ora overheat?

              Ganti oli? Windings diuripake nalika TM dipateni lan nguripake (TM) mung sawise mriksa karo megohmmeter a. Kasunyatan manawa saklar kasebut ana ing lenga negesake tujuan lenga minangka insulator.
              1. poquello
                poquello 3 Oktober 2022 18:03
                -2
                Kutipan saka: yuriy55
                Kutipan saka poquello
                bab carane, lan ngalih jinis lengo supaya ora overheat?

                Ganti oli? Windings diuripake nalika TM dipateni lan nguripake (TM) mung sawise mriksa karo megohmmeter a. Kasunyatan manawa saklar kasebut ana ing lenga negesake tujuan lenga minangka insulator.

                saklar lenga minangka saklar), ana uga hawa vakum lan arah, saben wong duwe tugas sing padha - kanggo ngilangi busur sing diasilake, ing kasus tartamtu, lenga minangka insulator nduweni penetrasi sing luwih murah, contone, busur sing ditiup dening udhara. break liwat dawane rong meter
      2. -Paulus-
        -Paulus- 2 Oktober 2022 16:49
        +3
        Kira-kira 2-3 ing saben gardu - sampeyan nolak.
        1. gsev
          gsev 2 Oktober 2022 19:27
          0
          PUE mbutuhake ngalih otomatis menyang baris serep. sepisan. Mesthi ana sumber voltase darurat (umpamane pembangkit listrik diesel). Kalih. Bisa uga ana trafo cadangan ing saham. telu. Yen ana loro (contone, sing lawas ora dipasrahake tembaga), banjur papat.
          1. -Paulus-
            -Paulus- 2 Oktober 2022 19:37
            +1
            1. Nalika bom utawa rudal nempuh gardu, kabeh jalur cadangan bakal ditutup. Insulator, kabel lan transceiver ora perlu akeh. Ana gambar sing apik ing ndhuwur.
            2. Sumber voltase darurat lan daya cadangan sing bisa dibandhingake karo pembangkit listrik iku rada beda.
            3. Ing gudang, bisa uga, malah kudu ana 1 trafo. Mung gudang iki bakal, paling apik, ing grumbulan.
            4. Deleng ing ndhuwur, siji bakal dibutuhake. Liyane iku Fantastic, ora ana sing bakal nyimpen tumpukan dhuwit ing gudang kaya ngono, akuntansi nyiksa.
            1. poquello
              poquello 3 Oktober 2022 00:11
              0
              Quote: -Paulus-
              1. Nalika bom utawa rudal nempuh gardu, kabeh jalur cadangan bakal ditutup. Insulator, kabel lan transceiver ora perlu akeh. Ana gambar sing apik ing ndhuwur.

              ))))))))))) trafo arang ngadeg ing bangunan sing padha, lan ASU ing ngendi cadangan diuripake lan asring ana ing beban.
            2. yuriy55
              yuriy55 3 Oktober 2022 06:35
              -1
              Quote: -Paulus-
              4. Deleng ing ndhuwur, siji bakal dibutuhake. Liyane iku Fantastic, ora ana sing bakal nyimpen tumpukan dhuwit ing gudang kaya ngono, akuntansi nyiksa.

              Ana LOT ing industri listrik !!! trafo sing wis didandani (dirawat) ing "lenga". Gudang iki ora kalebu akses dening wong sing ora sah lan trafo bisa disimpen ing kono nganti pirang-pirang taun. Trafo iki dikirim menyang gardu utawa gardu trafo dening tim ndandani yen perlu, TM sing gagal dikirim kanggo ndandani. Ing bengkel, ndandani apa wae sing ditindakake, yen kasus TM ora rusak.
              Quote: -Paulus-
              ora ana sing bakal nyimpen tumpukan dhuwit ing gudang kaya ngono, akuntansi nyiksa.

              Ora ana sing bakal (ing wektu tentrem) subyek saka kategori pisanan lan kaloro kanggo dites dening lack saka sumber daya. Mulane padha nyimpen akeh TRANSFORMERS saka macem-macem daya lan dimensi ing gudang.
              1. Komentar wis dibusak.
    2. saigon
      saigon 2 Oktober 2022 16:19
      +2
      Kamenangan ing perang digawa dening syarat statutory kanggo Kapadhetan pasukan, Kamenangan ing perang digawa dening tumindak Komplek,
      Nganti saiki, kompleks kasebut ora katon, nalika ora ana pasukan sing dibutuhake, divisi lan korps sing dibutuhake, supaya sawise ngilangi mburi mungsuh, langsung mbedah pukulan nganti ambane ..
      1. Lex_is
        Lex_is 2 Oktober 2022 16:34
        -9
        Wis ana pukulan nglereni jero saka divisi Pengawal Kantemirovskaya ing Kyiv.
        Kepiye carane sampeyan seneng karo asile? Apa sampeyan seneng?
        1. saigon
          saigon 2 Oktober 2022 17:45
          -2
          Lan pokatushki minangka jotosan? Iki rada beda.
          1. Lex_is
            Lex_is 2 Oktober 2022 18:00
            0
            Tenan?
            Apa sampeyan pengin ngomong yen tentara Rusia ora perang ing cedhak Kyiv, nanging mung bali-bali ing dalan?
            1. saigon
              saigon 2 Oktober 2022 18:51
              0
              Nalika ora ana konsolidasi wilayah, iki, nuwun, dudu tumindak sing bener. Nalika mungsuh, sawise break liwat ngarep, ora nandhang sangsara losses gedhe, iki ora tengen.
              Ing tembung, kabeh dumunung ing Kapadhetan pasukan, aku ora teka karo, iku mung ditulis ing charter ..
              1. Lex_is
                Lex_is 2 Oktober 2022 19:20
                +1
                Pitakonan iki padha numpak utawa padha gelut? Aku kepengin krungu jawabane.

                Nalika mungsuh, sawise break liwat ngarep, ora nandhang sangsara losses ageng, iki ora bener.

                Marang kula, carane mungsuh bakal nandhang kapitunan yen ora ana ngarep lan pasukan wis liwat menyang roso sepi, karo kabeh Kapadhetan? Sawetara jinis ngarep katon nalika dheweke wis mlayu menyang bangunan lan alas sing padha macet, amarga iki dudu ngarep sing bisa dirusak.

                Ing tembung, kabeh gumantung ing Kapadhetan pasukan, aku ora teka karo, iku mung ditulis ing charter.


                Temtu, nanging ana, ing charter, uga ditulis babagan throughput saka dalan, kacepetan kolom, lan ing liyane, ora kurang narik buku bab nomer dibutuhake dalan Maret lan Penyetor sakteruse, wis maca nganti ana?

                Ora ana apa-apa, amarga jumlah pasukan kasebut, dalan menyang Kyiv macet karo peralatan meh seminggu, sing digunakake dening Ukrainia?
                Apa-apa sing malah kanggo nyuplai klompok sing, kapasitas dalan ora utamané cukup?
                Dakkandhani kepiye sampeyan bakal nyedhiyakake divisi kasebut ing kana?
  11. ngelawan28
    ngelawan28 2 Oktober 2022 16:13
    0
    Akibaté, likuidasi 35 karyawan SBU dikonfirmasi, kalebu wong manca sing diduga nindakake "layanan konsultasi"
    Senjata kanthi tliti dhuwur maneh ngonfirmasi karakteristik sing ana ing kono. Asil ana ing pasuryan saka penasehat Ukrainia. ombenan
  12. sgr291158
    sgr291158 2 Oktober 2022 16:18
    +1
    Wis suwi kita kudu nabrak bajingan mau.
  13. g_ae
    g_ae 2 Oktober 2022 16:20
    +6
    wah! Kamulyan kanggo intelijen! Ing sasi kapitu, pungkasanipun ketemu bangunan SBU ing Dnepropetrovsk lan gasped? Akhire mutusake kanggo ngganggu CPR? Ngenteni wulan sanga. Apike, lanang utawa wadon ... Yaiku, ing kutha ngendi dheweke bakal teka?
  14. Sergei V
    Sergei V 2 Oktober 2022 16:21
    -6
    Shaw maneh? Utamane wiwit 29 ana depot bis sing kobong, sing padha mlebu. Oh, Konashenkov iki. Ing kana dheweke numpes udakara 50 tank Ukraina sekaligus. Kepiye wong Ukrainia isih gelut lan bisa nyerang minangka misteri. Bocah Zhytomyr entuk. Akhire sijine wong sing luwih pinter, luwih gawe piala tinimbang apik
    1. poquello
      poquello 2 Oktober 2022 16:35
      -1
      Kutipan: Sergey V
      Kajaba iku, depot bis kobong ing kono, sing padha mlebu, Oh, Konashenkov iki. Ing kono dheweke numpes udakara 29 tank Ukrainia.

      dill, mulane, padha arep nyerang ing bus amarga bbm Soviet rusak? )
      1. Sergei V
        Sergei V 2 Oktober 2022 16:47
        -6
        iki carane kita mesthi ngalahake, lan pisanan perusahaan. 50 kanggo 50
    2. ZhEka_colorad
      ZhEka_colorad 2 Oktober 2022 18:23
      0
      Apa hubungane karo Konashenkov? Dheweke maca saka layar apa sing ditampilake kanggo maca ing monitor. Akeh ing panggonane bakal maca biografi Sasha Gray mung ing mesin.
    3. lis-ik
      lis-ik 2 Oktober 2022 20:29
      -1
      Dina iki, luwih saka 200 wong Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak, nomer ajaib.
  15. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 2 Oktober 2022 16:25
    0
    Inggih, sampeyan kudu! Wis weruh cahya! Wis wektune kanggo ngebom "lembaga" kuwi. Utawa "nyingkiri kerugian lan karusakan sing ora perlu" ing antarane "wong persaudaraan"?
  16. Silver99
    Silver99 2 Oktober 2022 16:27
    -1
    Kutipan saka: yuriy55
    35 pejabat keamanan, kalebu penasihat asing, diilangi kanthi serangan rudal kanthi tliti dhuwur ing bangunan SBU ing Dnepropetrovsk

    Napsu nerangake karo mangan, lan serangan dhuwur-tliti kuwi nggawa kapercayan ing kamenangan.
    Aku malah ora ngerti suwene iku bakal njupuk kanggo mulihake gardu daya saka 110 kV lan ndhuwur yen geni break metu ana minangka asil saka serangan rudal. Jaringan listrik (instalasi listrik) duwe fitur kasebut - gagal nalika kakehan.
    Lan ing kasus pipa, umume cukup kanggo nguripake katup.
    Mung serangan rumit bakal nggawa asil nyata.

    Sampeyan telat karo katup, sampeyan bisa nggawa menyang museum yen ora perlu, amarga pipa gas iku pipa (((
  17. Komentar wis dibusak.
  18. Luminman
    Luminman 2 Oktober 2022 16:30
    +2
    Warta liyane kaya iki! Uplifting apik!
  19. Inquisitor
    Inquisitor 2 Oktober 2022 16:33
    +2
    Pukulan kasebut kudu ditindakake ing dina kapisan lan terus-terusan.
  20. Altman
    Altman 2 Oktober 2022 16:33
    +2
    Aku ngerti yen ngarahake rudal sing akurat iki ora gampang, sampeyan butuh karya pengintaian sing apik, lan wektu iki dadi sampurna, Sugeng. We are ora warmongers, nanging yen Amerika nyoba macem-macem bahan kimia mbebayani lan teknologi ing Rusia, Aku ngandika njupuk lan matèni. Apa iki keputusan sing angel?! am
  21. Bogalex
    Bogalex 2 Oktober 2022 16:35
    +1
    ing tartamtu "Geran-2", kang analog saka Iran Shahed 136 UAVs

    Sing. Yen sampeyan tuku drone saka wong lan nempelake tag kanthi tulisan ing Cyrillic, apa langsung dadi analog saka produk wong liya?
    Kapan kita arep mandheg ngapusi awake dhewe?
    1. saigon
      saigon 2 Oktober 2022 18:54
      0
      Lan dheweke tetep dudu senjata kita?
      Sampeyan bisa njupuk saka Hans MG, sampeyan ora bakal pracaya iku, lan ana ing sisih sing lan ing ngendi machinegever digawe iku banget.
      1. Bogalex
        Bogalex 2 Oktober 2022 19:11
        0
        Aku tansaya munggah watu kang mbuwang saka alas ing Oranienbaum bridgehead. Sampeyan ora bakal pracaya apa aku ora kudu njupuk saka. Nanging kenapa sampeyan nggawa topik iki?
        Inggris "Matildas" karo "Valentines" lan "Shermans" Amérika diwenehake ing Lend-Lease malah ora kedaden kanggo sapa nelpon analog saka tank Amérika / Inggris. Piye wae dheweke ora ragu-ragu ngomong langsung yen iki mobil buatan manca. Nanging ana sing wis owah wiwit iku. Aku Upaminipun - tingkat kalbu wong.
        Umumé, yen sampeyan ora ngerti apa pitakonan kanggo penulis artikel, iku luwih apik kanggo njlentrehake, lan ora nulis komentar sing ora ana hubungane karo topik sing dibahas.
  22. MaxKruh
    MaxKruh 2 Oktober 2022 16:42
    -1
    Sawise Krasny Liman, aku ora ngandelake laporan kasebut, Kadyrov kanthi bener ujar manawa bebener pahit luwih apik, nanging bebener.
    1. Drotro
      Drotro 2 Oktober 2022 16:59
      -3
      Apa kabar apik utawa ala?
      - Lapor kanggo kula kabeh minangka iku!
      Luwih pait nanging bener
      Apa penake, nanging flattery!
  23. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 2 Oktober 2022 16:44
    -4
    Kutipan saka: shm_kv
    Ora jelas kanggo aku kenapa bangunan Administrasi Presiden lan Verkhovna Rada isih ngadeg. Kayane kabeh garis abang wis suwe dilewati.

    durung. Padha, garis iki, ketoke ngluwihi Urals.
    1. Leshak
      Leshak 2 Oktober 2022 17:14
      0
      Quote: Arbeiternegast
      Kutipan saka: shm_kv
      Ora jelas kanggo aku kenapa bangunan Administrasi Presiden lan Verkhovna Rada isih ngadeg. Kayane kabeh garis abang wis suwe dilewati.

      durung. Padha, garis iki, ketoke ngluwihi Urals.

      Paling kamungkinan, padha ngliwati Rublyovka.
  24. A. h.52
    A. h.52 2 Oktober 2022 16:53
    -7
    Yen bener, sawetara Dnieper lokal kayata Pasar Loak mesthi bakal nulis.
    Malah Trukha Dnepr ngguyu karo kabar iki. Lan padha (Truha) biasane tuku video rawuh kanggo dhuwit langsung saka saksi mata lan sing pisanan ngirim video kuwi.
    Nyatane - laporan liyane saka Konashenkov.
  25. Siberia55
    Siberia55 2 Oktober 2022 16:56
    -1
    Apa ana latar mburi kekurangan warta positif yen "kabar" lawas wiwit dikirim? Dadi ngomong, chatting munggah topik Liman?
  26. Keburek
    Keburek 2 Oktober 2022 17:02
    -7
    Iku wektu kanggo miwiti muter karo nul ekstra, yen Konashenko ora bakal menang "perang" ....
  27. mad gedhe
    mad gedhe 2 Oktober 2022 17:02
    0
    Inggih, padha bisa nalika padha arep! Apik nanging ora cukup!
    1. A. h.52
      A. h.52 2 Oktober 2022 17:06
      -2
      Padha bisa, mesthi. Posting palsu. Ora ana pesawat.
  28. svp67
    svp67 2 Oktober 2022 17:05
    0
    Bangunan SBU, sajarah, malah sadurunge perang, dibangun kanggo NKVD, nalika pendhudhukan Gestapo dumunung ing kono, banjur pemilik lawas bali ... ing bangunan lawas, meh ing tengah kutha ... lan apa sing isih ana ... menarik, pira bangunan sing rusak?
  29. azkolt
    azkolt 2 Oktober 2022 17:06
    -4
    Kasep! Kasep! Kasep! Nalika pungkasan ana pukulan kanggo pimpinan Angkatan Udara VVS, ing Juli utawa Juni?
  30. apoteker
    apoteker 2 Oktober 2022 17:07
    -2
    “... Kajaba iku, kurang luwih patang puluh petugas SBU isih ilang”.

    Ngendi padha tindak mrana? Wis diunekake bledug? lol
    1. Dauria
      Dauria 2 Oktober 2022 17:51
      -1
      Ngendi padha tindak mrana? Wis diunekake bledug?

      Inggih, 500 kg bakal nyelehake siji lawang Khrushchev menyang ruang paling ngisor.
      Iku mbokmenawa bata. Iki dibentuk saka tumpukan sampah saka pecahan cilik sing diselingi karo slab interfloor. Nganti sampeyan ngresiki reruntuhan.
      Senajan iki Konashenkov, dibagi 3.
  31. azkolt
    azkolt 2 Oktober 2022 17:07
    -2
    Kutipan: A. h.52
    Yen bener, sawetara Dnieper lokal kayata Pasar Loak mesthi bakal nulis.
    Malah Trukha Dnepr ngguyu karo kabar iki. Lan padha (Truha) biasane tuku video rawuh kanggo dhuwit langsung saka saksi mata lan sing pisanan ngirim video kuwi.
    Nyatane - laporan liyane saka Konashenkov.

    Lan dheweke ora entuk apa-apa?))) Aneh!
    1. A. h.52
      A. h.52 2 Oktober 2022 17:15
      -5
      Lan padha tansah cetho panggonan rawuh.
      Ing cendhak - ora ana rawuh ing Dnipro SBU.
    2. azkolt
      azkolt 2 Oktober 2022 17:22
      -5
      Aku ndeleng video, dheweke blurt lan ora nglaporake papan tekane. Yen ora, apa gunane ngobong?
  32. Roman Efremov
    Roman Efremov 2 Oktober 2022 17:09
    -1
    Iki sing ditunggu kabeh??? SBU iku XNUMX% teroris lan pembunuh, kabeh mau menyang tembok tanpa pilih-pilih, malah sekretaris-juru ketik lan petugas jubah!
  33. kelip-kelip
    kelip-kelip 2 Oktober 2022 17:15
    -1
    Akibaté, likuidasi 35 karyawan SBU dikonfirmasi, kalebu wong manca sing diduga nindakake "layanan konsultasi"
    Katon kaya wong Israel diilangi.
    1. A. h.52
      A. h.52 2 Oktober 2022 17:25
      -5
      Nanging ora ana sing teka. Ing Dnipro, dheweke ora ngumumake weker kasebut.
  34. Carlos Hall
    Carlos Hall 2 Oktober 2022 17:24
    0
    jotosan sing nggumunake. Muga-muga penasehat asing diilangi
  35. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 2 Oktober 2022 17:25
    -1
    Quote: sing paling penting
    Lan pira bangunan SBU sing isih ana? Apa sing kita tunggu??? Bom! Bom!!! Lan bom!!! Yen mangkono, mangga deleng aku.

    Aku ngormati wong sing bisa tanggung jawab. Bener, banjur padha tanggung jawab kanggo asil saka pegawe. Apa sampeyan nyimpen peluru pungkasan dhewe?
  36. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 2 Oktober 2022 17:28
    0
    Kutipan saka Bogalex
    ing tartamtu "Geran-2", kang analog saka Iran Shahed 136 UAVs

    Sing. Yen sampeyan tuku drone saka wong lan nempelake tag kanthi tulisan ing Cyrillic, apa langsung dadi analog saka produk wong liya?
    Kapan kita arep mandheg ngapusi awake dhewe?

    Amunisi clingable ketoke dhewe.
  37. opuonmed
    opuonmed 2 Oktober 2022 17:34
    +1
    iku perlu ora numpes siji, nanging methodically! Yen ora, iku omong kosong lengkap!
  38. Cowbra
    Cowbra 2 Oktober 2022 18:18
    +2
    Ing-saka. Alon-alon mudhun gunung ...
    Ingkang utama ing kene ora kanggo histeria lan ora ngrungokake liberal sing wingi "fseprapala"
    1. g_ae
      g_ae 2 Oktober 2022 18:44
      0
      Lan ana. Alon-alon mudhun gunung, lan ora ana wong.
      1. Cowbra
        Cowbra 2 Oktober 2022 18:48
        +1
        Lan menyang ngendi dheweke lunga? Kayane wingi padha mlaku-mlaku rame-rame neng kene, ngrayakake Liman? Oh, ora ana sing mlayu, kabeh padha lungguh ing kono, kanggo kutha sing penting taktik? Kabeh miturut Moltke - "sampeyan kudu ngalahake tentara, lan ora ngrebut wilayah"
        Apa sampeyan krungu babagan komandan kaya ngono, sing diwulang ing kabeh menara militer ing saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat?
        1. g_ae
          g_ae 2 Oktober 2022 19:28
          +1
          Ora! Ora krungu. Lan aku wedi paman ing seragam ayu ing Staff Umum Federasi Rusia wis krungu utawa maca kabeh. Lan yen sampeyan maca, iku dudu panganan jaran. Lan wong Ukrainia, misale jek, terus nyerang ing "tapel wates lan pertahanan anyar", sing, kanthi cara, ora ana. Dadi, sapa sing mudhun saka ngendi isih ora jelas. Nanging Zaluzhny Gerasimov banget dipuji dina sadurunge. Saiki kita weruh apa.
        2. g_ae
          g_ae 2 Oktober 2022 19:32
          +1
          Miturut cara, iku dadi metu sing iki "rencana licik" kanggo bebas supaya Ukrainians klumpukne ajiné kuat? Wedi wedi adoh, ketoke, sadurunge mudhun gunung? Kayane ana sing salah.
          1. Cowbra
            Cowbra 2 Oktober 2022 19:54
            +1
            Kutipan saka g_ae
            Kayane ana sing salah.

            Inggih banjur njaluk dibaptis. Sanajan bisa uga salah karo YOU ​​- 31 tank sing diobong ora ala. Lan carane akeh lay ing Liman nglirik Kanggo ngilangi batalyon tank kanthi resik ing siji serangan - kita bakal langsung ngelingi serangan Taun Anyar ing Grozny.
            Mung win-win. Deleng, SBU uga menang dina iki - padha nyegat rudal tliti dhuwur saka Federasi Rusia. Kamulyan kanggo Ukraina! Digawa menyang Bandera kanggo sinau, ing kagal gedhe - supaya ora disemat.
            1. g_ae
              g_ae 2 Oktober 2022 20:05
              +1
              Nanging Podolyaka nulis yen Sumeria nyuwil ing wilayah Kherson. Wis wayahe mudhun gunung kono. Ketoke, dheweke uga nglumpukake luwih akeh supaya ora nyebar sadurunge.
              1. Cowbra
                Cowbra 2 Oktober 2022 20:08
                0
                Ya, nanging ana vidos, carane persis padha nyuwil liwat
                1. g_ae
                  g_ae 2 Oktober 2022 20:37
                  0
                  Ya, ora ketompo carane break. Iki saiki tanah Rusia, lan wong, ing cara, uga meh Rusia. Mungkin cukup kanggo laku cabul lan wektune kanggo miwiti?
  39. gajah
    gajah 2 Oktober 2022 18:22
    -1
    Sampeyan perlu kanggo miwiti karo bangunan kantor pusat lan akademi saka SBU ing Kyiv
  40. valera75
    valera75 2 Oktober 2022 18:35
    0
    Kutipan saka Alex Koch
    Bangunan SBU minangka komunikasi khusus, arsip, dokumentasi operasional. Dadi apa babagan bangunan. Penasihat anyar bakal dikirim, lan pusat komunikasi minangka pusat komunikasi

    Iku penting kanggo mencet bangunan nalika dill utama lan drovers padha kumpul ana ing gangway.
  41. michael3
    michael3 2 Oktober 2022 18:44
    +3
    Tanggung jawab kanggo tahanan bali? Dipukul, rusak, tatu. apik. Nanging ora cukup!
  42. Zaurbek
    Zaurbek 2 Oktober 2022 18:49
    +1
    Apa ora perlu kanggo nindakake iki sadurunge? Ana Kyiv .... Odessa ....
  43. Jelatang
    Jelatang 2 Oktober 2022 19:30
    -1
    Kutipan saka Vasya
    Quote: Leshak
    Lan apa owah-owahan "gangguan kanggo kabeh jagad" iki? Rusia wis dilapisi gendera abang (sanksi) kaya serigala, apa maneh sing kudu diwedeni?

    Pitakonan, apa gunane? Aku ragu yen Zelya lan liyane saiki ana ing kantor. bangunan administrasi lungguh. Dadi, sawetara warga sipil bakal nandhang sangsara. Malah yen sampeyan ora njupuk menyang akun gangguan, ora ana pangertèn saka iki.

    Iku kabeh siji negara, loro tentrem lan militèr. Ala kanggo bojo ing mburi - ala kanggo bojo ing ngarep.
  44. Ivan2022
    Ivan2022 2 Oktober 2022 19:58
    -2
    Siji entuk kesan yen AFRF lan Angkatan Bersenjata Ukraina dadi bawahan kanggo komando sing padha. Kang ngandhani saben sisih losses pas mungsuh karo saben jotosan.
  45. Anyuta Mulia
    Anyuta Mulia 2 Oktober 2022 20:10
    0
    Perang - apa wae sing sampeyan sebut - iku perang! Ing ngendi ana tugas sing jelas: ngalahake mungsuh kanthi cepet lan kanthi kerugian minimal. Yen ora, perang dadi pembantaian.
    Sawetara patriot Rusia seneng, ing wusana, kanggo ngempet ing negara Eropah, sing Hitler dijupuk meh effortlessly. Paling kabeh padha ngguyu ing Denmark, perang karo kang langgeng 6 jam (lan nyatane - 2 jam, amarga rong jam rong puluh menit sawise wiwitan permusuhan dening Jerman, raja Denmark Christian X mrentahake pasukan bersenjata Denmark kanggo mungkasi. Ana mung masalah teknis nalika ngirim pesenan iki, mula ing sawetara panggonan militer Denmark isih nembak nganti pirang-pirang jam).
    Lan kepiye carane Denmark ambruk sajrone rong jam? Amarga operasi Jerman diwiwiti kanthi rong serangan utama - ing jam 5 esuk, pesawat Jerman nyabrang tapel wates karo Denmark lan ngrusak penerbangan Denmark nganti pecah ing lapangan udara (mung ing kasus), lan jam 5.15 esuk tanggal 9 April 1940 sing padha. , kapal cahya Jerman nyuwil menyang pelabuhan Kopenhagen, ndharat pasukan, kang cepet dijupuk kabeh kantor pamaréntah ibukutha, kalebu markas umum saka pasukan bersenjata Denmark lan kraton raja. Ing wektu sing padha, kapal perang Denmark "Niels Yuel" ngadeg ing dermaga adoh ing Kopenhagen, sing bisa menehi garis mooring ing 15 menit, nyedhaki situs pendaratan pasukan landing Jerman lan nyebarake kabeh wong nganggo bedhil, nanging nalika kapal kasebut nyerang. Panglima ngumumake weker lan nyoba ngubungi pimpinane, banjur hubungi dheweke ora ana maneh karo sapa wae! Kepemimpinan kabeh, diwiwiti karo raja, tiba ing panangkaran Jerman.
    Apa sing bisa ditindakake tentara yen markas umume dicekel / dirusak lan kabeh saluran komunikasi lan informasi diganggu? Sejatine, ora ana sing bisa. Sanajan aku siyap ngakoni yen Rusia ukurane Denmark, banjur sawise ibukutha tiba, 2 jam sawise wiwitan perang, militer kita bakal partisan kanggo sasi liyane.
    "Operasi militèr khusus" diwiwiti, antara liya, kanthi kasunyatan manawa ing wayah wengi tanggal 25 Februari 2022, 200 helikopter ndharat pasukan ing lapangan udara cedhak Kyiv. Terus opo??? Lapangan udara dicekel supaya pesawat transportasi militer sing abot kanthi kendaraan lapis baja bisa ndharat ing kana - cepet-cepet menyang Kyiv. Nanging 200 helikopter yaiku 1600 paratroopers (yen Mi-24, lan yen Mi-8 luwih akeh)! Iki luwih saka cukup kanggo njupuk Kyiv kanthi kaget lan nyekel kuartal pamaréntahan ing awal esuk 25 Februari, depriving Angkatan Bersenjata Ukraina saka kontrol utama lan komunikasi bebarengan.
    Prinsip tumindak sukses perang apa wae - sanajan ing segara, sanajan ing darat - mung siji, sing paling ringkes dirumusake dening Suvorov: "EYE, SPEED, ONRESS", ing ngendi "mripat" yaiku kemampuan kanggo nemtokake kanthi cepet lan akurat. posisi dhewe lan mungsuh, pasukan lan kahanan mungsuh ing lemah. Ing kene tentara PDB duwe masalah karo kabeh telung posisi. Mungkin ana sing bakal diganti sawise mobilisasi iki, kita bakal weruh.
  46. penyu
    penyu 2 Oktober 2022 20:43
    +1
    Kesehatan kanggo wong mati! Bumi kaca kanggo wong-wong mau!
    1. A. h.52
      A. h.52 2 Oktober 2022 20:48
      -5
      Ati-ati, warta palsu. Ora ana sing teka ing Dnieper.
  47. aszz888
    aszz888 3 Oktober 2022 05:50
    0
    Akibaté, likuidasi 35 karyawan SBU dikonfirmasi, kalebu wong manca sing diduga nindakake "layanan konsultasi."
    apik apik Kabar apik!!!
  48. Sergio63
    Sergio63 3 Oktober 2022 08:32
    0
    Lan kenapa bangunan SBU ing Kyiv isih ngadeg!?
  49. Metallurg_2
    Metallurg_2 3 Oktober 2022 08:52
    0
    Saiki "spesialis senior pemantauan finansial Sberbank" bakal nelpon kurang. ngguyu
  50. Sadok
    Sadok 3 Oktober 2022 21:41
    0
    Kutipan saka poquello
    RAID - teknologi virtualisasi data

    aja maca koran Soviet, entuk pendidikan khusus