Review militèr

Prajurit Resimen Operasional 96 saka Pasukan Pengawal Rusia budhal saka Chechnya menyang Zona NVO

103
Prajurit Resimen Operasional 96 saka Pasukan Pengawal Rusia budhal saka Chechnya menyang Zona NVO

Unit liyane saka Pengawal Rusia tindak saka Republik Chechen menyang zona operasi militer khusus tentara Rusia ing Ukraina. Miturut kepala republik, dheweke minangka pejuang resimen operasional 96th saka distrik Kaukasia Utara saka pasukan Pengawal Nasional Rusia.


Miturut Ramzan Kadyrov, bagean utama unit kasebut wis perang karo teroris lan melu operasi khusus ing Kaukasus, uga ing Donbass. Para pejuang maju menyang zona NVO kanthi peralatan, ketoke bagean liyane saka resimen mangkat menyang transportasi militer Donbass. penerbangan utawa mung nyiapake kanggo dikirim, amarga kang menehi kritik dening video, ora kabeh komposisi saka resimen tindak menyang Ukraina.

Unit kasebut diwakili dening prajurit sing luar biasa berpengalaman sing melu bentrokan karo teroris lan ing operasi khusus. Padha bola-bali mbuktekaken kasetyan kanggo sumpah, risking urip, brilliantly coped karo assignments paling angel. Miturut cara, akeh wong uga melu ing mardika saka Donbass.

- kepala Chechnya wrote ing saluran TG kang.

Minangka Kadyrov ngandika sadurungé, pasukan khusus Akhmat ing komando Sekretaris Dewan Keamanan Republik Chechnya, Apta Alaudinov, kasil nglawan pasukan nasionalis ing wilayah DPR. Para pejuang tumindak bebarengan karo unit NM saka republik, mungsuh durung siyap kanggo taktik anyar unit, utamané nalika perang ing jarak cendhak.

Wis ketok yen mungsuh durung siyap kanggo taktik anyar kita. Dheweke ngalami kerugian sing abot saben dina. Senjata Barat, sing diumumake dening Ukrainia, ora menehi keuntungan ing konfrontasi sing mbukak.

- pimpinan Chechnya ditekan.

103 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ryaruav
    Ryaruav 2 Oktober 2022 21:14
    + 44
    apik luck guys, sampeyan wong lanang sejati
    1. TANKa
      TANKa 3 Oktober 2022 01:15
      +6
      Malaikat penjaga kanggo saben prajurit !!! Elinga, kabeh wong seneng banget ing omah! Jaga awakmu lan saben liyane! Sampeyan bangga kita!
  2. poquello
    poquello 2 Oktober 2022 21:15
    + 22
    bali urip lan mungsuh liyane mati
  3. Leshak
    Leshak 2 Oktober 2022 21:16
    + 28
    Ya, apa sing bisa dakkandhakake - wong Chechen sing apik, dipimpin dening Ramzan Kadyrov. Kontribusi kanggo NWO luwih akeh tinimbang ing wilayah Rusia.
    1. mordvin 3
      mordvin 3 2 Oktober 2022 21:26
      -6
      Quote: Leshak
      Ya, apa sing bisa dakkandhakake - wong Chechen sing apik, dipimpin dening Ramzan Kadyrov. Kontribusi kanggo NWO luwih akeh tinimbang ing wilayah Rusia.

      Lan saka Chechnya padha nelpon kanggo tentara? Mobilisasi ditindakake?
      1. poquello
        poquello 2 Oktober 2022 21:40
        + 17
        Kutipan: Mordvin 3
        Quote: Leshak
        Ya, apa sing bisa dakkandhakake - wong Chechen sing apik, dipimpin dening Ramzan Kadyrov. Kontribusi kanggo NWO luwih akeh tinimbang ing wilayah Rusia.

        Lan saka Chechnya padha nelpon kanggo tentara? Mobilisasi ditindakake?

        dheweke dhewe, malah sadurunge Februari, sukarela ing DPR
      2. Leshak
        Leshak 2 Oktober 2022 21:42
        + 22
        Kutipan: Mordvin 3

        Lan saka Chechnya padha nelpon kanggo tentara? Mobilisasi ditindakake?

        Ora, padha ora mobilize. Jumlah sukarelawan sing dikirim menyang zona pertempuran, kanggo kabeh periode NWO, luwih akeh tinimbang rencana mobilisasi ing wilayah kasebut.
        1. mordvin 3
          mordvin 3 2 Oktober 2022 21:47
          +1
          Quote: Leshak
          Jumlah sukarelawan sing dikirim menyang zona pertempuran, kanggo kabeh periode NWO, luwih akeh tinimbang rencana mobilisasi ing wilayah kasebut.

          Apa sampeyan bisa nyatakake ing angka? Dibandhingake karo tentara Rusia, sukarelawan kita, paling ora sadurunge mobilisasi.
          1. Leshak
            Leshak 2 Oktober 2022 21:53
            +6
            Kutipan: Mordvin 3

            Apa sampeyan bisa nyatakake ing angka? Dibandhingake karo tentara Rusia, sukarelawan kita, paling ora sadurunge mobilisasi.
            9.06.22/8/172 Kepala parlemen Chechnya, Magomed Daudov, ngumumake jumlah total pejuang sing dikirim saka wilayah republik menyang Ukraina - XNUMX wong.

            Jumlah iki kalebu 1794 pejuang saka wilayah liyane lan 1360 sukarelawan saka antarane pedunung Chechnya, miturut saluran telegram SKFO Telegraph.
            Luwih, miturut wilayah, goleki dhewe - Google bakal nulungi sampeyan.
          2. mann
            mann 3 Oktober 2022 02:16
            +2
            Apa sampeyan bisa nyatakake ing angka? Dibandhingake karo tentara Rusia, sukarelawan kita, paling ora sadurunge mobilisasi.
            Sampeyan nuduhake rasa penasaran sing salah ing wektu sing salah ...
          3. Panjenengan
            Panjenengan 3 Oktober 2022 08:46
            +4
            Aku swara. Gunggunge, 3 batalyon saka 540 wong lan resimen Akhmat, sing artikel kasebut ditulis kanthi jumlah 1500 wong, dikirim menyang zona NVO. Sawise nyekel Melitopol, dheweke ditarik saka zona b / a. Nanging rame babagan wong-wong mau uuuuuuuu. Ing endi wae sampeyan katon Kadyrov ... resimen Akhmat ... kekuatan Akhmat. Miturut cara, ana game, pasukan khusus maneuvers ing tlatah Chechnya, paling OMON, SOBR, ing ngisor iki conto saka Moscow SOBR, ora gelem pindhah ana.
            1. tunggal-n
              tunggal-n 3 Oktober 2022 12:00
              0
              Ngapunten, nanging apa sing kudu ditindakake SOBR lan OMON ing perang? Ngusir tank nganggo baton? Utawa perang nglawan MLRS karo PM lan AKSU-74? Prajurit kudu perang ing kana. Lan sobras lan liya-liyane bisa nyekel saboteurs maksimal ing mburi.
              1. Panjenengan
                Panjenengan 3 Oktober 2022 13:37
                +1
                Takon marang sing ngongkon mrana.
                Ing mratelakake panemume, amarga kita duwe sawetara prajurit kontrak, lan conscripts ora bisa dikirim ana ing sesuai karo aturan saiki, amarga. SOBR, OMON minangka bagean organisasi saka Pengawal Rusia lan dikirim menyang kana. Sampeyan bener, miturut teori dheweke kudu nindakake layanan penjaga mburi. Nanging sampeyan bisa ndeleng, saka wektu kanggo wektu iku dadi ing ngarep.
              2. vik669
                vik669 4 Oktober 2022 15:53
                0
                Dadi, mesthine, sampeyan bisa ndeleng luwih apik saka kursi, nanging luwih becik meneng tinimbang ngomong kanthi bodho.
              3. Sasha Veter
                Sasha Veter 4 Oktober 2022 15:58
                0
                Lan apa sing kudu ditindakake warga biasa ing perang, sing mung wingi lungguh lan mencet tombol ing kantor? OMON lan SOBR isih luwih cocok kanggo perang tinimbang sing saiki digerakake.
                1. tunggal-n
                  tunggal-n 4 Oktober 2022 16:05
                  0
                  Nanging kanggo iki, mobilisasi normal ditindakake ing ngendi wong dilatih. Lan mbentuk bagean normal. Kanthi senjata sing dibutuhake. Iki dudu pemandangan sing melas.
        2. kravch67k
          kravch67k 2 Oktober 2022 23:29
          0
          Lan kapan rencana mobilisasi katon?
          1. Panjenengan
            Panjenengan 3 Oktober 2022 13:38
            +1
            Kutipan saka kravch67k
            Lan kapan rencana mobilisasi katon?

            Dheweke ora ilang ing endi wae, rencana seluler mesthi ana.
          2. vik669
            vik669 4 Oktober 2022 15:57
            0
            Dalan sing angel lan ngapusi ing endi wae
            Nanging supaya ora kesasar, aku duwe rencana
            Nanging aku ora bakal ngidini sampeyan, aja wani nyalahke aku
      3. volodimer
        volodimer 2 Oktober 2022 21:45
        + 25
        Lan saka Chechnya padha nelpon kanggo tentara? Mobilisasi ditindakake?

        Ya, kabeh apik ing Chechnya. Jawaban kanggo kabeh sing whined: Apa sampah dhuwit ing republik iki. Nanging kanggo sing! Nalika Maaskviches kesusu menyang Kazakhstan, lan sapiturute, Chechens tindak perang kanggo Rusia.
        Ora perlu mobilisasi, tanpa ana sukarelawan sing cukup.
        1. lis-ik
          lis-ik 2 Oktober 2022 21:53
          +6
          Kutipan saka volodimer
          Nalika Maaskviches kesusu menyang Kazakhstan, lan sapiturute, Chechens tindak perang kanggo Rusia.

          Moskow ora kesusu, sing teka akeh-akeh. Ana penurunan konkrit ing pasar sewa apartemen, pahlawan saka wilayah lan negara CSTO nyerbu wates.
          1. ian
            ian 3 Oktober 2022 12:02
            +3
            Kutipan saka lisik
            Moskow ora kesusu, sing teka akeh-akeh.

            Nuwun sewu. Muscovites minangka wong sing heroik. Lan seprapat saka "77" lan "99" nomer ing wates "metu" dening proxy saka Muscovites. Nalika lagi ana ing Donbass. Inggih, utawa ing Pattaya.
            1. lis-ik
              lis-ik 3 Oktober 2022 13:35
              0
              Sapa wae bisa ing nomer iki, dening cara, gasters kabeh numpak mau.
          2. vik669
            vik669 4 Oktober 2022 16:08
            0
            Digs gerakane bengkok, mol pinter lemah,
            Pahlawan normal tansah muter
            Pahlawan biasa tansah ngubengi.
        2. mordvin 3
          mordvin 3 2 Oktober 2022 22:06
          -18
          Kutipan saka volodimer
          Nalika Maaskviches kesusu menyang Kazakhstan, lan sapiturute, Chechens tindak perang kanggo Rusia.

          Iku kanggo mbah-mbah iki sing padha menyang perang.
          1. mamang
            mamang 2 Oktober 2022 22:58
            + 12
            Kutipan: Mordvin 3
            Iku kanggo mbah-mbah iki sing padha menyang perang.

            saben wong ngadili awake dhewe.
        3. penasehat level 2
          penasehat level 2 2 Oktober 2022 23:27
          +4
          Apa sampeyan ngerti yen ing salah sawijining wilayah .. ngetung kanthi terbuka ing dekrit Presiden Federasi Rusia?
    2. Panjenengan
      Panjenengan 3 Oktober 2022 08:40
      +3
      Quote: Leshak
      Kontribusi kanggo NWO luwih akeh tinimbang ing wilayah Rusia.

      Apa sampeyan serius?
      Saka Chechnya, 3 batalyon saben 540 wong lan resimen Akhmat, uga dikenal minangka resimen operasional 96th saka pasukan Pengawal Rusia, cacahe 1500 wong, melu ing NMD. Total 3120 wong. Sampeyan bakal terus mbantah manawa kontribusi kasebut luwih gedhe tinimbang ing wilayah liyane. Ngelingake sampeyan carane akeh Rusia, Ukrainia, Tatar, Bashkirs, Buryats ... saiki ing zona NVO? Nanging iklan, ya, iklan saka tumindak Chechens ing tingkat. Yen ponsel dilarang ing Tentara Rusia lan wong-wong sing duwe lan nutupi acara resiko njupuk ing palu amarga nglanggar pesenan, banjur ing kasus iki Chechens kaya negara liyane tentara. Waca carane padha bersenjata, carane padha dilengkapi lan carane prajurit biasa. Ra cetho.
  4. Fizik13
    Fizik13 2 Oktober 2022 21:18
    +4
    Panjenengan kolom 5 wonten pundi, ay!!!
    Apa sampeyan ora squeal - mesthine sadurunge, nanging luwih ...
    1. Navodlom
      Navodlom 3 Oktober 2022 08:33
      0
      Kutipan saka Fizik13
      Panjenengan kolom 5 wonten pundi, ay!!!
      Apa sampeyan ora squeal - mesthine sadurunge, nanging luwih ...

      Coba mbedakake kolom kaping lima iki saka sing padhang saka sisih liyane.

      Kutipan: Terrano
      Ana 3 yuta pejabat keamanan ing negara kasebut (utawa mungkin 5), nanging kabeh ana ing omah

      Kutipan: Terrano
      Dheweke katon ing rapat umum, nganggo busana, sepatu apik, kuwat, trampil, cekatan, motivasi. Carane akeh sing ana ing Ukraina - 20 ewu? sepuluh ? mbok 10? lan mesthi ora ing ngarep.


      Kene, goleki sapa iku.
      Apa mungsuh, utawa d.u.r.a.k.
  5. Buyan
    Buyan 2 Oktober 2022 21:24
    + 22
    Ora ana bulu, ora ana wulu, wong lanang ... Good luck kanggo sampeyan minangka prajurit. Kita ngenteni ing omah prajurit
  6. alexr2005
    alexr2005 2 Oktober 2022 21:28
    + 17
    Hurley ora ana gunane kanggo ngobong wong-wong mau kanthi ewu ing panas perang, sanajan ora ana hubungane antarane unit. Sing tengen ora ngerti apa sing ana ing sisih kiwa, lan liya-liyane. Sawise Liman, sampeyan maca peserta ing acara bab kekacoan ing pasukan lan mikir yen kita narik metu perang iki, banjur maneh ing beyo saka unpretentious, wani, poto-kurban prajurit Rusia. Kaya jaman biyen....
    1. Sardelka
      Sardelka 2 Oktober 2022 23:57
      0
      Alexander, aku ndhukung sampeyan. Aku pancene ngarep-arep kanggo menang
  7. cniza
    cniza 2 Oktober 2022 21:30
    +9
    Sing utama yaiku slamet lan menang, lan Gusti Allah nunggil karo kita, tegese kamenangan bakal dadi milik kita ...
  8. Irit
    Irit 2 Oktober 2022 21:32
    -3
    Aku yakin dheweke ora bakal "regroup" ninggalake posisi tempur menyang mungsuh!
    1. kventinasd
      kventinasd 2 Oktober 2022 21:50
      + 14
      Quote: Irit
      Aku yakin dheweke ora bakal "regroup" ninggalake posisi tempur menyang mungsuh!

      Apa dhasar kanggo kapercayan kasebut? Wong Chechen arang banget melu operasi serangan utawa pertahanan, biasane pindhah menyang baris kapindho lan melu ngresiki wilayah sing wis dibebasake. Mung tim kanthi koordinasi sing bisa nindakake kabeh dhewe saka wiwitan nganti rampung lan tanpa nggatekake apa sing disaranake ing Staf Umum Federasi Rusia yaiku musisi. Mulane, kasuksesan kasebut katon banget saiki nglawan latar mburi kabeh NWO.
      Miturut cara, laporan menarik babagan Wagnerites metu wingi.
      1. ruha
        ruha 3 Oktober 2022 01:15
        0
        Dideleng saka pirang-pirang video, dheweke gelut ora lara. Ana wayahe akeh sing bali ngaso sawise 3 sasi, saiki padha bali menyang dinas maneh lan ditambah ana sukarelawan, uga ana mobilisasi, sanajan ora akeh.
        1. chetvertak
          chetvertak 3 Oktober 2022 02:17
          -1
          Dadi apa Pengawal Rusia bisa dikirim menyang wong-wong mau kanggo latihan militèr?Sampeyan teka menyang idea sing sawetara mobilized kudu dipilih sing cocok kanggo toleransi fisik, lan diwenehi kanggo sing kaya musisi, Somali, Wagnerians, lan liyane kanggo nggedhekake, sing ora manut Staf Umum.?
          Yagene wong-wong sing krungu meh ora mundur ing perang, nanging mung maju?
          1. sirah
            sirah 3 Oktober 2022 10:16
            -1
            Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen Staf Umum Vgner ora manut? ing kono kabeh Staf Umum manut.
            1. chetvertak
              chetvertak 3 Oktober 2022 11:27
              0
              Aku wingi wingi maca info iki! Njaluk data saka Staf Umum, banjur goleki dhewe-dhewe. Mungkin ora tau ketemu batalyon tank. Miturut perkiraan saka Internet, nalika diwiwiti, ana 4500 nganti 6000 tank. Pusat barat ngitung! sing, pinten peralatan militèr, ing Ukraina padha sengaja menehi informasi palsu ing wiki, lan kita njupuk minangka trvdu a. Pranyata Departemen Pertahanan lan Staf Umum iku bajingan. Angkatan Bersenjata Ukraina isih bisa kelangan akeh tank kanggo ngrebut pemukiman. Lan kita duwe 3200 ton saben negara model 1200
              1. sirah
                sirah 3 Oktober 2022 11:44
                -1
                Padha nampa saka printah wilayah operasional ora data, nanging TASK. ing tentara lan ing perang ora kelakon sing wong nindakake soko dhewe, ora, iku kelakon, mesthi, nanging iki ends kanti awon kanggo wong-wong mau, minangka aturan. Dheweke ditugasake tugas, kaya wong liya, dikuatake karo tank, artileri, lan ditutupi pesawat. Saben unit duwe zona nyerang utawa wilayah / terrain dhewe kanggo pertahanan, tugas sing ditindakake ora mung kaya ngono, nanging ing garis, arah lan WAKTU!. Data perkiraan sadurunge wiwitan database tansah kira-kira. Kajaba iku, kanthi teoritis, Ukraina bisa duwe ing wiwitan basis data 3 kendaraan sing siap tempur, relatif bisa digunakake ing layanan, nanging nyatane, ing macem-macem pangkalan, gudang lan situs panyimpenan, sawetara liyane, sing, ing sawetara wulan, bisa dikapitalisasi. lan dikirim menyang layanan. Bisa uga dikirim kanggo decommissioning, nanging karo perang padha dikirim menyang pabrik lan luwih utawa kurang iku ana. Ana cukup kurang ajar.
                1. chetvertak
                  chetvertak 3 Oktober 2022 13:19
                  -2
                  Aku dikirim kene data ing kendaraan wojo dijupuk dening kula saka Internet ing ngarepe nomer total sandi 4500 kabeh klebu ana, loro sing ing Go lan sing ora ing Go. saka 5200 tank rusak lan kendaraan tempur infanteri, supaya ana setengah saka tank - .2 500, saka 700 kanggo 2 ewu tank tetep.
                  1. sirah
                    sirah 3 Oktober 2022 13:58
                    0
                    Cacah tank lan kendaraan tempur infanteri sing diimpor saka saindenging jagad)))
                    1. chetvertak
                      chetvertak 3 Oktober 2022 14:57
                      -2
                      Aku ngerti! Aku ngirim nomer kasebut sing mbantah MO. Mulane, aku ora nulis pira saka Eropa Timur, lan kabeh wong ngerti
    2. Lara Croft
      Lara Croft 2 Oktober 2022 21:53
      -5
      Quote: Irit
      Aku yakin dheweke ora bakal "regroup" ninggalake posisi tempur menyang mungsuh!

      Aku bakal langsung nulis yen wong Chechen iku prajurit sing luwih apik tinimbang wong Rusia, mungkin Kadyrov bakal ngirim roti jahe karet ...
      1. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 2 Oktober 2022 22:22
        + 18
        Aku maca sampeyan kabeh komentator liar lan gumun yen sampeyan kabeh provokasi ètnis regejegan antarane Rusia. Sampeyan ora ngupaya kanggo nyawiji kita kabeh marang alangan ing wektu angel, nanging ing nalisir, sampeyan mung nyebar memungsuhan, musuhan lan gething antarane senegara.
    3. Romario_Argo
      Romario_Argo 3 Oktober 2022 00:15
      -3
      Aku mung ngerti ngrungokake (?) - 3 minggu kepungkur
      - dheweke ujar nalika pasukan ditarik saka Kharkov yen kita budhal menyang tapel wates LPR
      Tujuan NWO ora ngrebut wilayah, nanging ngrusak potensial Angkatan Bersenjata Ukraina
      mundur saka Krasny Liman - sajrone 3 minggu dheweke njaga Angkatan Bersenjata Ukraina rata-rata saben dina minus 200 tiwas.
      saiki ana budhal saka Kupyansk, Angkatan Bersenjata Ukraina mlayu menyang Nikolaevka cedhak LPR
      rauh Angkatan Bersenjata Ukraina bakal miwiti bypassing Borovaya - song padha
      boiler sing ditinggalake - pindhah adoh kita tlatah kabeh lan kabeh wong
      saben dina minus 200 tiwas 300 tatu
      kita bakal nundha mundur menyang tapel wates LPR sajrone 10 dina - Angkatan Bersenjata Ukraina bakal kelangan 2000 liyane sing tiwas lan 3000 sing tatu.
      kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina ing peralatan gedhe - dina kanggo batalyon 30-40 kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, 30 tank saben.
      NATO lan sampeyan uga kudu ninggalake soko
      1. Kaufmann
        Kaufmann 3 Oktober 2022 06:05
        0
        Saka ngendi sampeyan entuk nomer kasebut? Saka apa Konoshenko? Sapa sing ngetung cacahe wong mati? Iku misale jek kula sing kita ora ngerti losses kita manawa. Lan ing kene, kanthi akurasi kasebut, jumlah peralatan sing dipateni lan diobong. Aku ora percaya
  9. trafllot1832
    trafllot1832 2 Oktober 2022 21:34
    +9
    Inggih, wong Bandera menehi, padha ora nyaring bazaar. Rega real estate ing Kyiv wis ambruk rekor-rekor. Apa iya? Kapitalisme, Nanging, padha aran soko.
  10. Tchaikovsky
    Tchaikovsky 2 Oktober 2022 21:34
    + 24
    Chechen sing apik. Punapa mawon sampeyan ngandika, wong kuwat ing semangat, padha ora mbentuk alesan, padha kumpul ing perang. Muga-muga para malaikat njaga kabeh wong, muga-muga kabeh wong bali urip menyang kulawargane.
    1. Lara Croft
      Lara Croft 2 Oktober 2022 21:56
      -22
      Kutipan: Tchaikovsky
      Chechen sing apik. Punapa mawon sampeyan ngandika, wong kuwat ing semangat, padha ora mbentuk alesan, padha kumpul ing perang. Muga-muga para malaikat njaga kabeh wong, muga-muga kabeh wong bali urip menyang kulawargane.

      Sadurunge, ing kene ing VO, wong Yahudi Israel apik banget ... oh, akeh sing didilat kanggo nyenengake dheweke, saiki "Czech", apa sampeyan yakin sampeyan Rusia?
      1. Arcady007
        Arcady007 2 Oktober 2022 22:08
        +4
        Aja bingung peparinge Gusti Allah karo endhog orak-arik.
        Delengen kepiye mobilisasi. Saka St. Petersburg, sing populasine 5.4 yuta, ora bisa nelpon 8000.
        Ing ngendi anak-anak saka politisi Duma lan wakil saka United Russia, sing kudu dadi rangking pisanan.
        Sapa sing padha?
        1. Tchaikovsky
          Tchaikovsky 2 Oktober 2022 22:35
          +3
          Anakmu nang endi? Contone, putra Sergei Aksyonov ora njagong ing mburi, nanging njupuk bagéyan ing permusuhan tanpo pekso. Lan akeh liyane. Lan dheweke nindakake kanthi meneng, amarga nangis banter iku PR. Lan sapa sing ora peduli karo PR, dheweke lunga lan meneng wae.
          1. Arcady007
            Arcady007 2 Oktober 2022 22:40
            -4
            Elinga pikirane babagan Aksyonov. Aku wedi yen iki persis apa sing bakal dielingi ing kesempatan pisanan, kanggo nanggepi anak-anake.
        2. Lara Croft
          Lara Croft 3 Oktober 2022 07:33
          -2
          Kutipan: Arkady007
          Aja bingung peparinge Gusti Allah karo endhog orak-arik.

          Sing. kalima wong Yahudi Israel luwih dihormati kanggo sampeyan? Nanging aku pengin ngganggu sampeyan, dheweke ora bakal katon ing kene lan bisa uga ora ngelingi sampeyan lan nepuk pipi sampeyan kanggo tulisan Kasdim sampeyan ...
      2. tukang gunting
        tukang gunting 2 Oktober 2022 22:12
        +2
        Republik Chechen iku salah siji wilayah saka Federasi Rusia. Ana wilayah sugih liyane saka Federasi Rusia, padha bisa nyedhiyani prajurit lan peralatan lan kendaraan wojo karo kabeh perlu. wilayah Tyumen contone, Sverdlovsk, Moscow, Leningrad. Prajurit saka Samara nulis laporan ing telegram.
      3. Tchaikovsky
        Tchaikovsky 2 Oktober 2022 22:33
        + 14
        Aku ora ngerti apa-apa bab wong Yahudi Israel, nanging siji temtunipun bisa tarik Serat bab Chechens, wong nyata. Lan "Ceko" kanggo kula minangka pedunung Republik Ceko. Sugeng sonten, Lara Croft. Onok...
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 2 Oktober 2022 22:59
        +6
        Kutipan: Lara Croft
        Kutipan: Tchaikovsky
        Chechen sing apik. Punapa mawon sampeyan ngandika, wong kuwat ing semangat, padha ora mbentuk alesan, padha kumpul ing perang. Muga-muga para malaikat njaga kabeh wong, muga-muga kabeh wong bali urip menyang kulawargane.

        Sadurunge, ing kene ing VO, wong Yahudi Israel apik banget ... oh, akeh sing didilat kanggo nyenengake dheweke, saiki "Czech", apa sampeyan yakin sampeyan Rusia?


        Sampeyan ora isin yen ing kene sampeyan kanthi terang-terangan melu ngobati rasa sengit etnis ing kene.
      6. ruha
        ruha 3 Oktober 2022 01:20
        +1
        Yen sampeyan wong Rusia, sampeyan uga bakal bungah amarga wong Chechen, sing mati ing Ukraina, nylametake nyawane wong liya!
    2. Lena Petrova
      Lena Petrova 2 Oktober 2022 22:25
      +3
      Mesthi ora ana sing kesusu menyang Georgia utawa Kazakhstan. Behkam.
  11. kanggo
    kanggo 2 Oktober 2022 22:02
    -5
    Kutipan saka Fizik13
    Panjenengan kolom 5 wonten pundi, ay!!!

    Padha kene-
    http://www.kremlin.ru/
  12. Carlos Hall
    Carlos Hall 2 Oktober 2022 22:03
    +1
    Wektu kanggo menehi daya luwih akeh ing paprangan marang para pimpinan Wagner lan detasemen Chechen, amarga kolom kaping lima wis nyusup komando dhuwur Rusia.
    1. Deso
      Deso 2 Oktober 2022 23:01
      0
      Dadi, mungkin GDP militer iki sing, ing wiwitan NWO, nawakake kanggo njupuk kekuwatan menyang tangane dhewe? Lan kabeh wong mung salah paham. opo
  13. Arcady007
    Arcady007 2 Oktober 2022 22:03
    0
    Kadyrov, Khodakovsky, Prigozhin, Onufrienko, Podolyak, Girkin, Shamanov ing Staf Umum kanggo posisi kepemimpinan lan samubarang mesthi bakal maju menyang kamenangan awal.
    1. Essex62
      Essex62 2 Oktober 2022 22:46
      +1
      Kutipan: Arkady007
      Kadyrov, Khodakovsky, Prigozhin, Onufrienko, Podolyak, Girkin, Shamanov ing Staf Umum kanggo posisi kepemimpinan lan samubarang mesthi bakal maju menyang kamenangan awal.

      Ya. Lan ing mburi pipa, dadi milik. Nanging bisa uga yen Wagner mundak akeh. Malah dina iki padha wis pasukan nyengsemaken, karo aviation lan waja.
    2. iwak735
      iwak735 3 Oktober 2022 07:22
      0
      Oh, sampeyan uga duwe ahli strategi Podolyaka! Ngomong-ngomong, saka ngendi informasi kasebut ora bisa nggerakake 8000 ing St. Petersburg? Miturut kasunyatan sing sampeyan nulis "saka St. ..
      1. Arcady007
        Arcady007 3 Oktober 2022 08:48
        0
        Maca Fontanka saka 30.09.. Lan ing wektu sing padha mikirake kenapa konsep kasebut dikurangi saka 80 dadi 8, nanging ora ing wilayah tetanggan.
  14. Komentar wis dibusak.
    1. Tchaikovsky
      Tchaikovsky 2 Oktober 2022 22:51
      + 11
      Omong kosong. Pejuang Chechen perang kanthi apik lan ora nindakake apa sing sampeyan tulis.
    2. ruha
      ruha 3 Oktober 2022 01:22
      0
      Untunge ora ana wong kaya sampeyan sing mesthi nembak ing mburi ...!
  15. biasa
    biasa 2 Oktober 2022 22:12
    + 16
    Iki carane sampeyan katon lan sampeyan ora ngerti sapa sing luwih Rusian, wong-wong iki sing koordinasi lan tenang kanggo ngatasi tugas sing disetel dening Kadyrov, utawa lampu lemu sing wis mapan ing Staf Umum?
  16. Komentar wis dibusak.
    1. ruha
      ruha 3 Oktober 2022 01:24
      0
      Apa komentar sampeyan ora bisa dingerteni? Iki sarkasme utawa banter? Utawa putus asa? Sampeyan mikir kaya Bandera.
  17. Dave36
    Dave36 2 Oktober 2022 22:14
    +5
    Sing utama yaiku ora nggulung wong lanang tanpa guna ...
  18. Anadyrean
    Anadyrean 2 Oktober 2022 22:19
    +3
    Mbalik urip lan kanthi kamenangan para prajurit.
  19. Bonifasius
    Bonifasius 2 Oktober 2022 22:42
    +8
    Aku ora bakal ngira yen wong Chechen bakal mbantu Rusia banget! Inggih guys!
    1. Glagol1
      Glagol1 2 Oktober 2022 23:12
      +3
      Yen kita ngajeni lan tulung-tinulung, mesthi bakal kaya ngono. Mesthine, para pejuang Chechnya ana ing pinggir perjuangan. Dheweke butuh dhukungan lan kita ana ing kene. Lan kanggo wong-wong sing nulis babagan "mandheg dipakani Kaukasus", ayo padha bebarengan ing sirah sing bodho lan ala ————
      1. mordvin 3
        mordvin 3 3 Oktober 2022 00:04
        -6
        Kutipan saka Glagol
        Lan kanggo wong-wong sing nulis babagan "mandheg dipakani Kaukasus", ayo padha bebarengan ing sirah bodho lan ala.

        Ngalahake tembok nganggo waluh, sampeyan bakal dadi "pinter".
        1. mann
          mann 3 Oktober 2022 02:41
          +1
          Ngalahake tembok nganggo waluh, sampeyan bakal dadi "pinter".
          Kayane sampeyan wis ngalami cara iki kanggo entuk pikiran sampeyan dhewe, lan ora ana gunane.
          sampeyan kudu cret..nom to nalika perang nyebar perselisihan etnis!
          1. mordvin 3
            mordvin 3 3 Oktober 2022 10:00
            0
            Kutipan saka mann
            sajrone perang kanggo nyebar perselisihan etnis!

            mumet ngono
            Kutipan saka mann
            Kreta..nom

            piye kabare. Kajaba iku, Vanka lan Manka bisa keplok tangan, mbuwang fakta sing ora nyenengake saka aktivitas pedunung ing sawijining wilayah, sing bisa ditindakake. Terusake kanthi semangat sing padha.
            1. mann
              mann 3 Oktober 2022 11:59
              +1
              Kajaba iku, Vanka lan Manka bisa keplok tangan, mbuwang fakta sing ora nyenengake saka aktivitas pedunung ing sawijining wilayah, sing bisa ditindakake.
              Perang donya wis ana ing cakrawala, lan ana wong cilik sing ora bisa nglalekake keluhan pribadine marang wong sing maju !!! Sing ngalahake aku!
              1. mordvin 3
                mordvin 3 3 Oktober 2022 12:39
                -1
                Kutipan saka mann
                Perang donya wis ana ing cakrawala, lan ana wong cilik sing ora bisa nglalekake keluhan pribadine marang wong sing maju !!! Sing ngalahake aku!

                Amarga sampeyan
                Kutipan saka mann
                Kreta..nom

                Amarga aku ora duwe grievance pribadi, nanging ana salah pangerten carane wong bisa nembang puji marang wong sing terus terang ora peduli marang wong liya. Iki uga ditrapake kanggo musisi.
                1. mann
                  mann 3 Oktober 2022 15:29
                  +1
                  Amarga aku ora duwe grievance pribadi, nanging ana salah pangerten carane wong bisa nembang puji marang wong sing terus terang ora peduli marang wong liya. Iki uga ditrapake kanggo musisi.
                  Nalika sampeyan lagi lying ing kursi, sampeyan ora duwe hak moral kanggo banyu wong sing perang!
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 3 Oktober 2022 15:58
                    -1
                    Kutipan saka mann
                    sampeyan ora duwe hak moral kanggo banyu wong sing perang!

                    Aku banyu sampeyan lan wong kaya sampeyan. Apa ora ana rasa bangga ing jiwamu? Ing tingkat iki, sampeyan bakal nylametake lilin kanggo wong Papua supaya padha perang kanggo Rusia.
                    1. mann
                      mann 3 Oktober 2022 18:33
                      +1
                      Aku banyu sampeyan lan wong kaya sampeyan. Apa ora ana rasa bangga ing jiwamu? Ing tingkat iki, sampeyan bakal nylametake lilin kanggo wong Papua supaya padha perang kanggo Rusia.
                      Ngilangke mripatmu, aku umume meneng ing topik iki, nanging mung nanggepi kekasaranmu sing ora adil!
                      1. mordvin 3
                        mordvin 3 3 Oktober 2022 18:58
                        -1
                        Kutipan saka mann
                        Ngilangke mripatmu, aku umume meneng ing topik iki, nanging mung nanggepi kekasaranmu sing ora adil!

                        Lha, ngono reaksiku.
                        Kutipan saka Glagol
                        Lan kanggo wong-wong sing nulis babagan "mandheg dipakani Kaukasus", ayo padha bebarengan ing sirah sing bodho lan ala ————
  20. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 2 Oktober 2022 22:45
    +3
    Dadi, Kaukasus Rusia munggah kanggo pertahanan negara kita kanthi cetha lan yakin! Ahmad Daya!
  21. Glagol1
    Glagol1 2 Oktober 2022 23:06
    +9
    Dhuh Yehuwah, Paduka mugi karsaa ngluwari lan njaga! pangayoman lan pakurmatan kita! Ukrovermacht bakal teka ing minggu teka! Jaga para pejuang kita, dheweke bakal nuduhake awake dhewe!
    Lan kanggo wong-wong sing "mandheg dipakani Kaukasus",
    wenehi driji tengah!
  22. Mraka
    Mraka 2 Oktober 2022 23:17
    +4
    Inggih Kadyrr.
    Ora ing tembung, nanging ing tumindak.
  23. Storog Dvornik
    Storog Dvornik 2 Oktober 2022 23:18
    -1
    Pejuang nyata lunga kanggo ngresiki wilayah ... Saka teroris lan accomplices saka penjajah Kyiv ...
    Yen ing wayah sore 03.10 - ing wektu pemukiman legislatif final kabeh formalitas kanggo gabung to.a.k.l.y. dheweke ora bakal ngganti pikirane, ing wayah wengi 04.10, neraka 24 jam bakal diwiwiti kanggo dheweke, kanthi nyuda sing digunakake ing abad kaping 18 ...
    Kanggo miwiti...
    Dheweke ora ngerti BP bakal terus nganti 72 jam sabanjure ...
    Lan sateruse nganti padha ngerti ... Kabeh panggedhe, wiwit Ze, bakal mandheg dadi ora bisa disentuh, lan dadi target sing sah ...
    1. Alexander 3
      Alexander 3 3 Oktober 2022 00:14
      0
      Mugi Gusti paring rejeki lan rejeki dumateng kito sedoyo.Pati dumateng Bandera lan sedaya ingkang sami mirid.
  24. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 3 Oktober 2022 00:11
    +7
    Quote: Leshak
    Ya, apa sing bisa dakkandhakake - wong Chechen sing apik, dipimpin dening Ramzan Kadyrov. Kontribusi kanggo NWO luwih akeh tinimbang ing wilayah Rusia.

    Lan puluhan ewu liyane, dudu wong Chechen, dudu kanca sing apik? Ora nyumbang? Logika beton bertulang ngguyu
    1. ruha
      ruha 3 Oktober 2022 01:27
      -6
      Kasunyatan iku perlu kanggo nyengkuyung negara cilik liyane kanggo tameng prajurit Rusia karo awak. Ya, ora akeh wong Chechen ing kana, nanging kerjane kanggo telu!
  25. Altman
    Altman 3 Oktober 2022 00:23
    +5
    Miturut foto kasebut, iki minangka wong tuwa, aku nganggep manawa iki minangka wajib militer saka cadangan lan para prajurit sing berpengalaman, kepiye Rusia bisa mbantu dheweke? Sajrone Perang Patriotik Agung, wong biasa lempitan lan tuku tank lan ruble pesawat dening ruble. Kutha-kutha sugih kaya St. Petersburg, Moskow tanpa dhuwit, wong miskin manggon ing kono. Aku kudu ngirim pensiun, iku cilik, nanging bakal mbantu. am
  26. Vovanych007
    Vovanych007 3 Oktober 2022 00:55
    +1
    Gusti mberkahi kowé. Kamenangan mesthi bakal dadi milik kita.
  27. Beck69
    Beck69 3 Oktober 2022 01:50
    0
    Aku ora ngerti siji bab, kok bantuan diwenehi dosis? Resimen Chechen ora Yesus Kristus, kanggo Feed 20000 pitu roti. Aja plug kabeh bolongan karo siji resimen.
  28. Dikson
    Dikson 3 Oktober 2022 04:03
    +4
    Inggih Kadyrov. Kabeh dilengkapi, kaya sing dikarepake, siji-siji. Kabeh iku kompeten lan wicaksana.. Lan ora "nggawa dhewe utawa tuku saka kita" .. Dheweke tresna marang umate lan ngurus. Inggih, padha, ing telpon pisanan, tindakake wong. Sugeng dalu.
  29. Nikoha2010
    Nikoha2010 3 Oktober 2022 08:10
    0
    pakurmatan lan pakurmatan! Aku ora duwe tembung! Gusti mberkahi sampeyan!
  30. RATU atmosfir
    RATU atmosfir 3 Oktober 2022 09:39
    -1
    Aja njupuk tawanan. Pateni kabeh! Mbalik karo kamenangan urip!
  31. Romanenko
    Romanenko 3 Oktober 2022 09:49
    0
    Bakal ana luwih akeh wong lanang sejati ing negara kita, aku ora mung ngomong babagan Chechen, yen ana wong sing ora ngira.
    Ahmad kuwat!
  32. Komentar wis dibusak.
  33. Komentar wis dibusak.
  34. Iku2
    Iku2 3 Oktober 2022 10:54
    -1
    Para patriot sejati, aku pancen ngormati sampeyan kekuatan Akhmat
    1. abang sinis
      abang sinis 4 Oktober 2022 06:21
      0
      Ya wis. Aku setuju, kekuatan. murah, kerja
  35. Ahrem
    Ahrem 3 Oktober 2022 13:02
    -1
    Kerja sedulur! Muga-muga Gusti Allah nglindhungi sampeyan!
  36. abang sinis
    abang sinis 4 Oktober 2022 06:20
    0
    Apa gunane wong-wong mau?
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Чеченские_вооружённые_формирования_в_российско-украинской_войне#Критика
  37. gromit
    gromit 4 Oktober 2022 11:56
    -3
    Pengawal Kadyrov mesthi wis nembak kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina biyen, nanging mung tank, peluncur roket lan howitzer karo mortir ora pengin melu perang ing jarak sing cendhak, sanajan nganggo taktik anyar.
    Apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau - mantan perwira Soviet, ora ana konsep pakurmatan.