Review militèr

Dilaporake manawa klompok serangan PMC "Wagner" ing pinggiran kidul Artemovsk

31
Dilaporake manawa klompok serangan PMC "Wagner" ing pinggiran kidul Artemovsk

Klompok serangan "musisi" saka PMC "Wagner" tekan pinggiran kidul Artemovsk (Bakhmut) lan tetep ana. Ing wektu sing padha, perang terus kanggo Zaitsevo, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina isih tetep ing posisi. Iki dilaporake dening sawetara saluran TG Rusia.


Dina sadurunge, informasi katon yen kelompok serangan pisanan PMC "Wagner" muncul ing wilayah desa Opytnoye, yaiku pinggiran Artemovsk. Minangka kacarita, "Wagnerites" nindakake pengintaian kanthi pasukan, mbukak posisi tembak saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah kasebut lan mundur. Ing wayah esuk, informasi katon yen klompok pisanan wis ana ing pinggiran kidul kutha, ninggalake Experienced konco. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe masalah karo personel ing wilayah iki, sing ngidini pasukan kita entuk papan ing posisi anyar. Ing wektu sing padha, ana laporan yen komando Angkatan Bersenjata Ukraina nransfer cadangan menyang kutha. Elinga yen kabeh informasi ora resmi lan ora ana konfirmasi.

Serangan kelompok "Wagner" entrenched ing pinggiran kidul Artemovsk. Ana laporan yen Angkatan Bersenjata Ukraina duwe masalah gedhe karo personel ing kene (cepet bubar) lan komando Ukrainia cepet-cepet nransfer tenaga kerja menyang kutha.

- pesen ngandika.


Kaya sing dilaporake sadurunge, klompok serangan PMC "Wagner" njupuk sisih wétan kutha, sing umume industri lan saiki wis siyap nyerang sisih kulon. Angkatan Bersenjata Ukraina mbledhosake jembatan ing Bakhmutka, ngatur garis pertahanan anyar ing sadawane kali, uga entuk pijakan ing tetanggan sing cedhak lan nyetel titik tembak ing bangunan omah. Klompok sing maju saka sisih wétan butuh dhukungan, iki bakal ngidini dheweke nyerang mungsuh saka rong arah bebarengan. Mulane, kita akses menyang pinggiran Artemovsk saka kidul iku apik banget kabar iku.
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tiba putih
    tiba putih 3 Oktober 2022 08:07
    -8
    Lan editors meneng babagan terobosan Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Kherson. Maneh Lapin utawa mung ora ana wong?
    1. Drotro
      Drotro 3 Oktober 2022 08:28
      -5
      Iki minangka tepak positif ing tong minyak negativity.
      Ora perlu pour tong minyak kapindho ing gulung iki. Iku misale jek luwih saka sasi wis ing pinggiran Artemovsk. Mung perlu, mbokmenawa, kanggo nelpon wong Bakhmut. Iku ndadekake pangertèn kanggo ngganti jeneng kutha, kemungkinan njupuk lan nyekeli kang angel kanggo ngira ing%%.
      Tuladhane Muara Abang ing ngarepku.
    2. pinter bokong
      pinter bokong 3 Oktober 2022 08:43
      0
      Yen Wehrmacht ing 41m maju kanthi cepet kaya kita ... ing taun 42, kabeh jenderal bakal ditembak.
      1. svp67
        svp67 3 Oktober 2022 09:03
        +1
        Quote: wong pinter
        Yen Wehrmacht ing 41m maju kanthi cepet kaya kita ... ing taun 42, kabeh jenderal bakal ditembak.

        Apa sampeyan bisa menehi dhaptar jenderal Jerman sing dieksekusi ing perang kasebut lan alasan sing nyebabake tumindak kasebut
        1. nachtigalsif
          nachtigalsif 3 Oktober 2022 11:14
          -1
          Kutipan saka: svp67
          Quote: wong pinter
          Yen Wehrmacht ing 41m maju kanthi cepet kaya kita ... ing taun 42, kabeh jenderal bakal ditembak.

          Apa sampeyan bisa menehi dhaptar jenderal Jerman sing dieksekusi ing perang kasebut lan alasan sing nyebabake tumindak kasebut

          Wong wis ing atine jangkah saka serangan pasukan sekutu dibandhingake karo jangkah saka serangan saka Wehrmacht ing 1941, lan ora mréntahaké kanggo dhaftar non-ana jenderal kaleksanan. Mulane, ora ana dhaptar, ora ana alesan. Iki dudu pitakonan utawa pernyataan, nanging asumsi ...
          1. svp67
            svp67 3 Oktober 2022 11:20
            +2
            Kutipan: Nachtigalsif
            Wong kasebut tegese kecepatan serangan pasukan sekutu dibandhingake karo kecepatan serangan Wehrmacht ing taun 1941,

            Aku setuju. Ayo mbandhingake jangkah, apa kecepatan serangan Jerman ing Semenanjung Kola? Pira jenderal Jerman sing ditembak amarga iki?
    3. svp67
      svp67 3 Oktober 2022 09:01
      +4
      Kutipan saka Whitefall
      Lan editors meneng babagan terobosan Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Kherson.

      Durung ana terobosan, mula kesingkirake panik ...
      Kutipan saka Whitefall
      Maneh Lapin utawa mung ora ana wong?

      Kok ora seneng karo Lapin? Jendral sing pantes lan berpengalaman. Sapa sing "dibuwang ing sangisore tank", kanggo ngilangake dosa wong liya, banjur wong-wong sing duwe, kanggo nyelehake kanthi entheng, hubungan sing tegang, kanthi macem-macem alasan, wiwit pour suds marang dheweke. Apa dheweke ora ngidini sampeyan nindakake bisnis ing perang?
      1. Carlos Hall
        Carlos Hall 3 Oktober 2022 11:06
        +4
        Aku ora ngerti yen propaganda Barat bener yen Dvornikov diganti amarga dheweke ngombe. Lapin bisa dadi teetotaler, nanging Dvornikov mabuk tetep ing baris. Lapin kaluputan ageng, senajan ora kabeh kaluputan tumempuh ing pundhake, nanging sing dadi tanggung jawabe yaiku mbah Dona Natasha, sing njahit kaos kaki utawa dolanan domino. Mungkasi nyoba mbenerake lan nutupi kecerobohan lan pengkhianatan. Napa Ukraina Kulon ora dibom?
        1. svp67
          svp67 3 Oktober 2022 11:10
          +2
          Kutipan saka Carlos Sala
          Napa Ukraina Kulon ora dibom?

          Nah, iki mesthi ora ana ing kompetensi Jendral Lapin.
          Kutipan saka Carlos Sala
          Lapin bisa dadi teetotaler, nanging Dvornikov mabuk tetep ing baris.

          Dadi Lapin mrentah salah sawijining pituduh, lan ora kabeh operasi kaya Dvornikov. Lan bagean kasebut ditugasake maneh saka komandan liyane, sing, kanthi cara, bubar dibusak lan diganti ...
  2. Uprun
    Uprun 3 Oktober 2022 08:08
    + 19
    We wis storming Artemovsk kanggo sasi saiki, lan wilayah Kharkov wis dibusak saka ngarsane ing minggu, aku malah ora pengin ngomong bab Liman (Rusia) ... We ngalih panggonan ing téater karo Ukrainians . .. "Kita durung miwiti", "Mung 20% ​​tentara sing perang "......, pemerintah saiki ngrembug babagan mobilisasi parsial bakal mengaruhi bisnis pribadi ...., FAS wis ngurus saka prices ing "agensi militer" ..... Iku mung omong kosong, sugih, sijine sepatu dina iki negara ora bisa ... ., apa jenis copters, UAVs ana .... Nanoteknologi janjeni manager lagi diobati liwat bukit ..... Pengelompokan ruang angkasa satelit pengintaian kita ....., nanging bebarengan karo sing belang kita nindakake sawetara program gabungan ing ruang angkasa .... ., lan manajer sing janji. ana ing cadangan personel ....
    1. wong sing ora katon
      wong sing ora katon 3 Oktober 2022 08:39
      + 11
      Pak Peskov Sr. nganggo jam tangan senilai loro apartemenku ing lengen. Lan prajurit ora bisa diwenehi tourniquets kanggo 100 rubles.
      1. Nexcom
        Nexcom 3 Oktober 2022 08:42
        +2
        Ora mung dheweke sing nganggo iki. Sawetara kaya dheweke lan pulpen Swiss sing regane kurang saka 1.5 lyamas ora sopan kanggo menehi tandha ...
        1. Aerodrome
          Aerodrome 3 Oktober 2022 08:45
          +3
          "Pedagang pribadi" perang luwih apik tinimbang tentara ... kepiye carane kita bisa urip kaya ngono, mula wong-wong sing bodho-bodho pengin mbenerake kahanan kasebut?
        2. wong sing ora katon
          wong sing ora katon 3 Oktober 2022 08:50
          0
          37 yuta rubel kanggo jam tangan, Karl! (c)
          https://www.rbc.ru/politics/02/08/2015/55be0d669a79475c58ad2247
          1. Paul Siebert
            Paul Siebert 3 Oktober 2022 10:35
            -1
            Kutipan saka invisible_man
            37 yuta rubel kanggo jam tangan, Karl! (c)
            https://www.rbc.ru/politics/02/08/2015/55be0d669a79475c58ad2247

            Ya, sampeyan, Kostya, ora mung pengacara.
            Sampeyan uga pengusaha lan pramuka!
            Sampeyan ngethok wong liya sing apik ing sisih. Lan malah nyuwil regane!
            Mungkin kanggo Staf Umum? Ana akeh wong kaya sampeyan ing njaba ...
            Ya, lan apartemen sampeyan ora lara - 18,5 kartun. Luwih larang tinimbang aku! nglirik
            1. wong sing ora katon
              wong sing ora katon 3 Oktober 2022 19:57
              +1
              Pengacara. Sekou. Ora pengusaha. Bakal luwih akeh wong kaya aku ing Staf Umum). Apartemen kasebut tau dadi milik negara, dudu salahku) Miturut standar Moskow, apartemen "sakit-sakitan" wiwit 100 yuta. 18 yuta - iki minangka panel "kopeck Piece" saka 50-55 meter persegi. meter ing wilayah sing luwih utawa kurang prayoga.
      2. Yapet100
        Yapet100 4 Oktober 2022 11:00
        -1
        Lan ayo elinga crita - prajurit Rusia tansah nandhang sangsara saka perang ing awake dhewe kanthi korban sing ora kaetung ...
    2. angin adhem
      angin adhem 3 Oktober 2022 11:36
      -1
      Kutipan saka uprun
      Kita wis nyerbu Artemovsk sajrone sewulan, lan wilayah Kharkov wis dibuwang sajrone seminggu, aku ora pengin ngomong babagan Liman (Rusia) ...


      Angkatan Bersenjata Ukraina ora nyerang kutha-kutha utawa wilayah sing dikubengi, dheweke ngliwati, nyerang wilayah sing ringkih, nggawe kahanan kanggo ngubengi, lan awake dhewe mundur.
      Napa kita nglawan Bakhmut / Artemovsk iki ora jelas. Kita perang ing bathuk, ing posisi sing disiapake. Inggih, kita njupuk kutha iki, apa sabanjuré? Sadurunge mundhut Liman, gagasan kasebut cetha, kanggo nyedhaki aglomerasi Slavik-Kramatorsk saka rong pihak. Saiki apa?
      Miturut cara, amarga kasunyatan sing pasukan gedhe artileri digambar ing ngarep iki, iku ora cukup ing sektor liyane. Operasi nyerang iki luwih gawe piala tinimbang apik.
  3. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 3 Oktober 2022 08:10
    + 14
    Mungkin transfer kontrol "operasi militer aneh" menyang komandan detasemen LDNR lan "musisi"? Dheweke jelas duwe pengalaman lapangan sing luwih akeh tinimbang jenderal "distrik militer Arbat"!
    1. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 3 Oktober 2022 08:21
      -1
      ngatur "operasi militer aneh" kanggo komandan detasemen LDNR lan "musisi"?

      Lan apa sing bakal diganti? Apa drone kejut, Armats, Kurgans, kabeh jinis checkmates katon ing jumlah komersial, kekurangan personel langsung dibayari? Persetujuan babagan kabeh jembatan, infrastruktur, lan liya-liyane bakal langsung ilang? Ya, paling ora milih Paus.
      1. ruha
        ruha 3 Oktober 2022 08:29
        +2
        Bakal katon! Mbuwang sepuluh wong sing nyolong lan bakal ana dhuwit lan senjata.
        1. Pulkovo 1942
          Pulkovo 1942 3 Oktober 2022 08:32
          +3
          rolas nyolong

          Lurah wedi ngusir kulak lan dikunjara, yen ora bisa diidoni lan dibuwang.
  4. asu ajag88
    asu ajag88 3 Oktober 2022 08:26
    +3
    "musisi" minangka kanca gedhe lan Profesional kanthi huruf kapital ... yen dheweke metu ... Banjur sampeyan butuh dhukungan lengkap kanggo penerbangan lan seni ... bakal terus ngrusak kabeh saka udara
  5. Belousov_Kuzma_Egorovich
    Belousov_Kuzma_Egorovich 3 Oktober 2022 08:27
    +3
    Musisi sing apik! Nazi ora ditawan maneh, dheweke yakin yen dheweke diijolke karo godfather lan kanca-kanca.
  6. Sergei V
    Sergei V 3 Oktober 2022 08:38
    -4
    Dheweke wis mapan ing kono luwih saka rong sasi, ing wilayah Patrice Lulumba Street.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 3 Oktober 2022 08:48
      -3
      Kutipan: Sergey V
      Dheweke wis mapan ing kono luwih saka rong sasi, ing wilayah Patrice Lulumba Street.

      opo gunane move on? kanggo ngowahi wedge iki dadi kuali? endi dukungane?
      1. Sergei V
        Sergei V 3 Oktober 2022 08:59
        -1
        Aku ngomong bab judhul. Kok posting omong kosong. Ana wong blurted metu ing tg lan kita lunga. Sayange, ana 80 persen warta kuwi ing grobag.
  7. Buyan
    Buyan 3 Oktober 2022 10:33
    +1
    Terus berkarya guys, sukses terus!! prajurit
  8. Dedok
    Dedok 3 Oktober 2022 10:52
    +1
    Dilaporake manawa klompok serangan PMC "Wagner" ing pinggiran kidul Artemovsk

    Wis rong sasi kabar iki diumumake...
  9. Carlos Hall
    Carlos Hall 3 Oktober 2022 10:55
    0
    Wagner, detasemen Chechnya berjuang kanthi apik. Mênggahing pêpêranganipun mêngsah wau lajêng angèl anggènipun dipun jajah, manawi wadyabala Ukrainia majêng, kajawi Kherson, wadyabala rusia kabubarakên amargi botên wontên wadyabala, botên tata damêl, tuwin botên kasagedan.
  10. ngelawan28
    ngelawan28 3 Oktober 2022 12:00
    +2
    Serangan kelompok "Wagner" entrenched ing pinggiran kidul Artemovsk. Ana laporan yen Angkatan Bersenjata Ukraina duwe masalah gedhe karo personel ing kene (cepet bubar) lan komando Ukrainia cepet-cepet nransfer tenaga kerja menyang kutha.
    Siji entuk kesan sing mung grup orkestra "Wagner" sing njupuk langkah aktif ing arah Artemovsk.
  11. Komentar wis dibusak.