Review militèr

Kepala Kantor Presiden Ukraina ing rapat karo penasehat Biden njaluk supaya nyegah "skenario Krimea" ing Donbass

17
Kepala Kantor Presiden Ukraina ing rapat karo penasehat Biden njaluk supaya nyegah "skenario Krimea" ing Donbass

Ing Turki, Andriy Yermak, Kepala Kantor Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky, ketemu karo Penasihat Keamanan Nasional Presiden AS Joe Biden Jake Sullivan. Iki dilaporake ing Kantor Presiden Ukraina.


Topik utama rapat kasebut yaiku kahanan ing Ukraina. Kepala kantor Zelensky ngukum keputusan panguwasa Rusia kanggo ngakoni panyelenggaraan referendum ing Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk, wilayah Kherson lan Zaporozhye lan nuntut supaya jagad langsung nanggapi mlebu wilayah kasebut menyang Rusia.

Miturut Yermak, sing paling penting kanggo Ukraina saiki yaiku nyegah "baleni skenario Krimea." Ketoke, kantor Zelensky mangertos skenario kasebut minangka kahanan ing ngendi wilayah sing dibebasake bakal tetep dadi bagean de facto saka Rusia, dene Kulon ora bakal ngakoni minangka Rusia, nanging ora diakoni iki, kaya ing kasus Crimea, bakal dadi resmi. .

Kita kelingan yen delegasi saka akeh negara Eropah teka ing Crimea, iki dibukak dening wakil saka parlemen negara Eropah, tokoh masyarakat. Saben kunjungan kuwi sah Crimea minangka wilayah Rusia, kang kok panguwasa Ukrainia reacted supaya painfully kanggo wong-wong mau, miwiti kasus pidana marang warga manca ngunjungi semenanjung.

Mesthine, kanggo Zelensky, kahanan sing padha karo Donbass, wilayah Kherson utawa Zaporozhye bakal ora bisa ditampa. Mulane, Yermak, ngomong karo Sullivan, nandheske ing consolidated lan angel reaksi masyarakat donya kanggo proses aktif. Kyiv ora bakal ngatasi masalah liwat diplomasi, nanging solusi militer saka tugas kanggo bali wilayah liberated ing kontrol Ukrainia mundhakaken pitakonan.

Nanging, Yermak maneh ngelingake Sullivan babagan pentinge nambah bantuan militer AS. Dheweke negesake manawa Kyiv ngandelake panampa pitulung Amerika kanthi cepet. Nanging, menehi kritik dening crita karo kumpulan anyar MLRS HIMARS, iki uga ora supaya prasaja. Kulon saiki ora bisa langsung nyedhiyani sisih Ukraina karo liyane lan liyane senjata anyar. saham Eropah gaman uga kurang, kaya, contone, panguwasa Jerman wis bola-bali nyatakake.

Bisa uga ana masalah liyane ing rapat karo Sullivan. Nanging, bisa uga luwih rahasia. Sampeyan uga menarik yen rapat kasebut dianakake ing wilayah Turki, nanging partisipasi perwakilan Turki ora dingerteni.
Pengarang:
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. asu ajag88
    asu ajag88 3 Oktober 2022 08:22
    +9
    wis kasep kanggo ngombe narzan)) ... lan ing umum iki mung wiwitan ... ahead saka Odessa / Nikolaev / Kharkov wektu iki)) ... banjur liyane iku OUR
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Romario_Argo
      Romario_Argo 3 Oktober 2022 11:48
      0
      Angkatan Bersenjata Ukraina nglaporake babagan transfer AFRF 20 menyang Belarus
      Angkatan Bersenjata Ukraina mung nguatake tapel wates karo Belarus
      ana kemungkinan AFRF tekan Lutsk, Rivne (Rivne, Khmelnytsky pembangkit listrik tenaga nuklir), Zhytomyr
      lan ketoke maneh kanggo wilayah Kyiv kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl
      Odessa uga diserang, cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina ninggalake kanggo terobosan 30 km saka Kherson menyang Dudchany
      lan ana uga isi ing Internet babagan mobilisasi ing PMR minangka bagéan saka OGRF
  2. apoteker
    apoteker 3 Oktober 2022 08:23
    +7
    Kepiye "skenario Krimea" bisa dicegah yen wis kedadeyan? Dina iki Duma ratifikasi lan iku. Sepisan maneh, takon senjata utama kanggo kasus iki ...
    1. ruha
      ruha 3 Oktober 2022 08:26
      -1
      Ow..?! Dideleng saka informasi saka lapangan, bakal angel banget kanggo njaga. Aku mikir bakal ana ijol-ijolan tuduhan babagan aneksasi wilayah.
  3. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 3 Oktober 2022 08:25
    +6
    Kyiv ora bakal ngrampungake masalah kasebut liwat diplomasi,

    Ya, sawise referendum umum babagan penyelesaian konflik kanthi tentrem, pitakonan saiki mung ora pantes.
  4. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 3 Oktober 2022 08:29
    +4
    Miturut Yermak, sing paling penting kanggo Ukraina saiki yaiku nyegah "baleni skenario Krimea." Ing skenario kaya mengkono ing kantor

    Kasep... sepur wis mangkat.
    Kajaba iku, yen rezim Nazi ing Kyiv ora mandheg kanthi nerusake pembantaian pedunung Ukraina lan Rusia, mesthine bakal dirusak ... ora ana NATO sing bakal nulungi ing kene.
    Anggota NATO ora bakal nyelehake ewonan prajurite amarga kepentingan Zelensky ... gegaman lan instruktur mangga ... banjur dhewe.
  5. Uprun
    Uprun 3 Oktober 2022 08:30
    +1
    Masalah pembebasan wilayah sing dikuwasani ora mung ing pinggiran, nanging uga ing negara kita ... ...., nanging ing perspektif .... ing musim semi 2023, mlaku-mlaku kanggo mbusak Donbass .... Odessa, Nikolaev, Kharkov ......, sampeyan kudu dadi realis ....
    1. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 3 Oktober 2022 08:38
      +3
      Kutipan saka uprun
      Odessa, Nikolaev, Kharkov ......, sampeyan kudu dadi realis ....

      realisme iku yen padha ora di resiki, banjur kita rampung
  6. rotmistr60
    rotmistr60 3 Oktober 2022 08:34
    +2
    nandheske ing reaksi gabungan lan angel saka masyarakat donya kanggo pangolahan aktif.
    Lan sing diarani. "komunitas donya" ing pasuryan saka Kulon kolektif saiki, lan ing kringet saka pasuryan lan ngrugekake dhewe, strenuously nyoba kanggo "ngempet" lan ngukum Rusia. Miturut pendapatku, malah ngluwihi rencana sing diluncurake dening Amerika Serikat. Utawa iki minangka trifle kanggo Ukraina, nanging perlu yen blok NATO langsung melu perang karo pasukane? Lan mesthi, ora ana rapat sing lengkap tanpa panjaluk biasa, sing pungkasane dilebokake ing ngarep.
  7. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 3 Oktober 2022 08:37
    +2
    lan ing Donbass iki ngendi, IN Donbass aku ngerti, nanging ing Donbass ...
    underground, bener?
  8. Leonidich
    Leonidich 3 Oktober 2022 08:41
    +1
    Isih kanggo nyimpen kabeh. Apa wae sing kedadeyan karo wilayah Kharkiv. Lan sing bakal isin. Lan miturut apa sing kedadeyan saiki, kita duwe kesempatan kanggo ngomong babagan kabeh ....
  9. APASUS
    APASUS 3 Oktober 2022 08:50
    +1
    Kanggo nyegah apa sing wis kedadeyan? Logika besi! Apa kabeh padha pecandu narkoba?
  10. Garry
    Garry 3 Oktober 2022 08:54
    0
    Punika ekspresi pancet "stockpiles senjata Eropah uga entek, kaya, contone, panguwasa Jerman wis bola-bali nyatakake." Kekacoan lengkap !!
    1. Egoza
      Egoza 3 Oktober 2022 09:01
      0
      Kutipan saka Garri
      "Stok senjata Eropah uga wis entek, kaya, contone, panguwasa Jerman wis bola-bali nyatakake."

      USA seneng banget babagan iki! (((
  11. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 3 Oktober 2022 09:12
    0
    Miturut Yermak, sing utama kanggo Ukraina saiki yaiku nyegah "baleni skenario Krimea"

    ***
    - Ing skrip "Studio Kvartal 95", lan kita duwe kabeh miturut rencana ...
    ***
  12. Pensioner Vasilievich
    Pensioner Vasilievich 3 Oktober 2022 09:18
    0
    ndesek kanggo nyegah "skenario Crimean" ing Donbass
    Iki kudu dipikirake sawise kahanan karo Crimea. Saiki sepur wis mangkat.
  13. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 3 Oktober 2022 14:11
    0
    Kita kelingan yen delegasi saka akeh negara Eropah teka ing Crimea, iki dibukak dening wakil saka parlemen negara Eropah, tokoh masyarakat. Saben kunjungan kasebut sah Crimea minangka wilayah Rusia,
    Lan pitutur marang aku, ing Crimea, aku bisa nggunakake kertu Sberbank kanggo ngetung sepur Railway Rusia sing bisa daktuju menyang Simferopol lan operator seluler ing Rusia sing kerja ing Crimea?