Review militèr

Peralatan generasi kaping papat sing direncanakake kanggo pangembangan personel militer Rusia wis entuk jenenge

152
Peralatan generasi kaping papat sing direncanakake kanggo pangembangan personel militer Rusia wis entuk jenenge

Perusahaan-perusahaan kompleks industri militer wiwit ngrembug babagan nggawe peralatan anyar kanggo personel militer Rusia, sing ing mangsa ngarep bakal ngganti ora mung Ratnik, nanging uga Sotnik sing digawe kanggo ngganti. Iki dilaporake dening sumber ing industri pertahanan Rusia.


Peralatan anyar prajurit mangsa wis nampa jenenge, sanajan mung ing tataran desain. Miturut sumber kasebut, keputusan kasebut dijenengi "Legionnaire". Bakal ngganti peralatan Sotnik, sing saiki lagi dikembangake, lan unsur individu wis diuji. "Sotnik", kaya kasebut ing ndhuwur, bakal ngganti "Warrior" ing pasukan.

A kaputusan digawe ing jeneng kanggo peralatan janji prajurit mangsa. Yen generasi sadurungé saka peralatan padha disebut "asli Russian" jeneng - "Warrior" lan "Sotnik", banjur project anyar nampa jeneng liyane "internasional" - "Legionnaire".

- nuntun RIA News tembung sumber.

Peralatan saka generasi kapindho "Warrior", kang muncul sepuluh taun kepungkur, wis sukses, nanging kudu diganti karo liyane modern nggunakake bahan anyar, teknologi, etc. Peralatan anyar "Sotnik", sing nggunakake kain poliethelin komposit anyar, bakal nyedhiyakake proteksi sing tambah, nalika tetep elastis. Sotnik uga bakal kalebu exoskeleton, unsur pangayoman aktif lan malah nano-pilot diprodhuksi domestik. Unsur pisanan sing bakal diuji bakal mlebu ing pasukan ing 2025.

Kaya sing dilaporake ing wulan Agustus taun iki, karya riset, sajrone rincian lan komposisi peralatan Legionnaire paling anyar bakal ditemtokake, bakal ditindakake dening spesialis saka Institut Riset Pusat Teknik Presisi (TsNIITochmash), nanging uga Ratnik. lan Sotnik". Kaputusan iki digawe dening Kementerian Pertahanan. Ing wayahe, ora bisa ngomong apa sing bakal kalebu ing peralatan anyar, malah pangembang ora ngerti iki.
152 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. antipesawat
    antipesawat 3 Oktober 2022 09:17
    + 111
    Peralatan generasi kaping papat sing direncanakake kanggo pangembangan personel militer Rusia wis entuk jenenge

    Luwih penting yaiku pitakonan - ing endi ana siji setengah yuta set peralatan lawas? Lan ing ngendi landing?

    mutusake kanggo nelpon dheweke "Legionnaire"
    - kok ora "mercenary"? Apa ana tembung ing basa Rusia?
    1. Aerodrome
      Aerodrome 3 Oktober 2022 09:18
      + 10
      Luwih penting yaiku pitakonan - ing endi ana siji setengah yuta set peralatan lawas? Lan ing ngendi landing?

      ngarep...
      1. UAZ 452
        UAZ 452 4 Oktober 2022 19:28
        +1
        Aku mikir yen kita bakal weruh prototipe ing pameran enggal - dheweke bakal pesen saka bengkel peraga Mosfilm.
    2. Konstantin Shevchenko
      Konstantin Shevchenko 3 Oktober 2022 09:22
      + 18
      Luwih penting yaiku pitakonan - ing endi ana siji setengah yuta set peralatan lawas?
      Mbebasake papan kanggo set anyar.
      1. antipesawat
        antipesawat 3 Oktober 2022 09:51
        -2
        Kutipan: Konstantin Shevchenko
        Mbebasake papan kanggo set anyar.

        Panggonan kudu ora kosong. Nanging, kit anyar kudu katon.
      2. SvyatoslavK
        SvyatoslavK 3 Oktober 2022 11:59
        + 11
        Nanging, padha manggoni sawetara puluhan hektar ing wilayah Rublevo-Uspensky, Borvikha utawa pituduh liyane sing pantes saka Jalan Lingkaran Moskow.
    3. AAK
      AAK 3 Oktober 2022 09:37
      + 43
      Ora suwe dheweke bakal diarani "punisher" utawa malah "perampok", nanging kit iki ora ana, mula ora bakal ana ing dekade sabanjure ... wong-wong mung kanthi tenang ndeleng dhuwit lan ora bakal diganggu . ..
      1. Navodlom
        Navodlom 3 Oktober 2022 09:50
        -14
        Kutipan: AAK
        Ora suwe dheweke bakal diarani "punisher" utawa malah "perampok".

        Aja golek makna negatif sing ora ana.
        Ya, jeneng kasebut bisa uga luwih Rusia.
        Nanging yen kita njupuk menyang akun "Warrior" lan "Centurion", dadi ketok yen tembung "legionnaire" digunakake ing makna sajarah.
        Ora ana konotasi modern.
        Lan saiki ora ana keluhan babagan jeneng "Legiun Rusia".
        1. Hyperion
          Hyperion 3 Oktober 2022 12:27
          +6
          Kutipan: Navodlom
          Lan saiki ora ana keluhan babagan jeneng "Legiun Rusia".

          Ing Ukraina, sing disebut "Legiun" Merdika Rusia "", dumadi saka kolaborator, perang kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki dudu "legiun Rusia", nanging asosiasi muncul. Aku ora ngelingi legiun apa wae ing jajaran Angkatan Bersenjata RF. Mungkin ana sawetara, nanging dheweke ora krungu.
          1. Navodlom
            Navodlom 3 Oktober 2022 12:35
            +1
            Kutipan: Hyperion
            Ing Ukraina, sing disebut "Legiun" Merdika Rusia "", dumadi saka kolaborator, perang kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki ora cukup "Legiun Rusia", nanging asosiasi muncul

            Aku ngomong babagan BARS 13.
            Aku ora ngerti legiun Ukraina.

            BARS 13, luwih dikenal minangka "Legiun Rusia"

            https://dnr-news.ru/society/2022/10/01/125275.html
            1. Hyperion
              Hyperion 3 Oktober 2022 13:02
              + 10
              Kutipan: Navodlom
              BARS 13, luwih dikenal minangka "Legiun Rusia"

              Oh carane! Kula mboten ngertos. Nah, dadi legiun. Sanajan, babagan "mobile" (lan ora mung) - saiki kita duwe kaya legiun saka jaman republik: sapa wae sing duwe dhuwit - dheweke dilengkapi. Ora ana dhuwit - gast. Ana dhuwit - prinsip. Akeh dhuwit - triarii. Bener, "prekara wis tekan triarii." Lan yen "reformasi Maria" ditindakake lan negara nglengkapi Quirites "saka lan menyang", banjur nelpon apa wae sing dikarepake. Sing utama yaiku samubarang sing ngluwihi jeneng lan conto pameran parade.
              1. Navodlom
                Navodlom 3 Oktober 2022 13:03
                0
                Kutipan: Hyperion
                Ora ana dhuwit - gast. Ana dhuwit - prinsip. Akeh dhuwit - triarii.

                Kene sampeyan rada bener.
                Iku angel ora setuju.
          2. AlexEkb
            AlexEkb 3 Oktober 2022 13:25
            -3
            "Dheweke legiun!
            - Lan kita tentara!" (C)
            1. Komentar wis dibusak.
          3. Andriuha077
            Andriuha077 3 Oktober 2022 13:28
            +1
            legiun
            "Jenengku legion", "jenenge legiun", "jenenge legiun" (lat. nomen illis legio) minangka frasa sing nuduhake akeh perkara, luwih-luwih, kanthi penilaian negatif saka countable.
            Peralatan saka generasi kapindho "Warrior", muncul (endi?) sepuluh taun kepungkur, sukses, nanging kudu diganti

            2018: Ratnik 3, utawa prajurit ing mangsa ngarep
        2. fa2998
          fa2998 4 Oktober 2022 06:04
          + 12
          Kutipan: Navodlom
          Aja golek makna negatif sing ora ana.

          Mesthi wae, wong tuku peralatan mobilisasi kanggo dhuwit, lan kompleks industri militer lan jenderal ngasilake luwih akeh "sampel" sing regane jutaan. hi
          1. Navodlom
            Navodlom 4 Oktober 2022 08:30
            -3
            Kutipan: fa2998
            Sampeyan luwih apik sugih wong

            Apa sampeyan duwe pitakonan kanggo kula pribadi?
          2. Barberry25
            Barberry25 4 Oktober 2022 11:45
            0
            ing wayahe, MO kurang / kurang menehi metu seragam, gaman, pangayoman waja, lan padha tuku utamané apa MO ora menehi tho
        3. Zoer
          Zoer 4 Oktober 2022 08:31
          + 11
          Kutipan: Navodlom
          Nanging yen kita njupuk menyang akun "Warrior" lan "Sotnik", banjur

          Lan ing ngendi para prajurit lan perwira kasebut ing basis data nyata? Pira potongan sing dikirim menyang Angkatan Bersenjata RF? Carane akeh pejuang ing NWO dilengkapi karo wong-wong mau? Maneh, kartun padhet lan puffing metu.
          1. Navodlom
            Navodlom 4 Oktober 2022 08:35
            -9
            Kutipan saka Zoer
            Lan ing ngendi para prajurit lan perwira kasebut ing basis data nyata?

            Jeneng peralatan wis dibahas ing ndhuwur.
            Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong babagan topik iki?

            Gegayutan karo pitakonan "para prajurit iki ana ing ngendi?"
            Nalika aku ngerti, ing pasukan ing prajurit kontrak njupuk bagéyan ing NWO.
            1. Zoer
              Zoer 4 Oktober 2022 08:45
              +5
              Kutipan: Navodlom
              Jeneng peralatan wis dibahas ing ndhuwur.
              Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong babagan topik iki?

              Mesthi ana. "Wong bodho tambah sugih karo pikirane" ...
              Nanging nyatane, para pejuang perang ing bukit lan tokoh biasa. Sukarelawan ngumpulake waja lan helm. Kanggo ngumpulake prajurit dhewe, sanajan tanpa pemandangan, lantern, lan luwih-luwih tanpa KRUS Sagittarius, siji neraka kanggo 100 tr metu.
              Kutipan: Navodlom
              Gegayutan karo pitakonan "para prajurit iki ana ing ngendi?"
              Nalika aku ngerti, ing pasukan ing prajurit kontrak njupuk bagéyan ing NWO.

              Ora, sampeyan ora ngerti kanthi bener.
              Mungkin unit elit MTR duwe, nanging iki ora mesthi ...
              1. Navodlom
                Navodlom 4 Oktober 2022 08:57
                -8
                Kutipan saka Zoer
                Nanging nyatane, para pejuang perang ing bukit lan tokoh biasa. Sukarelawan ngumpulake waja lan helm. Kanggo ngumpulake prajurit dhewe, sanajan tanpa pemandangan, lantern, lan luwih-luwih tanpa KRUS Sagittarius, siji neraka kanggo 100 tr metu.

                Sampeyan nulis babagan unit sukarelawan lan NM.
                Saiki masalah karo peralatan mobilisasi wis ditambahake.

                Apa sukarelawan tuku waja kanggo kontraktor?
                Nyedhiyani link menyang sumber.

                Yen ora, sampeyan bakal dadi "wong bodho dadi sugih karo pikirane"
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Navodlom
                    Navodlom 4 Oktober 2022 09:27
                    -2
                    Kutipan saka Zoer
                    Dadi sugih

                    lan pranala menehi inspirasi
                    Aku bakal isin sumber kuwi
                    Apa mung sampeyan bisa nemokake ing 20 menit?
                    link menyang artikel Mei ing situs web katon-fashion (LOOK FASHIONABLE)?
                    Ya, sampeyan ora ngganti kanggo trifles
                    1. Zoer
                      Zoer 4 Oktober 2022 09:38
                      +5
                      Kutipan: Navodlom
                      lan pranala menehi inspirasi
                      Aku bakal isin sumber kuwi

                      Tansah plus!))) Ora nguciwani kita. Inggih, mesthi, ora Solovyov utawa Skabeeva.
                      Senajan ora jelas kok Borodai ora seneng? Artikel Mei ora babagan fashion katon. Minangka kanggo Mei, masalah wis ana, nanging isih ana. Senajan, contone, iku ora cetha kanggo kula kok sampeyan ngakoni, nanging ing wektu sing padha nimbang iku pakewuh yen pejuang LDNR ora duwe helm cukup lan waja, iki senadyan kasunyatan sing kita duwe kontingen winates saka prajurit kontrak ana. Ngendi gudang amunisi ilang? Babagan gerombolan umume dadi aib ...
                      Nah, sampeyan mangan mie.
                      1. Navodlom
                        Navodlom 4 Oktober 2022 09:44
                        -6
                        Kutipan saka Zoer
                        Tansah plus!))) Ora nguciwani kita. Inggih, mesthi, ora Solovyov utawa Skabeeva.

                        Ninggalake Solovyov lan Skabeeva kanggo panganan cuci mulut.
                        Sawise fashion show.

                        Kutipan saka Zoer
                        Senajan ora jelas kok Borodai ora seneng?

                        Babagan Beard maca komentar sabanjure ing ngisor iki.
                      2. Navodlom
                        Navodlom 4 Oktober 2022 19:42
                        -1
                        Kutipan saka Zoer
                        Bisa artikel ora ing katon fashion

                        Sampeyan banjur bali link menyang panggonan bebarengan karo komentar, lan banjur sampeyan bakal weruh sing iku Mei.

                        Kutipan saka Zoer
                        kok ngakoni, nanging ing wektu sing padha nganggep minangka norma yen pejuang LDNR ora duwe helm lan waja sing cukup.

                        Apa iku?
                        Iki minangka substitusi sing paling terang.
                        Ing ngisor iki sampeyan nyoba ngukum aku.
                        Aku ngakoni lack of amunisi.
                        Lan aku ora mikir iku norma.
                        Masalah serius ing pasokan pasukan ora bisa dianggep minangka norma.

                        Sampeyan tumindak ora jujur.
                  2. Navodlom
                    Navodlom 4 Oktober 2022 09:39
                    -6
                    Kutipan saka Zoer
                    Wawancara 1 Mei...
                    Dadi sugih...

                    Aku bakal mulang sampeyan nggarap sumber asli.
                    Iki minangka tautan tinimbang lembaran sing sampeyan seret

                    https://ukraina.ru/20220501/1033896351.html

                    Iki wawancara lengkap karo Borodai.
                    Tampilake ing ngendi babagan kasunyatan manawa sukarelawan tuku peralatan kanggo kontraktor Rusia?
                    Sing dadi padudon.
                    1. Zoer
                      Zoer 4 Oktober 2022 09:50
                      +4
                      Kutipan: Navodlom
                      Aku bakal mulang sampeyan nggarap sumber asli.
                      Punika link kanggo tinimbang sheet kasebut


                      Ya wis, matur nuwun! Aku dudu profesional, nanging mung amatir)))
                      Kutipan: Navodlom
                      Iki wawancara lengkap karo Borodai.
                      Tampilake ing ngendi babagan kasunyatan manawa sukarelawan tuku peralatan kanggo kontraktor Rusia?
                      Sing dadi padudon.

                      Sampeyan ora melu substitusi konsep. Subyek saka regejegan punika lack of amunisi lan ora mung, kalebu. lan kanggo tentara reguler Federasi Rusia. Lan sapa lan kanggo sapa ngumpulake, pitakonan sekunder ing kasus iki.
                      Sanajan, mesthi, aku ngerti manawa belang kita luwih seneng ngirim pejuang menyang trenches kanthi punggung gundhul tinimbang ngakoni masalah lan nampa bantuan saka sawetara sukarelawan.
                      1. Navodlom
                        Navodlom 4 Oktober 2022 10:04
                        -8
                        Kutipan saka Zoer
                        Lan ing ngendi para prajurit lan perwira kasebut ing basis data nyata?

                        Kutipan: Navodlom
                        Nalika aku ngerti, ing pasukan ing prajurit kontrak njupuk bagéyan ing NWO.

                        Kutipan saka Zoer
                        nyatane, pejuang perang ing bukit lan tokoh biasanipun. Sukarelawan ngumpulake waja lan helm

                        Kutipan: Navodlom
                        Apa sukarelawan tuku waja kanggo kontraktor?

                        Kutipan saka Zoer
                        Prajurit tentara Rusia ora duwe rompi anti peluru lan helm sing cukup

                        Kutipan: Navodlom
                        Tampilake ing ngendi babagan kasunyatan manawa sukarelawan tuku peralatan kanggo kontraktor Rusia?
                        Sing dadi padudon.

                        Kutipan saka Zoer
                        Sampeyan ora melu substitusi konsep


                        Aku meh lali. Alaverdi +
            2. fa2998
              fa2998 4 Oktober 2022 16:26
              +3
              Kutipan: Navodlom
              Nalika aku ngerti, ing pasukan ing prajurit kontrak njupuk bagéyan ing NWO.

              Nanging saiki ana pitakonan!AKU ORA BUTA, aku kerep ndeleng gambar saka ngarep, ngendi sampeyan ndeleng peralatan "robocop" iki regane yuta yuta? Kanggo 7 sasi aku weruh prajurit kontrak, lan jutawan, lan mobilisasi, nanging ora ana apa-apa. cedhak. katon kaya potongan anggaran gedhe. negatif
              1. Navodlom
                Navodlom 4 Oktober 2022 16:56
                -2
                Kutipan: fa2998
                Nanging saiki ana pitakonan!AKU ORA BUTA, aku kerep ndeleng gambar saka ngarep, ngendi sampeyan ndeleng peralatan "robocop" iki regane yuta?

                Inggih, apa iki "robocops"?
                We are argue babagan Warrior ing kene.
                1. fa2998
                  fa2998 4 Oktober 2022 17:56
                  +2
                  Kutipan: Navodlom
                  We are argue babagan Warrior ing kene.

                  Lan ing ngendi dheweke? Sengketa iku dudu bab jenenge, pokoke tentara dikira-kira lagi dipersenjatai. TRILIUN rubel wis dibuwang, piranti katelu wis dikembangake. Milyar rubel wis digunakake kanggo pembangunan lan pasokan kabeh iki. barang. MADIUN IKI!!! hi
                  1. Navodlom
                    Navodlom 4 Oktober 2022 18:04
                    -1
                    Kutipan: fa2998
                    Lan ing ngendi dheweke? Regejegan ora babagan jeneng

                    ing wadyabala

                    "Pasukan nampa meh 300 set Ratnik ing wolung taun"

                    informasi meh 2 taun ago
                    https://rg.ru/2020/12/11/vojska-poluchili-pochti-300-tysiach-komplektov-ratnik-za-vosem-let.html
            3. alit
              alit 4 Oktober 2022 17:49
              +1
              Ing cedhak kanggo pesawat lengkap - ing prajurit kontrak.
              Ing konfigurasi dhasar (waja, helm, tas ransel lan / utawa unloading) - ing sukarelawan, ing konfigurasi minimal (helm, waja) - ing mobilized
    4. 76 USSR
      76 USSR 3 Oktober 2022 10:00
      + 12
      Kutipan saka antipesawat
      ngendi siji setengah yuta set lawas saka peralatan?

      Napa kita butuh barang lawas? Ing kana kita nggawe robocops, iki abad 21!
    5. Simfy
      Simfy 3 Oktober 2022 10:09
      + 18
      Kutipan saka antipesawat
      Luwih penting yaiku pitakonan - ing endi ana siji setengah yuta set peralatan lawas? Lan ing ngendi landing?

      Saben dacha jenderal, villa ing Italia utawa Spanyol minangka jawaban kanggo pitakonan sampeyan
    6. astepanov
      astepanov 3 Oktober 2022 10:11
      + 18
      Kutipan saka antipesawat
      Luwih penting yaiku pitakonan - ing endi ana siji setengah yuta set peralatan lawas?

      Where - ngendi ... Apa takon pitakonan rhetorical? Minangka gynecologists ngomong, iku uga ora ana, lan kabeh jinis kamuflase - berets lan ing sale ing pasar mbukak. Web kebak saran ing ngendi lan carane tuku. Ora ana pribadi, mung bisnis.
      Kutipan saka antipesawat
      Kajaba iku, Sotnik bakal kalebu exoskeleton, unsur perlindungan aktif lan uga pilot nano buatan domestik

      Oh carane! Nano-drone! Ora milli- utawa malah mikro, nanging langsung nano. Aku bakal ngomong luwih kuwat: Rusnano! Utawa Rogoznano! Chubais ora klelep!
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 3 Oktober 2022 11:11
        +3
        Kutipan saka astepanov
        Nano-drone! Ora milli- utawa malah mikro, nanging langsung nano. Aku bakal ngomong luwih kuwat: Rusnano! Chubais ora klelep!

        Nano ora ateges mikro. Sadurunge, padha nulis bobot luwih saka 200 gr. Lan Chubaisoids, lan EVERYTHING, manggoni tilas "roti" panggonan: sing Kudrin, sing Nabiullina, sing Siluanov, .... mulane, ora ana sing bakal diganti.
      2. alit
        alit 4 Oktober 2022 17:52
        0
        Nano ing kasus iki nuduhake teknologi, ora ukuran.
    7. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 3 Oktober 2022 11:11
      +4
      Kutipan saka antipesawat
      - kok ora "mercenary"? Apa ana tembung ing basa Rusia?

      Kudu disebut Oprichnik.
      Lan ora liya. hi
    8. gratis
      gratis 3 Oktober 2022 12:38
      +1
      Ya, jeneng kaya ngono, luwih apik Ratnik 2, utawa kaya "mail", "pahlawan", "kashchei)))"
      1. ada
        ada 4 Oktober 2022 22:06
        +1
        Quote: gratis
        "Kashchei)))"

        langgeng? belay
    9. Taimen
      Taimen 3 Oktober 2022 16:06
      +9
      Sampeyan paling ora nemokake prajurit KhB kanggo nganggo busana. Maneh, dheweke melu ngapusi kanthi pangarep-arep bisa ngethok adonan ing mangsa ngarep. Maneh, dheweke bakal nggawe 2 setelan "saka Yudashkin" kanggo kabeh tentara, lan bakal ana tangisan menyang swarga. .
    10. isv000
      isv000 4 Oktober 2022 13:48
      +2
      Kutipan saka antipesawat
      Luwih penting yaiku pitakonan - ing endi ana siji setengah yuta set peralatan lawas? Lan ing ngendi landing?

      Wingi ing Alabino, dheweke nulis ing media (!), Prajurit kontrak mutusake kanggo ngrusak peralatan lan ponsel saka mobilisasi ... Banjur bass dobel dikunci lan VP teka ...
      1. gelisah
        gelisah 4 Oktober 2022 23:43
        0
        Jarene wong dobel sing dimobilisasi iku akeh banget, gela banget iki banjur nimbali polisi lan polisi militer, sambat ora dibagi-bagi lan ditapuk sup, iki wong gemblung, piye. Dheweke ora ndharat amarga nyoba ngrampok bass dobel iki, aku rumangsa isin bakal dadi pencucian getih, nanging apa sing ana kanggo ngilangi wong miskin ...
        1. isv000
          isv000 5 Oktober 2022 08:52
          0
          Quote: resah
          Jarene wong dobel sing dimobilisasi iku akeh banget, gela banget iki banjur nimbali polisi lan polisi militer, sambat ora dibagi-bagi lan ditapuk sup, iki wong gemblung, piye. Dheweke ora ndharat amarga nyoba ngrampok bass dobel iki, aku rumangsa isin bakal dadi pencucian getih, nanging apa sing ana kanggo ngilangi wong miskin ...

          Ing panggonan panguwasa lokal, detasemen gabungan saka wong mobilized padha lan kirik-dobel bass bakal digawe, lan pimpinan lokal ana, platoon lan perusahaan. Kaget kaputusan tengen bisa!
    11. nick7
      nick7 4 Oktober 2022 14:40
      +2
      Ratnik", sing muncul sepuluh taun kepungkur, sukses, nanging kudu diganti

      Perencanaan dawa banget, lan sing paling penting yaiku nggawe jeneng produk kasebut, nanging nyatane yen kita bakal duwe wektu kanggo mati nalika prodhuk diprodhuksi massal ora masalah.
  2. dnestr74
    dnestr74 3 Oktober 2022 09:18
    + 33
    Mobikov pisanan sijine prajurit lan sambungan iku normal ...
    1. fif21
      fif21 4 Oktober 2022 11:53
      +3
      Kutipan saka: dnestr74
      Mobikov pisanan sijine prajurit lan sambungan iku normal ...

      Perlu radio sing dibangun. Dibangun ing helm utawa menyang bagean dorsal unloading. Kisaran kasebut km -1-2, kanthi kamungkinan frekuensi sumunar lan saluran sing aman. Kanggo platoon, komandan perusahaan, sawetara tumindak kudu ditambah dadi 3-5 km, lan saka komandan perusahaan lan ndhuwur, kabeh telpon satelit. Tankette reception - transmisi, push-tombol remot karo Velcro. hi
  3. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 3 Oktober 2022 09:18
    + 20
    A kaputusan digawe ing jeneng kanggo peralatan janji prajurit mangsa.

    Peralatan kasebut diarani MAP (sawise udan dina Kamis)
  4. KrolikZanuda
    KrolikZanuda 3 Oktober 2022 09:19
    + 21
    Where is Warrior ing pasukan? Apa ora ana pranata kanggo kabeh dimobilisasi?
    1. Plate
      Plate 3 Oktober 2022 09:38
      +6
      Larang amarga kabeh Warriors keling. Mulane aku ragu babagan perlune mobilisasi: wedi yen ora ana kit sing cukup kanggo kabeh infantri sing mentas dituku.
      1. Taimen
        Taimen 3 Oktober 2022 16:08
        +5
        Yen mbela Tanah Air iku "larang", banjur njupuk saboteurs lan pengkhianat bakal murah lan nyenengake.
        1. Plate
          Plate 3 Oktober 2022 16:44
          0
          Maneh larang. Inggih, sampeyan nembak dheweke, banjur apa? Apa sing sampeyan entuk saka iki? Nanging yen sampeyan ngirim wong-wong mau kanggo dipeksa karya kurang trampil, sampeyan uga bakal njaluk soko saka saboteur lan pengkhianat.
      2. bar
        bar 4 Oktober 2022 10:28
        +1
        Lan kontraktor sing wis mandheg wiwit Februari ora dipeksa nyerahake peralatan negara?
    2. Zoer
      Zoer 4 Oktober 2022 09:44
      +4
      Kutipan saka KrolikZanuda
      Where is Warrior ing pasukan? Apa ora ana pranata kanggo kabeh dimobilisasi?

      Prajurit kontrak ora diwènèhi, amarga padha larang.
      Umumé, kudu diakoni sacara umum manawa korupsi ing Rusia wis tekan proporsi sing nggegirisi, lan kanthi iki kita wis teka ing SVO. Lan mobilisasi saiki ora liya mung nambal bolongan ing kaftan Trishka.
  5. Mauritius
    Mauritius 3 Oktober 2022 09:20
    -3
    Peralatan generasi kaping papat sing direncanakake kanggo pangembangan personel militer Rusia wis entuk jenenge
    wong bodho Lan wangun Warrior-3 ing Ruin ngirim ora сейчас mlumpat liwat nabrak ing jumlah 1000 set?
    1. Aerodrome
      Aerodrome 3 Oktober 2022 09:22
      + 17
      Kutipan saka Mauritius
      Peralatan generasi kaping papat sing direncanakake kanggo pangembangan personel militer Rusia wis entuk jenenge
      wong bodho Lan wangun Warrior-3 ing Ruin ngirim ora сейчас mlumpat liwat nabrak ing jumlah 1000 set?

      kita manggon ing negara sing ora ana sing duwe utang marang sapa wae, utamane negara.
      1. Hyperion
        Hyperion 3 Oktober 2022 12:30
        +4
        Kutipan: Aerodrome
        kita manggon ing negara sing ora ana sing duwe utang marang sapa wae, utamane negara.

        Nanging negara kudu. Dheweke kudu ndhukung dheweke ing kabeh (sanajan sing paling diragukan) lan ora takon pitakonan sing ora perlu. Dadi simpatik, dadi ...
  6. trafllot1832
    trafllot1832 3 Oktober 2022 09:20
    + 13
    Apa ana bagean sing dilengkapi karo "Prajurit"? Dadi ing lapangan parade lan kabeh sing ana ing Prajurit, ing arti foto. Lan pira kit sing diprodhuksi?
    1. Plate
      Plate 3 Oktober 2022 09:42
      +4
      Kutipan saka: tralflot1832
      Lan carane akeh kit wis dirilis?

      Kutipan: Wikipedia
      Ing pungkasan taun 2020, meh 300 ewu set peralatan Ratnik dikirim.

      Wikipedia, ing giliran, nuduhake Rostec:
      https://rostec.ru/news/rostekh-postavil-pochti-300-000-komplektov-boevoy-ekipirovki-ratnik/
      Mung kanggo nglengkapi pasukan darat Angkatan Bersenjata RF, ing ngendi kurang saka 300 ewu wong ngladeni. Supaya kita bisa ngomong yen pasukan diwenehake karo peralatan iki. Sampeyan bisa nerusake menyang sabanjure.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 3 Oktober 2022 10:00
        +1
        Ya, aku weruh, ora mung ing unit NVO, nanging uga ing sukarelawan, nanging gumantung ing dhuwit ing wilayah lan militèr, lan apa sing ana ing gudang, ana beda ing pendekatan kanggo peralatan sukarelawan. .
    2. Gvardeetz77
      Gvardeetz77 3 Oktober 2022 09:50
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Apa ana bagean sing dilengkapi karo "Prajurit"? Dadi ing lapangan parade lan kabeh sing ana ing Prajurit, ing arti foto. Lan pira kit sing diprodhuksi?

      Sawetara divisi saka 1TA, sing, sawise acara anyar, bisa nampa jeneng non-kehormatan "Balakleysky", lan paling ora siji, pengawal kapindho, uga cukup ESU TK.
  7. N3 ing Miami
    N3 ing Miami 3 Oktober 2022 09:22
    + 22
    Proyektor, Proyektor...
    Kanggo wiwitan, paling ora menehi pasukan karo Warrior!
    Apa isin. Ing abad kaping 21, tentara nomer loro ing donya wis ngasilake 1,5 yuta seragam, kabeh negara ngumpulake sumbangan kanggo sandhangan, obat-obatan, waja lan helm, ora kanggo sebutno liyane.
    Yen ora kanggo sukarelawan, mula kita bakal katon kaya wong miskin sing dimobilisasi ing LDNR - SSH, nyamuk lan maju, perang.
    1. akropin
      akropin 3 Oktober 2022 09:51
      +9
      Aku menehi saran supaya ora miwiti karo Warrior, nanging nganggo walkie-talkie.
      1. N3 ing Miami
        N3 ing Miami 3 Oktober 2022 09:59
        +3
        Lumrahe.
        Miturut Ratnik, aku temenan ora mung waja karo helem lan unloading. Iki minangka kit sing kalebu komunikasi, pengawasan, lsp.
        Padha walkie-talkies Aqueduct utawa apa wae.
        1. akropin
          akropin 3 Oktober 2022 10:28
          +1
          Aku ora ngomong bab sing sethitik, peralatan Warrior soko gedhe lan penting, nanging nalika pasukan ora duwe interaksi interspesies dhasar ing tingkat komunikasi, walkie-talkie dilindhungi prasaja, banjur iku ndadekake pangertèn kanggo sijine wong. ing robot yen dheweke ora bisa ngontrol.
          1. N3 ing Miami
            N3 ing Miami 3 Oktober 2022 10:31
            +2
            Aku setuju. Kaping pisanan, mesthine kudu njamin komunikasi sing aman antarane bagean (masalah iki wis kedadeyan karo kita wiwit taun 1995, wiwit jaman Chechnya, kenapa durung diurutake, ora jelas).
            Yen ora, informasi wis ilang yen mobilisasi diwenehi R-159 kuna, dudu R-159Ms, kanthi blok enkripsi Historik.
            1. Komentar wis dibusak.
  8. Dikson
    Dikson 3 Oktober 2022 09:23
    +9
    .. Iku apik maneh conto anyar lagi dikembangaké kanggo pameran .. - iku tegese wong ing institutes nuduhake yen padha ora entuk gaji muspra. mbela tanah air? Apa sing ditemokake dhewe, apa sing dilawan? Nyedhiyakake pejuang kanthi bener saiki, ora ing mangsa ngarep!
    1. N3 ing Miami
      N3 ing Miami 3 Oktober 2022 10:05
      + 12
      Dheweke menehi 6B7-M, 6B23 utawa 6B45 (yen sampeyan ana begja), kantong kanvas saka Perang Dingin lan ing sawetara panggonan malah seragam sekolah lan seragam jaman Yudashkin. Lan uga AKM lan, paling apik, AK-74M.
      Siji pitakonan, kepiye carane kita bakal nglawan NATO?
      Ing TV, iku gampang kanggo gosok kaca tingal ing pemilih.
  9. Birch seger
    Birch seger 3 Oktober 2022 09:23
    + 14
    Mbokmenawa kit pertolongan pertama bakal diciptakake. Lan sarana sing bisa dipakai kanthi komunikasi karo enkripsi ing tingkat skuad-platun.
    Nanging ora persis.
    Umumé, kaya iki ditulis ing antarane garis - menehi dhuwit. Dhuwit akeh. Lan kita mesthi bakal nemokake barang sing ora mungkin, sing ora ana analog. Nanging kita durung ngerti apa. Nanging mesthi ...
  10. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 3 Oktober 2022 09:23
    + 25
    Kabeh bakal kaya iki. Kit kasebut bakal dipesen pirang-pirang milyar rubel. Dhuwit kasebut bakal digunakake kanthi apik. Nalika jam X teka, wong-wong bakal mlayu tuku ing militer. Aku luwih saka 200% yakin manawa iki bakal kelakon. Malah sing saiki muncul, nyolong gedhe-gedhe, ora bakal ngowahi apa-apa. Ora ana sing bakal diukum ngguyu
  11. zloybond
    zloybond 3 Oktober 2022 09:25
    + 13
    Iku apik kanggo nggoleki masa depan. Nanging ana sing ora cocog karo persediaan prajurit ing ngarep karo sukarelawan. Koleksi kanggo kabutuhan tentara kanggo copters, scopes, sandhangan lan liyane. Tugas dina iki ora rampung wingi .... Lan kita wis cepet-cepet ngurangi anggaran sabanjure.
  12. Foundling
    Foundling 3 Oktober 2022 09:26
    +7
    Aku mikir yen kit anyar mung cukup kanggo "Robot Fedor"
    1. Plate
      Plate 3 Oktober 2022 09:53
      +4
      Lan sapa sing dibutuhake ing tentara kajaba robot? Wong sing ringkih, alon, indecisive, bisa wedi utawa mikir. Robot ora duwe kekurangan kasebut. Sampeyan marang wong-wong mau kanggo ngebom, lan padha bakal ngebom, ora ketompo apa ana: rumah sakit, rumah sakit bersalin, markas mungsuh, depot bahan bakar ... Ing wong, impuls syaraf lelungan ing kacepetan sawetara atus m. / s, ing robot ing kacepetan cahya. Ing babagan kekuatan, malah ora ana sing kudu dirembug: malah Fedor primitif ngangkat barbell kaping pirang-pirang atus tanpa istirahat, lan mung mudhun, minangka wartawan sing mimpin laporan kasebut, kanthi "bitsukha sing digawe panas." Ana sing kaya mangkene: "Bitsukha Fyodor dadi panas, nanging lemes umume ora katon" :) Sayange, miturut kabel sing ngarah menyang Fedor, ora ana sumber daya sing kompak kanggo dheweke, lan miturut mlaku-mlaku, dheweke ora bisa mlaku, mulane. ing storming bangunan ora bakal bisa. Nanging robot tank, robot pesawat lan robot helikopter lan robot arupa kendaraan roda, dilacak lan mabur liyane wis bisa ditindakake. Cukup kanggo ngrusak kabeh lan kabeh.
      Aku mung weruh 2 alangan kanggo mbangun tentara iki: 1) larang lan 2) ora jelas sapa sing bakal ngukum yen robot nindakake kejahatan perang kanthi jumlah gedhe. nglirik
      Umumé, unit robot sing ngatur dhéwé bakal dadi argumentasi sing migunani banget ing konflik apa waé.
      1. stelltok
        stelltok 3 Oktober 2022 10:26
        -1
        miturut kabel sing ngarah menyang Fedor, ora ana sumber daya kompak kanggo dheweke,

        ana. Nanging baterei mung tahan 1 jam. Bisa ditingkatake, mesthi ana kepinginan
        dheweke ora bisa mlayu

        Kanggo opo?))
        supaya ing storming bangunan ora bakal bisa.

        Entuk.
        Nanging robot tank, robot pesawat lan robot helikopter lan robot arupa kendaraan roda, dilacak lan mabur liyane wis bisa ditindakake.

        Ya.
        1) Robot Rusia "Marker"
        https://topwar.ru/202486-rossijskij-robot-marker-poluchit-boevuju-versiju-sozdannuju-s-uchetom-opyta-boevyh-dejstvij-na-ukraine.html
        https://www.youtube.com/watch?v=wsZvtaJxM8o

        2) URAN 9 Robot RF 1mln USD
        https://topwar.ru/143330-v-sirii-proyavilis-nedostatki-boevogo-robota-uran-9.html
        3) Robotic BMP-3 ing tumindak pisanan ditampilake ing video
        https://rg.ru/2022/08/16/2371127.html

        4) Tank-robot T72 "Sturm" bakal miwiti testing ing April
        https://rg.ru/2022/03/14/tank-robot-shturm-nachnut-ispytyvat-v-aprele-on-mozhet-okazatsia-kruche-armaty.html
        https://www.youtube.com/watch?v=ZIn4qWJdlOo
        Aku mung weruh 2 alangan kanggo mbangun tentara iki: 1) larang

        Robot tank "Sturm" T72 kudu murah. Ya, lan tinimbang T72, sampeyan bisa sijine T55 kaya Cina, utawa T62
        Inggih, robot Russian "Marker" ngirim uga ora larang.

        2) ora jelas sapa sing bakal ngukum yen robot nindakake kejahatan perang kanthi jumlah gedhe

        Dadi kontrol robot kudu dijupuk saka operator. Sing bakal bener.

        Umumé, unit robot sing ngatur dhéwé bakal dadi argumentasi sing migunani banget ing konflik apa waé.

        Inggih, inggih.
        Nanging ana siji nanging:
        Rise of the Machines bisa uga.
        https://www.youtube.com/watch?v=y3RIHnK0_NE

        Video komik (guyonan) digawe liwat teknologi VFX Deep Fake.
        Nanging isih.
        1. Plate
          Plate 3 Oktober 2022 16:42
          +2
          Kutipan saka stelltok
          Dadi kontrol robot kudu dijupuk saka operator. Sing bakal bener.

          Ya, iku bakal omong kosong, ing mratelakake panemume. Ora mung tentara robot sing kudu diikat, nanging uga tentara operator. Ora mung robot kudu tetep sesambungan, nanging uga karo Moskow sing kondisional, supaya bisa nampa perintah saka kono. Luwih apik kanthi cara iki: jaringan syaraf bersyarat komando nampa tugas, data input, wiwit ngetung soko ana, lan sawise sawetara menit ditanggepi sawetara plans pambuka kanggo kanca saka Staff Umum. Dheweke nyawang, ngeruk turnip lan mutusake. Salah siji kang milih soko saka iki kanggo sinau rinci, utawa ngandika saiki dheweke bakal nindakake kabeh piyambak yen ora kaya apa. Banjur supaya armada mesin iki nyopir dhewe nganti tugas rampung. Dadi kaluwihan ing efisiensi lan koordinasi, sing diduweni amarga kaunggulan ing kacepetan nggawe keputusan lan proses informasi liwat wong, ora bakal ilang. Yen kita sijine wong ing proses minangka peserta, iku bakal langsung alon mudhun kabeh. Ing kene mung minangka pengawas, mbok menawa.
          Kutipan saka stelltok
          Rise of the Machines bisa uga.

          Aku ora mikir. Pemberontakan nyata mung bisa diatur dening mesin sing bisa nyetel gol dhewe. Sayange, ilmu kita durung bisa.
          Miturut cara. Ing game komputer, bot-bot mungsuh kasil melu perang nglawan pemain kasebut, sanajan dudu jaringan saraf, nanging mung algoritma. Miturut cara, ana kabar ing grup penggemar siji game Paradox Interactive (pangembang strategi Swedia) sing padha ditawakake kontrak dening pangembang teknologi AI kanggo nggabungake produk menyang game supaya pemain bakal nampa tantangan serius. Igrodely nolak, nanging kasunyatan sing iki bisa. Ya, ana luwih akeh faktor ing lapangan nyata tinimbang ing lapangan dolanan, nanging sistem fleksibel sing bisa adaptasi karo kahanan sing wis ana. Dheweke mung kudu dilatih.
          Yen ana masalah, banjur amarga kewan omo lan glitches. Ing sawetara baris kode, bakal ana divisi dening nomer cilik sing komputer mutusaké kanggo mung babak menyang nul, lan banjur bakal menehi kesalahan amarga iki. Lan dadi metu sing ing baris iki programmer ora prescribe Processing cocok. Lan ternyata aplikasi tabrakan saben-saben nglarang jaringan robot nggunakake senjata pemusnah massal, sanajan dheweke nekad pengin iki supaya luwih gampang ngrampungake tugas kasebut. Lan ing pungkasan, amarga bug kasebut, mobil ngrusak Kyiv kondisional kanthi serangan nuklir wassat Inggih, utawa maneh ana sing bakal kelakon kanggo petungan, tinimbang koordinat Kyiv, koordinat kutha ing sisih ngelawan bumi bakal mlebu. Mesthi, ora ana sing bakal mbangun arsitektur sing bodho lan ora bisa dipercaya (sajatine, aku ora ngira :)), nanging aku nuduhake prinsip kasebut. Aku weruh pambrontakan mesin ing tataran pembangunan kaya iki. Nanging iki mung masalah cybersecurity, lan dheweke duwe pengalaman sing apik.
          Kutipan saka stelltok
          Robot tank "Sturm" T72 kudu murah.

          Aku bisa nganggep sing paling larang ing tentara robot ora dadi bagean sing mabur, drive lan shoots, nanging sing counts, komunikasi lan koordinat. Kaya sing bener saka komentar sampeyan, robot umume bisa digawe saka teknologi sing wis ana. Ya, dheweke nindakake iki sanajan ing 30s:
          https://ru.wikipedia.org/wiki/Телетанк
          Peralatan komunikasi mung mbutuhake segara, yen sampeyan nggawe.
          Kutipan saka stelltok
          Kanggo opo?))

          Mlaku kanggo robot ing sikil minangka cara gerakan cepet. Kaya kanggo wong. Misi tempur rampung luwih cepet, mungsuh kurang wektu kanggo nanggepi.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Alexander saka Alexandria
        Alexander saka Alexandria 3 Oktober 2022 20:52
        0
        Ara bakal bisa. Yen loro-lorone perang karo robot, mula iki mung kompetisi industri, nglapisi kanthong lan ngowahi bisnis dadi omah. Carane ngamanake menang? Nalika robot salah sawijining pihak bakal mateni robot liyane lan ngilangi kabeh populasi? Dadi populasi bisa luwih pinter tinimbang mesin. Akibaté, kita teka ing wangun kuna perang antarane wong. Lan yen mung ana siji asil, nanging kok robot?
        1. Plate
          Plate 3 Oktober 2022 21:06
          +2
          Kutipan: Alexander saka Alexandria
          Yen loro-lorone perang karo robot, mula iki mung kompetisi industri.

          Dadi perang wis dadi kompetisi antarane industri lan ilmu pengetahuan. Sapa sing duwe peralatan lan materi sing luwih modern, uga interaksi debugged sing luwih apik, menang. Mekaten. Wiwit paling ora kalebu Perang Donya I.
  13. Sing nyetir pesawat
    Sing nyetir pesawat 3 Oktober 2022 09:31
    + 22
    Sawise kabeh masalah karo nglengkapi mobilized, artikel iki katon kaya moyoki murni. Aku melu pitakonan ing ndhuwur - ngendi kabeh wong Carl ??? sad
  14. Lykases1
    Lykases1 3 Oktober 2022 09:31
    +5
    Setuju karo komentar. Mesthi wae kudu dikembangake. Nanging mbok menawa perlu kanggo saturate pasukan karo paling prajurit, paling karo generasi sadurungé? Koyo digawe sing kita slipping menyang penemuan soko super-duper ana, nanging boten rawuh kanggo pasukan, utawa teka ing jumlah telung bêsik. Banjur dadi metu sing mobilized dumunung ing lapangan gundhul, sampeyan kudu golek peralatan dhewe, lan sampeyan bisa tuku waja liyane yen pengin.
    1. Lex_is
      Lex_is 3 Oktober 2022 09:43
      +4
      Kita wis mudhun kanggo penemuan iki kanggo dangu banget.
      Alesané prasaja: nyiptakaké barang ing salinan siji ora mbutuhake basis produksi sing gedhé lan 10 kaping luwih nguntungaké tinimbang produksi massal.
    2. Esaul
      Esaul 3 Oktober 2022 10:14
      +2
      Kanggo parade, dheweke bakal nggawe sawetara rolas kit lan cukup. Sing utama yaiku nuduhake ing parade.
    3. Metlik
      Metlik 3 Oktober 2022 10:33
      +1
      Sing nyedhaki asor, luwih gedhe pangarep-arep kanggo wunderwaffe. Yen ora, kita kudu ngakoni yen kita wis tekan buntu.
  15. VOENOBOZ
    VOENOBOZ 3 Oktober 2022 09:31
    +1
    Ora ana owah-owahan saka jeneng, ora jelas apa sing bisa dikembangake, amarga wis suwe kabeh mung diadaptasi lan apik ing medan perang.
  16. stelltok
    stelltok 3 Oktober 2022 09:35
    0
    Peralatan anyar "Sotnik", sing nggunakake kain polietilen komposit anyar, bakal nyedhiyakake proteksi sing tambah, nalika tetep elastis.

    Хорошо.

    Sotnik uga bakal kalebu exoskeleton, unsur pangayoman aktif lan malah nano-pilot diprodhuksi domestik. Unsur pisanan sing bakal diuji bakal mlebu ing pasukan ing 2025.


    Apa dheweke bakal gabung karo pasukan ing 2025?

    Lan kenapa sampeyan ora bisa nggawe peralatan saiki.
    Malah tanpa iki:
    1 exoskeleton (ora dibutuhake saiki)
    2 nano-drone produksi domestik
    3 sensor super duper (ora dibutuhake saiki)
    4 lan bisa uga tanpa tampilan sing dipasang ing helem (saiki ora dibutuhake)
    1. Taimen
      Taimen 3 Oktober 2022 16:16
      +3
      Kendaraan udara tanpa awak Nano, mbokmenawa Chubais diciptakake ing Skolkovo, sadurunge uwal saka resolusi dhuwur? Ya, lan siluman karo skala nano? Phew, saiki mesthi, ayo ngalahake Khan.
  17. Piligrim saka Irkutska
    Piligrim saka Irkutska 3 Oktober 2022 09:37
    + 12
    Ora liya mung mesem. Sampeyan ndeleng urip nyata, ora ing pameran ing salinan siji. Personil militèr saka Kementerian Pertahanan RF durung weruh generasi pisanan, nanging isih nganggo apa sing isih ana ing USSR. nistha.
  18. Augustine
    Augustine 3 Oktober 2022 09:43
    +1
    Sing. durung peralatan anyar. Lan warta saka artikel bab apa sawetara bolo mutusaké kanggo jeneng? Wong duwe pakaryan sing nyenengake ... sampeyan ngerti, kaya-kaya ora ana masalah, lan sanajan ing cakrawala ora diramalake.
  19. prahara
    prahara 3 Oktober 2022 09:46
    +1
    Institut Riset Pusat Teknik Presisi (TsNIITOCHMASH) nyedhiyakake meh 300 set peralatan tempur Ratnik menyang Angkatan Bersenjata Rusia sajrone wolung taun. Iki dilaporake ing perusahaan "Rostec", sing kalebu lembaga kasebut.

    Data iki kanggo Desember 20.
    Nganggep tingkat pangiriman Warrior 50 ewu set saben taun, ing pungkasan 22, pesawat kudu nampa liyane atus ewu set Warrior.
    1. stelltok
      stelltok 3 Oktober 2022 10:43
      0
      pangiriman saka Warrior 50 ewu set saben taun, ing pungkasan 22, pesawat kudu nampa liyane atus ewu set

      Generasi apa? 1 utawa 3?
  20. AAC
    AAC 3 Oktober 2022 09:47
    +4
    Ya, padha nyolong ing endi wae. Aku duwe setengah saka peralatan saka jaban rangkah. Kajaba iku, sawetara barang diwenehi label "dilarang didol", lan umume "dilarang diekspor". Sawise Irak, sampeyan bisa tuku apa wae.
    1. prahara
      prahara 3 Oktober 2022 11:23
      +2
      Sawise Irak, sampeyan bisa tuku apa wae.

      Lan sawise Afghanistan, kabeh dadi luwih ...
  21. Bonifasius
    Bonifasius 3 Oktober 2022 09:47
    +5
    Kabeh ing sajarah iku cyclical!
    Dadi siklus saka abad kaping 16 kejiret karo kita!
  22. ZeeD
    ZeeD 3 Oktober 2022 09:47
    +7
    Apa sampeyan serius? Tinimbang nggawe jeneng kanggo peralatan anyar, nanging ora ana, luwih becik nyedhiyakake para pejuang karo sing wis ana! Iku isin!!!
  23. Charik
    Charik 3 Oktober 2022 09:47
    +6
    apa prajurit, sing padha njupuk kanggo perang, padha nglengkapi piyambak, lan hucksters munggah prices ing guise
  24. Esaul
    Esaul 3 Oktober 2022 10:12
    +5
    Sampeyan perlu kanggo jeneng peralatan "Kahuripan". Dheweke katon ana ing kana, nanging ora ana sing ndeleng dheweke ngguyu
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Kanca I
        Kanca I 3 Oktober 2022 12:18
        +1
        Jeneng iki wis dijupuk dening Ratnik
        (Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora ngemot informasi sing migunani.)
  25. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 3 Oktober 2022 10:13
    +2
    Sing pengin tuku - tindakake iklan ing Internet - partai cilik - mung 1,5 yuta.
  26. Vaўkalak
    Vaўkalak 3 Oktober 2022 10:14
    +4
    Dheweke bakal nelpon Knight utawa Warrior kaya ngono, lan ora kabeh Legionnaire iki.
    1. edmed
      edmed 3 Oktober 2022 14:32
      +1
      Quote: Vaўkalak
      Dheweke bakal nelpon Knight utawa Warrior kaya ngono, lan ora kabeh Legionnaire iki.

      Minangka cah wadon, dheweke "Sotnik", bisa uga owah-owahan ing status perkawinan? nglirik
    2. prahara
      prahara 4 Oktober 2022 09:51
      +1
      Ora ana sing nyegah rilis Ratnik-2 ... Ratnik 33 ... lan luwih nalika ngurmati interchangeability lan kesinambungan kabeh unsur.
      Yen sampeyan tuku kit Ratnik sapisan, sampeyan mung kudu ngganti unsur individu ...
  27. Alien Saka
    Alien Saka 3 Oktober 2022 10:26
    +8
    Hmmm, kendaraan udara tanpa awak nano ....... tembung "nano" banget nggawe aku lara.
  28. Horus
    Horus 3 Oktober 2022 10:29
    +5
    Yen 1,5 yuta kit mangsa mung ing kertas, jebule paling ora 5 milyar sing dicolong, pangembangan seragam anyar apik, nanging sing bakal tuku, maneh kanggo dhewe? Wis ora lucu maneh.
  29. Kesha1980
    Kesha1980 3 Oktober 2022 10:42
    +6
    Sing kari mung sarkasme.
    Ing peralatan anyar, sing utama:
    - menara plasma pundhak luwih akeh;
    - piso landing sing luwih dawa digawe saka kristal tunggal;
    - reaktor antimateri sing luwih cilik;
    - huruf liyane "M" - modern.
    Jeneng kasebut ora pati penting).
  30. Uprun
    Uprun 3 Oktober 2022 10:44
    +4
    Oh, artikel kasebut ora ana ing wektu, ora ing wektu ..... Negara ora bisa nganggo sepatu, busana sing dimobilisasi, nanging ing kene .... Marang kita luwih akeh babagan janji proyek ruang gabungan karo belang sing kita melu . ...., bab iku carane kita mikir kanggo ndandani aliran ing biaya dhewe ...., mung ing wektu lan ing topik dina iku bakal ....... Wong wis sawetara pengalaman . ....
  31. Lena Petrova
    Lena Petrova 3 Oktober 2022 10:53
    +1
    Iku kabeh ayu lan perlu - nggawe. Mung, ayo miwiti kanthi prasaja lan penting, supaya bisa mundur mungsuh, wiwit saiki wilayah kita.
  32. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 3 Oktober 2022 11:14
    +6
    Pejuang ing NMD kurang waja awak standar, helm protèktif lan stasiun radio apik, lan pejabat saka Komplek militèr-industri nglampahi dhuwit budget kanggo sing ngerti apa.

    Ing Ratnik, mung waja awak, unloading lan helem bisa tolerably, kabeh liyane iku headphone aktif, tablet beda ana, sawetara jinis watch, mung sampah larang regane.

    Lan ing cara, ana keluhan bab piring Granite, ora mung PC, SVD, nanging uga NATO M-16 ndadekake sawijining cara liwat.

    Senadyan kasunyatan manawa piring pabrik sutra Shelkovskaya nahan kabeh, sanajan PC ing jarak sing cedhak saka 10 meter lan regane padha ing toko - 25 ora kalebu ing Warrior.

    Iki wektu kanggo ngenalake artikel ing KUHP kanggo sabotase, supaya wong-wong biasa sing nglobi proyek sing ora ana gunane entuk apa sing pantes !!!
  33. mojohed2012
    mojohed2012 3 Oktober 2022 11:25
    0
    Kanthi kahanan saiki, bakal cukup kanggo prajurit kanggo sugih lan nglengkapi paling ora katelu saka mobilized, yen ing kabeh bakal menehi wong soko. Apa jenis perwira legionnaire. Dongeng.
    Dheweke ora bisa nemokake seragam kanggo mobilisasi, peralatan bojo dikumpulake kanthi biaya dhewe, apa sing diomongake?
    Sampeyan bisa dadi tanpa alas kaki, kanthi sandhangan sing padha, mobilisasi bakal ngirim. Perang, gumunggung kanthi umum manawa kabeh wong bakal diwenehi exoskeleton. Yen kita manggon
  34. Hort
    Hort 3 Oktober 2022 11:57
    0
    Centurion, ing teori, wis kudu rampung, njupuk menyang akun pengalaman saiki.
    Emphasis ing peralatan kudu kualitas pangayoman waja, otonomi, komunikasi lan nambah firepower saka prajurit individu. Kabeh kaya ing game fantasi, kayata HALO sing padha))

    Inggih, pitakonan kanggo jeneng - kok ora "Vityaz", contone? utawa ana, apa jenis "Latnik" ... Utawa konsep "Roma katelu" ditarik metu saka rak-rak mbledug maneh?
  35. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 3 Oktober 2022 11:58
    +1
    Pangembangan peralatan generasi apik banget, nanging kepiye sampeyan bisa nggawe sing anyar tanpa nyoba sing sadurunge? Yaiku, khusus "Sotnik" kanthi kendaraan udara tanpa awak nano lan proteksi aktif, lan sing paling penting karo exoskeleton. Amarga exoskeleton ing tingkat pangembangan teknologi saiki minangka solusi banget kanggo infantri seluler - unit tempur sing wis gedhe banget lan kakehan dadi luwih kikuk lan alon, utawa malah kurang otonom. Luwih apik kanggo nandur modal ing "bagal" sing bisa mbongkar unit tempur sabisa-bisa, utawa malah menehi tutup (geni, waja) ing medan perang, tanpa dadi kendaraan berawak kanthi kabeh kekurangane.

    Pangembangan wilayah lan unsur individu mesthine kudu terus - bahan molekul dhuwur kanggo waja komposit, keramik, wesi, mesthine peralatan kanggo nambah kesadaran situasional, pangayoman lan linuwih komunikasi, nanging riset jero ing bidang exa utawa proteksi aktif ing pejuang utawa rumiyin disambungake kanggo nambah gluttony energi saka peralatan wearable - iki banget durung wayahe, iki sing disebut mlaku ahead saka jaran.
    Lan tanpa kompleks iki, ora ana - ana pangembangan "unsur individu".
    1. ada
      ada 5 Oktober 2022 00:48
      +1
      Aku bakal ndhukung sampeyan. Lan pangembangan unsur individu uga apik lan perlu.
      Miturut "primer", saben pangembangan anyar isih teka saka wiwitan - gambar sing digawe saka cangkang sing dibutuhake kanggo organismus kanthi sakumpulan data awal sing cocog karo potensial taktik sing direncanakake utawa direncanakake, sing bisa diwujudake dening organismeus. karakteristik wektu tartamtu saka tumindak taktik utama, paling - pertempuran kanggo jinis, cabang saka pasukan, layanan, etc., IE sawetara spesialisasi.
      Gambar cangkang dibentuk kanthi pangerten (evaluasi) faktor-faktor sing mengaruhi organisme sajrone nyadari potensi sing diwenehake - manifestasi sifat taktik (karakteristik) ing pertempuran (rata-rata).
      Faktor sing mengaruhi dhewe, dianggep, dibentuk ing jero organisme, ing permukaan lan ing lingkungane (dhasar). Padha ditondoi kanthi owah-owahan konstan ing nilai. Contone, kanggo waja awak, seragam lan wearables - panas-conducting, etc., Nilai ditampa saka ukuran, massa lan turunan kanggo nilai rata-rata saka pecahan diwilang karo tingkat dijamin karusakan sing disables awak, lan sateruse.
      Yaiku, adhedhasar kabutuhan sing jelas kanggo evaluasi maneh faktor sing mengaruhi, mesthine kudu mbangun data paling anyar.
      Ing sawetoro wektu, ora gampang kanggo pejuang malah bisa pulih, ayo ngomong ing mangsa ing "-" 20 gr. Pendekatan sing salah kanggo desain ndadékaké kanggo nangis boots, slipping kaos kaki, slipping kathok cendhak lan celonone, nunggang munggah lan crawling metu T-shirts, shirts, peluru rompi geser menyang padharan (sanajan tingkat dhuwur saka pangayoman), kanggo kain sandhangan sing ora nglindhungi malah saka ciloko suntingan, tiba PCT lan toko, laces ambruk, sabuk lan nyudo, etc.
      Kanggo apik - mung pendekatan ilmiah terintegrasi saka institusi khusus Kementerian Pertahanan kanthi laboratorium lan basis pengujian sing kuat lan perusahaan industri milik negara saka kompleks industri militer sing disambungake lan badan statistik pemerintah sing gedhe.
      1. Knell Wardenheart
        Knell Wardenheart 5 Oktober 2022 11:21
        +1
        Mung, miturut pendapatku, "garpu" wis mateng kanggo sawetara wektu ing pangembangan peralatan perlindungan infanteri - amarga ana pamisahan syarat kanggo pangayoman saka faktor ngrusak sekunder lan persenjataan ing tangan siji, lan kanggo mobilitas lan otonomi ing liyane.
        A fighter modern Hung kaya wit Natal lan isih dipeksa kanggo nyeret liyane lan liyane, senadyan kasunyatan sing kasunyatan modern nuduhake yen iku mokal kanggo unequivocally nyatakake yen ing mangsa konflik bakal ngilangi partisipasi saka "mobiks". Lan "mobiks" adoh saka wong sing dilatih, adoh saka nyukupi syarat sing kadhangkala mundhak kanggo infanteri modern.

        Mobilitas lan otonomi ndhikte arah sing beda - supaya infanteri bisa kanthi gampang ngindhari serangan kanthi maneuver - ndhelikake soko ing wektu, ninggalake zona tembak ing wektu lan umume obah sabisa tanpa kelangan cadangan kekuwatane (lan kualitas pertempuran sing ana gandhengane. karo iki). Yen dheweke tetep overloaded karo "mule", iku ora bisa cukup cocog kanggo iki - lan nggandhol salinan pasif, trunks buta, senjata tambahan, piranti, waja ing wong - minangka asil, mesthi bakal ngurangi mobilitas lan "cadangan daya".

        Dadi ing kene ana "garpu" saka pendekatan pesti muncul - ing salah siji saka wong-wong mau kita terus mbukak infantri, ing wektu sing padha nyoba kanggo golek cara kanggo nyebarake beban ing unit tempur (exoskeleton, ngganti tingkat waja saka unsur individu, digunakake). karo bahan, testing unsur waja aktif), kang kudu merata mengaruhi mobilitas lan dimensi sakabèhé saka fighter.
        Utawa kita ninggalake kabeh sing perlu ing pejuang, unloading okehe saka "sekunder" - lan sijine secondary ing transportasi platform support robot saka 1-2 jinis. Piye wae - senjata tambahan modular (bisa digunakake dening platform lan wong kanthi kapisah), sawetara kargo sekunder sing ora ana hubungane karo eksekusi langsung database ing wektu kasebut, amunisi, sarana kapisah saka bebaya situasional . Ing pendekatan iki, detasemen infanteri ngiringi sawetara ARP (platform robot otomatis), nglengkapi fungsi lan ngenthengake beban.
        Saiki apa sing wis dakgambarake bisa uga katon kaya fantasi kanggo sampeyan - nanging yen sampeyan ngetutake evolusi beban lan peralatan infantri, dadi jelas yen mundhak lan bakal nambah. Lan saiki ana sing kudu ditindakake.

        Kita ndeleng kepiye negara-negara Kulon wis nyoba karo loro arah pendekatan kasebut - kanthi exoskeletons lan upgrade peralatan, lan platform transportasi - iki loro "bagal" Boston Dynamix lan tes lapangan, lan pangembangan Estonia, sing padha. bubar ditulis babagan ing VO, lan akeh liyane. Ing wayahe, kita luwih seneng arah pisanan, "klasik", lan bisa uga bakal dadi arah buntu, amarga ing jangka menengah, infanteri bakal mbutuhake luwih akeh muatan - senjata anti-drone, generator utawa baterei portabel, peralatan tambahan. kanggo kesadaran situasional lan komunikasi sing aman. Kabeh iki ing sawetara titik bakal meksa sampeyan nggawe exa aktif - lan bakal malah luwih cumbersome saka pasif, uga baterei massive kanggo iku. Iki bakal nyuda mobilitas lan otonomi, ing antarane liyane (umum, aku mangu-mangu yen iki utilitarianly layak ing jangka menengah). Dadi arah beban dening fungsi BU bisa dadi buntu - prajurit wis kakehan beban.

        Konflik iki bakal menehi akeh panganan kanggo dipikirake, sing utama yaiku ora ngilangi sing kapisah saka massa iki, nanging analisis ditindakake "ing kompleks".
        1. ada
          ada 5 Oktober 2022 19:35
          +1
          Aku setuju banget. Aku bakal nambah rong cathetan.
          Kaping pisanan, sing paling kerep dibahas yaiku komponen terrestrial pesawat - CB minangka jinis pesawat lan genus sing paling akeh - MSV, ing kasus kita. Tugas kasebut mesthi luwih jembar.
          Kapindho. Ora ana perhatian sing dibayar kanggo ngevaluasi tingkat sifat pertempuran awak prajurit lan njupuk langkah-langkah kanggo nambah, sanajan prestasi ilmiah sing signifikan ing metodologi pangembangan fisik, militer, khusus lan olahraga olahraga, farmakologi, biomekanik lan fisiologi, nutrisi. lan kebersihan manungsa, lan mesthi psikologi. . Iki, dhewe, minangka tugas dhasar strategis, sing, kanthi cara, dikembangake ing USSR.
  36. AdAstra
    AdAstra 3 Oktober 2022 12:08
    +1
    Ing kene sampeyan maca iki lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake - apa kudu ngguyu utawa nangis. Ing kene karo prajurit sing ora bisa dilalekake yen dheweke mung ana ing parade, lan wis ing kaping papat lagi swaying, utawa luwih, kaya aku pracaya, padha mikir carane nindakake liyane "panen kayu bakar" ing syarat-syarat dhuwit.
  37. Romanenko
    Romanenko 3 Oktober 2022 12:09
    0
    Ya, ing kit Legionnaire, pejuang kita bakal bisa slamet saka serangan artileri, serangan saka senjata cilik, OV, lan liya-liyane ...
    Ngenteni bala lan amunisi teka
  38. Arifon
    Arifon 3 Oktober 2022 12:11
    +2
    Kutipan saka astepanov
    Oh carane! Nano-drone!

  39. Alexey Lamonov
    Alexey Lamonov 3 Oktober 2022 12:20
    +2
    Apa generasi kaping papat. Kita ora bisa sugih mobilized anyar. Ing biaya dhewe ing AVITO seragam, waja, berets, etc - WE BUY ing beyo kita dhewe ing prices edan. Ana maneh glosses liwat ora aktif.
    1. Ampere
      Ampere 3 Oktober 2022 15:38
      +4
      Sampeyan ora ngerti! Iki bisnis! lol Sawetara menehi alesan (kanggo nyogok), liyane push alesan iki dadi telung larang! Kabeh entuk manfaat! hi Wong sing mbayar! keprungu Inget huruf W ngguyu
  40. Bubuzon
    Bubuzon 3 Oktober 2022 12:29
    +1
    Luwih becik iki. Kita bakal entuk enggal.
  41. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 3 Oktober 2022 12:38
    +1
    Yen Warrior minangka peralatan generasi kaping pindho ... banjur ing generasi apa kita perang, ngomong, ing Transcaucasus ing 80s? (utamané nalika nimbang sing wiwit banjur, peralatan wis diganti paling kaping pindho) Minus pisanan?
  42. CYM
    CYM 3 Oktober 2022 12:41
    0
    Kutipan: AAK
    amarga kits iki ora ana, padha ora bakal ing dasawarsa sabanjuré

    Sampeyan ora ngerti, iki ora ana tandhingane. Ora ana analog, sing tegese ing mangsa ngarep produk kasebut bakal ana ing salinan siji lan paling mungkin ing bentuk dummy ... Ahli teknologi pisang kita kudu dijupuk kanthi harfiah. sad
  43. nikolai55soot
    nikolai55soot 3 Oktober 2022 12:49
    +1
    Tanggal 27.10.2014 Oktober 46, Wakil Menteri Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, Jenderal Angkatan Darat, D.V. : sistem pangisian daya portabel kanggo sistem elektronik kanggo komunikasi militer, exoskeletons, robot lan liya-liyane. Kabeh priyayi iki ing wektu iki nggulung Vanka utawa dikirim menyang bendarane ing luar negeri. Ora suwe, ana wong sing apik sing mbantu, nggawe laporan ing Institut Riset Pusat XNUMXth Kementerian Pertahanan Federasi Rusia lan ujar manawa militer nggunakake / nguji wis / rampung prototipe / produk lan piye wae ilang. Muga-muga dheweke ora nyuda ide - panemuan, yen dikurangi bakal dadi sayang ....
  44. Georgy Sviridov_2
    Georgy Sviridov_2 3 Oktober 2022 14:52
    0
    Nah, ora bakal ana helm kaya ngono. Ambegan ing iku mokal.
    Helm tertutup kuwi mung bisa dianggo nganggo setelan kedap udara kanthi campuran napas sing dipeksa.
  45. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 3 Oktober 2022 15:02
    0
    Saiki apa?
    Nonton video saka SEVEN taun kepungkur babagan kamp lapangan - APL 500. Kelangan! Nanging ing ngendi?
  46. ShDE
    ShDE 3 Oktober 2022 15:08
    +1
    Nganti padha ngalih menyang generasi 55, paling Warriors kudu kasedhiya ing turah mbrawah. Yen ora, sampeyan kudu nyurung gambar sing apik iki ing helm Soviet
  47. Ampere
    Ampere 3 Oktober 2022 15:33
    +5
    Anggaran kudu dikuasai! apik Ing rasukan anyar Ratnik, para pejuang bakal nyopir tank Armata sing misuwur, unik, ora ana tandhingane ing Red Square nalika Dina Kamenangan ing perang 1941-45! prajurit r / s Proposal sing ditampa, paling ora bagean saka dana kasebut bakal diarahake menyang peralatan mobilisasi, ora nemokake dhukungan ing ndhuwur .. recourse
  48. ettore
    ettore 3 Oktober 2022 17:15
    +2
    Uga, Sotnik bakal kalebu exoskeleton, unsur perlindungan aktif, lan malah nano-pilot sing diprodhuksi domestik.

    belay Bener saka Rosnano?
  49. anthrax.it
    anthrax.it 3 Oktober 2022 17:51
    -1
    Dheweke nggawe aku ngguyu. Saiki ora ana peralatan sing cukup, nanging banjur nemokke sawetara omong kosong uber. endi tentara kita???
  50. golubet Romawi
    golubet Romawi 3 Oktober 2022 20:57
    0
    nano-pilot buatan domestik omong kosong kuwi ora ana ing alam