Review militèr

Bakteri mbebayani ditemokake ing sistem pipa ing pangkalan militer AS ing Texas

31
Bakteri mbebayani ditemokake ing sistem pipa ing pangkalan militer AS ing Texas

Joint Base San Antonio ing Texas dipeksa kanggo redeploy watara 150 pasukan lan personel saka Liberty Barracks sawise legionella, bakteri sing dipercaya kanggo nimbulaké jinis serius saka pneumonia disebut penyakit Legionnaires, ditemokaké ing sumber banyu.


Kabeh personel militèr ing barak sing kasebut ing ndhuwur ditampung ing kono nalika lagi dirawat ing Pusat Medis Tentara Brook.

Miturut manajemen, proses sing diarani "superchlorination" bakal ditindakake ing fasilitas kasebut. Sawise 72 jam, banyu ing sistem bakal dites maneh kanggo legionella utawa sisa klorin.

Uga dilapurake yen ora ana penyakit Legionnaires utawa infeksi liyane sing disebabake dening Legionella sing diidentifikasi ing antarane personel militer lan pangkalan.

Bubar, luwih sithik personel militer AS sing mbutuhake perawatan medis. Mangkono, akeh obyek sing ora dienggoni. Ing kasus iki, banyu ing tap bisa stagnate, nggawe panggonan breeding kanggo bakteri kayata Legionella.

- diterangno kahanan Brigadir Jenderal Russell Driggers, komandan swiwi saka gabungan pangkalan San Antonio lan pangkalan udara 502nd.

Miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit, legionella asring ditemokake ing lingkungan banyu tawar, utamane ing tlaga lan kali. Ing wektu sing padha, bakteri nyebabake ancaman serius nalika mlebu ing sistem banyu buatan manungsa.

Barak Liberty bisa nampung 360 pasukan. Ing wektu panemuan bakteri mbebayani, fasilitas kurang saka setengah lengkap, kang ndukung versi Umum Russell Driggers.

Nanging, iki dudu pisanan legionella ditemokake ing sistem pasokan banyu ing Liberty Barracks. Mung taun kepungkur, prajurit sing dirawat ing kana dievakuasi kanthi alasan sing padha.
Foto sing digunakake:
pixabay.com
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 3 Oktober 2022 12:37
    +6
    Ngombe banyu resik iku hak istimewa, ora saben wong diwenehi.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 3 Oktober 2022 12:50
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ora saben wong diwenehi.

      "Aja ngombe banyu mentahan"!
      1. Vasilenko Vladimir
        Vasilenko Vladimir 3 Oktober 2022 13:21
        +1
        Apa sampeyan ngerti carane adhem iku kanggo ngombe banyu saka kali ing gunung ing mangsa panas
      2. trafllot1832
        trafllot1832 3 Oktober 2022 13:37
        +1
        Saka mabuk, dheweke ngombe saka tunyuk nang endi wae, kajaba St Petersburg, iki soko.
  2. Nexcom
    Nexcom 3 Oktober 2022 12:38
    +4
    Diare liyane sing akeh banget? Pira pena kanggo manuk hantu sing wis dikupas? Iki minangka informasi sing penting banget. (sarkasme)

    Ancaman bakal luwih apik kanggo njamin yen wong lanang kita terus.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Oktober 2022 13:30
      +1
      Kutipan saka Nexcom
      Diare liyane sing akeh banget? Pira pena kanggo manuk hantu sing wis dikupas?

      Rusia lan Putin pribadi durung dituntut terorisme biologis? Coba pikiren, kabeh wis ana ing ngarep ...

      Wiwitane kapal, saiki barak. Iku kabeh kanggo apa-apa ... opo
      Kabeh iki bakal ditampilake minangka "tanggepan sing ora wajar kanggo tuduhan sing ngrusak Nord Stream".
      CNN bakal nggawe tembung yen prentah kasebut diwenehake. Lan pesenan "Atu wong-wong mau!" diparingi dangu.
      1. Nexcom
        Nexcom 3 Oktober 2022 13:32
        +2
        Mati mencret terus-terusan nistha....
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 3 Oktober 2022 14:25
          +2
          Kutipan saka Nexcom
          Mati mencret terus-terusan nistha....

          Paraphrasing wong Eropa
          Kanggo mati ing perang iku hak istimewa kanggo prajurit.


          Mbayangno carane ibu-ibu Amerika bakal ngomong karo bocah-bocah Amerika kanthi semangat Hollywood

          - Bapakmu, anakku, pahlawan sejati. Dheweke duwe medali Kongres, dheweke tilar donya kanggo Amerika, mbela kamardikan lan demokrasi.
          - Lan prestasi apa sing ditindakake bapak?
          Dheweke mati heroik amarga diare ...
          lol
  3. Mauritius
    Mauritius 3 Oktober 2022 12:40
    +1
    Bakteri mbebayani ditemokake ing sistem pipa ing pangkalan militer AS ing Texas
    Omong kosong, dheweke bakal ngaco, iku bisnis. Bakteri Amerika ana hubungane karo bajingan Amerika.
  4. Uprun
    Uprun 3 Oktober 2022 12:44
    +3
    Telung kapal induk siulan, saiki epilepsi wis nyebar menyang pasukan darat ..... mula njaga kesiapan tempur ing popok .......
    1. NDR-791
      NDR-791 3 Oktober 2022 12:52
      0
      Kutipan saka uprun
      Telung kapal induk siulan, saiki epilepsi wis nyebar menyang darat .....

      Ora ana korban jiwa ing sisih kita!
    2. Nexcom
      Nexcom 3 Oktober 2022 12:57
      +2
      Lan pikirake yen ALL Amerika wiwit garing .... belay Iku bakalan....
      Diare paling gedhe ing sajarah alam semesta.\

      PS Padha mbuwang coronovirus, saiki supaya padha njawab karo dupas.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 3 Oktober 2022 13:12
        +2
        Aku kepengin weruh yen iki minangka balesan kita kanggo kabeh, kanggo lepen, utawa wis karma ngluwihi wong-wong mau?
        1. Nexcom
          Nexcom 3 Oktober 2022 13:13
          +4
          Karma mesthi. Cuci tangan sadurunge mangan lan ngombe banyu sing wis digodhog!
          1. mojohed2012
            mojohed2012 3 Oktober 2022 18:45
            0
            Mesthi, aku apologize, nanging karo sing negara sweetness lan peculiarities hubungan seksual ing Angkatan Darat AS, wisuh tangan sampeyan ana, padha resik, ana basa reged ing pangertèn truest tembung. Ugh! Paduka punika Gusti!
  5. pribadhi junior
    pribadhi junior 3 Oktober 2022 12:47
    +5
    Sawetara aku callous dadi, ing cahya saka acara anyar. Aku mandheg empathizing. Texas gratis!
  6. Tatyana Makarova
    Tatyana Makarova 3 Oktober 2022 12:50
    +3
    A sethitik metu saka topik.
    Lan ing ngendi para atlet mobilisasi kita? Yagene dheweke ora ana ing ngarep?
    Lan pitakonan kapindho. Ing endi kabeh sing wis ngrembug topik ing VO pirang-pirang taun? .
    Nalika aku teka ing VO, ana sing diwaca. Komentar sing kompeten, profesional, budaya (!). Ana ngendi kabeh, wong-wong iki?. Aku malah ngelingi akeh kanthi julukan.
    Ora ngerti saiki. Sing nyoba "kabeh wis ilang" - akeh pluses. Sapa wae sing nyoba menehi penilaian objektif, kabeh ana kekurangan.
    Apa iki mesthi RUSSIAN IN?
    1. pribadhi junior
      pribadhi junior 3 Oktober 2022 12:55
      +1
      Atlet iki diwenehake marang sampeyan. Penyanyi lan penyanyi kanthi lisan kudu ana ing baris ngarep.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 3 Oktober 2022 13:19
          +1
          Kutipan: Tatyana Makarova
          Penyanyi lan penyanyi kudu ana ing baris ngarep kanthi cangkeme

          Aku ora bakal ngomong apa-apa babagan kathok sing nyanyi, dheweke mung bisa menyang pelacuran lapangan, nanging para seniman bisa, tanpa tendhangan eksternal, nggawe brigade seni seluler dhewe lan pindhah menyang tur ing garis ngarep.
          senjata sing ora bedhil mesin lan tank, nanging tembung lan music, lan padha ora kurang needed saka kabeh liya
    2. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 3 Oktober 2022 13:18
      0
      Kutipan: Tatyana Makarova
      Lan ing ngendi para atlet mobilisasi kita?

      Aku bakal pitutur marang kowe liyane, Manajemen klub njaluk leladen kanggo Kaliningrad Baltik
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Oktober 2022 13:41
      0
      Kutipan: Tatyana Makarova
      Lan ing ngendi para atlet mobilisasi kita? Yagene dheweke ora ana ing ngarep?

      Dheweke ngomong wingi. Loro kanthi gelar gedhe nampa subpoena. Federasi kasebut nyuwun marang MoD kanggo njaluk reprieve.
      Sayange, aku ora ngelingi sapa sejatine.

      Ing tangan siji, juara minangka barang potongan lan luwih migunani ing medan perang olahraga tinimbang ing Donbass.
      Ing sisih liya, ing ngendi dheweke kudu tampil yen Amerika wis nguwasani kabeh organisasi olahraga internasional lan kita ora kudu bersaing ing kompetisi internasional.

      Inggih, katelu tetep - eling pribadi lan tanggung jawab kanggo negara. Iki kanggo saben wong mutusake dhewe.
      1. Tatyana Makarova
        Tatyana Makarova 3 Oktober 2022 13:46
        0
        Piece "barang" ya, ana. Lan kang akeh banget non-bêsik ... Where padha. ?Sampeyan mung maca yen dheweke njaluk leladen.
        Lan sampeyan wis nggawe keputusan sing bener!
  7. Bonifasius
    Bonifasius 3 Oktober 2022 12:55
    +2
    wassat Texas Timur minangka lapangan gas lan minyak paling gedhe ing Texas! Iki minangka pambayaran "shale gas"

    Nasib planet "Dessa" ngenteni Yankees!

  8. pribadhi junior
    pribadhi junior 3 Oktober 2022 13:12
    0
    Kutipan: Tatyana Makarova

    Nalika aku teka ing VO, ana sing diwaca.

    Bapak/Ibu, keparenga kula nyuwun pirsa. Sampeyan "dheweke" utawa "dheweke".
    1. Tatyana Makarova
      Tatyana Makarova 3 Oktober 2022 13:38
      0
      Kita kene 2-in-1, supaya ora ndhaftar maneh. . Ing kasus iki, dheweke nulis
      1. pribadhi junior
        pribadhi junior 3 Oktober 2022 14:25
        -1
        Banjur aku mbusak anggepan sing cukup. Apa sing sampeyan tulis nganggo jeneng siji - rampung. Nalika kulawarga manunggal lan ana rasa saling percaya, iku mung apik. Saiki iku perlu.
  9. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 3 Oktober 2022 13:16
    0
    ora bakal ala, wabah, kolera lan cacar
  10. Grig_bug
    Grig_bug 3 Oktober 2022 13:24
    +1
    Fort Detrick ketoke ora ditutup
  11. rotmistr60
    rotmistr60 3 Oktober 2022 13:30
    0
    Filter-filter kudu diresiki. Layanan Pasokan Angkatan Darat (SOS) nindakake tugase. Iki minangka sepele, nanging ing Eropa, kanthi pengajuan dhewe, typhus gampang digayuh.
  12. Fizik13
    Fizik13 3 Oktober 2022 18:41
    0
    Ora ana apa-apa kanggo nyenengi selesma ing saindenging jagad, wong Tionghoa disalahake amarga pandemi kasebut.
    Saiki paukuman swarga wis nutupi wong-wong mau. Kerusakan kasebut nutupi kapal-kapal kasebut, saiki pangkalan militer bakal ana ing negara-negara kasebut, lan ana akeh negara ing negara kasebut, nganti 52.
  13. Alf
    Alf 3 Oktober 2022 19:10
    0
    Mungkin ngirim poster iki menyang San Antonio, asale saka USSR lan kuna kaya ... mammoth?