Review militèr

Tenang lan sabar. Cara nanggapi kegagalan NWO

183
Tenang lan sabar. Cara nanggapi kegagalan NWO



Perang iku angel banget


Iki minangka perang paling angel kanggo Rusia modern. Ora tau ana skala kaya ngono.

Kabeh mlaku miturut rencana wiwit dina pisanan. Ngarepake APU kanggo lay mudhun gaman, pasukan kita padha break menyang Kharkov ing kolom. Ing kana kita ilang akeh... Kita gagal kanggo njupuk mungsuh karo swoop, kita kudu regroup. Iki minangka pukulan serius pisanan kanggo masyarakat Rusia. Pisanan lan ora pungkasan.

Ana wektu sing nyenengake nalika Azovstal tiba, nalika Lisichansk lan Severodonetsk dijupuk. Nanging pukulan kasebut ora nggawe kita ngenteni suwe.

Lan iki jotosan pungkasan - mundur saka Krasny Liman. Kita kena sing paling angel, malah sing diarani "turbo-patriot" ilang ati. Akeh sing wis ilang iman marang tentara kita. Mandheg pracaya ing kamenangan. Ana tartamtu sing APU bakal tekan Lugansk.

Kabeh ala banget ing masyarakat Rusia, lan mungsuh njupuk kauntungan saka iki, exacerbating kahanan.

Apa sing kelakon?


Saben wulan kemajuane saya alon lan luwih alon. Lan meh rampung mandheg sawise padha nyedhaki Bakhmut lan Seversk. Banjur "meh", iki serangan luar biasa alon saka "Wagners" ing Bakhmut lan nyoba kanggo nindakake soko karo Avdiivka. Ora ana serangan maneh.

Mesthine, iki tegese rotasi pasukan lan persiapan kanggo pertahanan. Nanging dheweke ora nyiapake pertahanan, ing arah Kharkov, pasukan kasebut katon ilang. Kaya sing dingerteni, peralatan rekayasa kanggo mbangun benteng mung sawise kedadeyan Liman.

Cetha yen kaluputan nduweni jeneng lan jeneng, lan luwih saka siji. Cetha yen ana alesan ora ana kekuwatan kanggo maju. Ana akeh masalah, lan aku yakin sing padha nyoba kanggo ngatasi.

Kabeh iki banget depressing kanggo masyarakat Rusia. Uga, mobilisasi ora mlaku miturut rencana. Akeh banget kuciwa, nanging Aku njaluk sampeyan ngenteni.

Sampeyan kudu ngenteni lan sabar


Kita bakal kudu tahan luwih warta. Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal mandheg, dheweke bakal nembus ing endi wae.

Siapke mental kanggo nyerahake pemukiman anyar, kalebu kutha. Kanggo video anyar karo tahanan Rusia. Kanggo warta elek. Siapke, lan sing paling penting, aja nganti apatis.

Mungsuh pengin kita pungkasane kelangan ati supaya ora ana alesan kanggo bungah. Tahan pukulan iki, tahan lan aja mlengkung.

Sampeyan bakal kudu nandhang iki kanggo sasi liyane utawa malah loro.

Nanging saliyane sabar, ana uga ngenteni. Nunggu samubarang owah-owahan ing sih kita. Kabeh bakal owah, aku yakin. Lan mugi kula nerangaken optimisme.

Sepisanan, wilayah anyar dadi resmi dadi bagéan saka Federasi Rusia. Lan aku yakin manawa markas utama kita bakal nindakake kabeh kanggo mbebasake dheweke. Iki bakal ditindakake tanpa gagal, kanthi biaya apa wae.

Kaping kalih, video kanthi peralatan eselon dumadakan muncul, malah ana sing duwe peralatan modern. Kabeh eselon iki tumuju menyang Ukraina, sing menehi alesan kanggo optimisme.

Pangeran, mobilisasi. Ya, ora kaya sing dikarepake. Panglima Tertinggi malah kudu campur tangan, akibate, kabar terus-terusan muncul yen sing salah diarani bali, lan sawetara wilayah wis meh rampung mobilisasi. Kang uga nyemangati.

Kaping papat, magnification saka orkestra. Tawanan, mesthi, dudu replenishment sing paling apik, nanging yen orkestra kasebut efektif, mula sampeyan bisa nutup mripat marang para tahanan.

Kalima, mundhut cetha saka kapentingan Western. Ya, dheweke bakal terus menehi dhuwit lan senjata, nanging kapentingan saya suda. Donya Kulon kesel, Ukraina kaya watu ing dhadha kanggo dheweke, ora ngidini dheweke ambegan. Iku bakal duwe efek rauh.

Jam enem, Winter Is Coming. Inggih, kabeh wis jelas ing kene, Jendral Frost lan kuldi dingin wong Eropa teka. Kajaba iku, sanajan ing Ukraina, paling kamungkinan, ora bakal dadi panas.

Kapitu, kita pungkasanipun miwiti mencet fasilitas infrastruktur. Lan ana kemungkinan iki ora bakal rampung, nanging bakal dadi biasa. Yen Ukraina wis sangsoro saka listrik, banjur iki wis setengah kamenangan.


Carane sipil karo printer 3D bisa bantuan ngarep

Pramila kula nyuwun supados sampun ngantos kemawon, tulung-tinulung arta lan amal.

Nyumbang kanggo tuku sandhangan mangsa, imager termal, quadrocopters. Goleki carane mbantu, lan sing paling penting - aja nyerah lan aja kelangan.

Dina sing angel ngarepake kita, nasib negara ana ing tangan kita, aja nganti njupuk dalan, aja mikir - "pemerintah bakal nemtokake dhewe." Kita ana ing mburi sampeyan, lan kita kudu nindakake sing paling apik.

Apa sampeyan ngerti yen bocah-bocah ing sekolah-sekolah Ukrainia njahit jaring kanggo kendaraan lapis baja? Dheweke pancen mbantu kabeh negara kanthi dhuwit lan tumindak, kenapa ora bisa uga? Mungkasi isin tuduhake posisi sampeyan, aja isin kanthi terang-terangan yen sampeyan nulungi ing ngarep.

Ayo nyoba, nanggung pukulan, ngenteni sethithik lan seneng-seneng ing kamenangan bebarengan.
Pengarang:
183 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Popenko
    Popenko 6 Oktober 2022 04:54
    + 64
    Mung siji kahanan sing mateni kepinginan kanggo tahan - kepemimpinan biasa-biasa wae saka sawetara panggedhe lan kekurangan tanggung jawab kanggo kesalahan sing ditindakake.
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 6 Oktober 2022 05:07
      + 27
      Quote: Popenko
      lan kurang tanggung jawab kanggo kesalahane.

      Mripate paling nglereni lan ngrusak moralitas saka apa ing Rusia saiki.
      1. marchcat
        marchcat 6 Oktober 2022 05:53
        + 21
        Luwih saka 30 taun, negara lan tentara wis dirusak sakbisane, banjur dumadakan ana sing teka saka ngendi wae. Ora, kanthi sistem lan kekuwatan iki, kita ora bisa entuk apa-apa. Ukraina, mung episode saka perang gedhe, lan ora ketompo carane ...
        1. donavi49
          donavi49 6 Oktober 2022 08:34
          + 34
          Ora. Yen total triliun dolar tinimbang tentara menyang pembangunan negara, Ukraina, kaya Puerto Rico, bakal nganakake referendum sawise referendum kanggo gabung karo federasi. Tanpa SVO.

          Sanajan apa sing dakkandhakake, bisa uga total triliun dolar wis dikuasai ing wilayah liyane kaya ing tentara.
          1. Negro
            Negro 6 Oktober 2022 09:49
            +8
            Kutipan saka donavi49
            Yen total triliun dolar tinimbang tentara menyang pembangunan negara, Ukraina, kaya Puerto Rico, bakal nganakake referendum sawise referendum kanggo gabung karo federasi. Tanpa SVO.

            Ojo lali mikir, konco!
          2. Jerman 4223
            Jerman 4223 6 Oktober 2022 23:06
            +4
            Banjur ora ana federasi saiki. Negara tanpa tentara ora bisa ana ing prinsip, tanpa tentara mung dadi mangsa kanggo tanggane.
            1. desimal
              desimal 7 Oktober 2022 19:30
              +1
              Mungkin kancaku Donavi49 ora ateges tentara kudu dibuwang. Nanging bisa uga ing sapunika, kajawi wadyabala, rusia botên gadhah daya alus, botên daya tarik, kajawi militèr. Dadi yen sawetara sumber daya digunakake kanggo berkembang lan lubricate hubungan karo tanggi Rusia, banjur ora bakal ana akeh masalah. Pangarep-arep bisa napsirake pikirane kanca kanthi bener.
          3. Spark-tia
            Spark-tia 8 Oktober 2022 00:18
            -1
            Mbalik ing 22 Januari, aku rumangsa yen perang kasebut ora masuk akal. Rusia wis nyedhak. Rencana gedhe, pabrik anyar, dalan anyar, Rute Laut Lor, pembangkit listrik tenaga air pasang. Agriculture, cereals, etc. Ya, Ukrainians bakal gnaw elbows karo meri, lan banjur padha dadi kanca.
            Nanging ora, gelombang pitenah lan pitenah saya akeh, lan Rusia "gagal" perang kanggo bebener. Saiki wis telat kanggo spekulasi apa lan ngapa. Solusi militer katon luwih migunani. Jinis nuduhake operasi bedhah.
            Ora ana papan kanggo mundur saiki. Ragu adoh. Kita usaha kanggo menang lan pracaya. Aku mikir "kartu trump" kita isih bakal kaget donya lan nggawa mungsuh menyang dhengkul.
          4. Lepsik
            Lepsik 8 Oktober 2022 18:04
            -1
            Irak uga mikir. Nganti regu teroris Amerika teka
          5. Yaroslavsky
            Yaroslavsky 10 Oktober 2022 08:59
            +2
            Bener, tapi aku koreksi sithik....satriliun ora mlebu tentara babar pisan, remuk-remuk mrene...sebanding karo gaji minimal 15 ewu lan pensiun 8....a triliun lunga menyang kraton, yacht, pulo lan menyang akun sawetara oligarki ... lan sampeyan bener, malah wong Ukrainia nulis babagan iki ... yen standar urip sampeyan prayoga, kita dhewe bakal ngunggahake gendera Rusia ing saindhenging Ukraina. ... awake dhewe, ora ana ing sangisore roket lan bedhil mesin, nanging awake dhewe ... lan ana bebener sing pahit ing babagan iki ... wong tansah ndeleng arah sing luwih apik, sayang, iki dudu sisih kita.
        2. Sipil
          Sipil 6 Oktober 2022 08:41
          +8
          https://topwar.ru/13463-irano-irakskaya-voyna-ch-2.html

          Nah, kabeh iki ditliti 10 taun kepungkur.
          Pripun tahan, Dadi iki alamat, kita bakal seneng ngencengi sabuk lan ngetik posisi.
          PS Kita isih kudu mulihake karusakan pasca operasi.
          1. Hyperion
            Hyperion 6 Oktober 2022 12:04
            + 20
            Quote: Sipil
            Kepiye babagan sabar?

            "Sentri kesel" (c)

            "Ayo mati kanggo negara
            Lan tuku amunisi dhewe
            Lan njaluk bojo liyane
            Kirimi sampeyan tampon menyang ngarep.
            Gasket, baret lan celana,
            Lan helm luwih apik karo waja awak.
            Padha njarah-rayah kabeh
            Lan kowe ̶ p̶o̶y̶d̶i̶ ̶u̶m̶r̶i̶ ayo sabar iki..."
            (saka Internet, kanthi koreksi)
        3. insafufa
          insafufa 7 Oktober 2022 07:35
          +5
          Cetha yen kaluputan nduweni jeneng lan jeneng, lan luwih saka siji. Cetha yen ana alesan ora ana kekuwatan kanggo maju. Ana akeh masalah, lan aku yakin sing padha nyoba kanggo ngatasi.

          Kita bakal seneng miwiti karo nyoba mantan Wakil Menteri Pertahanan kanggo Logistik
          Jendral Dmitry Bulgakov, dipecat saka jabatan Wakil Menteri Pertahanan lan tanggung jawab logistik, minangka wakil menteri pungkasan sing ditunjuk ing Kementerian Pertahanan miturut Anatoly Serdyukov.

          Aku pengin wong iki tumindak kaya perwira Rusia nyata lan njupuk piyambak.
          Kutipan dening Oleg Tsarev: Wirang jenderal saiki ora amarga gagal, nanging ora duwe jabatan

          Sayange, iki bebener Rusia modern, kehormatan pejabat wis suwe ora ngganggu wong liya tinimbang kursi sing anget lan nyaman ing kantor.
          Wong-wong pengin ndeleng anak-anak saka pejabat lan oligarki lan putra jenderal ing trench sing padha karo prajurit biasa lan cukup ceri ing kue putri Putin ing rumah sakit karo bebek cedhak amben prajurit kita sing tatu. nalika iku masyarakat bakal semangat lan bangkite patriotisme.
          1. Barberry25
            Barberry25 7 Oktober 2022 12:28
            -2
            guyon kabeh iku "ora isin kanggo gagal lan" etc. tp isih warisan Soviet, nalika ngakoni yen soko ora bisa metu utawa ora cukup iku kanggo mlebu incompetence dhewe.
        4. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 7 Oktober 2022 11:29
          -12

          Luwih saka 30 taun, negara lan tentara wis dirusak sakbisane, banjur dumadakan ana sing teka saka ngendi wae. Ora, kanthi sistem lan kekuwatan iki, kita ora bisa entuk apa-apa.


          Mungkasi ngapusi!

          Negara iki dirusak dening wong-wong sing lagi kuwasa mung 30 taun kepungkur!

          Banjur 10 taun negara iki dirampok dening liberal, lan 20 taun pungkasan negara iki berkembang lan saya kuwat !!!

          Ya, Ukraina mung episode saka sajarah Rusia, nanging ing episode iki kita kudu kamenangan, ora whining Panjenengan.
          1. KVIRTU
            KVIRTU 8 Oktober 2022 17:52
            0
            Apa sing sampeyan lakoni karo liberal, kancaku)
            Dheweke ora seneng, dadi luwih alus karo pasien kasebut, dheweke wis menehi pitunjuk babagan minus)
          2. TURAR
            TURAR 9 Oktober 2022 22:43
            0
            'lan liwat 20 taun kepungkur, negara wis berkembang lan dadi kuwat!!!' - "pameran"?
            1. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 13 Oktober 2022 12:43
              0
              lan sajrone 20 taun kepungkur, negara saya maju lan saya kuwat !!!' - "pameran"?


              23 taun kepungkur, Stepashin ora ngerti carane lan sapa kanggo defend Dagestan saka sawetara ewu teroris teka saka Chechnya.

              Bandhingake karo tugas apa sing saiki ditindakake dening tentara, mula sampeyan bakal ngerti manawa wis dadi luwih kuwat, nanging kaping pirang-pirang!

              Lan kabeh iki thanks kanggo Putin.
              1. TURAR
                TURAR 14 Oktober 2022 23:49
                0
                Ing endi robot tempur kita "Fedor" lunga? Ing endi armada komunikasi lan satelit pengawasan medan perang iki? Lan ing kahanan saiki, tentara ngirim ora "10 kaping kuwat" nanging iso dibandhingke karo Amerika Serikat, malah banjur ora ing ukuran nanging ing teknologi.
                1. Ratmir_Ryazan
                  Ratmir_Ryazan 15 Oktober 2022 10:14
                  0
                  Lan ing kahanan saiki, tentara ngirim ora "10 kaping kuwat" nanging iso dibandhingke karo Amerika Serikat, lan malah banjur ora ing ukuran nanging ing teknologi.


                  Ya, menyang garasi, sampeyan kudu nggawe Microsoft, Google, Tesla dhewe.

                  Apa sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan tulis?

                  Secara ekonomi, Rusia ing taun 90-an metu saka utang, mlarat lan kehancuran, lan sampeyan ora ngangkat driji dhewe, nanging sampeyan njaluk supaya negara-negara ekonomi padha karo Amerika Serikat, kanthi negara sing ora nglawan perang. wilayah kanggo atusan taun, nanging tenang dikembangaké?!
                  1. TURAR
                    TURAR 15 Oktober 2022 13:33
                    0
                    "lan sampeyan ora mencet driji ing driji dhewe" )) i.e. kabeh sing aku kadhaptar ing TV diputer minangka "prestasi" Putin teka pribadi lan weruh robot iki Lan? "Pameran"!! Ragozin ngandika babagan ruang !!! Aku ora nuntut, aku takon karo swara "Dhuwite Zin ngendi?". Kita ora perlu copters, mung sawise "Karabakh" teka ... Wiwit taun 2000, padha sawing dhuwit ing microelectronics, lan iku isih ana, kabeh menyang Korea. Lan ora ana sing dikunjara, mung nongkrong!
                    1. Ratmir_Ryazan
                      Ratmir_Ryazan 16 Oktober 2022 11:15
                      0
                      Aku dhewe dadi veteran lan pensiunan militer, aku kerja lan jujur ​​mbayar pajak lan ora ngeluh.

                      Kanggo robot lan ruang Fedor, iki minangka riset, dudu produksi massal.
                      1. TURAR
                        TURAR 17 Oktober 2022 12:48
                        0
                        Napa sampeyan kabeh nerjemahake "Aku ora ngerti" kanggo ngomong sing bener, lan rengek iki ora apik? Aku dudu pensiunan lan dudu wong militer, lan aku mikir bodho kanggo ngadili presiden, tsars, kepala Rusia. Nanging wektune para pejabat menehi bashing iki! Lan iki ora merengek, tegese narik pangkat ...
          3. skeptik2
            skeptik2 12 Oktober 2022 12:32
            0
            Quote: Ratmir_Ryazan
            Banjur 10 taun negara iki dirampok dening liberal, lan 20 taun pungkasan negara iki berkembang lan saya kuwat !!!

            Ayo kula njlentrehake - sampeyan manggon ing negara apa?
            Apa negara sampeyan ngomong babagan? Sampeyan nulis saka ngendi?
            1. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 13 Oktober 2022 12:44
              0

              Ayo kula njlentrehake - sampeyan manggon ing negara apa?
              Apa negara sampeyan ngomong babagan? Sampeyan nulis saka ngendi?


              Aku saka Rusia, aku manggon ing lan ngawula iku!!! Lan apa sing kedadeyan 20 taun kepungkur lan saiki ing tentara aku weruh lan ndeleng, ora kaya sampeyan.
        5. KVIRTU
          KVIRTU 8 Oktober 2022 17:49
          -1
          Ing sisih liya, tentara rusak luwih parah, ora duwe ahli strategi, senjata nuklir, lan armada. Iki dudu alesan.
      2. TIR
        TIR 7 Oktober 2022 11:13
        +5
        Kepemimpinan militer lan sipil kita wis nindakake kabeh kanggo ngrusak iman masarakat. Angkatan Bersenjata Ukraina durung nindakake akeh kanggo iki. Endi tanggung jawabe? Endi jenderal biasa-biasa wae sing mutusake nyedhaki kutha Kharkov sing nomer yuta, sing kebak pasukan lan peralatan mungsuh, nanging ing wektu sing padha, kita ora nggawe garis pertahanan sing tepat yen ana serangan balik. Wis dikenal kanggo 3-4 ewu taun yen kutha ora dijupuk ing pundak pasukan mundur, banjur padha mundur utawa miwiti pengepungan miturut kabeh aturan. Dheweke nggawe garis pertahanan sing kuat. Sapa sing tanggung jawab ing kana? Bocah saka taman kanak-kanak
        1. Alexander Emris
          Alexander Emris 7 Oktober 2022 23:05
          +1
          aja ngenyek bocah-bocah saka taman kanak-kanak, dheweke main game perang luwih akeh
      3. ABC-schutze
        ABC-schutze 7 Oktober 2022 13:02
        +2
        "Kabeh ora mlaku miturut rencana kanthi harfiah wiwit dina pisanan. Ngarepake yen Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyelehake senjata, pasukan kita mlayu menyang Kharkov ing kolom. Kita ilang akeh ing kana ... Kita gagal njupuk mungsuh ing swoop, kita kudu regroup. Iki minangka pukulan serius pisanan kanggo masyarakat Rusia. Pisanan lan ora pungkasan."
        ********************************************** **************************
        Sawise statement Putin (lan dheweke dadi Kepala Negara lan Panglima Tertinggi) babagan wiwitan NMD, kanthi ngrampungake masalah DENASIIFIKASI lan DEMILITAPRIZATION saka rezim ing wilayah bekas Ukraina bersatu, aku dhewe nindakake. ora nyana "jerks kanggo Kharkov", nanging, pisanan, wiwitan serangan MASSIVE, TERUS, TARGETED ing "pusat pengambilan keputusan" saka Nazi Kyiv ...

        Kanggo ora pimpinan Mariupol "Azov" lan sampah liyane sing ngomong ing "Eropa" sadurunge puncak ana, kanthi pratelan yen rezim Kyiv wis entuk status nuklir lan ora gelem tundhuk karo perjanjian Minsk ...

        Lan iku wong-wong mau, lan lokasi "pusat pengambilan keputusan" (politik, negara, militer, propaganda, lan liya-liyane), nalika nyetel tugas-tugas KAYA sing diumumake kanthi resmi dening Putin, iku pancene kudu, FORCE, TO FORCE TO. SURRENDER ,, ngirimake pukulan kasebut ...

        Miturut cara, utusan saka master Western Kyiv Natsiks persis samesthine iki. Dideleng saka carane cepet lan apik "kesusu" saka Kyiv menyang Lvov ...

        Aku mbaleni, TO FORCE FULL SURPRISE, "miwiti" operasi militèr saka jenis iki, iku perlu kanggo persis TOP saka REGIME "ing arah" - TOP - DOWN. Lan ora melu "strategi Manilov", tanpa alesan, "nyana" nyerah saka tatanan bersenjata nasionalis Kyiv. Lan ing wektu sing padha, tetep LANGSUNG SISTEM MANAJEMEN saka rezim Nazi, purposefully nurtured dening sing disebut. "Kulon" nglawan Rusia lan tundhuk DKATSIFIKASI lan DEMILITARISASI?.. Saiki kita wis bisa ngomong - "kaya" ...

        Apa marga saka rezim, kang kanggo wolung taun, kanthi PARTISIPASI AKTIF saka sing disebut "Kulon", disiapake kanthi tepat kanggo konfrontasi MILITER karo Rusia, "cepet-cepet nyelehake" senjata? sing nganti saiki isih ana. ing "lingkaran" sing nggawe keputusan ing Rusia?:. Aku wedi yen ngono ...

        "Telung shift" ing urusan militer (ing ngarsane "perencanaan lan otak dhasar) minangka aksioma. Sawetara unit lan formasi ana ing perang. Liyane lagi nyiapake perang ing papan latihan. Katelu ana ing liburan ...

        Lan sajrone NMD, mung ing pungkasan April dheweke "ngelingi" manawa "pasukan" terus-terusan nganakake operasi militer OFENSIF nglawan mungsuh sing unggul kanthi angka kudu "dibuwang" ...

        Kajaba iku, Presiden "ngelingi" babagan iki, ing ngarep lensa) nyatakake yen kabeh (arep miturut rencana), lan dudu Menteri Pertahanan lan dudu Pengawal Nasional, sing "wewenang nindakake iki (ing wektu). ”...

        Kaya utawa ora, nanging sawise solusi LENGKAP Rusia saka tugas utama NWO (yaiku, sawise meksa rezim Kyiv Nazi kanggo SURRENDER, lan ora kanggo sawetara jenis "negosiasi"), pitakonan iki isih kudu takon banter. marang panguwasa. Lan jawaban sing jelas babagan "perencana" khusus jambs gedhe ing perencanaan lan implementasi CBO mbutuhake ...
    2. Pecinta Hiu
      Pecinta Hiu 6 Oktober 2022 06:25
      -8
      Sampeyan ora tahan, sampeyan nindakake apa sing sampeyan lakoni, nindakake 5 kaping luwih apik. Yen sampeyan manajer - adol luwih akeh, entuk dhuwit, nandur modal 500-1000 rubel ing wong lanang ing ngarep, yen sampeyan dadi juru masak - masak luwih enak, prajurit uga mangan ing kantin sampeyan, yen sampeyan dadi janitor - mandheg ngombe, kerja. - ing pekarangan iki, mbokmenawa manggon kulawarga wong mobilized, iki bakal HELP dheweke (kulawarga). Ana uga sudagar sing prayoga, nyatane, padha nulungi ngarep dhuwit, kulawargane sing dimobilisasi, akeh sing apik sing ora daksangka. Nggoleki sing luput, ngangkat, iku tugas sing ora duwe panuwun, apa sampeyan ngerti apa sing paling diwedeni pejabat reged? Masyarakat sing kompak, kompak karo sing tak tulis ing ndhuwur, masyarakat sing tanggung jawab.Masyarakat sing kaya ngono kuwi bakal diwasa lan mulai takon. Mulane, paket iki nindakake kabeh kanggo misahake kita kanthi isi liwat blogger sing paling dihormati, liwat artikel lan liya-liyane. Blogger sing paling dihormati bisa uga ora ngerti apa sing ditindakake ing skala. Lan dheweke nindakake lan nggawe agenda umum - WE WAVE BETRAYED. Dikhianati? Pindhah menyang pabrik sampeyan lan gawe 5 bagean tinimbang 4, lan yen kabeh wong nindakake iki, bakal dipeksa mundur, yen ora pati bakal ngrusak masyarakat kasebut.
    3. KELAS
      KELAS 6 Oktober 2022 07:05
      + 21
      Quote: Popenko
      Kepemimpinan biasa-biasa wae ketok saka sawetara panggedhe kita lan lack saka tanggung jawab kanggo kesalahane digawe.

      Iku misale jek sing ana ora mung kasalahan, nanging uga sabotase langsung lan sabotase!
    4. Taimen
      Taimen 6 Oktober 2022 07:59
      + 39
      Lan nganti suwene kita kudu sabar? Aja ngomong aku? Kita wis ngidinke nganti pirang-pirang taun saiki, siji bab "nganti aku .... padha ngunggahake umur pensiun. kanggo wong borjuis kanggo mabuk ora katon, lan ora ana sing ndemek wong-wong mau. Ngerti lan pracaya?
    5. GOR_XVII
      GOR_XVII 6 Oktober 2022 08:23
      + 19
      Nyatane, kita kabeh sabar lan ngarep-arep. Sewulan padha sabar, sabar lan ngarep-arep rong sasi, ngarep-arep lan tahan pitung sasi. Mungkin sabar wis rampung lan pangarep-arep wis ilang? ora?
      "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo ...", iki nalika kabeh, saka sing paling dhuwur kanggo warga tengah. Lan nalika tentara kader ngadeg ing distrik militer Siberia (Ural, Timur Jauh) lan ora nindakake apa-apa, lan "partisan" pindhah menyang ngarep, iki adoh saka slogan. Nalika ing ndhuwur ana siji "salah" kaputusan sawise liyane lan ora ana pungkasan, banjur iki uga ora miturut slogan. Kanggo slamet "ing biaya apa wae" dudu sing dikarepake warga kita.
      Ora jelas menyang endi eselon kita kanthi peralatan. Ing ngendi dheweke lunga lan ketoke ora tekan. Ora ana bantuan ing ngarep, lan ora ana.
      Aja kuwatir babagan "mitra" Barat. Dheweke urip lan sehat, paling ora ing AS. Dheweke bakal nyithak dhuwit sing ora bisa diukur, Eropa mbengkongake, duwe senjata sing cukup kanggo rong perang maneh karo kita. lsp. ing kabeh counts lan slogans.
      Mesthi, aku pracaya yen Rusia bakal ngalahake kabeh mungsuh, nanging karo apa losses. Minangka tansah, ing beyo kita unik, wong heroik, lan ora thanks kanggo tangan saka pemimpin, nanging ing éwadéné wong-wong mau.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 6 Oktober 2022 09:04
        + 22
        Artikel kasebut ora ana alesan, jingoistic liwat nangis!
        Kanggo 8 sasi, tentara Rusia ora bisa nindakake apa-apa karo Angkatan Bersenjata Ukraina, kang kabeh jenderal lan ahli wis ngguyu kabeh wektu iki.
        Kajaba iku, tentara Rusia nutupi awake dhewe kanthi tirai sukarelawan, Cossack, lan pasukan terjun payung jujur ​​sing digerakake saka LDNR.
        Sauntara kuwi, ana daya cilik. Iku mokal kanggo ngemot lan mantep Angkatan Bersenjata ing arah serangan, amarga nyatane, krisis 41 tambah akeh diamati ing LBS, nalika ukroreich kesusu karo losses, nanging wangkal lan irrevocably, lan kita mundur ilang roh, iman lan "ikatan".
        Nalika peserta ing "gorden" cilik lan tipis iki menehi urip lan kesehatan kanthi pakurmatan kanggo tanah air ndeleng pengkhianatan ing mburi lan ndhuwur. Ora ana bala. Ora ana pesenan sing efektif. Ana mung kebingungan lan pangarep-arep kanggo kasempatan karo pangarep-arep kanggo njaga Kulon lan Angkatan Bersenjata Ukraina karo curtains padha.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 6 Oktober 2022 17:48
          +2
          Aku mikir maneh A. Staver .. Nanging dheweke ora apa-apa, kabeh mlaku miturut rencana. Lan ing kene dheweke isih ndesek supaya tahan! Anggota forum kasebut kanthi bener ing ndhuwur, kabeh wong kudu kerja ing papan lan kerja keras.
        2. Vic Vic
          Vic Vic 6 Oktober 2022 18:51
          -5
          Dadi ora karo APU.
          Angkatan Bersenjata Ukraina lan kabeh pinggiran manggon 100% utang. Eropa Kulon lan Amerika Serikat gelut karo peralatan lan uga wong
      2. Alexander21
        Alexander21 6 Oktober 2022 09:18
        +6
        Kutipan saka GOR_XVII
        Kanggo slamet "ing biaya apa wae" dudu sing dikarepake warga kita.
        Ora jelas menyang endi eselon kita kanthi peralatan. Where padha pindhah lan ketoke ora tekan. Ora ana bantuan ing ngarep, lan ora ana ....


        Yen kabeh terus kaya iki, mula kabeh bakal rampung kanthi kekalahan paling gedhe ing Rusia ... Aku bisa langsung ndeleng gambar iki:

        "2024 kab.

        Wartawan militer lan laporan media babagan pertempuran ing Crimea.

        MO: Angkatan Bersenjata RF nerusake operasi nyerang ing arah Zaporozhye, 10000 tank, 3000 pesawat, 2500 helikopter dirusak ... mungsuh narik cadangan pungkasan.

        Pernyataan darurat Presiden Federasi Rusia V.V. Putin: "Kabeh miturut rencana, kita wis diwiwiti.. mungsuh bakal dikalahake"

        Pernyataan Presiden Ukraina Zelensky: "Kita njaluk ganti rugi saka Rusia kanthi jumlah 1 triliun dolar, uga wilayah sing historis dadi milik Ukraina ... komposisi."

        Pernyataan Presiden Amerika Serikat: "Kita ngadeg kanggo demokrasi, lan kita bakal ndhukung hak warga Rusia menyang dalane dhewe (lan ing mburi ana peta kanthi partisi Rusia)."


        Oke, iki kabeh guyon, mesthine, nanging ndeleng kepiye kedadeyan saiki, ora lucu ... Aku pancene pengin ngarep-arep yen Kremlin wis nggawe kesimpulan saka 8 wulan kepungkur lan bakal mulai nguwuh lan mbenerake kesalahane dhewe, amarga yen ora bakal ana bilai.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 6 Oktober 2022 17:50
          +1
          Ana sawetara bebener ing saben lelucon, contone, aku yakin yen kita ora bakal entuk mobilisasi parsial
        2. akendram
          akendram 6 Oktober 2022 23:51
          +5
          Ya, wingi Matviyenko maneh squealed bab rembugan, ketoke iku ora kanggo apa-apa sing stuffing kuwi, sawise kabeh, dheweke ora manggoni posisi pungkasan. Dadi sajrone wolung wulan, sampeyan kudu ngerti yen dheweke pengin menang maneh kabeh, dhuwit, pitchforks, yacht, supaya padha bali lan bakal kaya sadurunge, iki ngimpi.
    6. Maz
      Maz 7 Oktober 2022 23:46
      +2
      "Apa sampeyan ngerti yen bocah-bocah ing sekolah-sekolah Ukrainia njahit jaring kanggo kendaraan lapis baja? Dheweke secara harfiah mbantu kabeh negara kanthi dhuwit lan tumindak, kenapa kita ora bisa nindakake perkara sing padha? "- sampeyan ora weruh carane format bocah-bocah iki wolung taun. , Aku ndelok. Medeni kanggo nonton lan krungu. ya wis. Ya, kita bakal ngidinke sing, pitakonan, banjur Kamenangan ora bakal duwe akeh bapak mburi? ora gelem. Sing paling apik bakal tiba, pitakonane, apa sing bakal tetep.
      1. ZoV
        ZoV 7 Oktober 2022 23:56
        -2
        Kutipan: Maz
        "Apa sampeyan ngerti yen bocah-bocah ing sekolah-sekolah Ukrainia njahit jaring kanggo kendaraan lapis baja? Dheweke secara harfiah mbantu kabeh negara kanthi dhuwit lan tumindak, kenapa kita ora bisa nindakake perkara sing padha? "- sampeyan ora weruh carane format bocah-bocah iki wolung taun. , Aku ndelok. Medeni kanggo nonton lan krungu. ya wis. Ya, kita bakal ngidinke sing, pitakonan, banjur Kamenangan ora bakal duwe akeh bapak mburi? ora gelem. Sing paling apik bakal tiba, pitakonane, apa sing bakal tetep.

        Maz ..Kowe bener!
        Nanging aku iki kabeh dijupuk menyang akun .. Wong Donetsk bakal tokoh metu!
        Lan apa sing kedadeyan saiki ing ngarep LDNR, lsp.
        Kabeh iki bakal dieling-eling dening ora ana siji-sijine generasi warga desa sing ngatur kabeh iki, dheweke seneng banget ing Khreshchatyk lan Bankova.
        Saiki guide..
  2. John Smith
    John Smith 6 Oktober 2022 04:58
    + 27
    pitutur apik banget, ora menehi panganan, sampeyan kudu ngenteni, ora menehi papan kanggo nginep, menehi sampeyan turu ing lemah, sampeyan kudu ngenteni, ora menehi sampeyan dhisik. - Kit waja lan piranti sesanti wengi, sampeyan kudu menehi,
    mung elinga yen tanah air ora duwe utang apa-apa, menehi wong apa-apa lan bakal menehi apa-apa,
    sampeyan ora jerks, paman diwasa entuk soko dening 35, iku ora muspra sing padha nelpon sampeyan
    1. stankow
      stankow 7 Oktober 2022 00:32
      0
      Apa tentara ing jagad iki nyerahake NVD kanggo kabeh wong sing dimobilisasi ??
  3. Mikhail55
    Mikhail55 6 Oktober 2022 04:58
    -24
    Kritik iku kritik, lan perang iku perang! Thanks, Vsevolod, kanggo artikel! Apa luwih gampang kanggo wong tuwa kita ing perang kasebut? Tahan! Lan kita padha wungu. Slogan taun-taun kepungkur relevan banget saiki - VERYTHING FOR THE FRONT, VERYTHING FOR VICTORY! Ayo padha break liwat, kanca-kanca!
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 6 Oktober 2022 05:13
      -5
      ALL FOR THE FRONT, ALL FOR VICTORY! Telpon iki saka negara USSR. Lan apa "kabeh" bisa menehi saiki warga biasa?
      Yen ana sakumpulan buruh kanggo perusahaan kompleks industri militer, pindhah. Iki bakal dadi kontribusi nyata sampeyan.
    2. KELAS
      KELAS 6 Oktober 2022 07:12
      + 20
      Kutipan: Mikhail55
      Apa luwih gampang kanggo wong tuwa kita ing perang kasebut?

      Cukup aja mbandhingake WAR lan CBO iki! Iki konsep temen beda!
    3. Gardamir
      Gardamir 6 Oktober 2022 07:35
      + 26
      Apa luwih gampang kanggo wong tuwa kita ing perang kasebut?
      Sampeyan mbandhingake sing ora bisa ditandhingake. Lan ora malah isin. Nyritakake babagan oligarki sing ngirim anak-anake menyang ngarep. Marang kita bab pabrik dibangun saka gembong. Banjur kabeh negara padha perang. Lan saiki konser babagan nyerahake kutha ..
      1. shikin
        shikin 6 Oktober 2022 23:41
        -2
        Ora perlu kanggo idealize perang uga. Ana cukup dodgers lan hucksters. Nalika Moskow nyiapake evakuasi, mula akeh scum wiwit dijarah. Ing sisih Nazi Jerman, siji utawa liyane, kira-kira 2 yuta mantan manuk hantu perang. warga. Lan partisans ana ing mburi tentara aktif ing Crimea lan Kaukasus. Dadi uga angel banget, cukup kerja kanggo pejabat khusus.
  4. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 6 Oktober 2022 05:03
    +7
    Auto RU. Kadhemen rada. Yen negara mbutuhake bantuan, bakal takon warga babagan iki. Bandhing sing ora direncanakake kasebut mung bakal ngrusak macem-macem barang ing toko. Berets wis tuku munggah nang endi wae, jeroan anget, banget. Nanging barang-barang kasebut dibutuhake dening buruh shift lan tukang bangunan ing musim dingin. Mangsa ing Ukraina -10, lan ing lapangan lenga -40, -50. Apa sing bakal sampeyan tuku sabanjure? Perasaan yen artikel kasebut ora patriotik, nanging provokatif.
    1. stankow
      stankow 7 Oktober 2022 00:34
      -3
      Ora ana artikel, nanging umume komentar kasebut provokatif!
  5. Komentar wis dibusak.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 6 Oktober 2022 05:27
      + 32
      sawetara jinis telpon ing artikel kasebut: dadi "sabar" malah luwih ...
  6. Simbah amatir
    Simbah amatir 6 Oktober 2022 05:22
    + 16
    Ngenteni. Ora gupuh. Tenang wae.
    Sampeyan bisa ngenteni. Ora gupuh iku normal, aku ora mbantah, mung amarga ora ana alesan kanggo gupuh.
    Nanging tenang tegese kalah. Kasunyatan manawa mobilisasi ora kaya sing dikarepake, saben dina kita dilaporake babagan karusakan peralatan mungsuh, lan katon maneh, kaya-kaya lagi ngobahake tongkat sihir, yen konstelasi satelit Amerika digunakake, nanging babagan kita. GLONASS piye wae ora bisa dirungokake manawa SVO ora resmi diarani perang, sanajan "NATO nglawan kita," lan ora mung IED - apa kita kudu yakin?
    Ing kene, ing VO, dina iki diterbitake artikel babagan akeh tawaran waja / helm Avito saka bakul pribadi. Lan saka ngendi pedagang swasta entuk, yen ana akeh omongan babagan kekurangan helm sing padha lan rompi anti peluru ing garis ngarep? Apa comrades saka FSB ora bisa ing arah iki? Mbok menawa ora ana seragam, waja lan barang-barang liyane ing gudang-gudang Kementrian Pertahanan kaya sing kudune? Sampeyan bisa tahan. Lan sampeyan uga bisa santai. Yen kita bakal dilaporake babagan kabeh wong sing wis diukum amarga kekurangan. Lan kahanan kasebut sawise kasebut langsung didandani. Nanging iki ora kelakon!
  7. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 6 Oktober 2022 05:25
    -22
    Bubar, akeh banget sing muncul ing VO sing ujar manawa perang wis ilang lan kabeh wis ilang eseman... Aku mamang sing iki wong kita, lan dudu warga saka lembaga pamaréntah Kanada, Inggris, Amerika Serikat, Republik Ceko, Ukraina, Lithuania lan banjur padha fasih ing Rusia lan ngerti dhasar psikologi manungsa.
    Penulis ora ngomong sing anyar.
    Lan aku entuk akeh informasi saka komentar saka anggota forum, utamane ora kita ... kesimpulan sing menarik banget dipikolehi sawise analisa rinci.
    1. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 6 Oktober 2022 07:16
      -15
      Bubar, akeh banget wong sing muncul ing VO sing ujar manawa perang wis ilang lan kabeh wis ilang eseman ... Aku ragu yen iki wong kita, lan dudu warga saka lembaga pemerintah Kanada, Inggris, Amerika Serikat, Republik Ceko. , Ukraina, Lithuania lan banjur fasih ing basa Rusia lan kawruh dhasar psikologi manungsa.

      Bravo. Pancen setuju karo sampeyan. apik dampak psikologis banget katon nalika ndeleng struktur komentar. Masalah nyata kita kadhaptar, banjur ing mburi komentar, ana bab ngiyanati ...
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. penggemar-penggemar
          penggemar-penggemar 6 Oktober 2022 20:10
          +1
          Bener yen gendera negara wis dicopot, demagogue ora ana apa-apa.
    3. paul3390
      paul3390 6 Oktober 2022 09:25
      +8
      perang wis ilang lan kabeh wis ilang

      Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure lan kepiye kedadeyan - nanging kasunyatan manawa Putin wis ilang sing diarani NWO, miturut pendapatku, cukup jelas .. Kanggo ora ana tujuan sing wis ditemtokake, mundur. ing kabeh arah, lan prospek kanggo nambah kahanan isih soko - ora katon. Kanggo alasan sing jelas - dheweke ora gelut kaya ngono.

      Saiki - kita pancen duwe perang nglawan NATO. Lan supaya bisa menang, sampeyan kudu ngganti pendekatan manajemen kanthi radikal. Pancen ing kabeh aspek, ora mung militer. Lan ing ndhuwur kabeh - ing psikologis, wong pungkasane kudu ngerti apa sing kedadeyan !! Ora kepinginan kanggo melu sawetara kekacoan liar epik tanpa tujuan sing jelas lan kinerja liar bakal saya sithik.
      1. Engineer
        Engineer 6 Oktober 2022 09:31
        -1
        Rubah Arktik sing alus ngetok lawang kita, negara iki nggegirisi ing bolongan

        Mesthi bakal nyimpen, kita kabeh njawab, lempitan rebab tengen ing kanthong kita

        Aku ora bakal menehi, aku ora bakal lunga, aku ora bakal bali, aku ora bakal bali, aku ora bakal melu drama.

        Aku bakal ngomong apa wae, amarga tembung kasebut gratis nalika ana cookie ing kanthongku

        Aja cepet-cepet nyalahake wong amarga rebab, dheweke nglumpukake kita kabeh dadi siji liga:

        Perdhana mentri, wakil, presiden squeezes tokoh sing padha

        Keturunan bakal takon marang kita: "Kowe kabeh ana ing endi ing bedlam cilik?"

        Kita bakal mangsuli kanthi cara iki: "Wektu harlot, kita terus anjir ing kanthong kita."

        Ana jawaban siji kanggo kabeh ing Rusia, lan sampeyan bakal nampa saiki

        Compresses wong saka ora duwe omah kanggo purun ing kanthong rebab tabungan
      2. Boris55
        Boris55 6 Oktober 2022 09:43
        -14
        Kutipan saka paul3390
        nanging kasunyatan manawa Putin wis ilang sing diarani NWO, miturut pendapatku, cukup jelas

        Ya, sampeyan, ta? Kita duwe mobilisasi pisanan, nanging ing Ukraina - sing endi, kaping 4 utawa kaping 5?
        Lan sing sadurunge, ing endi - ing lemah? Lan sapa sing kalah?
        Piye kabare aritmetika, wis nguwasani?
        1. paul3390
          paul3390 6 Oktober 2022 10:05
          + 13
          Sing mung ora perlu ing kene kanggo mbuwang slogan. Nalika kita duwe gelombang pisanan - ing Ukraina, mungguh, ayo kang ngomong 5th .. Lan kanggo kita 300 ewu - padha bakal sijine munggah sing disiapake lan kabeh bakal bali menyang normal. Iki minangka rega kanggo nundha mobilisasi dhewe lan ngidini mungsuh bisa nindakake dhewe. Nalika mungsuh duwe kesempatan kanggo kanthi tenang nglatih lan nglengkapi cadangan, lan sing paling penting, kanthi bebas nransfer menyang ngendi wae sing dikarepake lan kanthi tenang nyedhiyakake ana - ya, nglampahi paling ora 10 ombak, knalpot isih bakal nol.

          Kanggo aritmetika - ide sampeyan menehi tumindak Falkengine ing cedhak Verdun. Kaya - kita bakal nemokake titik sing ora bisa dibela Prancis, lan kita bakal nyerang kanthi kabeh kekuwatan. Falkenhayn pitados bilih grenadier Jerman pungkasan isih bakal mlebu Paris .. Sampeyan, kaya aku ngerti, nawakake kanggo mbayar rega padha? Oalah..

          Minangka kanggo mobilisasi, iku katon kaya sampeyan tightly macet ing jaman Bonaparte, nalika iku cukup kanggo recruit kanggo ngetokake kain kanggo seragam lan fusee ... West bisa gampang nyedhiyani senjata lan peralatan, ngomong, yuta mobilized. . Lan kita? Ditilik saka apa sing kedadeyan - kaya iki ora meh padha. Apa sing sampeyan tindakake ombak ing kene? Sampeyan bisa nelpon soko - lengen nganggo apa? Avon - kabeh negara dibuwang kanggo pejuang ing waja. Lha, kajawi oligarki, mesthi.. Apa ora isin?

          Sawise maneh, deleng tujuan NWO lan garis wektu sing dikarepake. Ditilik saka barisan pasukan. Lan sampeyan bakal weruh - Aku bener, CBO wis ilang. Iki ora ateges manawa Rusia bakal kalah perang, mung dheweke, perang iki - pungkasane kita kudu miwiti! Duwe mandegake muter kabeh limo operasi khusus ana lan pangling kasunyatan saiki .. Lan - kanggo perang kanggo nyata. Ing kabeh wilayah, saka ekonomi nganti operasi militer.
          1. Boris55
            Boris55 6 Oktober 2022 10:16
            -27
            Kutipan saka paul3390
            Aku bener, CBO wis ilang.

            SVO wis rampung. Tujuan asli wis digayuh. Perang wis nyabrang menyang wilayah kita, lan iki minangka alignment sing beda. Tentara Ukraina ora ana maneh. Ana rabble internasional, Polandia, Romania, lan rabble liyane saka kabeh planet. Ayo padha nggiling uga - Ukraina bakal dadi negara sing bebas lan merdika, minangka bagéan saka negara serikat - Rusia, Belarus lan Ukraina. Pira wilayah sing bakal tetep ana - mung gumantung marang kita.
            1. paul3390
              paul3390 6 Oktober 2022 10:22
              + 13
              Bajingan sing galak... belay Apa sampeyan dhewe - apa sampeyan yakin karo apa sing digawe, utawa sampeyan nulis kabeh jinis omong kosong ing kene nalika tugas? opo
              1. Boris55
                Boris55 6 Oktober 2022 10:24
                -13
                Kutipan saka paul3390
                Dhewe - pracaya marang apa sing wis dibangun

                Aku pracaya. hi
                1. paul3390
                  paul3390 6 Oktober 2022 10:26
                  + 13
                  Nuwun sewu... hi Yen kapercayan sampeyan dituduhake ing ndhuwur - aku rumangsa ngerti kenapa kedadeyan kaya ngono .. wong bodho
              2. IvanSviridov
                IvanSviridov 6 Oktober 2022 12:05
                -1
                Mugi-mugi kita dereng dumugi ing pundi ingkang kados makaten kaserat wonten ing tugas.
          2. Jerman 4223
            Jerman 4223 6 Oktober 2022 23:43
            0
            Negara iki durung siap kanggo perang nyata. Iki minangka ketegangan kabeh pasukan lan saben wong ing negara, pisanan kabeh. Lan wong ora bakal obah nganti dheweke wedi. Kita kabeh kudu ngganti kanggo menang, lan nganti iki kedaden, kabeh bakal dadi utawa malah Samsaya Awon. Sawise sawetara wektu, kita bakal duwe mungsuh anyar, aku yakin. A drama anyar bakal break metu ing Kaukasus, padha mbokmenawa bakal nyoba kanggo jotosan munggah kahanan ing Asia Tengah, bakal ana sawetara jenis ngarep marang ISIS ing Kazakhstan, Moldova bakal gabung Ukraina, Mungkin wong liya. Kahanan bakal saya mundhak lan kita kabeh kudu rada wedi. Banjur negara bakal siyap, wedi bakal nggawe wong bungah lan menang. Lan saiki ora bakal.
      3. IvanSviridov
        IvanSviridov 6 Oktober 2022 12:03
        +1
        Kutipan saka paul3390
        kita duwe perang virtual nglawan NATO. Lan supaya bisa menang, sampeyan kudu ngganti pendekatan manajemen kanthi radikal.

        Iki bener. Nanging perang kuwi ora bisa menang. Ora ana "alarmisme" ing babagan iki. A statement prasaja. Kajaba iku, iki persis apa sing diomongake Putin dhewe kaping pirang-pirang. Rusia ora bisa saingan karo NATO ing konflik konvensional. Salah siji kekalahan utawa konflik nuklir global.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. stankow
      stankow 7 Oktober 2022 00:38
      -2
      Wiwit awal September, jumlah komentar FUD (wedi, kahanan sing durung mesthi, keraguan) wis ngluwihi komentar pro-Rusia sing biasa.
  8. parusnik
    parusnik 6 Oktober 2022 05:41
    + 18
    Ngenteni Angkatan Bersenjata kanggo nyelehake senjata
    Saka endi kapercayan kasebut?
    1. sergo1914
      sergo1914 6 Oktober 2022 06:01
      + 10
      Kutipan saka parusnik
      Ngenteni Angkatan Bersenjata kanggo nyelehake senjata
      Saka endi kapercayan kasebut?


      Inggih, aku curiga, GRU, FSB, godfather ...
      1. parusnik
        parusnik 6 Oktober 2022 06:10
        + 11
        Inggih, aku curiga, GRU, FSB, godfather ...
        Padha krungu apa padha arep krungu, lan ora apa
        apa ing urip nyata.
        1. KELAS
          KELAS 6 Oktober 2022 07:23
          +6
          Kutipan saka parusnik
          Padha krungu apa padha arep krungu, lan ora apa
          apa ing urip nyata.

          Sadurungé, kaya sing dakeling-eling saiki, utusan sing nggawa kabar ala dieksekusi kanthi pati kejem. Saiki praktik iki wis dibatalake, nanging pejabat ing kabeh tingkat isih wedi!
    2. Aviator_
      Aviator_ 6 Oktober 2022 08:17
      -2
      Ngenteni Angkatan Bersenjata kanggo nyelehake senjata
      Saka endi kapercayan kasebut?
      Padha ngarep-arep kanggo skenario Crimean, lan mbokmenawa ana persetujuan, nanging dill sepisan maneh di buwang.
      1. Santa Fe
        Santa Fe 6 Oktober 2022 11:01
        +5
        Ngarep-arep kanggo skenario Crimean

        Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, cukup kanggo nggulung media Ukrainia lan nganakake survey ing dalan-dalan ing kutha-kutha, kanthi kedok tik toker.

        Kanthi staf intelijen militèr lan analis saka kabeh garis, negara nyata Angkatan Bersenjata Ukraina uga ora kudu tetep rahasia.
  9. Alex66
    Alex66 6 Oktober 2022 06:22
    + 29
    Ngarep-arep manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyelehake senjata, pasukan kita mlayu menyang Kharkov ing kolom.
    Kita ora pecah nanging dikirim dening pimpinan negara, komandan utama, menteri pertahanan, kepala staf jenderal, kepala intelijen nganggep kabeh bisa dikontrol, dheweke luwih pinter tinimbang Ukrainia lan Amerika. lan kabeh NATO. Sayange yen prajurit mbayar kapercayan, lan dudu awake dhewe lan anak-anake.
    1. Dinggo
      Dinggo 6 Oktober 2022 09:05
      +9
      Bener, Alexander. Aku bakal ngomong liyane. Peta Kharkov diwènèhaké marang komandhan detasemen gabungan - kanggo sapa lan apa. Kanggo sapa stasiun, kanggo sapa administrasi ... Kita wong lanang sakabeheng piyambak karo getih ... Aja takon carane aku ngerti - Aku ora bakal ngomong. Dheweke ing mangsa maneh ana ...
  10. User_neydobniu
    User_neydobniu 6 Oktober 2022 06:29
    + 29
    Sampeyan kudu ngenteni lan sabar

    Langsung slogan 32 taun kepungkur ....
    1. Sebastian Aristarkhovich Pereira
      Sebastian Aristarkhovich Pereira 6 Oktober 2022 08:47
      + 18
      Tenang wae! Saben dina sabar lan tentrem -
      iki mayit saka prajurit kita, sungkowo ing kulawargané lan malah luwih wedi kita nggawe kesalahan, sing kita ilang, sing kabeh wis ilang!
      Masyarakat kita saiki kaget karo apa sing kedadeyan! Tentara kita, sing paling apik, ternyata beda.
      Ora paling, nanging tentara, ngendi kanggo akèh taun korupsi, penipuan, nepotisme lan mucks lemak liyane saka tentrem flourished. Dheweke nindakake kabeh: padha mbangun candhi, mabur menyang Italia kanggo ngumbah panti jompo, ngluncurake aktris menyang papan tinimbang satelit militer, seneng-seneng ing game tentara lan badminton, lan mungsuh kanthi cara, sistematis lan tanggung jawab disiapake kanggo kita saiki!

      Saiki kita weruh Supreme kesel, sok-sok mripat sedih saka mentri non-perang, nesu badai saka deputi lan bledug warga draft-umur ngungsi saka Rusia. Kabeh iki diolesake kanthi saru saka prajurit kita saka trenches.

      Aku wis ngenteni suwene nalika wong bakal dikandhani saka rostrum sing dhuwur: Nyuwun pangapunten babagan kekacoan iki lan ayo padha ndandani kabeh. ora ana deputi karo jenderal bakal nggawe Kamenangan dadi perlu kanggo kita!
      Kamenangan ing endi-endi, mungsuh, awak dhewe lan kabeh asu sing saiki grimis, puff lan keselak histeris - Rusia wis rampung, dheweke kalah !!!
      Ora, Rusia ora kalah, wong-wong bajingan sing nuntun dheweke menyang kahanan saiki ilang, nanging Dheweke! ana! Bakal !
  11. kanggo
    kanggo 6 Oktober 2022 06:36
    + 21
    Nyumbang kanggo tuku sandhangan mangsa, imager termal, quadrocopters.

    Lan tuku seragam dicolong.
  12. tsvetahaki
    tsvetahaki 6 Oktober 2022 06:38
    + 21
    Sampeyan kudu ngenteni lan sabar

    Ora ana tank, helikopter, pesawat, rompi anti peluru - nanging sampeyan terus. Inggih, paling ora kabijakan sing konsisten lan konsisten.
    Apa sing ana "... adhedhasar prinsip fisik anyar" - misale jek nalika nyoba senjata iki, 1,5 yuta set peralatan nguap, mungsuh gumeter.
    Lan pitakonan muncul sawise telpon kanggo nyedhiyakake "tentara" - apa kita duwe tentara, utawa milisi rakyat? Apa aku kudu nggawa saiga karo aku?
  13. Dimy4
    Dimy4 6 Oktober 2022 06:39
    +6
    Sing sabar, ayo ngirit lemu... Kowe eling sapa sing ngomong?
  14. retak
    retak 6 Oktober 2022 06:45
    + 18
    Kanggo Fatherland, bebaya paling gedhe ora dumunung ing mungsuh njaba, nanging ing wong bodho dhewe, sing ngupayakake dadi patriot pisanan, pemikir pisanan lan suci ngluwihi wali tahta patriarchal All Rus '.
    Field Marshal Alexander Suvorov
  15. Santa Fe
    Santa Fe 6 Oktober 2022 06:54
    + 24
    Kabeh kangelan dumunung ing iki.

    Menang ing kahanan saiki (kalah militer saka Angkatan Bersenjata Ukraina) mung bisa dening ngancurake kabeh ekonomi Rusia, mobilizing everyone, lan sijine saperangan atus ewu pejuang ing lemah ireng. Kaya sing dikandhakake, kabeh wektu dheweke wedi karo karusakan ing taun 90-an, nanging bakal entuk taun 1940-an.

    "Perang Salib" kuwi ora ana gunane, amarga asile, sing ora pantes kabeh biaya. Saben uwong ngerti iki, nanging ngakoni kesalahan lan mundur pasukan ngancam bakal ambruk pamaréntahan saiki. Lan bakal terus mbuwang kabeh sing ana ing tungku, kanthi pangarep-arep yen ana cara metu sing cocog karo dheweke.

    Tentara lan jenderal kabeh ngerti iki. Lan sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku mung nahan lemah nalika panas banget - mundur. Ing pangarep-arep yen kudu lunga saka ngendi-endi, ing wektu iku kuldi lan utawa padishah bakal mati. Nanging dheweke ora ngenteni kuldi

    Tundha operasi kanggo 7 sasi lan resistance mungsuh kuwi nalika planning NMD dianggep mokal. Yen ora, sampeyan ora bakal wani miwiti
    1. wewa1910
      wewa1910 6 Oktober 2022 07:33
      + 11
      Kutipan saka Santa Fe
      lan sijine saperangan atus ewu pejuang ing lemah ireng.

      ora ketompo carane kita ngomong bab yuta
      1. IvanSviridov
        IvanSviridov 6 Oktober 2022 12:12
        -1
        Ora ing konflik konvensional. Saiki, organisasi permusuhan ora ngidini jutaan wong dilebokake ing lemah. Kanthi eskalasi perang nuklir - ya, bisa uga. Yen ora puluhan yuta.
    2. Negro
      Negro 6 Oktober 2022 10:14
      + 10
      Kutipan saka Santa Fe
      Menang ing kahanan saiki (kalah militer saka Angkatan Bersenjata Ukraina) mung bisa dening ngancurake kabeh ekonomi Rusia, mobilizing everyone, lan sijine saperangan atus ewu pejuang ing lemah ireng. Kaya sing dikandhakake, kabeh wektu dheweke wedi karo karusakan ing taun 90-an, nanging bakal entuk taun 1940-an.

      )))
      Ora Ana
      Salah sawijining asil sing ora diragukan saka NWO yaiku asile ora gumantung ing Federasi Rusia. Iki sebagian katon ing teks ing ndhuwur - "Kulon bakal kesel lan menehi kabeh dhewe." Amarga yen sampeyan ora kesel lan ora nyerah, mula ora ana cara maneh.

      Lan ora, iku ora katon kaya 40s. Ing taun 40-an, USSR dadi anggota koalisi anti-Hitler, sing kadhangkala ngluwihi blok Nazi (sawise 41 Desember). Saiki Federasi Rusia mung nglawan blok negara sing ngluwihi 40 kaping saka segi ekonomi lan 6+ saka populasi. We mbangun donya multipolar, uga rampung.
      1. Engineer
        Engineer 6 Oktober 2022 10:28
        0
        Salah sawijining asil sing ora diragukan saka NWO yaiku asile ora gumantung ing Federasi Rusia

        Aku isih gumantung. Skenario Foros ora katon apik banget kanggo aku.
        1. Negro
          Negro 6 Oktober 2022 10:41
          +8
          Inggih, ing arah iki, ya, gumantung.
          1. Federasi Rusia ora duwe sumber daya kanggo push liwat pilihan sing ora cocog karo Ukraina. Ing wektu sing padha, kabeh uga rumit karo posisi Ukraina: Ukraina gumantung banget marang sekutu, lan posisi kasebut ora dirumusake kanthi jelas.
          2. Kepemimpinan Federasi Rusia "nikah" ing acara iki lan ora bisa bali lan ngrekam kerugian. Wiwit kanggo ndandani losses, ana kemungkinan dhuwur kanggo ndandani sawetara tokoh - lan ora ana sing siap kanggo iki.

          Akibaté, kahanan rampung metu saka kontrol sisih Russian. Pancen angel ora nggatekake wulan kepungkur iki.
          1. Engineer
            Engineer 6 Oktober 2022 10:53
            -1
            2. Kepemimpinan Federasi Rusia "nikah" ing acara iki lan ora bisa bali lan ngrekam kerugian. Wiwit kanggo ndandani losses, ana kemungkinan dhuwur kanggo ndandani sawetara tokoh - lan ora ana sing siap kanggo iki.

            Ayo. Kepemimpinan Federasi Rusia ngimbangi sistem mriksa lan imbangan. Yen lingkungan lan elit wis mupakat yen ora bisa terus urip kaya iki, banjur pimpinan bakal ganti. Kajaba iku, ing ngarep para shifter bakal dadi Putinites saiki sing paling setya, kaya nalika kongres kaping 20.
            1. Santa Fe
              Santa Fe 6 Oktober 2022 11:08
              +6
              Ora ana kasus ing sejarah nalika para elit wis suwe ngidinke wong sing anane nyebabake masalah.

              Ing sisih liya, 7 sasi SVO wis cukup kanggo ngerti manawa ora ana wong sing nemtokake kanthi klompok wong sing padha ing Kremlin. Mung wong kaya Naryshkin sing gagap lan goyang
              1. Engineer
                Engineer 6 Oktober 2022 11:14
                0
                Wis kebak
                Nero, Caligula, Tiberius, lsp.
                Lan seni ing kono malah luwih endah.
                Kita ora ngerti apa-apa babagan apa sing kedadeyan ing Kremlin. Ora ketompo apa sing ana ing kepala pimpinan militer.
                1. Negro
                  Negro 6 Oktober 2022 11:56
                  +4
                  Kutipan saka Engineer
                  Ora kanggo sebutno apa sing ana ing kepala pimpinan militer.

                  Apa sing kedadeyan karo pimpinan militer minangka masalah sing kapisah. Penugasan pangkat kanggo siji kolonel jenderal iku worth soko.
                  1. landasan pacu-1
                    landasan pacu-1 6 Oktober 2022 20:58
                    0
                    Oooh, crita epik iki regane akeh, minangka bagean saka balet Marleson ... lol
            2. Negro
              Negro 6 Oktober 2022 11:22
              +5
              Kutipan saka Engineer
              Kepemimpinan Federasi Rusia ngimbangi sistem mriksa lan imbangan. Yen lingkungan lan elit wis mupakat yen ora bisa terus urip kaya iki, banjur pimpinan bakal ganti.

              Sampeyan ndeleng, ing Rusia saiki ora ana Plenum Komite Pusat utawa Dewan Fasis Agung, supaya ora bisa nggawe kesimpulan organisasi kanthi cara sing dikontrol. Lan mode unmanaged, miturut definisi, nyebabake mundhut kontrol.
              1. Engineer
                Engineer 6 Oktober 2022 11:28
                0
                Sampeyan ndeleng, ing Rusia saiki ora ana Plenum Komite Pusat utawa Dewan Fasis Agung

                Resmi ora. Kajaba iku, sampeyan ora perlu mikir yen kinerja apa wae bakal direncanakake lan dikontrol 100 persen.
                Pitakonan sing ora marem ora carane ngatur luwih, nanging carane nyilikake losses. Mundhut kontrol bisa ditelan, utamane parsial.
                1. Negro
                  Negro 6 Oktober 2022 11:54
                  +2
                  Kutipan saka Engineer
                  Ora resmi

                  Aku sampeyan overestimate Jacobins lokal. Nanging, wektu bakal ngomong.
                  1. Engineer
                    Engineer 6 Oktober 2022 11:56
                    +1
                    Dadi aku ora ujar manawa mesthi kedadeyan. Aku mung mikir sing kamungkinan kuwi ana lan ora kudu rampung digatèkaké.
                    1. Negro
                      Negro 6 Oktober 2022 11:58
                      +1
                      Ana kamungkinan. Nanging ngandelake kemungkinan apa wae iku bodho. Saiki ora ana mekanisme kanggo ndandani kahanan iki ing mode kerja ing Federasi Rusia.
                      1. Engineer
                        Engineer 6 Oktober 2022 12:03
                        +1
                        Inggih, paling sethithik sampeyan ora bisa bosen?)
                        Ora ana mekanisme - dheweke bakal nggawe improvisasi nalika dadi panas. Utawa padha ora bakal.
                        ZY aku lan dhewe ora nganggep varian kasebut paling mungkin. Nanging yen sampeyan takon apa sing bakal teka ing pikiran iku luwih elek
                      2. Wildcat
                        Wildcat 6 Oktober 2022 17:20
                        +3
                        hi
                        Inggih, paling sethithik sampeyan ora bisa bosen?)

                        Hm, kenapa?
                        Apa sing bakal kelakon sabanjure - sampeyan bisa ngerteni babagan iki ora ing forum VO, nanging saka koran:
                        "Chechen bakal ngajar maneh siswa ing kabeh wilayah Rusia.
                        Wiwit awal Oktober, mahasiswa saka universities Russian teka ing pengawasan ketat Adam Delimkhanov.
                        "Yen layanan ing wilayah ora bisa ngatasi (kanthi ngawasi prilaku lan nglatih maneh para pemuda sing nyinggung negara, panguwasa, presiden - penulis), mula kita bisa ngatasi," ujare wakil Duma Negara, Pahlawan Rusia Adam Delimkhanov.
                        Ing kamera, dheweke ujar manawa dheweke wis nampa pesenan sing cocog saka kepala Republik Chechnya, Ramzan Kadyrov. Ing babagan iki, Delimkhanov resmi ngomongake kabeh pemuda.
                        "Kita ndeleng kepiye sawetara saka sampeyan wis adol negara sampeyan, kulawarga sampeyan. Kita ndeleng kepiye sampeyan ora dibesarkan ing babagan agama utawa ing tradhisi nilai kulawarga. Wakil-wakil pemuda mahasiswa sing kapisah ngidini nulis apa wae sing dikarepake, kanggo nggoleki kesalahane negara. Dheweke nemokake istilah, tembung sing nglanggar kita kabeh, "ujare.
                        Atas jenenge kepala Chechnya, miturut wakil, wiwit saka Moscow State University lan MGIMO, wakil saka Chechnya bakal ngawasi kahanan karo wong enom ing saben wilayah.
                        "
                        https://kavkaz.mk.ru/social/2022/10/05/chechency-perevospitayut-studentov-vo-vsekh-regionakh-rossii.html


                        Cetha apa sing bakal kedadeyan karo para siswa, uga militer (kajaba Shoigu), masyarakat liyane kudu siyap.
                      3. Engineer
                        Engineer 6 Oktober 2022 17:42
                        +1
                        Lan sampeyan uga bisa sinau saka Sorokin, kaya sing bubar ditemokake
                        Lan ana alangan abang, alangan putih lan alangan abu-abu. Mbangun Tembok lan liya-liyane.
                        Crita cekak Kocherga wis meh dadi kasunyatan - deleng kasus Kamardin
                        Cukup depresi.
                        Waca babagan cookie kita lan eseman sethithik.
                      4. landasan pacu-1
                        landasan pacu-1 6 Oktober 2022 21:00
                        +1
                        Cetha apa sing bakal kedadeyan karo para siswa, uga militer (kajaba Shoigu), masyarakat liyane kudu siyap.
                        Ya, nanging! Swara apik tenan, nanging ora tenan ... nglirik
            3. IvanSviridov
              IvanSviridov 6 Oktober 2022 12:15
              0
              Kutipan saka Engineer
              Kajaba iku, ing ngarep para shifter bakal dadi Putinites saiki sing paling setya, kaya nalika kongres kaping 20.

              ya wis. Persis. Nanging ambane bilai bakal kaya sing pisanan (utawa malah kaloro) "generasi" buruh panggantos bakal "dipangan" dening krisis deepening. Kurang luwih miturut skenario taun 1917. Lan aku mikir yen panggantos potensial, yen ora ngerti iki, banjur aran karo sphincter.
              1. Engineer
                Engineer 6 Oktober 2022 12:19
                +2
                Aku skenario 1991 luwih kamungkinan. Clan deriban tanpa akeh getih. Wabah panganiaya ing pinggiran, sing ora ana sing bakal peduli.
                Bakal ana lompatan pimpinan, nanging meh ora amarga kekerasan
                1. Pilat2009
                  Pilat2009 6 Oktober 2022 19:18
                  +1
                  Kutipan saka Engineer
                  Aku skenario 1991 luwih kamungkinan

                  Mung Ramzan bakal ndeleng kekacoan iki lan mutusake yen dheweke ora ana ing dalan karo wong sing ringkih
    3. filibuster
      filibuster 6 Oktober 2022 13:33
      +1
      "Perang Salib" kuwi ora ana gunane, amarga asile, sing ora pantes kabeh biaya. Saben uwong ngerti iki, nanging ngakoni kesalahan lan mundur pasukan ngancam bakal ambruk pamaréntahan saiki. Lan bakal terus mbuwang kabeh sing ana ing tungku, kanthi pangarep-arep yen ana cara metu sing cocog karo dheweke.

      Sayange, ya, iki persis kahanan, ngalahaké Ukraina nganggo senjata konvensional bakal biaya eksistensi Rusia ing wangun saiki.
    4. Vladimir100
      Vladimir100 7 Oktober 2022 03:41
      -1
      Bakal ana divisi Ukraina ing sadawane Dnieper kanthi karusakan maksimal saka bank tengen.
  16. samarin1969
    samarin1969 6 Oktober 2022 06:55
    + 20
    VO temenan duwe alasan kanggo ngidini Anti-Scooter iki. Nanging sampeyan mung bisa ngangkat pundhak amarga ngganggu. Saliyane mobilisasi, kabeh langkah liyane ora pati penting. "Serangan ing infrastruktur" lan "kehilangan kapentingan Barat" mung digawe.
    Ukraina luwih spesifik: paningkatan 50% ing produktivitas "pejuang standar NATO", mobilisasi kaping 8, ditambah bantuan militer 3-4 milyar, sistem senjata jarak jauh anyar, taktik anyar: terobosan pertahanan DRG + tanpa cadangan, tambah udara kegiatan, tambah brutalitas uncompromising ing gegayutan warga saka Federasi Rusia, stabilisasi urip ing Bank Kanan, ... Iki langkah luwih pinunjul saka "mangsa", "tahanan", "kelelahan", ing kasunyatan, wilayah suda, "klip video" karo peralatan ... Sampeyan bisa nambah "cagak lampu".
    Kabeh iki ora mbatalake kapercayan ing Kamenangan. Kita pitados bilih akal sehat bakal nguripake "ndhuwur" lan "potensi militer" bakal diwujudake. Pitakonan kapan???
  17. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 6 Oktober 2022 07:09
    -21
    Pramila kula nyuwun supados sampun ngantos kemawon, tulung-tinulung arta lan amal.

    Nyumbang kanggo tuku sandhangan mangsa, imager termal, quadrocopters. Goleki carane mbantu, lan sing paling penting - aja nyerah lan aja kelangan.

    Matur nuwun penulis. Artikel kasebut apik. Aku setuju karo kabeh.
  18. Gardamir
    Gardamir 6 Oktober 2022 07:50
    + 15
    Kaping pisanan, pimpinan saiki terus-terusan ngritik kabeh Soviet. Kalebu jenderal Perang Patriotik Agung. Piyé awaké déwé?
    Kapindho, ekonomi Soviet saya kuwat nalika taun perang. Lan saiki karusakan saka perusahaan terus.
    Lan pungkasane, banjur kabeh negara ngenteni karo siji pangarep-arep saka Kamenangan. Lan saiki yen pertunjukan wis direncanakake, mula kudu ditindakake ...
    Dadi kenapa tahan? Lan apa prospek ing ngarep?
    1. Dinggo
      Dinggo 6 Oktober 2022 09:12
      +3
      Lan apa "perspektif" bisa katon saka Ferris wheel, apa sampeyan mikir?
  19. kor1vet1974
    kor1vet1974 6 Oktober 2022 07:53
    +7
    Tenang lan sabar.
    “Kowe ra percoyo bakal tego, ora percoyo bakal tresno, demi kebahagiaanmu..” (c)
  20. Engineer
    Engineer 6 Oktober 2022 08:12
    + 27
    Gaji rata-rata ing Rusia kanggo 2022 39 rubel
    saka sumber pisanan kasedhiya - avito
    Wong-wong iki kudu nyukupi kabutuhan tentara

    Putin ngandika ing awal Oktober ing jaket Briony kanggo 435 ewu rubles
    Ing wulan Maret, ing Stadion Luzhniki, dheweke nganggo jaket mudhun Laura Pian kanthi rega 1.4 yuta

    A tampilan nengsemake overconsumption ing tengah-tengah telpon kanggo ngencengi sabuk lan ora egois.
    1. Negro
      Negro 6 Oktober 2022 09:53
      +4
      Kutipan saka Engineer
      A tampilan nengsemake overconsumption ing tengah-tengah telpon kanggo ngencengi sabuk lan ora egois.

      Gambaran Manstein babagan tentara Romania teka ing pikiran.
      Kanthi siji prabédan. Para perwira Romania, karo jaran lan juru masak, isih ana ing ngarep.
      1. Engineer
        Engineer 6 Oktober 2022 09:55
        +3
        Wong Romania, ya, ternyata ora ana apa-apa.
        Ora wonder padha ngomong sing ngarep cedhak Liman ambruk dening kutub ireng saka Romania
  21. Listrik
    Listrik 6 Oktober 2022 08:26
    +8
    Kahanan kasebut kaya Perang Dunia I, ing njero lan njaba! Lanjutan sing menarik.
    1. kor1vet1974
      kor1vet1974 6 Oktober 2022 08:30
      +3
      Kahanan kasebut kaya Perang Dunia I, ing njero lan njaba!
      Kelingan banget.. Kita ngenteni pidato: Bodho utawa ngiyanati?
      1. Listrik
        Listrik 15 Oktober 2022 12:23
        0
        Cukup seneng diapusi! Wektu sing padha!
    2. Negro
      Negro 6 Oktober 2022 09:54
      +1
      Kutipan saka Electric
      Kahanan kasebut kaya Perang Dunia I, ing njero lan njaba! menarik kanggo nerusake

      Durung, aku ora kelingan.
  22. vet
    vet 6 Oktober 2022 08:37
    + 20
    Sing sabar. Ing wiwitan, panguwasa kita mlebu ing SVO sing ora bisa dingerteni kanthi pasukan sing pancen ora cukup kanggo tugas sing ditindakake. Lan dheweke mabur menyang kahanan sing ora dikira kanthi sanksi. Banjur padha rembugan bab "grinding pasukan mungsuh." Banjur padha ngumumake mobilisasi, nanging ninggalake wates mbukak kanggo wong enom
    wajib sehat lan paling cocok sing ninggalake Rusia ing atusan ewu lan terus ninggalake. Lan tinimbang wong enom lan sehat, wong setengah lara luwih saka 40 wiwit rowo, sing, mesthine kudu dilengkapi kanthi biaya dhewe. Lan saiki lagi kurban kanggo ngenteni nganti tentara radiculitis gastritis lan hypertensive patients "numpuk" APU-shniks, dilatih, bersenjata lan dilengkapi miturut standar NATO.
    1. Gardamir
      Gardamir 6 Oktober 2022 09:46
      +5
      Lan iki tujuane kanggo ninggalake sawetara ing paprangan, squeezing liyane metu saka negara. Lan saiki, miturut pranatan Margaret ing Rusia, 15 yuta.
      1. Who Why
        Who Why 6 Oktober 2022 10:40
        +2
        Lan iki tujuane kanggo ninggalake sawetara ing paprangan, squeezing liyane metu saka negara.

        Katon mirip banget....
    2. gafovec
      gafovec 6 Oktober 2022 11:43
      -1
      Kok nganggo biaya dhewe-dhewe... Sawise kabeh diparingi ngangkat... kanggo ngunggahake omzet bakul.
    3. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 6 Oktober 2022 15:05
      -6
      Aku mangu-mangu yen sing burem bakal migunani ing ngarep
  23. Komentar wis dibusak.
  24. chekushka
    chekushka 6 Oktober 2022 08:44
    +8
    Pisanan sampeyan kudu mutusake lan nyritakake kabeh babagan tujuan perang iki. Lan ora kaya: "Kita wis muddied soko kene, mlebu ing sumur lengkap ... saiki ayo metu saka iku karo kabeh donya."
    1. Who Why
      Who Why 6 Oktober 2022 10:42
      0
      Kabeh iku gampang banget: loro kleptokrasi ngetung panah ....
  25. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 6 Oktober 2022 09:07
    + 13
    Aku njaluk sampeyan, pira iki video karo teknologi wis wis. Kaya esuk, Korps Tentara kaping 3 lebur, sing diancam bakal dibanting dening Wehrmacht.
    Inggih, kanggo serangan ing infrastruktur ... Padha kenek sapisan lan wedi piyambak.
    Mulane, optimisme bakal katon maneh mung nalika esuk kita krungu sing kreteg tengen Dnieper, Dniester, Southern Bug, kreteg tengen kali ing wilayah kulon wis massively numpes dening serangan, sing terowongan Carpathian wis numpes dening "Daggers". Sing bebarengan departemen SBU ing bank tengen lan zapadenschina miber menyang udhara. Kutha-kutha kabupatèn, ing ngendi para pemimpin rezim saka tingkat regional lan ndhuwur manggon, "calcified".
    Mung banjur optimisme bakal bali lan iman ing Kamenangan lengkap bakal bali.
    Lan yen kita terus ing semangat "kita gelut kene, kita ora perang kene, kita mbungkus iwak kene," banjur nesu lan pundung mung bakal tuwuh.
  26. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 6 Oktober 2022 09:16
    +2
    Quote: Simbah amatir
    Ngenteni. Ora gupuh. Tenang wae.
    Sampeyan bisa ngenteni. Ora gupuh iku normal, aku ora mbantah, mung amarga ora ana alesan kanggo gupuh.
    Nanging tenang tegese kalah. Kasunyatan manawa mobilisasi ora kaya sing dikarepake, saben dina kita dilaporake babagan karusakan peralatan mungsuh, lan katon maneh, kaya-kaya lagi ngobahake tongkat sihir, yen konstelasi satelit Amerika digunakake, nanging babagan kita. GLONASS piye wae ora bisa dirungokake manawa SVO ora resmi diarani perang, sanajan "NATO nglawan kita," lan ora mung IED - apa kita kudu yakin?
    Ing kene, ing VO, dina iki diterbitake artikel babagan akeh tawaran waja / helm Avito saka bakul pribadi. Lan saka ngendi pedagang swasta entuk, yen ana akeh omongan babagan kekurangan helm sing padha lan rompi anti peluru ing garis ngarep? Apa comrades saka FSB ora bisa ing arah iki? Mbok menawa ora ana seragam, waja lan barang-barang liyane ing gudang-gudang Kementrian Pertahanan kaya sing kudune? Sampeyan bisa tahan. Lan sampeyan uga bisa santai. Yen kita bakal dilaporake babagan kabeh wong sing wis diukum amarga kekurangan. Lan kahanan kasebut sawise kasebut langsung didandani. Nanging iki ora kelakon!

    Kandhane manawa kita siyap sabar yen nuduhake paukuman apa sing ditindakake dening wong-wong sing ngedol barang-barang gerombolan, contone.
    1. gafovec
      gafovec 6 Oktober 2022 11:41
      +2
      Kanggo sapa perang (SVO), sing ditresnani ibu ...
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 6 Oktober 2022 15:03
      -7
      tembak jenderal iki lan bentuk apa sing bakal katon? tank anyar?
  27. solar
    solar 6 Oktober 2022 09:16
    +8
    Artikel kasebut kaya anekdot jenggot lawas.
    Kita mutusake kanggo nyoba eksperimen ing salah sawijining perusahaan, kepiye wong bisa tahan.
    Dheweke nelpon rapat, dheweke ngumumake yen wiwit sesuk bakal kerja rong shift kanthi gaji sing padha. Kabeh meneng-meneng bubar, terus kerja, ora ana sing nesu.
    Dheweke ngumpulake maneh - padha ngumumake - ora bakal mbayar upah. Kabeh padha meneng lan nyambut gawe.
    Padha wonder carane iku, apa jenis wong, padha kumpul kaping telune, ngumumake - sesuk kabeh bakal digantung!
    Banjur tangan munggah, ing ndhuwur - lega, pungkasane paling ora ana sing ditemokake, lan salah sawijining buruh takon - apa aku kudu njupuk tali lan sabun karo aku utawa bakal menehi ing serikat pekerja?
  28. Pensioner Vasilievich
    Pensioner Vasilievich 6 Oktober 2022 09:21
    +2
    Materi kasebut nduweni sifat ganda. Sowing gupuh, kang veiled dening khayalan kalem.
  29. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 6 Oktober 2022 10:02
    +8
    Penulis, ing endi telpon kanggo pimpinan negara supaya mandheg ngunyah irung lan ngurusi ekonomi? Menapa malih, ekonomi nyata, prodhuksi produk, kalebu militer, lan ora inflating gelembung financial sabanjuré?
    Uga kanggo oligarki, kanggo nuduhake ibukutha, intelligibly nerangake marang wong-wong mau sing luwih apik kanggo menehi adoh setengah saka loot saiki saka ilang kabeh mengko. Объяснить некоторым губернаторам, что ̶в̶ ̶н̶а̶г̶л̶у̶ю̶ ̶в̶о̶р̶о̶в̶а̶т̶ь̶ ̶б̶ю̶д̶ж̶е̶т̶н̶ы̶е̶ ̶д̶е̶н̶ь̶г̶и̶ ̶ч̶е̶р̶е̶з̶ ̶а̶ф̶ф̶и̶л̶и̶р̶о̶в̶а̶н̶н̶ы̶е̶ ̶к̶о̶м̶п̶а̶н̶и̶и̶ тратить по 400 - 500 миллионов на новогоднюю иллюминацию, нельзя.
    Lan mréntahaké kanggo bantuan kanggo populasi wis ora sugih kudu bab pungkasan.
    1. Dinggo
      Dinggo 6 Oktober 2022 11:43
      +4
      Uga kanggo oligarki, kanggo nuduhake ibukutha, intelligibly nerangake marang wong-wong mau sing luwih apik kanggo menehi adoh setengah saka loot saiki saka kanggo ilang kabeh mengko.


      Wis nglamar. Aku ora ngerti carane wong liya ("MK" kacarita mung babagan iki) - Aven lan Fridman chipped ing 150 "lyams" saka evergreens saben ... Ing sawetara jenis "Aid Fund ... kanggo Ukraina". Malah ing kene padha srakah - uga, alam kuwi, apa sing wis ana. Ora nulungi. Ing siji, padha "ditutup gubug" ing London (dadi, kanggo bab-bab cilik - antik, lukisan ... apa padha ketemu, ing umum), padha diblokir akun liya - ora ana apa-apa kanggo mbayar abdi, ngeluh ... Umumé - padha "sanded" (Aku ora "pungkasan" iki dijupuk adoh, "... angsal dening bali-bejat" pegawe "...). Padha ngerti banget uga ngendi "dhuwit mlayu" kanggo wong-wong mau saka. Lan liwat sapa.
      Mordashov dadi ... ora, ora "luwih pinter" - luwih adoh. Ketoke, "sidekick" Tolya ngelingake sadurunge mbuwang. (Inggih, ingkang dipunparingaken dening Pabrik Metallurgi Cherepovets). Aku ndhelikake yacht ing Vladik, ing pelabuhan. Adoh saka dosa ... Kaya "prau" sing lara, enem dek ... (google, sampeyan bakal nemokake kanthi tag).
      Lan sampeyan ngomong ... Eh. "kesederhanaan suci" (Aku ngomong babagan wong wadon tuwa karo buntelan kayu sikat, dudu babagan sampeyan).
      1. Rosemary
        Rosemary 6 Oktober 2022 11:58
        0
        Quote: Dinggo
        Mordashov dadi ... ora, ora "luwih pinter" - luwih adoh. Ketoke, "sidekick" Tolya ngelingake sadurunge mbuwang. (Inggih, ingkang dipunparingaken dening Pabrik Metallurgi Cherepovets). Aku ndhelikake yacht ing Vladik, ing pelabuhan. Adoh saka dosa ... Kaya "prau" sing lara, enem dek ... (google, sampeyan bakal nemokake kanthi tag).


        Lan ing ngendi Mordashov sing adoh-adoh bakal pindhah menyang yacht mewah, menyang Sakhalin lan bali? Dadi enem dek 300 yuta dolar iki bakal ngadeg ing Golden Horn Bay nganti salah siji yacht rots utawa Mordashev mati. Amarga kabeh kano iki bakal cepet rampung.
        1. Dinggo
          Dinggo 6 Oktober 2022 14:21
          +7
          Aku setuju karo sampeyan. Nanging dheweke ora ngerti! Lan "partner-accomplice" ora nerangake ... Saben uwong panginten, ngarep-arep - saiki kita bakal "setuju" - lan kabeh iku tip-top, kabeh kaya sadurunge ... yachts, resorts, lereng ski saka Courchevel .. Nanging ana iku! "Persetujuan" ora kedadeyan, ora ana industri sing mateni lan dijarah - ora ana sing bisa dilebokake "ing ril militer" (lan ril dhewe, sing fisik, "kucing nangis" - logam sing digulung didorong menyang "mitra" " nganti padha nutupi celah iki, nanging rada). Ngendi iki kebingungan lan mbuwang daya, eloquent "kasepen" saka wilayah Moscow? Utawa blah blah blah Konashenkov ...
          Mikir dhewe, yen ora, aku bakal pitenah dhewe ing kene ing "artikel KUHP" ... Iku bakal dadi ... Waca Konstantin Sivkov - dheweke ora ana ing kene, ing sumber daya liyane.
          Umumé - mikir lan tarik kesimpulan dhewe, mung dhewe.
          1. Rosemary
            Rosemary 6 Oktober 2022 17:38
            +1
            Nanging crita iki duwe kaluwihan - pangopènan yacht, sanajan ora lunga, biaya 10% saka regane saben taun. Dadi pelabuhan Vladivostok bakal nampa 30 yuta dolar saben taun saka Mordashov. Paling ora entuk manfaat.
            1. Dinggo
              Dinggo 6 Oktober 2022 18:35
              +4
              Ing mangsa panas ana infa saka sumber Far Eastern (sayangé, aku ora nyimpen) - yacht dijupuk metu saka port, anchored. Hang metu siji wektu ing gropyokan. Endi dheweke saiki, aku ora ngerti. Lan aku ora pengin ngerti, jujur, iki foto dheweke ing pelabuhan. Ngapunten - ora ana gunane ...
  30. Max1995
    Max1995 6 Oktober 2022 10:13
    +8
    Artikel liyane-panjelasan-tenang, kanthi kabeh pola mental. Padha langsung karo aliran.

    Kulon minangka wong sing lemah, kabeh mungsuh bakal beku lan mati, saiki karo narapidana kita bakal numpuk lan ngremukake jumlahe, dheweke wiwit nyerang ... sawetara jenis "infrastruktur". (Yaiku, kanggo nyabut listrik, gas, banyu, omah, dalan, lsp.)
    Piye wae, ing 8 taun wis dadi mboseni, utamane nalika ana kabar - Kulon nambah lan nambah pasokan, injeksi awis, kompleks industri militer, pangembangan, nomer ...

    Lan ing jejere ana artikel - "Rusia minangka mercantile ...." Miturut pranatan Kremlin, dheweke mlebu Bisnis ....

    Mungkin, miturut kutipan lawas, "kanggo ngganti soko ing konservatori?"
  31. starik-an
    starik-an 6 Oktober 2022 10:17
    +1
    Quote: Popenko
    Kepemimpinan biasa-biasa wae saka sawetara atasan kita

    Iki sabotase. Stalin mesthi wis nembak kabeh wong biyen
  32. zorch
    zorch 6 Oktober 2022 10:18
    -8
    Sampeyan kudu percaya ing Kamenangan, aja gupuh lan kerja kanthi sithik. Babagan artikel iki
  33. starik-an
    starik-an 6 Oktober 2022 10:22
    -7
    Quote: vovochkarzhevsky
    endi panyuwunan marang pimpinan negara

    Apa sampeyan mikir penulis bakal krungu? Solovyov saben dina saka kabeh kothak babagan iki dudu sing diomongake, SREAM !!! LAN? Mobilisasi diwiwiti ...
  34. gafovec
    gafovec 6 Oktober 2022 11:39
    +6
    Saliyane gagal ing LBS, muga-muga bisa sementara - ana "salah pangerten" liyane.
    Kita ora ngganti "Azovites" (anggota organisasi sing dilarang ing Federasi Rusia), kita ngirim menyang Turki, tentara bayaran asing kanthi jumlah sawetara atus, kalebu perwira NATO sing meh aktif lan meh jenderal ing Azovstal, "nguap. ” nang endi wae - liyane babagan wong-wong mau ora keprungu tembung. Dheweke ora nyebutake kandhang ing pengadilan maneh.
    Cruiser "Moskva" ora bisa tahan tarik ing segara meh kalem (miturut situs weather, kalebu Yandex) - lan ora tembung liyane.
    Aku mikir yen ora nggatekake perkara-perkara kaya ngono ora bisa ngunggahake semangate saben wong.
  35. Sergey Zhikharev
    Sergey Zhikharev 6 Oktober 2022 11:49
    +3
    Adoh saka ngarep, sampeyan bisa, mesthi, sabar (kaya kita Tambov, padha ora bakal tekan kita), pracaya / pracaya ing rencana sarwa (khusus nggawe miscalculations supaya mungsuh nyerang), nanging cedhak ngarep iku. piye wae ora bisa dimengerteni. Dicekel / dibebasake pemukiman - dipasrahake / diwenehake. Kajaba iku, warga biasa ora ngerti rencana strategis, lan penting kanggo wong-wong mau ing kene lan saiki - dumadakan, pasukan Rusia, sing disambut kanthi apik, bakal lunga ing sasi utawa loro.
    Lan maneh. Yen bocah-bocah Ukrainia nindakake "kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan", banjur
    - ing ngendi resimen Rusia anak-anak Duma / pejabat. Ya, supaya resimen iki ora gelut - sampeyan nuduhake yen resimen kasebut wis dibentuk.
    - endi saham sing pejabat ngirim dhuwit / drone menyang tentara.
    Umumé, wong tahan, nanging cetha nyana trick liyane
  36. Keburek
    Keburek 6 Oktober 2022 11:49
    +1
    "Tenang lan sabar. Carane nanggapi kegagalan NWO" - apa jenis kegagalan iki, iki minangka kamenangan nyata kanthi nilai negatif. Nah, sampeyan dhewe mikir, apa rezim nambah wilayah anyar? ditempelake. Saiki wong Ukrainia wis dikuwasani? Dheweke dikuwasani, saiki bakal nglindhungi dheweke kanthi biaya dhewe. Nalika ndherek wilayah anyar, apa padha ngrusak kabeh infrastruktur? dirusak. Nalika wong Ukrainia bakal nglindhungi kanthi gratis, dheweke bakal mulihake kanthi biaya dhewe. Sawetara kamenangan lan kaluwihan sing padhet, kenapa sampeyan bingung? wassat Komentar minangka pendapat pribadi.
  37. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 6 Oktober 2022 14:09
    +6
    Inggih, kabeh wis jelas ing kene, Jendral Frost lan kuldi kadhemen wong Eropa teka

    Apa aku njaluk wong Eropa dadi adhem? A sawetara minggu kepungkur, warta slipped quietly ing gaya "fasilitas panyimpenan gas Eropah wis 90% lengkap." Sampeyan ngerti apa iku? Nalika penutur kita ing kene bengok-bengok babagan carane Eropa bakal beku ing musim dingin, para pengusaha kanthi tenang lan tenang "memompa" kontrak, lan EU "de facto" siap kanggo musim dingin. Mungkin ora bakal dadi mangsa sing paling anget lan ora paling nyaman, nanging mesthi ora nganggo "punggung kadhemen". Banjur dheweke bakal ngrampungake taun ngarep. Pembangkit tenaga nuklir lan pembangkit listrik termal bakal diaktifake maneh, panjaluk bakal ditutup sebagian liwat LNG, lan arah pasokan gas Turki-Azerbaijan bakal ditambah.
    Nalika wong awam lagi bungah lan bungah, para pengusaha lagi masak gesheft. Aja kuwatir banget babagan wong Eropa, mesthine bakal urip, untunge bisa slamet saka rong perang dunia banjur piye wae :-)
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 6 Oktober 2022 14:45
      -6
      1. panyimpenan gas mung 25% saka kabutuhan
      2. ora ana sing ngomong yen bakal beku, iku mung meme
      3. sing paling penting, gas dibutuhake ora kanggo dadi panas, nanging kanggo industri, nanging ora ana, industri ora bakal tuku gas cair kanthi dhuwit gedhe, mula pabrik-pabrik ditutup.
      1. Knell Wardenheart
        Knell Wardenheart 6 Oktober 2022 15:16
        +5
        1) Pangarep-arep supaya masyarakat sipil EU bakal "klelep" amarga hawa adhem "tanpa gas" ora bisa ditindakake. Secara khusus, kabutuhan kasebut ora ana ing kahanan sing sedhih, sing narik pikiran philistine.
        2) Industri EU bisa sag - uga, klelep tho, kakbe)) Apa sampeyan ndeleng rega gas lan operator energi liyane? Apa sampeyan ngerti babagan penurunan permintaan konsumen amarga pandemi? Lan bab liyane sing gegandhengan karo iki - siji cara utawa liyane bakal mengaruhi output industri lan pengangguran. Ora penting apa duwe gas utawa ora - akeh perusahaan bakal ditutup kanthi cara siji utawa liyane, sawetara ditutup sadurunge tanggal 24 Februari.
        Iki dudu krisis manufaktur pertama sing kena ing EU - sampeyan kudu ngerti manawa dheweke wis ngalami tekanan kompetitif saka AS lan Asia sajrone pirang-pirang taun. Pengurangan lan malah penutupan sawetara perusahaan sing nggunakake gas mesthi bakal dadi jotosan - nanging siji kudu ora overestimate kekuwatan jotosan iki. Industri sing duwe bathi banget bakal nemokake gas - LNG, eksploitasi cabang sing ana. Wong-wong sing duwe bathi kurang bakal lelayaran saka Uni Eropa menyang negara-negara ing jagad katelu - kaya sing wis kedadeyan, amarga iki dudu sepisanan Eropa ngidoni industri gedhe lan kuat, nanging ora ramah lingkungan saka watese. Nalika iki kedaden sadurungé lan malah massively (utamané ing Bank Donya), ketoke kaya mburi donya lan mburi Eropah - nanging ora, industri reoriented kanggo produksi produk liyane. Pengusaha Eropa ora bisa nulungi, dheweke wis biasa golek dhuwit "saka hawa tipis" lan ora ngompa "saka lemah". Lan buruh Eropa dudu buruh kita, dheweke luwih mobile lan mumpuni.
        3) Tenaga kerja ing Schengen bebas jelajah, lan isih bebas jelajah ing saindenging jagad - lan nduweni sarana kanggo nglakoni, ora kaya mayoritas tenaga kerja kita. Sanajan ana pangarep-arep babagan kenaikan tingkat rasa ora puas amarga pengangguran mundhak, aku bakal ngati-ati supaya ora ngluwihi pangarepan kasebut. Wong awam Eropa "wis nang endi wae kanggo garing", proses pangatusan iki ora diwiwiti wingi, iku proses sing lancar. Sikap EU babagan ekologi minangka arah sing bisa dikorbanake supaya mundur iki luwih lancar - bakal nambah impor batu bara lan ngganti posisi ing pembangkit listrik tenaga nuklir lawas lan anyar, kanthi cara siji utawa liyane bakal ngganti bagean kasebut. gas yen bisa.
        4) Perlu dimangerteni manawa ing masyarakat kita masalah EU kasebut digambarake minangka anyar, nyatane masalah kasebut wis dibahas ing politik ana luwih saka setahun, wiwit 2014 cukup reguler. Lan sanksi marang kita ora teka saka 24 Februari. Lan resistance kanggo construction saka "SP-2" ana kanggo alesan - ana bantahan saka mungsuh katergantungan gas, ana plans kanggo restrukturisasi industri kanggo ngurangi. Kahanan saiki, sanajan katon (lan akeh cara) minangka force majeure, isih ora kaget. Politisi EU nyiapake, masyarakat EU nyiapake. Gagasan yen saiki EU dumadakan nemokake dhewe ing lapangan sing mbukak lan tanpa operator energi pancen salah. Kekurangan ya. Krisis - ya. Nanging ora mburi donya.
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 6 Oktober 2022 15:37
          -7
          Ora ana wong sing normal lan ngomong babagan akhir donya, bakal ana kenaikan rega, pabrik ditutup, kita ora kuwatir.
  38. gromit
    gromit 6 Oktober 2022 15:52
    +4
    Ana perang Iran-Irak kaya ngono.
    Miturut asile, wilayah sing diklaim Irak tetep dadi bagean saka Iran. Lan Iran, ora gelem ngekspor revolusi menyang Irak lan ngakoni legitimasi Saddam.
    Sawise 8 taun, 800 ewu tiwas lan 1,5 yuta tatu, para panguwasa mutusake kanggo nggawe perdamaian (ora ana sing ilang jabatane).

    Iki sing dienteni, iki sing dienteni.
    Lan kita mung duwe 8 sasi lan sawetara ewu, dheweke pancene ora miwiti apa-apa.
  39. Alexander Tkachenko
    Alexander Tkachenko 6 Oktober 2022 16:52
    +3
    Mungkin panguwasa kudu Feed tentara luwih apik lan ora karo janji kosong lan ora katon care dening sapa?
    Wiwit 1 Oktober, karyawan militer nampa indeksasi d / tunjangan kanggo 2021 kanthi 4% kanthi inflasi 8,6% !!!!
    Rencana indeksasi kanggo 2023 - 5%, kanthi inflasi saiki luwih saka 13% !!!
    Care, nanging.
  40. jaroff
    jaroff 6 Oktober 2022 19:16
    +8
    Frost APU ora elek. Sawise kabeh, ana wong Rusia sing padha.
  41. igorra
    igorra 6 Oktober 2022 19:19
    +3
    Yen ana pangarep-arep kanggo mobilisasi, banjur ora ana pangarep-arep kanggo prajurit kontrak? Wong-wong mau menyang ngendi? Yagene wong sing dimobilisasi ora bisa kasebar ing mburi, lan prajurit kontrak sing dilatih saka kabeh negara menyang perang? Pitakonan kapindho - yen Putin ngirim wong lanang menyang ngarep, mula ana sing kudu diganti ing negara kasebut. Sikap marang pejabat sing maling, polisi sing korupsi, tukang kebon sing lali karo nurani lan tuan tanah bakal owah. Apa sampeyan ujar manawa ora perlu ngunggahake gelombang ing wektu sing angel? Aku wedi yen omah-omah kita mulih saka perang, nanging omah-omah isih padha. Ora ana sing tanggung jawab apa-apa.
  42. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 6 Oktober 2022 19:23
    +2
    Tahan, melu, mbantu - kita bisa nindakake kabeh. Nanging aku uga pengin "lalu lintas sing bakal teka" saka panguwasa. Supaya wong-wong sing tanggung jawab kanggo kegagalan SVO dihukum, amarga kesalahan mobilisasi dihukum, amarga dhuwit NWF sing ilang, substitusi impor, lsp. Rakyat kudu ngerti yen dheweke ora nandhang sangsara tanpa guna, manawa ana keadilan! Kepiye kesatuan kekuwatan lan wong ing Perang Patriotik Agung!
  43. Uni Soviet
    Uni Soviet 6 Oktober 2022 19:24
    -2
    Artikel sing bener. Aku ora banget ngelak getih .. nanging, sawise Perang Patriotik Agung, kanggo liyane 10 taun padha combed Outskirts saka Bandera, sanajan akeh mlayu ing sisih kulon. Mbayangno yen saiki menang cepet lan kabeh sampah saiki wis tenang ing kutha lan desa, bakal mateni PNS.. 100% mesthi. Dadi luwih apik kanggo nyelehake okehe ing lapangan Donbass lan wilayah Kherson minangka pupuk.
  44. tempek
    tempek 6 Oktober 2022 19:24
    -3
    Aku setuju banget karo tembung penulis, mung percaya lan ngerti kabeh liberal, tengen, kiwa, zamir. Perang wis teka kanggo kita kabeh, kulon kabeh perang, kita piyambak maneh., pangarep-arep kanggo kita lan sampeyan kanggo wong. Nganti kabeh wong ngerti iki, ora bakal ana kabar apik, kabeh wong sing bisa mbantu 100 rubel sing dimobilisasi, mung nggawe tembung lan mung nyengkuyung supaya matur nuwun amarga ora wedi. Kalah kaya pati kanggo kita!
  45. valera75
    valera75 6 Oktober 2022 19:27
    +2
    Kaping pisanan, wilayah anyar resmi dadi bagéan saka Federasi Rusia. Lan aku yakin manawa markas utama kita bakal nindakake kabeh kanggo mbebasake dheweke. Iki mesthi bakal ditindakake ing sembarang rega.
    Ing biaya apa wae? Frasa kaya mengkono wedi.
    Kalima, mundhut cetha saka kapentingan Western. Ya, dheweke bakal terus menehi dhuwit lan senjata, nanging kapentingan saya suda. Donya Kulon kesel, Ukraina kaya watu ing dhadha kanggo dheweke, ora ngidini dheweke ambegan. Iku bakal duwe efek rauh.
    Apa kapentingan ilang? WHO? Mercenaries saka: Inggris, Amerika, Romania, Polandia, lan sapiturute kang wis ana puluhan ewu lan replenishments teka saben dina, ora ngetung prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Kaping enem, mangsa teka. Inggih, kabeh wis jelas ing kene, Jendral Frost lan kuldi kadhemen wong Eropa teka. Kajaba iku, sanajan ing Ukraina, paling kamungkinan, ora bakal dadi panas.
    Aku ora bakal ngandel yen mangsa iki, wong Eropa lemu, beku, bakal ngatur Maidans ing panggonane, dheweke bakal beku, nanging aja naif, aku yakin yen dheweke duwe wates safety, lan ora mung kanggo mangsa iki.
    Nyumbang kanggo tuku sandhangan mangsa, imager termal, quadrocopters. Goleki carane mbantu, lan sing paling penting - aja nyerah lan aja kelangan.
    Kita bakal chip mati, nanging ora ing beyo saka atusan milyar kita ing pajak (kanggo 20 taun reformatting) saka Kamentrian Pertahanan, kang ngirim sugih prajurit nganggo sandhangan mangsa, menehi prajurit imager termal, wengi sesanti piranti, gegaman otomatis, copter saka pajak kita? Russian Vanka kudu chip lan bantuan tentara, nanging ora tentara (kang fattening kanggo dhuwit budget) kudu bantuan prajurit?
    Ayo nyoba, nanggung pukulan, ngenteni sethithik lan seneng-seneng ing kamenangan bebarengan.

    Padha bisa gampang menang tanpa mencet kita, nanging bakal ngganggu.
    PS: kekacoan ing tentara lan ing urip sipil mung paling kejem, kita bakal chip ing tourniquet sing sadurunge mobilisasi biaya 30 rubles, saiki 2-3 ewu, waja biaya 30t.r saiki 300t.r. nyiapake barang-barang kasebut?
  46. buslaif
    buslaif 6 Oktober 2022 20:04
    +3
    Kutipan: Mikhail Sidorov
    Pramila kula nyuwun supados sampun ngantos kemawon, tulung-tinulung arta lan amal.

    wiwitan apik. Nanging mung sampeyan ora weruh yen akeh sing melu iki kanggo dangu. Pensiun militer, sing 1,1 yuta "nyumbang" saka pensiun minangka faktor pangurangan. Swara 10 taun ora nampa pirang-pirang yuta per kapita. Pensiun kerja nampa pensiun sing suda. Sing wis munggah umur pensiun uga kelangan mayuta-yuta dhuwit recehan. Iku jumlah dibalèkaké. Mbokmenawa, saka dana kasebut bakal cukup dhuwit kanggo peralatan, waja, gaman, logistik lan kabutuhan tentara perang liyane.300 milyar diblokir dening mungsuh, lan nyatane mungsuh kita disponsori karo dhuwit iki, ekspor dana terus ing saiki padha mung perlu kanggo produksi senjata lan amunisi, strings pipeline gas diunekake munggah - kanggo nanggepi, kasepen, lenga lan gas, kang kita drive kanggo pittance kanggo China lan India, padha adol maneh karo lemak menyang West padha. , sing nyedhiyakake mungsuh nganggo senjata lan amunisi. Kabeh kasunyatan iki ora nambah semangat, nanging malah nggawe sampeyan mikir, apa kita arep ing dalan tengen kanggo kamenangan lan mangsa padhang kanggo Rusia?
  47. Drleavesee
    Drleavesee 6 Oktober 2022 20:15
    0
    video karo eselon saka peralatan dumadakan muncul, sawetara malah wis peralatan modern


    piye maneh?
  48. asetofenon
    asetofenon 6 Oktober 2022 20:36
    +4
    Cetha yen kaluputan duwe jeneng mburi lan jeneng ngarep, lan luwih saka siji.
    Eeeee, ora! Kabeh! Kapercayan ilang! First - surnames, banjur - tahan.

    Nyumbang kanggo tuku sandhangan mangsa, imager termal, quadrocopters. Goleki carane mbantu, lan sing paling penting - aja nyerah lan aja kelangan.
    Dina sing angel nunggu kita, nasib negara ana ing tangan kita, aja nganti kelakon, aja mikir - "pemerintah bakal nemtokake dhewe."

    Stop mandeg! Pamrentah bakal nangani wong sing salah, lan sampeyan nggawe rompi anti peluru? Aha! Banjur ana wong sing bakal ngedol menyang AVITO, lan pamrentah bakal "ngerteni" maneh? ora ana apa-apa! Ing kasus kaya mengkono, pamrentah normal mundur lan investigasi ditangani, nganggo gelang supaya ora salah menyang Israel.
    Lan apa sing ora normal, yaiku, kita ... Sacara sah, sampeyan ora bisa nindakake apa-apa. Kita ora duwe cara nglawan Kostya Saprykin. Kita bakal tahan nganti pungkasan, banjur narik menyang segara sing anget kanthi kekuwatan lengkap. Utawa nggantung ing lampion.
  49. Sedoy
    Sedoy 6 Oktober 2022 22:17
    +1
    Ana akeh masalah, lan aku yakin sing padha nyoba kanggo ngatasi.
    Sampeyan kudu ngenteni lan sabar

    liyane berkah... :)
    nelpon kanggo ngenteni lan tahan ...
    nalika mayit mungsuh ngambang ing kali...
    Vladimir Putin: Kita kudu luwih sabar ...
    ora ana sing bisa ngalahake mungsuh, mung sing nandhang sangsara ...
  50. NG inform
    NG inform 6 Oktober 2022 23:17
    0
    Sampeyan kudu nyambungake penggemar profesional sing ngerti cara kerjane kabeh.
    We have ing Bunch saka panggonan, ing posisi Kepemimpinan, ana wong kang kekuatan dumunung ing kenalan lan gambar ayu, lan ora profesionalisme utawa fokus ing asil.
    Gampang kanggo ngenali wong kasebut - sampeyan kudu sinau kanthi kritis proyek-proyek saka bawahan. Yen ing antarane wong-wong mau ana sing jelas delusional (iki bisa ditemtokake dening komisi sing dipilih khusus), mula wong ing tingkat sing luwih dhuwur ora ngerti masalah kasebut.
    Mengkono yen wanita reresik banal bisa dadi luwih apik ing peran manajer tinimbang sawetara tokoh sing diajeni (iki ora ateges wanita reresik kasebut keren, tegese angka kasebut nol utawa minus).