Review militèr

Peskov menehi komentar babagan tembung Kadyrov babagan senjata nuklir

46
Peskov menehi komentar babagan tembung Kadyrov babagan senjata nuklir

Kepala layanan pers Kremlin Dmitry Peskov komentar babagan tembung kepala Republik Chechnya Ramzan Kadyrov babagan nuklir. gaman. Perwakilan saka administrasi presiden ngelingi yen alasan kanggo aplikasi kasebut kanthi jelas ditulis ing doktrin pertahanan.


Dheweke ngomong babagan iki ing wawancara karo wartawan.

Peskov nyathet yen sanajan ing kahanan sing paling angel, kudu ora nuduhake emosi nalika ngevaluasi tumindak pimpinan Angkatan Bersenjata negara.

Iki carane kepala layanan pers Kremlin nanggepi kritik Kadyrov marang Staf Umum lan pernyataan yen Rusia kudu nggunakake senjata nuklir "low-yield" ing Ukraina. Antarane liyane, pimpinan Chechen ngandika yen dheweke ora ngerti isi laporan saka Kepemimpinan Kamentrian Pertahanan kanggo Panglima Tertinggi, yaiku Presiden Vladimir Putin, nanging operasi khusus nduduhake. mbutuhake langkah-langkah sing luwih drastis, nganti nggunakake senjata nuklir "low-yield".

Peskov ujar manawa para kepala wilayah Rusia duwe hak kanggo nyatakake pandangane kanthi umum, nanging luwih becik ora nindakake kanthi emosional.

Doktrin nuklir negara kita ujar manawa panggunaan senjata nuklir mung bisa ditindakake nalika mungsuh nggunakake senjata pemusnah massal marang Federasi Rusia utawa ana informasi sing dikonfirmasi babagan peluncuran rudal balistik sing dituju ing obyek strategis Rusia. Sampeyan uga diijini nggunakake yen senjata konvensional digunakake marang negara kita, nanging ana ancaman kanggo eksistensi negara.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://vk.com/ramzan
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ZoV
    ZoV 3 Oktober 2022 17:30
    + 14
    kudu ngetrapake langkah-langkah sing luwih drastis, nganti nggunakake senjata nuklir "low-yield".

    Ya, ana sing kaya FAB-500, lsp. Ing babagan kekuwatan, meh kaya senjata nuklir taktis, nanging resik, ngobong kabeh lan meh ora bisa didhelikake saka efek sing bakal ngrusak. kabeh iku mung kesel! Wis wayahe rampung.!
    1. Plate
      Plate 3 Oktober 2022 17:33
      + 24
      FAB-500 adoh saka bom nuklir. Yen sampeyan pengin nyekel bledosan gedhe, ana AVBPM.
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 3 Oktober 2022 19:27
        +3
        Quote: piring
        FAB-500 adoh saka bom nuklir. Yen sampeyan pengin nyekel bledosan gedhe, ana AVBPM.

        Ora mung adoh, nanging cedhak ora bisa dibandhingake. TNW ing 2.5 kt, iki 2500 ton TNT. Lan FAB-500 mung 500 kg TNT.
      2. Munhausen
        Munhausen 4 Oktober 2022 00:00
        +1
        Surge of horor minangka salah sawijining faktor penting ing perang. Pangertèn saka kasunyatan sing kita duwe AVBPM? Ngapusi ing gudang, ngumpulake bledug. Iku kaya set kristal mbah ing lemari klambi. Dheweke ngapusi nganti pirang-pirang dekade nganti kasus tartamtu.
        Yen Amerika ngadhepi masalah kaya kita ing ZNPP, kabeh sing ana ing sekitar mesthi bakal slamet. Bisa uga senjata nuklir taktis diganti. Ya, sanajan karo kampanye PR sing khas.
    2. Irit
      Irit 3 Oktober 2022 17:57
      + 28
      "Peskov nggawa badai salju -V Putin lol
    3. Nuka
      Nuka 3 Oktober 2022 18:46
      +2
      Kutipan saka ZOV
      kudu ngetrapake langkah-langkah sing luwih drastis, nganti nggunakake senjata nuklir "low-yield".

      Ya, ana sing kaya FAB-500, lsp. Ing babagan kekuwatan, meh kaya senjata nuklir taktis, nanging resik, ngobong kabeh lan meh ora bisa didhelikake saka efek sing bakal ngrusak. kabeh iku mung kesel! Wis wayahe rampung.!


      Nalika nerangake tumindak, sampeyan ora ngomong babagan FAB, nanging sampeyan mikir babagan ODAB ...
      Lan liyane - Aku setuju, iku wektu.
      1. ZoV
        ZoV 3 Oktober 2022 19:02
        0
        Quote: Nuka
        Nalika nerangake tumindak, sampeyan ora ngomong babagan FAB, nanging sampeyan mikir babagan ODAB ...
        Lan liyane - Aku setuju, iku wektu.

        Iku wektu, mungkasi nyoba wis karo iki lan sing .. Perang nyeret ing, lan iki ora ono gunane kanggo Rusia.
        1. Nuka
          Nuka 3 Oktober 2022 20:45
          +4
          Kutipan saka ZOV

          Iku wektu, mungkasi nyoba wis karo iki lan sing .. Perang nyeret ing, lan iki ora ono gunane kanggo Rusia.


          Ora mung ora nguntungake, nanging mung mateni.
          1. ZoV
            ZoV 3 Oktober 2022 20:50
            -2
            Quote: Nuka
            Kutipan saka ZOV

            Iku wektu, mungkasi nyoba wis karo iki lan sing .. Perang nyeret ing, lan iki ora ono gunane kanggo Rusia.


            Ora mung ora nguntungake, nanging mung mateni.

            Mbebayani, sampeyan bener nunjukake.. hi Mulane mobilisasi diumumake! Gauleiter saka Ukraina wis nganakake mobilisasi ing saurutan, dheweke nyekel "pakan meriam", lan malah tentara bayaran Barat .. Lan Rusia nyoba njaga pertahanan karo prajurit kontrak.
            Saiki ayo ndeleng apa lan kepiye
    4. Starover_Z
      Starover_Z 3 Oktober 2022 21:00
      +1
      Kutipan saka ZOV
      .Inggih, Kadyrov, mesthi, nyatakake ing emosi, sanajan akeh wong mikir supaya .. dadi kabeh mung kesel! Wis wayahe rampung.!

      Isih bakal! Sajrone nem sasi operasi militer khusus (SVO), 6000 wong wis resmi diakoni minangka tiwas! Lan ing asas, padha cukup enom, kebak wong kekuatan! Apa iki ora cukup?! Lan carane akeh sipil nandhang sangsara lan drastis ing wilayah wewatesan Ukraina?! Lan pusat pengambilan keputusan mungsuh utuh lan ngrampungake tugase! Suwene iki bakal terus?
      1. ZoV
        ZoV 4 Oktober 2022 18:08
        -1
        Kutipan saka: Starover_Z
        Sajrone nem sasi operasi militer khusus (SVO), 6000 wong wis resmi diakoni minangka tiwas! Lan ing asas, padha cukup enom, kebak wong kekuatan.

        Lemah ayem tentrem marang para prajurit.. Ya ana sing kapitunan utamane ing sasi kapisan.
        Saiki wong lanang wis diwasa lan ora golek dhuwit, nanging kanggo perang, ngerti kanthi becik apa sing bakal ditindakake ...
        200 ewu wis disiapake ing lapangan latihan, 200 ewu wis mlayu menyang Kazakhstan, lsp. Dadi kabeh isih ngarep, komandan diganti ing Siria, dhawuhe rombongan.
    5. pengen
      pengen 3 Oktober 2022 21:53
      0
      Ing babagan cara mbuwang, lan babagan kapadhetan energi, ora ana sing mikir babagan senjata nuklir taktis, yaiku bom sing tiba gratis.

      Pikiran sampeyan isih macet ing bom B29 ing Hiroshima lan Nagasaki.
    6. nikel
      nikel 4 Oktober 2022 02:19
      0
      Mungkin FAB-9000? Limang atus kaya ngeruk kuping.
  2. Buyan
    Buyan 3 Oktober 2022 17:31
    +4
    Hmm ... Nyoba nutup tutuk lan mung ngomong apa sing perlu - kita ora duwe sensor wassat RA terus ngobong bebener uterus
    1. Zakirov Damir
      Zakirov Damir 3 Oktober 2022 17:40
      +4
      Kutipan saka Buyan
      Hmm ... Nyoba nutup tutuk lan mung ngomong apa sing perlu - kita ora duwe sensor wassat RA terus ngobong bebener uterus

      Inggih, sampeyan ndeleng - sampeyan miwiti kanggo nambah! Tandha wacan wis katon, lan ing ngendi literasi ora ngidini, sampeyan nglebokake pasuryan. Sakcepete dheweke bakal dijupuk kanggo "kita"!
      1. penyu
        penyu 3 Oktober 2022 18:48
        +1
        Russification rampung sawise wong wiwit sumpah meaningfully. Sampeyan ora bisa mriksa kene.
        1. Plate
          Plate 3 Oktober 2022 19:33
          +1
          Ternyata aku nyoba ngilangi "Russification" saka aku?
          1. penyu
            penyu 4 Oktober 2022 06:23
            0
            Rusia mung ora bisa etched ... ngguyu Aku ora nganggep sumpah minangka perkara sing ora pati jelas: salah sawijining aspek mentalitas nasional, miturut versi sing ditampa umum, sing dipinjam saka Tatar. Nanging, tembung kuncine yaiku "MEANINGLY".
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Oktober 2022 18:41
      + 11
      Kutipan saka Buyan
      Hmm ... Nyoba nutup tutuk lan mung ngomong apa sing perlu - kita ora duwe sensor

      Peskov ujar manawa para kepala wilayah Rusia duwe hak kanggo nyatakake pandangane kanthi umum, nanging luwih becik ora nindakake kanthi emosional.

      Maneh "mitra" lan ora "mungsuh"? Maneh, patang puluh kilometer saka Moskow, dheweke bakal sniff, sing bakal dadi wektu kanggo mbela Tanah Air?

      Aku ora ngerti apa jenis "rencana licik" ana ing Kremlin kanggo "tingkat garis ngarep" - padha ora laporan kanggo kula, nanging lara...

      Lan ing Donbass terus ngalahake, terus - ora ana sing diganti. Apa Rusia utawa ora, Angkatan Bersenjata Ukraina lan Amerika ora peduli.
      Lan wilayah Belgorod mabur ing dina iki - wong wadon tilar donya.
      Apa kita ora perang? Kita duwe "operasi khusus"? Ah, ya wis ... Amarga ora ana perang, ora perlu perang ...

      Isin... Bocah-bocah kok “ora nyedhot banyu”?

      GS - wisuh tangan saka getih kita lanang lan mungkasi ngiyanati! Utawa "menyang Tashkent, kanggo evakuasi" ...
      Bakal ana wong sing bisa perang tinimbang sampeyan. Delengen, wong-wong mau wis wolung taun perang ing Donbass - padha ngerti apa sing kudu ditindakake.
  3. biasa
    biasa 3 Oktober 2022 17:32
    + 31
    Dadi kabutuhan ndadekake kita wis ngandika mangkono, malah kepala daerah. Sampeyan ora krungu wong-wong mau, supaya wong-wong saka tingkat Kadyrov, Prigozhin, Gurulev kudu ngomong babagan iki. Lan kenapa Pak Peskov ora ngandhani kenapa komisaris militer sing dipecat Yuri Laiko dipindhah menyang posisi sing padha ing Wilayah Magadan? Iki carane ngerti, sing petani copes karo posisi, mung iklim ora pas? Apa ora bisa ninggalake wilayah Magadan, nanging ngganti posisi, contone, kanggo balancer?
  4. disimpen
    disimpen 3 Oktober 2022 17:39
    + 11
    Ana pengebom karo amunisi non-nuklir gedhe, ana target kanggo wong-wong mau, mung ora ana kepinginan politik.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. Buyan
    Buyan 3 Oktober 2022 17:43
    0
    Quote: Zakirov Damir
    Kutipan saka Buyan
    Hmm ... Nyoba kanggo nutup tutuk lan ngomong mung apa sing perlu - kita ora duwe censorship RA terus ngobong bebener saka uterus

    Inggih, sampeyan ndeleng - sampeyan miwiti kanggo nambah! Tandha wacan wis katon, lan ing ngendi literasi ora ngidini, sampeyan nglebokake pasuryan. Sakcepete dheweke bakal dijupuk kanggo "kita"!

    ngguyu ya aku dudu duweke mandheg kenapa sampeyan mutusake nulis aku minangka mata-mata?)
  7. Codett
    Codett 3 Oktober 2022 17:56
    + 15
    Ya, Peskov luwih becik meneng, kabeh anak-anake manggon ing sadhuwure gunung, kayata dheweke ora duwe jabatan sing dhuwur, amarga ora bisa dipercaya.
    1. Alf
      Alf 3 Oktober 2022 18:58
      +6
      Kutipan saka Codett.
      Ya, Peskov luwih becik meneng, kabeh anak-anake manggon ing sadhuwure gunung, kayata dheweke ora duwe jabatan sing dhuwur, amarga ora bisa dipercaya.

      Luwih gampang ngomong sapa sing bisa dipercaya ing Kremlin...
    2. Jovanni
      Jovanni 3 Oktober 2022 21:08
      +4
      Ramzan duwe hak kanggo ngomong apa sing diomongake. Kulawarga lan kanca-kancane berjuang kanthi wani kanggo Rusia. Apa punggawa iki duwe hak kanggo ngandhani dheweke? Sapa sedulure sing ana ing ngarep?
  8. kanggo
    kanggo 3 Oktober 2022 18:00
    -3
    nanging Course saka operasi khusus nduduhake perlu kanggo ngukur luwih drastis, nganti nggunakake senjata nuklir "low-ngasilaken".

    Mesthine wis suwe ditrapake, sanajan ing perang Chechen.
    Ana sing kaya bledosan nuklir, daya sing padha karo TNT, dadi luwih becik yen bledosan TNT sing padha karo nuklir (kaya iku).
    Nyeri tekan tombol.
  9. evgen1221
    evgen1221 3 Oktober 2022 18:11
    -2
    Ing asas, aku setuju karo mustache. Sampeyan kudu ngontrol emosi. Ya, lan nggunakake senjata nuklir apa wae, dudu kompetensi Kadyrov.
    1. tukang cukur Siberia
      tukang cukur Siberia 3 Oktober 2022 18:25
      +7
      Dadi emphasis babagan senjata nuklir sing diselehake dening Peskov nduweni tujuan kanggo ngalihake perhatian saka masalah utama sing diidentifikasi dening Kadyrov ing kritike.
      Lan masalah iki minangka puncak Wilayah Moskow, kanthi "tradisi lan kompetensi"
      Peskov licik iki))
      1. Alf
        Alf 3 Oktober 2022 18:59
        +1
        Kutipan: tukang cukur Siberia
        Peskov licik iki

        Liyane ora disimpen ing posisi iki.
    2. Munhausen
      Munhausen 4 Oktober 2022 00:23
      0
      Kutipan saka: evgen1221
      Ing asas, aku setuju karo mustache. Sampeyan kudu ngontrol emosi.

      Dheweke cukup ngempet lan diukur ing statements. Yagene ora ana sing ngelingi pidato geni saka elang transatlantik? Nganti presidene. Apa sing ora diomongake ana, paukuman apa sing ora diungkapake marang jiwa kita. Rusia lan Rusia terus-terusan diwutahake karo slop. Pernyataan para jenderal lan politisi sing dhuwur babagan kudu ngatasi Rusia kanthi bantuan bom nuklir bola-bali dikutip. Nanging kabeh wong meneng, padha njupuk kanggo diwenehake. Kabeh kuwi exemplary terpily. Nanging sanalika sabangsane wani ngomong, hissing lan grumble wiwit langsung, sing iki ora bisa karo paman gedhe. Apa kabeh wong wedi? Dheweke ora wedi karo bencana nuklir nalika nyerang ZNPP. Ketoke kudune. Pengaturan iki cocog karo kabeh wong.
      Ora ana rahasia manawa pembongkaran Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Zaporizhzhya ditindakake kanthi ijin lan dhukungan saka Amerika Serikat. Lan padha sampurna mangertos jalaran saka bilai. Yen pangaturan iki cocog karo kabeh wong lan sampeyan uga, apa masalah kanggo nuduhake ing versi suda? Padha wanted broads nuklir, njaluk iku.
  10. Normann
    Normann 3 Oktober 2022 18:14
    +3
    Lan nalika prajurit dirusak kanthi kelompok, kita kudu nyatakake prihatin ...
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Oktober 2022 18:59
      +2
      Kutipan saka Norman
      kita kudu nyatakake prihatin

      Kanthi kabeh hormat kanggo Sergei Viktorovich.
      Ayo padha prihatin - supaya padha wedi ... am
  11. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 3 Oktober 2022 18:17
    +3
    Ing tingkat apa kerugian (wilayah utawa manungsa), ancaman kanggo eksistensi negara muncul? Apa ing doktrin?
    1. Alemax
      Alemax 3 Oktober 2022 18:44
      +4
      Ing tingkat apa kerugian (wilayah utawa manungsa), ancaman kanggo eksistensi negara muncul?

      Tingkat iki wis liwati.
  12. Krivotykin
    Krivotykin 3 Oktober 2022 18:29
    0
    Kadyrov arep ngirim putra-putrane menyang perang. Lan Peskov, misale jek, uga duwe anak lanang, supaya dheweke ngirim tanah Rusia kanggo nglumpukake, banjur ngritik Ramzan.
  13. yuriy55
    yuriy55 3 Oktober 2022 18:29
    +5
    Doktrin nuklir negara kita ujar manawa panggunaan senjata nuklir mung bisa ditindakake nalika mungsuh nggunakake senjata pemusnah massal marang Federasi Rusia utawa ana informasi sing dikonfirmasi babagan peluncuran rudal balistik sing dituju ing obyek strategis Rusia.

    Cukup doktrin nuklir iki wag. Ora mung dheweke wiwit menehi interpretasi dhewe, dheweke uga ora maca:
    27. Federasi Rusia nduweni hak kanggo nggunakake senjata nuklir kanggo nanggepi panggunaan nuklir lan jinis senjata pemusnah massal liyane marang lan (utawa) sekutu, uga ing acara agresi marang Federasi Rusia karo nggunakake senjata conventional, nalika eksistensi banget negara kaancam.
    Kaputusan kanggo nggunakake senjata nuklir digawe dening Presiden Federasi Rusia.

    https://legalacts.ru/doc/voennaja-doktrina-rossiiskoi-federatsii-utv-prezidentom-rf/
    Kayane PDB dhewe ora diwaca, kaya undang-undang babagan reformasi pensiun ... aran
    *****
    Iku cetha ngandika:
    agresi marang Federasi Rusia kanthi nggunakake senjata konvensional, nalika eksistensi negara kasebut kaancam.
    Kita katon:
    Negara minangka wujud politik saka struktur masyarakat ing wilayah tartamtu, wangun kadhaulatan saka daya umum, kang nduweni apparatus kontrol lan coercion, kang kabeh pedunung negara tundhuk.

    Alasan pisanan lan utama kanggo nggunakake senjata nuklir yaiku invasi militer dening ANYONE kanthi tujuan ngrebut wilayah Federasi Rusia, wates-wates kasebut ditetepake dening hukum. Apa prabédan iku nggawe kanggo kita apa Trass ngandika ana ... Ya, jancok kita sijine ing lawas American pikun ... Sapa sing gatel kanggo nyoba daya saka Pasukan Rudal Strategis Federasi Rusia?
    Pembantaian warga Rusia, karusakan saka obyek kegiatan penting saka bangsa Rusia, encroachments ing integritas wilayah saka Rusia - A anceman kanggo orane negara.
    Kadyrov bener.
  14. AndreyKa54076
    AndreyKa54076 3 Oktober 2022 18:34
    +2
    A akèh, akhir-akhir iki, ing lapangan informasi wedhi iki, sirah karo mustaches ngandika ing phrases rutin ... Aku wis kesel lan infuriating wis!
  15. Alemax
    Alemax 3 Oktober 2022 18:43
    0
    Doktrin nuklir negara kita ujar manawa panggunaan senjata nuklir mung bisa ditindakake nalika mungsuh nggunakake senjata pemusnah massal marang Federasi Rusia utawa ana informasi sing dikonfirmasi babagan peluncuran rudal balistik sing dituju ing obyek strategis Rusia. Sampeyan uga diijini nggunakake yen senjata konvensional digunakake marang negara kita, nanging ana ancaman kanggo eksistensi negara.

    Ayo kutipan wis biasa.

    Keputusan No. 355 "Ing dhasar kabijakan Federasi Rusia ing bidang pencegahan nuklir." 2 Juni 2020

    Bab III. Kahanan kanggo transisi Federasi Rusia kanggo nggunakake senjata nuklir.
    ...
    19. Kahanan sing nemtokake kemungkinan panggunaan senjata nuklir dening Federasi Rusia yaiku:
    a) panrimo informasi sing dipercaya babagan peluncuran rudal balistik sing nyerang wilayah Federasi Rusia lan (utawa) sekutu;
    b) panggunaan senjata nuklir dening mungsuh utawa senjata pemusnah massal liyane ing wilayah Federasi Rusia lan (utawa) sekutu;
    c) pengaruh mungsuh ing negara kritis utawa fasilitas militer Federasi Rusia, kegagalan sing bakal nyebabake gangguan respon pasukan nuklir;
    d) agresi marang Federasi Rusia kanthi nggunakake senjata konvensional, nalika eksistensi negara kasebut kaancam.

    Iku kabeh babagan arsenal nuklir strategis.
    Nanging babagan senjata nuklir taktis, sing apriori ora ana hubungane karo sing strategis, miturut definisi banget - amunisi khusus kurang daya dirancang kanggo nggunakake ing tingkat taktis - secara harfiah ing paprangan utawa ing mburi cedhak mungsuh.
    Minangka jeneng kasebut, senjata nuklir taktis (TNW) kalebu amunisi khusus sing dirancang kanggo digunakake ing tingkat operasional-taktis. Kajaba iku, kendaraan pangiriman lan operator senjata kasebut minangka sistem taktik lan kompleks sing dioperasikake ing macem-macem cabang militer. (Kutipan saka artikel mingguan saka Military Review)
    Sanajan sampeyan ora nglirwakake poin c) lan d) saka Keputusan Presiden Federasi Rusia, sanajan dijaluk langsung, panggunaan senjata nuklir taktis ing kahanan saiki wis bener. Ramzan Akhmatych bener.
  16. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 3 Oktober 2022 19:33
    -2
    Kutipan: AndreyKa54076
    A akèh, akhir-akhir iki, ing lapangan informasi wedhi iki, sirah karo mustaches ngandika ing phrases rutin ... Aku wis kesel lan infuriating wis!

    Amerika Serikat duwe Psaki, ing Rusia ana analog domestik - Peskov ngguyu Dheweke duwe proyek apik. Sampeyan lungguh ing ngarep kamera, ngobahake kumis lan ngomong, aku ora ngerti apa-apa, nanging aku mesthi bakal ngerti lan ngandhani ngguyu
    Lan Ramzan Kadyrov minangka Zhirinovsky Kaukasia. ngguyu
    1. Kuzmitsky
      3 Oktober 2022 20:36
      +2
      Ora temenan. Ramzan Akhmatovich ora mung ngomong, dheweke nindakake akeh. Menapa malih, ing tingkat federal, lan ora ing tingkat kepala prasaja saka wilayah.
      1. Mint Gingerbread
        Mint Gingerbread 3 Oktober 2022 22:04
        -1
        Kanthi piyambak. Maksudku, mung sawetara persamaan ekspresi emosional karo kahanan kasebut.
  17. WapentakeLokki
    WapentakeLokki 3 Oktober 2022 19:50
    +1
    kita bakal ngetrapake senjata nuklir taktis ing Ukraina - Kulon bakal ngetrapake sanksi .. yen kita ora ngetrapake taktik senjata nuklir, mesthi bakal ngetrapake sanksi. instruktur (lan pertahanan udara rampung adhedhasar NATO AWACS lan satelit) ... dadi apa sing kedadeyan katon kaya KONTRAK Galak .. ngendi Staff Umum kita sarujuk karo West muter giveaways .. sing mung wong lanang prasaja ing trenches wis guess lan cukup ing subyek kabeh sundel sing .. uga, carane misunderstanding antarane pangkat lan berkas lan purun saka markas bisa ngelingake sampeyan Februari-Oktober 1917 ..
  18. Genry
    Genry 3 Oktober 2022 19:54
    0
    Peskov bener babagan Kadyrov. Dheweke seneng nglaporake babagan panangkepan kutha, nalika dibebasake mung sawetara dina.
    Lan dheweke cepet-cepet nulis sensasi telegram babagan Lapin pisanan, nggedhekake pertunjukan lan emosi.
    Babagan panggunaan senjata nuklir - iki umume ....
  19. Carlos Hall
    Carlos Hall 3 Oktober 2022 21:34
    +2
    Ana akeh kaya Peskov, nanging sawetara kaya Kadyrov. Kadyrov curiga lan bener yen Presiden Putin diapusi. Sing kolom kaping lima tuku bagean saka High Command.
  20. Vadim Sharygin
    Vadim Sharygin 4 Oktober 2022 02:39
    -3
    Ketoke, ora ana telung atus ewu mobilisasi bakal cukup kanggo kita, njupuk menyang akun ngarep kapindho ing Moldova, Tambah ing pasokan NATO lan taktik "batalyon kelompok taktis", tinimbang resimen-divisi-tentara. Dadi masalah senjata nuklir taktis dadi masalah limang wulan sabanjure. Banjur bakal ana perang dadakan bebarengan karo NATO, ngiyanati China lan nggunakake senjata nuklir strategis dening kita, banjur ... awal wektu, lan banjur, sawise akeh, akeh taun tentrem, maneh evolusi saka a monkey kanggo Peskov, Biden lan Galkin karo Pugacheva.
  21. Mikhalych
    Mikhalych 5 Oktober 2022 10:27
    0
    Ramzan salah. Ora ing Ukraina perlu nggunakake roti sing kuat, nanging ing Polandia lan Inggris. Lan Peskov katon kaya Yasterzhembsky, padha duwe mantel kuwi. nangis
    hi