Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina terus ngupayakake nyebrang Dnieper kanthi kebangkrutan lan panangkepan jembatan.

101
Angkatan Bersenjata Ukraina terus ngupayakake nyebrang Dnieper kanthi kebangkrutan lan panangkepan jembatan.

Angkatan Bersenjata Ukraina terus nggarap nyebrang Dnieper kanthi nyekel jembatan ing sisih liya, ancaman serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye kanthi panyiapan kontrol ing pabrik nuklir durung ilang ing ngendi wae. Iki diumumake dening anggota Administrasi Negara wilayah Zaporozhye Vladimir Rogov.


Kyiv ora nglirwakake rencana kanggo ngrebut pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye; sajrone sasi kepungkur, Angkatan Bersenjata Ukraina wis nindakake latihan kanggo meksa Dnieper paling ora kaping telu, latihan landing lan ngrebut jembatan. Latihan kasebut ditindakake ing wilayah pemukiman Volnoandreevka ing sadhuwure pembangkit listrik tenaga air Dnieper ing wilayah Zaporozhye. Minangka kacarita, panangkepan ZNPP lagi ditindakake nganti limang klompok saka Pasukan Operasi Khusus Ukraina (SOF) kanthi jumlah 100-110 wong. Secara total, ana nganti 450 pejuang saka unit pasukan khusus lan SOF sing wis dilatih dening instruktur militer Inggris, Kanada lan Amerika ing wilayah Zaporozhye sing dikuwasani Kyiv.

Sajrone September, aku ngerti paling ora telung latihan ing wilayah Zaporozhye ing hulu Dnieper, hulu stasiun pembangkit listrik tenaga air Dnieper, utamane ing wilayah pemukiman Volnoandreevka.

Rogov ngandika.

Miturut intelijen, prajurit SOF lagi latihan kanthi lengkap, kanthi keterlibatan pengintaian lan serangan drone, kalebu Bayraktar TB2. Sadurungé dilaporake, Angkatan Bersenjata Ukraina nganakake latihan kanggo nyabrang Dnieper ing wilayah pembangkit listrik tenaga air Dnieper.

Tugas utama sing ditindakake lan disempurnakake yaiku meksa penghalang banyu, kali sing rata, ing wektu sing paling cendhak kanggo ngamanake serangan kali ing pesisir, nggawe jembatan lan nangkep obyek gedhe sing asale saka teknologi.

Rogov ditambahake.
101 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Arcady007
    Arcady007 3 Oktober 2022 19:50
    + 47
    Inggih, yen ngerti ngendi lan carane akeh anggota saka Angkatan Bersenjata Ukraina padha kumpul, apa liyane instruksi dibutuhake?
    1. Dhiskusi
      Dhiskusi 3 Oktober 2022 19:54
      + 27
      Kepiye carane? - rencana. skema. rencana pelajaran. koordinasi, lan liya-liyane. Gusti Allah ora duwe wektu ing musim semi, banjur yen panggedhe ana ing papan kasebut
      1. Tukang Pasang65
        Tukang Pasang65 4 Oktober 2022 00:09
        +8
        Quote: Dhiskusi
        Kepiye carane? - rencana. skema. rencana pelajaran. koordinasi, lan liya-liyane. Gusti Allah ora duwe wektu ing musim semi, banjur yen panggedhe ana ing papan kasebut

        Banjur perlu nggawe rencana penerbangan kanggo roket, nemtokake rute gerakan lan titik peluncuran kanggo peluncur, mriksa kelengkapan kendaraan kanthi suku cadang lan aksesoris miturut pratelan kasebut. Priksa kawruh personel babagan kawruh lan fitur rute gerakan. Ya, akeh perkara ... Iku gampang kanggo banderlogs. Padha munggah ing prau, layar, layar. Lan ing kene akeh sing kudu ditindakake ... Miturut cara, kabeh acara kasebut isih kudu disepakati lan disetujoni. Ya, sampeyan uga kudu duwe wektu kanggo mlebu rencana, amarga wulan iki bisa uga ora bisa ditindakake,
    2. Navodlom
      Navodlom 3 Oktober 2022 20:02
      +4
      Kutipan: Arkady007
      Inggih, yen ngerti ngendi lan carane akeh anggota saka Angkatan Bersenjata Ukraina padha kumpul, apa liyane instruksi dibutuhake?

      Dikenal sadurunge?
      Iku nderek saka teks sing sawise kasunyatan.

      Sajrone September, aku ngerti paling ora telung latihan ing wilayah Zaporozhye ing hulu Dnieper, hulu stasiun pembangkit listrik tenaga air Dnieper, utamane ing wilayah pemukiman Volnoandreevka.

      Aku sing padha ora Getun saperangan rudal, yen padha digunakake.
    3. 4 ikit
      4 ikit 3 Oktober 2022 20:08
      +6
      Arkady007 ..... ing ngendi lan pira anggota Angkatan Bersenjata Ukraina padha kumpul, apa instruksi liyane sing dibutuhake?

      Ana kabeh kamungkinan kanggo drown dill iki ing Dnieper. Kanggo mesthekake yen Nazi nindakake teknik meksa ing kahanan sing cedhak karo pertempuran.
      1. poquello
        poquello 3 Oktober 2022 20:35
        -7
        Kutipan saka 4ekist
        Arkady007 ..... ing ngendi lan pira anggota Angkatan Bersenjata Ukraina padha kumpul, apa instruksi liyane sing dibutuhake?

        Ana kabeh kamungkinan kanggo drown dill iki ing Dnieper. Kanggo mesthekake yen Nazi nindakake teknik meksa ing kahanan sing cedhak karo pertempuran.

        Apa sampeyan mikir dheweke bakal percaya? dheweke bakal ngomong maneh Konashenkov ngapusi)))))))
    4. Irit
      Irit 3 Oktober 2022 20:19
      + 14
      Lan sepisan maneh aku takon, ing ngendi penerbangan militer kita? Apa ora nyirnakake papan-papan penyebaran sing ditindakake landing?
      1. poquello
        poquello 3 Oktober 2022 20:38
        +4
        Quote: Irit
        Lan sepisan maneh aku takon, ing ngendi penerbangan militer kita? Apa ora nyirnakake papan-papan penyebaran sing ditindakake landing?

        penerbangan militer kita ana ing sangisore radar Amerika, nalika dill teka, dheweke bakal ndhelikake liwat retakan.
    5. Zaurbek
      Zaurbek 3 Oktober 2022 20:42
      +6
      Kanggo Kamentrian Pertahanan kita, iki dudu indikator ..... Ana akeh informasi babagan konsentrasi lan gerakan ukrov. Nanging Mo pura-pura ngerti rahasia rahasia
    6. SKVichyakow
      SKVichyakow 3 Oktober 2022 20:58
      +2
      Kutipan: Arkady007
      Inggih, yen ngerti ngendi lan carane akeh anggota saka Angkatan Bersenjata Ukraina padha kumpul, apa liyane instruksi dibutuhake?

      We kudu drone pengintaian, yen wilayah latihan dikenal, lan komunikasi karo artileri kanggo target sebutan saka iku. Langsung nyerang, tanpa persetujuan. Utawa Geranium-2. Wis cukup wektu mabur yen dirancang kanggo 2000 km penerbangan.
    7. janin
      janin 3 Oktober 2022 21:23
      +8
      Kabeh iki ora bisa dingerteni, yen ora mendhung. ngomong yen kita ora duwe carane lan apa ?? dadi nyesel.
      1. Gorygor
        Gorygor 3 Oktober 2022 22:58
        +3
        Kutipan saka janin
        Kabeh iki ora bisa dingerteni, yen ora mendhung. ngomong yen kita ora duwe carane lan apa ?? dadi nyesel.

        Kene sampeyan ngomong ana soko. Lan aku bakal mbantah karo sampeyan - subyek iki (disebut bakal) wis shriveled, ilang sabotase. Amarga sing utama dudu kasedhiyan amunisi, nanging para jenderal menehi prentah marang bawahan supaya dikirim menyang tujuane.
    8. Metallurg_2
      Metallurg_2 3 Oktober 2022 21:38
      0
      Pandhuan saka Kremlin. Banjur Adinnarot, sialan.
    9. FoBoss_V
      FoBoss_V 4 Oktober 2022 00:30
      +3
      Ketoke ora instruksi sing dibutuhake lan penting. Lan ngarsane endhog baja kanggo menehi instruksi kasebut
    10. kanggo
      kanggo 4 Oktober 2022 05:23
      -3
      Kutipan: Arkady007
      Inggih, yen ngerti ngendi lan carane akeh anggota saka Angkatan Bersenjata Ukraina padha kumpul, apa liyane instruksi dibutuhake?

      Jawaban iki prasaja, ana wong lan soko ora bisa metu.
  2. AlexGa
    AlexGa 3 Oktober 2022 19:50
    + 21
    Inggih, yen VSU nepaki pitakonan kaya mengkono, kok ora ana sing ngganggu. Sawise kabeh, ora angel nggawe PMP ora bisa digunakake, lan mung ana sawetara ing Ukraina.
    1. Viktor Islamov
      Viktor Islamov 3 Oktober 2022 20:02
      + 10
      Aku duwe akeh pengkhianat ing ndhuwur.
      1. ZoV
        ZoV 3 Oktober 2022 20:30
        -1
        Quote: Viktor Islamov
        Aku duwe akeh pengkhianat ing ndhuwur.

        Pikirku akeh, yen dideleng kahanan ing ngarep.. Komandan diganti, kaya jenderal militer.. Coba. hi
        1. Sebostyuan
          Sebostyuan 3 Oktober 2022 21:11
          +5
          Jendral, kaya mentri, wis cukup GS-jambs. Nanging kandhani: Sapa sing ora ngidini ngrusak infrastruktur Ukraina? Sapa sing ngomong yen kita bakal ketemu karo kembang? Sapa sing narik mobilisasi nganti pungkasan? Aku ora penggemar Shoigu, ing nalisir, nanging paling divisi padha disebarake ing dheweke, nanging sing, karo Wishlist lan Watesan, nyetel kahanan kuwi sing saka siji divisi, saka kekuatan 1btg, iku bakal dadi a mulur. Mungkasi nyalahke Lapins individu, pengkhianat nang endi wae cedhak wong pisanan lan menehi saran kanggo kang ngrungokake. Apa sampeyan ora weruh?
          1. ZoV
            ZoV 4 Oktober 2022 18:35
            -1
            Kutipan saka Sebostyuan
            Nanging kandhani: Sapa sing ora ngidini ngrusak infrastruktur Ukraina? Sapa sing ngomong yen kita bakal ketemu karo kembang? Sapa sing narik mobilisasi nganti pungkasan?

            Kita dudu Anglo-Saxon lan iki dudu cara kita. ..Aku iki kabeh nahan infrastruktur kita saka bombardments massive ..
            Aku dhewe nesu karo kabeh iki lan aku ngerti sampeyan.
            Ora ana sing kedadeyan, sampeyan bisa ngritik, mesthi, nanging ora ketompo carane ana ing tangan mungsuh, kabeh kritik iki .. Sing titik hi
      2. Gorygor
        Gorygor 3 Oktober 2022 23:00
        +5
        Quote: Viktor Islamov
        Aku duwe akeh pengkhianat ing ndhuwur.

        Akeh, sing sijine iku entheng! Para hucksters wis mundhakaken prices kanggo seragam lan peralatan, nyuwek munggah telung kulit! Lan bajingan iki ora ana ing ndhuwur, ana ing antarane kita
  3. Nesu66
    Nesu66 3 Oktober 2022 19:51
    -1
    Ayo. Ndhuwur wis dilaporake karusakan kabeh trainee prajurit
  4. Mauritius
    Mauritius 3 Oktober 2022 19:53
    -1
    nganti limang klompok saka Pasukan Operasi Khusus Ukraina (SSO) kanthi jumlah 100-110 wong. Secara total, ana nganti 450 pejuang saka unit pasukan khusus lan SOF sing wis dilatih dening instruktur militer Inggris, Kanada lan Amerika ing wilayah wilayah Zaporozhye sing dikontrol dening Kyiv.
    Lan sho, kita maneh duwe granat saka sistem salah?
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 3 Oktober 2022 20:08
      -8
      supaya MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglatih,
      padha isih kudu tokoh metu carane lulus utawa numpes stasiun senjata remot
      padha Uranium-9, Marker
      + Sistem keamanan perimeter Prometheus
      1. Kimia 1st
        Kimia 1st 3 Oktober 2022 20:16
        +3
        Lan sepira manawa sampeyan yakin: a) iki dudu barang-barang upacara; b) apa padha malah guess kanggo sijine wong ing keliling saka ZNPP?
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 3 Oktober 2022 20:20
          -6
          punika MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan padha bakal ngerti
          ana ing ZNPP: Prometheus, Uranus, serangan UAV, SSO, Pasukan Khusus FSB, Pasukan Khusus Pengawal Nasional
          Mungkin wis ana multi-lane mining kapapar - karo detonation remot
          banjur kita bakal nonton video saka sofa kita
          1. entropi
            entropi 3 Oktober 2022 20:55
            -1
            Prometheus, Uranus, serangan UAV, SSO, Pasukan Khusus FSB, Pasukan Khusus Pengawal Nasional


            Ing ngendi kabeh iki sadurunge?
        2. qqqq
          qqqq 3 Oktober 2022 22:40
          +1
          Kutipan saka Chem1st
          Lan carane yakin sampeyan

          Rahayu wong mukmin. Seneng wong sing bisa pracaya tanpa arep menyang rincian. Aku ikhlas meri marang dheweke. Saraf ana ing urutan, lan urip luwih gampang.
      2. UAZ 452
        UAZ 452 3 Oktober 2022 20:23
        -2
        Ya, kepiye carane bakal nyirnakake, yen kompleks industri militer Ukrainia ora mungkin melu pameran kasebut ing ngendi dheweke ditampilake? Lan kajaba ing pameran, iku mokal kanggo ketemu iki wunderwaffles ngendi wae lan ing asas.
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 3 Oktober 2022 20:27
          -4
          Iki minangka MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan NATO - dheweke bakal mriksa dhewe apa jenis aparat Prometheus kasebut.
          lan kita mung bakal mbukak ing kahanan pertempuran, kanggo nambah mengko
      3. Zaurbek
        Zaurbek 3 Oktober 2022 20:43
        0
        Pembangkit listrik tenaga nuklir dudu tambang kanthi b-r ..... Aja bingung
      4. cukup
        cukup 3 Oktober 2022 21:01
        -3
        iki dolanan marang Basmachi, karo ak lan ing sandal karet
    2. Kimia 1st
      Kimia 1st 3 Oktober 2022 20:13
      -4
      Dadi ya ... Lan granat, lan - utamane - jenderal ...
  5. 16112014nk
    16112014nk 3 Oktober 2022 19:57
    +8
    Bojone crita. Omah tetangga ing desa kobong. Sawise geni, dheweke ngerti kenapa dheweke ora nglawan geni lan ngobong. Wangsulane: "Ora ana prentah kanggo mateni."
    1. gratis
      gratis 3 Oktober 2022 20:14
      -8
      Bisa uga bener, nalika aku dadi mahasiswa hukum, aku ngunjungi desa liburan, ing wayah wengi ana lumbung karo jerami sing kobong ing cedhak klub, petugas pemadam kebakaran teka kira-kira 30 menit, sanajan butuh 10 menit kanggo drive, padha. teka lan sibuk karo soko. Aku njupuk kertu mahasiswa lan ing peteng aku kandha yen saka kantor jaksa, firemen piye wae perked munggah, lan sawise lokalisasi padha malah supaya kula bisa karo hydrant dhewe.
      P.S. Aku ora nyalahke petugas kang mateni kobongan, Aku ngomong bab sistem bodho
      1. goblin74
        goblin74 4 Oktober 2022 01:01
        -1
        ngapusi ... nanging kaya ing mripate dhewe dheweke tuwuh :) - hydrant jaksa :)
    2. 30 ing
      30 ing 3 Oktober 2022 20:35
      +3
      Kutipan: 16112014nk
      Bojone crita. Omah tetangga ing desa kobong. Sawise geni, dheweke ngerti kenapa dheweke ora nglawan geni lan ngobong. Wangsulane: "Ora ana prentah kanggo mateni."

      Omong kosong .... Nelpon pemadam kebakaran (Kementrian Darurat Situasi), kuwatir, bengok-bengok geni, ngomongake alamat sampeyan ... Aku kira limang nganti pitung menit bakal kelakon lan nesu, petugas pemadam kebakaran sing kringet bakal ngalahake pasuryan sampeyan. .... ngguyu
      1. AdAstra
        AdAstra 4 Oktober 2022 09:15
        +1
        Ya, ya, utamane ing wilayah sing kaya guyonan - stasiun pemadam kebakaran nomer 5 kobongan, petugas pemadam kebakaran teka ing lokasi kebakaran 10 menit mengko.
      2. 16112014nk
        16112014nk 4 Oktober 2022 11:17
        0
        Desa Zamoshye, wilayah Smolensk. Awal 90an. Ing desa, ambruk kabeh lan kabeh. Pemukiman tipe kutha paling cedhak Korobets yaiku 20 kilometer off-road. Petugas pemadam kebakaran ditimbali. Wangsulan: "Isi mobil - kita bakal teka."
        Apa sampeyan bisa uga ngomong babagan departemen pemadam kebakaran Kementerian Situasi Darurat ing Moskow?
        1. 30 ing
          30 ing 4 Oktober 2022 13:44
          -1
          Kutipan: 16112014nk
          Awal 90an. Ing desa, ambruk kabeh lan kabeh wong.

          Ing awal 90s, kita uga ngalami ambruk kabeh lan kabeh wong .. Sevastopol ... nanging ing jaman Ukrainia padha karo 90s. Kita ngrembug wektu dina iki! Dadi ? Dadi .
    3. qqqq
      qqqq 3 Oktober 2022 22:44
      -3
      Kutipan: 16112014nk
      Wangsulane: "Ora ana prentah kanggo mateni."

      Ing kutha kita, Nanging, bab 15 taun kepungkur, ngelawan departemen geni ing 10 meter, bangunan apartemen loro-crita kejiret geni, kanggo brevity, aku bakal ngomong sing padha miwiti extinguishing nalika meh rampung burned mudhun. Lan nganti wayahe seneng iki, kita nonton bebarengan karo kabeh wong carane apik iku Burns.
      1. mitroha
        mitroha 3 Oktober 2022 22:56
        +2
        Ana kasus yen wis ora ana gunane kanggo mateni, lan mung bisa ditindakake kanggo nyegah geni supaya ora nyebar. Tugas iki sing wiwit ditindakake. Iku mung sing akeh njupuk kanggo extinguishing telat
        1. qqqq
          qqqq 4 Oktober 2022 16:28
          0
          Kutipan saka Mitroha
          Iku mung sing akeh njupuk kanggo extinguishing telat

          Yen paling ora sawetara langkah kanggo nyegah panyebaran geni, ora ana pitakonan. Nanging mung dadi pengamat iku nyata.
      2. KVIRTU
        KVIRTU 3 Oktober 2022 23:57
        +1
        Yen ora ana wong, nachkar ora bakal ngirim para pejuang tanpa konfirmasi mati EE, gas.
        Ora pitakonan kanggo wong-wong mau.
        1. qqqq
          qqqq 4 Oktober 2022 16:26
          0
          Kutipan saka KVIRTU
          Yen ora ana wong, nachkar ora bakal ngirim para pejuang tanpa konfirmasi mati EE, gas.
          Ora pitakonan kanggo wong-wong mau.

          Sing. Apa sampeyan menehi saran yen yen ana geni, nelpon stasiun bensin, listrik, lan mung sawise nampa konfirmasi yen kabeh dipateni nelpon petugas pemadam kebakaran? Aku panginten sing iki prerogative saka PS, lan ing basis darurat.
          1. goblin74
            goblin74 5 Oktober 2022 15:51
            +1
            layanan disebut kanthi otomatis dening dispatcher ... minangka bagéan saka tim, asring 2-3 wong (3 pejuang iku kemewahan) - padha menyang kumelun kanggo katon ... driver lan interns ngadeg ing dalan lan ngrungokake. kanggo saran pinter saka bloggers lokal - kok mandheg - kok ora sijine metu .... Software ora duwe hak kanggo mateni komunikasi, mung spesialis ..... ing kasus nemen - 220 single-phase - lan banjur yen ana apa-apa ... padha bisa pour liwat bangunan tetanggan mung yen ora ana gunane kanggo mateni geni kobong ... pour kabeh ing saurutan, nunggu layanan ora ana gunane - banyu ana kanggo 3-8 menit saka pagawean banjur golek - banyu ... kaya sing dicritakake dening wong-wong sing ana ing cedhak geni ...
            1. KVIRTU
              KVIRTU 6 Oktober 2022 01:22
              0
              Diterangake kanthi bener. Iku dudu nachkar sing nindakake iki.
              Insinyur listrik lan TP dipateni saka jarak jauh, geng gas - darurat lunga.
            2. qqqq
              qqqq 6 Oktober 2022 08:56
              0
              Kutipan: goblin74
              telpon layanan digawe kanthi otomatis dening dispatcher.

              Ya, aku setuju banget karo iki. Aku mung duwe pitakon: suwene suwene kabeh, kenapa langkah-langkah ora ditindakake kanggo nglindhungi bangunan sing cedhak saiki, lan yen, minangka akibat saka kabeh, pemadaman diwiwiti nalika geni wis mateni dhewe, banjur apa gunane petugas pemadam kebakaran?
      3. goblin74
        goblin74 4 Oktober 2022 01:04
        +3
        ora ngerti spesifik karya - luwih becik meneng - paling awon - takon ... yen ora katon kaya wong bodho
        1. qqqq
          qqqq 4 Oktober 2022 16:23
          0
          Kutipan: goblin74
          ora ngerti spesifik karya - luwih becik meneng - paling awon - takon ... yen ora katon kaya wong bodho

          Pancen aku malah ora ngira-ngira kok dibutuhake petugas pemadam kebakaran. Watch lan ngenteni nalika Burns metu lan aku bisa. Kabeh kaya ing guyon: karya katon ora ana apa-apa, nanging kaya geni, paling ora mandheg. Kabeh tumindak kanggo mateni komunikasi, pour liwat bangunan jejer kudu rampung langsung, lan ora sawise completion saka geni. Trik kabeh yaiku ora ana sing ditindakake saka tembung kasebut.
  6. Nelayan
    Nelayan 3 Oktober 2022 20:00
    -4
    Ayo padha latihan ... enggal bakal meksa Danube nganggo sandhangane!
    1. 4 ikit
      4 ikit 3 Oktober 2022 20:11
      -3
      Nelayan: ... Ayo padha latihan ... enggal Danube

      Padha pinesthi mati ing Dnieper, tegese ing Dnieper!
      1. Nelayan
        Nelayan 3 Oktober 2022 20:12
        -3
        Sapa sing ora mati ing Dnieper - supaya wong-wong mau mbukak liwat Danube menyang Eropah lan ing kono padha bodho kepala sing padha "ndhuwur mustache."
    2. Gorygor
      Gorygor 3 Oktober 2022 23:05
      0
      Kutipan saka Fisherman
      Ayo padha latihan ... enggal bakal meksa Danube nganggo sandhangane!

      sepira cepet? Apa sing ditindakake dening tentara ing jaman wiwitan, nyekel Gostomel, ora mungkin bisa ditindakake maneh, dina-dina iku wis liwati.
      1. Nelayan
        Nelayan 4 Oktober 2022 13:09
        0
        ora wektu wis liwati, nanging strategi lan taktik wis diganti ... saiki iku dudu terobosan bodho sing dibutuhake (kaya dill, laying mudhun ewu pejuang kanggo kutha cilik), nanging gerakan sistematis bebarengan kabeh ngarep karo konsolidasi saka posisi dikuwasani dening nambah l / s ing ngarep kanggo standar saka Charter Sun, kang kita wis wiwit apa saiki.
        1. Gorygor
          Gorygor 4 Oktober 2022 18:00
          0
          Kutipan saka Fisherman
          ora wektu wis liwati, nanging strategi lan taktik wis diganti ... saiki iku dudu terobosan bodho sing dibutuhake (kaya dill, laying mudhun ewu pejuang kanggo kutha cilik), nanging gerakan sistematis bebarengan kabeh ngarep karo konsolidasi saka posisi dikuwasani dening nambah l / s ing ngarep kanggo standar saka Charter Sun, kang kita wis wiwit apa saiki.

          Nalika kita bakal ngethok logistik? Apa kita bakal nggawe gangguan karo satelit pengintaian?
  7. BIABIA
    BIABIA 3 Oktober 2022 20:04
    -3
    Ketoke, kita uga bakal enggal regroup karo NPP Zaporizhzhya lan HPP lan mundur menyang garis luwih mupangati. Kanggo Ural, ya ...
    1. chetvertak
      chetvertak 3 Oktober 2022 20:15
      -2
      Padha duwe gagasan kanggo ngatur bledosan karo bom reged ing pembangkit listrik tenaga nuklir! ZNPP kudu disimpen
  8. ASM
    ASM 3 Oktober 2022 20:06
    -2
    Aku ora ngerti kenapa dheweke diidini nindakake iki? Kene, salah siji padha muter siji utawa loro ponton ing dharat ing panggonan temen beda lan kita arep kanggo netepke potensial sakabèhé, utawa lagi nunggu pasukan striking utama kanggo muter munggah kanggo nyebrang, utawa aku ora ngerti apa?
  9. Komentar wis dibusak.
  10. bolo
    bolo 3 Oktober 2022 20:18
    0
    Aku dhewe ora ngerti kenapa ora ana pertambangan kali lan pesisir?
    1. UAZ 452
      UAZ 452 3 Oktober 2022 20:28
      +1
      Opsi jawaban: ora ana apa-apa (umum, utawa khusus kanggo pasukan ing wilayah kasebut), ora ana siji (ora ana utawa sethithik sappers sing dilatih), ora ana pesenan (kanggo nggawa ranjau, bener-bener tambang), utawa kemampuan reresik tambang mungsuh luwih dhuwur. saka alangan kemampuan instalasi kita.
    2. AAG
      AAG 3 Oktober 2022 20:35
      +1
      Quote: Bolo
      Aku dhewe ora ngerti kenapa ora ana pertambangan kali lan pesisir?

      "Perang Aneh" (SVO), kayane bakal mudhun ing Sejarah ...
      Nah, "sejarah", mesthi bakal ditulis dening para pemenang ...
      ...Nanging, kanthi pendekatan iki, kita ora bakal bisa ndeleng Udai!
      Nanging, tugas awal (denazification, demilitarization) muni "muddy" saka awal ...
      Mungkin iki masalahe? Kaya, saiki "sebagean" -
      mobilisasi ... Aja reinvent setir! Ojo mbantah Pesen, Keputusan, Surat Edaran...yen kowe dhewe...,, ora ngerti...(!).... Timah...
      1. sanak
        sanak 3 Oktober 2022 20:52
        -2
        Yen wong iku wong biasa, banjur ing kabeh NWO ora istiméwa kanggo wong.
        1. AAG
          AAG 3 Oktober 2022 21:09
          +1
          Kutipan: kin
          Yen wong iku wong biasa, banjur ing kabeh NWO ora istiméwa kanggo wong.

          Yen sampeyan menehi tandha wacan, luwih utawa kurang, miturut aturan basa Rusia, bakal luwih dingerteni ...
          Cetha, aku ora nyamar dadi Akademi, nanging sampeyan kudu ngajeni ...
          Aku curiga yen aku bakal ngalami sawetara abstraksi (ora bakal bingung karo abstraksi!) dening ahli, lan Bener (!).
          Lucune.... Yen mung
          1. sanak
            sanak 4 Oktober 2022 06:42
            +2
            Kutipan saka AAG
            Kutipan: kin
            Yen wong iku wong biasa, banjur ing kabeh NWO ora istiméwa kanggo wong.

            Yen sampeyan menehi tandha wacan, luwih utawa kurang, miturut aturan basa Rusia, bakal luwih dingerteni ...
            Cetha, aku ora nyamar dadi Akademi, nanging sampeyan kudu ngajeni ...
            Aku curiga yen aku bakal ngalami sawetara abstraksi (ora bakal bingung karo abstraksi!) dening ahli, lan Bener (!).
            Lucune.... Yen mung

            Miturut komentar sampeyan, sampeyan, umume, minangka "guru basa Rusia." ngguyu
      2. Gorygor
        Gorygor 3 Oktober 2022 23:07
        -1
        Kutipan saka AAG
        Quote: Bolo
        Aku dhewe ora ngerti kenapa ora ana pertambangan kali lan pesisir?

        "Perang Aneh" (SVO), kayane bakal mudhun ing Sejarah ...
        Nah, "sejarah", mesthi bakal ditulis dening para pemenang ...
        ...Nanging, kanthi pendekatan iki, kita ora bakal bisa ndeleng Udai!
        Nanging, tugas awal (denazification, demilitarization) muni "muddy" saka awal ...
        Mungkin iki masalahe? Kaya, saiki "sebagean" -
        mobilisasi ... Aja reinvent setir! Ojo mbantah Pesen, Keputusan, Surat Edaran...yen kowe dhewe...,, ora ngerti...(!).... Timah...

        Ora perlu golek salah karo tembung (denazifikasi, demiliterisasi, lsp.), alesan ora ing tembung, nanging ing tumindak.
        1. AAG
          AAG 3 Oktober 2022 23:21
          0
          Kutipan saka Gorygor
          Kutipan saka AAG
          Quote: Bolo
          Aku dhewe ora ngerti kenapa ora ana pertambangan kali lan pesisir?

          "Perang Aneh" (SVO), kayane bakal mudhun ing Sejarah ...
          Nah, "sejarah", mesthi bakal ditulis dening para pemenang ...
          ...Nanging, kanthi pendekatan iki, kita ora bakal bisa ndeleng Udai!
          Nanging, tugas awal (denazification, demilitarization) muni "muddy" saka awal ...
          Mungkin iki masalahe? Kaya, saiki "sebagean" -
          mobilisasi ... Aja reinvent setir! Ojo mbantah Pesen, Keputusan, Surat Edaran...yen kowe dhewe...,, ora ngerti...(!).... Timah...

          Ora perlu golek salah karo tembung (denazifikasi, demiliterisasi, lsp.), alesan ora ing tembung, nanging ing tumindak.

          ora setuju!
          Pisanan, atur Tujuan sing jelas lan spesifik !!!
          Banjur kita bakal nggawe rencana, cara kanggo entuk, metode lan metode ...
          Kaya ngono - ing jamanku! Gnossiology wis diganti (?), - Aku ora mikir ..
          1. Gorygor
            Gorygor 4 Oktober 2022 11:57
            0
            Kutipan saka AAG
            Kutipan saka Gorygor
            Kutipan saka AAG
            Quote: Bolo
            Aku dhewe ora ngerti kenapa ora ana pertambangan kali lan pesisir?

            "Perang Aneh" (SVO), kayane bakal mudhun ing Sejarah ...
            Nah, "sejarah", mesthi bakal ditulis dening para pemenang ...
            ...Nanging, kanthi pendekatan iki, kita ora bakal bisa ndeleng Udai!
            Nanging, tugas awal (denazification, demilitarization) muni "muddy" saka awal ...
            Mungkin iki masalahe? Kaya, saiki "sebagean" -
            mobilisasi ... Aja reinvent setir! Ojo mbantah Pesen, Keputusan, Surat Edaran...yen kowe dhewe...,, ora ngerti...(!).... Timah...

            Ora perlu golek salah karo tembung (denazifikasi, demiliterisasi, lsp.), alesan ora ing tembung, nanging ing tumindak.

            ora setuju!
            Pisanan, atur Tujuan sing jelas lan spesifik !!!
            Banjur kita bakal nggawe rencana, cara kanggo entuk, metode lan metode ...
            Kaya ngono - ing jamanku! Gnossiology wis diganti (?), - Aku ora mikir ..

            Gol padha luwih utawa kurang ditandhani. Demilitarisasi yaiku ngurangi persenjataan lan tentara tetangga kanthi paksa, denazifikasi minangka penghapusan fasisme, penghentian pembantaian wong Donetsk.
  11. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 3 Oktober 2022 20:29
    -1
    Kutipan saka: Romario_Argo
    supaya MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglatih,
    padha isih kudu tokoh metu carane lulus utawa numpes stasiun senjata remot
    padha Uranium-9, Marker
    + Sistem keamanan perimeter Prometheus

    Rave. Awake dhewe sing kudu ngerti carane njlentrehake "regrouping" sabanjure mengko, dideleng saka sasi pungkasan.
    1. 30 ing
      30 ing 3 Oktober 2022 20:38
      -1
      Quote: Arbeiternegast
      Kutipan saka: Romario_Argo
      supaya MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglatih,
      padha isih kudu tokoh metu carane lulus utawa numpes stasiun senjata remot
      padha Uranium-9, Marker
      + Sistem keamanan perimeter Prometheus

      Rave. Awake dhewe sing kudu ngerti carane njlentrehake "regrouping" sabanjure mengko, dideleng saka sasi pungkasan.

      Sapa sing duweke? Dideleng saka kasunyatan manawa sampeyan wis meh seminggu ing situs kasebut, kepiye sampeyan ndhaptar ... Aku mikir sampeyan wong Ashdodian? Oh, aku nelpon, Krizhopeltsy.
  12. Bonifasius
    Bonifasius 3 Oktober 2022 20:31
    +1
    Muga-muga Ours cukup pinter kanggo nyelehake tambang anti-amfibi ing pesisir ???

    Utawa sampeyan kudu nelpon hotline saka Kementerian Pertahanan RF - ngomong aku ??


    1. Munhausen
      Munhausen 3 Oktober 2022 23:47
      +1
      Quote: Boniface
      Muga-muga Ours cukup pinter kanggo nyelehake tambang anti-amfibi ing pesisir ???

      Aku ora yakin.
      Pengalaman bola-bali saka serangan ing ZNPP wis nuduhake manawa keraguan kasebut dibenerake
  13. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 3 Oktober 2022 20:33
    -3
    Kutipan saka: Romario_Argo
    punika MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan padha bakal ngerti
    ana ing ZNPP: Prometheus, Uranus, serangan UAV, SSO, Pasukan Khusus FSB, Pasukan Khusus Pengawal Nasional
    Mungkin wis ana multi-lane mining kapapar - karo detonation remot
    banjur kita bakal nonton video saka sofa kita

    Ayo ndeleng, mesthi. Yen mung ora ana video Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bendera ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Banjur sasi pungkasan mung padha lan katon. Nalika gambar bakal diganti?
  14. jaket tank
    jaket tank 3 Oktober 2022 20:35
    +1
    Tatanan donya lawas ambruk ...
    Sirkus wis lunga, lan badut lagi latihan... wassat
    1. poquello
      poquello 3 Oktober 2022 22:09
      +2
      Quote: Jaket tank
      Tatanan donya lawas ambruk ...
      Sirkus wis lunga, lan badut lagi latihan... wassat

      dheweke, badut kiwa, kiwa saben dina
  15. akurat
    akurat 3 Oktober 2022 20:35
    +5
    Kowe ngelingi carane padha ngandika sing bayraktars telek sing salah siji bakal numpes dening pluru utawa wuta dening perang elektronik?
    Lan padha nyebut Ukraina negara 404.
    Lan iku perlu kanggo pindhah menyang mburi lan dijupuk kabeh.
    Lan saiki kita ngrembug babagan carane nglawan serangan balik.
    Aku tau panginten sing perang bakal padha karo Soviet-Finlandia, ngendi padha uga miwiti karo saber, brazenly kesusu, lan banjur kita njaluk trynduli cepet oriented. Nanging Kepemimpinan Soviet cepet entuk pengaruh, lan Rusian, nalika pitik jago goreng ora mung pecked, nanging uga pinched bal.
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 3 Oktober 2022 21:37
      -1
      Kutipan saka certero
      Lan saiki kita ngrembug babagan carane nglawan serangan balik.

      Aku ora ngelingi akeh yen kita wis tau sukses karo "pertumpahan getih sethithik, ing wilayah manca" ...opo
      Sejarah ora mulang apa-apa, nanging mung ngukum amarga ora ngerti pelajaran
    2. Gorygor
      Gorygor 3 Oktober 2022 23:11
      -1
      Kutipan saka certero
      Kowe ngelingi carane padha ngandika sing bayraktars telek sing salah siji bakal numpes dening pluru utawa wuta dening perang elektronik?
      Lan padha nyebut Ukraina negara 404.
      Lan iku perlu kanggo pindhah menyang mburi lan dijupuk kabeh.
      Lan saiki kita ngrembug babagan carane nglawan serangan balik.
      Aku tau panginten sing perang bakal padha karo Soviet-Finlandia, ngendi padha uga miwiti karo saber, brazenly kesusu, lan banjur kita njaluk trynduli cepet oriented. Nanging Kepemimpinan Soviet cepet entuk pengaruh, lan Rusian, nalika pitik jago goreng ora mung pecked, nanging uga pinched bal.

      The Finns banjur lungguh mudhun hard ing titik kalima, kita panginten kita bakal Occupy lan ngalahake wong-wong mau kanggo kebekan .... Sajarah, Nanging ... Sapa saka pimpinan kasengsem ing?
  16. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 3 Oktober 2022 20:43
    -1
    Kutipan: 30 vis
    Quote: Arbeiternegast
    Kutipan saka: Romario_Argo
    supaya MTR saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglatih,
    padha isih kudu tokoh metu carane lulus utawa numpes stasiun senjata remot
    padha Uranium-9, Marker
    + Sistem keamanan perimeter Prometheus

    Rave. Awake dhewe sing kudu ngerti carane njlentrehake "regrouping" sabanjure mengko, dideleng saka sasi pungkasan.

    Sapa sing duweke? Dideleng saka kasunyatan manawa sampeyan wis meh seminggu ing situs kasebut, kepiye sampeyan ndhaptar ... Aku mikir sampeyan wong Ashdodian? Oh, aku nelpon, Krizhopeltsy.

    Lan Uryapatriots sampeyan? Utawa Shapkozakidantsy?
    1. 30 ing
      30 ing 4 Oktober 2022 09:31
      -1
      Quote: Arbeiternegast
      Sapa sing duweke? Dideleng saka kasunyatan manawa sampeyan wis meh seminggu ing situs kasebut, kepiye sampeyan ndhaptar ... Aku mikir sampeyan wong Ashdodian? Oh, aku nelpon, Krizhopeltsy.

      Lan Uryapatriots sampeyan? Utawa Shapkozakidantsy?

      Kula lajeng? Mine yaiku Sevastopol, Crimeans, Novorossians, St. Petersburg, Vologda, Magadans, Kaliningraders. Iki wong sing nganggep awake dhewe Rusia, ora ketompo ngendi padha manggon, sing asal nasional ... Nanging mesthi ora bosok Ashdodians, sing krizhopeltsy, kaya sampeyan. basa keprungu
  17. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 3 Oktober 2022 20:46
    -1
    Quote: Boniface
    Muga-muga Ours cukup pinter kanggo nyelehake tambang anti-amfibi ing pesisir ???

    Utawa sampeyan kudu nelpon hotline saka Kementerian Pertahanan RF - ngomong aku ??



    Telpon luwih apik. Ora malah guyon.
    Quote: Boniface
    Muga-muga Ours cukup pinter kanggo nyelehake tambang anti-amfibi ing pesisir ???

    Utawa sampeyan kudu nelpon hotline saka Kementerian Pertahanan RF - ngomong aku ??



    Telpon luwih apik. Ora malah guyon.
  18. Diesel 200
    Diesel 200 3 Oktober 2022 21:01
    +6
    Sepira cepet kita ngganti panggonan karo Angkatan Bersenjata Ukraina.
  19. Vasyan1971
    Vasyan1971 3 Oktober 2022 21:31
    -3
    Miturut intelijen, prajurit SOF lagi latihan kanthi lengkap, kanthi keterlibatan pengintaian lan serangan drone, kalebu Bayraktar TB2. Sadurungé dilaporake, Angkatan Bersenjata Ukraina nganakake latihan kanggo nyabrang Dnieper ing wilayah pembangkit listrik tenaga air Dnieper.

    Inggih, apa sing kita ngenteni banjur? duka
  20. opuonmed
    opuonmed 3 Oktober 2022 21:49
    -2
    kok bisa metu kok ora dirusak?
  21. isv000
    isv000 3 Oktober 2022 22:18
    0
    Edrit kuk! Dikenal pira, ing ngendi lan ing jumlah apa lan, malah, kira-kira ing wektu apa! Kok tutorial isih ngambang?! Ora mung saka wesi - saka saben stopkontak wis ana siji pitakonan - kok ana liyane sing nggunakake listrik?!!!
  22. kakvastam
    kakvastam 3 Oktober 2022 22:19
    -1
    Dheweke wiwit mobilisasi, ayo nganggep, ing wulan Maret, ing wulan September dheweke nuduhake asil pisanan. Lan iki ana ing ngarsane akeh personel sing dipecat sajrone wolung taun perang, infrastruktur latihan sing wis siap lan akeh instruktur NATO, ora kanggo sebutno pasokan senjata sing akeh banget.
    Kita miwiti ing September, tanpa apa-apa kaya ing jumlah pinunjul, supaya kahanan bakal worsen kanggo ing paling liyane setengah taun, bisa nganti panas, lan iki isih ramalan optimistis, ora njupuk menyang akun kualitas diamati saka Kepemimpinan.
    Sasi sing ilang bisa larang regane.
    1. nikel
      nikel 3 Oktober 2022 22:36
      -4
      Ora ana papan sing luwih elek. Aku ora bakal kesusu nggawe ramalan. Kabèh ing donya iki owah dadi cepet. Aku manawa wong kaya sampeyan bengok ing Maret sing sethitik liyane Przemysl.
      1. DenVB
        DenVB 3 Oktober 2022 22:57
        0
        Kutipan: nikel
        Ora ana papan sing luwih elek.

        Ora ono? Ing ngarep wis crumbling. Wis artileri mandheg nembak - mesthine ora ana cangkang. Apa ora, ora ana sing ngerti. Salah siji padha ora ana ing kabeh, utawa padha ora nggawa munggah. Yagene kowe ora nggawa munggah? Solar wis rampung?
        1. nikel
          nikel 4 Oktober 2022 02:16
          -1
          Ya wis. Artileri ora nembak, gnome ora ngladeni marshmallow, elf ora menehi banyu urip. Mungkin pizza sampeyan durung dikirim?
  23. Utama
    Utama 3 Oktober 2022 22:36
    -2
    Landak nangis, nyuntik dhewe, nanging terus mangan kaktus ...
  24. Werti
    Werti 3 Oktober 2022 22:46
    +3
    Kabeh kita apik! Gurulev bener, umume kekacoan. Aku yakin kita kabeh apik. A pitakonan kanggo kita, Aku pancene pengin volunteer, kapten saiki cadangan, master olahraga ing boxing, nanging difiga 57l., Bakal padha kicked metu dening umur? wus kelangan tenan
    1. DenVB
      DenVB 3 Oktober 2022 22:53
      +1
      Kutipan saka Wertui
      Aku pancene pengin dadi sukarelawan, kapten cadangan saiki, master olahraga ing tinju, nanging difiga 57l., Apa padha bakal kicked metu dening umur?

      Menyang Wagner yen sampeyan ora guyon. Napa sampeyan butuh sirkus tentara iki.
      1. Werti
        Werti 3 Oktober 2022 23:36
        +1
        Ya, ana mung kanggo perpustakaan, sanadyan ing preparation dheweke nggawa mudhun sing lanang. Muga-muga tentara butuh. Ing pinggiran kanggo Donetsk. Matur nuwun
  25. Bayun
    Bayun 3 Oktober 2022 23:41
    -2
    Ing ngendi Dnieper bakal beku paling cepet, yen beku, Rusia kudu ngenteni kejutan. Padha bakal nyoba kanggo stun ing WINTER kanggo break stereotype saka Frost Umum.

    Aku mbaleni, perang ing tingkat mitos. Breaking mitos - multiplies losses.
  26. akurat
    akurat 3 Oktober 2022 23:44
    -2
    Kutipan: Vasyan1971
    Kutipan saka certero
    Lan saiki kita ngrembug babagan carane nglawan serangan balik.

    Aku ora ngelingi akeh yen kita wis tau sukses karo "pertumpahan getih sethithik, ing wilayah manca" ...opo
    Sejarah ora mulang apa-apa, nanging mung ngukum amarga ora ngerti pelajaran

    Ing Agustus XNUMX, Tentara Abang nindakake serangan banget marang Tentara Quanton. Sampurna cocog ing getih cilik ing wilayah manca.
    Lan - Rusia meh ora duwe mungsuh sing ringkih. Kanthi kabeh kekuwatan Angkatan Darat AS, aku yakin manawa ing kahanan sing padha lan kanthi pasukan sing padha ing wiwitan operasi khusus, dheweke ora bakal entuk sukses gedhe.
  27. stankow
    stankow 4 Oktober 2022 00:37
    -2
    Isih ora cukup landing !!
    _________________
  28. max_everhead
    max_everhead 4 Oktober 2022 00:38
    +1
    Ya. Ora suwe dheweke bakal nglatih ing Dnieper cedhak Smolensk ...
  29. Mauser
    Mauser 4 Oktober 2022 02:36
    -1
    Ahh, kita butuh troll jahat sing bakal nggawe kahanan sing durung mesthi lan pangerten ing tentara iki yen wis wayahe mulih.
  30. bali
    bali 4 Oktober 2022 07:08
    0
    hi Ditilik saka publikasi, kita ora duwe inisiatif lan nggawe keputusan ing baris pertama. Tanpa ndeleng munggah lan akeh persetujuan, ora ana rudal siji-sijine sing bakal kena target, nanging anggere kabeh wis disepakati lan menehi go-ahead. saka ndhuwur, target wis mantun.
  31. Uprun
    Uprun 4 Oktober 2022 07:26
    +1
    Wingi sore, dheweke menehi komentar babagan VO kanthi isi ing ngisor iki: "Aku ora bakal kaget yen sesuk para pahlawan ndharat ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporizhzhya ...., dina iki ora ana sing kaget . ...., menyang Staf Umum Kementrian Pertahanan RF yaiku musim liburan ... . Siji pangarep-arep, ing Nopember kabeh wong ing markas padha kumpul ing papan kerjane, sing sabar cah ..... luwih sithik, sing sabar ...." Aku entuk 9 minus ...., lan sore. wonten info saking wakilipun.....
  32. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 4 Oktober 2022 22:21
    0
    Kutipan: 30 vis
    Quote: Arbeiternegast
    Sapa sing duweke? Dideleng saka kasunyatan manawa sampeyan wis meh seminggu ing situs kasebut, kepiye sampeyan ndhaptar ... Aku mikir sampeyan wong Ashdodian? Oh, aku nelpon, Krizhopeltsy.

    Lan Uryapatriots sampeyan? Utawa Shapkozakidantsy?

    Kula lajeng? Mine yaiku Sevastopol, Crimeans, Novorossians, St. Petersburg, Vologda, Magadans, Kaliningraders. Iki wong sing nganggep awake dhewe Rusia, ora ketompo ngendi padha manggon, sing asal nasional ... Nanging mesthi ora bosok Ashdodians, sing krizhopeltsy, kaya sampeyan. basa keprungu

    Sampeyan ngapusi babagan Rusia, ganti sepatu, kaya Solovyov, kanthi cepet. Lan aku Krasnodar. Apa sampeyan seneng karo gerakan kasebut?