Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang HIMARS MLRS ing Jembatan Antonovsky, sawetara rudal dicegat

129
Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang HIMARS MLRS ing Jembatan Antonovsky, sawetara rudal dicegat

Formasi bersenjata Ukraina nyerang jembatan Antonovsky ing Kherson. Miturut administrasi kutha, penembakan kasebut ditindakake saka MLRS HIMARS Amerika.


Jembatan Antonovsky nyambungake Kherson ing sisih kiwa karo bank tengen Dnieper. Struktur iki wis suwe dadi target kanggo tentara meriem Ukrainia lan MLRS, Kyiv nyetel tugas kanggo nggawa jembatan menyang negara sing ora bisa digunakake kanggo nyegah transfer pasukan Rusia menyang bank kiwa. Jembatan kasebut terus diobong, dek jembatan wis ngalami karusakan serius, ora kalebu dalan, nanging penyangga jembatan isih utuh, ora ana sing dicathet.

Wektu iki, Angkatan Bersenjata Ukraina nembak enem meriam HIMSRS MLRS ing jembatan kasebut, telung rudal dicegat dening sistem pertahanan udara Rusia, lan telu liyane isih ana ing wilayah jembatan. Ing wayahe, ora ana laporan karusakan, lan ora ana sing tatu.

Mungsuh terus murub ing target sipil ing kutha Kherson, supaya ing 16:40 kriminal Kyiv regime murub enem HIMARS pluru ing jembatan Antonovsky, telu padha dijupuk mudhun, lan telu kenek wilayah jembatan, miturut informasi awal, ana. ora ana korban jiwa

- ngandika layanan darurat wilayah.

Disaranake yen Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nambah jumlah serangan ing Jembatan Antonovsky kanthi latar mburi serangan sing wis diwiwiti ing arah Nova Kakhovka, supaya ora kalebu pilihan kanggo mindhah pasukan Rusia sing bakal pindhah saka wilayah kasebut. Krimea. Ing Kyiv, padha ngerti sing rauh Rusia bakal nggawa munggah cadangan, latihan lan koordinasi kang wis rampung, mulane padha nyoba kanggo njupuk posisi paling mupangati sadurunge counterattack lan ngalangi advance saka Angkatan Bersenjata Rusia, kalebu ngrusak kreteg. .
129 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Anchorite
    Anchorite 4 Oktober 2022 19:26
    -14
    Miturut pers Ukrainia, "seluler" sing seger lan ora duwe pengalaman wis berjuang kanthi cepet ing arah Kherson, mula Angkatan Bersenjata Ukraina janji bakal cepet ngrebut kabeh bank tengen wilayah kasebut.
    Lan mobiles iki, miturut pers Ukrainia, aktif nandhang sangsara bojone menyang seluler, lan kanggo nanggepi, garwane wedi karo ramalan Vanga, miturut sing perang, miturut omongane uwong, bakal tahan nganti pungkasan 24 taun)
    Umumé, bangga pseudo-mistik padhet)
    1. ZoV
      ZoV 4 Oktober 2022 19:55
      0
      Napa sampeyan nulis kabeh iki? Muga-muga saiki kabeh wong ing kene bakal cepet-cepet ngrembug kabeh iki minangka isi licik sampeyan.
      Lan para garwa bakal langsung nulis ing kene yen ya, iku kabeh, aku putri pejabat, lsp.
      1. Anchorite
        Anchorite 4 Oktober 2022 20:15
        + 10
        Lan apa sampeyan mikir, kabeh wong kudu echo Konashenkov, carane 80 nawakke padha numpes ing arah Kherson, 30 pesawat lan 40 bayraktars saka Kyiv junta ditembak mudhun, 20 highmars, 500000 ton amunisi kanggo wong-wong mau padha numpes dening pluru tliti dhuwur. serangan lan 10000 wong saka Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.
        ... Angkatan bersenjata Federasi Rusia, kanthi kabeh iki, ninggalake Dudchans lan ngumpulake maneh menyang posisi sing luwih nguntungake ...
        Mung posisi kasebut kira-kira 30 kilometer saka Berislav, lan nonton kodok saka Vushniks, iki wis ana ing jarak siji lompat kasebut.
        Mulane, aku nyetak maneh kabar saka publik TSN yen ukrams duwe bab sing kudu diegungake, lan ing wektu sing padha ora bisa dimangerteni apa jenis ajaran sesat sing ora bisa ditembus saiki kedadeyan karo Staf Umum Kementerian Pertahanan Rusia utawa iki. upaya rahasia ing kudeta?
        PySy: ngantuk kirimanku sadurunge karo minus, inti masalah ora owah lan wong sing dhuwur ing jembatan Antonov ora kesasar kanthi bantuan minus sampeyan.
        1. DimCorvus
          DimCorvus 4 Oktober 2022 20:50
          -6
          Inggih, paling kamungkinan, personel saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Ukraina mati sethitik liyane saka Konashenkov mbewarakke, kang ora njupuk menyang akun prajurit dipatèni dening wounds, karusakan apa wae.
          1. Negro
            Negro 5 Oktober 2022 10:18
            -3
            Serius?

            Lan carane Konashenkov UMUM ngerti losses mungsuh?
            1. DimCorvus
              DimCorvus 5 Oktober 2022 11:05
              +1
              Yen sampeyan ngalahake ing tentara, ora ana sing ngerti ing ngendi, sampeyan bakal diadili. Kira-kira losses tansah dikenal, malah Ukraina dhewe ora ngerti losses pas. Satus Ukrainians padha disarèkaké ana, ana liyane rong atus, nanging sing count wong, miturut koran padha kadhaptar minangka urip, ora ana masalah karo pembayaran lan tentara saka nyawa mati cacahe liwat yuta.
              1. Negro
                Negro 5 Oktober 2022 11:14
                -4
                Kutipan saka DimCorvus
                Yen sampeyan ngalahake ing tentara, ora ana sing ngerti ing ngendi, sampeyan bakal diadili.

                Lol.
                Kutipan saka DimCorvus
                Kira-kira kerugian tansah dikenal

                Mung tahanan.
                Kutipan saka DimCorvus
                Ukrainia satus dikubur ing kono, ana rong atus liyane, nanging sapa sing ngetung,

                Inggih, sampeyan koyone nyatakake yen Konashenkov.
                1. DimCorvus
                  DimCorvus 5 Oktober 2022 11:53
                  0
                  Quote: Negro
                  Mung tahanan.

                  Tahanan tetep persis lan ora kira-kira.
                  1. Negro
                    Negro 5 Oktober 2022 12:00
                    -3
                    Mung bab tawanan, lan liyane ora tetep ing kabeh.
              2. TAMBU
                TAMBU 6 Oktober 2022 15:56
                0
                Apa dina iki ing tengah Zaporozhye kenek "stalnka" bangunan multi-apartemen? Apa kabeh ngleboke "pravosekov"? Kanthi gampang, aku ragu manawa ana wong sing bakal mlebu pengadilan ...
                1. DimCorvus
                  DimCorvus 6 Oktober 2022 17:13
                  0
                  Apa sampeyan ora isin yen Ukraina nglaporake babagan rudal S-300? S-300! Anti-rudal nyerang wilayah omah, banjur ana sing tiba lan njeblug.
                  1. TAMBU
                    TAMBU 6 Oktober 2022 18:35
                    0
                    Kirill Tymoshenko ora padha karo sing dilaporake Ukraina ...

                    lan siji hit, katon kaya S-300, nanging kanggo lay mudhun ngleboke ing Stalin, malah aku sangsi sing padha saged ...

                    nanging mbok menawa dheweke dhewe ... sing bakal ngerti. lan aku mung ngomong babagan iki lan ujar manawa uji coba dibutuhake kanggo pengadilan, sing ora mesthi ditindakake ...
      2. Panemu 55
        Panemu 55 4 Oktober 2022 20:29
        +3
        Penulis tulisan iki isih kudu sinau geografi.
        Kherson dumunung ing bank RIGHT Dnieper.
        1. Komentar wis dibusak.
    2. Irit
      Irit 4 Oktober 2022 20:15
      +5
      Aku wonder nalika kita bakal miwiti mencet kreteg saka uk-roins? Lan kenapa Himars iki durung dirusak nganti saiki?
      1. DimCorvus
        DimCorvus 4 Oktober 2022 20:53
        -14
        Daya tempur Himras luwih murah tinimbang Grads kuna (mesthi tujuane rada beda), sampeyan dhewe ndeleng sasi katelu utawa wis kaping papat lagi ngengingi jembatan lan kenek. Himras ora ngatasi apa-apa ing umum. Apa gunane fokus marang dheweke? Menapa malih, padha wis numpes nalika padha teka tengen.
        1. Negro
          Negro 5 Oktober 2022 10:21
          -1
          Kutipan saka DimCorvus
          sampeyan ndeleng dhewe sasi katelu utawa wis kaping papat lagi ngengingi jembatan lan mencet

          1. Lan sing marang sing Grad solusi apik kanggo jembatan gedhe?
          2. Apa sing kudu ditindakake yen Amerika ora menehi pluru gedhe, nanging ora setuju karo wong Korea (sing duwe versi rudal standar sing ditusuk beton) kanthi alasan siji utawa liyane. Apa, supaya padha ngalahake.
          Kutipan saka DimCorvus
          Menapa malih, padha wis numpes nalika padha teka tengen.

          Apa sampeyan ngrusak akeh?
          1. Liam
            Liam 5 Oktober 2022 13:38
            0
            Quote: Negro
            siji alesan utawa liyane, padha ora setuju karo wong Korea (sing duwe versi beton tindikan saka rudal standar).

            Iki Jembatan Antonovsky, yen ana ...

            1. Negro
              Negro 5 Oktober 2022 18:38
              -2
              Aku wis weruh. Nanging kanthi roket khusus bakal luwih gampang lan luwih cepet.
              1. Liam
                Liam 5 Oktober 2022 19:42
                +1
                Apa sampeyan mikir sing bolongan saenipun shaped kuwi ninggalake pluru non-khusus
                1. Negro
                  Negro 5 Oktober 2022 19:58
                  -1
                  Umumé, ya, aku mikir. Spesialis bisa nembus dhukungan, dheweke mlebu ing jero nganti meter.
                  1. Liam
                    Liam 5 Oktober 2022 20:17
                    0
                    Wong non-spesialis ora ninggalake jejak kasebut. Ana bolongan sing bentuke becik ing kanvas liwat lan liwat. Lan ing kana, kanthi meter beton sing apik, slab beton sing dikuatake lan tulangan.

                    Quote: Negro
                    Specialized bisa break liwat support

                    Apa ndhukung yen cukup kanggo break liwat kanvas kaping pirang-pirang ing wilayah winates, kang kedaden.
                    Proyektil kanthi jalur penerbangan kasebut, sanajan khusus, ora bakal nindakake apa-apa khusus kanggo ndhukung
          2. poquello
            poquello 5 Oktober 2022 19:52
            0
            Quote: Negro
            Apa sampeyan ngrusak akeh?

            много
      2. Anchorite
        Anchorite 4 Oktober 2022 21:16
        +2
        Jujur, aku uga ora ngerti.)
        Sawise kabeh, ora angel banget kanggo numpes kreteg sepur ing Dnieper lan kali penting liyane, gardu traksi, lan kabeh logistik militer bakal stupor (jembatan ing Zatoka minangka conto sing jelas, amarga karusakan saka sing sikil bypass saka persediaan dadi luwih dawa lan luwih larang.) sepur kudu dadi "denazify" pisanan.
        Utawa pusat logistik utama Ukraina (jembatan ing Kyiv) lan iku, Ukraina ora bakal maneh perang nglawan latar mburi ambruk kamanungsan
        1. dmi.pris
          dmi.pris 4 Oktober 2022 21:51
          +4
          Ngancurake gardu traksi ora masalah. Nanging kreteg iku target angel. Padha dibangun njupuk menyang akun perang bisa. Nanging iki ora ateges sing padha ora bisa numpes. Apa ora numpes?" A kekacoan, Pak ".. .
          1. Metallurg_2
            Metallurg_2 5 Oktober 2022 07:41
            0
            "Nggih Pak"...

            Kontrak, Pak...
        2. Alexei
          Alexei 4 Oktober 2022 23:48
          0
          Quote: Anchor
          Sawise kabeh, ora angel banget kanggo numpes kreteg sepur ing Dnieper lan kali penting liyane, gardu traksi, lan kabeh logistik militer bakal stupor (jembatan ing Zatoka minangka conto sing jelas, amarga karusakan saka sing sikil bypass saka persediaan dadi luwih dawa lan luwih larang.) sepur kudu dadi "denazify" pisanan.

          Apa sampeyan sing pengin nyegah mitra Barat supaya entuk dhuwit kanggo nyedhiyakake senjata? Lan pengusaha saka sampeyan, kancaku, ora penting. Pakdhe serius nambani krisis karo perang kontrak, lan sampeyan kene karo strategi menang ... Aku dadi ironis, yen mangkono. Hooray-patriotik minusologists, ngendi sampeyan?
        3. ZIF122
          ZIF122 5 Oktober 2022 01:03
          0
          Iku mesthi ketok sing perlu kanggo numpes kreteg lan infrastruktur liyane, nanging weruh sing iki wis ora rampung wiwit awal NWO, Aku ana sawetara Urut saka persetujuan - kita ora kenek kreteg Panjenengan, sampeyan ana ing Crimean kita, kaya, yen ora ana panjelasan!
        4. Eug
          Eug 5 Oktober 2022 01:38
          +2
          Titik logistik utama dudu jembatan ing Dnieper, nanging stasiun persimpangan sing ora dingerteni kaya Zdolbuniv, Kazatin, Kalinovka, jembatan sing relatif cilik ing Sluch, Goryn, Styr lan liya-liyane. Iku angel banget kanggo njaluk liwat kreteg kuwi - malah KVO URO cilik ora njamin hit, apa maneh karusakan kritis.
        5. DimCorvus
          DimCorvus 5 Oktober 2022 10:15
          0
          Bridges ora numpes supaya banjur pindhah ing serangan ing wong, sanadyan ana kamungkinan sing Ukraina dhewe bakal nyoba kanggo numpes wong. Dadi mbok menawa sethithik lan kudu dibagi.
        6. Negro
          Negro 5 Oktober 2022 10:22
          -2
          Quote: Anchor
          Sawise kabeh, ora angel nyirnakake kreteg sepur ing Dnieper lan kali liyane sing penting, gardu traksi, lan kabeh logistik militer bakal stupor.

          Lan carane iki bakal mengaruhi highmars dikutuk ing bank tengen Dnieper?
      3. Alien Saka
        Alien Saka 5 Oktober 2022 00:04
        0
        Nalika RAJA wissot ing gunung, ora sadurungé.
    3. Hyperion
      Hyperion 4 Oktober 2022 20:28
      0
      Quote: Anchor
      Miturut pers Ukrainia, "seluler" sing anyar lan ora duwe pengalaman wis berjuang kanthi cepet ing arah Kherson.

      Miturut pers Rusia, kanthi referensi kanggo komandan militèr Kots, durung ana "mobik", nanging wis samesthine.
      A fighter Russian karo tandha telpon "Kanibal" ono mobilized.
      Sampeyan kudu slamet saka serangan pisanan. Kita kudu siap mental, kita kabeh siap maju. Saiki kita mundur lan kuwatir babagan iki, kita butuh serangan. Enteni, teka. Wiwit tanggal 19, saka 23 wong, aku isih ana 7, wong dibutuhake. Aja wedi, kita bakal menang bebarengan!

      https://lenta.ru/news/2022/10/04/lyudoed/
      https://t.me/sashakots/36208
      1. Al Manah
        Al Manah 4 Oktober 2022 21:06
        +3
        Wiwit tanggal 19, saka 23 wong, aku isih ana 7, wong dibutuhake.

        Kanthi sistem iki, kita mesthi bakal menang, Aku ora mangu!
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 5 Oktober 2022 00:14
          +1
          Kutipan: Hyperion
          fighter Russian karo callsign "Kanibal" mréntahaké kanggo mobilized.

          Tandha telpon, ketoke, ora sengaja.
          1. Metallurg_2
            Metallurg_2 5 Oktober 2022 07:43
            +1
            Lan ukara kasebut nguwatirake: saka 23 wong, aku isih duwe 7 belay
  2. cmax
    cmax 4 Oktober 2022 19:29
    + 24
    Pertahanan udara kita "dilatih, dilatih" sawetara sasi ing kahanan perang nyata, nanging isih 50% rudal ora kejawab (saka pesen). Ing kene, ora ana analog pertahanan udara lan perang elektronik ing pasuryan. Cetha kok komandan (mantan) mindhah markas 150 km. Yen luwih cedhak, markas utawa komandan ora bakal ditinggal.
    1. Fizik13
      Fizik13 4 Oktober 2022 19:41
      -26
      Kutipan saka cmax
      Pertahanan udara kita "dilatih, dilatih" sawetara sasi ing kahanan perang nyata, nanging isih 50% rudal ora kejawab (saka pesen).

      merengek!
      Lan sampeyan pindhah lan nuduhake carane bisa!
      1. Tanpa wates
        Tanpa wates 4 Oktober 2022 20:07
        + 16
        Pitakonan ing kene ora carane bisa. Mung ing taun-taun iki, VO lan situs-situs liyane wis biasa ngomong babagan pertahanan udara Rusia sing "ora ana tandhingane", lan pertahanan udara negara-negara Kulon sing overestimated. Aku elinga kepiye kabeh wong ngguyu ing taun 2019, nalika Patriot ora bisa nembak kabeh drone lan KR ing Arab Saudi, lan, ujare, wong Arab kudu njupuk kita, mula, mesthine bakal nembak kabeh! Inggih, inggih ... Kaleresan ing tengah. Ora ana pertahanan udara sing sampurna, nanging warga kutha tuku propaganda kasebut lan percaya karo kompleks "unparalleled", sing mesthine ora bakal mabur.
      2. cmax
        cmax 4 Oktober 2022 20:56
        + 11
        Kutipan saka Fizik13
        Kutipan saka cmax
        Pertahanan udara kita "dilatih, dilatih" sawetara sasi ing kahanan perang nyata, nanging isih 50% rudal ora kejawab (saka pesen).

        merengek!

        , Lha sing aku ngerti tenan, wong bodho kita durung mati, karo dalane kayane tambah apik..
        Kutipan saka Fizik13
        Lan sampeyan lunga lan nuduhake carane bisa

        Sampeyan salah alamat, hubungi kita. Alamat sing luwih dhuwur, kanggo wong-wong sing wis pirang-pirang taun ing tentara nampa kabeh berkah saka Tanah Air, lan ing wektu sing angel ora cocog. Lan aku kerja dhewe, 18 taun aku mbangun pipa gas ing Siberia. Negara kasebut nampa mata uang kasebut. Dadi atur. Aku insinyur mesin, dudu jenderal.
        1. begemot20091
          begemot20091 5 Oktober 2022 00:15
          0
          Sampeyan ora mbangun dhewe. Aku uga mbangun kutha kaya Strezhevoy, Kedrovoe (Pudino) ... Nanging aku kudu ngunjungi Chernobyl lan perang .. Sayange, saiki padha ora njupuk 70 taun, padha nolak. Lan aku bisa ngadili acara kasebut amarga aku ngerti sawetara senjata kanthi apik kanggo sawetara alasan ... Nanging menehi kritik saka kursi, ora ngerti acara nyata ... Luwih apik mbangun pipa gas utawa menyang sekolah kejuruan (yen kawruh ngidini) lan mulang. sing lanang spesialisasine tengen. Evaluasi apa sing bisa sampeyan apresiasi kanthi kawruh khusus sampeyan.
          1. cmax
            cmax 5 Oktober 2022 01:22
            -1
            Kutipan saka: begemot20091
            Sampeyan ora mbangun dhewe. Aku uga mbangun kutha kaya Strezhevoy, Kedrovoe (Pudino) ... Nanging aku kudu ngunjungi Chernobyl lan perang .. Sayange, saiki padha ora njupuk 70 taun, padha nolak. Lan aku bisa ngadili acara kasebut amarga aku ngerti sawetara senjata kanthi apik kanggo sawetara alasan ... Nanging menehi kritik saka kursi, ora ngerti acara nyata ... Luwih apik mbangun pipa gas utawa menyang sekolah kejuruan (yen kawruh ngidini) lan mulang. sing lanang spesialisasine tengen. Evaluasi apa sing bisa sampeyan apresiasi kanthi kawruh khusus sampeyan.

            Aku ora nulis sing dibangun. Apa sing dikarepake saka aku? Dheweke mratelakake panemume babagan pakaryan pertahanan udara ing kasus kasebut. Dheweke ngira yen telung rudal saka 6 ora dicegat. Iki ora ditulis ing kursi, nanging ing artikel dina iki. Opo sing salah? Sapa sampeyan menehi saran babagan apa sing kudu ditulis, apa sing ora kudu ditulis. Aja mbengok Hurray! Sampeyan njerit! !
            1. begemot20091
              begemot20091 6 Oktober 2022 07:37
              +1
              Ya, 30 taun kepungkur, aku nguwuh "surak-surak". Lan aku ora bakal mulang sampeyan. Cukup, aku pengin ngerti pirang-pirang rudal sing kudu ditembak dening pertahanan udara. Aku ora bakal kaget yen rudal iki uga "ditutupi" dening voli saka "Grad"
              1. TAMBU
                TAMBU 6 Oktober 2022 15:59
                0
                iku kabeh ... pertahanan udara kudu nembak kabeh rudal ...
    2. Lom_l
      Lom_l 4 Oktober 2022 19:58
      0
      Aja ngelingake kula apa% saka interception Patriot RSZO wis? Dheweke nuduhake awake dhewe kanthi sampurna ing SA nalika nembak drone ing fasilitas panyimpenan minyak.
      1. cmax
        cmax 4 Oktober 2022 21:05
        +1
        Kutipan saka Lom_l
        Aja ngelingake kula apa% saka interception Patriot RSZO wis? Dheweke nuduhake awake dhewe kanthi sampurna ing SA nalika nembak drone ing fasilitas panyimpenan minyak.

        Apa prabédan iku nggawe apa persentasi Patriot wis. Ing kene sampeyan ora bakal preduli yen sampeyan nemokake dhewe ing geni. Lan kanggo wong, iku ora Matter ana uga Persentase rudal ditembak mudhun dening Patriot. Sing utama yaiku rudal ditembak ing kene, saiki.
      2. Negro
        Negro 5 Oktober 2022 10:24
        -2
        Kutipan saka Lom_l
        Aja ngelingake kula apa% saka interception Patriot RSZO wis?

        Patriot ora nyegat MLRS.
        Kutipan saka Lom_l
        Dheweke nuduhake awake dhewe kanthi sampurna ing SA nalika nembak drone ing fasilitas panyimpenan minyak.

        Patriot ora nyegat drone.

        Tugas kasebut kudu ditanggulangi kanthi pertahanan udara saka jinis liyane.
    3. poquello
      poquello 4 Oktober 2022 19:58
      -13
      Kutipan saka cmax
      tho, 50% saka pluru ora kejawab (saka pesen). Ing kene, ora ana analog pertahanan udara lan perang elektronik ing pasuryan.

      nyenengake marang latar mburi pertahanan udara NATO sing bocor
      1. Dokterku
        Dokterku 4 Oktober 2022 20:25
        0
        Kutipan saka poquello
        nyenengake marang latar mburi pertahanan udara NATO sing bocor

        Pertahanan udara minangka angkatan udara kanggo wong miskin
        1. poquello
          poquello 4 Oktober 2022 22:44
          0
          Kutipan: Dokterku
          Kutipan saka poquello
          nyenengake marang latar mburi pertahanan udara NATO sing bocor

          Pertahanan udara minangka angkatan udara kanggo wong miskin

          oh carane pemikir, ana conto nalika Angkatan Udara NATO shoots mudhun hailstones?
          1. Negro
            Negro 5 Oktober 2022 10:27
            -1
            Kutipan saka poquello
            Apa ana conto nalika Angkatan Udara NATO nembak es?

            Angkatan Udara ora melu nembak MLRS, nanging ngrusak peluncur. Saenipun, pabrik ing ngendi MLRS diprodhuksi.
          2. Dokterku
            Dokterku 5 Oktober 2022 19:02
            -1
            Kutipan saka poquello
            oh carane pemikir, ana conto nalika Angkatan Udara NATO shoots mudhun hailstones?

            Ya, ana ungkapan "pertahanan udara minangka angkatan udara kanggo wong miskin." Iki tegese tugas kanggo pasukan pertahanan udara bertepatan karo salah sawijining tugas pasukan udara, yaiku perlindungan saka serangan udara.
            1. poquello
              poquello 5 Oktober 2022 19:50
              0
              Kutipan: Dokterku
              Kutipan saka poquello
              oh carane pemikir, ana conto nalika Angkatan Udara NATO shoots mudhun hailstones?

              Ya, ana ungkapan "pertahanan udara minangka angkatan udara kanggo wong miskin." Iki tegese tugas kanggo pasukan pertahanan udara bertepatan karo salah sawijining tugas pasukan udara, yaiku perlindungan saka serangan udara.

              pira umure ekspresi iki? paling wektu nalika moment31 mburu rudal jelajah, uga, katon gampang banget saiki cangkang kanggo nembak KR), sanajan dill kanthi kekalahan KR lan Angkatan Udara lan tanpa Angkatan Udara. duwe masalah, lan aku guess ora kabeh dadi lancar kanggo bourgeoisie
      2. cmax
        cmax 4 Oktober 2022 21:07
        +4
        Kutipan saka poquello
        Kutipan saka cmax
        tho, 50% saka pluru ora kejawab (saka pesen). Ing kene, ora ana analog pertahanan udara lan perang elektronik ing pasuryan.

        nyenengake marang latar mburi pertahanan udara NATO sing bocor

        Apa sampeyan wis mriksa pertahanan udara NATO? Aku ora mikir luwih becik ora. Deal karo Ukrainians.
        1. poquello
          poquello 4 Oktober 2022 22:51
          -1
          Kutipan saka cmax
          Apa sampeyan wis mriksa pertahanan udara NATO? Aku ora mikir luwih becik ora. Deal karo Ukrainians.

          Ukrainians njupuk saka sejatine sifate hameris Ukrainia lan nganggo Polandia, Inggris, Prancis lan Romania - padha piye wae aneh
        2. Sarboz
          Sarboz 5 Oktober 2022 01:24
          +2
          Kutipan saka cmax
          Apa sampeyan wis mriksa pertahanan udara NATO? Aku ora mikir luwih becik ora.

          Ya, kanca enom kita saka DPRK mung mriksa pertahanan udara Amerika ing Jepang. Dheweke ora weruh rudal balistik sing mabur ing Jepang. Saka tembung ing kabeh. Ora malah nyoba kanggo mencet.
          1. Negro
            Negro 5 Oktober 2022 10:26
            -1
            Kutipan: Sarboz
            Saka tembung ing kabeh. Ora malah nyoba kanggo mencet.

            Rudal balistik sing diluncurake Kim ing Jepang saben nem wulan (kanthi istirahat kanggo Trump) durung nate dicoba ditembak. Iki bakal dadi gagasan aneh.
            1. Sarboz
              Sarboz 5 Oktober 2022 12:43
              +2
              Quote: Negro
              Rudal balistik sing diluncurake Kim ing Jepang saben nem wulan (kanthi istirahat kanggo Trump) durung nate dicoba ditembak. Iki bakal dadi gagasan aneh.

              Oh tenan? Sampeyan ngomong iki marang perwira pertahanan udara kita, nyenengake wong lanang. Sasaran udhara kanthi cepet menyang Jepang kudu ditembak mudhun ing bagean wiwitan lintasan. Wiwit ora ana cara kanggo nemtokake lintasan luwih, nomer lan jinis warheads. Target kasebut bisa nyerang sawetara target sekaligus ing Jepang, ujare ing pangkalan militer Amerika, kalebu hulu ledak nuklir. Lan bisa uga mabur luwih.
              Iku bakal dadi idea aneh kanggo kantun target balistik mabur liwat sirah. mandheg
              1. Negro
                Negro 5 Oktober 2022 12:55
                +1
                Kutipan: Sarboz
                Sampeyan ngomong iki marang perwira pertahanan udara kita, nyenengake wong lanang

                Petugas pertahanan udara sampeyan ora bisa nembak IRBM. Lan ngguyu tanpa alesan minangka tandha sing jelas saka wong.
                Kutipan: Sarboz
                Sasaran udhara kanthi cepet menyang Jepang kudu ditembak mudhun ing bagean wiwitan lintasan. Wiwit ora ana cara kanggo nemtokake lintasan luwih, nomer lan jinis warheads

                Sasaran balistik mabur ing sadawane lintasan sing bisa ditebak - sing balistik. Lan sampeyan bisa njupuk mudhun mung ing bagean mudhun.
                Iku ora "udhara", nanging transatmospheric.
                Kutipan: Sarboz
                Iku bakal dadi idea aneh kanggo kantun target balistik mabur liwat sirah

                Nanging, wong Jepang urip kaya iki, lan ora kanggo taun pisanan. Nanging, ing taun-taun pungkasan, panemu wis wiwit katon yen wektune kanggo mutusake babagan badut lemak.
                1. poquello
                  poquello 5 Oktober 2022 20:09
                  +1
                  Quote: Negro
                  Petugas pertahanan udara sampeyan ora bisa nembak IRBM. Lan ngguyu tanpa sebab

                  chatter tanpa alesan uga tandha, nanging yen sampeyan ngandika - banjur ya, padha mesthi ora ngerti carane)))))))))))))))
                  1. Negro
                    Negro 5 Oktober 2022 21:32
                    -2
                    Sebutake salah sawijining conto kekalahan IRBM dening pasukan Angkatan Bersenjata RF. Ora target saratipun iki conditionally kenek, nanging paling siji nyata downed Iskander.
                    1. poquello
                      poquello 5 Oktober 2022 22:39
                      +1
                      Quote: Negro
                      Sebutake salah sawijining conto kekalahan IRBM dening pasukan Angkatan Bersenjata RF. Ora target saratipun iki conditionally kenek, nanging paling siji nyata downed Iskander.

                      Iskander dudu IRBM, lan Angkatan Bersenjata RF ora bisa nembak rudal dhewe.
                      1. Negro
                        Negro 6 Oktober 2022 09:21
                        -1
                        Kutipan saka poquello
                        Iskander dudu BRSD

                        Ya, Iskander minangka target sing luwih gampang. Nanging paling ora Iskander.
                        Kutipan saka poquello
                        lan Angkatan Bersenjata RF ora dill supaya dening piyambak

                        Lan sapa maneh sing bakal ditembak? Ukrainia Scuds sawed Yushchenko, Atams Joe durung dikirim. Yen Kulon ing taun 91 dadi yakin yen pertahanan rudal minangka masalah sing rumit lan makarya ing arah iki sajrone 30 taun, banjur Federasi Rusia sajrone 30 taun nimpa babagan wunderwaffles sing ora ana tandhingane ing jaman Brezhnev.
                      2. poquello
                        poquello 6 Oktober 2022 18:02
                        0
                        Quote: Negro
                        Iskander minangka target sing luwih gampang.

                        ))))))))))))) lan pira sing ditembak dening prajurit pro-NATO?
                        Quote: Negro
                        Yen Kulon yakin ing taun 91 yen pertahanan rudal minangka masalah sing rumit lan makarya ing arah iki sajrone 30 taun.

                        )))))))))))) lan sinau kanggo njupuk satelit sing bisa ditembak dening USSR ing jaman Brezhnev.
                      3. Negro
                        Negro 6 Oktober 2022 18:13
                        -1
                        Kutipan saka poquello
                        pira sing ditembak dening prajurit pro-NATO?

                        Sapa iki?
                        Kutipan saka poquello
                        sinau kanggo njupuk mudhun satelit sing USSR bisa kanggo njupuk mudhun ing jaman Brezhnev

                        Tes dipercaya pisanan sistem anti-satelit Rusia ditindakake tanggal 15 November 2021 (Cosmos-1408).
                        Amerika nganakake acara sing cocog ing tanggal 13 September 1985 (Solwind).
                      4. poquello
                        poquello 6 Oktober 2022 18:22
                        0
                        Quote: Negro
                        Kutipan saka poquello
                        pira sing ditembak dening prajurit pro-NATO?

                        Sapa iki?

                        Amerika Prancis lan Inggris kanthi teknik lan dill sing dilatih
                        Quote: Negro
                        Tes dipercaya pisanan saka Rusia sistem anti-satelit kedadeyan tanggal 15 November 2021 (Kosmos-1408).

                        ))))))))))))) sistem? )))))))))) bisa uga
                      5. Negro
                        Negro 6 Oktober 2022 18:28
                        -2
                        Kutipan saka poquello
                        sistem? )))))))))) bisa uga

                        Inggih, sampeyan ndeleng. Sampeyan ora ngetutake sukses nyata sistem pertahanan rudal Rusia, kaya apa wae.
                        Kutipan saka poquello
                        Amerika Prancis lan Inggris kanthi teknik lan dill sing dilatih

                        Kanggo pisanan aku krungu yen ana wong sing ndeleng sistem anti-rudal serius ing zona demilitarisasi.
                      6. poquello
                        poquello 6 Oktober 2022 18:45
                        0
                        Quote: Negro
                        Kutipan saka poquello
                        sistem? )))))))))) bisa uga

                        Inggih, sampeyan ndeleng. Sampeyan ora ngetutake sukses nyata sistem pertahanan rudal Rusia, kaya apa wae.

                        ))))))))))) Napa aku kudu ngetutake sistem, satelit ing USSR ditembak mudhun, mbokmenawa ora dening sistem)))))))))
                        Quote: Negro

                        Kutipan saka poquello
                        Amerika Prancis lan Inggris kanthi teknik lan dill sing dilatih

                        Kanggo pisanan aku krungu yen ana wong sing ndeleng sistem anti-rudal serius ing zona demilitarisasi.

                        kanggo nuduhake wong-wong mau kaya tank Abrams, borjuis luwih larang kanggo awake dhewe, mung bakal dishonored
                      7. Negro
                        Negro 6 Oktober 2022 18:52
                        -2
                        Kutipan saka poquello
                        Napa aku kudu ngawasi sistem, satelit ing USSR ditembak,

                        Satelit ing USSR, sampeyan ndeleng, ora njupuk mudhun ing kabeh. Kajaba nalika diluncurake saka kosmodrom langsung menyang Samudra Pasifik, nanging kawruh simbah iki durung ilang nganti saiki.
                        Kutipan saka poquello
                        kanggo nuduhake wong-wong mau kaya tank Abrams, borjuis luwih larang kanggo awake dhewe, mung bakal dishonored

                        Luwih larang utawa luwih murah, nanging saiki ora ana sistem ing teater operasi, ora ana sing bisa diomongake. Ing ngendi dheweke - ing kana dheweke kerja.
                      8. poquello
                        poquello 6 Oktober 2022 19:02
                        +1
                        Quote: Negro
                        nalika ora ana sistem ing téater, ana apa-apa kanggo pirembagan bab. Ing ngendi dheweke - ing kana dheweke kerja.

                        Duc, tank padha murub, Patriot ora kejawab
                      9. Negro
                        Negro 6 Oktober 2022 19:25
                        -3
                        Alami kangen. Bentenipun antarane kasunyatan lan dongeng - ora ana sistem menehi jaminan 100%. Iki dudu kekalahan bersyarat saka target bersyarat.
                      10. poquello
                        poquello 6 Oktober 2022 20:25
                        +1
                        Quote: Negro
                        Alami kangen. Bentenipun antarane kasunyatan lan dongeng - ora ana sistem menehi jaminan 100%. Iki dudu kekalahan bersyarat saka target bersyarat.

                        ) alamiah iki sistem akses alami, iki kanggo sampeyan))))))))) ora s400
                      11. Negro
                        Negro 7 Oktober 2022 00:20
                        -4
                        Kutipan saka poquello
                        banjur sampeyan)))))))) ora s400

                        Kanthi piyambak. Ing kasus S-400, perang nglawan rudal balistik ora diwenehake sacara struktural. Inggih, kajaba yen U-Points karo urip layanan sing wis kadaluwarsa 20 taun kepungkur tiba nang endi wae ing alas ing acak, siji bisa wara-wara downing heroik.
                2. Sarboz
                  Sarboz 6 Oktober 2022 00:51
                  +2
                  Quote: Negro
                  Petugas pertahanan udara sampeyan ora bisa nembak IRBM.

                  Dideleng saka nada sampeyan, petugas pertahanan udara Bandera sampeyan bisa. Lan padha bisa nindakake kabeh.
                  Quote: Negro
                  Sasaran balistik mabur ing sadawane lintasan sing bisa ditebak - sing balistik. Lan sampeyan bisa njupuk mudhun mung ing bagean mudhun.
                  Iku ora "udhara", nanging transatmospheric.

                  Watu sing dibuwang mlaku ing sadawane lintasan balistik. Lintasan roket gumantung carane lan ing bagean pesawat apa mesin bisa digunakake. Mulane sawise diluncurake, nalika roket obah vertikal munggah, ora bisa ngetung lintasan. Nalika ninggalake atmosfer, tiba ing Course horisontal, iku kasep kanggo ngombe Borjomi, sawetara menit pesawat tetep kanggo Jepang. Nanging sanajan ing wektu iki, ora cetha ing ngendi "bagian mudhun" bakal diwiwiti, apa bakal nyerang Jepang utawa alun-alun kosong sing adoh ing samodra.
                  Quote: Negro
                  Nanging, ing taun-taun pungkasan, panemu wis wiwit katon yen wektune kanggo mutusake babagan badut lemak.

                  Lan dheweke dudu badut babar pisan. Tuan sampeyan ing jaban rangkah wis suwe mbengkongake gulu "wong roket", kaya sing diarani Trump kanthi tresna. Nanging tangane cendhak. Trump malah ora nyoba. Rusia lan China ora ngidini. Dadi sampeyan bisa ngegungake pipi sing penting, nanging Amerika ora wani nindakake apa-apa karo DPRK.
                  1. Negro
                    Negro 6 Oktober 2022 07:49
                    0
                    Kutipan: Sarboz
                    Dideleng saka nada sampeyan, petugas pertahanan udara Bandera sampeyan bisa.

                    Mesthi ora. 30 taun mbuwang warisan Soviet sing miskin nyebabake asil sing alami. Malah mungsuh kaya Angkatan Udara Rusia, sing macet ing taun 70-an, nyebabake masalah serius.
                    Kutipan: Sarboz
                    Mulane sawise diluncurake, nalika roket obah vertikal munggah, ora bisa ngetung lintasan.

                    Persis. Mulane, obrolan babagan pertahanan rudal diwiwiti ing bagean mudhun.
                    Kutipan: Sarboz
                    Nanging sanajan saiki ora jelas ing endi "bagean mudhun" bakal diwiwiti,

                    Sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan omongake.
                    Kutipan: Sarboz
                    Tuan sampeyan ing jaban rangkah mesthi wis mbengkongake gulu "wong roket", kaya sing diarani Trump kanthi tresna.

                    Corak gulu iki cadangan mau. Stalin mesthine ana ing taun 90-an. Lan saiki masalahe wong Jepang lan Korea. Muga-muga padha ngerti babagan iki ing tingkat wong Yahudi, lan ora ing tingkat Ukrainia.
      3. Kaufmann
        Kaufmann 5 Oktober 2022 06:46
        -3
        Iris bakal teka. Banjur kita bakal ngevaluasi pertahanan udara NATO kanthi realistis. Ing sawetoro wektu, ing ngendi ana cheetah, dheweke nembak Geranium
        1. poquello
          poquello 5 Oktober 2022 20:11
          -2
          Kutipan saka kaufman
          Ing sawetoro wektu, ing ngendi ana cheetah, dheweke nembak Geranium

          Kalash uga bisa uga nembak, ing kasus apa wae, aku ndeleng film kaya sing ditembak ing geranium)))))
    4. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 4 Oktober 2022 19:59
      + 16
      Kutipan saka cmax
      Kita nglatih, nglatih "pertahanan udara kita sajrone sawetara wulan ing kahanan perang nyata, nanging isih 50% rudal ora kejawab.

      Jembatan kasebut wis suwe ora bisa ditindakake lan, miturut teori, pertahanan udara ora kudu nutupi, nanging nyebrang feri (lan liyane).
      Kutipan saka cmax
      Ing kene, ora ana analog pertahanan udara lan perang elektronik ing pasuryan.

      Proyektil MLRS sing diluncurake saka jarak sing cendhak ora dadi target sing paling gampang, dudu kerajinan sing bisa ditembak liwat Tel Aviv.
      Kutipan saka cmax
      Cetha kok komandan (mantan)

      Lapin kok ndadak dadi mantan?
      Kutipan saka cmax
      dipindhah markas 150 km. Yen luwih cedhak, markas utawa komandan ora bakal ditinggal.

      Inggih, nanging para pejuang dheweke nulis yen dheweke kerep ndeleng dheweke ing garis ngarep. Mbokmenawa, padha misinform Kadyrov, sing ... sing dhewe ana nang endi wae sak gelut ing Liman?
      1. Gardamir
        Gardamir 4 Oktober 2022 20:26
        +7
        Aneh. Nalika aku nulis sawetara sasi kepungkur. sing perlu kanggo Nihan kreteg ing wilayah Ukrainia. Aku iki cukup akal marang sing ora ana gunane kanggo njupuk amarga padha bakal mulihake ing setengah jam. Nanging wong Ukrainia ora maca situs web VO lan njupuk ing jembatan.
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 4 Oktober 2022 20:45
          0
          Kutipan: Gardamir
          Nanging wong Ukrainia ora maca situs web VO lan njupuk ing jembatan

          Lan Federasi Rusia - maca, lan ngatur nyebrang ponton lan feri ....
        2. Negro
          Negro 5 Oktober 2022 10:49
          -1
          Kutipan: Gardamir
          Aku iki cukup akal marang sing ora ana gunane kanggo njupuk amarga padha bakal mulihake ing setengah jam. Nanging wong Ukrainia ora maca situs web VO lan njupuk ing jembatan.

          Ora setengah jam, nanging sawetara dina. Dadi padha murub saben saperangan dina. Iki diarani "tetep ing kontrol geni."
          Nanging kamungkinan saka Federasi Rusia kanggo nglampahi rudal ing jumlah kuwi kanggo dangu.
    5. DimCorvus
      DimCorvus 4 Oktober 2022 21:20
      +2
      Yen markas kasebut minangka bangunan Soviet sing bisa dipercaya, Ukraina ora duwe senjata sing bisa ngrusak. Ya, lan "ora duwe analog" duwe koefisien intersepsi target sing spesifik, yen iki minangka helikopter, mula kemungkinan ana ing sangisore 90%, rudal udakara 60% bisa uga kurang, gumantung saka target. Kene sampeyan paling olahraga, kabeh padha, statistik, gol bakal fly dening.
    6. Voronezh
      Voronezh 4 Oktober 2022 23:28
      +1
      50% asil apik banget kanggo RSZO. Sampeyan ora bakal nemokake 100% ing sistem pertahanan udara ing saindenging jagad. Dig kanggo seneng-seneng
    7. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 5 Oktober 2022 13:01
      -1
      Yen aku bisa menehi sampeyan patriot getih, sijine sampeyan ing kono lan palu 120 rudal Hurricane menyang sampeyan kanthi voli ...
      Supaya ora nggawa sampah.
  3. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 4 Oktober 2022 19:32
    +7
    "Kecekel ing wilayah jembatan" ...
    Iki kaya apa? Telung meter saka jembatan utawa kilometer?.. Penyajian informasi sing aneh...
    1. angin adhem
      angin adhem 4 Oktober 2022 19:51
      +4
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      "Kecekel ing wilayah jembatan" ...
      Iki kaya apa? Telung meter saka jembatan utawa kilometer?.. Penyajian informasi sing aneh...

      Ana penyebrangan feri ing jejere kreteg, katon padha ngalahake.
  4. tukang watu
    tukang watu 4 Oktober 2022 19:32
    +9
    rauh Rusia bakal narik munggah cadangan, latihan lan koordinasi kang lagi rampung

    Lan apa dheweke bakal luwih unggul tinimbang wong-wong sing saiki ngumpul maneh?
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 4 Oktober 2022 19:36
      -1
      Lan apa dheweke bakal luwih unggul tinimbang wong-wong sing saiki ngumpul maneh?

      Lan gumantung sampeyan - sing ana ing satus meter persegi: Memorial Rzhev utawa Franklin ...
  5. Boris Sergeev
    Boris Sergeev 4 Oktober 2022 19:36
    +9
    Nanging Angkatan Bersenjata RF ora nyerang jembatan ing Dnieper ...
    1. Lom_l
      Lom_l 4 Oktober 2022 20:00
      -12
      Lan apa gunane yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis nabrak jembatan Antonov sajrone 2 utawa 3 wulan? Truk militer, kanthi periodik tiba ing foto / video. Lan kreteg tengen Dnieper kudu kabongkar dening senjata nuklir taktis, Aku kabeh liyane iku Bunch saka apa-apa.
    2. Al Manah
      Al Manah 4 Oktober 2022 21:12
      -2
      Mesthine dheweke ngerti yen dheweke kudu kumpul maneh ... karo pimpinan operasi aneh iki.
      1. monster_lemak
        monster_lemak 5 Oktober 2022 04:14
        -1
        Kabeh iku prasaja. Ukrainians tumindak competently. Jembatan kasebut wis dipateni lan obahe kendharaan ora bisa ditindakake. Apa nggunakake amunisi ekstra - iku mung periodik "maintained" ing negara non-makarya ing biaya minimal, amarga akurasi Himarsov ngidini kanggo nindakake iki. Umumé, aku mangu-mangu manawa paling ora sawetara rudal ditembak, mung sawetara sing ora kena, lan sawetara, miturut istilah "ati-ati" "telung misil tekan area jembatan", sampeyan ngerti ...
        1. poquello
          poquello 5 Oktober 2022 20:15
          -1
          Kutipan saka Monster_Fat
          entuk manfaat saka akurasi Himarsov ngidini sampeyan nindakake iki. Umumé, aku mangu-mangu sing paling sawetara rudal ditembak mudhun, mung sawetara ora kenek

          ))))))) Piye iki? akurasi ngijini sampeyan kanggo kantun?
  6. Leonidich
    Leonidich 4 Oktober 2022 19:38
    +4
    Sapa sing ngalangi kita supaya ora nabrak lan ngrusak jembatan supaya ora narik peralatan lan cadangan. Mungkin iki sawetara rencana licik.
    1. Egoza
      Egoza 4 Oktober 2022 19:45
      +4
      Kutipan: Leonidich
      Mungkin iki sawetara rencana licik.

      "Apa sampeyan duwe rencana, Pak Fix? - Ya, aku duwe rencana!" (kartun) Kabeh padha ngelingi kepriye pungkasane rencana licike?
    2. Alexandr2637
      Alexandr2637 4 Oktober 2022 19:49
      +4
      Langkung-langkung langkung condong dhateng....Putin=Gorbachev. Utawa mungkin luwih elek..
      1. Maki Avellievich
        Maki Avellievich 4 Oktober 2022 19:59
        +5
        Kutipan: Alexandr2637
        Langkung-langkung langkung condong dhateng....Putin=Gorbachev. Utawa mungkin luwih elek..

        Ora ketompo carane aku ngumpulake, aku njaluk senapan serbu Kalashnikov. (C)

        Pemimpin bangsa Rusia iku sing nuwuhake rakyat Rusia.
        Ora luwih ora kurang.
    3. kamulyan1974
      kamulyan1974 5 Oktober 2022 09:14
      0
      Sapa sing ngalang-alangi kita nggebug lan ngrusak jembatane

      Minangka pengalaman nuduhake, malah ponton nyebrang angel kanggo numpes, padha cepet dibalèkaké.
  7. gromit
    gromit 4 Oktober 2022 19:40
    + 16
    Formasi bersenjata Ukrainia diserang, kaya bodho kaya "formasi bersenjata Jerman nyoba nyerang ing Ardennes"
    Iki diarani angkatan bersenjata. Lan padha perang.

    Newspeak cepet dadi absurdity: "Apa sing disebut Angkatan Bersenjata Ukraina, sing disebut Ukraina, minangka bagéan saka sing disebut counter-offensive, ngluncurake serangan sing diarani ing wilayah kasebut. disebut jembatan Antonovsky, minangka asil, sing diarani wacana kasebut ora kalebu, sing diarani.
    1. Tuzik
      Tuzik 4 Oktober 2022 19:49
      0
      Kutipan saka Gromit
      Newspeak cepet dadi absurdity: "Apa sing disebut Angkatan Bersenjata Ukraina, sing disebut Ukraina, minangka bagéan saka sing disebut counter-offensive, ngluncurake serangan sing diarani ing wilayah kasebut. disebut jembatan Antonovsky, minangka asil, sing diarani wacana kasebut ora kalebu, sing diarani.

      ngguyu
    2. entropi
      entropi 4 Oktober 2022 20:30
      0
      suwe-suwe, tambang pertahanan dhewe nyebat "militan" wiwit wiwitan
  8. Alexandr2637
    Alexandr2637 4 Oktober 2022 19:46
    +4
    Aku ora peduli sepira kita bisa "nyegat"! Sampeyan ngomong carane akeh GAGAL, ​​Lan suwene tekane bakal terus, warriors kurang ajar!
  9. ZoV
    ZoV 4 Oktober 2022 19:52
    -5
    Formasi bersenjata Ukraina nyerang jembatan Antonovsky ing Kherson

    Dheweke tumindak ing Anglo-Saxon, sing ora nggumunake, wis suwe menehi pesenan marang NATO.
    1. Kaufmann
      Kaufmann 5 Oktober 2022 06:53
      -2
      Kabeh jenderal Nata dicekel ing Azov Steel! Apa sampeyan ora weruh topi lan tunik ing TV? Lab uga mbukak! Saiki ana perang nglawan Satanisme! Dadi aja ngrusak tren
  10. Tim
    Tim 4 Oktober 2022 20:00
    +2
    [/ kutipan] Sawetara tembung babagan arah Kherson. Proyek @wargonzoya ngerti manawa, sinyal yen "skenario Kharkov" bisa kedadeyan ana ing salah sawijining wangun utawa liyane wis teka saka lemah kanggo dangu. Panglima perang ing arah iki - kacarita ing ndhuwur bab masalah. Kekurangan personel lan amunisi. Nanggepi, minangka adoh kita ngerti, padha nampa komentar ing roh - "aja invent, kabeh iku apik karo sampeyan." Tegese, ing negara kita, ora mung jenderal sing paling dhuwur ora krungu pejabat sing prasaja. Asring, malah jenderal sing duwe pengalaman militer sing nyata lan ora duwe panguwasa kursi ing pasukan ora dirungokake. Kita ora nglindhungi sapa wae. We negara. Wis wayahe kita sinau ngrungokake. Utamane sing ana ing lapangan.[quote]
  11. Arsi55
    Arsi55 4 Oktober 2022 20:03
    -3
    Paling kamungkinan, jembatan iki disabetake ora mung kanggo nyegah bala, nanging uga kanggo nyegah wong-wong sing saiki ngungsi saka bank tengen saka regrouping ing bank kiwa. Aku bisa mbayangno swasana ati para prajurit sing ana ing Kherson, dheweke mung dilewati, lan ora ana sing bisa mlaku ...
    1. poquello
      poquello 5 Oktober 2022 20:16
      -1
      Kutipan: Arsi55
      Paling kamungkinan, jembatan iki disabetake ora mung kanggo nyegah bala, nanging uga kanggo nyegah wong-wong sing saiki ngungsi saka bank tengen saka regrouping ing bank kiwa. Aku bisa mbayangno swasana ati para prajurit sing ana ing Kherson, dheweke mung dilewati, lan ora ana sing bisa mlaku ...

      )))))))))))))) Apa dheweke nyiarake mie kaya ngono kanggo sampeyan ing kana?
  12. ratoborets
    ratoborets 4 Oktober 2022 20:24
    +8
    Hydra mung bisa dikalahake kanthi siji cara. Mobilisasi ora 300 ewu, nanging 600-800. Sawise latihan lan koordinasi, ngirim bagean kanggo nguatake lan nyetabilake ngarep.
    300-400 ewu bebarengan karo kontraktor kanggo terobosan saka Belarus - panangkepan wilayah Volyn, Lvov lan Transcarpathian. Iku liwat tapel wates kulon (Polandia, Slovakia) sing 90-95% saka senjata Western pindhah. Mung kanthi ngilangi pasokan senjata Barat bisa dikalahake hydra. Ing wektu sing padha, terobosan ngirim ora digawe dowo kanggo minggu utawa sasi (supaya NATO ora urgently nambah sumber peralatan), nanging wis dileksanakake ing sawetara dina kanthi nggunakake maksimum aviation lan artileri. Pilot kudu ngerti yen saka 20 pesawat serangan / pengebom, 1-2 bisa uga ora bali.

    Yen ora, tentara Rusia bakal digodhog kaya kodhok, lan patriot jingoistic bakal nguwuh "iki ora ngganti apa-apa", "kita durung miwiti", lan liya-liyane kanggo saben pangiriman anyar. Lan ora kaya panguwasa kita, sing wis diwiwiti utawa durung ?, dheweke wis nggerakake kompleks industri militer lan ngrancang pangiriman sawetara taun sadurunge. Slowakia cilik mung arep nyuplai 16 howitzer taun ngarep. Artikel babagan iki ing VO, kaya sing dikarepake, akeh sing mangsuli yen "ora ngowahi apa-apa kanthi signifikan." Mung iki minangka negara cilik 5 yuta, lan ing NATO ana 30 + Swedia, Finlandia !!! Apa kompleks industri militer Rusia bisa ngasilake howitzer paling ora ing tingkat Slowakia, kanthi nimbang populasi 145-150 yuta - yaiku 480 howitzer???
    1. ratoborets
      ratoborets 4 Oktober 2022 20:33
      +6
      Yen pasokan saka Kulon dipotong, banjur ing sawetara sasi Angkatan Bersenjata Ukraina, yen ora ana peralatan (tanpa pangopènan lan pasokan anyar), bakal entek amunisi lan cangkang. Lan tanpa wong-wong mau, kabeh himars-caesar iki sampah.
      Tanpa ngethok pranata, cepet utawa mengko pusar kita bisa ngeculake (ing tembung liya, kita ora bakal narik). Rusia dudu USSR, nanging NATO wis berkembang lan berkembang kanthi biaya Eropa Timur. Perwira Angkatan Bersenjata kanthi tenang nyopir peralatan bolak-balik kanggo layanan ing Polandia, Republik Ceko, lan Slowakia. Lan saka Kulon teka himars, Caesars, UAV, puluhan ewu cangkang.
      1. donavi49
        donavi49 4 Oktober 2022 20:41
        -2
        Lha, piye carane sampeyan arep ngethok pasokan? Contone, bukak peta lan sorot dalan. Aja kaget.

        kreteg. kepriye? KR - jembatan ing Zatoka iki hollowed metu, hollowed metu, rolas pluru beda digunakake ing 2 sasi, lan minangka asil saiki fungsi karo watesan, nanging fungsi.

        Kanggo peralatan, tranche sabanjure saiki cocog kanggo minggu laporan sabanjure (patemon Ramstein anyar).

        AS nyedhiyakake 4 Himars, 16 M777, 16 howitzer cahya 105mm, 200 Maxpros, akeh cangkang lan amunisi.


        Wong Eropa uga bakal nglaporake lan nggawe pernyataan minggu ngarep. Utamane diwenehi kahanan saiki ing lemah. Caesars padha +6 bêsik - masalah wis ditanggulangi, lan padha luwih apik tinimbang sing padha diwenehake sadurungé, loro ing syarat-syarat basa (4-poros Tatra) lan ing syarat-syarat fungsi (luwih larang lan versi majeng).
        1. Iku ndemek
          Iku ndemek 4 Oktober 2022 23:08
          +2
          Lha, piye carane sampeyan arep ngethok pasokan?

          Pisanan sampeyan kudu miwiti nglawan Ukraina minangka organisme tunggal, amarga awak, saliyane tangan (APU), uga duwe sirah lan ati lan organ penting liyane. Lan yen sampeyan ngalahake kanthi bener, bakal nglarani banget. Contone, kanggo miwiti, serangan ing pusat kontrol ing tingkat RDU, ODU, CDU, uga ing gardu nodal ngendi APNU (pencegahan nglanggar stabilitas otomatis) dipun ginakaken. Aku njamin sampeyan bakal lara banget. Kekacauan ing wilayah sing wiyar ing mburi bakal dipastikan. Lan tanpa mburi, ora bisa perang kanthi lengkap. Kajaba iku, tugas iki bisa ditanggulangi dening pasukan tentara masa damai tanpa mobilisasi.
    2. Lykases1
      Lykases1 4 Oktober 2022 21:08
      +6
      Mesthi sampeyan bisa nelpon. Mung kita ora bisa nyedhiyani kanggo wong-wong sing wis disebut munggah; sing wis mobilized tuku peralatan dhewe. Padha dumunung, kadhangkala, ing lapangan sing rata. Lan sampeyan 600-800. Mobilisasi iki bakal suwene setaun. Ing ngisor iki ana wong Amerika sing bodho, sadurunge nyerang Irak, narik 600-700 ewu wong, udakara 4000 ewu tank lan pesawat sing ora diukur. Staf Umum kita ngitung kanthi cara dhewe. Apa sebabé kita kudu ndelok wong liya?
      1. ratoborets
        ratoborets 5 Oktober 2022 05:35
        0
        Sampeyan checkers utawa lunga?
        Yen mung, ya, yen mung, yen kaya Amerika, yen langsung ditarik, lsp. Sampeyan kudu nerusake saka kahanan saiki lan carane ndandani, lan ora ngimpi "yen kabeh wis rampung kanthi bener."

        Ukraina ing sawetara sasi mobilized 600-800 ewu utawa 2-2.5% saka populasi saiki. Yen Rusia ora bisa mobilisasi 0.4-0.5% saka populasi saiki (600-800 ewu), banjur apa sing bisa kita ngarepake ing setahun?! Yen pasokan ora dipotong, banjur Hymars, Caesars, operator personel lapis baja, cangkang, lsp. bakal terus teka kabeh taun lan ing setahun kahanan mung bakal saya elek.
        Nanging, yen pasokan dipotong liwat Ukraina Kulon, sanajan liwat "Aku ora bisa", banjur perlawanan Ukrainia bakal cukup kanggo persis 2-3 sasi, nganti cangkang entek lan peralatan gagal tanpa pangopènan. Lan yen sampeyan uga Cut mati sumber bahan bakar lan lubricants, banjur malah sadurungé.
        1. Lykases1
          Lykases1 5 Oktober 2022 07:19
          0
          Aku mbantah. Kita kudu mateni pasokan. Nanging carane sijine iku ing kepala MO? Amerika Serikat sing padha, kanthi patang atus tomohawks, nikelake sistem pertahanan udara kanthi nol lan nggawa negara-negara menyang dhengkul. Lan kita murub ewu rudal - ing Ukraina, kaya sadurunge, ana pertahanan udara, cahya, panas lan banyu. Logistik ora rusak. Mangkene carane nelpon? Lan mobilisasi dibutuhake, nanging dheweke ora siap, sanajan triliunan rubel diwutahake. Lan amarga tumindak pimpinan kita, momok kekalahan muncul.
          1. ratoborets
            ratoborets 6 Oktober 2022 07:37
            +1
            Ora ing alis, nanging ing mripat. Sayange, kaya ngono.
  13. asetofenon
    asetofenon 4 Oktober 2022 20:38
    +3
    Ing Kyiv, padha ngerti sing rauh Rusia bakal nggawa munggah cadangan, latihan lan koordinasi kang wis rampung, mulane padha nyoba kanggo njupuk posisi paling mupangati sadurunge counterattack lan ngalangi advance saka Angkatan Bersenjata Rusia, kalebu ngrusak kreteg. .
    Nanging ing Moskow padha ora ngerti yen perlu kanggo numpes kreteg ... Aneh, ora?
    1. Dhiskusi
      Dhiskusi 4 Oktober 2022 20:52
      +3
      Mergo sing aneh.... GSh awake dewe sopo? Lan kanggo sapa dheweke kerja?
      1. Yapet100
        Yapet100 4 Oktober 2022 21:35
        +3
        Nanging apa ora jelas Staf Umum sapa sing ora perlu ditebak, asil pimpinan Staf Umum ngomong dhewe. Saben dina kita wis maca: "Mundur, diratakake, diformat maneh lan liya-liyane ....". Gerasimov dhewe, mbokmenawa, ora pracaya marang doktrin militer Rusia sing ditulis ...
  14. donavi49
    donavi49 4 Oktober 2022 20:50
    0
    Kang menehi kritik dening statements paling anyar saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Melovoy. Langsung saka kono 37 km menyang bendungan. Ing baris utama pertahanan sabanjuré mbokmenawa sethitik luwih ing inflow sabanjuré karo embankment-bridge - Novokaira. Wis, tonggak sejarah iki bakal ngidini sampeyan bisa kanthi nyaman karo kaliber 155/52 (Caesar, contone) ing Kakhovka, zona akumulasi, feri lan jembatan ponton. Iki mbokmenawa tugas minimal ing tahap iki.
  15. yowis
    yowis 4 Oktober 2022 20:56
    +1
    Cepet utawa mengko (saiki cepet saka mengko) jembatan bakal rusak. Kita kudu luwih maju, nanging ora kanthi kekuwatan sing padha. Lan tenaga kerja lan peralatan terus teka saka Kulon.
  16. ASM
    ASM 4 Oktober 2022 21:30
    -2
    Oke, kita bisa nyegat bagean, nanging ing endi pesawat sing bakal ngrusak peluncur sanajan nalika redeployment?
    1. gafovec
      gafovec 5 Oktober 2022 00:03
      -1
      Dheweke ana ing Donbass. Nyepetake release.
  17. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 4 Oktober 2022 21:31
    -1
    ratoborets (Ratoborets), nanging apa bab wong-wong sing ora pengin ilang apa dicolong saka wong lan didhelikake ing bank-bank Western, padha ora pengin! Padha ngidoni negara lan wong-wong sing ngrampok lan ngrampok! Mulane kedadeyan aneh ing Kremlin! Nglindhungi properti saka Western "mitra", minangka pejabat pemerintah seneng ngomong! Inggih, apa bab wong kita dhewe ... Minangka padha tansah ngandika ing struktur daya saka Kakaisaran Rusia lan USSR, lan carane wong-wong ing kuwasa koyone mikir saiki - "ana akeh wanita ing Rusia - padha isih nglairake anak. marang prajurit!”
  18. Ular Rakun
    Ular Rakun 4 Oktober 2022 21:37
    -2
    Lan apa Lapin uga kudu disalahake amarga ambruk sing wis diwiwiti ing cedhak Kherson?
  19. Bonifasius
    Bonifasius 4 Oktober 2022 23:28
    +3
    We perang kaya ing kasunyatan liyane!
    Mungsuh terus ngebom jembatan, gudang, pos komando, rute pasokan!
    Ya, nanging KITA lagi perang (oh, ngapura NWO) ing dimensi liyane - kita ngirim rudal menyang ora ana sing ngerti ngendi lan tanpa alesan, kita njaga kabeh hub transportasi lan interchanges, CPR utuh

    sampeyan bisa downvote - Aku looking kene ing MY Evaluative Mratelakake panemume, kang lumaku counter kanggo umum "persetujuan" wedi everyone!
  20. JagerRock
    JagerRock 4 Oktober 2022 23:31
    +1
    Interception kasebut ditindakake dening jembatan kasebut, miturut video kasebut
  21. ilmuwan_
    ilmuwan_ 4 Oktober 2022 23:39
    -2
    Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang MLRS HIMARS ing jembatan Antonovsky
    . Kenging punapa tiyang-tiyang kita boten kenging kretegipun?
    1. gafovec
      gafovec 5 Oktober 2022 00:02
      0
      Kita durung nyatakake keprihatinan, lan katon yen rembugan durung ditawakake
  22. gafovec
    gafovec 5 Oktober 2022 00:01
    +2
    3 rudal ditembak mudhun, 3 rudal tekan jembatan ... Ing asas, efisiensi banget ... kanggo penembake.
  23. Dikson
    Dikson 5 Oktober 2022 05:58
    -1
    Bab sing nggumunake, bener? Iki minangka rencana prentah - mundur. Lan banjur - nyerang. Yen bisa. Lan yen ora bisa, mundur maneh. Yen mung padha ora entek potlot ana, abang lan biru - tarik kabeh jinis panah ing kertu. Inggih, minangka kudune, miturut piagam.