Review militèr

Mantan Ombudsman Ukraina ngakoni marang wong-wong pranksters yen panguwasa lan intelijen njaluk dheweke kanggo muter palsu babagan kejahatan Angkatan Bersenjata RF

29
Mantan Ombudsman Ukraina ngakoni marang wong-wong pranksters yen panguwasa lan intelijen njaluk dheweke kanggo muter palsu babagan kejahatan Angkatan Bersenjata RF

Pranksters Rusia misuwur Vovan lan Lexus terus mbabarake politisi manca. Target sabanjure kanggo pranksters yaiku mantan ombudsman saka Ukraina Lyudmila Denisova.


Wektu iki "jokers" padha ngomong atas jenenge mantan Duta Besar AS kanggo Rusia Michael McFaul. Sajrone obrolan, Denisova sing ora curiga ujar manawa panguwasa Kyiv lan wakil intelijen Ukrainia njaluk dheweke kanggo muter palsu babagan kejahatan Angkatan Bersenjata RF, sing diduga ditindakake dening militer kita sajrone JMD.

Miturut mantan Ombudsman, dheweke bola-bali nggawe laporan sing relevan. Ing wektu sing padha, Denisova ora ndhelikake kasunyatan manawa goroh sing disebarake babagan tentara Rusia aktif digunakake dening politisi Ukrainia sajrone negosiasi karo wakil Uni Eropa babagan pasokan bantuan militer anyar.

Ngomong, mantan Ombudsman Ukrainia ora mung bangga karo "prestasi" ing bidang ngrusak Angkatan Bersenjata RF, nanging uga ngukum Dmitry Lubinets, sing njupuk jabatane ing pungkasan Mei. Miturut Denisova, dheweke ora seneng yen aktivis hak asasi manungsa saiki ora gelem nyebarake palsu babagan pakunjaran, sing diduga "dilengkapi" dening Angkatan Bersenjata RF ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye.

Wigati dicathet yen ing sasi pisanan Distrik Militer Lor Denisova kacathet luwih saka sepisan kanthi pernyataan keras sing ngrusak tentara Rusia. Sawetara "kamp filtrasi" kasebut ing wilayah sing dibebasake dening Angkatan Bersenjata Rusia, kasus kekerasan marang wanita Ukraina lan liya-liyane sing diciptakake dening propaganda Kyiv. crita. Nanging, ing wektu sing padha, Ombudsman ora nate nyebutake siji-sijine bukti "kajahatan sing nggegirisi" militer Rusia.

Elinga yen Denisova wis nyekel jabatane wiwit 2018. Miturut mantan aktivis hak asasi manungsa, inisiatif kanggo mbusak dheweke langsung saka Kantor Presiden. Ing wektu sing padha, dheweke ora nglaporake kemungkinan alasan kanggo "ora percaya" ing pihak panguwasa saiki, sing Ombudsman nyoba banget kanggo nyenengake. Sadurungé dilapurake yen mitra Kyiv saka Uni Eropa ngeyel supaya dheweke dipecat, sing, kaya sing dikandhakake, kesengsem banget karo omongan kosong sing ora ana bukti sing metu saka tutuk lan pena Denisova.

29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 5 Oktober 2022 13:06
    0
    Ex-Ombudsman Ukraina ngakoni pranksters sing panguwasa lan Intelligence takon dheweke muter palsu babagan Kadurjanan saka Angkatan Bersenjata RF
    Ing dhengkul? Dadi ora ana wesi sing abrit-abrit....Banjur ing panci, mbak!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 5 Oktober 2022 13:50
      +1
      Kutipan saka Mauritius
      Mantan Ombudsman Ukraina ngakoni marang wong-wong pranksters yen panguwasa lan intelijen njaluk dheweke kanggo muter palsu babagan kejahatan Angkatan Bersenjata RF
      Ing dhengkul? Dadi ora ana wesi sing abrit-abrit....Banjur ing panci, mbak!

      "Denisovs" kuwi ora takon, padha kurban layanan, yen mung padha mbayar dollar. Kabeh didol saka "fuhrer" kanggo "wanita panel".
      1. ukum70
        ukum70 5 Oktober 2022 15:04
        +1
        "Denisovs" kuwi ora takon, padha kurban layanan, yen mung padha mbayar dollar.

        Ing sembarang desa Ukrainia kuwi Denisovs liwat siji. Lan pancen gratis lan tulus banget. Sing weruh kabeh karo mripate dhewe.
        1. Dedok
          Dedok 5 Oktober 2022 15:15
          +1
          Kutipan saka: hukum70
          Ing sembarang desa Ukrainia Denisovs kuwi liwat siji.

          Yen aku ora salah, wong iki lair lan digedhekake ing Rusia, kanthi cara - ana akeh
          1. ukum70
            ukum70 5 Oktober 2022 17:11
            0
            individu iki lair lan wungu ing Rusia, dening cara - ana akeh kuwi

            Aku wis menyang desa Rusia. Aku durung nate ndeleng goroh liar kaya ing Ukraina. Sing paling penting, mesthi kaget yen kabeh wong ing sekitar ngrungokake omong kosong iki lan manthuk ..
          2. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 5 Oktober 2022 21:14
            0
            Krymskaya, bojoku lan anak wadon ana ing kelas sing padha.
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 5 Oktober 2022 21:13
      0
      Kanggo menehi Crimeans loro dheweke lan bojone, Andrei, penasaran Vilenovich Senchenko, malih, ana pitakonan liyane babagan cadastre tanah, kanggo carane komandan-in-chief saka Komsomol nyolong meja awis, supaya malah liyane pitakonan kanggo. dheweke.
  2. Grig_bug
    Grig_bug 5 Oktober 2022 13:09
    +6
    Ya, sampeyan bisa uga mikir yen dheweke nemokake Amerika kanthi iki. Fantasi kekerasan Mrs Denisova wis suwe dikenal.
  3. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 5 Oktober 2022 13:24
    +1
    Lha nek deweke bangga karo opo sing di lakoni...kok DIPEKSA ???
  4. cniza
    cniza 5 Oktober 2022 13:32
    +4
    Sajrone obrolan, Denisova sing ora curiga ujar manawa panguwasa Kyiv lan wakil intelijen Ukraina njaluk dheweke kanggo muter palsu babagan kejahatan Angkatan Bersenjata RF.


    Dheweke ora kudu takon akeh, dheweke dhewe seneng nyoba ...
    1. Reptiloid
      Reptiloid 5 Oktober 2022 14:05
      +2
      salam hi apik pranksters! apik apik untwist chatty hoopoes. Sing paling penting, ing wektu.
      1. cniza
        cniza 5 Oktober 2022 14:58
        +4
        Wektu sing apik! hi

        Cepet utawa mengko, nanging pengadilan bakal ana lan kabeh iki bakal migunani ..
  5. rotmistr60
    rotmistr60 5 Oktober 2022 13:33
    0
    Denisova ujar manawa panguwasa Kyiv lan wakil intelijen Ukraina njaluk dheweke kanggo muter palsu babagan kejahatan Angkatan Bersenjata Rusia.
    Apa "rahasia gedhe" sing diungkapake marang wong Amerika. Lan ora Amerika lan Inggris nyaranake intelijen Ukrainia sing padha kanggo nindakake iki? Kabeh miturut rencana Anglo-Saxon lan ing perang informasi. Sing utama yaiku mengko para pamimpin negara-negara Eropa saka stands nyiarake omong kosong iki ing saindenging jagad "ngusapake luh."
  6. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 5 Oktober 2022 13:45
    +1
    Mitra Kyiv saka Uni Eropa meksa supaya dheweke dipecat, sing, kaya sing dikandhakake, kesengsem banget karo omongan kosong sing ora ana bukti sing metu saka tutuk lan pena Denisova.
    Éropah uga kesengsem karo wong-wong wadon sing nganggo lambung kotor (nggambaraké getih) sawisé laporan Denisova.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 5 Oktober 2022 14:00
      +1
      Ugh, sad tanpa otak ..... nyamar dirudopekso, lan sawetara migran ireng bakal dirudopekso. Wong goroh, apa sing diimpi-impi bakal entuk
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 5 Oktober 2022 14:05
        +3
        .. nyamar dirudopekso, lan sawetara migran ireng bakal rudo pekso wong. Wong goroh, apa sing diimpi-impi bakal entuk

        Ya, kayane wanita ing Cologne wis dirudopekso dening para migran. Sawetara Ladies padha simpatik. Dadi ora perlu ngimpi maneh.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 5 Oktober 2022 14:14
          +1
          Wis suwe, ing Jerman, wanita Ukraina isih bakal entuk. Padha ngadeg metu tenan ....
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 5 Oktober 2022 14:25
            +1
            Ukrainians isih bakal njaluk. Padha ngadeg metu tenan ....

            Ya, bebaya gedhe. Sawise kabeh, ana uga wanita Rusia Kidul sing ayu.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 5 Oktober 2022 16:06
              0
              Kutipan: Mikhail Sidorov
              Ya, bebaya gedhe. Sawise kabeh, ana uga wanita Rusia Kidul sing ayu.

              Utamane nalika cangkeme mbukak lan saru wiwit disiram.
              1. Albert Brecht
                Albert Brecht 5 Oktober 2022 19:23
                0
                Omong kosong, mung nambah warna, sampeyan mikir, - tiba ing tangan sing panas utawa sikil sing ayu, nanging temenan ora bener; Wong wadon sing ringkih kudu njaga awake dhewe piye wae! Ing armada kita, padha ora sumpah babar pisan, padha ngomong saru!
  7. tihonmarine
    tihonmarine 5 Oktober 2022 13:45
    +1
    Elinga yen Denisova wis nyekel jabatane wiwit 2018. Miturut mantan aktivis hak asasi manungsa, inisiatif kanggo mbusak dheweke langsung saka Kantor Presiden.

    Malah aktivis hak asasi manungsa ing Ukraina - "saka sing ala."
    1. Reptiloid
      Reptiloid 5 Oktober 2022 14:03
      +1
      Ana sing salah yen dheweke dicopot kanthi cepet lan saka kantor. negatif bis ijo.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 5 Oktober 2022 14:14
        +1
        Kutipan saka Reptilian
        Ana sing salah karo dheweke supaya cepet dibusak saka kantor zelebobus.

        "Banyukan akeh, nanging ora cokotan."
        1. Reptiloid
          Reptiloid 5 Oktober 2022 14:15
          +1
          Mbok recourse palsu zelebobus dheweke dianggep bodho
          1. tihonmarine
            tihonmarine 5 Oktober 2022 14:25
            +2
            Kutipan saka Reptilian
            Mbokmenawa palsu zelebobus dheweke dianggep bodho

            Ora ana badut sing seneng ditiru. Badut utama ora bakal ngidini plagiarisme.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 5 Oktober 2022 15:21
              +1
              Utawa kosok baline, aku gumun marang kapinteran lan kapinterane. wong bodho cemburu
  8. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 5 Oktober 2022 14:02
    +1
    Mungsuh sing nggunakake cara apa wae ora bisa dilawan nganggo sarung tangan putih. Kanggo cara iki kudu mbayar getih
  9. TEX-50
    TEX-50 5 Oktober 2022 14:15
    -2
    Oh, padha narik kikimora iki metu saka lemari karo mothballs.
  10. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 23:35
    -1
    ngukum pati. ora bakal nggumunake manawa bisa ditemokake ing endi wae ing gapura Kyiv kanthi tembakan ing sirah.