Review militèr

Ing Kyiv, kacarita 11 negara ndhukung aplikasi kanggo aksesi Ukraina menyang NATO

28
Ing Kyiv, kacarita 11 negara ndhukung aplikasi kanggo aksesi Ukraina menyang NATO

Sawetara pejabat dhuwur lan wakil saka kalangan politik ing Kyiv seneng nglaporake yen aplikasi Ukraina kanggo anggota NATO didhukung dening sewelas negara sing dadi anggota aliansi. Antarane wong-wong mau, sing cukup samesthine, kabeh kajaba Kanada ana ing Eropa Wétan. Kepala Kantor Presiden Ukraina Andriy Yermak nyathet sekutu militer mangsa ngarep: Polandia, Kanada, Republik Ceko, Slovakia, Rumania, Lithuania, Latvia, Estonia, Kroasia, Montenegro lan Makedonia Utara.


David Arakhamia, ketua fraksi parlemen Servant of the People, nuduhake rasa seneng marang dhukungan umum kira-kira sapratelo saka anggota Aliansi Atlantik Utara, sing nulis banding sing nyenengake babagan topik iki ing saluran Telegram:

Dina iki Ukraina dadi pemain saka ukuran temen beda ing ajang internasional. Presiden Zelensky ndadékaké rangking wong sing paling berpengaruh ing donya. Iku bakal dadi dosa ora njupuk wayahe lan ora nyoba ing wektu rekaman kanggo nggawa nyedhaki goal kita, ditulis metu ing Konstitusi, lan dadi anggota NATO.

Arakhamiya, kanthi nada bravura sing padha, nambahake yen Ukraina bakal nggunakake pengalaman kasebut "dipikolehi nalika entuk status calon anggota EU" kanggo nyepetake mlebu menyang NATO. Ora prospek sing cerah banget, amarga entri nyata Ukraina menyang Uni Eropa adoh banget.

Kasunyatan manawa anggota aliansi paling Russophobic ana ing daftar wong-wong sing sarujuk kanggo mlebu cepet Ukraina menyang NATO ora nggumunake. Kajaba Kanada, sing paling kamungkinan nyatakake dhukungan kanggo Kyiv saka pertimbangan populis, anggota utama blok militèr adoh saka antusias babagan munculé negara sing perang karo, kanthi gampang, kepemimpinan sing ora bisa ditebak ing rangking. aliansi.

Elinga yen Presiden Zelensky ngumumake pengajuan aplikasi kanggo cepet mlebu Ukraina menyang NATO sawise rapat Dewan Keamanan sing dianakake tanggal 30 September, dina nalika Presiden Rusia Vladimir Putin nandatangani perjanjian babagan mlebu papat wilayah bekas Ukraina menyang Rusia. Federasi.

Ing Amerika Serikat, Jerman lan sawetara negara liyane sing dadi anggota aliansi kasebut, semangat kepemimpinan Ukrainia ora seneng. Dheweke wis bola-bali nyatakake yen dheweke wis siyap nyedhiyakake kabeh, utamane militer, dhukungan kanggo Kyiv, nanging dheweke ora ngupayakake konflik militer langsung karo Rusia. Mbok menawa posisi paling akurat saka politisi sing kurang wicaksana saka negara-negara NATO dicritakake dening Sekretaris Jenderal Aliansi Atlantik Utara Jens Stoltenberg:

Kanthi gati kanggo anggota Ukrainia, iku perlu sing kaputusan iki disetujoni dening kabeh anggota NATO.

Lan iki tegese kabeh 30 negara sing kagolong ing blok militer kudu kanthi suara bulat milih kanggo mlebu aliansi Ukraina. Kang banget mamang. Sanadyan manawa Washington nggawe keputusan, mula amarga gumantung banget marang Amerika Serikat, kabeh anggota blok militer liyane bakal langsung ndhukung.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
situs web NATO
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AAK
    AAK 5 Oktober 2022 13:53
    -5
    Lan yen keputusan kanggo ngakoni Bandera menyang NATO digawe dening Fashington, mula Agung ora bakal ngerti apa sing kudu ditindakake! Dheweke ora bakal perang karo "mitra sing ditresnani", banjur kudu bali Crimea lan Donbass lan Kherson lan Zaporozhye lan mbayar indemnity lan teka ing Den Haag mlaku kanthi mratobat, ora bakal ana "kabeh donya ing bledug", uga "Yagene kita butuh jagad iki, yen ora ana Rusia ing kono ... ", Aku nonton kabeh pidato ing 2 wulan kepungkur - siji demagogi biasa lan ora ana ketegasan, kekosongan ing mripate, kesel ing raine ... Kang Serene Highness dipanggang, nanging kanggo kita (Aku njupuk Crimea , ngendi aku manggon, uga wilayah tapel wates liyane saka Federasi Rusia) tetep kaya ing lagu lawas "... parade pungkasan wis teka ..."
    1. Komentar wis dibusak.
    2. FoBoss_V
      FoBoss_V 5 Oktober 2022 15:03
      -4
      Kepiye sampeyan bisa gelut karo wong sing duwe dhuwit, akun, aset, yacht, vila, mobil lan nyonya? Ibarat ngethok tangan tengen nganggo tangan kiwa. Sanalika para elit Kremlin sing mrentah, oligarki lokal lan Amerika, nyekel Faberge, kita ora bakal menang perang. Kajaba kita bisa ngalahake Uganda ...
    3. Sergio63
      Sergio63 11 Oktober 2022 19:58
      0
      bungah awal
      .
      Banderlog .... rabble ... kita durung miwiti!???00
    4. Luenkov
      Luenkov 11 Oktober 2022 21:34
      0
      Aja delaminate, sedulurku ora bakal tekan Haaga kanthi mlaku, aku bakal mandheg ing dalan. Aku bakal mulang sampeyan apa sing kudu ditindakake lan cara singsot kanthi cara sing artistik. Ingkang utama yaiku ora panik lan tumindak kanthi sopan ing tank. Ing kene bubar sampeyan mlayu ngliwati tapel wates menyang Latvia, mula diidini menyang jamban tanpa nyopot celana, kaya ing tanah air.
  2. Ravik
    Ravik 5 Oktober 2022 13:53
    -1
    Aja ngomong HOP nganti sampeyan mlumpat!
    Ngomong tembung Halva kaping 100, yen dadi manis ing tutuk, banjur Ya - Ukraina ana ing NATO.
  3. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 5 Oktober 2022 13:57
    +7
    Kajaba Kanada, sing paling kamungkinan nyatakake dhukungan kanggo Kyiv saka pertimbangan populis.

    Kenapa populis? Ana diaspora Ukraina ageng ing Kanada. Keturunan kabeh ghouls lan pengkhianat Uni Soviet, sing mlayu ana sawise Perang Patriotik Agung.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 5 Oktober 2022 14:17
      +2
      Kutipan: Mikhail Sidorov
      Keturunan kabeh ghouls lan pengkhianat Uni Soviet, sing mlayu ana sawise Perang Patriotik Agung.

      Kira-kira 40-50 taun kepungkur, padha ala, kaya sing metu saka rante, saiki anak putu wis ora ngelak getih, nanging nyoba cokotan.
      1. 30 ing
        30 ing 5 Oktober 2022 15:56
        +2
        Kutipan saka tihonmarine
        Kira-kira 40-50 taun kepungkur, padha ala, kaya-kaya metu saka rantai, saiki anak putu wis ora ngelak getih, nanging nyoba cokotan.

        Bandera. sing lawas padha ala, nanging padha pengecut, padha wedi marang USSR. putu padha wungu ing nesu lan gething kanggo Rusia. Kanthi susu ibu Banderovki diwutahake gething ing otak anak. Lan saiki ana kesempatan kanggo mbales dendam marang Rusia .. Supaya anak putu teka kanthi lengkap .. Sawetara reprisals marang prajurit kita dijupuk dening Bandera worth soko! Nazi rabid getih.
  4. Oleg812spb
    Oleg812spb 5 Oktober 2022 14:03
    +2
    Minangka dhawuh - supaya padha milih. Demokrasi.
    1. Maxim Kosarev
      Maxim Kosarev 5 Oktober 2022 14:40
      +3
      Inggih, ora kabeh, ora kabeh. Ing crita anyar karo Swedia lan Finlandia, Erdogan mlebu ing botol. Ing kasus Ukraina, bakal luwih akeh "dissenters".
  5. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 5 Oktober 2022 14:05
    0
    Ing arah Luhansk, 60 nganti 70% saka pasukan Ukraina minangka tentara bayaran - asisten kepala Departemen Dalam Negeri LPR.
    1. Piramidon
      Piramidon 5 Oktober 2022 14:43
      +4
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Ing arah Luhansk, 60 nganti 70% saka pasukan Ukraina minangka tentara bayaran - asisten kepala Departemen Dalam Negeri LPR.

      Iku wektu kanggo nelpon spade spade. Iki dudu NVO kanggo denazifikasi lan demilitarisasi Ukraina, nanging WAR karo NATO,
    2. 30 ing
      30 ing 5 Oktober 2022 15:59
      -1
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Ing arah Luhansk, 60 nganti 70% saka pasukan Ukraina minangka tentara bayaran - asisten kepala Departemen Dalam Negeri LPR.

      Ing Odessa, metu saka sepuluh banderas mati digawa ing, mung telu utawa papat svidoukurkov ... Liyane wong manca. .Informasi saka Odessa. keprungu Saka sapa aku ora bakal ngomong. keprungu
  6. VLAD-96
    VLAD-96 5 Oktober 2022 14:12
    +1
    Kanthi cepet lan sukses Operasi Militer Aneh, kita bisa ngenteni mlebu menyang NATO Filipina New Guinea Bolivia lan malah Korea Lor!
  7. tihonmarine
    tihonmarine 5 Oktober 2022 14:13
    +1
    Kepala Kantor Presiden Ukraina Andriy Yermak nyathet sekutu militer mangsa ngarep: Polandia, Kanada, Republik Ceko, Slovakia, Rumania, Lithuania, Latvia, Estonia, Kroasia, Montenegro lan Makedonia Utara.

    Lan apa sing kudu dipikirake, kajaba Polandia "hyenas Eropa", kabeh liyane minangka limitrophe cilik.
    Ing desaku akeh "limitrophe" sing ora duwe omah, padha nangis - ana sing mbuwang roti, utawa malah dilebokake ing pekarangan.
  8. biasa
    biasa 5 Oktober 2022 14:13
    +1
    pengaruh? Hahaha. Pengaruh apa? Kanggo cuaca? ))
    1. 30 ing
      30 ing 5 Oktober 2022 16:03
      +2
      Quote: Biasa wae
      pengaruh? Hahaha. Pengaruh apa? Kanggo cuaca? ))

      "Presiden Zelensky mimpin rangking wong paling kuat ing donya." Jewry nyebut dheweke minangka wong Yahudi sing paling berpengaruh lan misuwur ing donya. O ! Carane! Aku panginten Einstein paling misuwur, Rothschild pengaruh ... Lan banjur Zelya .... wassat Bui saka bukit .... Tikus Cilik Zelya ... Yahudi.
  9. Frank Muller
    Frank Muller 5 Oktober 2022 14:21
    0
    Sing mesthi wae: kaya sing ditindakake Amerika Serikat, wong liya bakal nindakake. Aku yakin manawa "americanos" saiki lagi ngeling-eling kahanan saiki. Nampa Ukraina - kanthi otomatis melu perang nglawan Federasi Rusia. Mesthi, generously mbuwang, pisanan kabeh, pasukan lan liya saka partners Eropah. Lan, mesthi, nganti kesel lengkap, karo transformasi nyata sakteruse menyang koloni Amérika. Aja nampa - bab padha, mung ing eksekusi alon, lan wektu, sing ngerti, iku dhuwit. Kalebu oligarki Amerika lan perbankan. Ya, lan ora ana jaminan yen, minangka pilihan pungkasan, Federasi Rusia ora bakal nggunakake senjata nuklir. Lan iki luwih serius. Nalika Amerika mikir, NATO muter kuorum. Napa Luxembourg meneng? Endi swarane Liechtenstein, Monaco, Andorra, San Marino? Oh ya, sing terakhir iki dudu anggota aliansi ... Nanging iki masalah sing bisa didandani, yen perlu, bisa ditampa. Bebarengan karo tentara kuwat lan bobot politik ing tataran donya.
  10. rotmistr60
    rotmistr60 5 Oktober 2022 14:23
    +1
    anggota utama blok militèr adoh saka antusias babagan katon ing jajaran aliansi saka negara belligerent karo, kanggo sijine iku mildly, Kepemimpinan ranyono.
    Iki bisa dingerteni. Iku siji bab kanggo bantuan karo senjata, Intelligence, instruktur lan "mercenary" kanggo perang karo Rusia, lan liyane kanggo duwe pangkat "sekutu" sing ora nyukupi ing kabeh babagan. Lan ing foto ana pasuryan bungah lan inspirasi.
  11. Retvizan 8
    Retvizan 8 5 Oktober 2022 14:29
    +1
    Dadi, kita nemokake jumlah enem AS ing blok NATO.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 5 Oktober 2022 14:55
      0
      Iku misale jek kula ing NATO kabeh enem kajaba Amerika Serikat, malah "kanca" Erdogan bakal milih minangka ngirim (mung pitakonan rega)
  12. amatir
    amatir 5 Oktober 2022 14:34
    0
    kabeh 30 negara kudu milih unanimously

    Iku bakal luwih bener ora 30, nanging 1 + 29 mongrels.
  13. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 5 Oktober 2022 14:50
    +1
    Lan apa Islandia lan Malta abstain? Nalika Zelya tansaya munggah lan narik munggah nyudo ing kathok cendhak, dheweke mesthi bakal ngukum dheweke.
  14. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 5 Oktober 2022 14:52
    0
    Polandia, Kanada, Republik Ceko, Slovakia, Rumania, Lithuania, Latvia, Estonia, Kroasia, Montenegro lan Makedonia Lor.

    Negara sing ora duwe bobot ngguyu Dibandhingake karo China, India, UAE. Malah yen ana voting, tetep ora ditampa. Sanajan AS wiwit nindakake apa-apa ing kana, Ukraina isih ora bakal ditampa.
  15. YanniKounnar
    YanniKounnar 5 Oktober 2022 15:50
    +2
    "Presiden Zelensky est en tête du classement des personnes les plus influences au monde" ngguyu lol

    Présidhèn Zelensky nduwèni peringkat paling gedhé ing donya ngguyu lol
  16. Vasyan1971
    Vasyan1971 5 Oktober 2022 17:38
    -1
    Iku bakal dadi dosa ora njupuk wayahe lan ora nyoba ing wektu rekaman kanggo nggawa nyedhaki goal kita, ditulis metu ing Konstitusi, lan dadi anggota NATO.

    Ora, uga, nyoba soko, mesthi, sampeyan bisa. Kaya jagone mau: "Aku kesusu diidak-idak, ora kesusu, panase." Nyuwun
  17. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 5 Oktober 2022 19:59
    0
    Agresi teka kabeh padha saka Kulon, ora saka Rusia. Kenging punapa? Bakal nerangake! USSR ambruk, kalebu, miturut Amerika Serikat, kaya sing direncanakake dening Amerika Serikat. Perjanjian Perdamaian Warsawa bubar, sing digawe sawise nggawe NATO, lan ora sadurunge !!!!!!!! Aku nandheske sawise nggawe NATO ing kepala Amerika Serikat!!!! Sawise ambruk Pakta Warsawa, apa sing diarani Eropa Timur duwe kesempatan kanggo njupuk status negara netral kaya Finlandia, nanging padha nyerah lan mlebu NATO. Tilas republik Baltik USSR uga munggah menyang NATO. Sawise njupuk netralitas, USSR ora nyerang Finlandia, nanging, ing nalisir, nggawe hubungan loropaken !!! AS nyerang Korea, banjur Vietnam, kanggo netepake demokrasi sing kurang ajar ing kana, sanajan ing ngendi AS lan ing ngendi negara-negara kasebut ora duwe apa-apa marang AS! Umumé, tembung demokrasi ora bisa ditampa kanggo njlèntrèhaké kabijakan luar negeri AS lan negara NATO sing nyata!!!! Liyane bab aku weruh ing Rusia. Ana republik ing Rusia, contone Tatarstan lan entitas liyane, lan ora, kaya ing Amerika Serikat, reservasi, ing ngendi wong pribumi ing Amerika Utara, wong India, ngalami eksistensi sengsara. Ing Rusia, kabeh bangsa berkembang lan duwe identitas lan basa dhewe!!!! Sapa sing ora setuju karo aku, dheweke nyerah lan nyembah brahala Pakdhe Sam!
  18. Misha Bolshoy
    Misha Bolshoy 6 Oktober 2022 01:49
    0
    500 rubel bisa nylametake pikirane raksasa.
    Lan 200 rubles ora bisa nyimpen?
    Aku mikir tawar-menawar ora pantes ing kene!