Review militèr

Kepala Chechnya: Presiden Rusia maringi kula pangkat Kolonel Jenderal

128
Kepala Chechnya: Presiden Rusia maringi kula pangkat Kolonel Jenderal

Kepala Chechnya, Ramzan Kadyrov, ngaturake ucapan selamat saka Presiden Vladimir Putin marang warga ing wilayah kasebut ing "liburan triple". Dina iki, kabeh Rusia mengeti "Hari Guru", lan ing Chechnya - dina kutha Grozny lan dina muda.


Miturut dheweke, dheweke bangga yen presiden, senadyan beban kerjane, ora bakal lali tanggal penting kanggo wong Chechen. Kadyrov nambahake yen dheweke gabung karo ucapan selamat Vladimir Putin kanthi seneng.

Kajaba iku, pimpinan Chechen ngumumake ing saluran TG dheweke wis dianugerahi pangkat kolonel jenderal. Acara iki mung kedadeyan pas karo ulang tahun kepala Chechnya, sing umur 46 dina iki.

Kadyrov, ujar manawa dheweke ngucapke matur nuwun marang Panglima Agung kanggo penilaian dhuwur babagan kaluwihane lan kapercayan sing dhuwur ing dheweke, janji bakal mbenerake dheweke.

Ing kesimpulan, kepala Chechnya ngelingi yen saiki prajurit saka kabeh wilayah negara kita mbelo kapentingan tanah air, nglawan Nazisme Ukrainia. Ing babagan iki, program perayaan saiki ing Grozny ora kalebu acara hiburan. Kabeh pagelaran seniman bakal eksklusif patriotik.

Perlu dicathet yen Republik Chechen wis nggawe lan terus menehi kontribusi gedhe kanggo NWO ing Ukraina. Wiwit awal operasi khusus, puluhan ewu sukarelawan Chechen wis budhal kanggo nglindhungi Rusia ing Donbass lan wilayah liyane "tangga kulon".

Ing wektu sing padha, Ramzan Kadyrov minangka salah sawijining sing terus terang nyebutake kekurangan lan kegagalan individu sajrone operasi khusus, tanpa nyoba, kaya sing diucapake, kanggo nyapu masalah ing ngisor karpet.
Foto sing digunakake:
vk.com/ramzan
128 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Krivotykin
    Krivotykin 5 Oktober 2022 18:05
    -13
    Sugeng Ramzan Akhmatovich! Dheweke bakal munggah pangkat generalissimo kanthi cepet!)))
    1. Rusian
      Rusian 5 Oktober 2022 18:15
      + 17
      Ya, kecepatane apik)
      Dadi yen kerep nampa sing luar biasa, apa bisa dikirim menyang ngarep? Lan banjur lungguh dawa banget ing posisi saka kepala republik, malah ngandika piyambak.
      Aku ora bakal menehi perintah kanggo kabeh operasi - dheweke banget impulsif, dheweke bakal ngethok panas, nanging sawetara bagean ing ngarep cukup
      1. Burma6
        Burma6 5 Oktober 2022 18:24
        + 12
        Ora let suwe dheweke ngutus putra-putrane menyang ngarep. Kaya sing ditindakake dening Stalin.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. kelip-kelip
          kelip-kelip 6 Oktober 2022 12:27
          -1
          Ora let suwe dheweke ngutus putra-putrane menyang ngarep.
          Iki kudu ora diijini. Nganti pesen Ramzan Kadyrov. Putra 16, 15, 14 taun.

          ---
          1. Dinggo
            Dinggo 6 Oktober 2022 14:35
            +1
            Ing kana, dheweke duwe countdown umur sing beda. Lan mentalitas beda.
            1. kelip-kelip
              kelip-kelip 6 Oktober 2022 15:48
              +1
              Ing kana, dheweke duwe countdown umur sing beda. Lan mentalitas beda
              Iki cetha. Mung aku ngomong babagan liya - tamba kanggo racun beda-beda ing dosis.
              Kanthi tembung liyane, yen sampeyan cepet-cepet menyang jarak sing tetep kaya sprint, sampeyan bisa cepet kehabisan uap lan ninggalake balapan.
              Iki paling apik.
      2. ZoV
        ZoV 5 Oktober 2022 18:36
        -5
        Kutipan: r_y_s_s_k_i_y
        Ya, kecepatane apik)
        Dadi yen kerep nampa sing luar biasa, apa bisa dikirim menyang ngarep? Lan banjur lungguh dawa banget ing posisi saka kepala republik, malah ngandika piyambak.
        Aku ora bakal menehi perintah kanggo kabeh operasi - dheweke banget impulsif, dheweke bakal ngethok panas, nanging sawetara bagean ing ngarep cukup

        Kadyrov diarani kalebu ing Guinness Book of Records ing Rusia kanggo jumlah sanksi paling gedhe sing ditindakake marang dheweke ing Kulon!
        Umumé, dheweke entuk gelar kasebut, dheweke bisa menehi bagean arah ing ngarep kanthi kekuwatan sing cocog.
        Mesthine, dheweke impulsif, nanging para pejuange banget setya lan bakal percaya karo komandhane.
        Dadi aku setuju karo sampeyan Vitaly! Staf Umum kita wedi karo pesaing, amarga Kadyrov kanthi terang-terangan ngritik dheweke
      3. isv000
        isv000 5 Oktober 2022 19:01
        +1
        Kutipan: r_y_s_s_k_i_y
        Ya, kecepatane apik)
        Dadi yen kerep nampa sing luar biasa, apa bisa dikirim menyang ngarep? Lan banjur lungguh dawa banget ing posisi saka kepala republik, malah ngandika piyambak.
        Aku ora bakal menehi perintah kanggo kabeh operasi - dheweke banget impulsif, dheweke bakal ngethok panas, nanging sawetara bagean ing ngarep cukup

        Kanggo Kukuev!
      4. Kot Alexandrovich
        Kot Alexandrovich 5 Oktober 2022 19:16
        +1
        Aku setuju, jangkah apik. Nanging ing setaun utawa rong taun, Star Marshal saka Kabeh Galaxy bakal disedhiyakake. Pantes!
    2. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 5 Oktober 2022 18:47
      -1
      Aku ora ngerti siji titik. Garis pitungan dinas militèr kanggo wektu kinerja tugas posisi layanan sipil dilereni soko tugas. Tegese, miturut hukum, dheweke dudu wong militer. Kepiye gelar bisa dianugerahi?
      1. Adrey
        Adrey 5 Oktober 2022 19:01
        + 13
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Aku ora ngerti siji titik. Garis pitungan dinas militèr kanggo wektu kinerja tugas posisi layanan sipil dilereni soko tugas. Tegese, miturut hukum, dheweke dudu wong militer. Kepiye gelar bisa dianugerahi?

        Lan sampeyan ora mikir, banjur sampeyan ora perlu ngerti. Iki pancen superfluous ing jagad surrealisme lengkap. Mung njupuk kanggo diwenehake. Mulane, mbangun ramalan kanggo masa depan Nyuwun
      2. AAG
        AAG 5 Oktober 2022 19:38
        +1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Aku ora ngerti siji titik. Garis pitungan dinas militèr kanggo wektu kinerja tugas posisi layanan sipil dilereni soko tugas. Tegese, miturut hukum, dheweke dudu wong militer. Kepiye gelar bisa dianugerahi?

        Hmm, Nuu, ing babagan iki (uga akeh liyane), kita dadi kacau! IMHO, mesthi ... (Sayang banget yen akeh sedulur, kanthi solidaritas karo pendapatku, padha solidaritas) ... hi recourse
      3. kula 1970
        kula 1970 5 Oktober 2022 19:48
        +4
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Garis pitungan dinas militèr kanggo wektu kinerja tugas posisi layanan sipil dilereni soko tugas.

        Dheweke dudu PNS - amarga dheweke ora diangkat miturut 79-FZ "On the State Civil Service".
        Kita kudu ndeleng hukum
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 5 Oktober 2022 21:58
          -1
          Aku nonton. Mung nulis kanggo ringkesan. Kabeh posisi sing elektif, ing panguwasa eksekutif, etc., nundha periode dietung ing dinas militer.
      4. KELAS
        KELAS 5 Oktober 2022 20:22
        -3
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Tegese, miturut hukum, dheweke dudu wong militer. Kepiye gelar bisa dianugerahi?

        Dadi sah! Lan sapa sing nggatekake perkara-perkara sepele kaya saiki?
        Saiki kita duwe kolonel-umum-akademisi! Ayo kabeh wong cemburu!
    3. Arcady007
      Arcady007 5 Oktober 2022 20:00
      +4
      Ora luwih elek tinimbang akeh sing lungguh ing Staf Umum.
      Ing kasus apa wae, dheweke tanggung jawab kanggo tembung lan menehi asil.
      1. ASAD
        ASAD 6 Oktober 2022 16:38
        -1
        Dadi dheweke kaya akademisi uga? Maneh, teks kasebut cendhak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Romanovski
      Romanovski 6 Oktober 2022 22:19
      0
      https://www.mk.ru/politics/2022/10/06/boycy-gruppirovki-o-otvetili-na-kritiku-kadyrova-v-adres-generala-lapina.html
      -------------------------------
      Para pejuang kelompok "O" nanggapi kritik Kadyrov marang Jenderal Lapin ...
      Para pejuang saka grup Angkatan Bersenjata Rusia "Wani" ("O") nanggapi kritik saka kepala Republik Chechnya Ramzan Kadyrov marang Kolonel Jenderal Alexander Lapin, sing nampa gelar Pahlawan Rusia sajrone operasi militer khusus (SVO). ) ing Ukraina. Video kasebut dikirim ing saluran telegram "Operasi Z: Komisaris Militer Musim Semi Rusia." Kawigatosan para kritikus sofa.

      Kelompok "O" saka Distrik Militer Tengah, sawise redeployment, ditransfer menyang wilayah Kharkov lan nindakake serangan menyang DPR. Miturut koresponden militer Alexander Kots, unit kasebut ngrebut titik Lozovoe ing Republik Rakyat Donetsk lan nyekel ngarep ing wilayah Kharkov.
  2. lis-ik
    lis-ik 5 Oktober 2022 18:05
    -17
    Mbokmenawa meneng.
    Teks komentar cendhak banget.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 5 Oktober 2022 18:36
      -12
      Kutipan saka lisik
      Mbokmenawa meneng.
      Teks komentar cendhak banget.

      Bisa.

      PS Lan sampeyan kanthi elegan ngliwati sensor otomatis. apik
      1. lis-ik
        lis-ik 5 Oktober 2022 18:42
        -4
        Iki diciptakake sadurunge aku.
        Kutipan: Smoky_in_smoke
        PS Lan sampeyan kanthi elegan ngliwati sensor otomatis
    2. mordvin 3
      mordvin 3 5 Oktober 2022 18:38
      +1
      46 taun, sanajan ora tanggal babak, nanging uga paling soko.
      1. Vadmir
        Vadmir 5 Oktober 2022 19:20
        +9
        46 taun, sanajan ora tanggal babak, nanging uga paling soko.
        Nanging aku nglawan menehi gelar ora kanggo merit, nanging kanggo ulang tahunku.
        1. Gardamir
          Gardamir 5 Oktober 2022 19:55
          +5
          Nanging aku nglawan menehi gelar ora kanggo merit, nanging kanggo ulang tahunku.
          Dadi apa ing Rusia modern medali diwenehi kanggo melu parade
          1. Dinggo
            Dinggo 6 Oktober 2022 14:48
            +1
            ing Rusia modern, medali diwenehake kanggo melu parade

            ... utawa "Kanggo bédané ing sensus."
        2. ruha
          ruha 6 Oktober 2022 08:06
          -4
          Brezhnev dianugerahi lan menehi gelar kanggo apa-apa. ora?
          1. mordvin 3
            mordvin 3 6 Oktober 2022 08:19
            +2
            Kutipan saka ruha
            Brezhnev dianugerahi lan menehi gelar kanggo apa-apa. ora?

            Lan apa sing apik babagan iki?
    3. yuta
      yuta 5 Oktober 2022 20:20
      +2
      Dideleng saka kedadeyan sing anyar-anyar iki, dheweke mbuwang manik-manik.
  3. Irit
    Irit 5 Oktober 2022 18:08
    +3
    Dadi, jenderal kolonel sing mentas dicithak dadi komando pasukan ing wilayah wilayah Kharkiv, supaya dheweke njupuk kutha lan tanah maneh.
    1. isv000
      isv000 5 Oktober 2022 18:16
      + 13
      Quote: Irit
      Dadi, jenderal kolonel sing mentas dicithak dadi komando pasukan ing wilayah wilayah Kharkiv, supaya dheweke njupuk kutha lan tanah maneh.

      Kukuev saiki kosong, Kadyrov lagi turu lan ndeleng ibukutha mungsuh bakal dijupuk - Aku mikir kita kudu diwenehi kesempatan! Lan milih wakil saka Markas lan Supreme ing Ukraina lan ...
      1. Maki Avellievich
        Maki Avellievich 5 Oktober 2022 18:20
        +4
        Kutipan saka isv000
        Kadyrov turu lan ndeleng ibukutha mungsuh kanggo njupuk

        Apa ora Moskow Akhmetovich ndeleng ing impen?
        1. isv000
          isv000 5 Oktober 2022 18:22
          -2
          Kutipan: Maki Avellievich
          Kutipan saka isv000
          Kadyrov turu lan ndeleng ibukutha mungsuh kanggo njupuk

          Apa ora Moskow Akhmetovich ndeleng ing impen?

          Pisanan, supaya Ramses mutusake karo NATO, atur kabeh ing tentara, banjur kita bakal weruh ...
    2. Liam
      Liam 5 Oktober 2022 18:23
      -1
      Quote: Irit
      Dadi, jenderal kolonel sing mentas dicithak dadi komando pasukan ing wilayah wilayah Kharkiv, supaya dheweke njupuk kutha lan tanah maneh.

      Luwih apik tinimbang dheweke Harson .. lan Kharkov-Prigozhin
    3. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 5 Oktober 2022 18:48
      +4
      Quote: Irit
      Dadi, jenderal kolonel sing mentas dicithak dadi komando pasukan ing wilayah wilayah Kharkiv, supaya dheweke njupuk kutha lan tanah maneh.

      Ana akeh pilihan.
      Kayane ing tim negosiasi apa wae, dheweke bakal luwih migunani tinimbang Abramovich.
    4. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 23:16
      0
      ing Ukraina mburu dheweke. padha ora bakal nyisihake dhewe. isi Hymers karo hulu ledak nuklir
    5. Dinggo
      Dinggo 6 Oktober 2022 14:51
      0
      ya. Dipasrahake siji, lan bali menyang liyane?
  4. Jovanni
    Jovanni 5 Oktober 2022 18:09
    + 11
    Sugeng Ramzan Akhmatovich! Ing kene wong kasebut ora ngrampungake akademi, nanging wawasane babagan kahanan kasebut bener. Lan dheweke ora wedi nyatakake pendapate kanthi langsung lan jujur ​​...
    1. isv000
      isv000 5 Oktober 2022 18:18
      +4
      Kutipan saka Jovanni
      Ing kene wong kasebut ora ngrampungake akademi, nanging wawasane babagan kahanan kasebut bener.

      - Dheweke kudu mbangun konservatorium!
      - Lan bedhil mesin ing gendheng!
      - Kenapa??!
      - Apa pangan kaleng ora nyolong!
      1. dmi.pris
        dmi.pris 5 Oktober 2022 18:40
        +3
        Ya, dheweke bakal ndeleng wong-wong sing ora ana guna saka Wilayah Moskow lan njupuk kabeh menyang tangane dhewe
        1. isv000
          isv000 5 Oktober 2022 18:47
          -1
          Kutipan saka: dmi.pris
          Ya, dheweke bakal ndeleng wong-wong sing ora ana guna saka Wilayah Moskow lan njupuk kabeh menyang tangane dhewe

          Kaya karo wong sing mendem ing kulawarga - sampeyan ora ngerti dewa sing disembah ...
  5. berang-berang1982
    berang-berang1982 5 Oktober 2022 18:10
    +1
    Ahmad - Kuwat!
    Sugeng rawuh.
  6. MVG
    MVG 5 Oktober 2022 18:10
    + 13
    Sugeng pribadi kanggo Ramzan Akhmatovich. Iku, mesthi, ing ngendi aku lan ing ngendi dheweke, nanging kanthi tulus lan saka ati. Pantes.
  7. yuriy1863
    yuriy1863 5 Oktober 2022 18:11
    +7
    Bakal lucu yen, ing wektu sing padha nambahake lintang ing tali bahu Ramzan, siji bintang saka Konashenkov bakal ilang! ngguyu
  8. Grigori B
    Grigori B 5 Oktober 2022 18:12
    -7
    Sugeng nampa gelar sing pantes, saiki Staff Umum kanggo mulihake tatanan ana utawa kanggo komandan NWO.
    1. Tatyana Makarova
      Tatyana Makarova 6 Oktober 2022 09:57
      -1
      Joker saka lengen klambi Putin bakal mulihake tatanan. Lan jenenge Dyumin. Aku iki bakal teka
      1. mordvin 3
        mordvin 3 6 Oktober 2022 19:17
        0
        Kutipan: Tatyana Makarova
        Lan jenenge Dyumin.

        Sampeyan jelas dudu saka wilayah Tula.
  9. Umum_Hammel1
    Umum_Hammel1 5 Oktober 2022 18:13
    +1
    Lan saiki sampeyan bisa pindhah menyang ngarep. Ana mung ora cukup jenderal kuwi.
  10. Alexander X
    Alexander X 5 Oktober 2022 18:14
    0
    Aku congratulate Ramzan Akhmatovich ing ulang tahun lan ing assignment saka pangkat dhuwur!
  11. ngelawan28
    ngelawan28 5 Oktober 2022 18:15
    -11
    Cukup pantes, jumlah sukarelawan sing dikirim menyang ngarep minangka konfirmasi sing jelas babagan iki.
  12. Alexandr2637
    Alexandr2637 5 Oktober 2022 18:21
    -8
    Kepala Chechnya Ramzan Kadyrov

    Wes wayahe kowe maju dadi presiden tinimbang balabol iki....
  13. Alex Barret
    Alex Barret 5 Oktober 2022 18:23
    -6
    A Kolonel Jendral nyata, iku migunani kanggo kelingan komentar saka taktik militèr bener babagan Izyum - "kahanan iku downright apik tenan, don." Saiki wayahe menyang pampas, yaiku, menyang Staf Umum.
  14. Max1995
    Max1995 5 Oktober 2022 18:35
    +4
    Nanging bubar dheweke dianugerahi gelar. 2 sasi kepungkur.
    Dheweke duwe video sing keren. Dheweke ngalahake kabeh wong kanthi tembung, kabeh mungsuh mlayu, nongkrong karo Pushilin, lan bali, resik.
    1. entropi
      entropi 5 Oktober 2022 18:38
      +3
      Wiwitane dheweke bengok-bengok luwih banter tinimbang sapa wae yen tentara iku sing paling apik, dheweke ngalahake kabeh wong, saiki dheweke bengok-bengok luwih banter tinimbang kabeh wong sing diapusi kabeh, kabeh wong sing disalahake, iku rong promosi.
      1. Kot Alexandrovich
        Kot Alexandrovich 5 Oktober 2022 19:22
        -3
        Lan iki carane sampeyan kudu ngerti carane! Nanging, pemikiran strategis!
    2. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 23:24
      -2
      ora ana apa-apa sing dheweke dhewe ngiringi kendaraan lapis baja lan nyerahake milisi marang Artyom Zhoge?
      1. Max1995
        Max1995 6 Oktober 2022 08:44
        -1
        Kendaraan sipil lapis baja kanggo atasan?
        Nulis dheweke ora ana
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 6 Oktober 2022 18:40
          -1
          lan aku weruh video saka saluran Donetsk pisanan
          1. Max1995
            Max1995 6 Oktober 2022 23:54
            0
            Lan aku maca esai foto babagan presentasi kasebut. Kadyrov ora ana. Kaya wong ing militèr.
            "Yayasan Kadyrov nyumbang kendaraan lapis baja kanggo wong pisanan DPR lan LPR"
            1. Ludmila Myshkina
              Ludmila Myshkina 7 Oktober 2022 05:25
              -1
              dadi endi sing luwih bener video utawa foto? Video syuting ing studio saluran pisanan DPR? metu ana lan liyane ngapusi? lan njupuk dhewe. lan petal padha buyar. lan ing umum, apa sampeyan wong nindakake soko kanggo menang operasi sadurunge ngadili wong? utawa sampeyan gelut mung ing Ivan karo wong wadon ?!
              1. Max1995
                Max1995 7 Oktober 2022 08:51
                -2
                Plz link.
                Ing endi video kasebut Kadyrov dhewe nyerahake truk awak menyang panguwasa????

                Ana video ing laporan foto ing ndhuwur, ora ana, langsung ditulis "Mobil lapis baja dipasrahake dening wakil Republik Chechnya ing wilayah Rostov Ruslan Gonchaev"
                Kumis.
                https://www.stav.kp.ru/daily/27375.5/4557413/

                Lan klane duwe mobil sing cukup, mesthine
                1. Ludmila Myshkina
                  Ludmila Myshkina 8 Oktober 2022 19:06
                  -1
                  Bantuan Yandex Zen. Video YouTube wis dibusak kanggo dangu.
                  1. Max1995
                    Max1995 8 Oktober 2022 20:41
                    -3
                    Saka ing kono dijupuk. Umumé, goroh metu babagan kendaraan lapis baja
                    1. Ludmila Myshkina
                      Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 07:18
                      -2
                      apa aku salah nulis? Aja ana video utawa liyane. amarga Kadyrov lan Joga ketemu! Apa maneh sampeyan nyoba menehi kula? Apa sampeyan mungsuh saka republik dhewe? pemimpine komandan?
                      Dana kasebut dikelola dening ibu Ramzan Kadyrov - Aimani

                      Yayasan Akhmat-Khadzhi Kadyrov nyumbang kendaraan lapis baja kanggo kepala republik Donetsk lan Luhansk Denis Pushilin lan Leonid Pasechnik, uga kanggo komandan batalion Sparta Artyom Zhoge. Ramzan Kadyrov ngomong babagan iki ing jaringan sosial.

                      Utawa sampeyan kudu njupuk metu otak liyane? Apa sing wis sampeyan lakoni kanthi pribadi kanggo sabab lan perjuangan? Utawa sampeyan mung ngapusi ing kursi karo wanita ing gelut Internet?!
                      1. Max1995
                        Max1995 9 Oktober 2022 07:23
                        0
                        Sampeyan kudu ngapusi kurang. Lan aja nemoni wong liya
                      2. Ludmila Myshkina
                        Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 07:30
                        -2
                        ngendi ngapusi? Sampeyan wis aku kecanthol saiki! wangsulana pitakon-pitakon! sampeyan butuh video? lunga goleki! bantuan google!
                      3. Max1995
                        Max1995 9 Oktober 2022 08:09
                        0
                        Kaping pisanan, dheweke nyatakake "dheweke kanthi pribadi ngiringi waja lan nyerahake milisi menyang Artyom Zhoge" - ternyata goroh.
                        Aku pribadi ora ngancani. Ora ngirim pribadi.
                        Aku nemokake video babagan iki wis suwe lan nulis babagan iki sadurunge.
                        Operator awak lapis baja sipil kanggo panguwasa, dudu peralatan militer kanggo milisi biasa. Sing. diwènèhaké marang Kepala Administrasi sipil, lan ing wektu sing padha, marang Komandan Batalyon

                        Diajukake dening wakil saka Yayasan. Lan mobil ing Chechnya lan ing Rusia asring mung hadiah kanggo "dhewe".

                        Anak cilik Kadyrov, umpamane, dheweke nulis, menehi mobil manca sing larang marang pelatihe. mung. Ora ana sing ora biasa.
                      4. Ludmila Myshkina
                        Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 09:00
                        -2
                        iku mengaruhi sampeyan pribadi? utamane sawise Zakharchenko ora disimpen, Vokha, yen sampeyan ngelingi sapa dheweke. lan akeh wong sing tumindak terorisme. ing umum, pitenah kanggo gagap bab sing nyedhiyani keamanan
                      5. Max1995
                        Max1995 9 Oktober 2022 10:17
                        0
                        Apus-apus sampeyan ora mengaruhi aku pribadi.
                        Aku mung nyebutake barang-barang sing ora ana. Mengkono
                      6. Ludmila Myshkina
                        Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 12:21
                        -2
                        sampeyan ora evade jawaban. sampeyan dhewe kapapar apa mengaruhi sampeyan kok dhuwit ngginakaken (utamané ora duwe) ing sawetara kepala sawetara republik. rauh sampeyan bakal nyanyi kok dadi akeh dhuwit menyang sawetara wilayah rasah. wong sing ora duwe omah lan sing wis ilang kabeh temenan ora mengaruhi. awake dhewe. kabeh dhewe. kabeh wis jelas saka kiriman lan tuduhan sampeyan. utamané saka jawaban langsung mung karo accusations sampeyan evade. penuduh muncul
                      7. Max1995
                        Max1995 9 Oktober 2022 13:31
                        0
                        Kaya pungkasan, sampeyan nemokake jawaban saka sampeyan dhewe lan menehi katrangan marang wong liya.
                        Ras sampeyan peduli banget babagan dhuwit, go goyangake liberal ing situs
                        punika situs bab liyane
                      8. Ludmila Myshkina
                        Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 16:40
                        -1
                        Ras sampeyan peduli banget babagan dhuwit, go goyangake liberal ing situs
                        punika situs bab liyane
                        tukang ngalih. iku urusanku ngendi aku! sampeyan moderator? Yen sampeyan ora seneng karo apa sing daktulis, terusake!
  15. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 5 Oktober 2022 18:35
    -3
    Aja lali yen Chechnya nduweni status khusus, beda karo wilayah liyane, kaya Kadyrov minangka kepala. Iki tegese Chechnya ora resmi minangka negara cilik ing sawijining negara, kanthi sawetara otonomi lan kamardikan. Mulane, ora kaya jenderal liyane, dheweke bisa kanthi tenang ngomong apa sing dikira tanpa wedi akibat. Mbok menawa iki nduweni kaluwihan. Kadhangkala sampeyan butuh wong kaya ngono, sing kadhangkala bisa, rada kasar lan kosong, takon babagan urusan militer.
  16. tukang gunting
    tukang gunting 5 Oktober 2022 18:36
    +9
    Pejuang saka grup "O" nulis ing saran:

    We ndeleng carane akeh rereget diwutahake ing pimpinan kita - komandan saka klompok Wani, Jendral Lapin. Kita ora duwe wektu kanggo maca kabeh fantasi sampeyan ing saluran telegram, mung wong sing ora ngerti dheweke bisa ngomong iki, nanging kita minangka grup sing tansah karo Jendral Lapin, kita kanggo bebener !!!

    Panglima kita tansah karo kita, ora metu saka garis ngarep, pribadi ngawasi kabeh tumindak. Dheweke dikirim menyang arah Limansky kanggo mbenerake kahanan kritis sanajan divisi-divisi saka Distrik Militer Kulon (lan kabeh wong ing ngarep wis ngerti) ninggalake posisi kasebut. Lapin kudu nylametake kahanan kasebut tanpa unit pribumi, mung 10% saka klompok Wani teka karo dheweke, aku kalebu.

    Nimbali dibangun secara harfiah saka gembong. Mungsuh mbuwang apa sing isih ana ing Distrik Militer Kulon lan kita, pasukan utama Angkatan Bersenjata Ukraina, kaunggulane 15-20 kali. Lan kanthi rasio iki, kanthi minoritas sing jelas, kita perang sajrone telung minggu!
    1. tukang gunting
      tukang gunting 5 Oktober 2022 19:05
      +2
      https://t.me/c/1299018745/7517026
    2. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 22:58
      -3
      ora ana sing dibuwang ing Lugansk seminggu sadurunge pangiriman muara. mbok menawa dheweke langsung pengin ngatur pertahanan ing kana?
  17. Bubuzon
    Bubuzon 5 Oktober 2022 18:41
    -7
    Ramzan Akhmadovich! Sugeng ambal warsa ingkang kula hormati!
  18. kanggo
    kanggo 5 Oktober 2022 18:43
    0
    Lan aku kepengin weruh yen dheweke ngidini dheweke dikritik? Utawa dheweke ora lugu.
    1. Komentar wis dibusak.
  19. maling
    maling 5 Oktober 2022 18:44
    +8
    Sailed. Kita wis duwe gelar kanggo ulang tahun kita ...
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 22:53
      +1
      apa sampeyan kudu roti emas utawa saber karo jaran? PANTAS!
      1. mordvin 3
        mordvin 3 5 Oktober 2022 23:09
        -1
        Kutipan: Lyudmila Myshkina
        apa sampeyan kudu roti emas utawa saber karo jaran? PANTAS!

        Iki apa sing diprentahake ing ngarep utawa tentara sajrone nem sasi kepungkur, wiwit ditugasake dadi letnan jenderal, lan apa gunane?
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 23:44
          -2
          miturut dhawuhe, salah sawijining klompok paling kuat saka pasukan militer saka Distrik Militer Lor lagi disiapake. dheweke nandur modal akeh bantuan kanggo milisi lan republik. unit dheweke ana ing antarane sing pisanan ing posisi nyerang. Jupuk Mariupol, Volnovakha, Severodonetsk lan liya-liyane 70% merit saka Kadyrovites
          1. mordvin 3
            mordvin 3 6 Oktober 2022 00:21
            0
            Kutipan: Lyudmila Myshkina
            miturut dhawuhe, salah sawijining klompok paling kuat saka pasukan militer saka Distrik Militer Lor lagi disiapake.

            Iku 6-7 ewu wong? Apa ora cukup kanggo Kolonel Jenderal saiki?
            Kutipan: Lyudmila Myshkina
            nyekel Mariupol

            Kita njupuk Mariupol:
            Rusia
            Pasukan
            8th Guards Combined Arms Army[41][42], utamane:
            Divisi bedhil bermotor kaping 150[42];
            Tentara Senjata Gabungan 49[43];
            58th Combined Arms Army[30][44], khususe:
            Divisi bedhil bermotor kaping 19[44];
            Divisi Serangan Lintas Udara Pengawal 7 (gunung)[43];
            Korps Tentara 22[43];
            Brigade Marinir Pengawal Terpisah 810[45];
            Brigade Tujuan Khusus Pengawal Kapisah 3[30];
            divisi Chechnya saka Garda Nasional[46][47];
            penerbangan militèr[48].
            70% sampeyan ngomong? Wah...
            Saka wawancara karo Khodakovsky KP:
            Lan iki wong lanang, jenggot, nggantheng, apik. Dheweke dadi kolom lan bakal "mlebu Mariupol" ...

            - ???

            - Ya, wis suwene kita gelut ing pinggiran kutha, luwih saka rong minggu? Sampeyan dhewe weruh yen patang dina pisanan kita mung melu pengintaian. Kita mbukak titik tembak mungsuh, ditarik, kita nyadari yen ana kilometer ing sisih kiwa lan tengen ...

            Banjur dheweke nglaporake manawa kolom ana ing pos pemeriksaan! Aku langsung njaluk komunikasi karo komandhane. Aku langsung marani wong-wong mau. Aku katon - mung kendaraan lapis baja entheng. Ora ana dhukungan geni. cahya. Wingi, KamAZ waja sing mabur menyang kutha, kesusu ana ing kacepetan breakneck, banjur kene. Macet, dheweke ditembak. Kabeh sing dijupuk metu, "telung atus" (tatu. - Corr.) padha dievakuasi, mesthi, nanging KamAZ tetep ana.

            - Apa padha planning?

            - Langsung njupuk kontrol Piece saka kutha. Aku pitutur marang wong-wong mau: "Kanggo wiwitan, sampeyan njupuk sawetara omah lan entuk pijakan ing kana" ...

            Apa sing padha disiapake?

            - Kanggo purges. Lan padha sijine maju. Mesthi, aku ora bisa mbatalake tugase. Mula, dheweke menehi saran: "Ayo aku menehi drone kanggo sampeyan, golek ide ing ngendi sampeyan bakal perang." Inggih, padha ndeleng gambar. Lan iku sing aku ora seneng babagan crita iki. Wong lanang iki ora kanggo misi serangan. Yen dibuwang ing kutha iki, kerugian bakal ngluwihi rata-rata. Lan iki bakal menehi latar mungsuh kanggo ngumumake yen dheweke "gampang ngatasi Chechens." Lan butuh wektu suwe kanggo nggawe reputasi, lan duwe gambar tartamtu ... Lan kabeh iki bisa diinterpretasikake ora kanggo kita.

            Waca ing WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27377/4558736/
            1. Ludmila Myshkina
              Ludmila Myshkina 6 Oktober 2022 06:37
              -2
              Lan apa kuotasi? sawise mati pimpinan. Retorika KP dadi ngantuk. lan luwih saka sepisan dadi tuntunan kanggo mungsuh
              1. mordvin 3
                mordvin 3 6 Oktober 2022 08:15
                +1
                Kutipan: Lyudmila Myshkina
                Lan apa kuotasi?

                Apa kuotasi liyane? Aku menehi jumlah pasukan sing nyerbu Mariupol (iki tanpa NM DPR), ing ngendi, miturut sampeyan, 70% minangka manfaat saka Chechen, plus wawancara karo Khodakovsky, komandan brigade Vostok.
                1. Ludmila Myshkina
                  Ludmila Myshkina 6 Oktober 2022 18:38
                  -1
                  ora ana iman ing Khodakovsky sampeyan. Otak ngandhani akeh babagan sapa dheweke. lan ing umum, kang mbalang reservists untrained menyang assaults. takon marang carane akeh kang matèni wong cedhak Avdiivka ing serangan frontal ing ukrbunkers
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 6 Oktober 2022 19:14
                    0
                    Kutipan: Lyudmila Myshkina
                    Serebral

                    Wis 7 taun ing donya. Lan aku weruh sampeyan duwe akeh iman ing Chechens. Vaughn, siji pahlawan bubar diwenehi. Tilas nyopir Radueva.
                    Kutipan: Lyudmila Myshkina
                    dheweke nyedhiyakake kanggo para pejuange.

                    Lan kanggo mesthekake, Allah mbuwang dhuwit marang dheweke.
        2. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 6 Oktober 2022 18:49
          -1
          dheweke nyedhiyakake kanggo para pejuange. lan prajurit sing dilatih lan dilengkapi minangka unit kekuwatan lan langkah menyang kamenangan. ora mung daging sing ora ana gunane. lan Penyetor ora ing beyo saka kanthong umum. ora kaya sawetara bagéan sing bloggers lan sukarelawan ngumpulake dicokot dening dicokot saka wilayah lan bagéan donya
  20. M : Nggih
    M : Nggih 5 Oktober 2022 18:47
    -4
    Kajaba iku, pimpinan Chechen ngumumake ing saluran TG dheweke wis dianugerahi pangkat kolonel jenderal. Acara iki mung kedadeyan pas karo ulang tahun kepala Chechnya, sing umur 46 dina iki.

    Kabeh bener. Aku ndhukung keputusan kasebut. apik kita utang marang tentrem ing Kaukasus.
  21. Rega Vincent
    Rega Vincent 5 Oktober 2022 18:56
    -7
    Ing mratelakake panemume, iku ketok sing ing kahanan saiki dheweke kudu Kepala Pengawal Rusia, tinimbang ******* Zolotov.
    1. ayo-bener
      ayo-bener 5 Oktober 2022 20:10
      0
      uga, ana sawetara wong jenggot ing ibukutha. Dadi mung do dominasi Ceko bakal ing kabeh struktur. Ora, ayo padha ing menagerie. Kabeh padha bangga dhewe mlaku jenggot karo shovel, chin munggah, rangers. Aku elinga video, wong iki dipeksa apologize kanggo syuting siji bangga ranger karo bedhil ing pantai. Apa dheweke uga ngubengi papan sing rame kanthi gaman ing negarane dhewe lan ing Chechnya?
  22. gromit
    gromit 5 Oktober 2022 19:01
    -2
    Dina iki, kabeh boots ing komentar bakal miwiti congratulate sing larang regane, ora liya Ramzan Akhmatovich).
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 5 Oktober 2022 20:03
      -1
      Ya, mesthi, lan iki ora nggumunake, amarga acara kasebut "penting" ... nglirik
  23. Engineer
    Engineer 5 Oktober 2022 19:01
    +5
    Sing apik babagan sejarah yaiku tansah menehi analogi sing apik.
    Aku rumangsa yen tentara Rusia meh padha karo tentara Inggris feodal Edward the First
    Ngadili dhewe
    Njupuk profesional man-at-arms nyewo kanggo "scutage" - tameng dhuwit. Iki minangka analog saka pasukan udara lan marinir kita. Loro-lorone duwe BG dhuwur lan meh dijamin mlebu neraka. Nanging uga dadi mungsuh sing kuat kanggo mungsuh apa wae.
    Punika milisi feodal - ksatria lan squires. Iki minangka analog saka bagean linear kita. Iku misale jek sing padha kudu perang ing tingkat dhuwur, nanging ing laku padha mired ing saben dinten gesang, asring ora ana wektu lan dhuwit kanggo BP. Korupsi, kabeh.
    1 lan 2 AK LDNR. Pasangan kasebut mesthi bakal dadi Welsh sing mentas "terintegrasi". Tombak lan pemanah
    Ing wayahe angel, sheriff distrik diwenehi prentah kanggo ngumpulake yeomen karo busur - iki minangka analog saka "mobile" kita.
    Ing kene ana tentara bayaran Prancis lan Jerman. Edward narik kawigaten wong-wong mau nalika perlu banget ketegangan. Yevgeny Prigogine sarujuk

    Kabeh apik ing penates feodal Inggris kita, nanging apa sing kudu dilakoni Ramzan Akhmatovich?
    Nanging Edward Pisanan ora ana analog saka Ramzan lan nukers.
    Kenging punapa? Mikir dhewe
  24. isv000
    isv000 5 Oktober 2022 19:03
    -2
    Dakkandhani, apa pangkat Ramzan sadurunge nampa jenderal?
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 5 Oktober 2022 19:45
      0
      Logis yen letnan jenderal ditugasake setengah taun kepungkur
  25. Adrey
    Adrey 5 Oktober 2022 19:06
    +3
    Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku melas Konoshenkov. Dheweke perang banget, numpes mungsuh, numpes, nanging ora dihargai Nyuwun
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 22:46
      0
      yen maling iku ensign ing unit, iku instruktur politik?
  26. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 5 Oktober 2022 19:12
    -2
    A little more ... a little more ... lan kanggo generalissimo! sedulur Apa sabanjure? opo Dheweke isih enom ... dheweke kudu tuwuh! ya Aku propose, sadurunge iku kasep, kanggo introduce judhul Ober-Generalissimo! ngguyu
  27. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 5 Oktober 2022 19:16
    -3
    Sadawane dalan, owah-owahan bakal cepet metu ing MO. Absolute aneh-hoofed wis ditunjuk. Kayane operasi penerus uga diwiwiti. Aku kepengin weruh jenderal sing bakal nampa topi. Aku bakal miwiti karo manuk beo Konashenkov iki aran
    1. boson
      boson 5 Oktober 2022 20:20
      0
      Lan apa hubungane karo Konashenkov? Kayane nyalahake Peskov amarga kesalahane Administrasi Presiden.
  28. mangkat nit
    mangkat nit 5 Oktober 2022 19:25
    +4
    Saka bandit nganti marshal - siji langkah ...
    1. alexey alekseev_2
      alexey alekseev_2 5 Oktober 2022 22:00
      -1
      Lan luwih akeh, Iosif Vissarionych, nalika isih enom, ora ngremehake kejahatan, dheweke dadi tuwa, mapan. nglirik
  29. vvn_vl
    vvn_vl 5 Oktober 2022 19:26
    -1
    militèr, pangkat khusus, pesenan, gaman - kaya kertu pos kanggo preian ... nanging ora isin kanggo wong sing pantes ??
    1. isv000
      isv000 5 Oktober 2022 23:59
      0
      Kutipan saka: vvn_vl
      militèr, pangkat khusus, pesenan, gaman - kaya kertu pos kanggo preian ... nanging ora isin kanggo wong sing pantes ??

      "... Afghanistan, Moldavia lan saiki Chechnya ... Aku njabat ora kanggo judhul lan ora kanggo pesenan, Aku ora seneng tanda bintang ing blat, nanging aku ngawula lintang kapten ing full ata-baty, ati-baty!"
  30. Iris
    Iris 5 Oktober 2022 19:33
    -5
    Kutipan saka Burma6
    Ora let suwe dheweke ngutus putra-putrane menyang ngarep. Kaya sing ditindakake dening Stalin.
    Stalin ngirim putra-perwira menyang ngarep. Artileri lan pilot. Ramzan ngirim bocah cilik.
  31. Iris
    Iris 5 Oktober 2022 19:37
    +1
    Kutipan: Mint Gingerbread
    Aja lali yen Chechnya nduweni status khusus, beda karo wilayah liyane, kaya Kadyrov minangka kepala. Iki tegese Chechnya ora resmi minangka negara cilik ing sawijining negara, kanthi sawetara otonomi lan kamardikan. Mulane, ora kaya jenderal liyane, dheweke bisa kanthi tenang ngomong apa sing dikira tanpa wedi akibat. Mbok menawa iki nduweni kaluwihan. Kadhangkala sampeyan butuh wong kaya ngono, sing kadhangkala bisa, rada kasar lan kosong, takon babagan urusan militer.

    Eco sampeyan rapi kaya! Ing tlatah Republik Chechen, hukum federal operate strictly ing watesan ditemtokake dening panguwasa lokal.
    1. Rega Vincent
      Rega Vincent 5 Oktober 2022 23:32
      -1
      Dadi kita duwe negara federal, ing negara, ing Swiss uga ana bedane gedhe saka wilayah menyang wilayah. Sisane wis bruised
  32. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 5 Oktober 2022 20:01
    +1
    Sabanjure - jenderal tentara lan Staf Umum? Mbok, banjur printah bakal nglakoake!
  33. Drleavesee
    Drleavesee 5 Oktober 2022 20:03
    -1
    Mesthi, aku mbokmenawa ora ngerti akeh, nanging apa gunane? banjur padha kaget yen kabeh wong sing ditugasake iku ala)
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 22:48
      -3
      ya, wis siji sebutno - Kadyrovtsy - ing dill nimbulaké pecah ngisor
  34. bagatur
    bagatur 5 Oktober 2022 20:15
    -1
    Molovat .... Field Marshal, Generalisimo sukses banget kanggo genius Kaukasus)))
  35. AlexeyEg
    AlexeyEg 5 Oktober 2022 20:56
    0
    Piye kabare Paulus? Sadurunge pasrah.. dicekel
  36. asu ajag88
    asu ajag88 5 Oktober 2022 20:56
    -2
    Kadyrov minangka kanca sing apik ... dheweke nindakake akeh kanggo mbentuk gerakan sukarelawan ing wektu sing angel kanggo Tanah Air ... plus dhukungan kanggo papan latihan kanggo latihan sukarelawan lan wajib militer ing lapangan latihan ing Chechnya ... ngucapake salam kanggo pangkat militer sabanjure
  37. Metallurg_2
    Metallurg_2 5 Oktober 2022 21:11
    -2
    Langkah sabanjure yaiku milih dheweke dadi Menteri Pertahanan, utawa paling ora NHS. Supaya sampeyan katon lan NWO bakal luwih nyenengake.
  38. Carlos Hall
    Carlos Hall 5 Oktober 2022 21:15
    -1
    Iki minangka keputusan sing wicaksana dening Presiden Putin. Dadi kolom kaping lima lan para pengkhianat saiki ana ing bebaya.
  39. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 5 Oktober 2022 22:41
    -3
    pantes. Wakil Menteri Pertahanan iku wektu kanggo
  40. 1939_1940
    1939_1940 5 Oktober 2022 22:45
    0
    Tuan-tuan, kita urip ing jaman sing menarik .. Jendral sing ora ngerti apa sekolah militer lan Akademi Staf Umum .. Pahlawan Rusia sing nampa gelar ora ana sing ngerti kenapa ..
  41. Bonifasius
    Bonifasius 5 Oktober 2022 23:18
    0
    Kepala Chechnya menang perang antarane Kadyrov lan Kementerian Pertahanan Rusia!
    skor: 1:0 apik
    Kita ngenteni tokoh Kementrian sing bakal dijupuk "mlaku dhisik"
    1. angin adhem
      angin adhem 5 Oktober 2022 23:22
      0
      Apa sampeyan seneng? Saben dina prajurit lan perwira kita digawa maju kanthi sikile. Kekuwatan politik ngremehake tentara. Mungsuh ing ecstasy saka squabbles kita, padha wis padhang bungah.
      nistha.
      1. Bonifasius
        Bonifasius 5 Oktober 2022 23:36
        -2
        Kaping pisanan, aja nyopot!
        Aku ora ngombe karo sampeyan

        Kapindho, aku bungah yen ing Wilayah Moskow bisa uga bakal ngerti apa sing ditindakake!

        Lan iki kanggo para prajurit KITA!

        Katelu, iki pendapat Estimasi pribadiku!
        Lan ora kanggo sampeyan.
  42. udan tiba
    udan tiba 5 Oktober 2022 23:46
    -3
    Kadyrov - Givi / Motorola / Shooters saka operasi khusus. Kabeh liyane ora ana pasuryan.
    1. udan tiba
      udan tiba 6 Oktober 2022 17:14
      0
      wong liyane: DPR "Sparta" batalyon Vladimir Zhoga lan Olga "Kursa" Kachura.
  43. Komentar wis dibusak.
  44. Ivan2022
    Ivan2022 6 Oktober 2022 07:57
    -1
    Kutipan saka udan
    Kadyrov - Givi / Motorola / Shooters saka operasi khusus. Kabeh liyane ora ana pasuryan.

    Motorola lan Strelkov ora nampa gelar. Saben wong nampa dhewe, nanging beda. Lan ing kasus iki, upaya kanggo tame lan appease ora bakal nyebabake apa-apa. Ora bangsa iku.
  45. Romanenko
    Romanenko 6 Oktober 2022 08:26
    -1
    Nganggo tali bahu kanthi HONOR, Ramzan Akhmatovich sing dikasihi !!!
  46. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 6 Oktober 2022 11:25
    0
    Kadyrov bener babagan Lapin, amarga dheweke ora dicela amarga kritik langsung, nanging dipromosikan. Sing duwe kekarepan.
  47. wladomir
    wladomir 6 Oktober 2022 13:12
    -2
    Sugeng judhul liyane! Ramzan Akhmatovich minangka conto kanggo para pamimpin kabeh pangkat kanggo melu operasi khusus. Inisiatif, tekad, njaga disiplin sing dhuwur lan kapercayan ing kamenangan - sifat-sifat pimpinan kasebut ana ing kepala republik. Sayange, mayoritas pimpinan saiki ing kabeh tingkat, saka menteri nganti kepala perusahaan, ora duwe kuwalitas kasebut.
  48. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 6 Oktober 2022 14:47
    +1
    Obdivuji Kadyrova supaya sampeyan bisa nemokake pomoc v boji proti Ukrajinským nacistům, kdy poslal bojovat lan své syny..
  49. Kanca Kim
    Kanca Kim 6 Oktober 2022 15:26
    -1
    Wong ing panggonane.
    Kanca bebarengan liwat Grozny menyang NVO.
    Wong-wong kita ora diijini mlebu sawise lelungan bisnis pisanan (iku kudu ngaso). Lan padha ngidini.
    Dilengkapi kaya sadurunge.
    Wong lanang ngliwati rong Siria, Ukraina.
    Bayarane Kadyrov luwih akeh tinimbang sing wis ditampa.
    Akeh wong luwih seneng mangkat menyang Distrik Militer Lor-Wétan, liwat Grozny, amarga pejabat ing wilayah asalé terus terang nganggur.
    Umumé, luwih becik ngumumake jeneng "pahlawan" gubernur saka wilayah liyane, data tabulate babagan apa sing ditampa dening pejuang (kanthi / tanpa pengalaman) kanggo karyane ing ngarep, lan uga nuduhake kabeh properti sing diduweni. gubernur, ibune, adhine lan manuk beo. Saka "dibedakake" kanggo mbentuk platoon serbu, dilengkapi cuirasses saka wektu Peperangan Stalingrad, lan helm wesi.
    Banjur pahlawan iki kudu kalebu ing tatanan perang saka Wagner DShB.