Review militèr

Kita dipeksa ngganti status NWO

158
Kita dipeksa ngganti status NWO

Bosen maca materi sungkawa bab mundure pasukan kita. Apa isin yen kita bali maneh kanggo perasaan kita, kanggo filantropi kita? Kita ora pengin numpes kutha-kutha Ukrainia, railways Ukraina, Ukrainia, nyuwun pangapunten, sewerage lan sumber banyu ... Lan padha, ukry gedhe, maju lan ngrebut desa lan kutha-kutha kita wis mbebasake ...


Kaya mangkono iku. Kita pancen mundur. Angkatan Bersenjata Ukraina pancen njupuk desa sawise desa. Lan wong-wong ing desa-desa sing kita tinggalake lagi nandhang sangsara. Nanging sakperangan alesan, sawetara wong sok dong mirsani sing kita ora "nyopot sikil kita", kaya ing wiwitan serangan, nanging mundur kanthi cara sing teratur. Kita ora nempel ing garis sing luwih cocog kanggo pertahanan, nanging kita ngadeg, nyiapake kanggo mbela diri ing gelandang pertahanan sing disiapake kanggo iki.

Dina iki kita mundur menyang arah Kherson. Apa ana wong sing ngangkat tangan nulis manawa iki Balakleya kaping pindho? Apa kita mlaku? Ora, kita kepeksa mundur kanggo nyepetake garis ngarep. Setuju, kaunggulan kaping pirang-pirang mungsuh ing tenaga kerja uga akeh banget kanggo pertahanan. Sing chain oporniks beda sing pertahanan kita wis rusak. Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi gampang ngliwati unit kita ing klompok seluler lan pindhah menyang mburi.

Dina iki aku ngenteni akeh wektu kanggo browsing saluran Ukrainia ing jaringan sosial. Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan ngerteni? Ing latar mburi pidato bravura babagan keberanian prajurit Ukrainia, aku ora weruh siji-sijine sing ditawan. tank, bedhil, kendaraan lapis baja. Cukup ngelawan saka kedadeyan nalika penerbangan saka Balakleya. Apa iki dudu pratondho yen penarikan pasukan wis direncanakake kanthi apik lan ditindakake kanthi kompeten.

Ing meh saben artikel aku nulis sing kegiatan saka Angkatan Bersenjata Ukraina rauh teka kanggo naught. Wiwitan saka mangsa bener bakal nyuda Kyiv saka kemungkinan kanggo musuhan aktif. Mulane, jenderal Ukrainia ngupayakake dina iki kanggo njupuk akeh pemukiman ing kontrol sing bisa. Kanggo nyelehake unit Angkatan Bersenjata Ukraina ing kana. Dheweke ngerti manawa kanthi ndhelikake warga sipil, unit kasebut paling ora duwe kesempatan kanggo urip. Kyiv mbayar manungsa waé khusus kanggo Kherson.

Saka iki nderek tugas sing prasaja lan bisa dingerteni kanggo kabeh wong - kanggo mbangun benteng ing kutha. Mbangun cara padha dibangun. Lan padha njupuk oporniks iki cara kita njupuk mau. Sampeyan perlu kanggo nggunakake ekstensif tambang lan ranjau darat. Tambang alas sabuk, dalan, jembatan. Nguatake pamblokiran dalan kanthi blok beton. Nggawe komunikasi antarane panyengkuyung. Saka saluran telpon prasaja kanggo sistem satelit.

Aku wis ndeleng sawetara gambar saka kendaraan engineering kita, dibusak saka konservasi lan teka ing ngarep. Iki tegese apa sing ditulis ing ndhuwur wis digarap ing markas unit kita. Infanteri bakal digali menyang lemah, mblokir trenches karo slabs konkrit, nglengkapi urip, mbangun bunkers lan bunkers ing arah saka serangan bisa. Lan ngenteni…

Ngenteni unit lan subunit sing lagi cepet koordinasi tempur saiki. Enteni nganti printah pungkasanipun bisa plug bolongan ing pertahanan kita karo Unit anyar.

Iki contone wingi. DRG mungsuh maju menyang pinggiran kutha Lisichansk. Iki ditemokake lan ... mundur menyang posisi dhewe.

Dheweke mundur mung amarga ora ana wong, ing sektor pertahanan iki! Ora ana personel sing cukup kanggo para komandan kanggo ngatur paling ora kaya ngarep sing terus-terusan. Cadangan kita wis rampung, lan ora bisa ditransfer kanthi cepet. Kene dill swaggering.

Mesthi, pitakonan cukup cukup muncul - kanggo suwene? Iki sing kudu dirembug luwih lanjut.

Kita nyabrang Rubicon maneh


Iku menarik kok sawetara analis mbayar manungsa waé kanggo pidato Presiden Putin sawise penandatanganan persetujuan ing entri anyar menyang Rusia. Kasunyatan manawa Putin kanthi jelas jenenge wong sing perang karo Rusia. Nyatane, yen kita nerjemahake saka diplomatik menyang manungsa, wong-wong sing kita setuju kanggo nindakake paling ora sawetara negosiasi dijenengi.

Sampeyan kudu ngakoni yen dina iki Kulon wis bisa ngimbangi asil kampanye militer musim panas. Ora rampung, nanging Ukraina bali menyang wilayah ilang. Dheweke bali kanthi biaya kerugian gedhe, nanging entuk asil penengah kanthi paling ora asil positif. Aku ora weruh istiméwa khusus saka Ukrainians ing iki. Iki dudu genius strategis utawa taktis saka perwira Ukraina. Iki klasik "kita bakal uncalan topi yen kita marang ngendi kanggo uncalan wong" cara.

Apa sing kedadeyan saiki karo pasokan senjata kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina? Pangiriman saya mundhak. Kajaba iku, Kulon wis rampung nyediakake senjata Soviet lawas menyang Ukraina lan ngalih menyang NATO modern. Sawetara conto sing dikirim umume unik, kanthi desain potongan. Ora ana sing kaget karo kasunyatan kaya ngono. Kita wis bola-bali nulis babagan uji coba senjata Barat ing Ukraina. Nanging bali menyang Eropah.

Washington, ing mratelakake panemume, ora outplay Moscow. Nanging, dheweke kaget karo taruhan sing ora dikarepke, "nglebokake wedhus lawas ing baris." Ing taruhan ora kurang saka Eropah. Iki dadi jelas sawise serangan teroris ing Nord Stream. Amerika ngerti yen Eropa ora duwe apa-apa kanggo ngganti sumber daya Rusia kanthi cepet. Sanksi sing ditindakake dening Eropa dhewe nyegah persetujuan karo Rusia babagan pasokan.

Amerika Serikat ora mung njaga negara-negara Eropa "ing tali cendhak." Nyatane, saiki ora ana negara sing bisa berkembang kanthi mandiri, tanpa bantuan negara liya. Cadangan emas lan ijol-ijolan manca Eropah dumunung ing Amerika Serikat ing paling negara. Tentara? Malah ing "monster" Eropah kayata Prancis lan Jerman, iki luwih minangka hiasan, ora bisa perang dawa tanpa bantuan saka Amerika Serikat.

Industri? Ing endi industri mobil Jerman sing misuwur, sawise mandheg pabrik Ukrainia, ing ngendi dheweke mung "kabel bengkong", nggawe kabel kanggo mobil Jerman? Ing endi metalurgi, industri kimia lan liya-liyane sawise pipa gas diunekake? Bisnis mung mlayu saka Eropa ... menyang AS. Tugas iki, yen ana sing ngelingi, disetel ing Trump.

NATO uga nduweni peran penting saiki. Tangan politisi Eropa kaiket dening klausa kaping 5 saka Perjanjian Alliance. Asu sing dirantai, siap cepet-cepet perang dhisik, Washington digawa munggah. Polandia aktif rearming dina iki. Yen katon rapet ing sumber senjata kanggo Warsaw, pitakonan mengkene apa jumlah sing dikirim ora cocog karo jumlah sing muncul ing Ukraina. Korupsi ing Angkatan Bersenjata? Apik, nanging alesan banget dubious. Lan 15 ewu prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina ngadeg ing tapel wates karo Belarus kanthi alasan.

Saiki, ora ana sing ndhelikake kasunyatan sing ora mung tentara bayaran, nanging uga prajurit saka negara NATO sing perang ing Ukraina. Mangkono, nyatane, NATO melu perang karo Federasi Rusia. Presiden negara kita kanthi terang-terangan ngumumake iki. Lan yen mangkono, Rusia mung dipeksa kanggo ngganti status operasi. Iku siji bab kanggo demilitarize Ukraina, iku liyane kanggo "tenang" Eropah. Sejujure, aku wis suwe ngenteni pangandikan saka Komandan babagan perkara iki.

Lan bakal! Mbok malah sadurunge materi iki diterbitake. Ora ana gunane yen kita mutusake kanggo nganakake referendum lan kalebu wilayah anyar ing negara kita. Sawise kita wis "nyabrang Rubicon", nalika kita kawujud karsane wong Crimea. Iki minangka "meksa" kaping pindho kita ing kali iki. Yen Kulon wis mutusake kanggo ngganti aturan game, banjur aturan kasebut saiki bakal didikte dening kita.

Secara pribadi, aku mikir yen kita uga kudu ngganti tujuan operasi kasebut. Saiki kita kudu mbebasake kabeh Ukraina. Lan luwih khusus, perlu kanggo liquidate negara Ukraina. Wektu kanggo nutup proyek iki. Yen ora, yen paling sethithik sawetara bagéan saka Ukraina tetep, kita bakal entuk mungsuh sing langgeng, ing ngendi para veteran perang karo Federasi Rusia bakal menyang sekolah lan ngandhani wong enom babagan eksploitasi. Iki wis ana ing Ukraina Kulon sadurunge Maidan lan terus nganti saiki. Veteran UPA minangka "pahlawan" ...

Maneh Washington tumindak cara lawas


Aku wis nulis yen Yankees ora seneng gelut kaya wong diwasa. Akeh sing maca mbayar manungsa waé kanggo carane kita secara harfiah nuding metu kanggo target kang Rusia mung kapekso kanggo serangan karo senjata nuklir taktis. gaman. Meh saben dina ing macem-macem publikasi Western katon materi substantiating idea iki. Malah dadi adoh kanggo menehi jeneng fasilitas tartamtu sing digunakake dening militer NATO.

Yen ditakoni kok, ora ana wangsulan. Kabeh kudu. Sistem modern, sing wis ditampilake sepisan sajrone NWO, ngidini kita nyebabake karusakan sing luwih signifikan marang mungsuh tanpa nggunakake senjata nuklir. Nanging sabenere nggunakake senjata nuklir dening Rusia sing bakal menehi latar kanggo Kulon kanggo serangan karo senjata nuklir dhewe. A jenis equalization saka kasempatan.

Washington mbutuhake serangan nuklir Rusia. Supaya bisa tumindak minangka peacemaker lan nransfer konflik menyang lingkungan diplomatik ing medeni sing bakal engulf donya. Ora ana sing anyar. Taktik iki digunakake ing Perang Donya I lan II. Ngenteni titik balik ing perang lan njupuk sisih pemenang potensial. Banjur, nggunakake daya ekonomi, kanggo njaluk deviden maksimum saka kamenangan .

Ing wektu sing padha, pamrentah Amerika pancen ora pengin perang bisa langsung nyentuh wilayahe. Ing kasus iki, kerugian bisa luwih gedhe tinimbang keuntungan sing dipikolehi.

Nylametake donya saka mangsa nuklir, mungkasi perang donya katelu ... Apa ora cara kanggo bali ing paling kaunggulan moral saka Amerika Serikat? Ya, lan ekonomi uga. Eropa lan Rusia sing rusak ora mungkin tetep saingan karo Amerika.

Ringkesan ringkes kanggo dina iki


Dadi, Kulon global nyurung Kyiv perang menyang Ukrainia pungkasan. Amerika Serikat alon-alon ngetutake wong Eropa yen jagad katelu ora bisa dihindari. Donya kanthi cepet ganti, lan saiki ora bisa ngomong babagan sawetara model tatanan donya anyar. Pangarep-arep yen kekancan karo wong sing bener-bener nyawiji dadi ambruk.

Antarane wong-wong sing ramah marang kita, ana pamisah tartamtu, uga ing antarane wong-wong sing ramah marang Amerika Serikat. Persahabatan nglawan ora mbatalake hukum ekonomi. Kompetisi bakal terus. Kepentingan negara dijaga.

Distribusi maneh jagad iki tansah diiringi konflik militer lan perang donya. Yen ana wong sing wis biasa mangan enak lan turu ing kasur bulu, mula dheweke ora mung menehi sosis menyang wong sing luwe. Dheweke bakal ngomong babagan welas asih, filantropi lan liya-liyane, nanging dheweke ora bakal nyerah. Dheweke bakal perang kanggo dheweke. Dheweke wis biasa urip kaya ngono lan ora peduli yen wong liya uga kepengin mangan enak.

Muga-muga saiki wis jelas apa sebabe prajurit lan perwira sing dimobilisasi dilatih kanthi ati-ati. Kajaba iku, aku mikir yen ing sasi sing bakal teka, lan bisa uga pirang-pirang taun, akeh sing kudu ngelingi apa sing diwulangake ing tentara. Aku ora ngomong babagan partisipasi ing perang, aku ngomong babagan latihan lan latihan maneh. Rusia kudu berjuang kanggo papan ing jagad iki ...
Pengarang:
158 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 7 Oktober 2022 05:35
    +8
    Sampeyan kudu berjuang kanggo papan Rusia ing jagad iki ...
    apik hi
    1. ASAD
      ASAD 7 Oktober 2022 05:47
      + 56
      Penulis nulis yen perlu kanggo ngganti tugas NWO lan mbebasake kabeh wilayah Ukraina. Banjur pitakonan kanggo penulis, nanging ora NWO miwiti karo telpon iki? Denazification de-melitorezation, nalika gol lan tujuan diganti? Lan penulis mbokmenawa ora krungu telpon anyar Matvienko kanggo negosiasi, telpon insistent kuwi. Aku bakal nambah, yen penulis nulis babagan persiapan "pepet", banjur apik kanggo nambah bukti. Nanging, artikel saka penulis VO wis bisa dikenali tanpa teken.
      1. Azim77
        Azim77 7 Oktober 2022 06:07
        -13
        Mratelakake panemume iku erroneous sing ing Ukraina lokal Nazisme wis berkembang lan mung perlu kanggo mbebasake Ukraina saka iki lan ancaman ing tapel wates bakal suda, mantan urip tentrem bakal diwiwiti. Lan kepiye Polandia, negara Baltik, Rumania, Slowakia, Republik Ceko, lsp? Apa AS ora bisa ngganti Ukraina karo dheweke? Mbebasake kabeh Eropah? Apa bisa, tanpa senjata nuklir?
        Mulane, perlu kanggo nguripake game diplomatik saiki, kanggo mbusak partai lan pimpinan pro-Amerika ing gelombang nesu ing Eropah, kanggo nggawa partai independen kanggo daya, yen perlu kanggo nandur modal sumber daya financial gedhe ing iki. Amerika Serikat duwe perang antarane Eropa lan Federasi Rusia - jerami sing dicekel. Perlu dipilih.
        1. amunisi
          amunisi 7 Oktober 2022 06:47
          + 57
          Kutipan saka Azim77
          Lan kepiye Polandia, negara Baltik, Rumania, Slowakia, Republik Ceko, lsp? Apa AS ora bisa ngganti Ukraina karo dheweke? Mbebasake kabeh Eropah?

          Kita kudu mbebasake awake dhewe dhisik! sad Saka panangkaran sing ngisin-isini lan ala nalika kita tiba ing Oktober 1993.
          Nalika dosa lan kabeh vices wiwit dileksanakake ing wong dening pasukan .. saka Moscow. Nalika angger-anggering Toret ditulis kanggo kita saka sebrang samodra. Nalika elit panguwasa - kriminal - oligarkis.. dileksanakake amarga genangan padha.
          --------------
          Kita saiki ing dosa kanggo paling ndhuwur! Petugas nyolong lan ngedol 1.5 yuta set seragam musim dingin .. lan ora ana apa-apa .. miturut urutane.
          Kita ana ing panangkaran! Nganti saiki .. nganti nyolong lan ngapusi .., laku cabul saka bojo sah (legal bojomu), ngapusi .. etc. etc ... lan sampeyan ora dhaftar iku - kita ana ing panangkaran!
          Pisanan kita kudu mbebasake awake dhewe! Meh padha ngrusak (ngrusak) tentara, pendidikan, budaya, obat-obatan.... moral lan turahan moral. Lan kita ora bisa nindakake apa-apa! Dhewe ing dosa nganti kupinge .. nanging ana uga !! Mbebasake Bulgaria! .. Kang, amarga cilik lan kekirangan, mung ditaleni tangan lan sikil. (((
          1. Henokh
            Henokh 7 Oktober 2022 07:40
            + 24
            Nalika dosa lan kabeh vices wiwit dileksanakake ing wong dening pasukan .. saka Moscow.

            hi
            Aku ngelingi tembung Kutuzov Mikhail Illarionovich:
            "Kanggo nylametake Rusia, Moskow kudu diobong."
            1. Plate
              Plate 7 Oktober 2022 08:39
              +2
              Sampeyan uga ngelingi konteks sajarah utama, lan ora mung tembung.
              1. Henokh
                Henokh 7 Oktober 2022 08:58
                +2
                Sampeyan uga ngelingi konteks sajarah utama, lan ora mung tembung.

                Wong Prancis wis suwe ana ing kana.
                1. Plate
                  Plate 7 Oktober 2022 09:08
                  -4
                  Tentara Prancis cedhak Moskow? kapan?
                  1. kot711
                    kot711 7 Oktober 2022 11:47
                    +5
                    Mung ora UNDER Moscow, nanging ing dhewe. Tokoh wicara iku manager cacat, padha duwe akèh iku ing kulon.
            2. Essex62
              Essex62 7 Oktober 2022 11:53
              -4
              Henokh
              Sampeyan ngusulake kanggo ngobong Moskow kanggo ngresiki. Apa putuku sing disalahake? Dheweke mung wiwit ngomong ibu - bapak, kanggo ngresiki dheweke uga? Apa sampeyan ngrokok?
              1. Essex62
                Essex62 9 Oktober 2022 01:51
                0
                Boten kanggo dhewe, carane akeh sing pengin ngobong kita. Apa sampeyan ora nate ngeling-eling para sengit Moskow, yen kabeh sing bakal sampeyan resiki nganggo geni iku wong asing, lan uga saka wilayah sampeyan? Ora tau Muscovites.
          2. stankow
            stankow 7 Oktober 2022 11:07
            +6
            amunisi Sampeyan pisanan mbebasake Ukraina, kita bakal ngurus Bulgaria dhéwé!
          3. Kreta25
            Kreta25 7 Oktober 2022 16:00
            +4
            Aku bakal ngambung sampeyan kanggo tembung iki! Aja nyuda utawa nambah!
          4. yuriy1863
            yuriy1863 8 Oktober 2022 20:50
            0
            Ora petugas sing nyolong lan adol, nanging scum karo epaulettes perwira!
          5. kula 1970
            kula 1970 10 Oktober 2022 10:07
            0
            Quote: amunisi
            Nalika dosa lan kabeh vices wiwit dileksanakake ing wong dening pasukan .. saka Moscow.
            wes nyaman...
            Anggaran jinis lokal ora tau dirampok
            Jendral lokal ora nyolong panganan lan bahan bakar
            Wong-wong ing kono ora ndemek tanduran kasebut
            Kabeh "Maskva sing kudu disalahake" - propinsi ora ana bisnis

            Z.s. Aku dhewe saka provinsi, ngendi "Kanggo lik! menyang ara-ara samun!..."
            1. amunisi
              amunisi 10 Oktober 2022 10:47
              0
              Kutipan: my 1970
              Pts trep ... "Maskva iku kanggo nyalahke" - provincials metu saka bisnis

              Tegese .. ing konteks - lokasi geografis pemerintah pusat. Pusat nggawe keputusan. Contone, ing 1917 .. malah Moscow wis "out of business" .. amarga diputusake ing St.
              1. kula 1970
                kula 1970 10 Oktober 2022 11:30
                0
                Quote: amunisi
                Kutipan: my 1970
                Pts trep ... "Maskva iku kanggo nyalahke" - provincials metu saka bisnis

                Tegese .. ing konteks - lokasi geografis pemerintah pusat. Pusat nggawe keputusan. Contone, ing 1917 .. malah Moscow wis "out of business" .. amarga diputusake ing St.

                Sing, homoseksual ing Chechnya - kanggo miturut omongane uwong oppression kang West mlayu menyang Kadyrov - UGI Moscow lan pamaréntah pusat dileksanakake?
                Sabanjure sampeyan kudu luwih ati-ati karo rumus
                Quote: amunisi
                dosa lan kabeh vices wiwit dileksanakake ing wong dening pasukan .. saka Moscow
        2. Augustine
          Augustine 7 Oktober 2022 07:10
          + 16
          Iki minangka pendapat sing salah yen Nazisme sacara lokal berkembang ing Ukraina lan mung perlu kanggo mbebasake Ukraina saka iki lan ancaman ing tapel wates bakal suda.

          Ukara sing akurat banget, lan ditambah iki sing terus daktulis ing VO. Nasionalisme saka macem-macem mbandingake dijupuk kabeh Ukrainians. Meh kabeh warga Ukraina wis dadi Ukrainophiles. Malah kanca cedhakku, Russophile ardent, nalika New Kakhovka wiwit dipateni lan ana neraka, dheweke sengit Rusia, aku pancene ngomong kaya iku. Sampeyan kudu tumindak ing 2014 utawa mlebu nganggo peralatan anyar sing dilatih, paling ora 1.5 yuta tentara. Lan amarga pemerintah kita tansah sibuk karo sistem checks and balances, amarga latihan kasebut njijiki, mula kabeh bisa dadi 150 ewu + tentara bayaran, Garda Nasional. Lan maneh, kaya umur pensiun, Putin ujar manawa dheweke ora bakal ngunggahake, banjur ngunggahake. Sing SVO bakal ditindakake dening pasukan tentara profesional, lan saiki wektu wis ilang, dheweke isih teka kanggo mobilisasi ... iki minangka game sing terus-terusan supaya ora tiba ing rereget saka wong pisanan. , lan kabeh vertikal sing cocog karo laporan sing apik lan dadi fatal ing kegagalan saiki
          1. Krasnoyarsk
            Krasnoyarsk 7 Oktober 2022 09:19
            +5
            [quote = Augustine] Nasionalisme saka macem-macem nuansa dijupuk kabeh Ukrainians
            "Maneka warna nasionalisme"... Iki anyar. Nganti saiki ora bisa diwaca ...
            Sampeyan wedi banget karo media nasionalisme Ukrainia, sing mesthi ana, nganti sampeyan ndeleng Nazi ing saben Ukrainia. Ora, sayang, untunge ora.
            Ora "nasionalisme saka macem-macem mbandingake" dijupuk kabeh Ukrainians, nanging patriotisme. Muga-muga sampeyan ngerti yen patriotisme ora mung kanggo kita wong Rusia? Muga-muga sampeyan ora bakal nolak Ukrainians tresna marang tanah, kanggo tanah kelairan? Sawise kabeh, iki normal kanggo sapa wae. Mulane, ya, Nazisme ana ing masyarakat Ukrainia, nanging ora global, saiki ora kuwat kaya patriotisme. Lan iki kudu dijupuk menyang akun.
            Massa komentator lokal njaluk karusakan kabeh infrastruktur pinggiran. Dheweke ujar manawa ngrusak infrastruktur Donbass. Dheweke ujar yen kita ngurus warga sipil, mula kita bakal nandhang kerugian gedhe lan ora bakal menang ...
            Kanthi ngrungokake "prajurit" iki, ora mung kanca cedhak sampeyan -
            [Kutipan = Augustine] Malah kanca cedhakku, lan Russophile ardent, nalika padha wiwit mateni New Kakhovka lan ana neraka, dheweke sengit Rusia, aku pancene ngomong kaya iku. [/quote]
            nanging uga kabeh wong Ukrainia sing isih urip, ora preduli saka warga negarane, sing sengit lan tulus sengit marang Rusia. Apa kita butuh?
            Kita kudu nambah jumlah pasukan sing melu ing NMD supaya padha duwe kesempatan kanggo nggawe boiler kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing ngendi mouse ora bisa mlumpat utawa nyamuk, lan meksa nyerah.
            Penyakit sing diarani Nazisme bisa diobati kanthi cepet, nanging rasa sengit, yen katon, iku ora bisa ditambani.
        3. Doccor18
          Doccor18 7 Oktober 2022 09:24
          +5
          Kutipan saka Azim77
          Mulane, perlu kanggo nguripake game diplomatik saiki, kanggo mbusak partai lan pimpinan pro-Amerika ing gelombang nesu ing Eropah, kanggo nggawa partai independen kanggo daya, yen perlu kanggo nandur modal sumber daya financial gedhe ing iki.

          Wah, sampeyan wis cukup. Apa bisa? Yen mangkono, mula kudu diwiwiti karo Ukraina, nanging ketoke, sanajan ing CIS, iki ora bisa ditindakake ...
          1. Azim77
            Azim77 7 Oktober 2022 10:12
            0
            Dadi alon-alon dadi layak. Takon pitakonan, kenapa Amerika Serikat njaga kabeh jagad lan Eropa utamane ing mburi Faberge?
            Yen iki dolar, banjur ngowahi mau mung bungkus permen dadi nyata, kudu dicepetake. Contone, ngowahi petrodollar dadi rubel gas, sing alon-alon kedadeyan. Uga nawakake oposisi kanggo partai sing ngatur ing bantuan finansial Eropa, janji diskon gas lan keuntungan liyane yen menang. Wong kudu ngapresiasi. Wektu isin, dolanan diplomasi sing jujur ​​wis rampung.
            Yen kanthi kekuwatan, liwat pangkalan militer - mula anane Daggers, Poseidon, Vanguard lan peralatan militer liyane, uga masalah Amerika Serikat karo iki, nuduhake yen Amerika Serikat wis ora padha.
            Mesthi, SVO nuduhake akeh kelemahane Kementerian Pertahanan Rusia, sing muncul ing skenario serius lan pangembangan kahanan. Nanging saiki ora ana sing luwih apik kanggo mungsuh, lan liwat wektu, luwih akeh kanggo Federasi Rusia, NMD bakal nambah pengalaman sing signifikan, hardening ing urusan militer.
            Mulane, perlu kanggo komprehensif, nggunakake ora mung brute force, nanging uga kabeh cara sing bisa mengaruhi asil saka perang. Ora mung winates ing peta Ukraina lan cara militer.
            1. Doccor18
              Doccor18 7 Oktober 2022 18:36
              +1
              Kutipan saka Azim77
              Mulane, perlu kanggo komprehensif, nggunakake ora mung brute force, nanging uga kabeh cara sing bisa mengaruhi asil saka perang. Ora mung winates ing peta Ukraina lan cara militer.

              Sapa sing bakal ragu yen ...
              Kuwi mung kanggo wong-wong sing kudu nindakake iki, kita durung bisa nguwuh ...
        4. RuAbel
          RuAbel 7 Oktober 2022 12:50
          -1
          Aku ngambung pikiranmu, cak! Kanthi Ukraina, apa kita cendhak, dawa, nanging kita bakal ngerti. Nanging kanggo Eropah sampeyan kudu perang karo thane. Menehi Komintern 2.0! Yen ora, kita bakal terus nglawan para pengawas.
        5. Popenko
          Popenko 7 Oktober 2022 13:15
          +7
          Kasep kanggo ngombe Borjomi yen ati wis tiba. Sepuluh taun kepungkur perlu kanggo nelukake lapangan informasi ing Kulon. Saiki kita meh ana ing blokade.
        6. xGhost
          xGhost 7 Oktober 2022 14:27
          -4
          Ya, kabeh aturan, nanging, sampeyan kudu nandur modal luwih akeh keuangan ing Eropa, lan kabeh sing luwih apik luwih apik! Pira wis nandur modhal ing Ukraina liwat Medvedchuk? Ing Martha Le Pen lan liya-liyane.
      2. domokl
        7 Oktober 2022 06:11
        -32
        Demilitarisasi, denazifikasi lan pembebasan republik LUGANSK lan DONETSK. Lan ing ngendi iku babagan kabeh Ukraina?
        1. ASAD
          ASAD 7 Oktober 2022 06:19
          + 31
          Apa sampeyan krungu pidato VV Putin ing wiwitan NWO? Dheweke ngomong babagan denazifikasi ALL Ukraina lan, mulane, mbebasake kabeh negara. Ora ana sing diganti, kanthi resmi.
          1. domokl
            7 Oktober 2022 12:03
            -8
            [quote = ASAD] Apa sampeyan krungu pidato VV Putin ing wiwitan NWO? Dheweke ngomong babagan denazifikasi ALL Ukraina lan, mulane, mbebasake kabeh negara. Ayo ora ngomong kanggo Putin.
        2. vitvit123
          vitvit123 7 Oktober 2022 07:03
          + 22
          Denazifikasi ldnr??!!
          Sampeyan kene utawa kapan? Kenapa manuk hantu ing globe? ... ora ana sing kaya ngono.
        3. xASPIDx
          xASPIDx 7 Oktober 2022 09:59
          -1
          Iki minangka salah sawijining tahap, denazifikasi lan demilitarisasi bakal rampung.
        4. filibuster
          filibuster 7 Oktober 2022 11:00
          + 17
          Kaping pisanan, sampeyan kudu takon, apa sing dikarepake kanggo entuk NWO iki? Iki diumumake minangka: demilitarisasi lan denazifikasi Ukraina lan status non-blok. JWO saiki durung nggayuh tujuan sing wis ditemtokake. Kanggo nggayuh, pendhudhukan lengkap ing Ukraina bakal dibutuhake, kanthi dhukungan saka Kulon saiki, perlu kanggo nindakake paling ora 6-8 gelombang mobilisasi, ngrekrut klompok paling ora sawetara yuta wong. lan "muter" liwat wilayah Ukraina, asil ing Ukraina numpes, infrastruktur tapel wates numpes saka Rusia , populasi sing sengit kita, ekonomi matèni dhewe, kahanan sosial paling angel disebabake dening total impoverishment saka populasi, losses abot. , lan diwenehi bakat para jenderal kita, aku bakal mundhut paling sethithik atusan ewu. Lan minangka asil, sanajan kita menang, kita bakal nemu kahanan sing ancaman kanggo eksistensi Rusia ing wangun saiki mung bakal dadi pesenan sing luwih dhuwur tinimbang sadurunge 24 Februari utawa malah saiki, plus iku worth nambah. kanggo iki sing kabeh tanggi Western kita bakal lengen piyambak karo senjata anyar, Finns lan Swedia gabung NATO.
          Akibaté, rega sing dibuwang ora bakal cedhak karo "mbayar" kanthi asil sing dipikolehi, lan misale jek yen tentara lan Kremlin ngerti iki, nanging ora bisa ngakoni kanthi terang-terangan, amarga iki bakal nambah pitakonan babagan legitimasi kekuwatane.
          Lan yen Kulon wiwit nyediakake Ukraina karo pesawat modern karo pilot, tank modern, rudal jelajah, banjur kita ora bakal duwe pasukan cukup kanggo nyekeli wilayah ing Ukraina, kajaba senjata nuklir.
          1. Foundling
            Foundling 7 Oktober 2022 15:05
            +6
            Kabeh ditata apik banget. Aku mikir. Akeh sing ora mikir babagan rega
          2. Evergreen
            Evergreen 7 Oktober 2022 16:33
            +2
            Ing sajarah kuna, ana Raja Pyrrhus, sing, sawise sawetara "kamenangan", pisanan ilang tentara, lan mengko negara.
            Iki ngendi expression "Pyrrhic kamenangan" teka saka.
        5. ABC-schutze
          ABC-schutze 7 Oktober 2022 14:38
          +2
          Jawabane gampang...

          Yen sampeyan nyelidiki inti saka tembung sing diwaca, mula bisa dingerteni "tanpa kamus" - REGIME wis denazified lan demilitarized, lan wilayah liberated ...

          Kajaba iku, tugas "denazifikasi" lan "demilitarisasi" digabungake ing teks kasebut, kanthi tugas "pembebasan" dening serikat pekerja "lan" ...

          Apa ing basa Rusia (lan Putin ngandhani wong Rusia babagan wiwitan NWO, ana ing kono ...), tegese ditanggulangi bebarengan lan bebarengan ...
      3. monster_lemak
        monster_lemak 7 Oktober 2022 08:16
        + 32
        Sejatine, sakdurunge nglakoni, wong pinter bakal mikir. Sadurunge nindakake perkara serius sing bisa mengaruhi urip mbesuk, wong sing pinter bakal mikir kaping 10. Lan nimbang kabeh pro lan cons. Apa sing kedadeyan saiki minangka akibat saka jagad fiksi sing digambar dening macem-macem jinis sycophants lan pihak sing kasengsem (lan misale jek ora tanpa bantuan lembaga intelijen Barat). Donya sing ana "tentara kapindho ing donya", "substitusi impor" wis kedadeyan, "kabeh wis dikontrol", "kita duwe pengaruh energi ing" Kulon "", "Kulon ora bakal wani. mateni SWIFT", "Kulon ora bakal nyedhiyakake senjata menyang Ukraina, wedi karo senjata strategis lan "wunderwaffles" ing salinan siji", "Ukrainia iku wong Sumeria bodho, ora bisa apa-apa, penggali segara", "kita duwe " kanca "China bakal ngatasi kabeh liwat dheweke", etc., etc.
        1. Nefilim
          Nefilim 7 Oktober 2022 09:08
          + 13
          Apa sing kedadeyan saiki minangka akibat saka fantasi, ditarik dening macem-macem jinis sycophants lan pihak sing kasengsem.... uga kabeh jinis panulis-propagandis adoh saka kasunyatan, kaya penulis artikel ...jagad.
      4. Mikhail Drabkin
        Mikhail Drabkin 7 Oktober 2022 08:46
        +7
        Pengarang:
        Iki dudu genius strategis utawa taktis saka perwira Ukraina. Iki klasik "kita bakal uncalan topi yen kita marang ngendi kanggo uncalan wong" cara.

        —-Genius ora penting, lan uga cara. Akibaté, Ukraina ora perang kanggo dhuwit utawa ing duress.

        —- Perang kanggo Rusia iki eksistensial. Nanging senajan mangkono, durung dadi perang rakyat.

        - Perlu nesu lan nesu. Lan tanpa iki, ora ketompo carane akeh mobilize, iku ora cukup. Mesthine ora "Kerja kanggo wong lanang sejati" ... nggarap gaji lan tunjangan.

        --- "Status kudu ganti" - KARAKTER perang kudu diganti. Dadi populer ... nanging bisa uga ing Rusia kapitalis - wektu bakal ngomong ... kanthi keuntungan lan karir minangka motivator kompleks industri militer, lan industri kanthi sakabehe - aku ora ngerti ...
      5. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 7 Oktober 2022 09:37
        -2
        Kutipan saka ASAD
        Lan penulis mbokmenawa ora krungu telpon anyar Matvienko kanggo negosiasi, telpon insistent kuwi.

        Apa sampeyan ora krungu yen Rusia dituduh ora pengin ngrampungake masalah kasebut liwat diplomasi?
        Ing kene, supaya Rusia ora dituduh, Matvienko nggawe proposal kasebut marang BP.
        Iku mung game diplomatik. Nanging uga kudu diputer ... lan menang.
      6. ABC-schutze
        ABC-schutze 7 Oktober 2022 13:38
        +1
        "Lan luwih khusus, perlu kanggo liquidate negara Ukraina. Wektu kanggo nutup proyek iki ...."
        ********************************************** **************************
        Lan nyatane, iki, IN ESSENCE, mesthine, OBJEKTIF, dadi tugas utama NWO, diluncurake ing arah Presiden ...

        Denazifikasi lan demiliterisasi rezim kasebut ora bisa ditindakake, tanpa karusakan (militer, politik, budaya, ekonomi, moral, lan liya-liyane) saka negara sing ngemot rezim iki lan kabeh STRUKTUR, instalasi rezim iki sing ngetrapake ...

        Nanging ing wektu sing padha, dina iki wis, ing sembarang "negosiasi" karo sing disebut. "Kulon", rezim Nazi iki, WOLU TAHUN, AKTIF, nglawan Rusia, nurturing lan arming, ORA OBJEKTIF PERLU.

        Iku wis unequivocally lan bola-bali mbuktekaken sing ing hubungan kanggo Rusia, ana NO wilayah kuwi kang bakal tundhuk karo "negosiasi" kewajiban dianggep ... Kajaba iku, ing bal saka ngreksa kanggo Rusia, OBJEKTIF dibutuhake kanggo mesthekake sawijining nasional. keamanan, posisi geopolitik ...

        Dadi, ngrampungake masalah ngancurake rezim ing wilayah ENTIRE saka bekas Ukraina (lan PERSIS babagan iki, tanpa "watesan wilayah", Putin nyatakake ing ngarep lensa, ngandhani wong Rusia babagan wiwitan NWO. .
        Lan kanthi cara, "warning" sing diarani. "kulon" babagan "akibat" ing acara kang melu-melu ...) nalika kontrol dening Kyiv Nazi, kang disebut. "Kulon" lan, pisanan, Amerika Serikat lan NATO, kudu mung sadurunge FAKTA - "ora ana negara kaya ngono maneh."

        Lan wiwit saiki, ora maneh, ing tapel wates Rusia ora bakal. Lan ora nindakake apa wae "negosiasi" karo "Kulon" sing kasebut ing ndhuwur ...
      7. Ulan.1812
        Ulan.1812 7 Oktober 2022 14:50
        +1
        Kutipan saka ASAD
        Penulis nulis yen perlu kanggo ngganti tugas NWO lan mbebasake kabeh wilayah Ukraina. Banjur pitakonan kanggo penulis, nanging ora NWO miwiti karo telpon iki? Denazification de-melitorezation, nalika gol lan tujuan diganti? Lan penulis mbokmenawa ora krungu telpon anyar Matvienko kanggo negosiasi, telpon insistent kuwi. Aku bakal nambah, yen penulis nulis babagan persiapan "pepet", banjur apik kanggo nambah bukti. Nanging, artikel saka penulis VO wis bisa dikenali tanpa teken.

        Bener, sampeyan ora bisa denazify lan demilitarize Ukraina tanpa ngontrol kabeh wilayah. Iku ketok. Sampeyan ora bisa ninggalake Bandera lan Shukhevych kanggo wong-wong mau. Yen ora, ing bagean wilayah sing ditinggalake, dheweke bakal nggawa generasi Nazi anyar sing sengit marang Rusia lan Rusia, Kulon bakal ngompa maneh senjata lan perang maneh.
      8. DimCorvus
        DimCorvus 7 Oktober 2022 19:29
        +2
        Bener, ora karo iki, yen Ukraina nampa kondisi Rusia, ora bakal ana referendum ing Kherson lan Zaporozhye. Luwih suwe kabeh iki terus, Ukraina bakal dadi cilik.
      9. Zakirov Damir
        Zakirov Damir 7 Oktober 2022 20:39
        -3
        Kutipan saka ASAD
        Penulis nulis yen perlu kanggo ngganti tugas NWO lan mbebasake kabeh wilayah Ukraina. Banjur pitakonan kanggo penulis, nanging ora NWO miwiti karo telpon iki? Denazification de-melitorezation, nalika gol lan tujuan diganti? Lan penulis mbokmenawa ora krungu telpon anyar Matvienko kanggo negosiasi, telpon insistent kuwi. Aku bakal nambah, yen penulis nulis babagan persiapan "pepet", banjur apik kanggo nambah bukti. Nanging, artikel saka penulis VO wis bisa dikenali tanpa teken.

        Negosiasi babagan syarat Rusia - demilitarisasi lan denazifikasi kabeh Ukraina. Yaiku, tentara Rusia bakal mlebu kabeh wilayah Ukraina.

        Kutipan saka ASAD
        Nanging, artikel saka penulis VO wis bisa dikenali tanpa teken.

        Penulis normal, kanthi posisi sipil normal. Ora sundel whining babagan "kabeh wis ilang"!
    2. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 7 Oktober 2022 05:49
      + 14
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Sampeyan kudu berjuang kanggo papan Rusia ing jagad iki ...

      Kanthi analogi karo perang, perlu kanggo ngalahake kanthi tangan lan sikil, luwih apik ing berets, lan ora apik lan miturut aturan kanggo nemtokake pukulan. Lan saka awal banget, lan ora sawise saperangan knockdowns.
      1. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 7 Oktober 2022 08:40
        + 24
        Argumentasi penulis babagan titik balik sing bisa ditindakake sajrone SVR ora bisa dipercaya. Dheweke, kaya akeh liyane, nulis yen ing wiwitan mangsa, Umum Frost bakal tumindak kanggo kita. Nanging Jendral Frost bakal mengaruhi pasukan kita nganti padha karo Ukrainia. Kajaba iku, Ukrainians wis digunakake kanggo mangsa sing, iki dudu Jerman cedhak Moscow ing 1941. Federasi Rusia ilang kasempatan kanggo menang NMD sawise patrap goodwill sing nullified, kalebu penangkepan apik kaleksanan saka lapangan udara Gostomel, kang. nuduhake yen kita bisa, yen kita mikir. Analisis pidato Putin nuduhake yen iki minangka pidato sing dibenerake kanthi kasunyatan manawa kita ditentang dening pasukan NATO sing serius. Kanthi cara main wektu, Putin kalah. Kabeh bakal dadi, nanging immensely isin ing ngarepe residents saka LDNR, sing pracaya ing Rusia, nanging sing padha diapusi dening persetujuan Minsk kanggo 8 taun, lan banjur dibuwang menyang sih saka bajingan Ukrofascist, sing saben dina njupuk. urip wong lugu.
    3. Wend
      Wend 7 Oktober 2022 10:15
      -5
      Sayange, kahanan ing NMD wis nuduhake yen perang kanggo Ukrainia pungkasan uga migunani kanggo kita. Kurang Nazi, kolaborator lan loyalis Nazi, luwih gampang kanggo nggawe perdamaian. Lan kanggo ngembangake wilayah sing biyen Ukraina. Nalika ora ana separatis sing isih ana utawa bakal ana sawetara sing bakal ilang, kaya sing kedadeyan ing Chechnya, mula ide babagan Ukraina bakal ilang, mula wilayah kasebut bisa berkembang lan urip tentrem bakal diwiwiti. .
  2. xeotyrj81
    xeotyrj81 7 Oktober 2022 05:41
    + 16
    Kabeh iki kudu numpes ing awal NWO, lan ora kanggo narik kucing dening bal. Kita seneng nggawa kahanan kasebut menyang tsuunder, banjur cepet-cepet mbenerake. Ora umum kanggo nindakake kabeh kanthi bener saka wiwitan.
    1. ASAD
      ASAD 7 Oktober 2022 05:53
      + 26
      Nganti saiki, ora ana perbaikan kajaba mobilisasi sing katon. Yen wong sing diarani dipateni, lan kabeh infrastruktur negara tetep utuh, mula iki pengkhianat!
      1. ada
        ada 7 Oktober 2022 06:22
        -4
        Ing kasunyatan - mung unsur mobilisasi individu, saka segi volume - parsial, banget andhap asor. Yen kita nampa tanggal pungkasan kanggo kesiapan pasukan koalisi NATO kanggo operasi skala gedhe ing teater operasi Eropa ing taun 2024, mula iki durung wayahe, nanging luwih bener kanggo nyedhaki acara kolosal iki kanthi bertahap. Nanging risikone gedhe, ora bisa didhelikake, mesthi bakal ana reaksi saka mungsuh lan negara liya. Dadi telat iku bencana total.
        1. ASAD
          ASAD 7 Oktober 2022 06:33
          +7
          Aku wedi yen mantan mitra bakal sregep ngethok aliran finansial utama kita. Perang minangka bisnis sing larang banget.
          1. ada
            ada 7 Oktober 2022 06:57
            0
            Aku setuju, mesthine bakal ditutup, lan ing wektu iki ekonomi kudu siyap kanggo transisi menyang struktur mobilisasi, lan lembaga pemerintah kudu wis dienggo, amarga mitra, sesuai karo hukum bersenjata. confrontation, bakal nyoba kanggo Cut mati liyane saka "oksigen" kita, lan asu ajag bakal nyekel paws.
          2. parusnik
            parusnik 7 Oktober 2022 07:31
            -1
            Perang minangka bisnis sing larang banget.
            "Oat saiki larang" (c)
      2. entropi
        entropi 7 Oktober 2022 22:11
        -2
        kajaba mobilisasi ora katon

        Lan iki dudu fix, iki cara kanggo nyekel celonone, ora luwih
  3. uyeri
    uyeri 7 Oktober 2022 06:00
    +2
    "Ngalahake dhewe supaya wong liyo wedi" - iku pancene ora bisa dingerteni.
    1. gabungan
      gabungan 7 Oktober 2022 10:03
      +2
      Miturut cara, mung motif sing bisa dingerteni:
      njupuk burghers panganan sing apik ing pertunjukan, ngethok tanggane nganggo rautan, nanging masalahe ..
  4. Boris Sergeev
    Boris Sergeev 7 Oktober 2022 06:01
    + 24
    Sapa sing kudu disalahake amarga kasunyatane ing sasi kaping 8 NMD Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kaunggulan akeh ing tenaga kerja, lan, mbok menawa, ing teknologi? Lan apa ora kudu rampung nalika iku?
  5. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 7 Oktober 2022 06:02
    + 16
    "Amerika tumindak cara lawas ..." Dadi ing negara kita rasa 90-an banget pocapan. Anakku, nalika lunga nganggo sandhangan sipil, bali. Apa pancene angel kanggo njupuk inventarisasi gudang militer, lan yen ana pelanggaran, sapa sing kudu diukum. Kabecikan luwih ala tinimbang nyolong. Ing wates tanah sing dibebasake, kita mandheg mriksa barang-barang para pengungsi. Tragedi karo Dugina ora cukup kanggo kita, banjur teroris teka saka Donbass. Kendhal diuncalake, lan jaran-jaran sing rewel mlayu. Ing tembung, kita manggon ing negara liya, nanging nyatane malah ilang rong puluh taun. Retorika, sapa wae bakal iri. Nanging prakara iku ora mung tembung.
    1. domokl
      7 Oktober 2022 06:16
      +1
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Anakku, nalika lunga nganggo sandhangan sipil, bali.

      akrab. Bener, aku dhewe tuku seragam kanggo perang ing perdagangan militer kanggo anakku. Seragam prajurit biasa. Dheweke bali ing rags padha ... Padha isih ngguyu, tanpa mantel tanpa pasukan parade
    2. KCA
      KCA 7 Oktober 2022 07:34
      +1
      Aku ora ngerti apa bolongan sing dilayani putramu, aku didemobilisasi ing taun 1993 lan sakperangan alesan nganggo busana lengkap lan mantel, lan ora saka Distrik Militer Tengah, nanging saka Kabardino-Balkaria.
      1. Nikolay Malyugin
        Nikolay Malyugin 7 Oktober 2022 08:04
        + 15
        KSA. Sampeyan mbokmenawa ngabdi ing wektu nalika isih ana sisa tentara Soviet, ora kabeh didol, putrane njabat ing Buryatia, ing ngendi wae wong ngladeni, tentarane kudu sepatu, nyandhang, mangan.
        1. KCA
          KCA 7 Oktober 2022 08:29
          +3
          Aku njabat ing rong brigade sing dibentuk, saka Nopember nganti April aku nginep saka Maikop ing tapel wates Chechnya lan Ingushetia, ing lapangan, ora ana masalah karo seragam lan panganan, uga, meh ora ana, aku entuk rompi anti peluru 16kg. , lan paramedik sing bobote 20 kilogram luwih cilik tinimbang aku bobote abot, 32kg, untunge kita ora kudu gelut.
          1. Nikolay Malyugin
            Nikolay Malyugin 7 Oktober 2022 09:19
            +1
            KSA Kasunyatan yen sampeyan ngladeni ing wektu sing angel iki minangka nilai tambah kanggo sampeyan, ing wektu iku sawetara wilayah sing dibayar pensiun, liyane ora. Mbok menawa padha karo seragam, iku wektu prestasi prajurit kita lan isin banget kanggo ndhuwur.
          2. Hyperion
            Hyperion 7 Oktober 2022 11:27
            +4
            Kutipan saka KCA
            Aku entuk rompi antipeluru entheng 16kg, lan paramedik, sing bobote kurang 20 kilogram tinimbang aku, bobote abot, 32kg.

            Apa jenis waja iki, aku bisa takon? 32 kg. iki kabeh setelan waja saka sapper a. Sapa sing bakal menehi menyang paramedic? Ya, lan 16 kg. rompi anti peluru "cahya" meh ora bisa diarani.
            1. KCA
              KCA 7 Oktober 2022 18:22
              +1
              Ing 92, padha persis kaya iku, para perwira duwe keramik, padha luwih entheng, nanging gouano, piring crumbled sawise ditembak, uga, kaping pindho hit ing kain.
              1. Hyperion
                Hyperion 7 Oktober 2022 20:07
                +1
                Kutipan saka KCA
                Ing taun 92, dheweke kaya ngono

                6B4 waja nganti 16 kg. rawuh (ing konfigurasi serangan, lengen gabungan padha korek, bab 10-12 kg.). Nanging iki 32 kg. ngendi?
        2. ukum70
          ukum70 7 Oktober 2022 10:21
          +1
          wadyabala iku kudu nganggo sepatu, sandhangan, pangan, yen ora, iku dudu tentara maneh, nanging rabble.

          Yen prajurit Distrik Militer Timur Jauh lan Timur manggon ing barak tanpa panas ing musim dingin, banjur tentara apa sing kita ucapake?!
      2. ukum70
        ukum70 7 Oktober 2022 10:16
        +2
        Aku ora ngerti ana bolongan apa sing dilayani anakmu

        Mine njabat ing Primorsky Krai ing 2021, lan kanca-kanca ing wektu sing padha ing Khabarovsk. Loro-lorone tuku seragam ing toko militer.
        1. ASAD
          ASAD 7 Oktober 2022 13:06
          -1
          Maksude tuku? Ing bagean, padha ora pengin sugih ing kabeh.? Utawa wis nawani boo?
          1. ukum70
            ukum70 7 Oktober 2022 16:32
            +3
            Maksude tuku? Ing bagean, padha ora pengin sugih ing kabeh.? Utawa wis nawani boo?

            Ora ana bagean wangun. Go ahead lan tuku Panjenengan. Kabeh alignment
            1. ASAD
              ASAD 7 Oktober 2022 16:48
              +2
              Sing nggumunake, bocah-bocah wadon nari, lan yen ora ana yatim piatu utawa ora ana dhuwit ?!
        2. KCA
          KCA 8 Oktober 2022 10:01
          0
          Prajurit bisa uga ora, nanging KhB utawa PSH wis disimpen ing gudang suwene satus taun, aku weruh dhewe ing Jerman, lan ing Maikop, lan ing Prokhladny.
  6. alex51217
    alex51217 7 Oktober 2022 06:14
    -2
    Artikel kasebut bener, nanging ana puluhan artikel kasebut, nanging ora ana asil. Mbokmenawa kita manggon karo pimpinan negara ing jagad sing padha.
    1. sds87
      sds87 7 Oktober 2022 09:36
      +6
      Apa artikel sing bener? Penulis nuduhake faktor tartamtu sing bakal ngalangi kegiatan Angkatan Bersenjata Ukraina. Nanging pasukan Federasi Rusia ketoke mabur ing udhara lan ora peduli karo kondisi cuaca, mburi karo pengkhianat lan prentah bodho.
      1. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 7 Oktober 2022 11:45
        +2
        Nanging iki sing nggawe aku sedhih, kajaba kabeh liyane. Ana tandha-tandha tikus oncat saka kapal, nanging durung klelep, nanging wis daftar. Aku duwe pidato dening Jenderal Kartopolov ing Solovyov. Yen ana akeh pamicara ahli, setengah masalah. Nanging Kolonel-umum, kepala panitia pertahanan ing Duma, ngandika. Dheweke nyritakake marang masarakat kepiye manawa Kementerian Pertahanan meneng babagan kahanan nyata ing NWO. Tembung kunci ing kene yaiku PUBLIC. Ngelingi posisine, apa sing nyegah dheweke ngomong karo sapa sing dibutuhake ing Wilayah Moskow, lan mesthi ngerti karo sapa sing kudu dituduhake kanthi ketat. Kajaba iku, Kamentrian Pertahanan iki arang banget sparing ing jangkoan informasi saka sukses mangsa panas saka District Militer Utara, ngomong, ing Lisichansk, nanging sukses iki ora ing setelan Kargopolov. Saiki, iki minangka langkah win-win. Yen pimpinan kita isih bisa nyuda prakara kasebut dadi saru nanging tentrem, lan kanthi mangkono bisa urip, banjur Kartapolov menehi sumbangan. Yen ambruk rezim kedadeyan, mula dheweke dadi sing pertama ngucapake swara marang tumindak kriminal. Miturut cara, iki uga ditrapake kanggo Solovyov
        1. ASAD
          ASAD 7 Oktober 2022 13:08
          0
          Ing geng iki, ora ana sing bisa ngucapake tembung tanpa ijin. Dadi padha menehi tendhangan kanggo cluck sethitik.
  7. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 7 Oktober 2022 06:28
    +5
    Kabeh wis bener ngandika, nanging maneh sethitik understated - perang paling penting saiki ora ing Ukraina, paprangan utama saiki ing sepi lan ing saben pangertèn sugih kantor jenderal saka Wilayah Moscow lan Staff Umum, uga. kantor lan sauna saka oligarki lan elit kutha cilik - wong-wong iki wis sak wektu tentrem lan lam sing ngiringi donya, kabeh iki apik diatur lan dibangun ing daya, padha njarah rayah lan adol mati ora mung tentara lan infrastruktur sawijining. ing skala industri, nanging uga mbusak umpluk greasy saka industri negara tanpa nandur modal apa-apa ing. Lan ing ngarep iki, ora ana owah-owahan nganti saiki - panggantos saka sawetara jenderal rampung kepunjulen lan pancen jujur ​​bodho ora bakal ngatasi masalah, nasionalisasi teater siji port uga. Karsane politik dibutuhake kanggo ngrusak kabeh sistem mantan komunikasi sing jujur ​​​​pidana antarane politisi korup lan jenderal sing korup, amarga tingkat sabotase ing echelons ndhuwur kekuwatan lan bisnis ngluwihi kabeh watesan sing bisa dibayangake. Lan nganti ana kamenangan ing ngarep iki - lan iki sabenere ngarep, tanpa kuotasi - ora bakal kamenangan ing paprangan uga, amarga tank, bom, amunisi gampang lan pleasantly diowahi dadi rubles lan dolar, lan transfer dhuwit kanggo akun ing bank-bank Western gampang lan alamiah mungkasi sembarang nyerang.
    1. tatra
      tatra 7 Oktober 2022 06:42
      + 20
      Dadi, sapa sing kudu diganti, yen kabeh mungsuh Rusia saka USSR padha, lan basis Sistem kasebut ora tanggung jawab lan ora bisa ditindakake, rasa thirst sing ora bisa ditemtokake kanggo pengayaan kanthi cara apa wae lan kanthi biaya apa wae?
      Lan sajrone 7 wulan, dheweke ora bisa nerangake kanthi jujur ​​​​lan cekap kenapa dheweke mutusake kanggo nyebabake karusakan gedhe ing NMD menyang Rusia lan wong Rusia, Ukraina lan wong Ukrainia.
      Saben sasi padha teka karo alesan anyar.
      1. Michael Ya 2
        Michael Ya 2 7 Oktober 2022 08:55
        -1
        Yen sampeyan mbuwang cliches "mungsuh saka USSR", banjur jawaban sing bener. Iku wektu kanggo sampeyan teka menyang syarat, USSR wis ora ana maneh, lan miwiti urip, sanajan banget pungkasan
        1. tatra
          tatra 7 Oktober 2022 09:00
          +2
          Ha, ora ana USSR, nanging ana mungsuh saka USSR. Lan ana kabeh sing padha nindakake karo republik USSR lan bangsa sing dijupuk, ana sing umum "sajarah" negara kita - pitenah marang wong Soviet.
      2. Evergreen
        Evergreen 7 Oktober 2022 16:39
        +1
        Padha wedi yen wong ngerti yen Akela ora kejawab
  8. Gardamir
    Gardamir 7 Oktober 2022 06:52
    + 29
    Aku ora seneng yen penulis dikritik. Ananging ing bab punika, kula badhe nyuwun pirsa sinten ingkang kula aturaken, atas asmanipun penulis. Masyarakat dibagi lan aku ora duwe apa-apa ing umum karo Rottenberg, Nabiullina, Sobyanin.
    Lan banjur penulis nyerat babagan Ukrainians ala lan Amerika. Nggawe kesan yen dudu jenderal kita sing mundur, nanging wong Ukrainia sing mbuwang topi.
    Apa ing Uni padha ngomong babagan kegagalan ing ngarep, nanging wong-wong padha pengin nyawiji. Lan saiki karo sapa aku kudu rapat karo siji iki, kang ora tega kanggo pasta kanggo kula, karo commissars militèr nelpon kanggo wong cacat.?
    Pungkasane, ora babagan status.
    1. parusnik
      parusnik 7 Oktober 2022 07:28
      +8
      Kenapa Uni ngomong babagan kegagalan ing ngarep
      Lan ora ngomong babagan
      kita kepeksa mundur kanggo nyepetake garis ngarep
  9. Roman Bubnov
    Roman Bubnov 7 Oktober 2022 06:56
    -6
    Donya mung ngajeni sing kuwat!
    Lan kita nyeret ing pinggir dalan nganti suwe, dene wong liya nggunakake sumber daya kanggo nyusul kita.
    Saiki iku wektu kanggo jotosan mati dalan kabeh iki riff-raff kawangun sawise ambruk Uni.
    Perang mesthi dudu cara sing paling apik kanggo mbuktekake kasus, nanging kita mung ditinggal tanpa cara liya ...
    Lan kita mung ing wiwitan perjalanan iki, nanging ora bisa bali maneh
  10. parusnik
    parusnik 7 Oktober 2022 07:02
    + 19
    Industri? Endi industri mobil Jerman sing misuwur
    Endi sing kita? Malah yen ora misuwur, industri ngendi? Ing endi senjata super? "Kita durung perang tenan" (c) Endi rasa iki, kanthi bantuan sing bakal menang?
  11. odometer
    odometer 7 Oktober 2022 07:03
    + 25
    Maneh mantra iki - "... kita perang karo NATO ..." Ing Vietnam, Afghanistan, kita perang karo Amerika Serikat utawa ing Timur Tengah karo Israel? Pathetic usaha kanggo mbecikake stupidity saka jenderal ... Inggih, lan supaya, ing nguber ... Apa Angkatan Bersenjata Ukraina duwe baris ngarep ngalangi? Iki bajingan, lagi gelut karo unit seluler ... Lan, mesthi, mangsa bakal teka lan "divisi Siberia" ...
  12. Ivan2022
    Ivan2022 7 Oktober 2022 07:03
    + 10
    Kebiasaan nggoleki panyebab masalah lan masalah masyarakat "ing konservatori", humanisme, welas asih, gagasan, "...isme" yaiku sisih liya saka kebiadaban, biasa karo kekacauan umum, ora tanggung jawab, nyolong, ngiyanati. .
    Pengkhianat Yeltsin kaping pindho diakoni minangka presiden, lan dheweke percaya yen masalah rakyat asale saka "Ibukota" Marx.
  13. gangsal
    gangsal 7 Oktober 2022 07:04
    +1
    Ngomong apa sing sampeyan seneng, nanging rasa kangen marang Pakta Warsawa wis nggegirisi. Sampeyan perlu nggawe panggantos lan mirip CMEA kanthi intensif. Tanpa prinsip tartamtu kepungkur, nanging perlu. Iku angel kanggo pejuang piyambak ing lapangan.
    1. parusnik
      parusnik 7 Oktober 2022 07:21
      +4
      Perlu nggawe panggantos lan mirip karo CMEA kanthi intensif.
      Supaya padha nyoba kanggo nggawe .. CIS, nanging saben anggota saka Persemakmuran menek dhewe kanggo Kiss West, lan kita elinga: "Yen ora ana persetujuan antarane comrades, bisnis ora bakal dadi apik" (c) Lan ora. Kekuwatan ekonomi apa wae, serikat militer ing persatuan, lan nalika ora ana persatuan, iku tatanan sing longgar.
    2. aiguillette
      aiguillette 7 Oktober 2022 08:50
      0
      "Sampeyan kudu intensif nggawe panggantos lan mirip CMEA"
      saka sapa? Kazakhstan? Kyrgyzstan? Armenia? kanggo kula, dadi-dadi sekutu. utawa mung Pick munggah supaya China lan Sultan ora njaluk, lan maneh, feed lan ndhukung?
      1. gangsal
        gangsal 7 Oktober 2022 09:41
        -4
        Yen EU ambruk ing sawetara cara, lan misale jek aku bakal ambruk, banjur pengaruh politik lan ekonomi saka bagéan saka planet iki bakal suda, sanajan iku paling kamungkinan bakal nambah antarane negara lan Inggris. Dadi ora ana EU bakal menehi alesan kanggo mantan kita, loro saka USSR, saka Departemen Dalam Negeri lan CMEA, kanggo nimbang maneh prioritas. Sawetara, stump cetha, bakal nyekel tit Anglo-Saxon (sing dudu tit). Nanging karo liyane, undecided, iku perlu kanggo bisa thoughtfully, tetep ing watesan lan Cut mati dalan kanggo mundur.
  14. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 7 Oktober 2022 07:10
    -4
    Saka iki nderek tugas sing prasaja lan bisa dingerteni kanggo kabeh wong - kanggo mbangun benteng ing kutha.

    Apa kita ngganti taktik Ukrainia kanggo ndhelikake wong sipil?
  15. Ivan2022
    Ivan2022 7 Oktober 2022 07:14
    +9
    Kutipan saka fiv
    Ngomong apa sing sampeyan seneng, nanging rasa kangen marang Pakta Warsawa wis nggegirisi. Perlu nggawe panggantos lan mirip karo CMEA kanthi intensif. Tanpa prinsip tartamtu kepungkur, nanging perlu. Iku angel kanggo pejuang piyambak ing lapangan.

    Dheweke ngiyanati sekutu ing Pakta Warsawa. Lan entuk mungsuh ing salawas-lawase. Adil.
    1. gangsal
      gangsal 7 Oktober 2022 07:24
      -14
      Muga-muga ora langgeng. EU pungkasanipun bakal ambruk, ana kurang dhuwit ing Eropah, cauldron Eropah Wétan, lan utamané Balkan, bakal godhok munggah maneh lan sing ngerti apa jenis goulash bakal masak ana!
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 7 Oktober 2022 11:30
        +4
        lan EU bakal ambruk? yen ing kabeh dina, banjur Mungkin, nanging saiki, apa nuduhake iki? lan malah yen tiba loro, kok padha Rush kanggo kita, lan ora kanggo Anglo-Saxon? logika sampeyan adhedhasar kesimpulan sing ora ana dhasar, lan ora dibenerake .. tinimbang ing kategori pangarep-arep / kepinginan ..
        1. gangsal
          gangsal 7 Oktober 2022 12:02
          -4
          1. Jumlah konflik internal ing EU tambah akeh. Lan konflik kasebut, sing ana hubungane karo stubbornness lan srakah. Ya, lan ing permusuhan lawas. Kaya Polandia - Jerman, Turki - Yunani. Kuantitas kudu dadi kualitas kanthi tingkat manajer sing mudhun. Ora sesuk, mesthi. Nanging dasawarsa, aku, bakal cukup kanggo mateng, yen SCO ora dadi gelembung lan nggawa sawetara keuntungan kanggo peserta.
          2. Dheweke wis padha karo Anglo-Saxon. Sapa wae, Polandia, Bulgaria, Slovakia, Horv, Montenegro, umpamane, bakal cepet-cepet menyang dheweke. Nanging Hungaria, Serbia lan Moldova pancen pantes dilawan.
          3. Inggih, pangarep-arep karo kepinginan, ngendi tanpa wong
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 7 Oktober 2022 12:32
            +3
            Lha, sampeyan duwe "yen" nang endi wae .. Turki lan Yunani wis konflik pirang-pirang taun - malah ana bentrok .. Polandia karo Jerman - konflik wis exaggerated.. Aku ora weruh akeh konflik maneh, kabeh. luwih bisa ngrusak kabeh .. mung yen Jerman bakal ninggalake EU, nanging kenapa dheweke kudu?
            Kutipan saka fiv
            Nanging Hungaria, Serbia lan Moldova pancen pantes dilawan.

            Aku setuju .. nanging kanggo iki sampeyan kudu dadi luwih atraktif kanggo negara-negara Kulon kanggo wong-wong mau .. pisanan kabeh ekonomi .. nanging bab iki ora menarik banget kanggo kita ..
            Kutipan saka fiv
            3. Inggih, pangarep-arep karo kepinginan, ngendi tanpa wong

            angger kuwi mung kari.
            1. gangsal
              gangsal 7 Oktober 2022 13:08
              -2
              "Yen" minangka operasi logis sing padha karo "padha" lan "ora padha", malah luwih menarik lan migunani. Sing ora duwe "yen" ora duwe perspektif. Lan ing counter, bebarengan karo ekonomi, sampeyan bisa sijine liyane, intangible
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 7 Oktober 2022 13:38
                +2
                Kutipan saka fiv
                "Yen" minangka operasi logis sing padha karo "padha" lan "ora padha", malah luwih menarik lan migunani.

                ana logika uga.
                Kutipan saka fiv
                Lan ing counter, bebarengan karo ekonomi, sampeyan bisa sijine liyane, intangible

                lan ing kene aku wedi yen kita ana ing span .. donya kapitalis nduweni nilai material ing posisi sing sepisanan, mayoritas ing negara kapitalis apa wae katon ing dheweke pisanan kabeh .. lan Roh Suci, kaya sing padha. ngomong, sampeyan ora bakal kebak..
    2. Negro
      Negro 7 Oktober 2022 23:42
      0
      Kutipan: ivan2022
      Dikhianati dening sekutu Pakta Warsawa

      )))
      Kepiye carane bisa dakkandhani ... Kutub duwe pratelan ora kabeh amarga sampeyan ngiyanati sekutu Pakta Warsawa.. Adoh saka iku.
  16. Galleon
    Galleon 7 Oktober 2022 07:15
    + 12
    sakperangan alesan, sawetara wong sok dong mirsani sing kita ora "mbeta sikil kita", minangka ing awal serangan, nanging mundur ing proses diatur. Kita ora nempel ing garis sing luwih cocog kanggo pertahanan, nanging kita ngadeg, nyiapake kanggo mbela diri ing gelandang pertahanan sing disiapake kanggo iki.

    Nyritakake babagan iki marang wong-wong ing desa-desa sing ditinggal, sing bakal ngadhepi pati kanggo referendum, Pak Propagonis.
    Aku ora maca nistha iki sakabehe. Ya, aku ora pengin apa-apa saka Staver. Napa panyuwunan kita marang panyunting supaya nyetak jeneng lengkap penulis sawise judhul ora digatekake?
  17. tukang baja
    tukang baja 7 Oktober 2022 07:15
    +4
    Kanggo miwiti bisnis apa wae - pikirake.
    Mlayu munggah ing undhak-undhakan lan njaluk menyang ndhuwur.
    Nggawe dalan kabeh ing pikiran, yen sampeyan duwe cukup pikiran lan kekuatan,
    Aku rumangsa kuwat ing pikiranku, mula nindakake perkara iki,
    sampeyan ana ing dalan sing bener.
    Urip tanpa salah, kudu mikir adoh,
    lengen dhewe kanthi alesan lan menang ing perang apa wae.

    Kabeh masalah kita saka kebingungan panguwasa !! Mung pendidikan "Tanah Air kanggo perdagangan" wis cukup.
    1. Egoza
      Egoza 7 Oktober 2022 09:39
      +1
      Quote: tukang baja
      Kabeh masalah kita saka kebingungan panguwasa !! Mung pendidikan "Tanah Air kanggo perdagangan" wis cukup.

      Deleng bagean "Ekonomi" (iki dudu bagean utama VO, nanging tambahan). Ana artikel kuwi, utawa luwih, aku mung bisa ndeleng judhul. "Oligarki Rusia ora ngidini serangan ing railways Ukraina" Lan carane kakehan kene ing VO padha kaget sing ora ana serangan! Iki jawaban kanggo sampeyan "kenapa"
      1. ukum70
        ukum70 7 Oktober 2022 10:31
        +3
        Ana artikel kuwi, utawa luwih, aku mung bisa ndeleng judhul.

        Infrastruktur sepur Ukrainia durung dirusak, amarga oligarki Rusia, Ukrainia lan Kulon kasengsem ing babagan iki, terus entuk dhuwit bebarengan ing rencana bisnis sing ora owah wiwit wiwitan NWO.

        Konstantin Sivkov, Wakil Presiden Akademi Rudal lan Pasukan Artileri Rusia, nyatakake iki ing ORT, laporan koresponden PolitNavigator.
        "Ing sanksi sing ana sing kudu ditindakake saben wong, mung ana siji komunikasi" abu-abu sing nyambungake Rusia lan Eropa. Iki minangka jalur sepur Ukrainia.

        Rusia ngasilake 87% titanium ing donya. Kabeh titanium iki digunakake kanggo nyukupi kabutuhan Uni Soviet - kapal selam miturut klasifikasi Amerika "Alpha", miturut kita - "Lira" saka proyek kaping 705 - iki minangka prau sing digawe saka awak titanium. 3,5 ewu ton titanium. Amerika kaget, amarga titanium dianggep minangka tingkat emas ing babagan regane.

        Sawise karusakan saka negara kita dening nomenclature maling Uni Soviet, titanium dadi "ora perlu" kene, amarga ana kapentingan saka Kulon, utamané Amerika Serikat, kanggo njaluk titanium iki. Kabeh titan lunga menyang Kulon.

        Dheweke wiwit nggawe sayap pesawat saka titanium, cangkang Excalibur kanggo meriam M777, sing digunakake kanggo kita saiki, digawe saka titanium kita. Yen titanium mungkasi pangiriman saiki, mula kabeh iki bakal mandheg. Iki luwih elek tinimbang gas, amarga pambangunan pesawat tempur paling anyar gumantung saka titanium, antara liya.

        Mula, oligarki kita, oligarki Ukrainia lan Barat kanthi objektif kasengsem kanggo mesthekake yen komunikasi sepur iki mlaku kanthi lancar, "ujare Sivkov.
  18. Foundling
    Foundling 7 Oktober 2022 07:18
    +6
    Cadangan mobilisasi Ukraina yaiku yuta 5. Miturut pernyataan Kementerian Pertahanan kita, Kita 25 yuta. Nanging nalika "njupuk kabeh Ukraina", siji kudu disiapake kanggo macem-macem kerugian, miturut buku teks militer. Ing wektu sing padha, bisa uga pilot "Jonsunyuki" ing f-16 bakal katon ing langit Ukraina lan ora ana apocalypse nuklir sing bakal kelakon, kaya sing ora kedadeyan nalika pilot LiSiTsina ing MIG kita ditembak. mudhun Yankees ing Korea. Mulane, sampeyan kudu njupuk kaca tingal mawar-colored. Kanggo ngontrol kabeh Ukraina, kita butuh cadangan jutaan dolar, sing, amarga negara logistik kita, kudu bersenjata lan dilengkapi apa wae. Mesthi, mungsuh bakal dilengkapi lan bersenjata dening NATO. Ing kahanan saiki, aku wedi ngomong babagan kontrol ing kabeh Ukraina minangka fantasi bocah.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 7 Oktober 2022 08:12
      -7
      ora 5 kanggo wektu sing suwe, paling akeh 2,5 yuta, saiki duwe sekitar 1 ing tangan lan iki ana ing mobilisasi umum 18-60 taun.
      1. Foundling
        Foundling 7 Oktober 2022 08:23
        +4
        Sampeyan ngandhani MO kita. Iku padha sing ngira cadangan seluler Ukraina ing 5 yuta. Ora kanggo kula ing cendhak
    2. ukum70
      ukum70 7 Oktober 2022 10:26
      +2
      Mulane, sampeyan kudu njupuk kaca tingal mawar-colored.

      Para pembuat keputusan kudu nyopot kaca tingal wungu.
      1. Foundling
        Foundling 7 Oktober 2022 10:32
        0
        Kajaba iku, kabeh dianggep sadurunge keputusan final digawe.
  19. Ivan2022
    Ivan2022 7 Oktober 2022 07:19
    +8
    Kutipan: curvimeter
    Maneh mantra iki - "... kita perang karo NATO ..." Ing Vietnam, Afghanistan, kita perang karo Amerika Serikat utawa ing Timur Tengah karo Israel? Pathetic nyoba kanggo mbenerake bodho para jenderal ... ..

    Pathetic nyoba mbenerake ketidakmampuan dhewe kanggo nyalonake pimpinan normal saka rakyate.

    Hubungan sing ora normal ing masyarakat minangka alasan kanggo promosi sing ora cocog kanggo panguwasa.
  20. Sergey028
    Sergey028 7 Oktober 2022 07:23
    + 13
    Aku ora ngerti: Alexander Staver nulis wulangan sesat amarga dheweke mung pengin golek dhuwit, utawa amarga dheweke pancene tetep ing negara sing srengenge ora tau surup, wong mangan nektar, lan peri nindakake mukjijat lan kabeh wong mung mikir babagan carane nggawe gaib iki. donya malah luwih apik lan resik?
  21. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 7 Oktober 2022 07:25
    +5
    Pesen kayane aku rada salah ing artikel kasebut. Militer dudu barang sing ora pengin nyebabake karusakan lan perang ing saindenging ilmu pengetahuan, ora diidini nindakake iki.
  22. gafovec
    gafovec 7 Oktober 2022 07:48
    +3
    "Kita ora nempel ing garis sing luwih cocog kanggo pertahanan, nanging kita ngadeg, nyiapake kanggo mbela diri ing gelandang pertahanan sing disiapake kanggo iki."

    Dadi kaya ngono. Kita mundur kanggo pertahanan ing posisi sing disiapake. Nanging kita mangkat ing sawetara arah meh saben dina. Apa posisi sing padha duwe wektu kanggo nyiapake sedina, utawa luwih ing wayah wengi? Utawa sawetara baris disiapake ing mburi bebarengan?
  23. gafovec
    gafovec 7 Oktober 2022 07:51
    +6
    "Ing wektu sing padha, pamrentah Amerika pancen ora pengin perang bisa langsung ndemek wilayahe."

    Mesthi wae dheweke ora pengin, nanging dheweke ora wedi ...
  24. Hagen
    Hagen 7 Oktober 2022 07:52
    -6
    Malah dadi adoh kanggo menehi jeneng fasilitas tartamtu sing digunakake dening militer NATO.
    Yen ditakoni kok, ora ana wangsulan. Kabeh kudu.

    Napa wangsulan? Dadi kabeh wis jelas. Sawise kabeh, pikiran lan pidato kasebut ditujukan kanggo sapa? Ya, kanggo wargane dheweke ngirim pesen yen Perang Dunia Ketiga ora bisa dihindari. Bangsane kudu wedi lan setuju kanggo nambah anggaran pertahanan sing bakal dilebokake ing kanthong pimpinan kompleks industri militer AS. Kabeh hysteria media ngarahke ing goal utama - dhuwit, lan sepisan maneh dhuwit ... A exchange nyata serangan nuklir meh ora klebu ing plans sing. Sawise kabeh, iku cetha sing malah wis dodged wong-wong mau, ahli waris utama tantrums iki salajengipun kudu manggon ing lingkungan ora banget sehat slamet, ora tanpa mundhut saka wong lan ekologi umum.
  25. roket757
    roket757 7 Oktober 2022 08:03
    -1
    Dina iki kita budhal
    . Sampeyan bisa, mesthine, nggawe dolan menyang jaman kepungkur ... Peter ilang Narva, Kutuzov ninggalake Moskow, Stalin ilang ing sisih kulon Rusia ... kabeh iki kudu dibebasake mengko, kanthi getihen gedhe !!!
    Sing. iki rake kita, kang kanggo stomp, kita ora banget puguh!
    Ora ketompo carane ... ora es, katon.
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 7 Oktober 2022 11:29
      +2
      Kutipan saka roket757
      Peter kelangan Narva, Kutuzov ninggalake Moskow, Stalin kelangan sisih kulon Rusia ..
      Peter Narva ora kalah, dheweke Swedia ing awal perang
      1. roket757
        roket757 7 Oktober 2022 11:42
        0
        Ayo dadi beda ... Peter kalah ing perang Narva, ilang bagean penting saka pasukan, lan akeh liyane.
  26. Adagka
    Adagka 7 Oktober 2022 08:07
    +9
    Sing ora bisa dijupuk saka Staver yaiku "bakat" kanggo nulis tembok teks babagan apa-apa. Kangge, ora ana sing bakal owah. Ora luwih saka wingi, Matviyenko sepisan maneh wiwit rembugan babagan topik negosiasi - "ayo, ayo padha ngadeg, lungguh kanthi apik, main game perang lan cukup, kita salah lan bungah."
  27. Komentar wis dibusak.
  28. aiguillette
    aiguillette 7 Oktober 2022 08:29
    +3
    "Saka kene nderek tugas sing prasaja lan bisa dingerteni kanggo kabeh wong - kanggo mbangun benteng ing kutha-kutha. Mbangun cara sing dibangun "
    iku, kanggo ndhelikake konco sipil, carane padha ndhelikake konco? Apa kutha-kutha iki bakal rusak, kaya sing ditindakake? idea apik banget, pantes, Aku ngomong.
    "Ukraina bali ing wilayah ilang. Iku bali ing biaya losses ageng, nanging ngrambah asil penengah karo paling sawetara asil positif. Aku ora weruh akeh manfaat saka Ukrainians ing iki."
    ya, mesthi, wong ijo saka Mars nindakake iku, iku saka tripods pertempuran sing prajurit kamulyane saka Federasi Rusia cedhak Kharkov mlayu, lan saiki padha njupuk wiwitan kurang cedhak Kherson.
    "Dina iki, ora ana sing ndhelikake kasunyatan manawa ora mung tentara bayaran, nanging uga prajurit saka negara NATO sing perang ing Ukraina"
    sampeyan bisa nuduhake wong? utawa kaya ing Mariupol, jenderal NATO lungguh ana ing guo? nalika kita perang mung karo Ukraina, lan kasunyatan sing NATO nransfer peralatan outdated kanggo Ukrainians ngelingke mung ing latar mburi kasunyatan sing kita ora duwe peralatan kuwi, lan siji sing malah luwih outdated.
    artikel sing banget muddy, kaya kabeh sing teka saka staver, nanging, kaya biasane, pikirane bisa dilacak - kabeh bakal miturut rencana, sampeyan mung kudu sabar sawetara sasi utawa taun. uga, carane bakal. apa wong ijo bakal teka maneh
  29. Michael Ya 2
    Michael Ya 2 7 Oktober 2022 08:44
    +5
    Dina iki, ora ana sing ndhelikake kasunyatan sing ora mung tentara bayaran perang ing Ukraina, nanging uga prajurit saka negara NATO.

    Apa aku bisa duwe paling ora siji bukti? Tawanan utawa anggota NATO sing mati? Kaya aku maca propaganda saka USSR
  30. Boris55
    Boris55 7 Oktober 2022 08:51
    -10
    Kutipan: A. Staver
    Kita dipeksa ngganti status NWO

    Status NWO diganti nalika kode LDNR, Kherson lan Zaporozhye dadi bagéan saka wilayah kita.
  31. Desainer
    Desainer 7 Oktober 2022 08:53
    -6
    Washington mbutuhake serangan nuklir Rusia. - Bener, ora ana sing ngalangi nggawe provokasi karo bledosan nuklir ing wilayah Ukraina lan "nyumerepi" ing Rusia. Makane"panggunaan senjata nuklir dening Rusia bakal menehi alasan kanggo Kulon kanggo nyerang nganggo senjata nuklir dhewe"- iki ora cocog yen wong mutusaké kanggo unleash perang nuklir. Kajaba iku, doktrin militèr AS disebutake metu kamungkinan saka nggunakake senjata nuklir pisanan. Mung wedi karusakan bebarengan njamin mandeg, iku kanggo iki kapal selam Belgorod. operator saka Poseidons, ngetik tugas pertempuran.
  32. Yaroslavsky
    Yaroslavsky 7 Oktober 2022 08:57
    +6
    Kanthi pasukan apa penulis bakal njupuk kabeh Ukraina, menarik? Kanthi tangan wong 45-50? ora ana tentara, unit personel sing paling apik dibubarake sajrone 7 wulan perang, aku mikir kita kudu njaga apa sing kita duwe ... luwih saka siji Ukraina nglawan kita, lan kita kudu ngerti kanthi jelas sadurunge nesu iki diwiwiti .. .kahanan iku buntu ... ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake, ing sisih kita ... ing sisih liya, tujuane jelas, ana pasukan sing cukup kanggo sawetara perang kaya ngono.
  33. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 7 Oktober 2022 09:47
    +2
    Sampeyan ngerti, saka kabeh "straightenings" garis ngarep, kondhang "alignment" ngarep banget ngelingi mundur Wehrmacht. Aku ora nyoba nggambar paralel karo Reich Katelu, nanging aku ngelingake supaya nggunakake teknik propaganda kikuk kasebut.
    Ayo padha jujur, kaya ing Maret 1943, yen sawise perang abot karo pasukan mungsuh sing unggul, pasukan kita KEPEKSA mundur. Lan sampeyan ora kudu wedi. Ninggalake Kharkov ing Maret 1943 sawise kamenangan ing Stalingrad, ing Kaukasus, Tengah lan Don Atas, sawise blokade Leningrad dipecah.
    Iku mung JUJUR marang wong sing mungsuh dadi luwih kuwat lan luwih dilengkapi saka kita samesthine, adhedhasar informasi palsu kabeh Medvedchuks. Lan saiki dheweke ngluwihi kita lan pasukan kita kudu mbela awake dhewe.
    1. Negro
      Negro 7 Oktober 2022 23:37
      -1
      Kutipan: Tank DestroyerSU-100
      Ayo padha jujur, kaya ing Maret 1943, yen sawise perang abot karo pasukan mungsuh sing unggul, pasukan kita KEPEKSA mundur. Lan sampeyan ora kudu wedi. Ninggalake Kharkov ing Maret 1943 sawise kamenangan ing Stalingrad, ing Kaukasus, Tengah lan Don Atas, sawise blokade Leningrad dipecah.

      Keseimbangan kekuwatan (angkatan bersenjata, ekonomi) poros lan koalisi anti-Hitler ing 43? Imbangan pasukan saka "sekutu" (Federasi Rusia, DPR, LPR, Republik Belarus kanggo setengah bump) lan koalisi Ramstein saiki?
  34. asetofenon
    asetofenon 7 Oktober 2022 09:47
    -1
    Quote: piring
    Tentara Prancis cedhak Moskow? kapan?

    Inggih, inggih. Ora mung ing а вlan ora Prancis.
  35. Eugene_1980
    Eugene_1980 7 Oktober 2022 09:48
    +5
    Apa artikel kosong, katon kaya propaganda adat, ora ana fakta, mung banyu, wektu boroske
  36. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 7 Oktober 2022 10:00
    +3
    Nanging, aku ora ngerti kenapa "Lament of Yaroslavna" kabeh politisi Barat dipetik kanthi semangat daging sapi kaya ngono, ujare, kita miskin banget, mula kita ora bakal duwe senjata lan amunisi. Carane naif sampeyan kudu nampa iki minangka bebener murni. Apa sampeyan mikir yen iki cara Barat metu lan nyatakake kabeh kanthi resik?
    NATO duwe saham puluhan JUTA puteran 155-mm sing padha. Ya, sawetara dibuwang nalika perang agresif, sawetara dibuwang nalika umur rak wis kadaluwarsa. Nanging cadangan isih ewu lan ewu nembak kanggo saben bedhil. Lan apa sampeyan mikir yen politisi Barat bakal diidini nyorot data BENER babagan kasedhiyan amunisi? Naivnyak.
    Elinga carane njoget jongkok ing spring, nalika media metu saka Reich wiwit whine, padha ngandika, iku, ora ana amunisi saka tembung. Nanging rauh setengah taun wis liwati, lan ora mung 155-mm nembak, nanging uga nembak saka 122- lan 152-mm kaliber ora bakal mungkasi.
    Mula, sepira kuciwane, amarga kapercayan sing prasaja ing obrolan para politisi, sing dheweke dhewe banjur "sampeyan ora bisa" saka angkuh para propagandis kita.
  37. Max1995
    Max1995 7 Oktober 2022 10:00
    +3
    Kanggo nulis artikel nerangake carane kedaden, maneh standar Cithakan - Amerika Serikat iki diunekake, perang kaya wong diwasa, perang kanggo Ukrainia pungkasan, etc.
    Dudu angka, dudu data, mung generalisasi sing kaku, panjelasan sing ora jelas lan pangarep-arep sing apik .....

    Ora, ora, yen Kremlin nglanggar kabeh janji sadurunge, United Russia dibagi posisi, nglindhungi properti saka oligarki, lan gelut lan puffing akeh wong biasa ....
  38. Komentar wis dibusak.
  39. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 7 Oktober 2022 10:07
    +3
    Kutipan: Augustine
    Iki minangka pendapat sing salah yen Nazisme sacara lokal berkembang ing Ukraina lan mung perlu kanggo mbebasake Ukraina saka iki lan ancaman ing tapel wates bakal suda.

    Ukara sing akurat banget, lan ditambah iki sing terus daktulis ing VO. Nasionalisme saka macem-macem mbandingake dijupuk kabeh Ukrainians. Meh kabeh warga Ukraina wis dadi Ukrainophiles. Malah kanca cedhakku, Russophile ardent, nalika New Kakhovka wiwit dipateni lan ana neraka, dheweke sengit Rusia, aku pancene ngomong kaya iku. Sampeyan kudu tumindak ing 2014 utawa mlebu nganggo peralatan anyar sing dilatih, paling ora 1.5 yuta tentara. Lan amarga pemerintah kita tansah sibuk karo sistem checks and balances, amarga latihan kasebut njijiki, mula kabeh bisa dadi 150 ewu + tentara bayaran, Garda Nasional. Lan maneh, kaya umur pensiun, Putin ujar manawa dheweke ora bakal ngunggahake, banjur ngunggahake. Sing SVO bakal ditindakake dening pasukan tentara profesional, lan saiki wektu wis ilang, dheweke isih teka kanggo mobilisasi ... iki minangka game sing terus-terusan supaya ora tiba ing rereget saka wong pisanan. , lan kabeh vertikal sing cocog karo laporan sing apik lan dadi fatal ing kegagalan saiki

    Kabeh taruhan yaiku Barat bakal mundur maneh kanthi tiron sanksi, lan rezim pelawak-hetman bakal ambruk. Lan nalika EVERYTHING salah, padha tiba menyang stupor, kang isih ora bisa metu. Kabeh wong bleating menyang Kulon: "Apa kita?"
  40. YanniKounnar
    YanniKounnar 7 Oktober 2022 10:19
    +1
    Je vois les choses plus simple: la Russie n'a pas d'autre choix que de gagner , sinon elle disparaîtra and "l'occident" la pilera de toutes ses ressources convoitées...Certes le pillage sera emballé lans de beaux discours "démocratie" "liberté" lan liya-liyane.
    Ce sont les 20% des richesses mondiales que vous détenez qui les intéressent

    Aku ndeleng luwih gampang: Rusia ora duwe pilihan liyane nanging menang, yen ora bakal ilang, lan "Kulon" bakal ngrebut maneh kabeh sumber daya sing dikarepake saka ... Demokrasi", "kabebasan" lan liya-liyane, nanging bakal tetep dadi rampokan.
    Dheweke kasengsem ing 20% ​​saka kasugihan donya sing sampeyan duwe
  41. Perse.
    Perse. 7 Oktober 2022 10:26
    +4
    Bosen maca materi sungkawa bab mundure pasukan kita. Apa isin yen kita bali maneh kanggo perasaan kita, kanggo filantropi kita? Kita ora pengin numpes kutha-kutha Ukrainia, railways Ukraina, Ukrainia, nyuwun pangapunten, sewerage lan sumber banyu ...


    Apa prakara raos, apa jenis filantropi kita marang Nazi Ukrainia? Apa wong Rusia biasa sing ngganti scumbags saka "Azov"? Kanggo ngganti 215 nasionalis Ukraina sing ditawan, kalebu komandan Batalyon Azov, Rusia nampa 49 pejuang Rusia sing dicekel Angkatan Bersenjata Ukraina lan politisi oposisi Viktor Medvedchuk. Apa wong Rusia biasa mutusake kanggo gop-stop kanggo mlebu ing Ukraina, ngremehake kabeh hukum seni militer? Tingkat "tank biathlon", mesthi, nguripake SVO announced menyang Gamble.

    Apa wong-wong biasa kita ora pengin ngrusak jembatan ing Dnieper, utawa ora nglarang pimpinan kanggo nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan? Ora, iki minangka kepentingan penting lan egois saka oligarki kita, iki pengaruhe ing kabeh "aneh" NWO.

    Apa sampeyan pancene kudu pitung jengkal ing bathuk kanggo mangerteni yen cadangan dibutuhake, sing kudu disiapake malah sadurunge wiwitan NWO? Pira wong sing wis dibuwang, ilang peralatan militer, nembak rudal sing langka, ing "serangan kanthi tliti dhuwur", tinimbang nyegah pencegahan sing akeh banget ...

    Saiki mobilisasi parsial iki, apa kita bakal mbuwang 300 ewu wong kita menyang tungku perang, yen ing Ukraina wis ana sekitar 700 ewu ing tangan?

    Siji bisa ngerti Alexander Staver, siji kudu piye wae nerangake lan mbenerake panguwasa kita, sing, ing paling, wanted sing paling apik, nanging ternyata minangka tansah. Ing kasus paling awon, siji bisa Suspect sing padha mung arep nggawa negara kanggo nangani lan nyerahke menyang Kulon, maneh, ing basa winged basa-diikat saka Chernomyrdin.
    1. rotkiv04
      rotkiv04 7 Oktober 2022 11:07
      -1
      mung siji pitakonan, yen infrastruktur ora diijini kanggo numpes dening oligarki, banjur, logis, oligarki iki mbukak negara lan ora ngidini presiden kanggo nindakake iki, utawa opsi kapindho, minangka kanggo kula, luwih realistis, iku. yaiku Putin dhewe sing ora menehi prentah kasebut.
      1. Perse.
        Perse. 7 Oktober 2022 14:24
        +2
        Kutipan saka: rotkiv04
        dadi, logis, iki oligarki mbukak negara

        Apa sampeyan mangu-mangu? Kita duwe kapitalisme, sing wis suwe dadi pimpinan lan master donya, lan kabeh oligarki kita wis dicekel ing babagan iki, sing wis suwe ana ing Kulon, lan mung susu Rusia, ngrampog, narik modal ing gunung. Dudu kuwi? Nganti saiki, pitakonan kasebut durung dirampungake karo Bank Sentral, kanggo negara endi Bank Sentral kita (dudu) Bank Sentral, lan kepiye carane nyebul 300 milyar, mung saka sing diumumake kanthi resmi.

        Para oligarki dudu mungsuh saka Kulon, nanging potensial sisa Soviet, utamane rudal nuklir. Rusia isih siji-sijine negara ing donya sing bisa numpes Amerika Serikat. Yen ora ana, bocah-bocah ala kita wis suwe nyerah marang bendarane borjuis (saiki isih wedi karo rakyat lan tentara, ora bakal nerangake, diunggahake nganggo bayonet lan garpu). .

        Nalika kabeh wates keamanan Soviet dirusak, ing kembang api lan preian, mula dadi masalah liyane, kanthi jeneng perdamaian, humanisme lan toleransi. Luwih tepaté, kanggo sampah sing "dituku dening overwork" ing Rusia, kanggo anak lan garwa ing Kulon, yacht lan omah gedhong ...
        Kita ora bisa ngalahake borjuasi karo borjuis; kanggo menang, kita butuh ekonomi sing direncanakake, kekuwatan rakyat lan ide nasional.
  42. Adagka
    Adagka 7 Oktober 2022 10:32
    +6
    Kutipan: Yaroslavsky
    Kanthi pasukan apa penulis bakal njupuk kabeh Ukraina, menarik? Kanthi tangan wong 45-50? sisih goal cetha, ana cukup pasukan ana kanggo sawetara perang kuwi

    iku isih dadi pitakonan gedhe carane akeh pungkasanipun bakal tekan ngarep, sawetara wong mobilized wis tilar donya ing macem-macem kahanan aneh, kang ora wonder amarga padha mendayung saben wong ing saurutan.
  43. YanniKounnar
    YanniKounnar 7 Oktober 2022 10:41
    -1
    Pas besoin de bombe pour immobilizer un porte avion US...just block ALL toilets on board ! :-)
    [media=https://ca.news.yahoo.com/navy-just-deployed-13-billion-022218318.html]

    Ora perlu bom kanggo immobilize operator pesawat US ... mung ngunci mudhun ALL jamban ing Papan! :-)
  44. rotkiv04
    rotkiv04 7 Oktober 2022 11:01
    +4
    Aku, kursi iksperd, duwe siji pitakonan, nanging apa ndhukung pendapat sing 300 ewu mobilized wong bakal nguripake pasang, Aku elinga ing awal SVO ana uga ora mangu sing 150 ewu. + Korps LDNR bakal nindakake denazifikasi lan demilitarisasi ing pinggiran, nanging 8 wulan wis liwati lan kita ora bisa mbebasake Donbass.
  45. Biker abang
    Biker abang 7 Oktober 2022 12:23
    +1
    Aku ora duwe bukti apa-apa, utawa malah anggepan sing ora jelas ... Nganti saiki, mung curiga. Piye wae, Eropa lan Jerman utamane setuju karo de-industrialisasi dhewe. Ing kene, penulis nyebutake tanduran "kawat twisting". Iki "Fujikura" sepuluh kilometer saka cordon Polandia. wesi ageng gudang tanpa wates adoh saka zona b.d. Ora ana masalah apa-apa. Nanging tanduran wis dadi. Iku kasunyatan. Lan conveyor Jerman a\m ngirim buruh ing abang lan suda produksi mobil. Iki uga kasunyatan. Kayane hubungan langsung? ! . Nanging ing kasunyatan, "fujikura" kuwi bisa dibentuk ing minggu utawa sasi ing lapangan mbukak. Lan kenapa ora ana sing nindakake iki?
    Utawa bisa uga nyuda produksi mobil sing padha lan kulkas-TV liyane minangka bagean saka kabutuhan sing penting?
    Aku dudu panyengkuyung "teori konspirasi", nanging "pandemi" sadurunge perang kaya banget karo latihan ing Eropa. Ngurangi produksi, nyuda konsumsi, mbatesi hak lan kebebasan, lan liya-liyane.Usaha sing rada migunani. Umume, jumlah kabodhoan sing jelas ditindakake dening pimpinan Eropa saya tambah akeh sing nuduhake manawa ana sing ora jelas kanggo kita lan wong Eropa dhewe.
    ps aja nyoba nerangake yen kabeh keputusan mesthine digawe ing luar negeri ... Iki mesthi trep. Nanging mung kanggo njaga gambar palsu babagan kedadeyan.
  46. Igor Korbut
    Igor Korbut 7 Oktober 2022 12:54
    -4
    Kita ngenteni Perang Donya 3 iki, ayo nguripake otak para pria, ndhaptar, olahraga lan lunga kanggo mbela Tanah Air.
  47. Evergreen
    Evergreen 7 Oktober 2022 13:12
    -2
    Iki Balakleya kapindho.
    Penulis, apa angel ngerteni iki lan nggawe kesimpulan?
  48. AG-76
    AG-76 7 Oktober 2022 14:17
    -1
    Ya, sampeyan bisa nelpon apa wae sing sampeyan seneng, SVO utawa VO, ora babagan jeneng.
    Prakara kasunyatan.
    Nanging nyatane, Angkatan Bersenjata Ukraina / NATO perang karo Rusia, lan Rusia perang utawa, kaya-kaya, nindakake operasi cilik?
  49. yuriy55
    yuriy55 7 Oktober 2022 14:34
    +2
    Sampeyan kudu berjuang kanggo papan Rusia ing jagad iki ...

    Lan kenapa Rusia ora nguatake tapel wates karo Ukraina, kaya sing ditindakake ing 60-70s ing Timur Jauh? Ngendi keamanan wates?
  50. Alemax
    Alemax 7 Oktober 2022 14:51
    +3
    Ing meh saben artikel aku nulis sing kegiatan saka Angkatan Bersenjata Ukraina rauh teka kanggo naught.


    ora bakal lunga. Lan mung bakal tuwuh. West staked dhuwur banget.