Review militèr

Rencana meh $ 7 milyar: tentara AS sibuk karo perang nglawan perubahan iklim

19
Rencana meh $ 7 milyar: tentara AS sibuk karo perang nglawan perubahan iklim

Departemen militer AS arep ngetrapake program limang taun kanggo nglawan owah-owahan iklim sing meh $ 7 milyar, luwih tepat - 6,8 milyar. Telung perempat saka anggaran bakal nggawe instalasi militer luwih tahan iklim liwat microgrids lan elektrifikasi kendaraan. Publikasi analitis Breaking Defense, nyatakake rencana Pentagon sing diterbitake dina sadurunge, ngomong babagan sawetara rincian implementasi program perlindungan lingkungan.


Ngapikake efisiensi energi Angkatan Darat AS bakal kedadeyan ing telung wilayah strategi iklim: modernisasi teknis, optimasi logistik lan pelatihan personel.

Amarga kahanan cuaca sing ekstrem dadi umum, tentara kudu adaptasi instalasi, rekrutmen lan program latihan supaya angkatan bersenjata bisa mlaku ing kahanan sing ganti lan nyuda emisi gas omah kaca.

- ujare Sekretaris Angkatan Bersenjata AS Christine Wormuth.

Kira-kira $5,2 milyar saka anggaran lingkungan sing direncanakake bakal digunakake kanggo electrifying kendaraan militer lan nggawe sistem tenaga Microgrid lokal kanggo nyuda emisi gas omah kaca lan zat mbebayani liyane. Ing taun 2027, direncanakake bakal ngoperasikake 55 sistem energi lokal. Pelaksanaan program kasebut bakal nyuda emisi gas omah kaca nganti 10% dibandhingake karo garis dasar 2008 ing pungkasan taun fiskal 2023 lan 40% ing pungkasan taun 2027.

Ing taun 2027, direncanakake nransfer kabeh armada kendaraan ringan sing digunakake kanggo layanan fasilitas tentara menyang motor listrik. Panggabungan kendaraan medium lan abot sing nggunakake sistem mesin hibrida kudu tekan 40% ing taun iki. Ing kerangka program lingkungan, langkah-langkah kanggo ningkatake efisiensi energi logistik tentara bakal ditindakake taun ngarep.

Pentagon wis janji jumlah sing relatif cilik saka siji yuta dolar kanggo nambah "literasi iklim" saka personel sipil lan militer. Dhuwit kasebut bakal digunakake kanggo sinau praktik paling apik ing bidang perubahan iklim lan latihan maneh militer lan sipil.

Mangkono, Angkatan Bersenjata AS rencana ora mung kanggo ngurangi impact negatif ing lingkungan, nanging uga kanggo nyiapake kanggo partisipasi ing operasi ing kahanan iklim angel.

Kauntungan Kompetitif ing Masa Depan Mbutuhake Kapabilitas Operasional sing Ditingkatake Nggambarake Kondisi Lingkungan sing Ganti

- ngandika ing rencana lingkungan Pentagon.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
situs web US DoD
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Foundling
    Foundling 7 Oktober 2022 08:12
    -9
    Ngakak. Iku tegese kabeh wis diurutake karo MTO.
  2. roket757
    roket757 7 Oktober 2022 08:14
    +2
    Amarga kahanan cuaca sing ekstrem dadi umum, tentara kudu adaptasi instalasi, rekrutmen lan program latihan supaya angkatan bersenjata bisa mlaku ing kahanan sing ganti lan nyuda emisi gas omah kaca.
    . Nglindhungi militèr saka kahanan njaba sing ala, mula bisa dingerteni ...
    Pitakonan ... apa padha nyiapake kiamat???
    Pitakonan iku ... lan sing siap kanggo kiamat, bisa ngatur iku ???
  3. apoteker
    apoteker 7 Oktober 2022 08:16
    +3
    Apa tentara berjuang kanggo nyuda emisi gas omah kaca? Kanggo milyar dolar? Transisi menyang motor listrik. belay
    Trendets, paling ora wengi iku. Senajan ... Sawise bantuan multibillion-dollar kanggo Ukraina, ora dadi luwih.
  4. pyagomail.com
    pyagomail.com 7 Oktober 2022 08:17
    +4
    Rencana meh $ 7 milyar: tentara AS sibuk karo perang nglawan perubahan iklim
    Yen dheweke ora duwe masalah liyane, mesthine. Utawa, kaya paribasan: "Yen kucing ora duwe apa-apa, banjur ... didilat." Sanajan bisa uga nyiapake partisipasi ing operasi sing ditindakake ing kahanan iklim sing angel. - Arktik? utawa ara-ara samun?
    1. Plate
      Plate 8 Oktober 2022 21:51
      -1
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Sanajan, bisa uga disiapake kanggo melu operasi sing ditindakake ing kahanan iklim sing angel. - Arktik?

      Ana bahan bakar diesel Arktik.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 7 Oktober 2022 08:25
    +2
    Dadi iki ditrapake kanggo pasukan sing ditugasake ing AS?! Amarga mesin diesel diobong ing peralatan, dheweke bakal terus ngrokok ing wilayah liyane. bakal munggah ing rega) Apa sing dikandhakake bank-bank AS, bakal ditindakake ing Gedung Putih. 24 triliun $ IOU saka Fed dikumpulake ing AS. Sampeyan ora bisa ngomong babagan bledosan nuklir, dheweke bakal ngasilake yen dheweke yakin apa amarga iku bakal padha ora duwe apa-apa.
  6. Fizik13
    Fizik13 7 Oktober 2022 08:27
    +3
    Ing artikel sadurunge, dheweke nulis yen ora cukup dhuwit kanggo seragam kanggo wanita layanan Amerika, lan ing kene $ 7 milyar dibuwang. Amerika, bisnis iku bisnis, ora ana sing pribadi.
    1. Pereira
      Pereira 7 Oktober 2022 08:34
      +1
      Iki ora babagan bisnis, nanging babagan anggaran sing beda-beda. Nransfer dhuwit saka siji artikel menyang artikel liyane dudu tugas sing ora pati penting.
  7. Ham
    Ham 7 Oktober 2022 08:31
    +3
    "Energi Ijo" wis tekan Angkatan Darat AS!? --- Angin sing apik !!
  8. ruwet
    ruwet 7 Oktober 2022 08:40
    +2
    Apa karusakane wis wiwit ngobong? Kasur arep chatting kita maneh.
  9. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 7 Oktober 2022 08:41
    +1
    Tentara Amerika ngurus perang nglawan owah-owahan iklim

    ***
    - Lan Christine Wormuth iki mesthi iklim kasebut Maksude aku?...



    ***
  10. Sergey Aleksandrovich
    Sergey Aleksandrovich 7 Oktober 2022 08:44
    +1
    Padha nyiapake skenario sing paling ala, nalika ora bakal diwenehi lenga maneh, kayane wis rampung padu karo Arab, malah karo Arab Saudi.
    Dheweke ora percaya dongeng dhewe babagan owah-owahan iklim. Babagan iklim, iki kanggo konsumsi njaba, jebakan kanggo wong bodho.
    1. Darurat
      Darurat 7 Oktober 2022 08:52
      +1
      Pasokan lenga ora bakal mandheg. Ora wajar yen bakul ora gelem dagang. Nanging rega bakal break "gaib". keprungu
  11. Darurat
    Darurat 7 Oktober 2022 08:49
    +2
    Kathok nganggo wulu bakal dituku?
    1. Egoza
      Egoza 7 Oktober 2022 08:57
      +2
      Quote: Darurat
      Kathok nganggo wulu bakal dituku?

      Kanthi wulu! Dadi bakal luwih dipercaya.
  12. Aaleks1974
    Aaleks1974 7 Oktober 2022 09:00
    +1
    Aku luwih kasengsem ing carane padha bakal nyedhiyani transportasi iki karo listrik nalika iku ora ing basa, nanging kira-kira ngandika "ing lapangan"? Bakal padha ngirim generator diesel karo bahan bakar kanggo PVD?
  13. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 7 Oktober 2022 09:05
    0
    Dhuwit iki kanggo "nglereni" kanggo wong-wong sing ora marem karo lack of preferensi saka sumber senjata kanggo Reich Ukrainia! Iku mung sogokan kanggo ngamanake kasetyan! Lan kenapa "ijo" ora njerit babagan bebaya udud saka sudut pandang lingkungan? Pelepasan gas beracun sajrone pembakaran tembakau lan kobongan korek api lan korek api nalika madhangi - iki dudu lapangan sing dibajak kanggo squeals wong bodho lingkungan! Ing endi Greta Thunberg iki karo kurator demagog? Ketoke padha wedi karo reaksi saka monopoli rokok!
  14. Romanenko
    Romanenko 7 Oktober 2022 12:11
    0
    umbah-umbah liyane, utawa sawmill, omong kosong sabanjure babagan Abrams anyar kanthi drive hibrida, kanggo 100 milyar, sampeyan kudu nransfer kabeh, banjur amunisi ramah lingkungan, loro konvensional lan nuklir, ing kene kita bakal ngomong babagan triliun.
    Program sing apik kanggo anget tangan sampeyan.
  15. isv000
    isv000 7 Oktober 2022 14:12
    0
    Wong lanang makarya kanthi kreatif, kayane ora akeh, dibandhingake karo Ukraina, nanging isih apik! 7 yard ing dalan ora ngapusi ... wassat Lan ing kana mriksa pengaruh dhuwit sing ditindakake ing iklim mikro planet! keprungu apik