Review militèr

Emir Qatar ninggalake Republik Ceko luwih awal saka jadwal amarga nolak panguwasa Eropa kanggo nampa dheweke ing puncak.

76
Emir Qatar ninggalake Republik Ceko luwih awal saka jadwal amarga nolak panguwasa Eropa kanggo nampa dheweke ing puncak.

Minangka koran Slovak Deník N nulis, Emir Qatar, Tamim bin Hamad Al Thani, ninggalake Republik Ceko luwih awal saka jadwal wingi, sing kaget akeh, amarga program kasebut diwilang nganti 7 Oktober. Ing wektu sing padha, publikasi kasebut nuduhake sawetara sumber ing antarane para diplomat lan aparat pemerintah Republik Ceko.


Miturut interpretasi sing digunakake dening pers, Emir Qatar njaluk apa sing ora bisa diwenehake dening panguwasa Ceko ing pungkasan.

Kasunyatane yaiku kepala Qatar, Al Thani, teka ing Republik Ceko kanthi kunjungan resmi dina sadurunge lan ngrancang tetep ing kana nganti dina Jumuah. Dheweke bisa ketemu karo Presiden Ceko Milos Zeman lan Perdana Menteri Petr Fiala. Wiwit Qatar dikenal minangka salah sawijining pamimpin donya ing panyedhiya gas, jelas yen isi utama rembugan kasebut yaiku pasokan gas alam cair menyang Republik Ceko, sing uga ora didhelikake ing Praha.

Ing wektu sing padha, Republik Ceko dadi tuan rumah puncak informal kepala negara Eropa. Miturut informasi sing bocor menyang pers, Emir Qatar kepengin dadi peserta ing puncak iki ing 6-7 Oktober. Senadyan kesiapan para panguwasa Ceko kanggo nyukupi panjaluke emir, ing tekanan saka Brussels, dheweke ditolak partisipasi ing rapat kabeh-Eropa.

Akibaté, pimpinan Qatar ninggalake Republik Ceko ing dina sing padha teka ing negara kasebut. Demarche iki, amarga pers Timur Tengah wis nulis, bisa langsung mengaruhi kerjasama energi antarane Qatar lan Uni Eropa. Elinga yen delegasi sadurunge saka Jerman mabur menyang Qatar, sing pungkasane ora nyebabake kemajuan serius kanggo Berlin babagan nambah pasokan gas Qatari.
Pengarang:
76 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lwxx
    lwxx 6 Oktober 2022 12:03
    + 46
    Iku ora malah dijupuk ing sikil. Iki harakiri.
    1. Truthmaker
      Truthmaker 6 Oktober 2022 12:25
      + 26
      Iki harakiri.

      Iki dudu hara-kiri, nanging guillotine ...
      Sadurunge, Inggris ngirim pangeran Arab Saudi adoh ...
      Ing geyrop, misale jek mutusake ngirim kabeh wong Arab kanthi kelompok ...
      Inggih, uga, siji mung bisa pengin geyropa urip gampang lan ayu nganti wayahe dheweke katon sadurunge St. Peter...
      1. solois2424
        solois2424 6 Oktober 2022 12:34
        +6
        Utawa mungkin Eropa pengin luwih murah? ..
      2. isv000
        isv000 6 Oktober 2022 13:08
        +1
        Kutipan: Pravdodel
        Inggih, uga, siji mung bisa pengin geyropa urip gampang lan ayu nganti wayahe dheweke katon sadurunge St. Peter...

        Bakal katon, persis kanggo nampa arah menyang neraka!
      3. bali
        bali 6 Oktober 2022 13:20
        0
        hi Persis! Ndhuk lan ngempet ... Peter kaget ...
    2. Ilya spb
      Ilya spb 6 Oktober 2022 12:34
      + 11
      Panguwasa gay Eropa mung bisa mangan kacang polong.
      Lan ngasilake gas
      1. isv000
        isv000 6 Oktober 2022 13:09
        -1
        Kutipan: Ilya-spb
        Panguwasa gay Eropa mung bisa mangan kacang polong.
        Lan ngasilake gas

        Ing Kukuev iku mung tengen kanggo mbukak kursus refresher.
    3. PYCCO_TYPUCTO
      PYCCO_TYPUCTO 6 Oktober 2022 12:58
      +5
      Inggih, siji Pole sawed mati sirahe karo chainsaw ing taruhan. lan apa babagan Ceko, digawe nganggo driji?))
    4. marswell
      marswell 6 Oktober 2022 17:17
      0
      Lan ing wangun kaku perverted, bodho, aku ora ngerti apa pedhang utawa piso disebut ing Jepang (((Kandhani aku sing ngerti)
  2. APASUS
    APASUS 6 Oktober 2022 12:05
    + 35
    Wong-wong Timur iki njupuk simbolisme kanthi serius, apa wae, sanajan masalah sing paling cilik, dianggep minangka penghinaan.
    1. Navodlom
      Navodlom 6 Oktober 2022 12:06
      +7
      Grimaces saka toleransi Eropah.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 6 Oktober 2022 12:41
        + 14
        Eh, ora, wangkal. Apa sing ngalangi wong-wong mau, sabar, nampa wong Arab sing dhuwur. Malah dadi raja? Egois dhewe
        1. AVG
          AVG 6 Oktober 2022 12:54
          + 13
          Luwih, arrogance lan unwillingness kanggo Arab kanggo ndeleng nang terrarium sing.
        2. Nelayan
          Nelayan 7 Oktober 2022 09:13
          0
          Qatar minangka jajahan Amerika Serikat, mula wong Eropa ora mbuwang wektu kanggo pimpinan lokal sing ditandur dening Amerika, sanajan wong sugih banget. Iki hindsight saka wong-wong mau (lan Emir temenan wanted kanggo nindakake soko karo EU tanpa Amerika Serikat) temtunipun bakal mencet prices gas!
    2. anyartc7
      anyartc7 6 Oktober 2022 12:29
      + 26
      Kutipan saka APAS
      Wong-wong Timur iki njupuk simbolisme kanthi serius, apa wae, sanajan masalah sing paling cilik, dianggep minangka penghinaan.


      Kepiye carane sampeyan bisa ngerteni kanthi beda?
      Nalika sampeyan butuh gas - supaya dheweke mabur lan mbujuk dheweke, kabeh wong pancen apikan lan ramah.
      Minangka wong wanted kanggo melu ing komunikasi minangka witjaksono - supaya metu, asu reged, sampeyan ora cocog kanggo kita.
      Arrogance Eropah klasik, kang pungkasanipun bakal muter guyon kejem karo wong-wong mau. Ora let suwe, dheweke bakal njaluk bantuan marang negara-negara Teluk. Nanging wong-wong mau padha males dendam lan aku yakin dheweke bakal ngremehake kabeh sing bisa ditindakake saka wong Eropa. Dadi keren))
      1. isv000
        isv000 6 Oktober 2022 13:12
        +1
        Kutipan saka: newtc7
        Minangka wong wanted kanggo melu ing komunikasi minangka witjaksono - supaya metu, asu reged, sampeyan ora cocog kanggo kita.

        Aku seneng banget, yen ora ndeleng, paling ora maca babagan iki, amarga ing Eropah padha ngucapake tembung kasebut ing ngarepe wong Arab! Apa sampeyan mikir bakal dadi?
  3. Mythos
    Mythos 6 Oktober 2022 12:08
    + 25
    Iki ngremehake ora mung Qatar nanging kabeh Eropah. Ora mungkin budak bisa nggawe keputusan independen lan setuju babagan apa wae. Sing duwe ngomong ora gas, dadi ora gas.
  4. Charik
    Charik 6 Oktober 2022 12:08
    +5
    ha, apa sing dikira - wong Eropa gay bakal ngomong karo dheweke kanthi istilah sing padha - ya, patung - kabeh wong Arab ora ana wong liya lan malah ora wedi karo dheweke.
  5. tihonmarine
    tihonmarine 6 Oktober 2022 12:08
    + 11
    Akibaté, pimpinan Qatar ninggalake Republik Ceko ing dina sing padha teka ing negara kasebut. Demarche iki, amarga pers Timur Tengah wis nulis, bisa langsung mengaruhi kerjasama energi antarane Qatar lan Uni Eropa.

    Prilaku boorish saka Uni Eropa bakal nggawe angel kanggo wong-wong mau kanggo urip manis. Ing Timur, grievances ora diapura.
    1. Ural_engineer
      Ural_engineer 6 Oktober 2022 17:01
      +1
      Ing Timur, grievances ora diapura.

      Nanging kenapa? Bisa dikumbah nganggo getih.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 7 Oktober 2022 08:41
        0
        Kutipan: Ural_engineer
        Ing Timur, grievances ora diapura.

        Nanging kenapa? Bisa dikumbah nganggo getih.

        Kanggo ngerti Timur, sampeyan kudu lair ing kono utawa manggon ing kono, paling ora 50 taun.
  6. lucul
    lucul 6 Oktober 2022 12:10
    +4
    Nah, paling ora ana sing anyar ing kene.
    Banjur ing VO saka 11-00 kanggo 12-00 wektu Moscow, minangka akeh minangka 3 artikel metu bab carane ala kabeh karo pasukan Rusia ing Ukraina.
    Lurus 1992 ing pekarangan)))
    1. svp67
      svp67 6 Oktober 2022 12:14
      + 15
      Kutipan saka lucul
      Lurus 1992 ing pekarangan)))

      Ya, tinimbang 1989, sadurunge runtuh USSR. Ana sing jelas "ngobrak-abrik" kahanan kasebut
      1. solois2424
        solois2424 6 Oktober 2022 12:36
        +4
        Kolom kaping lima uga nembus Review Militer.
        1. albert1907
          albert1907 6 Oktober 2022 12:52
          +3
          Dheweke wis suwe lungguh ing kono. Lan ora mung dheweke.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Kurva18
          Kurva18 7 Oktober 2022 16:46
          +1
          Aona, wis suwe lungguh kene. Ora suwe bakal dadi cabang propaganda dill. Ngenteni artikel Skomorokhov babagan kapal selam jelek.
  7. gafovec
    gafovec 6 Oktober 2022 12:10
    +1
    Apa conto wong Saudi ora cukup kanggo dheweke? Ayo Truss njaluk janjian.
    1. Deso
      Deso 6 Oktober 2022 15:40
      +2
      Apa conto wong Saudi ora cukup kanggo dheweke?
      Utawa Mungkin iku kabeh temenan kanggo dadi? Mesthi padha njaluk bensin murah saka dheweke ing kana, padha macet kaya godhong adus menyang bokonge. Menehi, menehi. Terus oppa lan ksatria kuwi. Dheweke nyamar dadi gelo, lan saiki ora bakal ana gas sing murah, sebaliknya, dheweke bakal ngunggahake rega luwih akeh.
  8. lawas
    lawas 6 Oktober 2022 12:12
    +7
    Inggih, degradasi pancen rampung, otak wis kena pengaruh! Inggih, mesthi, bisnis apa para bangsawan EU kanggo sawetara jenis emir, sawetara jenis Arab Qatar! ngguyu Inggih, wilujeng.
  9. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 6 Oktober 2022 12:12
    +2
    "Sanajan para panguwasa Ceko wis siyap kanggo nyukupi panjaluke Emir, ing tekanan saka Brussels dheweke ditolak partisipasi ing rapat pan-Eropa "-

    ***
    - Ora ana pipa gas saka Qatar, ora ana apa-apa, mula kita mutusake kanthi cara iki ...
    ***
  10. svp67
    svp67 6 Oktober 2022 12:13
    +7
    We are on verge of big nix... Oh, kok "bejo" urip ing jaman owah-owahan (((
  11. rotmistr60
    rotmistr60 6 Oktober 2022 12:13
    +5
    Demarche iki, amarga pers Timur Tengah wis nulis, bisa langsung mengaruhi kerjasama energi antarane Qatar lan Uni Eropa.
    Ora cukup kanggo EU ngilangi hubungan karo Rusia babagan gas, apa dheweke uga mutusake konflik karo Qatar? Ing Timur, wong-wong iku touchy lan males dendam, padha nanggepi saben wahing. Kita nindakake prinsip - kepala negara-negara Eropa kumpul ing kene, lan sing njaluk gas ora ana ing kene. Ing mangsa, iki "panggonan" bakal backfire.
    1. Dinggo
      Dinggo 6 Oktober 2022 13:14
      +4
      Gennady, nanging padha ora "dendam". Dheweke mung duwe memori sing apik. Becik dikenang, nanging ala lan asor ora bakal dilalekake. Mentalitas Timur minangka masalah sing rumit. Politisi sing direkrut "kanthi pariwara" ora ngerti iki "kanthi standar".
  12. Jackyun
    Jackyun 6 Oktober 2022 12:15
    + 11
    Kawicaksanan khusus politisi Eropa luwih seneng.
  13. diracik
    diracik 6 Oktober 2022 12:18
    +2
    Good luck kanggo Eropah ing panelusuran kanggo supplier gas ngguyu
    1. albert1907
      albert1907 6 Oktober 2022 12:54
      +1
      Napa nggoleki? Pakdhe Sam wis suwe ngadeg karo balon siap-siap.
      1. isv000
        isv000 6 Oktober 2022 13:23
        0
        Kutipan saka albert1907
        Napa nggoleki? Pakdhe Sam wis suwe ngadeg karo balon siap-siap.

        Pakdhe perlu nganyari kembang api panas ing tanduran LNG, lan mbangun kyzyu-myzyu kanggo lenga, supaya layanan ora katon kaya madu!
      2. marswell
        marswell 6 Oktober 2022 17:22
        +1
        Ing wektu sing padha, mbah Can karo silinder oksigen kanggo otak
  14. Uprun
    Uprun 6 Oktober 2022 12:19
    +3
    Kajaba iku, supaya majalah Prancis sing kondhang nerbitake karikatur Putra Mahkota Arab Saudi lan nyebut dheweke "Barmaley" lan EU bakal seneng ....
    1. albert1907
      albert1907 6 Oktober 2022 12:55
      +1
      Lha, pinten jam pinten kartunis menika badhe gesang?
  15. ODERVIT
    ODERVIT 6 Oktober 2022 12:20
    +2
    Ala, oh, iku bakal ala kanggo Eropah lawas mangsa iki.
    Pikiran dipindhah?
  16. hwostatij
    hwostatij 6 Oktober 2022 12:20
    +8
    Kamenangan sarwa liyane kanggo diplomasi Eropa. Ndhuwur akal sehat.
    1. isv000
      isv000 6 Oktober 2022 13:27
      +2
      Kutipan saka Hwostatij
      Kamenangan sarwa liyane kanggo diplomasi Eropa. Ndhuwur akal sehat.

      Inggih, umpamane ora ana pangertèn utawa bakal ana - peternakan kolektif kanthi tegas netepi arahan sing ditanggepi, langkah ing sisih kiwa - ora ana bonus, langkah ing sisih tengen - kertu pesta ing meja!
  17. roket757
    roket757 6 Oktober 2022 12:24
    +1
    Senadyan kesiapan panguwasa Ceko kanggo nyukupi panyuwunan Emir, kanthi tekanan saka Brussels, dheweke ditolak partisipasi ing rapat kabeh-Eropa.
    . Dadi kabeh bener ... wong Brussel pengin main peran judhul ... senajan bisa nindakake macem-macem perkara kanthi prentah saka bos utama.
  18. ngelawan28
    ngelawan28 6 Oktober 2022 12:28
    +5
    Emir ora mungkin ngapura pelanggaran kasebut, gas Qatari bakal larang regane pan-Eropa.
  19. kor1vet1974
    kor1vet1974 6 Oktober 2022 12:29
    + 11
    Emir menyang EU, kanthi gumolonging ati, nanging kira-kira ora nglilani dheweke mlebu ing omah, ngadeg ing gapura, ngobrol karo penjaga lawang liwat gapura.
  20. asetofenon
    asetofenon 6 Oktober 2022 12:29
    +3
    Iki menehi pangarep-arep kanggo wong tuwa ...
    Wong bodho iku rejeki kita.
  21. Ghost1
    Ghost1 6 Oktober 2022 12:36
    0
    Sawetara negara EU bakal fatten, lan wong bakal nyedhot paw sing, nanging mesthi sampeyan kudu pindhah minangka siji tim, lan ngrungokake kabeh instruksi sing Brussels menehi.
  22. Maiman61
    Maiman61 6 Oktober 2022 12:36
    +4
    Aku duwe perasaan yen pimpinan negara-negara Barat direkrut miturut prinsip, bisu lan malah goblok!
    1. Darurat
      Darurat 6 Oktober 2022 12:53
      +1
      Aku malah ngerti sing nelpon. Lan iki jelas dudu populasi EU.
  23. Losyara
    Losyara 6 Oktober 2022 12:37
    +2
    Lha, kepentingane pemerintah negara-negara Eropa ora ana hubungane karo kepentingan negarane dhewe-dhewe.
  24. Roso 56
    Roso 56 6 Oktober 2022 12:43
    0
    Perlu kanggo nyuwek geyropa iki tanpa welas nganti padha wiwit nguwuh ing rembulan lan tiba ing dhengkul karo panjaluk.
  25. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 6 Oktober 2022 12:50
    +6
    Inggih, Barat, sayangipun, nganggep negara-negara Timur minangka wong kelas loro, kaya pribumi saka koloni. :/ Kuwi sing diomongake Kang Maha Agung...
  26. Darurat
    Darurat 6 Oktober 2022 12:51
    +1
    N-ya-ah, ess lunga menyang klamben. Kita mung bisa menehi saran kanggo nggali rong jero ruangan. Muga-muga ora beku.
    1. isv000
      isv000 6 Oktober 2022 13:30
      0
      Quote: Darurat
      N-ya-ah, ess lunga menyang klamben. Kita mung bisa menehi saran kanggo nggali rong jero ruangan. Muga-muga ora beku.

      Mung Athos lan Grimaud sing bisa ngalang-alangi ing ruang bawah tanah, mula ana anggur lan daging asap!
  27. albert1907
    albert1907 6 Oktober 2022 12:58
    +2
    Bahan bakar biru bakal dadi ora bisa ditindakake kanggo Eurochines biru.
  28. isv000
    isv000 6 Oktober 2022 13:04
    +3
    Iki mung preian! Kaping pisanan, Saudi ditolak ing panguburan Baba Liza, saiki Qatari dikirim menyang alas, joint venture diunekake ... Aku pracaya! Pangéran malih klelep Sodom lan Gomora, pisanan depriving wong-wong mau saka pikirane! Iku tetep kanggo mbaleni sukses panas karo tanduran LNG Amer, yen padha wis dibalèkaké lan, voila! Eropa minus...
  29. Dinggo
    Dinggo 6 Oktober 2022 13:04
    0
    kepriye? Lan dheweke uga? Ora, vaaschee ... Ora wonder pelaut ngomong - "Ba..i.e. Wong wadon ing kapal - sayangé." Lan supaya wong-wong mau menyang setir? Iki dudu "guillotine" utawa "ditembak ing sikil" (bledosan saka senapan mesin), amarga dheweke nulis ing komentar ing kene - iki asring banget ... nganti Tekan kaping pindho ...
  30. ruwet
    ruwet 6 Oktober 2022 13:05
    +1
    Wis wektune kanggo kabeh jagad kanggo ngisolasi geyropa transgender. Ayo dheweke duwe dhewe.
  31. ovod84
    ovod84 6 Oktober 2022 13:22
    +1
    apik. kerja apik. Ramah-ramah kuwi ora dilalekake ing Timur.
  32. Kesha1980
    Kesha1980 6 Oktober 2022 13:32
    0
    Masalah kasebut ana ing kontrak jangka panjang (Qatar pengin, nanging EU ora) lan paket energi kaping 3. EU kepengin "mangan iwak lan ngayun ing lampu gantung" (c). A plus punika kritik pancet dening "Enlightened West" Qatar kanggo "penindasan" pederasts.
    Lelang pisanan ora kasil, banjur jaran favorit emir bakal wiwit "mati", utawa Amerika bakal pindhah menyang Qatar - iku trite kanggo Cut loot liwat mediasi. Nanging gas ora bakal cepet)
  33. VOENOBOZ
    VOENOBOZ 6 Oktober 2022 13:38
    +1
    Yen ing foto dheweke jelas enom, ambisius, dheweke ngerti regane dhewe.
  34. Astra55
    Astra55 6 Oktober 2022 13:39
    +8
    Kayane aku Eropa ora ngajeni Emir, lan bakal dadi aib banget.
  35. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 6 Oktober 2022 14:37
    -1
    Přesně popsáno.., z tisku v ČR "Substatné iki, minangka program pejabat resmi ing republik karo lengkap absolván. Ora ana masalah sing bisa ditindakake, ing atmosfer sing ana ing papan kasebut, ora ana sing bisa ditindakake. Dadi, Praze nezůstal se ale musíte ptát v Bruselu. Praha sing dadi tuan rumah puncak, my jsme ale jen hostiteli, nikoli organisasi. Oficiálním organizátorem je Brusel lan pokud chce někdo hledat zodpovědnost za to, že se emír nezdržel, ať ji hledá u Charlese Michela - předsedy Evropské rady. Jde o to, že Katarská delegace hodně stála or účast na summitu, jednání probíhala, ale Brusel prostě řekl ne. Katarský emír předčasně odcestoval do Londýna.
  36. kucing-begemot
    kucing-begemot 6 Oktober 2022 15:05
    +1
    Sijine pose saka kepala negara turun temurun, sing urip sampeyan gumantung - game karo granat, lungguh ing gudang mesiu kanthi obor sing surem, ngrokok pipa. turun temurun, lan ing kene sawetara sing kapilih kanggo sawetara taun Saka ora ana siji lan ora ana siji padha nyetel kahanan kanggo wong-wong mau utawa mung nglirwakake wong-wong mau. Kene malah bisa teka menyang mandap hubungan diplomatik. Umumé, wong bodho ing kuwasane Uni Eropa multiply ing kacepetan kosmik. , Kuwait kanggo nemtokke sanksi lan matesi rega lenga lan gas sing sadurunge mati kadhemen, sampeyan bisa metu.
  37. evgen1221
    evgen1221 6 Oktober 2022 15:54
    0
    Lan carane apik politikus Eropah dicet sing Qatar minangka kawilujengan saka gas Putin kang. Nanging kepriye, kanthi cepet, Norwegia mung bakal nyedhiyakake gas kanggo wong-wong mau, wah, nganti wong Norwegia lara.
  38. Saturnus 22222
    Saturnus 22222 6 Oktober 2022 18:20
    0
    ))) Gedhe non-gas saka Timur Tengah mangertos banget yen takon saka Eropah iku LITTLE, mung BODO. Sampeyan mung kudu menehi kontrak sing dawa banget lan kanthi rega maksimal.
  39. hohohol
    hohohol 6 Oktober 2022 19:24
    +2
    Emir kasebut dadi wong Badui sing pinter banget, ngerti yen ngomong karo budak ora bakal ana apa-apa, dheweke ninggalake kumpulan gnome iki lan lunga menyang majikane.
  40. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    Sebastian Aristarkhovich Pereira 6 Oktober 2022 20:42
    +2
    Timur iku masalah sing rumit! Ya.... bensin cah, tak wenehi!
  41. PVV66
    PVV66 6 Oktober 2022 21:04
    0
    Winter teka rauh ... We Simpenan ing bir, brondong lan njaluk nyaman ing sofa anget. Sirkus Eropa musim dingin janji bakal spektakuler!
  42. tolmachiev51
    tolmachiev51 7 Oktober 2022 03:31
    0
    Brussels lan geyropa beda kantor !!!
  43. Loro diploma
    Loro diploma 7 Oktober 2022 09:31
    0
    Iki, mesthi, kabeh apik lan apik babagan emir sing cepet-cepet. Nanging aku duwe pitakonan liyane: apa wong Arab pancen duwe gegaman kanggo nglindhungi sing ora bisa ditindakake?
  44. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 7 Oktober 2022 09:36
    0
    Kaping pisanan, Inggris nundhung pangeran Saudi, saiki dadi Qatar. Lan iki nglawan latar mburi krisis energi. Sawetara jenis Madness.
    1. xeotyrj81
      xeotyrj81 7 Oktober 2022 16:48
      0
      Dheweke lagi nyiapake ing Komite Wilayah Washington .. apa sing dipesen, dheweke tumindak kaya ngono ..
  45. xeotyrj81
    xeotyrj81 7 Oktober 2022 16:47
    0
    Emir Qatar ngerti banget yen iki minangka pendapat Amerika Serikat.
  46. akurat
    akurat 9 Oktober 2022 17:16
    0
    Kutipan saka lwx
    Iku ora malah dijupuk ing sikil. Iki harakiri.

    Sampeyan mung lali yen saiki kapitalisme ana ing plataran. Mulane, kabeh diputusake kanthi dhuwit. Iku bakal duwe bathi kanggo Qatar kanggo sumber gas kanggo Eropah, iku bakal. Iku ora bakal duwe bathi.
    Lan kabeh demarches iki mung cara kanggo nyang-nyangan kanggo rega paling apik.